Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

E, φάε σήμερα κατιτίς παραπάνω, αλλά μέχρι τις 8-9 Ιουλίου εγκράτεια παρακαλω, σε θέλω τουλάχιστον 95,7 (για να το στρογγυλέψουμε στο 95 μισό, χεχε!:D)
το κατιτίς μου (delivery έρχεται!): κολοκυθάκια και μελιτζάνες τηγανιτές, τζατζίκι σπιτικό θεικό, ρολό κοτόπουλο με μπέικον και τυρί. Φυσικά και άμστελ, + τα παγωτάκια που τσάκισα σήμερα. Ε και εις άλλα με υγεία! :tongue:

Τί να κάνω ρε παιδιά μου αρέσει το φαγητό, και όταν είμαι χαρούμενη τρώω και λυπημένη τρώω. Ας φάω σήμερα πάλι, και με την αιμορραγία δν ξέρω, ΠΕΙΝΑΩ.

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

αυτό τώρα εγώ πως δεν το είχα σκεφτεί? :tongue::tongue::tongue: όλες οι εναλλακτικές μου είχαν το σενάριο παιδί σπίτι, λες να τους στείλω πακέτο στην πεθερά? :rolleyes: χαχαχαχα

Απο σπερματέγχυση δεν γνωρίζω πολλά, μόνο ότι μια οικογενειακή φίλη (δεν έχουμε ιδιαίτερες επαφές όμως) έμεινε έγγυος με τη μία μόλις την έκανε! Και μας έλεγε κρίμα που τόσο καιρό δεν την είχε κάνει και ταλαιπωρείτο η κοπέλα. Πάντως σου είπα σε αυτά είμαι γούρικη! εχω λόγο που στο λέω!

- τόσο γούρικη που όταν είχα συμπτώματα εγγυμοσύνης μετά τις πρώτες ελεύθερες επαφές έλεγα του άντρα μου, δε παίζει να είμαι έγγυος, απλά έχω ασχοληθεί τόσο με φιλικές περιπτώσεις που προσπαθούσαν για μωρό κι χω συμπτώματα κατά φαντασίαν!

Τελικά μείναμε όλες έγγυες και ηρεμήσαμε!

Σειρά σου σου λέω!

(και σε 9 μήνες θα δείς τα ωραία, από τη μια θα παρακαλάς να πάρει κάποιος το παιδί να έχεις 10' για σένα, κι από την άλλη δε θα μπορείς χωρίς εκείνο λεπτό! Νιώθεις ένα κενό...ακόμη κι όταν λείπει το καρότσι του από δίπλα σου...

συμφωνώ 100%!!

όσο για τα κιλά χέστα μια απο τα ίδια ε δεν πειράζει μωρέεεε εμείς να μαστε καλά!!!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Απο σπερματέγχυση δεν γνωρίζω πολλά, μόνο ότι μια οικογενειακή φίλη (δεν έχουμε ιδιαίτερες επαφές όμως) έμεινε έγγυος με τη μία μόλις την έκανε! Και μας έλεγε κρίμα που τόσο καιρό δεν την είχε κάνει και ταλαιπωρείτο η κοπέλα. Πάντως σου είπα σε αυτά είμαι γούρικη! εχω λόγο που στο λέω!

- τόσο γούρικη που όταν είχα συμπτώματα εγγυμοσύνης μετά τις πρώτες ελεύθερες επαφές έλεγα του άντρα μου, δε παίζει να είμαι έγγυος, απλά έχω ασχοληθεί τόσο με φιλικές περιπτώσεις που προσπαθούσαν για μωρό κι χω συμπτώματα κατά φαντασίαν!

Τελικά μείναμε όλες έγγυες και ηρεμήσαμε!

Σειρά σου σου λέω!

(και σε 9 μήνες θα δείς τα ωραία, από τη μια θα παρακαλάς να πάρει κάποιος το παιδί να έχεις 10' για σένα, κι από την άλλη δε θα μπορείς χωρίς εκείνο λεπτό! Νιώθεις ένα κενό...ακόμη κι όταν λείπει το καρότσι του από δίπλα σου...

Ε, τι να σου πω... αν εσύ έχεις διαίσθηση ότι έμεινα έγκυος, και όντως τελικά αποδειχτεί ότι έμεινα με μία σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο με ένα ωάριο, καταχειρουργημένη μήτρα και προβλήματα στο σπέρμα.... ε να παίξεις τζόκερ!

Όσο για το μετά τοκετόν σενάριο άστα βράστα, είμαι και καλομαθημένη στον ύπνο (ένα 7ωράκι το θέλω σίγουρα για να είμαι καλά), θα έχω πρόβλημα λέμεεεε! Μάνα/πεθερά τις έχω χάσει και τις δυο, ο άντρας δουλεύει άρα βοήθεια δεν παίζει, τι μένει? Μόνο ο παππούς, ο μπαμπάς μου δηλαδή που είναι 78 χρονών και δεν τον εμπιστεύομαι... άσε που ούτε και θέλει δηλαδή! Μόνο κάνα φαγητό μπορεί να μου κάνει ο καημενούλης γιατί μαγειρεύει συγκλονιστικά και είναι και πολύ καθαρούλης παππούς. Κατά τ' άλλα θα τα δω όλα!

hello

skybeam,χωρις να θελω κι εγω α σε ξεσηκωσω,να σου πω πως οταν ειχα μεινει εγκυος στο 1ο μου παιδι,ειχα δει κι εγω λιγο καφε αιματακι.ειναι λεει απο την προσκολλιση στην μητρα......τι να πω, ....λες????:D:D:D

διατροφικα,μια χαρα χαλια

δλδ,ενω δεν εφαγα ποσοτητες,εφαγα σνιτσελ με πατατες για μεσημερι -βραδυ,αυτο ηθελε να φαει ο αντρας μου,οποτε αυτος φταιει.........

ντιμμι,για ολα αυτοι φταινε παιδι μου!!!:rolleyes::rolleyes:

καλημερα ολη μερα

α και σημερα κλεινω 6 χρονια γαμου κ 9 χρονια συμβιωσης!δηλαδη

OVERDOSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

kKhCp3.png

b5ebp2.png

hello

skybeam,χωρις να θελω κι εγω α σε ξεσηκωσω,να σου πω πως οταν ειχα μεινει εγκυος στο 1ο μου παιδι,ειχα δει κι εγω λιγο καφε αιματακι.ειναι λεει απο την προσκολλιση στην μητρα......τι να πω, ....λες????:D:D:D

διατροφικα,μια χαρα χαλια

δλδ,ενω δεν εφαγα ποσοτητες,εφαγα σνιτσελ με πατατες για μεσημερι -βραδυ,αυτο ηθελε να φαει ο αντρας μου,οποτε αυτος φταιει.........

ντιμμι,για ολα αυτοι φταινε παιδι μου!!!:rolleyes::rolleyes:

καλημερα ολη μερα

α και σημερα κλεινω 6 χρονια γαμου κ 9 χρονια συμβιωσης!δηλαδη

OVERDOSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Αααα, νά' τη και τούτη!

Μην αγχώνεσαι με το φαγητό, αν έφαγες λογική ποσότητα καλά έκανες και έφαγες σνιτσελάκι.

Εμείς κλείνουμε 11 χρόνια σχέσης, 10 χρόνια συμβίωσης και 7 χρόνια γάμου, σε περάσαμε! Μιλάμε για overdose με παρρενέργειες!:D:D [σου εύχομαι να είστε γεροί και αγαπημένοι για πάντα].

Διαφημίσεις

Αααα, νά' τη και τούτη!

Μην αγχώνεσαι με το φαγητό, αν έφαγες λογική ποσότητα καλά έκανες και έφαγες σνιτσελάκι.

Εμείς κλείνουμε 11 χρόνια σχέσης, 10 χρόνια συμβίωσης και 7 χρόνια γάμου, σε περάσαμε! Μιλάμε για overdose με παρρενέργειες!:D:D [σου εύχομαι να είστε γεροί και αγαπημένοι για πάντα].

Nαι μας περασατε εσεις...!!!ευχαριστω για την ευχη!;)

μωρε λογικα εφαγα αλλα αυτα τα χοντρομπουτακια εχω βαρεθει να τα βλεπω.....................

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου. Δυσάρεστα διαβάζω :(:(:(

Χριστινάκι μου κουράγιο. Εύχομαι σύντομα να βρει κάτι ο καλός σου και να στρώσουν τα πράγματα. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να στηρίξεις και το καλό σου. Μακριά όμως από το τσιγάρο ;););)

Skybeam για σένα εύχομαι τα καλύτερα!!! Μακάρι σύντομα να έρθεις και να μας ανακοινώσεις εγκυμοσύνη :P:p:p

Καλλιοπάκι κρίμα και για την αδερφούλα σου. Εύχομαι και αυτή να βρει γρήγορα κάτι...... για όλους μας είναι δύσκολα ρε γμτ. :?:-?:? Μου αρέσει και ο τρόπος που βρήκες για να χαθεί μισό κιλό :tongue::tongue::tongue:

Εγώ διατροφικά πηγαίνω καλά αλλά τα αποτελέσματα θα φανούν τη Δευτέρα.....;););)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Γειααα σας! και αντιοοο σας!

Μπήκα στα γρήγορα να πω ένα γεια! Ένα έχω να καταθέσω: πάω θάλασσα το ΣΚ!!!

Συνλουόμενοι τρεεμεετεεεε!!!! Εάν σηκωθέι κανά μεγάλο κύμα... εγώ θα είμαι!!!

Σας φιλώ, κρατιέμαι όσο μπορώ με τα μπάνια και τα ψάρια πιστεύω να δούμε κανά 3αριιιιι (63 δηλαδής)

Skybeam για σένα εύχομαι τα καλύτερα!!! Μακάρι σύντομα να έρθεις και να μας ανακοινώσεις εγκυμοσύνη :P:p:p)

Ευχαριστώωωωωω!

Εύχομαι τη Δευτέρα να δεις το νο. που θέλεις τη ζυγαριά!

Έχασα κι εγώ κατιτίς, ένα κιλάκι σε δυο εβδομάδες (την έχω χαλαρώσει λίγο τη διατροφή). Είμαι πλέον 60 και μισό!

Διαφημίσεις

Skybeam μου ξέρω ότι έχεις απογοητευτεί, αλλά και η διάθεση είναι σημαντική, η ψυχολογία μας. Ναι ο,τι είναι να γίνει θα γίνει αλλά σκέψου θετικά! Καλύτερο δεν είναι?

Μη σκέφτεσαι το παρελθόν ονειρέψου ότι γίνεσαι μάνα και θα γίνει!

Ε Ε ερχεται!!!

Ελα χαμογέλα λίγουλάαααααααααααακι!!!!

Τζοβάννα συγχαρητηρια! Καλά αποτελέσματα στο ζύγισμα!

Κορίτσια καλησπέρα, σήμερα λόγω αιμορραγίας ήμουν ξερή ως τις 5. 12ωρο στο κρεβάτι.

Σηκώθηκα, έφαγα λίγο ψωμότυρο και καφέ και ζυγίστηκα. Προς μεγάλη μου έκπληξη έχω χάσει!

Δηλαδή με δείχνει ίδιο με χθες και ήμυον φαγωμένη, ντυμένη και χωρίς τουαλέτα.

Αναπτερώθηκε το ηθικό μου! Επίσης η κοιλιά μου έχει ξεφουσκω΄σει πολύ ίσως από την περίοδο!

Ετσι ξεπάγωσα μπουκίτσες μοσχάρι άπαχο να το κάνω στον ατμό, με σαλάτα (αγγουροντομάτα) μήπως και ξεφουσκώσω κι άλλο. θα φάω και φρούτα. Γενικά ό,τι έχω στο ψυγείο, δεν είμαστε για άλλα έξοδα ούτε να πετάμε!

Τελικά το μενού είχε: (από τις 5 που ξύπνησα) ψωμί με τυρί, ένα πιάτο ρύζι με μπουκίτσες μοσχάρι και μουστάρδα, αγγουροντομάτα, κρακερ με τυρί, 1 αμστελ και 1 μπολ φυστικια Αιγίνης!

Ε τώρα πια τέλος, πήγε και 2, πάω για ύπνο σιγά σιγά. αυτά από μένα, καληνύχτες!

Από που να ξεκινήσειςκαι τι μπορείς να κάνεις όταν έχεις πολλά παραπανίσια κιλά να χάσεις..

Πώς μπορώ να χάσω γρήγορα πολλά κιλά; Τι πρέπει να τρώω και τι όχι και φυσικά πως μπορώ να κάνω ένα καλό ξεκίνημα;

Η πρώτη κίνηση που θα σε συμβούλευα να κάνεις είναι...να παρατηρήσεις τον εαυτό σου και τις συνήθειές σου! Ναι, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις το ταξίδι σου προς την αλλαγή! Γιατί αν θέλεις να αλλάξεις την εμφάνισή σου, θα πρέπει για αρχή να αλλάξεις τις συνήθειες, τον τρόπο σκέψης και τη συμπεριφορά σου!

Τα γεύματα!!!!Παρατήρησε, λοιπόν, πόσα γεύματα τρως την ημέρα.

- Εάν πχ τρως άστατα (μόνο 1-2 μεγάλα γεύματα ή αν τσιμπολογάς διαρκώς), θα είναι δύσκολο να ελέγξεις το αίσθημα της πείνας! Σταδιακά λοιπόν, φρόντισε να τακτοποιήσεις τα γεύματά σου: 2-3 κύρια γεύματα και 1-2 σνακ ενδιάμεσα, αφενός θα διατηρούν το "μεταβολισμό" σου σε εκγρήγορση και αφετέρου θα διευκολύνουν τον έλεγχο της πείνας και του κορεσμού.

Το περιεχόμενο:

Στη συνέχεια, παρατήρησε το περιεχόμενο των γευμάτων και των σνακ σου.

- Εάν έχεις την τάση να προτιμάς μεγάλες μερίδες και λιπαρά τρόφιμα και σνακ, θα πρέπει να μειώσεις τις μερίδες σου και να επιλέγεις τρόφιμα με λιγότερα λιπαρά. Για να αποκτήσεις μια αίσθηση της μερίδας που πρέπει να σου αναλογεί, πχ στο μεσημεριανό ή το βραδινό γεύμα, φαντάσου ένα μέτριο πιάτο.

Το 1/2 αυτού του πιάτου θα πρέπει να περιέχει λαχανικά ή και φρούτα (ας το θεωρήσουμε επιδόρπιο), το 1/4 μια πηγή αμύλου (πχ ζυμαρικά ολικης άλεσης, καστανό ρύζι, μια μικρή πατάτα) και το 1/4 μια πηγή πρωτείνης (όπως ψάρι, κοτόπουλο ή άπαχο μοσχάρι). Η πηγή λίπους στο γεύμα αυτό θα μπορούσε να είναι πχ 1 κουταλιά ελαιόλαδο που θα έκανε ένα ωραίο dressing με λίγη μουστάρδα και άπαχο γιαούρτι.

Το άλλο κύριο γεύμα, θα μπορούσε να είναι κάτι πιο ελαφρύ: μια σαλάτα με τόνο ή κατίκι ή μια ομελέτα με λαχανικά ή γάλα με λίγα δημητριακά ή ημιάπαχο γιαούρτι με λίγο μέλι και φρούτα εποχής ή ξηρούς καρπούς.

Καλές επιλογές για ενδιάμεσα γεύματα είναι τα φρούτα, οι ρυζογκοφρέτες με λίγο τυρί χαμηλών λιπαρών ή οι μπάρες, πάντοτε όμως με μέτρο, αφού όπως ξέρεις, όλα τα τρόφιμα έχουν θερμίδες, άρα πρέπει να ελέγχεις τη ποσότητά τους.

Για να μη στερήσεις τον οργανισμό σου από πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, φρόντισε να καταναλώνεις τουλάχιστον 2-3 μερίδες ημιάπαχων γαλακτοκομικών και 2-3 φρούτα την ημέρα και κράτησε καλές σχέσεις με ψάρια, όσπρια και μη επεξεργασμένα δημητριακά!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

γεια σας και απο μενα!skybeam τα συμπτωματα δεν ειναι καθολου νωρις να φανουν εγω το σαββατο εμεινα εγκυος και την κυριακη ειχε πρηστει το στηθος μου τουμπανο και ελεγα θαρθει περιοδος τοσο νωρις??αλλα τελικα ηρθε η κουκλιτσα μου!!!δεν αργει η χοριακη,θα περασουν οι μερες!και το οτι δεν εχεις βοηθεια μη σε απασχολει καθολου!ουτε εγω εχω αλλα μια χαρα τα καταφερα!δεν ειναι δυσκολο..(ισως λιγακι στην αρχη,αλλα θα περασει το 40μερο)!οσο για τον υπνο καλα θα κανεις να τον ξεχασεις γιατι θα κοιμασαι διακοπτωμενα και δεν θα χορταινεις νανακια ποτε!!ομως θα εχεις το μωρακι σου αγκαλια και οοολα τα αλλα θα ειναι λεπτομερειες!!ντιμι λογικο ειναι να πεινας με αιμοραγια,εδω κανονικη περιοδο εχουμε και πειναμε.παντως οταν τελειωσει ψαξτο με τον γιατρο σου λιγο,ναι?οσο για τον αντρα σου αν σε νευριαζει μη μασας!απο το ενα να μπαινουν και απο το αλλο να βγαινουν,αλλιως δεν παλευεται!...και θα περασει..εμενα τα νεα μου ειναι ιδια και απαραλαχτα αλλα δεν θα ξανακλαφτω γιατι δεν βγαινει και τιποτα.η ζωη συνεχιζεται λοιπον!φιλια σε ολα τα κοριτσια!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...