Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Εγώ τρ'ωω 2 φορές τη μέρα καρπουζάκι! Η γιαγιά μου μου λέει οτι χάρη σε αυτό (έτρωγε και αυτή πάντα πολύ) δεν έκανε κυτταρίτιδα στη ζωή της!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

κι εσύ ξύπνια???:D:D

ναι το ξενυχτάμε πλέον! Εχει τέλειους καιρούς, και το βράδυ είναι ωραία έξω. Ε άμα σώσει και κατέβω έχει κόσμο και στο μαγαζί, και στις καφετέριες, και δεν μου κάνει καρδία να γυρίσω σπίτι!

Σήμερα δεν κοιμήθηκα ούτε μεσημέρι, μείναμε 4 ώρες παραλία κι έγινα...αστακός!

Μετά πάλι δεν με έβαζε σπίτι, 11 το βράδυ μαζευτήκαμε, μπάνιο+φαγητό το παιδί, αγγαλίτσες και τώρα οι άντρες ξεράθηκαν...

Απορώ πως αντέχω όλη μέρα έξω με χάλια ύπνο, χθες το παιδί κοιμήθηκε 12-9 αλλά στον ύπνο του όλο ξεσπιόταν. Τελικά αυτός κοιμήθηκε 9ωρο αλλά εμείς το μάτι γαρίδα!

Απόψε να δούμε.

-7.5 κιλά :D

Καλύτερα χοντρές, χαμογελαστές και περιποιημένες, παρά αδύνατες, μουρτζούφλες και ξεμαλλιασμένες.......

έτσι!!!

cristin πολύ χαίρομαι που σε ανέβασα, απορώ όμως με τί?

χριστινάκι κάνε ένα διάλειμμα, έχουν δίκιο οι κοπέλες! Θα αναζωογονηθείς!

Skybeam να το κόψεις αγάπη μόλις μάθεις ότι είσαι έγγυος, δεν λέει στην κύηση (ούτε μετά δηλαδή λέει αλλά ας μιλήσουμε για την κύηση που με συμφέρει :tongue: - αμέσως μετά το ξανάρχισα- )

Σχετικά με το παλιοτσίγαρο, το δούλευα κι γω χρόνια στο μυαλό. Οταν το έκοψα πρώτη φορά το σώμα επαναστάτησε. Είχα πάρει 15 κιλά. Μετά τα έχασα αυτά κι άλλα τόσα. Είχα γίνει αντικαπνίστρια φουλ, όπως είπατε κι εσείς.

Μετά έπιασα 1 και άρχισα να καπνίζω φουλ! (περίπου 3 χρόνια μετά)

Μετά το έκοψα πάλι, μόλις βάλαμε μπρος για μωρό, άρχισα δίαιτα, και στο καπάκι μένω έγγυος.

Τώρα που γεννήσαμε και τρώω και καπνίζω, τρομάρα μου!

Ελπίζω το κλικ στο μυαλό το τσιγάρο να γίνει σύντομα. Με τα κιλά νμίζω έγινε.

Πάω πολύ καλά!

1. δεν ζυγίστηκα, η ζυγαριά είναι τεμπέλα και δε θέλω να με ρίξει ψυχολογικά

2. προσέχω τί τρώω, τρώω ό,τι μου κάνει κέφι αλλά δε πλακώνομαι πχ χθες έφαγα 1 κομμάτι γλυκό κουταλιού κάστανο, όχι 5-6

σήμερα ήπια 1 ουίσκι, και μετά δε συνέχισα

χθες έφαγα 2 βερύκοκκα, δεν ήθελα άλλα, δε συνέχισα να τρώω από...βαρεμάρα

Σήμερα είχαμε γεμιστά, ήθελα να τα φάω όλα!:shock: ΟΛΑ! Τελικά έφαγα 2 το μεσημέρι με τυράκι, και 2 το βράδυ πάλι με τυράκι!

3. κάνω γεύματα, δεν πλακώνομαι όλα μαζί το μεσημέρι ή το βράδυ

4. σνομπάρω τα γλυκά που πήρε ο σύζηγος στο ψυγείο, όταν θα είμαι σε θέση θα φάω 1, όχι όλα...προς το παρόν δεν είμαι τόσο εγκρατής και δεν τολμώ να φάω κανένα...:oops:

5. δεν σκέφτομαι ότι θέλω να χάσω βάρος, αλλά ότι δεν έχει νόημα να ξεσπάω στην τροφή. Αρκετά πλήρωσα λάθη άλλων με τη δικιά μου ηττοπαθή διάθεση. Τώρα προσπαθώ να χαμογελώ και προχωρώ. Και το περπάτημα καίει θερμίδες :cool:

υστερόγραφο: λατρεύω τα καρπούζια, αλλά κι αν είναι μάπα? χαλιέμαι. Μόλις βγούν τα καλά σφυρίχτε μου!

Αχ..το τσιγάρο είναι ένας αγώνας που θεωρώ οτι διαρκεί όλη σου τη ζωή!'Αμα το αρχίσεις έτσι πάει!

Πωπω κι εγώ έλεγα να ανάψω κανένα που το πεθύμησα αλλά με προβλημάτισες!

y5yep3.png

Τα καταφερα και ειμαι 3+ χρονια ακαπνη και φοβερη αντικαπνιστρια. Τα κιλα και το τσιγαρο θελουν αποφαση αλλα και δυναμη να μην ξανακυλισεις.

κι εγώ στα 4 χρόνια ακαπνίας, μου πήρε 1 χρονο να το κόψω και κονόμησα και 6 κιλά (τα κατσικωμένα, you know....).

Αλλά μου λείπει τοοοοσο πολύ..........

έτσι!!!

1. δεν ζυγίστηκα, η ζυγαριά είναι τεμπέλα και δε θέλω να με ρίξει ψυχολογικά

χαχαχαχαχαχααααα, πόσο δίκιο έχεις!

Αχ..το τσιγάρο είναι ένας αγώνας που θεωρώ οτι διαρκεί όλη σου τη ζωή!'Αμα το αρχίσεις έτσι πάει!

Πωπω κι εγώ έλεγα να ανάψω κανένα που το πεθύμησα αλλά με προβλημάτισες!

Έκανα 2 εγώ, αλλά πολύ συνειδητοποιημένα. ¨Ηταν απολαυστικά τα άτιμα, αλλά μέχρι εκεί. Εάν δεν έχεις τη δύμανη να ΜΗΝ συνεχίσεις, μην ανάβεις, είναι δύσκολο...

Πόσες εξαρτήσεις, πωωωω, αισθάνομαι Junkie του φαγητού, της σοκολάτας, των τυριών....

Διαφημίσεις

καλημερα γοργονες

ζυγιστηκα σημερα 61,3 ..καλο ειναι δεδομενου του σκ...θα παω αυριο και για λιπομετρηση...

για το τσιγαρο που λετε...κοφτε το ρε κορες..μια αποφαση ειναι...εγω τκαπνιζα απο 15 3 πακετα την ημερα...χωρις πλακα...στα 30 το εκοψα μονη μου...μαχαιρι..και μαλιστα βραδυ πρωτοχρονιας που ολοι πινανε και καπνιζανε..τελευταιο τσιγαρο στις 11.40:D:D:D:D...τωρα...7 σχεδον χρονια αργοτερα νιωθω οτι εχω γευση, ο υονος μου ειναι σαφως καλυτερος και φυσικα εχω πολυ περισοτερη αντοχη...φυσικα στα συν ειναι οτι τα παιδια σιχαινονται το καπνισμα και τον καπνο και δεν εχουν τους γονεις τους να βρωμοκοπανε τσιγαριλα..τωρα κανω σε ετησια βαση καμια 10αρια τσιγαρα...κανα βραδυ αν βγω 1-2 και φυσικα οχι παντα...ακομα το απολαμβανω οσο καιρο και να εχω να καπνισω αλλα δενε χω παρει ποτε πακετο γιατι με φοβαμαι...μονο καλο θα κανετε στον ευατο σας αν το κοψετε...παντως οταν το εκοψε δεν πηρα πολλα κιλα..μονο 2 ,....αλλα τγια 1-2 μηνες επινα αρκετα:cool:..ε..ενταξει με λιγη προσπαθεια και οταν σταματησε και το στερητικο του τσιγαρου το εκοψα και αυτο...ολα κοβονται..αποφαση του μυαλου μας ειναι.

καλημερα!

dimmi,σημασια εχει πως με βοηθησες...:)

ειναι παρηγορο να διαβαζω πως δεν τραβαω μονο εγω το λουκι με τα πισωγυρισματα στη διατροφη...

κατα τα αλλα,χθες τα πηγα καλα και η κοιλια παραμενη πεσμενη αν και οχι για πολυ,αφου περιμενω να αδιαθετησω συντομα.

τις τελευταιες μερες με εχει βοηθησει κ η υπερβολικη ζεστη,που κοβει καπως την ορεξη μου.Το βραδυ που πεινουσα,εφαγα αγγουρακι!!δροσερο κ ελαφρυ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα γοργονες

ζυγιστηκα σημερα 61,3 ..καλο ειναι δεδομενου του σκ...θα παω αυριο και για λιπομετρηση...

για το τσιγαρο που λετε...κοφτε το ρε κορες..μια αποφαση ειναι...εγω τκαπνιζα απο 15 3 πακετα την ημερα...χωρις πλακα...στα 30 το εκοψα μονη μου...μαχαιρι..και μαλιστα βραδυ πρωτοχρονιας που ολοι πινανε και καπνιζανε..τελευταιο τσιγαρο στις 11.40:D:D:D:D...τωρα...7 σχεδον χρονια αργοτερα νιωθω οτι εχω γευση, ο υονος μου ειναι σαφως καλυτερος και φυσικα εχω πολυ περισοτερη αντοχη...φυσικα στα συν ειναι οτι τα παιδια σιχαινονται το καπνισμα και τον καπνο και δεν εχουν τους γονεις τους να βρωμοκοπανε τσιγαριλα..τωρα κανω σε ετησια βαση καμια 10αρια τσιγαρα...κανα βραδυ αν βγω 1-2 και φυσικα οχι παντα...ακομα το απολαμβανω οσο καιρο και να εχω να καπνισω αλλα δενε χω παρει ποτε πακετο γιατι με φοβαμαι...μονο καλο θα κανετε στον ευατο σας αν το κοψετε...παντως οταν το εκοψε δεν πηρα πολλα κιλα..μονο 2 ,....αλλα τγια 1-2 μηνες επινα αρκετα:cool:..ε..ενταξει με λιγη προσπαθεια και οταν σταματησε και το στερητικο του τσιγαρου το εκοψα και αυτο...ολα κοβονται..αποφαση του μυαλου μας ειναι.

Κι εγώ κάπως έτσι!!Κάπνιζα απο τα 16,κατ τα 5 τελευταία μου χρόνια σαν καπνίστρια κάπνιζα 2-3 πακέτα..τραγικό..είχα αρχίσει πια να φοβάμαι..άσε που με έβλεπα να γερνάω!!:shock: Πριν 2 χρόνια άρχισα την προσπάθεια να το κόψω κ με βοήθησε πολύ ο σύντροφός μου που δεν καπνίζει..βασικά με έμαθε ξανά απο την αρχή πώς να κάνω πράγματα χωρίς τσιγάρο..αδιανόητο μου φαινόταν..

Απο κιλά έβαλα 5 τα οποία έμειναν δηλ απο 55 πήγα 60 αλλά μπορώ να πω οτι μου πήγαιναν οπότε δεν με πολυαπασχόλησε. Είχα κι άλλα σκαμπανεβάσματα με τα κιλά αλλά το ρύθμισα. 2 χρόνια μετά κ πριν μείνω έγκυος ήμουν στην φάση σου,δηλ έκανα μερικά τσιγάρα μες το μήνα ή στους 2-3 μήνες έκανα 5 πχ,καμιά φορά αν ήμουν αγχωμένη ή έβγαινα για ποτό κ κάποιος κάπνιζε δίπλα μου.Το απολάμβανα αλλά ποτέ δεν έπαιρνα δεύτερο,αφού πλέον δεν είχα την ανοχή,δεν το μπορούσα παραπάνω.

Καμιά φορά λέω αχ μου λείπει το τσιγαράκι μου αλλά μετά σκέφτομαι τον άθλο που έκανα να το κόψω,και πόσο πιο ωραία είναι η ζωή μου τώρα..

Τελειώνοντας,αυτό που μου έμεινε σαν μη καπνίστρια,πλέον,είναι το πόσο βρωμάνε αυτοί που καπνίζουν!!Δεν το πιστεύω!!Τα ρούχα τους,το σπίτι τους..Αφού σκέφτομαι:έτσι μύριζα τόσα χρόνια???!!!

y5yep3.png

Τελειώνοντας,αυτό που μου έμεινε σαν μη καπνίστρια,πλέον,είναι το πόσο βρωμάνε αυτοί που καπνίζουν!!Δεν το πιστεύω!!Τα ρούχα τους,το σπίτι τους..Αφού σκέφτομαι:έτσι μύριζα τόσα χρόνια???!!!

Αυτό με ενοχλεί και μένα ακόμη και ώς καπνίστρια!!! Το παράθυρο στο σπίτι είναι ανοιχτό συνεχώς, ακόμη και καταχείμωνο το αφήνω τουλάχιστον μισάνοιχτο. Τα ρούχα μια-δυο φορές και κατευθείαν πλυντήριο. Παρότι καπνίζω η τσιγαρίλα μ' ενοχλεί τρομερά...

Διαφημίσεις

καλημερα!

dimmi,σημασια εχει πως με βοηθησες...:)

ειναι παρηγορο να διαβαζω πως δεν τραβαω μονο εγω το λουκι με τα πισωγυρισματα στη διατροφη...

κατα τα αλλα,χθες τα πηγα καλα και η κοιλια παραμενη πεσμενη αν και οχι για πολυ,αφου περιμενω να αδιαθετησω συντομα.

τις τελευταιες μερες με εχει βοηθησει κ η υπερβολικη ζεστη,που κοβει καπως την ορεξη μου.Το βραδυ που πεινουσα,εφαγα αγγουρακι!!δροσερο κ ελαφρυ!

όλες έχουμε πισογυρίσματα, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι ότι ξαναγυρίζουμε στη σωστή διατροφή.

Μπορεί ένα βήμα μπρος και 1 πίσω να μη φέρνουν αποτέλεσμα, αλλά από το 1 μπρος και 5 πίσω είναι καλύτερο!

Οταν νιώθουμε καλά θα κάνουμε πολλά βήματα εμπρός και θα κερδίζουμε έδαφος!

Χθες βράδυ έφαγα 1, ναι μόνο ένα απειροελάχιστο μικροσκοπικό λιλιπούτειο σοκοφρετάκι. Ενιωσα πολύ τέλεια που δεν έφαγα κι άλλα, ή όλα, αυτό ούτε στον οισοφάγο δεν μου πήγε :tongue:

Σήμερα αδιαθέτησα! Ναι ξανά! :| Ευτυχώς οι γυναικολογικές μου εξετάσεις είναι τέλειες, μένει να πάω και για γενικές αίματος, ορμόνες κτλ.

Κι εμένα πεσμένη η κοιλιά παραδόξως, και η ζυγαριά έδειξε 97.3!

Σήμερα θα φάμε μακαρονάδα, θα την τσακίσω λέμε :oops: αλλά το βράδυ θα είμαι κυρία!

Πρέπει και να ψωνίσω, με άδειο ψυγείο δίαιτα δε γίνεται γμτ

αυτά, βαριέμαι, νυστάζω, πεινάω, πονάω. Το βράδυ θα πάμε καροτσοβόλτα να περπατήσω, αν δεν έχω αιμορραγία.

Αυτό με ενοχλεί και μένα ακόμη και ώς καπνίστρια!!! Το παράθυρο στο σπίτι είναι ανοιχτό συνεχώς, ακόμη και καταχείμωνο το αφήνω τουλάχιστον μισάνοιχτο. Τα ρούχα μια-δυο φορές και κατευθείαν πλυντήριο. Παρότι καπνίζω η τσιγαρίλα μ' ενοχλεί τρομερά...

κι εμένα. αν και κάνω ένα πακέτο καπνό για πλάκα...θα μετρήσω μέρες γιατί νομίζω το έχω ξεφτυλίσει πια :|

τα δε μαλμπορο του άντρα μου 3-3.

ΑΛλ΄΄αζουμε ρούχα και πλένουμε δόντια λες και δε μυρίζουμε μετά.

Ελπίζω ότι φάση είναι και θα μου περάσει. Πάντως το χειμώνα θα το κόψω, δεν υπάρχει περίπτωση να καπνίσω μες το σπίτι μακάρι όλα να είναι ανοιχτά. Εξω δεν έχουμε πέργκολα κι δω το πιάνει πολύ ο καιρός, βροχή κτλ. Αρα κόψιμο. Ως τότε μόνο να χάσω βάρος.Επίσης το χειμώνα δύσκολα ανοίγεις εκτός από το απαραίτητο, για αερισμό, και δε θέλω το παιδί να μυρίζει τα χνώτα-ρούχα μας. Ας καπνίζει μόνο ο άντρας μου που το κοντρολάρει...

χα..λες και το ηξερα που μιλουσατε για τσιγαρα!...εγω χθες πηρα πακετο μετα απο 6 χρονια ακαπνη και το καπνισα σχεδον ολο..ο αντρας μου πηρε την απολυση στα χερια του και ο μονος τροπος για να μην σκασω απο την στενοχωρια μου ηταν αυτο,η τελος παντων ετσι μου βγηκε...εννοειται πως οταν τελειωσει το πακετο τελειωσε και η καπνιστικη μου περιοδος(χωρις λεφτα με βλεπω να μαζευω γρασιδι να καπνιζω αν ποτε ξαναθελησω τσιγαρο).τωρα αναγκαστικη διαιτα μιας που και εγω ειμαι ανεργη.αποζημιωση δεν δινει ο εργοδοτης του και εχω μεινει με δεκα ευρω.αν με ρωτατε πως ειμαι?νομιζω οτι αν καποιος μου κλεισει την μυτη θα σκασω,ισα ισα αναπνεω...δεν ανχωνομαι για μενα αλλα για το μωρο μου και το τι θα γινει μετα..πιστευω ομως οτι κατι θα βρεθει δεν μπορει..μακαρι να πανε ολα καλα για ολους μας.φιλια σε ολες.

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

χα..λες και το ηξερα που μιλουσατε για τσιγαρα!...εγω χθες πηρα πακετο μετα απο 6 χρονια ακαπνη και το καπνισα σχεδον ολο..ο αντρας μου πηρε την απολυση στα χερια του και ο μονος τροπος για να μην σκασω απο την στενοχωρια μου ηταν αυτο,η τελος παντων ετσι μου βγηκε...εννοειται πως οταν τελειωσει το πακετο τελειωσε και η καπνιστικη μου περιοδος(χωρις λεφτα με βλεπω να μαζευω γρασιδι να καπνιζω αν ποτε ξαναθελησω τσιγαρο).τωρα αναγκαστικη διαιτα μιας που και εγω ειμαι ανεργη.αποζημιωση δεν δινει ο εργοδοτης του και εχω μεινει με δεκα ευρω.αν με ρωτατε πως ειμαι?νομιζω οτι αν καποιος μου κλεισει την μυτη θα σκασω,ισα ισα αναπνεω...δεν ανχωνομαι για μενα αλλα για το μωρο μου και το τι θα γινει μετα..πιστευω ομως οτι κατι θα βρεθει δεν μπορει..μακαρι να πανε ολα καλα για ολους μας.φιλια σε ολες.

Γλυκιά μου πρέπει να νιώθεις χάλια..:(

σε καταλαβαίνω απόλυτα! Μην απελπίζεσαι κάτι θα βρεθεί..

πάντως κι εγώ σε κάτι τέτοια δεν μπορώ να μην καπνίσω..!

Μια φορά που συγχύστηκα πολύ στην εγκυμοσύνη φαντάσου έκανα ένα αλλιώς θα έσκαγα!Εγώ που ήμουν και ψείρας με το μωρό,μην κάνω τπτ να το ενοχλήσω!Εννοείται τρελές τύψεις μετά!

y5yep3.png

μακαρι...να βρεθει κατι και συντομα γιατι δε μας βλεπω καθολου καλα..εσυ ολα καλα με την μπεμπα σου?δεν εχεις σαραντησει ακομα ε?αντε με το καλο!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...