Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

χskybeam μου μη μασας και εγω χαλια ορμονες ειχα και μου ελεγαν οτι πρεπει να παω σε σπερματεχυνση και εξωσωματικες αλλα τα καταφεραμε μονοι μας!!!απλα μην ανχωνεσαι,ολα καλα θα πανε....!!!

Eγώ να φανταστείς έχω καλές ορμόνες, αλλά δεν... δεν αγχώνομαι καθόλου, έχω μια ανησυχία αλλά την κοντρολάρω!

skybeam θα σου φέρω γούρι είμαι σίγουρη! Θα δείς έρχεται το μωράκι!

Σκέψου θετικά και μόνο!

Ναι, ναι το θέλω το γούρι μου!

Skybeam, καλομελετα κι ερχεται!!!

Μακάρι! Μετά θα μπαίνω εδώ και θα σας λέω πόσα ΔΕΝ πήρα (στο πρώτο τρίμηνο) και μετά πόσα πήρα. Και αργότερα θα γκρινιάζω πώς θα τα ξαναχάσω (αλλά αυτό δεν με απασχολεί καθόλου βέβαια!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γεια σας κορίτσια!

Ο λόγος που δεν γράφω είναι ότι το έχω ρίξει στο φαϊ και ντρέπομαι για λογαριασμό μου!!!

Αντί για ..."γοργόνες σε δίαιτα",θα έλεγα "γουρούνες σε πάχυνση"...Για τον εαυτό μου...

Από σήμερα έχω συμμαζευτεί γιατί βλέπω ότι δεν πάει άλλο

Δεν ζυγίζομαι,για να μην απογοητευτώ,αλλά είμαι σίγουρη ότι το δίκιλο το έχω καβαντζώσει...

Ξερετε οτι καθε αποφαση χρειαζεται ενα ΚΛΙΚ???????

Σε μενα το κλικ μου το εδωσε ο γιος μου, οταν ενα ωραιο πρωι που ζυγιστηκα του ανακοινωσα οτι ειχα γινει 92 και μισο. :oops: Αυτο το "και μισο" το τονισα τοσο πολυ που ο γιος μου, ακουγοντας το νουμερο :shock: μου ευχηθηκε : να τα εκατοστησω!!!! :| Εκει, καταλαβα :idea: οτι κατι επρεπε να κανω για αυτο, Επρεπε να σταματησω την ανιουσα και να παρω την κατιουσα. Ετσι ξεκινησα...... και το παλευω. :P:p Κι αν ακομη δεν τα εχω καταφερει, για μενα εχει μεγαλη σημασια που προσπαθω και γνωριζω καλα οτι δεν φταιει μονο το στομα μου αλλα και αλλοι παραγοντες. Κι αν καμια φορα τρωω ενα γλυκακι παραπανω, εεεε, ουδεις αναμαρτητος. :-P

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλησπέρα! Πάω τέλεια!

Τώρα θα ήθελα ένα γιαουρτίδιο, αλλά δεν ψώνισα. Ελπ΄ζιω να μην έχουν λήξει!

Αν έχουν λήξει πάω να την πέσω και ανυπομονώ να ζυγιστώ αύριο!

Βγήκα και ήπια ανθρακούχο νερό, ωραιότατο ήταν με τη ζέστη!

Γεωργία μου γιατί είμαι αυστηρή? Ολα τα διαιτολόγια που έχω (στα ίδια κιλά) αυτά πάνω κάτω έχουν να τρώω, 5 γεύματα, ενδιάμεσα φρούτα ή γλυκό.

Στο γεύμα πάντα συνδιασμό φαγητό-σαλάτα-ψωμί (εκτός κι αν το φαγητό έχει ρύζι, μακαρόνι πατάτα κτλ)

Μάλιστα τώρα που δε ζυγίζω και δε μετράω τίποτε τρώω μεγάλες μερίδες το μεσημέρι! Σήμερα 2 μεγάλα μπιφτέκια και 7-8 κομμάτια πατάτα. Δηλαδή τρώω μέχρι να χορτάσω, αυτό εννοώ δε ζυγίζω. Ομως μόλις χορτάσω σταματώ, δηλ. κάνω μικρότερα γεύματα από πρίν που πλακωνόμουν πχ 3 πιτόγυρα.

-7.5 κιλά :D

Ξερετε οτι καθε αποφαση χρειαζεται ενα ΚΛΙΚ???????

Σε μενα το κλικ μου το εδωσε ο γιος μου, οταν ενα ωραιο πρωι που ζυγιστηκα του ανακοινωσα οτι ειχα γινει 92 και μισο. :oops: Αυτο το "και μισο" το τονισα τοσο πολυ που ο γιος μου, ακουγοντας το νουμερο :shock: μου ευχηθηκε : να τα εκατοστησω!!!! :| Εκει, καταλαβα :idea: οτι κατι επρεπε να κανω για αυτο, Επρεπε να σταματησω την ανιουσα και να παρω την κατιουσα. Ετσι ξεκινησα...... και το παλευω. :P:p Κι αν ακομη δεν τα εχω καταφερει, για μενα εχει μεγαλη σημασια που προσπαθω και γνωριζω καλα οτι δεν φταιει μονο το στομα μου αλλα και αλλοι παραγοντες. Κι αν καμια φορα τρωω ενα γλυκακι παραπανω, εεεε, ουδεις αναμαρτητος. :-P

έχεις δίκιο, όμως μην το πολυσκέφτεσαι αυτό, ότι φταίνε άλλοι παράγοντες, γιατί κινδυνεύεις να ενοχοποιήσεις αυτούς και να τρώς...χωρίς να κατηγορείς το στόμα όμως.

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Καλημερα γοργονιτσες!

skybeam,ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου ,να ερθει το πολυποθητο μωρακι και να μην χρειαστει να ξαναμπεις σε αυτην την αγχωτικη διαδικασια..Μακαρι να σου φερουμε τυχη!!;)

διαβαζοντας σας,παρατηρησα πως σχεδον ολες παρεκλιναμε της πορειας μας αυτες τις μερες.Μηπως φταινε τα φεγγαρια??

Εγω χθες τα πηγα πολυ καλα,εχω θυμωσει κι εγω με τα πισωγυρισματα μου,και το μηνυμα της dimmi,μου εδωσε πραγματικα κουραγιο για να συνεχισω την προσπαθεια του ''τρωω σωστα''!!!!

Οσο για τα μωρα που λεγατε,κι εγω προσπαθουσα 2 χρονια για μωρο,ειχα και μια αποβολη 2ου τριμηνου,αλλα τα καταφεραμε τελικα.οταν ηταν λοιπον ο γιος μου 13 μηνων,ανακαλυψα πως ημουν 3,5 μηνων εγκυος στο 2ο μωρακι μου!!!!(κι αυτο με 2 μονο συνευρεσεις:tongue::tongue::tongue:).

ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Να σας πω τα δικά μου νέα. Παρόλο που χτες ήταν το πάρτυ της κόρης μου και κέρασα τον εαυτό μου μια κομματάρα τούρτα, σήμερα η ζυγαριά έδειξε 103 ακριβώς :P:p:p:p.... δηλαδή ανα δεν είχα κάνει και αυτή την παρασπονδία θα έδειχνε ακόμα λιγότερο.... αλλά χαλάλι μου. :tongue::tongue::tongue::tongue:

να το χαίρεσαι το κορίτσι σου!!!

να είναι γερή και τυχερή! κι εσύ από δίπλα χαρούμενη και περήφανη μαμά!

τα καλύτερα έρχονταιιιιιιιι

Καλό κι αυτό! Ναι, απ' ό,τι βλέπω αυτά συμβαίνουν, δεν είναι και απίθανα, ε?

Φυσικά! Ας μην ξεχνάμε ότι το σύμπαν πάντα συνομωτεί υπέρ μας..... have faith!

καλλιοπακι θα το ξαναχασεις το κιλακι,μπορει να ειναι και υγρα!!και εγω κουραστηκα με τις διατροφες αλλα σε ποιον να το πω να με καταλαβει??το λεω σε σας λοιπον!!!!

Κορίτσια νομίζω όλες κουραστήκαμε. Και το χειρότερο είναι ότι καταπιέζουμε εαυτούς νομίζοντας ότι κάνουμε δίαιτα, ενώ δεν κάνουμε πραγματικά....

Προτείνω στις κουρασμένες (ψυχολογικά κυρίως) μικρό διάλειμμα αλά γεωργία: μαλλιά, νύχια (έστω και σπιτικά φτιαγμένα), ψώνια (βραχιολάκι του ευρώ, δεν χρειάζεται πολύ), κανά ποτάκι, άντε να ανεβάσουμε ψυχολογίες!

Καλύτερα χοντρές, χαμογελαστές και περιποιημένες, παρά αδύνατες, μουρτζούφλες και ξεμαλλιασμένες.......

Νιώθω τέλεια, πήγα κομμωτήριο, βαφή και κούρεμα!

Εχω και το νύχι φτιαγμένο από την προηγούμενη βδομάδα! Αυτά!

Κουκλάρα μου εσυ!! εεετσι, συνεχίζουμε!!!

Αντί για ..."γοργόνες σε δίαιτα",θα έλεγα "γουρούνες σε πάχυνση"...Για τον εαυτό μου...

χαχαχαχαχαχαχααααααααα, εκφράζει πολλές από εμάς αυτό τον καιρό!

Για να συμμαζευτούμε λίγο!! Εμπρός λοιπόν, πάμε για λίγο ΝΕΡΑΑΑΑΚΙ (δεν πεινάτε, διψάτε!!!)

Για να συμμαζευτούμε λίγο!! Εμπρός λοιπόν, πάμε για λίγο ΝΕΡΑΑΑΑΚΙ (δεν πεινάτε, διψάτε!!!)

xaxaxa:D:D:D

Η κουραση ειναι μες στο προγραμμα.Εγω ,οταν εκοψα το καπνισμα το δουλευα στο μυαλο μου σχεδον 3 χρονια και τα καταφερα,οταν ενιωσα ετοιμη κ δυνατη.Το ιδιο θα γινει κ με τα κιλα νομιζω.μονο που ελλατωσαμε τα πολλα παχυντικα,ειναι κερδος!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα και απο μενα

χαθηκα αλλα το σκ και για μενα δεν ηταν το καλυτερο..δεν εχω ζυγιστει...πεμτπη πρωι θα ζυγιστω πριν τον διαιτολογο...ελπιζω να δω το πολυποθητο 5 και ας ειναι και 59.9:D:D:D:D

skybeam καλη επιτυχια και πολυ θετικη ενεργεια και απο μενα κοριτσι....φφφφφφφφφφφφφφφφφ....ολα να πανε οπως τα θες....και χαλαρωσε τωρα τις διαιτες....

αντε ολες μαζι κοριτσια να φορτσαρουμε γιατι αρχιζουμε να βγαινουμε και παραλια λεμε:D:D:D

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχααααααααα, εκφράζει πολλές από εμάς αυτό τον καιρό!

Δεν πεινάω,ΔΙΨΑΩ...

Δεν πεινάω,ΔΙΨΑΩ...

Δεν πεινάω,ΔΙΨΑΩΩΩΩ:tongue::tongue::tongue:

xaxaxa:D:D:D

Η κουραση ειναι μες στο προγραμμα.Εγω ,οταν εκοψα το καπνισμα το δουλευα στο μυαλο μου σχεδον 3 χρονια και τα καταφερα,οταν ενιωσα ετοιμη κ δυνατη.Το ιδιο θα γινει κ με τα κιλα νομιζω.μονο που ελλατωσαμε τα πολλα παχυντικα,ειναι κερδος!!

Εγω δουλευα τη διακοπη καπνισματος 1,5 χρονο. Τα καταφερα και ειμαι 3+ χρονια ακαπνη και φοβερη αντικαπνιστρια. Τα κιλα και το τσιγαρο θελουν αποφαση αλλα και δυναμη να μην ξανακυλισεις. Ειμαι κι εγω κερδισμενη απο την αποψη οτι εμαθα να τρωω σωστα. Μερικες ατασθαλιες, ε, τις κανω κι εγω, να λεμε και του στραβου το δικιο αλλα οι φτου κακα τροφες για μενα ειναι .....απλα ...εικονες ανευ πειρασμου. Ολες εκτος απο την σοκολατα. Ευτυχως, δεν ξεσπαω συχνα σε αυτην.

Τα κιλα και το τσιγαρο θελουν αποφαση αλλα και δυναμη να μην ξανακυλισεις.

Aυτό για μένα είναι το σημαντικότερο. Πόσες φορές τα έχασα και τα ξαναπήρα...

Υ.Γ. Πολλά μπράβο για το κάπνισμα. Εγώ ακόμη δεν... όχι ότι τό'χω προσπαθήσει δηλαδή. Θα εξαρτηθεί από τη χοριακή απ' ό,τι βλέπω.

Το καρπούζι είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πλέον αγαπημένα φρούτα του καλοκαιριού, το οποίο δικαίως έχει λάβει το χαρακτηρισμό «βασιλιάς»! Γλυκό, δροσερό, ζουμερό τρώγεται φρέσκο, ως γλυκό κουταλιού αλλά και τηγανητό(!) ή εν είδει δροσερής γρανίτας. Το καρπούζι εμφανίζεται σε ιερογλυφικά της Αρχαίας Αιγύπτου και καλλιεργείται από τον 10ο αιώνα μ.Χ. στην Κίνα, ενώ μόλις τον 13ο αιώνα εμφανίζεται στην Ευρώπη. Η ελληνική λέξη για τον καρπό είναι «υδροπέπων», αφού η λέξη «καρπούζι» προέρχεται από την αντίστοιχη τουρκική «karpuz». Κι από τα γενικότερα, λοιπόν, εγκυκλοπαιδικά στοιχεία για το καρπούζι ήρθε η ώρα να δούμε 10 βασικά πράγματα που πιθανόν δεν γνωρίζετε γιʼ αυτό…

1. Πολύχρωμες ποικιλίες

Κίτρινο, πορτοκαλί ή κόκκινο, το καρπούζι καλλιεργείται ανά τον κόσμο σε περισσότερες από 1.200 ποικιλίες που διαφοροποιούνται μεταξύ τους όχι μόνο βάσει του χρώματος αλλά και του σχήματος, και της υφής και των σπόρων. Επιπλέον μεγάλη διαφορά υπάρχει και στη γλυκύτητα της σάρκας, που διαβαθμίζεται ανάλογα με την ποικιλία. Έτσι το κίτρινο καρπούζι είναι λιγότερο γλυκό και διατηρείται περισσότερο χρόνο σε σχέση με το κόκκινο, ενώ το πορτοκαλί έχει στυφή γεύση και οι σπόροι απουσιάζουν εντελώς από το εσωτερικό του.

2. Χαμηλή θερμιδική πυκνότητα

Πλούσιο με σημαντικές βιταμίνες όπως Α και C, πολλών ανόργανων συστατικών και απουσία χοληστερόλης και λιπών, το καρπούζι είναι ένας απολύτως υγιεινός καρπός που δροσίζει χωρίς να παχαίνει. Με λίγα λόγια το καρπούζι όχι μόνο έχει λιγότερες θερμίδες από τα περισσότερα φρούτα, αλλά περιέχει και λιγότερα σάκχαρα. Επιπλέον, έχει μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε νερό από άλλα φρούτα, γεγονός που αποτελεί σπουδαίο πλεονέκτημα, γιατί τροφές με πολύ νερό χορταίνουν περισσότερο χωρίς να επιβαρύνουν τον οργανισμό με θερμίδες. Το καρπούζι έχει, λοιπόν, αυτό που λέμε χαμηλή θερμιδική πυκνότητα, αποτελώντας σημαντικό «όπλο» σε μια ισορροπημένη διατροφή.

3. Φρούτο ή λαχανικό

Το καρπούζι αναγνωρίζεται ευρέως ως φρούτο και είναι στενά συνδεδεμένο με την κίτρινη κολοκύθα (φρούτο κι αυτή!), με την έννοια ότι ο καρπός του είναι γλυκός και καταναλώνεται ως επιδόρπιο. Το άλλο βασικό στοιχείο που διαφοροποιεί το καρπούζι από τα λαχανικά είναι η επικονίαση, με την οποία γίνεται ο πολλαπλασιαμός του φυτού, με τη βοήθεια των μελισσών, σε αντίθεση με τα λαχανικά που δεν έχουν καμία σχέση με επικονίαση, καθώς τα περισσότερα είναι αυτογονιμοποιούμενα.

4. Παγκόσμια παραγωγή

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το καρπούζι έχει περίπου 1.200 ποικιλίες που καλλιεργούνται σε όλο τον κόσμο, ενώ ο αριθμός των χωρών που παράγουν και εξάγουν αυτό το φρούτο είναι πάνω από 100, επειδή η καρπουζιά μπορεί να καλλιεργηθεί και να αναπτυχθεί σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών. Το Νο1 στη λίστα της παγκόσμιας παραγωγής καρπουζιού διατηρεί η Κίνα, και μάλιστα με διαφορά από τις άλλες χώρες.

5. Σε συσκευασία δώρου

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η παράδοση να προσφέρουν στην Κίνα και την Ιαπωνία το καρπούζι ως δώρο έχει τις ρίζες της στα αρχαία χρόνια, και μάλιστα αποτελούσε ένδειξη αγάπης και φιλίας μεταξύ των ανθρώπων. Έτσι τα τριαντάφυλλα και οι ανθοδέσμες είναι ξεπερασμένες, ενώ ένα τετράγωνο καρπούζι, για παράδειγμα,με τον απαραίτητο φιόγκο δείχνει και με το παραπάνω όλα τα… ζουμερά συναισθήματα!

6. Παράξενοι γευστικοί συνδυασμοί

Μπορεί όλοι να γωνρίζουμε το καρπούζι ως φρούτο, που καταναλώνεται σκέτο και μας δροσίζει το καλοκαίρι, όμως σε διάφορες κουζίνες του κόσμου συνδυάζεται άριστα με… παράδοξα υλικά, δημιουργώντας νέες λαχταριστές γεύσεις. Για παράδειγμα, το καρπούζι ταιριάζει απόλυτα με φέτα και μπλε τυρί, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που τολμούν να βάλουν στο πιάτο τους ένα «μπιφτέκι καρπουζιού με τυρί», το οποίο συνηθίζουν πολύ στον αραβικό κόσμο (Watermelon Burgers with Cheese). Επιπλέον, μια φέτα καρπούζι με προσούτο, λίγο μαλακό τυρί Brie και μπόλικο λεμόνι αποτελεί μια μοναδική γκουρμέ απόλαυση για κάθε ουρανίσκο!

7. Κρατήστε τους σπόρους

Οι σπόροι του καρπουζιού είναι απόλυτα ασφαλείς και δεν χρειάζετε να ανησυχείτε καθόλου εάν καταπιείται μερικούς! Έχουν απαλή υφή και είναι σχεδον άγευστοι, ενώ σε αρκετές χώρες του κόσμου τους καβουρντίζουν και τους καταναλώνουν ως άριστο συνοδευτικό του καφέ και του τσαγιού ή απλώς σαν ένα σνακ για να… περνά η ώρα, προσθέτοντας λίγο αλάτι. Επιπλέον, μπορείτε να τους φυτέψετε και με λίγη φροντίδα και προσοχή στο πότισμα να έχετε εύκολα και γρήγορα τις δικές σας καρπουζιές.

8. Γιατροσόφια

Το καρπούζι ενδείκνυται να τρώγεται με άδειο στομάχι πριν από το δείπνο, καθώς καθαρίζει τον οργανισμό από τις τοξίνες και κρατά το πεπτικό σύστημα σε άριστη κατάσταση. εγκοπή. Θεραπευτική επίδραση ασκεί το καρπούζι στις παθήσεις του ήπατος, ενώ είναι αποτελεσματικό ως φρούτο σε κυστίτιδες και γενικά σε όλες τις φλεγμονές του ουροποιητικού συστήματος. Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, αυτοί που πάσχουν από διάρροια πρέπει να καταναλώνουν αρκετό καρπούζι, ενώ τρεις μερίδες καρπουζιού την ημέρα δίνει λάμψη και διατηρεί το δέρμα σε άψογη κατάσταση.

9. 90% νερό

Το καρπούζι περιέχει περίπου 92% νερό και μόνο 5% ζάχαρη, γιʼ αυτό και η κατανάλωσή του προκαλεί έντονη διούρηση. Κι αν αυτό θεωρείται από κάποιους… ενοχλητικό, σκεφτείτε ότι έτσι καθαρίζονται το αίμα από τα δηλητήρια και τα νεφρά από τα άλατα και τους μικρούς λίθους! Επίσης, η υπερβολική ποσότητα νερού που υπάρχει στο καρπούζι είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να το καταναλώνουμε αμέσως μετά το γεύμα ή το δείπνο, επειδή επηρεάζει αρνητικά την πέψη. Καλύτερα σκέτο κάποια άλλη ώρα.

10. Το μεγαλύτερο στον κόσμο

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το μεγαλύτερο καρπούζι στον κόσμο «ζυγίστηκε» στα 108 κιλά περίπου! Καλλιεργήθηκε στο Τενεσί από τον Bill Carson στις αρχές της δεκαετίας του ʼ90 και κατέχει επάξια μια θέση στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες εδώ και 22 χρόνια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...