Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4791.0

και επιπλέον αν έχετε βαρεθεί ψωμί και φρυγανιές:

μερίδα υδατανθράκων = 30-40 γρ. βρώμη, ή ψωμί 30 γρ., ή 2 φρυγανιές, ή 30 γρ. δημητριακά, ή 20 γρ. παξιμάδι, ή 2 cream crackers!

ευχαριστώ πάω να την ξαναδώ, άντε να αποφασίσω να έχω ένα μπούσουλα θέλω,,,

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

το πρωινό δεν μου αρέσει καθόλου, μα καθόλου όμως :(

διάβασα στο λινκ που έδωσες μπορώ να τρώω άφθονα λαχανικά (καλό αυτό) και όχι μόνο 1-2 κούπες.

Επίσης εξηγεί διάφορα, είναι πολύ ενδιαφέρον, αλλά αυτό το ρημαδοπρωινό δεν πάει κάτω. Γαλα με χυμό πως πάει βρε παιδιά?

Α επίσης αν την κάνω, κάποια απογεύματα θα τρώω παγωτό 0% αντί για φρούτο.11

Επίσης μια άλλη ερώτηση, επειδή δν τα πολυθυμάμαι απέξω, τα ισοδύναμα φρούτων τα έχουμε πρόχειρα κάπου? Οποια κοπέλα τα έχει ευχαριστώ!

Πάω να τσιγαριστώ πρίν ξυπνήσει το μωρό, να το φιλοσοφήσω και να τη κάνω.

Να τρώω το πρωί γάλα με βρώμη? Και ο χυμός? Μπορώ μετά και να μην είναι φυσικός? Αλλά θα την χαλάσω τελείως έτσι έ?

Που είναι τα διαιτολόγια γμτ που είχα, μου είχε όσα έτρωγα (πχ αμιτα μοσιον, μπαλα παγωτο, πρωι τοστ, και έχανα βρε κορίτσια, αλλά δε θυμάμαι ποσότητες φαγητών).

Σας έπριξα φεύγω και ξανάρχομαι, με έπιασαν τα υπρξιακά μου και θέλω να αρχίσω δίαιτα χθες!

Διάβασε όλο το thread, έχει εναλλακτικές. Το πρωί αντί για γάλα και δημητριακά μπορείς να φας μια μερίδα τυριού (30 γρ. οποιοδήποτε τυρί ή 60 γρ. μυζήθρα ή ανθότυρο με χαμηλά λιπαρά) + μία μερίδα υδατανθράκων (2 φρυγανιές ή 2 cream crackers ή 30 γρ. ψωμί ή 20 γρ. παξιμάδι).

Εγώ δεν μπορώ καθόλου να φάω πρωϊνό, οπότε τη μερίδα γαλακτοκομικού και ψωμιού την τρώω το βράδυ. Αν το βράδυ φάω μόνο σαλάτα τρώω διπλή ποσότητα γαλακτοκομικού και ψωμιού (δηλαδή + του πρωινού).

Προτίμησε φυσικό χυμό πορτοκάλι. Αν δεν μπορείς καθόλου χυμό πορτοκάλι φάε ένα μικρό-μέτριο φρούτο. Στη δίαιτα αυτή προτείνονται 150 γρ. φρούτου που κόβεται. Από άλλη δίαιτα όμως έχω τις σωστές μερίδες για όλα τα φρούτα, θα ψάξω να τη βρω και θα τη βάλω.

έγινε ευχαριστώ πολύ! Τα γράφω και πάω σμ, πήρε και ο άντρας μου το μωρό και είμαι φρι! Φρι γουίλι χιχιιχ Κορίτσια φαγητό τέλος! Καιρός για greekmasa :tongue::tongue: επανέρχομαι να διαβάσω το θρεντ, τώρα στα πεταχτά να ψωνίσω πρωινά, ενδιάμεσα βραδυνά, και μεσημεριάνό ό,τι φτιάξω ή έχει η μάνα μου!

Διάβασε όλο το thread, έχει εναλλακτικές. Το πρωί αντί για γάλα και δημητριακά μπορείς να φας μια μερίδα τυριού (30 γρ. οποιοδήποτε τυρί ή 60 γρ. μυζήθρα ή ανθότυρο με χαμηλά λιπαρά) + μία μερίδα υδατανθράκων (2 φρυγανιές ή 2 cream crackers ή 30 γρ. ψωμί ή 20 γρ. παξιμάδι).

Εγώ δεν μπορώ καθόλου να φάω πρωϊνό, οπότε τη μερίδα γαλακτοκομικού και ψωμιού την τρώω το βράδυ. Αν το βράδυ φάω μόνο σαλάτα τρώω διπλή ποσότητα γαλακτοκομικού και ψωμιού (δηλαδή + του πρωινού).

Προτίμησε φυσικό χυμό πορτοκάλι. Αν δεν μπορείς καθόλου χυμό πορτοκάλι φάε ένα μικρό-μέτριο φρούτο. Στη δίαιτα αυτή προτείνονται 150 γρ. φρούτου που κόβεται. Από άλλη δίαιτα όμως έχω τις σωστές μερίδες για όλα τα φρούτα, θα ψάξω να τη βρω και θα τη βάλω.

Οι ποσότητες φρούτων στη δίαιτα (από διαιτολόγο)

αβοκάντο 30 γρ.

ακτινίδιο ή κίβι 1 μεσαίου μεγέθους

αποξηραμένα φρούτα διάφορα 20 γρ.

αχλάδι 150 γρ.

βανίλιες 100 γρ.

βερίκοκα 150 γρ. ζυγισμένα με κουκούτσι

γκρέιπ φρουτ 180 γρ.

δαμάσκηνα φρέσκα 100 γρ. με το κουκούτσι

κορόμηλα 100 γρ. ζυγισμένα με κουκούτσι

καρπούζι 200 γρ. καθαρισμένο,

κυδώνι 150 γρ.

κεράσια 100 γρ. με κουκούτσι

κυδώνι 150 γρ.

λωτός 100 γρ.

μάνγκο 60 γρ

μανταρίνι 100 γρ.

μήλο 100 γρ.

μούρα 100 γρ.

μούσμουλα 100 γρ. με κουκούτσι

μπανάνα 50 γρ.

νεκταρίνι 120 γρ. με κουκούτσι

παπάγια μισή κούπα

πεπόνι 180 γρ.

πορτοκάλι 100 γρ.

ροδάκινο 100 γρ. με κουκούτσι

ρόδι ωμό 50 γρ.

σταφύλια 60 γρ.

σύκα φρέσκα 100 γρ. με φλούδι

φράουλες 150 γρ.

Διαφημίσεις

ευχαριστώ πολύ πολύ σκαιμπιμ! Σε έβαλα σε κόπο αλλά...τα δικά μου δεν τα βρίσκω :confused: είχαμε και μετακόμιση στον έβδομο μήνα και καταλαβαίνεις...

Να σας πω τί ψώνισα? Μη με κράξετε χιιιχιχ

Λοιπόν δεν βρήκα ανθότυρο λαιτ που έπαιρνα παλιά, ούτε μυζήθρα, έτσι πήρα αυτά πο υμου αρέσουν και μόνο καλά δεν είναι, αλλά τεσπα!

Αρχίζω:

λαβας τυράκια λαιτ, κριμ κρακερ ολικης αλεσης, κοττατζ τσιζ, αμιτα μοσιον, νεκταρινια, καρπουζι, γιαρμαδες, μιλνερ, ψωμι τοστ, γαλα πρασινο, γιαουρτι 2%, αγγουρια, καροτα, ντοματες έχω, καππαρη, αυτά! Α και βρώμη που έχω και φέτα μαλακή θεική που πήρε ο άντρας μου και ξέρει ότι λατρεύω, δυστηχώς!

Τώρα όλα αυτά θα τα ταιριάξβ στη δίαιτα και ο Θεός βοηθός :cool: Τί λέτε για αρχή καλά δεν είναι ή παρεκτρέπομαι πολύ πχ με την αμιτα μοτιον και τα τυράκια?

Το πρωινό είναι το πιο δύσκολο για μένα, και σκέφτομαι να τρώω από το σπίτι, πρίν τη δουλειά, και μετά να παίρνω μαζί το φρούτο. Τί λέτε? Θα δω μετά τις ποσότητες και θα σας πω τί σκοπεύω να τρώω για πρωινό. Ευχαριστώ που

βοηθάτε!

α πήρα και βούτυρο με γιαούρτι αντί για μαργαρίνη (το λατρευω)

και μαγιονέζα τελείως λαιτ!

Όλα σου καλά, η αμίτα μόσιον φτου κακά!

έχεις δίκιο, την έπινα πολύ στον θηλασμό, και μου έμεινε. Δεν ήθελα να δω φυσικό χυμό γιατί έπινα μόνο φυσικό χυμό στην κύηση και τον σιχάθκα :|

+ στο τέλος το διαβήτη, με τσάκισε, τρελή δίαιτα και ξεσπάω τώρα :(

Αντε για βρες και τικεράκι να μετράς αντίστροφα το 9μηνο, γιατί έρχεται!;)

Λοιπόν δυστηχώς γύρισε νωρίς ο άντρας μου με το το μωρό, και βάλθηκα να κάνω δουλειές ενώ θα ήμουν αραχτή. Του τον κάνω πάσα όμως σε λίγο να γράψω τη δίαιτα και να φάω τελευταίο αμαρτωλό γεύμα, σπιτική μαρμελάδα :oops:

Το πρωί ζύγισμα και θα δίνω αναφορά κάθε μέρα αν δε τα έκανα όπως πρέπει. Θα γράψω μετά τί θα φάω αύριο το πρωί, τα άλλα είναι εύκολα! Εύκολη δίαιτα ευτυχώς! Στα γραμμάρια το μεσημέρι οκ, θα το παλέψω, κι αν δεν, θα τρώω λιγουλάκι παραπάνω. Βλέποντας και κάνοντας!

Άντε Ντιμάκι καλή αρχή!:D:D

Αντε για βρες και τικεράκι να μετράς αντίστροφα το 9μηνο, γιατί έρχεται!;)

Μη με μπριζώνεις βρε άτιμη!

Λοιπόν, κορίτσια, θα λείψω 4-5 μέρες και αυτές θα είναι οι διακοπές μας για φέτος. Και δόξα το Θεό, άλλοι δεν θα πάνε καθόλου.

Θα είμαι πολύ προσεκτική, θα παίρνω βραστή σαλάτα μπροστά μου και θα τσιμπάω με σύνεση, αλλά τα ουζάκια μου και τα ποτάκια μου θα τα πιω γιατί μπορεί να είναι και τα τελευταία για εννιά μήνες! (Η dimmi φταίει που με κάνει να ονειροβατώ!)

Πολλά φιλιά κουκλίτσες, θα τα πούμε σύντομα!

Εγώ σήμερα τον άμπακο έφαγα πάλι.Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει

!!:( Βέβαια καμία σχέση με το τι έτρωγα στην εγκυμοσύνη έτσι?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Άντε Ντιμάκι καλή αρχή!:D:D

Μη με μπριζώνεις βρε άτιμη!

Λοιπόν, κορίτσια, θα λείψω 4-5 μέρες και αυτές θα είναι οι διακοπές μας για φέτος. Και δόξα το Θεό, άλλοι δεν θα πάνε καθόλου.

Θα είμαι πολύ προσεκτική, θα παίρνω βραστή σαλάτα μπροστά μου και θα τσιμπάω με σύνεση, αλλά τα ουζάκια μου και τα ποτάκια μου θα τα πιω γιατί μπορεί να είναι και τα τελευταία για εννιά μήνες! (Η dimmi φταίει που με κάνει να ονειροβατώ!)

Πολλά φιλιά κουκλίτσες, θα τα πούμε σύντομα!

βεβαίως και να ονειροβατείς! Οταν θα ξυπνήσεις και θα δείς πως δεν είν όνειρο τότε θα ζήσεις ΤΟ όνειρο! Με σύνεση και τα ουζάκια έτσι? Πάντως τέλεια περίοδο πας, να ξεσκάσεις και να μην έχεις άγχος μέχρι να μάθεις. Εμάς πότε θα μας πείς που αγωνιούμε? Τί ακριβώς παίζει από δω και πέρα?

Αρχίζω αύριο τη δίαιτα σου ;);) σε ευχαριστώ για την καλή επιτυχία, έχουμε κι ένα στόχο, μέχρι 8-9 του μήνα (τόσο δεν είχες πεί?) που θα μάθουμε ότι είσαι έγγυος πρέπει να εχω δεί 95.9 έστω!

Εγώ σήμερα τον άμπακο έφαγα πάλι.Δεν ξέρω τι με έχει πιάσει

!!:( Βέβαια καμία σχέση με το τι έτρωγα στην εγκυμοσύνη έτσι?

ξεκόλλα ρε δεν έχεις σαραντίσει καν! Ετρωγα στην αρχή κι έχανα! Και ξέρεις τί έτρωγα όλα τα απαγορευμένα που είχα στερηθεί...Ο θηλασμός είναι 1 κι 1 να τρώς και να χάνεις! Οταν έκοψα το γάλα και γιαυτό στεναχωρήθηκα!

Αρχίζω αύριο τη δίαιτα σου ;);) σε ευχαριστώ για την καλή επιτυχία, έχουμε κι ένα στόχο, μέχρι 8-9 του μήνα (τόσο δεν είχες πεί?) που θα μάθουμε ότι είσαι έγγυος πρέπει να εχω δεί 95.9 έστω!

Ναι, καλά θυμάσαι, 8-9 Ιουλίου αν κάνω χοριακή. Η γιατρός μου μου είπε να μην κάνω καν, αλλά να περιμένω να δω αν θα έχω καθυστέρηση και τότε να κάνω. Δεν ξέρω όμως αν θα το αντέξω...

Καλή επιτυχία, θα δεις ότι δεν είναι δύσκολη δίαιτα... Η Χριστίνα(1982 νομίζω) που είχε περισσότερα κιλά να χάσει έχει αυξήσει τις ποσότητες και πάλι χάνει. Και είχε πει ότι αφού θα έχει χάσει αρκετά και θα δει ότι κολλάει, τότε θα τις μείωνε. Οπότε αν δεις ότι πέφτει πείνα, αύξησε, ας πούμε, το μεσημεριανό σου από τα 250 π.χ. στα 300-350 και το βραδυνό σου αναλογικά. Κράτησέ το σταθερό και δες αν χάνεις, οπότε και πράττεις ανάλογα. Άντε να δούμε το 95,9 γρήγορα!!!;)

αχ,εγω χθες τα εκανα μανταρα!

το μονο που με σωζει ειναι οτι εφαγα μονο γλυκα και σαβουρες,αλλα καθολου φαγητο!!!ναι ναι ,ειμαι ικανη να μην φαω καθολου φαγητο ,παρα μονο γλυκα.Πηγα στην πεθερα μου τα μικρα χθες,και εκει εγινε το τσιμπουσι.............πατατακια,γιαουρτια με γλυκαντικα,μπισκοτα,καρπουζια..............τα καναμε κουλουβαχατα και το κακο ειναι πως τα ιδια εφαγαν και τα μικρα!τεσπα,θα κανει να με δει 15μερες η πεθερουλα,η οποια εχει και σακχαρο απο τα 40 της........αναρωτιεμαι τι θα ειχε στο ψυγειο της ,αν δεν το ειχε..........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημέρα! Καλό μήνα! Καλές διαιτοπορείες!

Skybeam σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Ναι το είχα διαβάσει το Χριστινάκι μας γι'αυτό και την αρχίζω. Ετσι βλέποντας και κάνοντας. Μόνο τις πρώτες μέρες δεν θα αλλάξω κάτι άλλο, μέχρι να δω πώς πάει. Εχω να κάνω και καμπύλη σακχάρου οπότε μόλις το πάρω απόφαση για 2 μέρες δε θα τρώω γλυκά.

Για αρχή πάω να δω τα πρωινά, ναι δεν αξιώθηκα να τη γράψω! Και να τη γράψω! Και αρχίζω. Θα ρημαδοζυγιστώ κιόλα :rolleyes:

Κριστίν 1 στις 15 δε πειράζει βρε, μια χαρά σε βρίσκω! Και ωραία περάσατε και ξεδώσατε, και τα παιδιά το χρειάζονται που και που. Εμάς ο μικρός κάθε μέρα ψάχνει χρήματα να φάει το απαγορευμένο του. "με αφήνει η μαμά"

Θα ήθελα, αν μπορώ να επιλέξω, τα παιδιά μου να μη θεωρούν τίποτε απαγορευμένο, απλά να έχουν μια προτίμηση στις καλές τροφές.

Και όταν θα φάνε "βλακείες" να μη το θεωρούν κατόρθωμα ούτε κάτι φοβερό. Πολλά θέλω ε? :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...