Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

dimmi θεά!!!

Ωραία υπογραφή!!!

Τι φρούτο κι αυτό όμως...

Λοιπόν κιουρία ήμουν χθες...Αρχισα να ξεπρήζομαι και συνεχίζω δυναμικά

Καλό μήνα να έχουμε και καλή δύναμη για τον αγώνα μας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

:D:D περιστεράκι, μπράβο σου, έκανες την αρχή! Κι γω μόλςι παρήγγειλα καλαμάκια κοτόπουλο, θα κάνω και σαλατούλα! Πήρα και για το βράδυ καλαμάκια, μετά τη βόλτα πέφτει πείνα!

-7.5 κιλά :D

πωπω και η λίστα με τις ποσότητες φρούτων με πολύ μικρά νούμερα μου φάνηκε :oops: ζύγισα ένα γιαρμά και ήταν 245 γραμμάρια! Και λέει 100...

ε εγώ τον έφαγα όλο + 1 νεκταρίνι μικρό :cool:

Εντάξει δεν μπορούσα να ξελιγωθώ, στις ποσότητες όλη μέρα παίζει, πχ το πρωί 3 κρακερ με 3 τυράκια και 200 γρ. χυμό, ενδιάμεσα δεν έφαγα, μεσημέρι καλαμάκια κοτόπουλο και πίτα αλάδωτη σύνολο 350 γρ. και ένα πιάτο ανάμεικτη σαλάτα με ελάχιστη σως , απόγευμα λίγη κόκα λαιτ και τα 2 φρούτα. Το βράδυ θα δείξει.

Τώρα πάω να αντιγράψω τη δίαιτα και κάθε μέρα θα προσπαθώ να ρίχνω τις ποσότητες, καλά ήταν για πρώτη μέρα είμαι χορτάτη ;) να κλείσει σταδιακά το στομάχι μη πέσω με τα μούτρα πάλι!

Αυτό που λες, ότι ομορφαίνει η μητρότητα, μάλλον ιδέα σου είναι! Η εγγυμοσύνη ομορφαίνει! go for it!

Οι ορμόνες επηρεάζουν, αλλά αυτό που ομορφαίνει πραγματικά είναι η καλή διάθεση!!

Αφού ήταν μια χαρά, όλα καλά.

Όχι μωρέ, έχω δει εγκυμονούσες με πολύ αγριεμένο πρόσωπο. Αντιθέτως, όλες μα όλες όταν γεννούν μου φαίνονται πολύ πιο όμορφες στο πρόσωπο (και στο χαρακτήρα μη σου πω, γλυκαίνουν δηλαδή οι περισσότερες).

Γίνονται όλες λίγο πιο υπομονετικές (οι νέες μαμάδες.. όταν περάσει ο καιρός, κι έχουν περάσει κι αυτές πολλά, αγριεύουν...)

[και επιπλέον αν έχετε βαρεθεί ψωμί και φρυγανιές:

μερίδα υδατανθράκων = 30-40 γρ. βρώμη, ή ψωμί 30 γρ., ή 2 φρυγανιές, ή 30 γρ. δημητριακά, ή 20 γρ. παξιμάδι, ή 2 cream crackers!

για τις πίτες τι λες? (πχ πίτα - όπως στο γύρο - χωρίς λάδι, ή αραβική)

Λοιπόν, κορίτσια, θα λείψω 4-5 μέρες και αυτές θα είναι οι διακοπές μας για φέτος. Και δόξα το Θεό, άλλοι δεν θα πάνε καθόλου.

καλά θα κάνεις, να περάσεις όμορφα!

κι επίσης, πολλά συγχαρητήρια για τα 60!!!!

Εγώ παιδιά χάλια μαύρα. Ξανά 65+ και δεν νομίζω να είναι κατακράτηση, έχω ακόμα 4-5 μερούλες.

Ψυχολογία στα πατώματα. Κιλά στις βουνοκορφές. Χρόνος περιορισμένος.

Σιχτίρ.

Υπάρχουν και χειρότερα, το ξέρω, αλλά καμιά φορά σκέφτομαι και τα καλύτερα και πέφτω στην παγίδα τους...

Καλημέρα κορίτσια μου. Καλή εβδομάδα και Καλό μήνα :P:p:p Πώς πάνε οι διατροφούλες; Εγώ σήμερα δεν ζυγίστηκα γιατί άργησα να ξυπνήσω και έφυγα από το σπίτι βιαστικά. Οπότε το αφήνω για αύριο. Δεν χάλασε και ο κόσμος να το πάω μια μέρα πίσω.....:confused::confused: αν και περιμένω και να αδιαθετήσω.... το νιώθω έρχεται..... και δεν ξέρω και αν τα αποτελέσματα θα είναι πραγματικά. Τεσπά.

Dimmi έχεις μπριζωθεί βλέπω και μου αρέσεις πολύ ;););););) Και εγώ έχω πολλά προγράμματα αλλά μου έρχεται δύσκολο να τα ακολουθήσω. Μάλλον τα έχω βαρεθεί και λίγο. Βασικά τα προγράμματα αυτά ακολουθώ σε όλα τα γεύματα.... τα έχω μάθει απέξω....:tongue::tongue: με εξαίρεση τα μεσημεριανά που τρώω μια μικρή ποσότητα από το φαγητό που έχουμε στο σπίτι με μπόλικη σαλάτα. Εμένα για πρωινό μου είχε πάντα 1 ακτινίδιο, 1 χυμό πορτοκάλι και 1 μπισκότο Kellogs all bran, δεκατιανό τοστάκι με γαλοπούλα και τυρί ή 10 αμύγδαλα ωμά και 1 φρούτο, απογευματινό γιατούρτι 0-2% λιπαρά ή φρούτο και βράδυ τοστ ή γιαούρτι ή σαλάτα ή 1/2 μερίδα του μεσημεριανού ..... εξαρτάται από το μεσημεριανό και τα λιπαρά του

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Skybeam ελπίζω να είσαι ήδη διακοπούλες και να περάσετε τέλεια. Όσο για τις εγκυμοσύνες, όσες έχουν κοριτσάκια γλυκαίνουν στο πρόσωπο ενώ όσες έχουν αγοράκια αγριεύουν λίγο, βγάζουν σπυράκια..... φταίνε οι ορμόνες....

καλημερα και απο μενα!skybeam καλα να περασετε κουκλα μου!κανε και μια βουτια για μενα..γιατι εγω φετος μονο στην μπανιερα με βλεπω..!καλλιοπακι μου δεν πειραζει βρε(αν και νομιζω οτι ειναι κατακρατηση..δεν μπορει να το πηρες το κιλο τοσο γρηγορα..).συνεχιζουμε δυναμικα!!ντιμι να σε πω κατι σχετικα με τις αμιτες?εχουν πολυ ζαχαρη..και η ζαχαρη οταν την τρωμε μας κανει να πειναμε γιατι ανεβαινει η ινσουλινη και μετα κατεβαινει αποτομα..αν δεν σε επηρεαζει αυτο και δεν πεινας πιες την αφοβα αλλα αν βλεπεις οτι πεινας κοψτην!καλυτερα φαε τυρακι με ψωμακι παρα αμιτα!βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα τον οργανισμο σου απλα σου λεω να παρατηρησεις μηπως πεινας πιο εντονα τις μερες και ωρες που πινεις χυμο..αντε καλη αρχη κουκλα μου!!!εγω σημερα ζυγιστικα και φυσικα εχω χασει..ε με τοση στενοχωρια πως να μην χασω???τα πρωτα 10 κιλα εφυγαν αλλα να σας πω την αληθεια βρε κοριτσια?πρωτα με απασχολει να βρει καποιος απο τους δυο μας δουλεια και μετα να χασω κιλα.αλλα οπως και να εχει μου αναπτερωσε καπως το ηθικο!πολλα φιλακια σε ολες!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

τα πρωτα 10 κιλα εφυγαν αλλα να σας πω την αληθεια βρε κοριτσια?πρωτα με απασχολει να βρει καποιος απο τους δυο μας δουλεια και μετα να χασω κιλα.αλλα οπως και να εχει μου αναπτερωσε καπως το ηθικο!πολλα φιλακια σε ολες!

Μπράβο Χριστινάκι μου!!!! :P:p:p:p:p:p:p Και μην στεναχωριέσαι... όλα θα γίνουν.... και τα κιλάκια θα χαθούν και δουλειά θα βρεθεί και ........ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΟΥΜΕ !!!!!!!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΧΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!!!!

Γειά σας κορίτσια, παραθέτω το διαιτολόγιο που μου είχε ζητήσει η Ελένη Αγγλία εδώ, μήπως και ενδιαφέρει και άλλη κοπέλα.

Εκανα μετά τον έβδομο για διαβήτη κύησης και το έδωσε ο διαβητολόγος μου.

(προσωπικά λόγω πολλών κιλών έτρωγα μεσημέρι και βράδυ πολύ περισσότερο, μου είχε πεί να αυξάνω αναλογικά της ποσότητες και να μετράω το ζάχαρο που θα μου καθόριζε τις ποσότητες, έτσιέτρωγα σχεδόν το διπλάσιο).

Διαιτολόγιο διαβητικής εγγύου 1500-1600 θερμίδων

πρωινό: 1 φλ. γάλα 1,5% ή 1 γιαούρτι με 2 % λιπαρά

+ 1 φ. ψωμί ολικής άλεσης ή 2 φρυγανιές σικάλεως ή 30 γρ. δημητριακά ολικής άλεσης (χωρίς ζάχαρη πχ ολ μπραν)

δεκατιανό: 2 μέτρια φρούτα ή 1 φυσικό χυμό δύο φρούτων (εμένα μου είχε συστήσει όχι μαζί τα φρούτα, ένα τώρα ένα μισή ώρα μετά πχ, επίσης όχι χυμό γιατί ανεβάζει κατακόρυφα το ζάχαρο)

γεύμα:

120 γρ. (καθαρό μαγειρεμμένο) ψάρι ή κοτόπουλο (χωρίς πέτσα) ή ψητό κρέας ή 2 μέτρια μπιφτέκια

+ σαλάτα ωμή ή βραστή με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο

+ 1 φλ. τσαγιού (μαγειρεμένα) ζυμαρικά ή ρύζι ή πατάτες

+ 1 φ. ψωμί ολικήε άλεσης (30γρ.)

ή 1 κουτάλα όσπρια + 30 γρ. τυρί άπαχο + σαλάτα ωμή ή βραστή με 2 κουταλάκια ελαιόλαδο + 1 φ. ψωμί ολικής άλεσης (30 γρ.)

ή 1 & 1/2 φλ. τσαγιού λαδερό με 30 γρ. άπαχο τυρί και 1 φέτα ψωμί ολικής άλεσης

απογευματινό: 1 μέτριο φρούτο

δείπνο: όπως το γεύμα με την μισή ποσότητα κρέατος

ή 60 γρ. τόνο νερού και σαλάτα και 30 γρ. άπαχο τυρί και 2 φρυγανιές σικάλεως

ή σαλάτα και 1 αυγό βραστό και 30 γρ. τυρί άπαχο και 2 φρυγανιές σικάλεως

(επειδή δεν έτρωγα αυγό στην κύηση ούτε τόνο αντικαθιστούσα τα γεύματα αυτά με 1-2 φ. ψωμί και 60 γρ. τυρί και σαλάτα)

Προ ύπνου: 1 ποτήρι γάλα 0% ή 1 γιαούρτι 0% και 1 φρυγανιά σικάλεως.

σημείωση: η δίαιτα είναι από το Λαικό νοσοκομείο

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες τις γοργόνες. Πώς είμαστε?

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχω τρελά κέφια. Δεν θα έπρεπε, γιατί χθες μου ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορίας και πόνεσε :(:(:(, αλλά από εκείνη την ώρα με έχει πιάσει μια γαιδουρινη αδιαφορία, ένα ζαμανφού για όλα.

Τα κιλά μου είναι σταθερά εδώ και 10 μέρες. Κάνω μικρές και χαζές ατασθαλίες, αλλάααααα άρχισα γυμναστική. Πιλάτες. Έχω πάει 2 φορές και παραδόξως μου αρέσει πολύ. Πήρα και τα πάνω μου ψυχολογικά, γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει και τη δίαιτα. Πρέπει όμως να μπω πάλι σε πρόγραμμα.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Καλημέρα κορίτσια, είμαι καθηλωμένη σπίτι με τη μέση μου. Καύσεις 0, φάρμακα δυνατά και πολύ πολύ φαγητό. Μηδένισα το τικερ και ξαναρχίζω, είπαμε δεν το βάζουμε κάτω. Απόψε ίσως καταφέρω να βγω με το παιδί και θα μου κάνει καλό, έξω δεν σκέφτομαι το φαγητό!

Η εφορία είναι ένα δράμα, πάλι καλά που έχεις κέφια mariab...

kalliopaki καλά κάνεις, μόνο μη τα παρατήσεις για πολύ γιατί μετά...είναι τόσο πιο δύσκολο.

Αντε να έχουμε κανένα ευχάριστο σύντομα γιατί δε μας βλέπω καλά.

Καλημέρα κορίτσια, είμαι καθηλωμένη σπίτι με τη μέση μου. Καύσεις 0, φάρμακα δυνατά και πολύ πολύ φαγητό. Μηδένισα το τικερ και ξαναρχίζω, είπαμε δεν το βάζουμε κάτω. Απόψε ίσως καταφέρω να βγω με το παιδί και θα μου κάνει καλό, έξω δεν σκέφτομαι το φαγητό!

Η εφορία είναι ένα δράμα, πάλι καλά που έχεις κέφια mariab...

kalliopaki καλά κάνεις, μόνο μη τα παρατήσεις για πολύ γιατί μετά...είναι τόσο πιο δύσκολο.

Αντε να έχουμε κανένα ευχάριστο σύντομα γιατί δε μας βλέπω καλά.

Κατ΄ αρχάς περαστικά σου. Αυτό είναι το σημαντικό. Το τίκερ θα το ξαναρχίσεις. Καλοκαιριάτικα σε βρήκε κι εσένα? Ελπίζω να το ξεπεράσεις σύντομα.

Όσο για την εφορία, νομίζω ότι σιγά σιγά αγγίζω τον Καζαντζάκη. Δεν ελπίζω τίποτα, δεν πιστεύω σε τίποτα.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Τώρα πάω να αντιγράψω τη δίαιτα και κάθε μέρα θα προσπαθώ να ρίχνω τις ποσότητες, καλά ήταν για πρώτη μέρα είμαι χορτάτη ;) να κλείσει σταδιακά το στομάχι μη πέσω με τα μούτρα πάλι!

Και πολύ καλά θα κάνεις, αυτό είναι το σωστό! Ούτε καν καθημερινά, όσο χάνεις, θα συνεχίζεις έτσι και βλέποντας και κάνοντας...

για τις πίτες τι λες? (πχ πίτα - όπως στο γύρο - χωρίς λάδι, ή αραβική)

Την πίτα από σουβλάκι θα τη μέτραγα για δυο-δυόμιση μερίδες ψωμιού. Και τις αραβικές για μιάμιση-δύο αναλόγως μεγέθους. Να ξέρεις ότι μπορείς να τις συμπεριλάβεις στα γραμμάρια του κυρίως γεύματος και να μην μετρήσουν για καμμία μερίδα (αλλά μην το κάνεις συχνά!;))

Skybeam ελπίζω να είσαι ήδη διακοπούλες και να περάσετε τέλεια. Όσο για τις εγκυμοσύνες, όσες έχουν κοριτσάκια γλυκαίνουν στο πρόσωπο ενώ όσες έχουν αγοράκια αγριεύουν λίγο, βγάζουν σπυράκια..... φταίνε οι ορμόνες....

Ήταν πολύ ωραία, ευχαριστώ!

καλημερα και απο μενα!skybeam καλα να περασετε κουκλα μου!κανε και μια βουτια για μενα..γιατι εγω φετος μονο στην μπανιερα με βλεπω..!

Μη μασάς καθόλου, να έχεις την υγεία σου και να λάμπεις από υπερηφάνεια για τα δέκα κιλάκια που έχασες, χίλια μπράβο! Συνεχίζεις έτσι, ε??? :D;)

Καλημερα σε όλες τις γοργόνες. Πώς είμαστε?

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχω τρελά κέφια. Δεν θα έπρεπε, γιατί χθες μου ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορίας και πόνεσε :(:(:(, αλλά από εκείνη την ώρα με έχει πιάσει μια γαιδουρινη αδιαφορία, ένα ζαμανφού για όλα.

Τα κιλά μου είναι σταθερά εδώ και 10 μέρες. Κάνω μικρές και χαζές ατασθαλίες, αλλάααααα άρχισα γυμναστική. Πιλάτες. Έχω πάει 2 φορές και παραδόξως μου αρέσει πολύ. Πήρα και τα πάνω μου ψυχολογικά, γιατί πιστεύω ότι θα βοηθήσει και τη δίαιτα. Πρέπει όμως να μπω πάλι σε πρόγραμμα.

Ωχ, αυτή η εφορία θα μας τσακίσει όλους...

Μπράβο σου που το πήρες απόφαση με τη γυμναστική, θα κάνεις κορμάρα με το Πιλάτες!

σας διαβάζω διακριτικά και αθόρυβα. κουράστηκα να προσπαθώ.

κάνω ένα διάλειμμα.

Καλλιοπάκι χαλαρά, γιατί είναι κρίμα να πάρεις ό,τι έχασες!

Ντιμάκι πολλά περαστικά, μη σκέφτεσαι δίαιτες αφού παίρνεις δυνατά φάρμακα. Έχεις όλο τον καιρό όταν συνέλθεις. Καλές βολτίτσες!

Κορίτσια μου αυτές ήταν οι διακοπές μου, αυτό το τετραημεράκι. Και δόξα το Θεό που λένε, αν είμαστε καλά ίσως φύγουμε και λίγο Σεπτέμβριο. Ήμουν πολύ κακό κορίτσι, έφαγα πολλές νοστιμιές και δε νομίζω να τα έκαψα με το κολύμπι, κάνα κιλάκι θα το έχω τσιμπήσει. Θα ζυγιστώ αύριο και θα σας πω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...