Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γεια σας γοργόνες

Πάλι τα φόρτωσα στον κόκκορα...

Τρεις μέρες άντεξα μόνο

Εκανα τη λαδιά μου,μετα απογοητεύτηκα και πάει κι αυτή η προσπάθεια...

Χαίρομαι πολύ που κάποιες κρατάτε χαρακτήρα και χάνετε τα κιλάκια που σας βαραίνουν

Που θα πάει η κατάσταση αυτή,δεν ξέρω...

Εχω απογοητευτεί πάρα πολύ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Skybeam καλώς ήρθες. Πέρασες καλά; Αλήθεια που είχατε πάει; Δεν πειράζει που έφαγες κάτι παραπάνω. Στις διακοπές οι ατασθαλίες επιτρέπονται.... διαφορετικά δεν θα ήταν διακοπές.

Dimmi ξέρω από πόνο στη μέση και σε καταλαβαίνω. Ξεκουράσω και φρόντισε να φας σωστά γιατί αυτά τα μυοχαλαρωτικά είναι πολύ δυνατά. Μόλις συνέλθεις ξεκινάς και πάλι.

Περιστεράκι μην απογοητεύεσαι και τα παρατάς με μια ''λαδιά'' ;);););) Δεν χάλασε ο κόσμος... συνεχίζεις κανονικά την επόμενη μέρα.

Mariab για ένα περίεργο λόγο και εγώ μόλις άκουσα τη λυπητερή της εφορίας, φτιάχτηκα. Κυριολεκτικά το λέω :tongue::tongue::tongue::tongue: Αφού συνήλθα από το πρώτο σοκ και την ψυχρολουσία, την επόμενη μέρα ξύπνησα με ένα τρελό κέφι να φτιαχτώ και να στολιστώ. Αφού το παρατήρησαν όλοι στη δουλειά και μου έλεγαν ότι ομόρφυνα κλπ. Τι ναρκωτικά, τσιγάρο και αηδίες... εφορία και πάλι εφορία :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λοιπόν τα δικά μου νέα είναι ότι αδιαθέτησα και έτσι δεν ζυγίστηκα. Τη Δευτέρα τώρα.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα ενδοξα γοργονια.

Δηλωνω παρουσα αλλα μπλεγμενη σε πολλα μερη κι ετσι διατροφουλα και γυμναστικουλα οποτε μια στασιμοτητα ειναι αναμενομενη.

Ευχομαι το καλυτερο για ολες μας.

Καθε Παρασκευη εχω κεφια. Μου αρεσει που ........ τα Σαββατα δε χρειαζεται να σηκωθω πρωινιατικα για να παω στη δουλεια.

Ειμαι χουζουρ(Α).!!!:P:p:p:p

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γεια σας γοργόνες

Πάλι τα φόρτωσα στον κόκκορα...

Τρεις μέρες άντεξα μόνο

Εκανα τη λαδιά μου,μετα απογοητεύτηκα και πάει κι αυτή η προσπάθεια...

Χαίρομαι πολύ που κάποιες κρατάτε χαρακτήρα και χάνετε τα κιλάκια που σας βαραίνουν

Που θα πάει η κατάσταση αυτή,δεν ξέρω...

Εχω απογοητευτεί πάρα πολύ

ακριβος τα ιδια και εγω........απογοητευτηκα και δεν εχω δυναμη να ξανα αρχισω....σκεφτομαι οτι παλι θα τα παρατησω στην μεση........

Skybeam καλώς ήρθες. Πέρασες καλά; Αλήθεια που είχατε πάει; Δεν πειράζει που έφαγες κάτι παραπάνω. Στις διακοπές οι ατασθαλίες επιτρέπονται.... διαφορετικά δεν θα ήταν διακοπές.

Καλημέρα! Εύβοια είχαμε πάει, καλά ήταν αλλά πολύ λίγο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε να φύγουμε ένα τετραημεράκι ακόμα μέχρι τον Σεπτέμβρη... Καλά, διατροφικά κραιπάλιασα μέχρι χτες. Μέχρι και πίτσα έφαγα, και όχι ένα κομμάτι! Από σήμερα μαζεύομαι γιατί στο τέλος θα τα πάρω όλα πίσω! Δευτέρα ζυγιζόμαστε μαζί!:D

Καλημερα ενδοξα γοργονια.

Δηλωνω παρουσα αλλα μπλεγμενη σε πολλα μερη κι ετσι διατροφουλα και γυμναστικουλα οποτε μια στασιμοτητα ειναι αναμενομενη.

Γενικώς μια στασιμότητα έχουμε την τελευταία εβδομάδα. Χαλαρώσαμε! Ας είμαστε καλά και θα τα διορθώσουμε όλα!

ακριβος τα ιδια και εγω........απογοητευτηκα και δεν εχω δυναμη να ξανα αρχισω....σκεφτομαι οτι παλι θα τα παρατησω στην μεση........

Μην απογοητεύεσαι, κι εγώ τα χάλασα όλα, σίγουρα έχω τσιμπήσει κάνα δυο κιλάκια από τα δέκα που έχασα... πάμε δυνατά όμως σε νέα προσπάθεια, δεν το βάζουμε κάτω, ε?

Φιλιά γοργόνες μου!:D

Διαφημίσεις

καλημέρα!!

είπα να ενταχθώ και εγώ σε αυτό το θέμα!!

γιατί από αύριο

από Δευτέρα διαίτα (πολύ ωραίο βιβλίο, ομολογώ)

καλή μας επιτυχία κορίτσιαστο δύσκολο αγώνα της Δίαιτας

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια, δουλεύω πολύ και δεν προλαβαίνω να μπαίνω. Και στο σπίτι δεν επικρατεί και η καλύτερη κατάσταση πάντα οπότε προσπαθώ να ρίχνω εκεί ενέργεια.

Η μέση πέρασε, μέχρι το επόμενο κρούσμα, πάντα καλοκαίρια λόγω δουλειάς, ορθοστασίας κτλ

Θα κάνω σήμερα δίαιτα, χωρίς γλυκό ή ζάχαρη, γιατί αύριο πρέπει εσπευσμένα να πάω για εξετάσεις, διότι ξανα-αδιαθέτησα. Πλέον προβληματιζόμαστε πολύ με το γιατρό και είπαμε να πάω για εξετάσεις κι ας έχω περίοδο.

Ετσι θα κάνω και καμπύλη σακχάρου και ο Θεός να με βοηθήσει, μου είχε πεί θέλει 2 μέρες χωρίς γλυκό αλλά εγώ τα τσάκιζα μέχρι χθες.

Σε λίγο πάω για ζύγισμα, με 2 καφέδες είμαι, μπόλικους καυγάδες (ναι το έχουμε αυτό κάθε Κυριακή πρωί!) και για τσιγάρα δεν θα πώ πόσα άπειρα έχω κάνει.

Είμαι σε μιαφάση αφασία, και μάλλον πολύ κοντά στο να μη μενοιάζει τί θα φάω, έχω τόσα άλλα να σκεφτώ. Ετσι απλά θα ζυγίζομαι, και όσο πέφτει συνεχίζω. Πάω τώρα να πάθω 5-6 εγγεφαλικά με το ζύγισμα και επανέρχομαι.

Ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας.

Νομίζω πάτε πολύ καλά εφόσον δεν τα παρατάτε και ξαναμπαίνετε. Σϊγουρα το να τα παρατήσουμε τελείως πουθένα δε θα βοηθήσει.

SKybeam είχες κάποιο νέο?

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα κορίτσια, δουλεύω πολύ και δεν προλαβαίνω να μπαίνω. Και στο σπίτι δεν επικρατεί και η καλύτερη κατάσταση πάντα οπότε προσπαθώ να ρίχνω εκεί ενέργεια.

Η μέση πέρασε, μέχρι το επόμενο κρούσμα, πάντα καλοκαίρια λόγω δουλειάς, ορθοστασίας κτλ

Θα κάνω σήμερα δίαιτα, χωρίς γλυκό ή ζάχαρη, γιατί αύριο πρέπει εσπευσμένα να πάω για εξετάσεις, διότι ξανα-αδιαθέτησα. Πλέον προβληματιζόμαστε πολύ με το γιατρό και είπαμε να πάω για εξετάσεις κι ας έχω περίοδο.

Ετσι θα κάνω και καμπύλη σακχάρου και ο Θεός να με βοηθήσει, μου είχε πεί θέλει 2 μέρες χωρίς γλυκό αλλά εγώ τα τσάκιζα μέχρι χθες.

Σε λίγο πάω για ζύγισμα, με 2 καφέδες είμαι, μπόλικους καυγάδες (ναι το έχουμε αυτό κάθε Κυριακή πρωί!) και για τσιγάρα δεν θα πώ πόσα άπειρα έχω κάνει.

Είμαι σε μιαφάση αφασία, και μάλλον πολύ κοντά στο να μη μενοιάζει τί θα φάω, έχω τόσα άλλα να σκεφτώ. Ετσι απλά θα ζυγίζομαι, και όσο πέφτει συνεχίζω. Πάω τώρα να πάθω 5-6 εγγεφαλικά με το ζύγισμα και επανέρχομαι.

Νομίζω πάτε πολύ καλά εφόσον δεν τα παρατάτε και ξαναμπαίνετε. Σϊγουρα το να τα παρατήσουμε τελείως πουθένα δε θα βοηθήσει.

Τι λες ρε dimmi πάλι περίοδο?Πώς γίνεται αυτό?Ενημέρωσέ μας,ανησύχησα τώρα.

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Bρε κοριτσάκι πάλι αίμα? Τι να πω, κάνεις πολύ καλά που το ψάχνεις άμεσα, εύχομαι ομορφιά μου να μην είναι τίποτα, να είναι κάτι εύκολα αντιμετωπίσιμο... Μη δίνεις σημασία σε αφορμές για καυγάδες, φρόντισε τον εαυτό σου γιατί η μάνα σου μια φορά σε γέννησε και τώρα σε χρειάζεται και το παιδάκι σου πέρα από οτιδήποτε άλλο...

Εγώ θα περιμένω μέχρι την Τετάρτη τελικά. Όσο δεν έρχεται περίοδος είμαι καλά. Να μας ενημερώσεις κοριτσάκι μου για το πώς πήγαν οι εξετάσεις σου, μη μας ξεχάσεις! Και μην τρελλαίνεσαι με τη δίαιτα στη φάση που είσαι, αρκεί και το να διατηρήσεις το βάρος σου;)

Διαφημίσεις

Καλώς τη φιλενάδα από το άλλο τόπικ! Καλή αρχή!

ευχαριστώ...ελπίζω σύντομα φιλενάδα να φύγουμε και από τα 2 τόπικ..και να πάμε για άλλα!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια και Καλή εβδομάδα σε όλες :-P:razz::-P

Skybeam ειδικά για εσένα εύχομαι να είναι η καλύτερη εβδομάδα της ζωής σου ;);););)

Να σας πω λίγο σύντομα τα δικά μου νέα γιατί πνίγομαι από δουλειά :evil::evil::evil: Ζυγίστηκα το πρωί και είμαι στα 102,3 :):):) ..... εντάξει 700 γραμ. σε 2 βδομάδες δεν είναι πολλά αλλά η αλήθεια είναι ότι το Σάββατο το βράδυ τα χάλασα όλα. Το σημαντικό πάντως είναι ότι χάνω μάλλον σταθερά. Μια διαιτολόγος που πήγαινα μέχρι πρόσφατα μου έλεγε ''από το πόσο έχεις χάσει καταλαβαίνω πόσες ατασθαλίες έχεις κάνει :tongue::tongue::tongue: , αλλά το σημαντικό είναι να χάνεις έστω και λίγο:P''

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Giovanna μου ευχαριστώ.

Είναι πολύ σημαντικό που έχασες και δεν πήρες. Προχώρα, πας μια χαρά!

Εγώ το τσίμπησα το ενάμιση κιλάκι με τις βλακείες μου. Πάλι στα 62. Από χτες έχω ξεκινήσει να ψιλομαζεύομαι. Σας φιλώ!:D

τζοβαννα μια χαρά! Μην κολλάς! Εχει δίκιο η skybeam που θα μας ψήσει τοψάρι στα χείλη μέχρι να μάθουμε νέα!

Κορίτσια τα δικά μου νέα, χθες & προχθές ζήσαμε τρελές καταστάσεις, κι όμως δεν ξέσπασα στο φαγητό (χθες).

Ναι απορώ πως το κατάφερα! Οπως στην ταινία μόλις χώρισα ένα πράγμα, ε καμμιά σχέση :tongue: Ημουν μια χαρά και ακμαία, απλά κάπνισα υπερβολικά πολύ.

Είχα μείνει και νηστική από τις 8 το βράδυ για να πάω για τις εξετάσεις αλλά τελικά με το μωρό δεν τα κατάφερακαι θα πάω αύριο.

Ενδειξη ζυγαριάς: (ένδοξη!!!) 95.88888888888888888888888888888888!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξέρω ό,τι δε θα είναι για πολύ, επειδή ήμουν ξενηστικωμένη ήταν, αλλά ας το φχαριστηθώ :D:D:D

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...