Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

τζοβαννα μια χαρά! Μην κολλάς! Εχει δίκιο η skybeam που θα μας ψήσει τοψάρι στα χείλη μέχρι να μάθουμε νέα!

Κορίτσια τα δικά μου νέα, χθες & προχθές ζήσαμε τρελές καταστάσεις, κι όμως δεν ξέσπασα στο φαγητό (χθες).

Ναι απορώ πως το κατάφερα! Οπως στην ταινία μόλις χώρισα ένα πράγμα, ε καμμιά σχέση :tongue: Ημουν μια χαρά και ακμαία, απλά κάπνισα υπερβολικά πολύ.

Είχα μείνει και νηστική από τις 8 το βράδυ για να πάω για τις εξετάσεις αλλά τελικά με το μωρό δεν τα κατάφερακαι θα πάω αύριο.

Ενδειξη ζυγαριάς: (ένδοξη!!!) 95.88888888888888888888888888888888!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξέρω ό,τι δε θα είναι για πολύ, επειδή ήμουν ξενηστικωμένη ήταν, αλλά ας το φχαριστηθώ :D:D:D

Παιδί μου τι γίνεται και μπλέκεις σε τρελλές καταστάσεις? Cooooool! Είδες που το λέγαμε? 95,9 έλεγες μέχρι τη χοριακή μου, 95,7 σου έλεγα εγώ, τελικά μέχρι την Τετάρτη που θα την κάνω θα είσαι 95 μισό!!!;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ό,τι δε μας χωρίζει μας κάνει πιο δυνατούς ας ελπίσουμε...

είδες κι γωσου έλεγα είσαι έγγυος και θα είμαι 95 και κάτι μέχρι τότε αλλά δε με πίστευες :D:D

βασικά δε θα το ξαναδώ το 95 μόλις φάω σαν άνθρωπος βράδυ οπότε ας μη χαίρομαι και τόσο πολύ :(

-7.5 κιλά :D

Καλησπέρα κορίτσια, ειμαι σε δίατα και γω :-)

Ξεκίνησα τον Δεκέμβριο και μέχρι στιγμής εχω χάσει περίπου 24 κιλάκια και συνεχίζω, τώρα είμαι 73 και λόγω ύψους 1,62 πρέπει να χάσω δέκα ακόμα...

Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα, τώρα συνήθησα στην ρουτίνα της διατροφής που κάνω και ευτυχώς συνεχίζω... καλή επιτυχία κορίτσια σε όλες μας, εύχομαι η κάθε μία να φτάσει τον στόχο της και να αισθανθεί όμορφα!!

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Καλημέρα, συγχαρητήρια για τις απώλειες! Vasulini καλώς ήρθες! 24 κιλά = μεγάλος αγώνας, μπράβο!

Βρε skybeam μέχρι να πας για χοριακή θα γκαστρωθούμε όλες οι υπόλοιπες!!!!

Άντε παιδί μου να κάνεις ένα τεστάκι, να ακούσουμε κανά χαρμόσυνο να γελάσει τ'αχειλάκι μας! άντε, γιατί πολυ πήξαμε!

εγώ ανέβηκα (ΞΑΝΑ) στα 65+. Δηλαδή σα να λέμε ή που θα κάνω δίαιτα μονίμως, ή που θα βάζω συνέχεια. Το ξαναμάζεψα τώρα. Και μη νομίζετε ότι το είχα ξεσκίσει, κάτι παγωτάκια χτύπησα και έβγαλα από το μυαλό μου τις δίαιτες, διατροφές κτλ.

Τώρα το πληρώνω :(

Διαφημίσεις

Καλημέρα, συγχαρητήρια για τις απώλειες! Vasulini καλώς ήρθες! 24 κιλά = μεγάλος αγώνας, μπράβο!

Βρε skybeam μέχρι να πας για χοριακή θα γκαστρωθούμε όλες οι υπόλοιπες!!!!

Άντε παιδί μου να κάνεις ένα τεστάκι, να ακούσουμε κανά χαρμόσυνο να γελάσει τ'αχειλάκι μας! άντε, γιατί πολυ πήξαμε!

εγώ ανέβηκα (ΞΑΝΑ) στα 65+. Δηλαδή σα να λέμε ή που θα κάνω δίαιτα μονίμως, ή που θα βάζω συνέχεια. Το ξαναμάζεψα τώρα. Και μη νομίζετε ότι το είχα ξεσκίσει, κάτι παγωτάκια χτύπησα και έβγαλα από το μυαλό μου τις δίαιτες, διατροφές κτλ.

Τώρα το πληρώνω :(

Aaaaχαχα! Αύριο το πρωί Καλλιοπάκι μου, αν δεν έχω αδιαθετήσει μέχρι τότε.

Για τη δίαιτά σου το παν είναι σε πρώτη φάση να μην πάρεις παραπάνω. Το να μένεις σταθερή αρχικά δεν είναι καθόλου λίγο!

Καλησπέρα κορίτσια, ειμαι σε δίατα και γω :-)

Ξεκίνησα τον Δεκέμβριο και μέχρι στιγμής εχω χάσει περίπου 24 κιλάκια και συνεχίζω, τώρα είμαι 73 και λόγω ύψους 1,62 πρέπει να χάσω δέκα ακόμα...

Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολα, τώρα συνήθησα στην ρουτίνα της διατροφής που κάνω και ευτυχώς συνεχίζω... καλή επιτυχία κορίτσια σε όλες μας, εύχομαι η κάθε μία να φτάσει τον στόχο της και να αισθανθεί όμορφα!!

vasulini μου μπράβο σου!!πως τα κατάφερες??πας σε διατροφολόγο ή μόνη σου??

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

γεια σας γοργονιτσες. Ηερω χαθηκα λιγο. Σας διαβαζα λιγο στα πεταχτα. Κιλα δεν εχασα αλλα ευτυχως δεν εχω παρει σταθερα 60 και φλερταρω με το 59.

Εκανα τα ταξιδακια μου . για δουλειες βασικα αλλα ξεφυγα και μου αρεσε. τωρα εχω πολλα τρεξηματα με το σπιτι.

Πως γινεται παραλληλα με τοσα που κανω να κανω και διατροφή??? Και τελικα η ζωη εχει γινει ενα τρεξιμο και δεν βρισκω καλη περιοδο να πω ΟΚ τωρα ειμαι χαλαρη και ειναι καλη φαση να κανω διαιτα. Πρεπει τελικα να το παλεψω ταυτοχρονα.

Διαφημίσεις

Συγγνώμη που σας έσκασα... 51 μονάδες... θετικό!:D

:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p ΜΠΡΑΒΟ!!!!!! Μεγάλη προσοχή τώρα, για τον πρώτο καιρό.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

skybeammmmmmmmmmmmmmmmm,

τα θερμα μου συγχαρητηρια κοπελα μου!ευχομαι ,μια τελεια εγκυμοσυνη χωρις προβληματα και με πολυ πολυ προσοχη!!!!!!!!!!

ααααααααααααααα,τι ωραια νεα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D

εγω χαθηκα ,αν και σας διαβαζα...η ζυγαρια εδειξε χθες 68,5...........μισο κιλο κατω λοιπον!κατι ειναι κι αυτο.σημερα ομως παλι 69,3........τουλαχιστον οχι 70!παντως με τα γραμμαρια παιζω κι εγω:?

βασουλινι ,ριξε καμια διατροφη να παρουμε ιδεες!Παντως και σε σενα συγχαρητηρια.....τεραστιο κατορθωμα!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Κορίτσια μια συνάδελφός μου αστειευόμενη λέει το εξής: ''Έχασα ένα κιλό, το ίδιο που είχα χάσει και πριν από 2 εβδομάδες. Όλο χάνω και παίρνω το ίδιο κιλό'' :P:p:p:p:p:p

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπέρα γλυκούλες μου

ζήτησα βοήθεια για να τα χάσω από παθολόγο διατραφολόγο, στην πρώτη συνάντηση του εξήγησα ότι μου αρέσουν τα γλυκά και δεν θέλω να τα αποχωριστώ και μου έδωσε στην διατροφή μια σοκοφρέτα καθημερινά :-) έτσι αισθάνομαι ότι δεν στερούμαι τίποτα και συνεχίζω την διατροφή

έχω γάλα με bran το πρωί, μετά τρώω ένα τοστ, μετά την σοκοφρέτα μου μετά πάλι ένα τοστ ή αυγό ή τόνο με μαρούλι και στις 9 το βράδυ το τελευταίο γεύμα που μπορει να ειναι όσπρια ή λαδερά ή κρέας με σαλάτα, με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι στην σαλάκα και το κρέας 120 γραμμάρια, αυτά σε γενικές γραμμές, στην αρχή ήταν δύσκολα αλλα τώρα το θεωρώ καθημερινή ρουτίνα.

Συγνώμη για το κουραστικό μου μηνυμα.

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλησπέρα γλυκούλες μου

ζήτησα βοήθεια για να τα χάσω από παθολόγο διατραφολόγο, στην πρώτη συνάντηση του εξήγησα ότι μου αρέσουν τα γλυκά και δεν θέλω να τα αποχωριστώ και μου έδωσε στην διατροφή μια σοκοφρέτα καθημερινά :-) έτσι αισθάνομαι ότι δεν στερούμαι τίποτα και συνεχίζω την διατροφή

έχω γάλα με bran το πρωί, μετά τρώω ένα τοστ, μετά την σοκοφρέτα μου μετά πάλι ένα τοστ ή αυγό ή τόνο με μαρούλι και στις 9 το βράδυ το τελευταίο γεύμα που μπορει να ειναι όσπρια ή λαδερά ή κρέας με σαλάτα, με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι στην σαλάκα και το κρέας 120 γραμμάρια, αυτά σε γενικές γραμμές, στην αρχή ήταν δύσκολα αλλα τώρα το θεωρώ καθημερινή ρουτίνα.

Συγνώμη για το κουραστικό μου μηνυμα.

Μπράβο σου που τα κατάφερες..και εγώ τώρα ξαναπροσπαθώ..και θέλω να φροντίσω να κάνω λίγη διατροφή πριν τη μεγάλη μέρα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...