Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

'Ολα καλά δόξα σοι ο Θεός!'Ικτερος μηδέν και θηλάζουμε κι όλας πλέον!Είναι μια κουκλίτσα ζωγραφιστή το μανάρι μου!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

χα..λες και το ηξερα που μιλουσατε για τσιγαρα!...εγω χθες πηρα πακετο μετα απο 6 χρονια ακαπνη και το καπνισα σχεδον ολο..ο αντρας μου πηρε την απολυση στα χερια του και ο μονος τροπος για να μην σκασω απο την στενοχωρια μου ηταν αυτο,η τελος παντων ετσι μου βγηκε...εννοειται πως οταν τελειωσει το πακετο τελειωσε και η καπνιστικη μου περιοδος(χωρις λεφτα με βλεπω να μαζευω γρασιδι να καπνιζω αν ποτε ξαναθελησω τσιγαρο).τωρα αναγκαστικη διαιτα μιας που και εγω ειμαι ανεργη.αποζημιωση δεν δινει ο εργοδοτης του και εχω μεινει με δεκα ευρω.αν με ρωτατε πως ειμαι?νομιζω οτι αν καποιος μου κλεισει την μυτη θα σκασω,ισα ισα αναπνεω...δεν ανχωνομαι για μενα αλλα για το μωρο μου και το τι θα γινει μετα..πιστευω ομως οτι κατι θα βρεθει δεν μπορει..μακαρι να πανε ολα καλα για ολους μας.φιλια σε ολες.

Ωχ ρε Χριστίνα τεράστιο πακέτο, λυπάμαι πολύ:( Δυστυχώς δεν είναι κάτι απίθανο, κι εγώ τρέμω μη μου τον απολύσουν τώρα που είμαι εγώ άνεργη και προσπαθώ για παιδί... Ελπίζω τουλάχιστον να παίζει βοήθεια από γονείς/πεθερικά και εύχομαι να μην έχετε ενοίκιο, γιατί εκεί είναι τα δύσκολα...

Χριστινα, αν σου πω οτι δεν εισαι η μονη, θα σε παρηγορησω?????

Δυστυχως πολλες οικογενειες εχουν φτασει το τελευταιο διαστημα σε αυτη τη θεση. Μην απελπιζεσαι. Να σκεφτεσαι : οπως για ολους ετσι και για σενα. Η καθεμια μας, εχει τα δικα της ζορια και πρεπει να μεινουμνε ορθιες για μας και τις οικογενειες μας και για την πατριδα φυσικα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημερα σε ολη την παρεα. Διαβασα καπου αυτο και το παραθετω για να το πιστεψουμε ολες!!!!

<<ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ .

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!>>

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημερα !

Χριστινακι,ευχομαι συντομα να βρεις δουλεια και εσυ αλλα και ο αντρας σου.Ειναι πια πολυ δυσκολα τα πραγματα για ολους μας,δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει...Εχε κουραγιο και πιστη στις δυναμεις σας και θα τα καταφερετε.

Διατροφικα καλα και χθες,χωρις αλλαγες στα κιλα.Πρωινο σημερα, εφαγα 3 φρυγανιες με τριμμενο τυρακι.Μια χαρα με χορτασε.

ασε γιατι εχει και την ορκωμοσια της ''νεας''βουλης κ μου ερχεται να ξερασω

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Χριστίνα πολύ λυπάμαι! Έχασε και η αδερφή μου πρόσφατα τη δουλειά της, με άντρα άνεργο και οικογένεια και ενοίκιο... από τότε δεν μπορώ να συνέλθω, τη σκέφτομαι συνέχεια, τι θα γίνει δεν ξερω. Εύχομαι τα καλύτερα και σε εσάς.

Μετά το ξέσπασμα στο τσιγάρο κρατήσου όμως! (μην μου ξεσπάσεις κι αλλού)

Σε φιλώ και σε σκέφτομαι.

Να σας πω τώρα και πως χάνουμε μισό κιλο στα γρήγορα! Ζυγιζόμαστε με κάτι ελαφρύ (εγώ συνήθως με λεπτό νυχτικάκι), μετά το βγάζουμε, ξαναζυγιζόμαστε και τσουουουπ! Μείον μισό κιλό εύκολα και γρήγορα!

Χαχα, μου ανέβασε την ψυχολογία!

Skybeam για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήσουν καθηγήτρια, μπερδεύτηκα μάλλον. Πότε κάνουμε χοριακή?

Εγώ έκοψα το τσιγάρο εδώ και 5,5 χρόνια, από όταν ήμουν έγκυος στην μεγάλη. Ακόμη αισθάνομαι καπνίστρια. Είμαι 100% σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα το ξαναρχίσω. Σωματικά δεν μου λείπει, αλλά βρε παιδιά, όταν καπνίζουν άλλοι μπροστά μου μια ζήλια την αισθάνομαι. Νομίζω ότι απλώς περιμένω να σταματήσω να είμαι "πρότυπο" για τις κόρες μου. Όταν δεν θα έχει πια σημασία το τι κάνω θα παρω νάαααααα ένα πακέτο και θα το κάνω όλο.

Για τη δίαιτα τώρα. Έκανα πριν 4 μέρες μία ένεση κορτιζόνη στον ώμο μου. Η ζυγαριά εχει τρελαθεί. Δείχνει +1.2 και ΠΕΙΝΑΩ :(:(. Έχει σχέση με την κορτιζόνη, δεν έχει? Δεν μπορεί να ήμουν απρόσεχτη ένα ΣΚ και να έβαλα 1.2

snp1p3.png

dNJRp3.png

Ωχ ρε Χριστίνα τεράστιο πακέτο, λυπάμαι πολύ:( Δυστυχώς δεν είναι κάτι απίθανο, κι εγώ τρέμω μη μου τον απολύσουν τώρα που είμαι εγώ άνεργη και προσπαθώ για παιδί... Ελπίζω τουλάχιστον να παίζει βοήθεια από γονείς/πεθερικά και εύχομαι να μην έχετε ενοίκιο, γιατί εκεί είναι τα δύσκολα...

αχ ρε κορίτσια, ο μόνιμος φόβος μου, όχι τόσο για απόλυση αφού είναι ΔΥ αλλά για ένα ακίνητο που νοικίαζει.

Καλά το ενοίκιο...δράμα, αφού λέμε καλύτερα να αγοράσουμε σπίτι να πληρώνουμε το δάνειο. Αλλιώς με την κρίση που παίζει όλα τα χρήματα που έχουε στην άκρη έτσι όπως πάμε θα εξαφανιστούν πολύ σύντομα. Ενώ άμα έχεις το δάνειο όλοι βοηθάνε.

Xristinaki κουράγιο πραγματικά :(

Χθες ξέσπασα στο φαί εγώ, δε σας λέω τί έφαγα θα φρίξετε. Σήμερα να δω. Είμαι στεναχωρημένη, νιώθω άρρωστη με την αιμορραγία. Δεν μπορώ να κουνήσω.

-7.5 κιλά :D

olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Θα τα γράψω όλα εδώ τα νέα μου...

Λοιπόν κατέβηκα απο τα 80,είμαι επίσημα 79.900 (χαχαχαχαχ) και το γιόρτασα με ενάμιση κομμάτι μουσακά (με ψητά τα λαχανικά,δεν τηγανίστηκε τίποτα εεε??). Αισιοδοξώ πλεόν!!

Είμαι χαρούμενη,βρήκα και κατέβασα μια παλιά συλλογή που είχα χάσει με τραγουδάκια σπανιόλικα,καψούρικα και λάτιν ρυθμούς,λέγεται "amor-monte carlo latino vol1" με ηρεμεί απίστευτα αυτή η μουσική!! 'Εκανα και χορό χρόνια λάτιν κ μου θύμισε τα..νιάτα μου που ήμουν αδύνατη και λυγερή και πήγαινα στους χορούς!!:cool:

Επίσης για να την βγάζω με τις αυπνίες τις μικρής κατεβάζω ταινιάκια,ξέρετε αυτά τα κοριτσίστικα,ταινιούλες τύπου lopez και τα έζω να ξεχνιέμαι να μην με παίρει ο ύπνος με τη μικρή πάνω στο βυζί ;)

Σήμερα θηλάζει όλη μέρα,κ κοιμάται πάνω μου κ αν την αφήσω κλαίει,δουλειά δεν έκανα καμιά,το σπίτι είναι χοιροστάσιο!! Νιώθω κι εγώ η ίδια χάλιααα..με τα νυχτικά όλη μέρα μόνο τα ρόλει στα μαλλιά μ λείπουν.Γιαυτό θα πάω σήμερα να πάρω κανένα μολύβι,κανένα σκουλαρίκι κ καμιά ντιζάιν φόρμα να νιώσω ξανά γυναίκα γιατί δεν με βλέπω καλά!!! 'Αστε που με ρωτάει κι ο lullaby "πότε και πότε" κι εγώ δεν έχω ουδεμία όρεξη!!Απο την αυπνία ξεσπάω πάνω του,τι φταίει ο καημένος?

Πωπω σας έπρηξα τώρα το είδα,πάω να πλύνω κανένα πιάτο,τώρα που κοιμάται ο τερμινέιντορ!!!

Σας αγαπώ φιλιάαααααααααααα

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

favourite μπραβο σου για το κιλακι που εχασες!οσο για τα υπολοιπα αυτα ειχα παθει και εγω..διαθεση για τιποτα και για κανεναν,μονιμο ανχος και νευρα και ξεσπασματα στον αντρα μου ο οποιος ναναι καλα ειχε τεραστια υπομονη.μην ανχωνεσαι θα περασει...καλλιοπακι μου σευχαριστω..ευτυχως οταν εχω ζορια δεν ξεσπαω στο φαι...!και γελασα πολυ για το μισο κιλακι που βρηκες τον τροπο να το χανεις!!γεωργια μου ξερω οτι δεν ειμαι η μονη αλλα αυτο δεν με παρηγορει ιδιαιτερα.βοηθεια απο γονεις δεν υπαρχει παρα μονο το επιδομα του αυτισμου που παιρνω για τον αυτισμο του αδερφου μου.αλλα αυτο το δαπανει ο ιδιος και μη σας πω και παραπανω τον μηνα..!τελος παντων δεν μπορω να ανχωθω παραπανω γιατι δεν θελω να νιωθει η κορη μου την μαμα της χαλια...skybeam ποτε η χοριακη καλο μου?αντε να ακουσω κανενα καλο νεο να χαρω!!ντιμι παλι περιοδο?στον γιατρο το ειπες?ειναι φυσιολογικο μετα τον τοκετο?δεν πειραζει που εφαγες μωρε για μια μερα...σημερα ειναι καινουρια μερα!!!εγω διατροφικα μια χαρα.μη σας πω οτι δεν εχω φαει χθες και σημερα σχεδον τιποτα αλλα δεν ζυγιστηκα γιατι το νουμερο θα ειναι πλασματικο σιγουρα!!φιλια πολλα σε ολες και καλη συνεχεια

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Καλησπέρεεεεεεες!:D

Για τη δίαιτα τώρα. Έκανα πριν 4 μέρες μία ένεση κορτιζόνη στον ώμο μου. Η ζυγαριά εχει τρελαθεί. Δείχνει +1.2 και ΠΕΙΝΑΩ :(:(. Έχει σχέση με την κορτιζόνη, δεν έχει? Δεν μπορεί να ήμουν απρόσεχτη ένα ΣΚ και να έβαλα 1.2

Ναι, η κορτιζόνη κάνει κατακράτηση υγρών. Πρόσεχε τα αλάτια και συνέχισε κανονικά από εδώ και πέρα!

Skybeam για κάποιο λόγο νόμιζα ότι ήσουν καθηγήτρια, μπερδεύτηκα μάλλον. Πότε κάνουμε χοριακή?

Μακάρι να ήμουν, κι ας ήμουν με ψωρομισθό! Και μ' έτρωγε η μάνα μου "πέρνα Αγγλική Φιλολογία" αλλά πούυυυυυυυυ μυαλό!

skybeam ποτε η χοριακη καλο μου?αντε να ακουσω κανενα καλο νεο να χαρω!!

Χοριακή κορίτσια θα περιμένουμε πολύ ακόμα! Σάββατο στις 23 του μήνα έκανα τη σπερματέγχυση. Κυριακή στις 24, περίπου ένα 24ωρο μετά είδα βλέννη και ροζέ σταγόνες, σημάδι ωορρηξίας (πρώτη φορά αυτό το σύμπτωμα). Στις 8-9 Ιουλίου η χοριακή γιατί έχω κύκλο 30 ημερών και αδιαθετώ 15-16 ημέρες μετά την ωορρηξία.

Όλο συμπτώματα φαντάζομαι! (έχω κάτι ψιλοενοχλήσεις στυλ πόνοι περιόδου αλλά μάλλον της φαντασίας μου, είναι πολύ νωρίς ακόμα...).

Από διατροφή είμαι στο ρελαντί. Ψιλοπροσέχω για να μην πάρω, κι αν χάσω κάνα γραμμάριο, έχασα!

χριστινάκι πάλι περίοδος, θα το κοιτάξουμε αν είναι νορμαλ, προς το παρόν περιμένω να τελειώσει και πάω για εξετάσεις κι άλλες. Ασε που δεν είχα σημειώσει τις προηγούμενες περιόδους,΄ζαμανφού έγινα μετά τη γέννα!

με πάνες ακράτειας είμαι σήμερα, κι χω και μια ακράτεια στο φαγητό, γίναμε και μη πω με τον άντρα μου για διάφορα με τη δουλειά, τρέχει κι αυτός μήπως βγάλει κανένα φράγκο εξτρά αλλά θέλει και το μωρό να έχει, βιαστικά και ατσούμπαλα, ε δε γίνεται.

Τεσπα μη σας βαραίνω με αυτά, εσείς πως είστε? Εχω στεναχωρηθεί πολύ, τί κάνατε πως θα βγαίνετε οικονομικά τώρα? Αφού έχεις και μυαλό για ζυγίσματα έχεις τρελή δύναμη!

Κορίτσια σήμερα θα φάω, αλλά μέχρι να μάθει η Skybeam μας ότι είναι έγγυος θα έχω πάει 95.9 κιλά, το υπόσχομαι! (σκαιμπιμ ίσως και να μην είναι της φαντασίας σου τα συμπτώματα ;););) στο είπα, πίστεψε το και θα γίνει! εχμ έχει ήδη γίνει βασικά, έχω διαίσθηση σου λέω!)

Αλλωστε το χρωστά η μοίρα, ένα δυσάρεστο σήμερα με το χριστινάκι, πρέπει να έρθει ένα πολύ ευχάριστο!

Κορίτσια μετά θα είμαι το δυσάρεστο εγώ που θα στείλω τον άντρα μου πακέτο στη μαμά του :tongue::tongue::tongue:

Κορίτσια σήμερα θα φάω, αλλά μέχρι να μάθει η Skybeam μας ότι είναι έγγυος θα έχω πάει 95.9 κιλά, το υπόσχομαι! (σκαιμπιμ ίσως και να μην είναι της φαντασίας σου τα συμπτώματα ;););) στο είπα, πίστεψε το και θα γίνει! εχμ έχει ήδη γίνει βασικά, έχω διαίσθηση σου λέω!)

Αλλωστε το χρωστά η μοίρα, ένα δυσάρεστο σήμερα με το χριστινάκι, πρέπει να έρθει ένα πολύ ευχάριστο!

Κορίτσια μετά θα είμαι το δυσάρεστο εγώ που θα στείλω τον άντρα μου πακέτο στη μαμά του :tongue::tongue::tongue:

E, φάε σήμερα κατιτίς παραπάνω, αλλά μέχρι τις 8-9 Ιουλίου εγκράτεια παρακαλω, σε θέλω τουλάχιστον 95,7 (για να το στρογγυλέψουμε στο 95 μισό, χεχε!:D)

Τώρα βρε Ντιμάκι μου, πάνω κάτω αυτά τα συμπτώματα έχουν τα περισσότερα κορίτσια της σπερματέγχυσης, ελαφρά πονάκια και λίγο φουσκωματάκι, μάλλον είναι συμπτώματα της μεθόδου και όχι εγκυμοσύνης (καλέ μην υπεραισιοδοξείς, με ξεσηκώνεις!).

Όσο για το δυσάρεστο, τίποτα δεν θα γίνει, μια χαρά θα τα βρεις με τον καλό σου κι αν σου τη βαρέσει στείλτον στη μάνα του κάνα διήμερο με το παιδί, και το μωρό να το βλέπει όσο θέλει κι εσύ να ξεκουραστείς! :tongue:

E, φάε σήμερα κατιτίς παραπάνω, αλλά μέχρι τις 8-9 Ιουλίου εγκράτεια παρακαλω, σε θέλω τουλάχιστον 95,7 (για να το στρογγυλέψουμε στο 95 μισό, χεχε!:D)

Τώρα βρε Ντιμάκι μου, πάνω κάτω αυτά τα συμπτώματα έχουν τα περισσότερα κορίτσια της σπερματέγχυσης, ελαφρά πονάκια και λίγο φουσκωματάκι, μάλλον είναι συμπτώματα της μεθόδου και όχι εγκυμοσύνης (καλέ μην υπεραισιοδοξείς, με ξεσηκώνεις!).

Όσο για το δυσάρεστο, τίποτα δεν θα γίνει, μια χαρά θα τα βρεις με τον καλό σου κι αν σου τη βαρέσει στείλτον στη μάνα του κάνα διήμερο με το παιδί, και το μωρό να το βλέπει όσο θέλει κι εσύ να ξεκουραστείς! :tongue:

αυτό τώρα εγώ πως δεν το είχα σκεφτεί? :tongue::tongue::tongue: όλες οι εναλλακτικές μου είχαν το σενάριο παιδί σπίτι, λες να τους στείλω πακέτο στην πεθερά? :rolleyes: χαχαχαχα

Απο σπερματέγχυση δεν γνωρίζω πολλά, μόνο ότι μια οικογενειακή φίλη (δεν έχουμε ιδιαίτερες επαφές όμως) έμεινε έγγυος με τη μία μόλις την έκανε! Και μας έλεγε κρίμα που τόσο καιρό δεν την είχε κάνει και ταλαιπωρείτο η κοπέλα. Πάντως σου είπα σε αυτά είμαι γούρικη! εχω λόγο που στο λέω!

- τόσο γούρικη που όταν είχα συμπτώματα εγγυμοσύνης μετά τις πρώτες ελεύθερες επαφές έλεγα του άντρα μου, δε παίζει να είμαι έγγυος, απλά έχω ασχοληθεί τόσο με φιλικές περιπτώσεις που προσπαθούσαν για μωρό κι χω συμπτώματα κατά φαντασίαν!

Τελικά μείναμε όλες έγγυες και ηρεμήσαμε!

Σειρά σου σου λέω!

(και σε 9 μήνες θα δείς τα ωραία, από τη μια θα παρακαλάς να πάρει κάποιος το παιδί να έχεις 10' για σένα, κι από την άλλη δε θα μπορείς χωρίς εκείνο λεπτό! Νιώθεις ένα κενό...ακόμη κι όταν λείπει το καρότσι του από δίπλα σου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...