Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

χαχαχαχ λουλαμπάκι!!! τη γιουροβιζιον μου θυμησες!!!

Χριστινάκι να κλαφτείς ντε, εδώ είμαστε να ξεσπάμε!

Να πω να πω κι ένα ευχάριστο?

96.8 σήμερα φαγωμένη!!! (με πρωινό τοστ και ενδιάμεσα 2 γλυκάκια κάστανο)

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Αχ σήμερα κοιτούσα παλιές φώτος,τότε που έκανα τάνγκο κι ήμουν 52 κιλά...κλαψ!Σαν μοντέλο ήμουν,συγχωρήστε μου την ματαιοδοξία!!

Ελπίζω αυτά που λένε για το θηλασμό να ισχύουν και να χάσω τα κιλάκια που θέλω!!

Θα βοηθούσε αν κάπνιζα...(λέμε τώρα!!) ή αν μπορούσα να περπατάω πιο συχνά!!

Μόλις αδυνατίσω θα κάνω ΤΙΣ αλλαγές μιλάμε!! Θα βάψω το μαλλί auburn σαν της Emily Blunt στο Devil wears Prada!!Τέλειο!!

'Αραγε τώρα που θηλάζω δεν παίζει να τα βάψω??

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

κάνε χρωμογαλάκτωμα, μη κάνεις βαφή ρε συ δε λέει...πάει όλη στο γάλα.

Εντάξει θα τα χάσεις τα κιλά! Εσύ ήσουν και μοντέλο πριν, εγώ δεν ήμουνούτε πρίν :P:p

Πάω να δω πως κάνω ιγκνορ γιατί με κούρασε το τρολ, και επανέρχομαι!

δεν ειναι δυσκολο..(ισως λιγακι στην αρχη,αλλα θα περασει το 40μερο)!οσο για τον υπνο καλα θα κανεις να τον ξεχασεις γιατι θα κοιμασαι διακοπτωμενα και δεν θα χορταινεις νανακια ποτε!!ομως θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια και οοολα τα αλλα θα ειναι λεπτομερειες!

Xμ!... Ίδωμεν!:D

έφαγα τυρόπιτα,κόρες!! -5 points from lullaby!!:oops::oops::oops:

Το ξεχνάς! Μία που έγινε και μία που το διαγράφεις από τη μνήμη σου, συνεχίζεις κανονικά!

96.8 σήμερα φαγωμένη!!! (με πρωινό τοστ και ενδιάμεσα 2 γλυκάκια κάστανο)

Μη ζυγίζεσαι βρε φαγωμένη!;)

Αχ σήμερα κοιτούσα παλιές φώτος,τότε που έκανα τάνγκο κι ήμουν 52 κιλά...κλαψ!Σαν μοντέλο ήμουν,συγχωρήστε μου την ματαιοδοξία!!

Εγώ πιστεύω ότι θα γίνεις ακόμα καλύτερη... επίσης θα είσαι και απείρως πιο όμορφη, γιατί εγώ προσωπικά δεν ξέρω γυναίκα που να έχει γίνει μητέρα και να μην είναι ΑΠΕΙΡΩΣ πιο όμορφη στο πρόσωπο απ' ό,τι πριν! Αλήθεια!

Sky βιαζόμουν για δουλειά και ζυγίστηκα μετά τη δουλειά :cool: Πολύ καλό ήταν κι αυτό που έδειξε, οτιδήποτε πιο κάτω από το χθεσινό μια χαρά είναι για μένα :D:D

Αυτό που λες, ότι ομορφαίνει η μητρότητα, μάλλον ιδέα σου είναι! Η εγγυμοσύνη ομορφαίνει! go for it!

Διαφημίσεις

Sky βιαζόμουν για δουλειά και ζυγίστηκα μετά τη δουλειά :cool: Πολύ καλό ήταν κι αυτό που έδειξε, οτιδήποτε πιο κάτω από το χθεσινό μια χαρά είναι για μένα :D:D

Αυτό που λες, ότι ομορφαίνει η μητρότητα, μάλλον ιδέα σου είναι! Η εγγυμοσύνη ομορφαίνει! go for it!

Αφού ήταν μια χαρά, όλα καλά.

Όχι μωρέ, έχω δει εγκυμονούσες με πολύ αγριεμένο πρόσωπο. Αντιθέτως, όλες μα όλες όταν γεννούν μου φαίνονται πολύ πιο όμορφες στο πρόσωπο (και στο χαρακτήρα μη σου πω, γλυκαίνουν δηλαδή οι περισσότερες).

Γεια σας συναγωνίστριες!!

Από σήμερα ξεκίνησα επισήμως δίαιτα!

Μου έκανε επιτέλους κλικ και είπα ΦΤΑΝΕΙ στις χαζομάρες

Να δω πόσο θα το κρατήσω

Ξεκίνησα με ενα από τα προγράμματα που μου είχε δώσει η διαιτολόγος,με κρεατικά και ψαρικά ψητά

Από το πρωί είμαι συνεπέστατη και είμαι σίγουρη ότι άμα περάσουν οι πρώτες 2-3 μέρες θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα

Γεια σας συναγωνίστριες!!

Από σήμερα ξεκίνησα επισήμως δίαιτα!

Μου έκανε επιτέλους κλικ και είπα ΦΤΑΝΕΙ στις χαζομάρες

Να δω πόσο θα το κρατήσω

Ξεκίνησα με ενα από τα προγράμματα που μου είχε δώσει η διαιτολόγος,με κρεατικά και ψαρικά ψητά

Από το πρωί είμαι συνεπέστατη και είμαι σίγουρη ότι άμα περάσουν οι πρώτες 2-3 μέρες θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα

κουράγιο! Καλή αρχή! Κι γω αν μείνω απόψε μέσα θα ψαχτώ να βρω κάποιο διαιτολόγιο στα ίδια κιλά να το αρχίσω! Προς το παρόν έκανα καλή αρχή, τρώω ελεύθερα αλλά μαζεύτηκα κάπως. Η ζυγαριά έπεσε, άντε να δούμε!

Πάντως άμα έχεις ένα χαρτί να ακολουθείς είναι αλλιώς γμτ αλλά σκέφτομαι και τα 20 ευρώ καθε βδομάδα και δε θέλω να ξαναπάω διαιτολόγο...

κουράγιο! Καλή αρχή! Κι γω αν μείνω απόψε μέσα θα ψαχτώ να βρω κάποιο διαιτολόγιο στα ίδια κιλά να το αρχίσω! Προς το παρόν έκανα καλή αρχή, τρώω ελεύθερα αλλά μαζεύτηκα κάπως. Η ζυγαριά έπεσε, άντε να δούμε!

Πάντως άμα έχεις ένα χαρτί να ακολουθείς είναι αλλιώς γμτ αλλά σκέφτομαι και τα 20 ευρώ καθε βδομάδα και δε θέλω να ξαναπάω διαιτολόγο...

Εγώ σκέφτομαι και τα χρήματα και που μου είχε τσακίσει την ψυχολογία

Διότι ενώ ημουν πολύ τυπική με το πρόγραμμα,ΔΕΝ ΕΧΑΝΑ

Πιστεύω ότι μου είχε μπλοκάρει τον μεταβολισμό

Και τα μενού της ηταν πολύ βαρετά

Αυτό που κάνω τώρα με τα ψητά το κάνω για να ξεκολλήσω,να πάρω μπρος,να αρχίσω να βλέπω αποτελέσμα και να νιώσω κάπως καλύτερα

Μετα μάλλον θα κάνω τη διατροφή που κάνουν πολλές από τις κοπελες εδω,της skybeam

Διαφημίσεις

τα ψητά βραστά είναι σίγουρη επιτυχία!

Μια χαρά θα πας, και της skybeam είναι τέλεια, όταν θα μαζέψω λίγο το στομάχι μου θα την κάνω κι γω, ίσως και να την κάνω και από τώρα.

Δεν ξέρω, έχω χαθεί, τόσα διαιτολόγια έχω και βαριέμαι να τα κάνω, το καινούργιο πάντα είναι αλλιώς. Μόνο που αν είναι να τη κάνω πρέπει να αποφασίσω μέχρι τις 8μιση να προλάβω το σουπερμαρκετ, δεν έχω και πολλά λεφτά να ξοδέψω.

Αφού την κάνετε όλες θα βοηθηθώ κι γω πιστεύω. Τί λέτε με θέλετε? Skybeam αν σου είναι πρόχειρο μου ρίχνεις το λινκ?

Ηδη κοιτάω τα διαιτολόγια που έχω αλλά σε αυτά είμαι 80 κιλά γμτ, εκείνα που είμαι 90-100 πρέπει να τα έχω σε στικάκι (άντε να το βρείς).

Σκέφτηκα και να κάνω καμμιά δίαιτα από βιβλίο, έχω κι από αυτά πολλά! Αλλά που να διαλέξει κανείς?

Εγώ σκέφτομαι και τα χρήματα και που μου είχε τσακίσει την ψυχολογία

Διότι ενώ ημουν πολύ τυπική με το πρόγραμμα,ΔΕΝ ΕΧΑΝΑ

Πιστεύω ότι μου είχε μπλοκάρει τον μεταβολισμό

Και τα μενού της ηταν πολύ βαρετά

ναι το θυμάμαι που το έλεγες, μου είχε κάνει τόσο εντύπωση! Καλά έχω ακούσει και για άλλους με πολύ στερητικές δίαιτες, που σίγουρα όποιος καταφέρει να τις κάνει χάνει :evil:

=Skybeam αν σου είναι πρόχειρο μου ρίχνεις το λινκ?

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4791.0

και επιπλέον αν έχετε βαρεθεί ψωμί και φρυγανιές:

μερίδα υδατανθράκων = 30-40 γρ. βρώμη, ή ψωμί 30 γρ., ή 2 φρυγανιές, ή 30 γρ. δημητριακά, ή 20 γρ. παξιμάδι, ή 2 cream crackers!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...