Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Θετικη ενεργεια και να αγαπαμε τον εαυτο μας

Ετσι να το ξαναδουμε γιατι η επαναληψη ειναι μητηρ μαθησεως ή καπως ετσι το λενε τελοσπαντων!:P

Λοιπον,εχω καλα νεα σημερα ξυπνησα με καπως πιο πεσμενη κιλα(συνηθως ειμαι τουρλα σαν 4μηνων εγκυος)Ζυγιστηκα λοιπον και ειδα κι εγω επιτελους το 8............Δηλαδη 68,9!!!!!Κατι ειναι κι αυτο ε???Λογος για να συνεχισω την προσεγμενη διατροφη.

Εχετε γραψει πουθενα για τους συνδυασμους τροφων που πρεπει να επιδιωκουμε να τρωμε....Ειμαι ασχετη απο πρωτεινες ,υδατανθρακες κλπ.Ειναι και 700 σελιδες που να πρωτοανατρεξω...........?

καλημερα ειπαμε????

καλημερα και καλη διατροφη !!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Cristin, πηγαινε στην αναρτηση 21671 και απο κει και επειτα θα βρεις μαζεμενες ολες τις συμβουλες μας.

Αυτο που ρωτησες ειναι εδω:

TΡΟΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ EPWORTH

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΛΙΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΛΙΠΟΣ. ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ΄

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ

ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΦΡΙΓΚΟΥΣ

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ

ΕΠΑΝΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΦΥΣΕΩΝ,

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΜΥΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΣ ΘΡΕΨΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΑΛΛΗ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΧΕΩΣ ΕΝΤΕΡΟΥ, ΒΕΛΤΙΩΣΗ Η ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗ

ΑΙΜΟΡΟΙΔΩΝ, ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΟΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΟΣ.

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΤΡΟΦΗ, ΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΡΟΦΩΝ ΧΑΜΗΛΗΣ ΛΙΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΟ ΛΙΠΟΣ.

ΕΙΔΗ ΤΡΟΦΩΝ

ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΛΙΠΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Η ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΛΙΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΤΡΟΦΩΝ Η ΤΡΟΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΦΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΔΕΙΚΤΗ ΛΙΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ Η ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ

ΦΥΤΙΚΑ ΛΙΠΗ, ΖΩΙΚΑ ΛΙΠΗ, ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΠΟΣ, ΒΟΥΤΥΡΑ, ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ,ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ.

(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΑ ΤΥΡΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΤΑ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ)

ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ ΕΛΑΙΑ Η ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΟΝΟ ΤΟΥ Η ΠΡΟΣΜΕΜΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΕΛΑΙΟ ΜΕ ΜΟΝΟΑΚΟΡΕΣΤΑ. ΛΑΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΑΚΟΡΕΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΛΙΠΟΥΣ).ΕΠΙΣΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ.

ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΔΙΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Α.ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ

ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΧΟΡΤΑ

ΦΡΟΥΤΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΒΟΚΑΝΤΟ)

ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ

ΕΛΙΕΣ

ΚΟΜΠΟΣΤΕΣ

ΣΑΛΤΣΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ

ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ,ΣΚΟΡΔΑ

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

ΤΣΑΙ,ΚΑΦΕΣ ,ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Β.ΑΜΥΛΑ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΠΑΤΑΤΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ (ΚΟΥΑΚΕΡ,ΒΡΩΜΗ,ΣΙΚΑΛΗ,ΚΡΙΘΑΡΙ,ΣΙΤΑΡΙ Κ.Λ.Π)

ΟΣΠΡΙΑ (ΦΥΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΙΝΗ)

ΡΥΖΙ

ΨΩΜΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

ΜΕΛΙ

ΓΛΥΚΑ ΖΑΧΑΡΩΔΗ

ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

Γ.ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

ΤΥΡΙΑ

ΑΥΓΑ

ΚΡΕΑΣ

ΨΑΡΙΑ

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ

ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ

ΚΙΜΑΣ

ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ

ΚΥΝΗΓΙΑ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Α ΚΑΙ Β, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΠΟ Α ΚΑΙ Γ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΥΜΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Β ΚΑΙ Γ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΛΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΥΜΑ)

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 1/2 ΕΩΣ 4 ΩΡΕΣ. ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΛΙΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΥΣΕΙΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ 8 ΕΩΣ 10 ΠΟΤΗΡΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΒΑΡΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΣΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΛΙΠΟΥΣ.

ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΑ.

ΤΟ ΚΡΑΣΙ, Η ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΙΠΝΕΥΜΑΤΩΔΗ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΡΟΦΩΝ (ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙΣ 5 ΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, Π.Χ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΨΩΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΧΙ ΤΥΡΙ Η ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΕΛΙΕΣ,ΠΙΠΕΡΙΕΣ, Κ.Λ.Π.

Η ΝΑ ΦΑΜΕ ΟΣΟ ΨΩΜΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΙΕΣ,ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΚΛ.Π ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΙ, ΤΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ Π.Χ.ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ,ΠΑΣΤΕΛΙΑ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΟΙ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑΣ Η ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΑ Η ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ.

ΤΑ ΦΑΣΤ ΦΟΥΝΤ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ

ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΨΗΤΑ Η ΒΡΑΣΤΑ, ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΠΟΦΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΚΕΙ ΣΥΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ.

ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΛΙΠΑΡΩΝ.

ΤΡΩΤΕ ΑΦΘΟΝΑ ΦΡΟΥΤΑ, Π.Χ. ΜΠΑΝΑΝΕΣ, ΜΗΛΑ,ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ Κ.Λ.Π. ΩΦΕΛΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΕΥΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Σωστοί συνδυασμοί

*Πρωτεΐνες με λαχανικά. Καλές πηγές πρωτεϊνών αποτελούν το κρέας, το ψάρι, τα πουλερικά, τα αβγά, το συκώτι, τα γαλακτοκομικά και τα αμύγδαλα. Αυτά είναι καλό να συνδυάζονται με ποικιλία λαχανικών, ωμών ή βρασμένων, όπως ντομάτες, μαρούλι, λάχανο, κολοκυθάκια, αγγούρι, χόρτα, καρότα, σπαράγγια, πιπεριές.

* Άμυλα με λαχανικά: πατάτες, ρύζι, μακαρόνια, μπιζέλια, δημητριακά, ξερά φασόλια, αγκινάρες.

Κακοί συνδυασμοί

*Πρωτεΐνες με πρωτεΐνες: όχι κρέας με αβγά, ψάρι με τυρί, κοτόπουλο με τυρί.*

Πρωτεΐνες με άμυλο: όχι κρέας με πατάτες, κοτόπουλο με μακαρόνια. *Πρωτεΐνες με σάκχαρα και γλυκά φρούτα: όχι πρωτεΐνες με σύκα, σταφύλια, ώριμα αχλάδια, μπανάνες, ώριμα ροδάκινα, σταφίδες, χουρμάδες.

*Πρωτεΐνες με λίπη: όχι πρωτεΐνες με βούτυρο, κρέμα γάλακτος, μαργαρίνη, ελαιόλαδο, σπορέλαια.

*Πρωτεΐνες με οξέα: κυρίως όχι, με χυμό ανανά ή γκρέιπ-φρουτ. Άμυλα

* Άμυλα με πρωτεΐνες.

* Άμυλα με οξέα: κυρίως με ξινά φρούτα, όπως πορτοκάλι, λεμόνι, γκρέιπ-φρουτ, νεκταρίνια.

* Άμυλα με άμυλα.

* Άμυλα με ζαχαρούχα και γλυκά φρούτα. Φρούτα και λαχανικά

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

γκλουκ γκλουκ γκλουκ γλουκ............!

αααχ, δροσίστηκα! καλέ όλο διψάω σήμερα

Παιδιά η μέρα είναι δύσκολη κι έπονται δυσκολότερες. Έχω αγχωθεί. φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ, πολλά γίνονται γύρω μου, τι να κάνω? πως να βοηθήσω?

φφφφφφφφφφφφφφ

σορρυ για το οφφτοπικ, έμαθα πάλι για απολύσεις συγγενών και φίλων κι έχω αναστατωθεί

Διαφημίσεις

Kαλημέρες! Ξεσκίστηκα στο φαί δυο-τρεις μέρες τώρα, ήπια και τα ουζάκια μου και φυσικά δεν έχω χάσει γραμμάριο. Αυτά! Πάω πιο πάνω να σας διαβάσω!
Σε συγχωρουμε γιατι το ουζακι τον τραβαει τον μεζε του!!!:):):tongue:
αααχ, δροσίστηκα! καλέ όλο διψάω σήμερα

Παιδιά η μέρα είναι δύσκολη κι έπονται δυσκολότερες. Έχω αγχωθεί. φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ, πολλά γίνονται γύρω μου, τι να κάνω? πως να βοηθήσω?

φφφφφφφφφφφφφφ

σορρυ για το οφφτοπικ, έμαθα πάλι για απολύσεις συγγενών και φίλων κι έχω αναστατωθεί

κι εγω μετα απο σκουπισμα ,σφουγγαρισμα,μπανια,μαγειρεμα κλπ,το ηπια το νερακι μου....ειναι κι αυτη η ζεστη...

σε λιγο θα ειμαστε πιο πολυ οι ανεργοι απο τους εργαζομενους.....μην πτοεισαι καλλιοπακι,την υγεια μας να εχουμε να αλληλοβοηθιομαστε....

georgiamami εισαι θεαααααα!

δεν ειχα ιδεα και τωρα εχω μεινει αφωνη.....

δηλαδη σημερα που εφαγα κοτοπουλο με κριθαρακι και λιγη φετα=

αυτο που δεν πρεπει να τρωω..........!!!!!τι ωραια!!!!και μετα αναρωτιομουν γιατι δεν χανω ευκολα,χαχα:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::oops:

ξεκιναω απο τωρα!!!!

ευχαριστω!:D

kKhCp3.png

b5ebp2.png

giovannaxa περαστικα σου κουκλα μου!!!!ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο..εγω μια χαρα ειμαι μου περασε!!!!favoyrite εγω εχω να χασω τουλαχιστον 60 κιλα..αλλα ας μην τα λεμε γιατι μελανχολω!!skybeam ουζακι βλεπω ε??Αααχ τι καλα!!μακια σε ολες τις κοπελες και καλα χασιματα(αν και το σαββατοκυριακο ειναι παντα δυσκολο...!!)

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

αχ καλλιοπακι μου ελπιζω η μερα που ειναι δυσκολη να περασε ευκολα τελικα...δεν ξερω περι τινος προκειται αλλα αν δεν ειναι θεμα υγειας οτι αλλο και να ειναι θα περασει...

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Παιδιά τό'χω παρακάνει. Και αύριο το ίδιο προβλέπεται. Από Δευτέρα ξαναμαζεύομαι. Σήμερα έκανα τελικά τη σπερματέγχυση και είπα να μη ζοριστώ πολύ διατροφικά καθότι αναστατωμένη! ...

Διαφημίσεις

Να πω αληθεια ή ψεματα??? Μπα, δεν μπρω να πω ψεματα γιατι ...θα μεγαλωσει η μυτη μου. Λοιπον αληθεια : σημερα ημουν πολυ κακια (διατροφικα). Ειχα μστορες και ειπα η προκομενη νοικοκυρα εκτος των φαγητων να κανω κι ενα γλυκο. Μη φανταστειτε τρελες συνταγες αλλα το γλυκο της τεμπελας. Πιστευω να το ξερετε αλλα να μην το κανετε ...συχνα κι αν το κανετε να μην τρωτε...συχνα. Ε, λοιπον, εφτιαξα ενα ταψι, κερασα τους ανθρωπους και κεραστηκα κι εγω. Και ξανακεραστηκα και την ωρα που μαζευα το υπολοιπο σε ταπερ ....βουτηξα και μπουκιες βουτηξα και σιροπια και τα εκανα........ θαλασσα. Κατι ξερω εγω που ΔΕΝ κανω γλυκα. Φευγοντας φυσικα, ετοιμασα πιατο και τους εδωσα να παρουν στο σπιτι τους, κι ετσι ...δεν εμεινε πολυ για μενα. Αυριο θα τελειωσει. Ελπιζω να μη με τιμωρησει η ζυγαρια μου το αλλο Σαββατο.

Αχ, τι καλα που θα ηταν τωρα που το μοιραστηκα μαζι σας να ειχε φυγει και το κιλακι απο πανω μου!!!!! Γιατι κιλακι θα ειναι, ξερω εγω, θα μου κατσικωθει...... ετσι την παταω καθε φορα που παρα-τρωω γλυκο.

Αυριο........σαλατα!!!!!

Παιδιά τό'χω παρακάνει. Και αύριο το ίδιο προβλέπεται. Από Δευτέρα ξαναμαζεύομαι. Σήμερα έκανα τελικά τη σπερματέγχυση και είπα να μη ζοριστώ πολύ διατροφικά καθότι αναστατωμένη! ...

Ας ειναι επιτυχημενη η προσπαθεια σας και ...... μετα θα σε αναλαβουμε εμεις........ Οταν ερθει η ωρα!!!! Με το καλο!!!

Όλη μου η θετική σκέψη μαζί σου!!!! Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και για τους επόμενους 9 μήνες μόνο να παίρνεις :D:D

Να πω αληθεια ή ψεματα??? Μπα, δεν μπρω να πω ψεματα γιατι ...θα μεγαλωσει η μυτη μου. Λοιπον αληθεια : σημερα ημουν πολυ κακια (διατροφικα).

Άντε να πω και εγώ αλήθεια...χάλια τα έχω κάνει 3 μέρες τώρα...αλλά απο αύριο υπόσχομαι να είμαι κιουρία...αχχχ άτιμα γλυκα....ένα δίκιλο παγωτο έχω φάει σε 3 μέρες μόνη μου.... αυτό θα σας πω μόνο...

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Άντε να πω και εγώ αλήθεια...χάλια τα έχω κάνει 3 μέρες τώρα...αλλά απο αύριο υπόσχομαι να είμαι κιουρία...αχχχ άτιμα γλυκα....ένα δίκιλο παγωτο έχω φάει σε 3 μέρες μόνη μου.... αυτό θα σας πω μόνο...

Ωχ!!!!Δηλαδη δεν ειμαι μονο εγω που παρεκλινα της πορειας μου. Το "επικινδυνη στροφη-κατευθυνση προς αδιεξοδο" δεν το βλεπαμε???????

Φατσουλα που δινει φασκελα δεν υπαρχει??????? (αν υπηρχε θα εβαζα καμια 85-90-οσα ειναι τα κιλα μου).

Καλημεα κορες!!! Καλη Κυριακη!!!

χαχαχα αχ βρε κοριτσια μου πολυ γελαω με τις διατροφικες σας ατασθαλιες!και αν φαγατε και ενα γλυκακι παραπανω σιγααααα μωρεεεεε!!!!!παρεπιπτοντως αυτο το γλυκακι της τεμπελας ποιο ειναι?εμενα δεν μαρεσουν τα γλυκα και δεν ξερω και να φτιαχνω αλλα ο αντρας μου τρελαινεται!!αν ειναι ευκολο και δεν βαριεσαι πες το μου γεωργια!!skybeam μακαρι κοριτσι μου σε 15 μερες να εχεις να μας πεις πολυ ευχαριστα!!!μαρεσει πολυ να μαθαινω για εγκυουλες!!αυτο το δεκαπενθημερο μην πιεζεσαι καθολου ομως....καλομαθε τον εαυτο σου και το σπορακι σου που ειναι στην κοιλιτσα και οταν με το καλο γραπωθει καλα καλα τοτε μπορεις να ξαναπροσεξεις λιγο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...