Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

και συνεχιζω...τα δικα μου τα νεα ειναι οτι ειχαμε κοσμο και χθες και σημερα στο σπιτι για φαγητο..και χθες οκ κρατηθηκα και εφαγα λιγο αλλα για σημερα δεν το βλεπω..ειναι δυσκολο να τα εχεις ολα μπροστα σου και να μην τρως!!αλλα θα προσπαθησω!!μακια σε ολες!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Παιδιά τό'χω παρακάνει. Και αύριο το ίδιο προβλέπεται. Από Δευτέρα ξαναμαζεύομαι. Σήμερα έκανα τελικά τη σπερματέγχυση και είπα να μη ζοριστώ πολύ διατροφικά καθότι αναστατωμένη! ...

Αααχ, αυτά τα ουζάκια σου, αναπολώ παραλίες, φλατς φλουτς το κύμα, ντρινκ ντρουνκ το παγάκι στο ποτηράκι με το ουζάκι........... σλουρπ σλουρπ τα χταποδάκια....

Χαλάλι σου βρε, χαλάρωσε γιατί και η αναμονή έχει τις δυσκολίες της! Εδώ θα 'μαστε για ότι χρειαστεί! Πάρε λίγα θετικά vibes για αρχή :):):)

Αξίζεις τα καλύτερα, και πίστεψε το, γιατί θα συμβεί :) σε φιλώ

Ωχ!!!!Δηλαδη δεν ειμαι μονο εγω που παρεκλινα της πορειας μου. Το "επικινδυνη στροφη-κατευθυνση προς αδιεξοδο" δεν το βλεπαμε???????

Φατσουλα που δινει φασκελα δεν υπαρχει??????? (αν υπηρχε θα εβαζα καμια 85-90-οσα ειναι τα κιλα μου).

Καλημεα κορες!!! Καλη Κυριακη!!!

δεν είσαι η μόνη όχι.... δυστυχώς......

πάει το 4αρι, ξαναγυρίσαμε στα 65+. γμτ, καλά να πάθω ας πρόσεχα. ότι τίποτα άλλο έχω και το φωτεινό παράδειγμα τη skybeam που κοντεύει τα 60 και θα μου πάρει 5 χρόνια να τη φτάσω!! Θα μείνει έγκυος, θα γεννήσει, θα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης κι εγώ ακόμα εδώ θα είμαι να παλεύω με τα γραμμάρια.......

βαρέθηκα τη στέρηση βρε παιδιά, θέλω πίτσες, γύρους, παγωτά, μακαρονάδες με τυριά

και τώρα που τα ΄πα, πάω να φάω το κουλούρι μου

Να' μαι κι εγώ μετά από αρκετές μέρες. Εϊχα πολύ δουλειά και δεν προλάβαινα να μπω.

Κι εγώ χάλια τα πήγα το ΣΚ. Ενώ είχα καταφέρει να δω στη ζυγαριά 60,4 και ήμουν χαρούμενη ότι στο τέλος του μήνα θα ήμουν κάτω από τα 60, έφαγα πίτσα και το Σάββατο και την Κυριακή, γλυκό ψυγείου και το Σάββατο και την Κυριακή. Χάλια, δηλαδή. Από σήμερα πάλι τα κεφάλια μέσα.

Skybeam, ελπίζω ειλικρινά να δεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Για τη διατροφή μην τρελένεσαι αυτό το διάστημα. Δεν παλεύονται όλα μαζί. Στα λέω εκ πείρας. 5 σπερματεγχύσεις είχα κάνει. Κουρέλια τα νεύρα από το άγχος.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Γειά σας κορίτσια! Επανήλθα! Δεν εμφανιζόμουν γιατί...ντρεπόμουν! Μόνο δίαιτα δεν έκανα και δεν μπορούσα ούτε τον εαυτό μου να κοιτάξω στο καθρέφτη!

Σήμερα πήρα την απόφαση και ζυγίστηκα και άρχισα.

Είμαι 99 παρακαλώ, είπε να δείξει 98.9 αλλά έδειξε 99.0........................

Δεν απογοητεύμαι, όπως έστρωσα κοιμήθηκα, τώρα τέρμα τα ψέμματα!

Αρχίζω δίαιτα δική μου, με συχνά γεύματα, χωρίς ζυγίσματα, θερμίδες και διαιτολόγια.

Ομως θα είμαι αυστηρή στα είδη της τροφής και την ποσότητα.

πχ το πρωί ένα τοστ ή κρακερ με τυρί

ενδιάμεσα 1 φρούτο, αν πεινάω κι άλλο φρούτο

μεσημέρι ό,τι έχει μαγειρέψει η μητέρα μου σε μερίδα όμως με μπόλικη σαλάτα

απόγευμα 1 παγωτάκι μικρό ή πάλι φρούτο

και βράδυ σαλάτα με τυρί και ψωμί ή απότο μεσημέρι μισή μερίδα με μπόλικη σαλάτα.

Αν πεινάω και προ ύπνου θα φάω 1 γιαουρτί 2%, καλύτερα απότ ο να πλακωθώ!

Ψυχολογικά είμαι λίγο καλύτερα, μου στοίχισε πολύ ένα σκηνικό με συγγενικό πρόσωπο, όμως δε γίνεται να είμαι έρμαιο των συναισθημάτων μου.

Ετσι αρχίζω απλά τη διατροφή αυτή, είμαι σίγουρη πως αν δε τρώω τεράστιες μερίδες θα χάσω γρήγορα βάρος.

Ετσι θα ξέρω αν μια μέρα δε χάνω θα κόβω ποσότητα.

Ελπίζω να είστε καλά, θα σας διαβάσω απότο σπίτι γιατί είμαι δουλειά.

Νιώθω πολύ χάλια με το σώμα μου και δε θέλω να είναι πια έτσι...:|

-7.5 κιλά :D

skybeam μακαρι κοριτσι μου σε 15 μερες να εχεις να μας πεις πολυ ευχαριστα!!!μαρεσει πολυ να μαθαινω για εγκυουλες!!αυτο το δεκαπενθημερο μην πιεζεσαι καθολου ομως....καλομαθε τον εαυτο σου και το σπορακι σου που ειναι στην κοιλιτσα και οταν με το καλο γραπωθει καλα καλα τοτε μπορεις να ξαναπροσεξεις λιγο!

Ευχαριστώ! Ναι, ήδη από σήμερα ξανάρχισα, όχι υπερβολές γιατί δεν είμαι σε φάση, τουλάχιστον να μην πάρω άλλα προς το παρόν κι αν χάσω και μισό-ένα κιλό καλό θα είναι...

Χαλάλι σου βρε, χαλάρωσε γιατί και η αναμονή έχει τις δυσκολίες της! Εδώ θα 'μαστε για ότι χρειαστεί! Πάρε λίγα θετικά vibes για αρχή :):):)

Αξίζεις τα καλύτερα, και πίστεψε το, γιατί θα συμβεί :) σε φιλώ

δεν είσαι η μόνη όχι.... δυστυχώς......

πάει το 4αρι, ξαναγυρίσαμε στα 65+. γμτ, καλά να πάθω ας πρόσεχα. ότι τίποτα άλλο έχω και το φωτεινό παράδειγμα τη skybeam που κοντεύει τα 60 και θα μου πάρει 5 χρόνια να τη φτάσω!! Θα μείνει έγκυος, θα γεννήσει, θα χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης κι εγώ ακόμα εδώ θα είμαι να παλεύω με τα γραμμάρια.......

βαρέθηκα τη στέρηση βρε παιδιά, θέλω πίτσες, γύρους, παγωτά, μακαρονάδες με τυριά

και τώρα που τα ΄πα, πάω να φάω το κουλούρι μου

Ευχαριστώ, μακάρι να γίνει έτσι!

Μην το λες, θα με φτάσεις, κι εγώ μετά από μια εβδομάδα που δεν πρόσεξα το τσίμπησα το μισό κιλάκι! Όσο για τις πίτσες και λοιπά νόστιμα, κι εγώ όλο τέτοια σκέφτομαι!

Skybeam, ελπίζω ειλικρινά να δεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Για τη διατροφή μην τρελένεσαι αυτό το διάστημα. Δεν παλεύονται όλα μαζί. Στα λέω εκ πείρας. 5 σπερματεγχύσεις είχα κάνει. Κουρέλια τα νεύρα από το άγχος.

Α, εσύ είσαι έμπειρη από αυτά, λυπάμαι βρε κοριτσάκι. Το βλέπω ότι θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια σε αυτή τη φάση. Τι έγινε με τις σπερματεγχύσεις στη δική σου περίπτωση?

Διαφημίσεις

.......

Α, εσύ είσαι έμπειρη από αυτά, λυπάμαι βρε κοριτσάκι. Το βλέπω ότι θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια σε αυτή τη φάση. Τι έγινε με τις σπερματεγχύσεις στη δική σου περίπτωση?

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εμένα οι σπερματεγχύσεις δεν είχαν καμία επιτυχία. Τελικά έκανα εξωσωματική. Από τη δεύτερη προσπάθεια απέκτησα την πρώτη μου κόρη και μετά από 1,5 χρόνο, έτσι ξαφινκά έμεινα έγκυος από μόνη νου στη δεύτερη μου κόρη. Για να καταλάβεις, για την πρωτη είχαμε παιδευτεί συνόλικά 7 χρόνια:|:neutral: Οι ορμόνες μόνο που είχα πάρει φτάναν για 3 γυναίκες. Το δέυτερο ήταν το δώρο, δεν ξέρω τι να πω.

(Τώρα μόλις κατάφερα να βάλω την υπογραφή, οπότε δεν φαινόταν ότι έχω παιδιά)

snp1p3.png

dNJRp3.png

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εμένα οι σπερματεγχύσεις δεν είχαν καμία επιτυχία. Τελικά έκανα εξωσωματική. Από τη δεύτερη προσπάθεια απέκτησα την πρώτη μου κόρη και μετά από 1,5 χρόνο, έτσι ξαφινκά έμεινα έγκυος από μόνη νου στη δεύτερη μου κόρη. Για να καταλάβεις, για την πρωτη είχαμε παιδευτεί συνόλικά 7 χρόνια:|:neutral: Οι ορμόνες μόνο που είχα πάρει φτάναν για 3 γυναίκες. Το δέυτερο ήταν το δώρο, δεν ξέρω τι να πω.

Bασανίστηκες αλλά τα κατάφερες... ειδικά με τη 2η κόρη πρέπει να δικαιώθηκες ψυχολογικά, ε?:D Κι εμένα οι ορμόνες μου ψηλά... παρόμοια περίπτωση. Αυτή η ΑΜΗ μου είναι διπλάσια του ανώτατου φυσιολογικού (χωρίς να έχω πολυκυστικές) και από ωάρια... 35 σε κάθε κύκλο. Αλλά δεν γίνεται τίποτα!

Bασανίστηκες αλλά τα κατάφερες... ειδικά με τη 2η κόρη πρέπει να δικαιώθηκες ψυχολογικά, ε?:D Κι εμένα οι ορμόνες μου ψηλά... παρόμοια περίπτωση. Αυτή η ΑΜΗ μου είναι διπλάσια του ανώτατου φυσιολογικού (χωρίς να έχω πολυκυστικές) και από ωάρια... 35 σε κάθε κύκλο. Αλλά δεν γίνεται τίποτα!

Αστειεύεσαι? Και βέβαια διακιώθηκα :-P:razz:. Ήταν τοσο απρόσμενο που όταν είπα στον άντρα μου ότι νομιζω ότι είμαι έγκυος και θα πάρω να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης, εκείνος μου είπε "βρε κοριτσάκι μου, δεν λυπάσαι τα λεφτά για το τεστ, πιο πιθανό είναι να μπαίνεις στην κλιμακτήριο". Ο απαίσιος κι αυτός, 39 χρονών ήμουν τότε, την κλιμακτήριο σκέφτηκε:-P:razz:

snp1p3.png

dNJRp3.png

Αστειεύεσαι? Και βέβαια διακιώθηκα :-P:razz:. Ήταν τοσο απρόσμενο που όταν είπα στον άντρα μου ότι νομιζω ότι είμαι έγκυος και θα πάρω να κάνω ένα τεστ εγκυμοσύνης, εκείνος μου είπε "βρε κοριτσάκι μου, δεν λυπάσαι τα λεφτά για το τεστ, πιο πιθανό είναι να μπαίνεις στην κλιμακτήριο". Ο απαίσιος κι αυτός, 39 χρονών ήμουν τότε, την κλιμακτήριο σκέφτηκε:-P:razz:

IIIIIIIIIIIIIIIIIIII! Τι είπεεεεεεε! Του αξίζει να τον βασανίζουν οι κόρες του λοιπόν και ειδικά η μικρή! [γλυκά, πάντα, έτσι?:P]

Καλησπέρα κορίτσια μου. Πώς ήταν το ΣΚ σας; Διαβάζω κάνατε όλες λίγο πολύ ατασθαλίες. Δεν πειράζει βρε κορίτσια. Συμβαίνουν αυτά....;);););)

Παιδιά τό'χω παρακάνει. Και αύριο το ίδιο προβλέπεται. Από Δευτέρα ξαναμαζεύομαι. Σήμερα έκανα τελικά τη σπερματέγχυση και είπα να μη ζοριστώ πολύ διατροφικά καθότι αναστατωμένη! ...

Εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και σε 9 μήνες να κρατάς αγκαλιά ένα υγιέστατο μωράκι.

Να σας πω τα δικά μου νέα. Παρόλο που χτες ήταν το πάρτυ της κόρης μου και κέρασα τον εαυτό μου μια κομματάρα τούρτα, σήμερα η ζυγαριά έδειξε 103 ακριβώς :P:p:p:p.... δηλαδή ανα δεν είχα κάνει και αυτή την παρασπονδία θα έδειχνε ακόμα λιγότερο.... αλλά χαλάλι μου. :tongue::tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Το ίδιο ακριβώς έιχε συμβεί και σε μια φίλη μας. Παιδεύτηκε περίπου 7 χρόνια για να αποχτήσει το πρώτο της κοριτσάκι και μόλις αυτό ήταν 1 χρονό ανακαλύπτει ότι ήταν 3 μηνών έγκυος.....σοκ!!!! :tongue::tongue::tongue: Μάλιστα, επειδή είχε αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα της έκανε κοιλιακούς για να τη ρίξει.... οργάνωνε τα βαφτίσια τότε και άργησε να πάει στο γιατρό και φυσικά δεν πήγαινε το μυαλό της σε εεγκυμοσύνη. Μάλιστα έκανε πλάκα στον άντρα της του στυλ: ''Θα το κρατήσουμε;''

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Εύχομαι να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα και σε 9 μήνες να κρατάς αγκαλιά ένα υγιέστατο μωράκι.

Να σας πω τα δικά μου νέα. Παρόλο που χτες ήταν το πάρτυ της κόρης μου και κέρασα τον εαυτό μου μια κομματάρα τούρτα, σήμερα η ζυγαριά έδειξε 103 ακριβώς :P:p:p:p.... δηλαδή ανα δεν είχα κάνει και αυτή την παρασπονδία θα έδειχνε ακόμα λιγότερο.... αλλά χαλάλι μου. :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ευχαριστώ κουκλίνα μου!

Πολύ καλά τα πήγες! [ε, καλά στα γενέθλια του παιδιού δεν μετράν οι θερμίδες!:D]

Το ίδιο ακριβώς έιχε συμβεί και σε μια φίλη μας. Παιδεύτηκε περίπου 7 χρόνια για να αποχτήσει το πρώτο της κοριτσάκι και μόλις αυτό ήταν 1 χρονό ανακαλύπτει ότι ήταν 3 μηνών έγκυος.....σοκ!!!! :tongue::tongue::tongue: Μάλιστα, επειδή είχε αρχίσει να φουσκώνει η κοιλίτσα της έκανε κοιλιακούς για να τη ρίξει.... οργάνωνε τα βαφτίσια τότε και άργησε να πάει στο γιατρό και φυσικά δεν πήγαινε το μυαλό της σε εεγκυμοσύνη. Μάλιστα έκανε πλάκα στον άντρα της του στυλ: ''Θα το κρατήσουμε;''

Καλό κι αυτό! Ναι, απ' ό,τι βλέπω αυτά συμβαίνουν, δεν είναι και απίθανα, ε?

χαιρετω τα ολα τα κοριτσια!!skybeam μου μη μασας και εγω χαλια ορμονες ειχα και μου ελεγαν οτι πρεπει να παω σε σπερματεχυνση και εξωσωματικες αλλα τα καταφεραμε μονοι μας!!!απλα μην ανχωνεσαι,ολα καλα θα πανε....!!!καλλιοπακι θα το ξαναχασεις το κιλακι,μπορει να ειναι και υγρα!!και εγω κουραστηκα με τις διατροφες αλλα σε ποιον να το πω να με καταλαβει??το λεω σε σας λοιπον!!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

skybeam θα σου φέρω γούρι είμαι σίγουρη! Θα δείς έρχεται το μωράκι!

Σκέψου θετικά και μόνο!

τζοβαννα μπράβο σου! Μη σκέφτεσαι πόσο θα έδειχνε χωρίς τν ατασθαλία, μπορεί να έδειχνε και παραπάνω! Σημασία έχει πως έκανες την προσπάθεια σου και ξέφυγες με μέτρο!

Κορίτσια πάω για φρουτάκι! Το μεσημέρι 2 μπιφτέκια φούρνου με πατάτες και σαλάτα χωρίς λάδι! Νιώθω τέλεια, πήγα κομμωτήριο, βαφή και κούρεμα!

Εχω και το νύχι φτιαγμένο από την προηγούμενη βδομάδα! Αυτά!

-7.5 κιλά :D

ΜαριαΒ, να χαιρεσαι την οικογενεια σου. Και να εισαι σιγουρη οτι ο αντρας σου, απο την μικρη θα το βρει!!!! χαχχαχαχαχαχα.

Skybeam, καλομελετα κι ερχεται!!!

Γειά σας κορίτσια! Επανήλθα! Δεν εμφανιζόμουν γιατί...ντρεπόμουν! Μόνο δίαιτα δεν έκανα και δεν μπορούσα ούτε τον εαυτό μου να κοιτάξω στο καθρέφτη!

Σήμερα πήρα την απόφαση και ζυγίστηκα και άρχισα.

Είμαι 99 παρακαλώ, είπε να δείξει 98.9 αλλά έδειξε 99.0........................

Δεν απογοητεύμαι, όπως έστρωσα κοιμήθηκα, τώρα τέρμα τα ψέμματα!

Αρχίζω δίαιτα δική μου, με συχνά γεύματα, χωρίς ζυγίσματα, θερμίδες και διαιτολόγια.

Ομως θα είμαι αυστηρή στα είδη της τροφής και την ποσότητα.

πχ το πρωί ένα τοστ ή κρακερ με τυρί

ενδιάμεσα 1 φρούτο, αν πεινάω κι άλλο φρούτο

μεσημέρι ό,τι έχει μαγειρέψει η μητέρα μου σε μερίδα όμως με μπόλικη σαλάτα

απόγευμα 1 παγωτάκι μικρό ή πάλι φρούτο

και βράδυ σαλάτα με τυρί και ψωμί ή απότο μεσημέρι μισή μερίδα με μπόλικη σαλάτα.

Αν πεινάω και προ ύπνου θα φάω 1 γιαουρτί 2%, καλύτερα απότ ο να πλακωθώ!

Ψυχολογικά είμαι λίγο καλύτερα, μου στοίχισε πολύ ένα σκηνικό με συγγενικό πρόσωπο, όμως δε γίνεται να είμαι έρμαιο των συναισθημάτων μου.

Ετσι αρχίζω απλά τη διατροφή αυτή, είμαι σίγουρη πως αν δε τρώω τεράστιες μερίδες θα χάσω γρήγορα βάρος.

Ετσι θα ξέρω αν μια μέρα δε χάνω θα κόβω ποσότητα.

Ελπίζω να είστε καλά, θα σας διαβάσω απότο σπίτι γιατί είμαι δουλειά.

Νιώθω πολύ χάλια με το σώμα μου και δε θέλω να είναι πια έτσι...:|

Εισαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο σου και δεν μου αρεσει αυτο. Γυρνα μερικες σελιδες πισω, εχουμε διαφορες διατροφες. Διαλεξε καποια στα μετρα σου και καντην γι μια βδομαδα. Επειτα κατι αλλο. κοκ. Σημασια εχει να φας σωστα και οχι να μεινεις νηστικη. Η στερηση θα σε ριξει στο φαι.

skybeam θα σου φέρω γούρι είμαι σίγουρη! Θα δείς έρχεται το μωράκι!

Σκέψου θετικά και μόνο!

τζοβαννα μπράβο σου! Μη σκέφτεσαι πόσο θα έδειχνε χωρίς τν ατασθαλία, μπορεί να έδειχνε και παραπάνω! Σημασία έχει πως έκανες την προσπάθεια σου και ξέφυγες με μέτρο!

Κορίτσια πάω για φρουτάκι! Το μεσημέρι 2 μπιφτέκια φούρνου με πατάτες και σαλάτα χωρίς λάδι! Νιώθω τέλεια, πήγα κομμωτήριο, βαφή και κούρεμα!

Εχω και το νύχι φτιαγμένο από την προηγούμενη βδομάδα! Αυτά!

Ετσι, ετσι!!!! Πρεπει να κοιταμε τον καθρεφτη μας και να προσδοκουμε σε μια καλη εικονα.

Μεγιες!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...