Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Kαλωσήρθες lullaby και να χαίρεσαι το μωράκι σου! Η διατροφή σου είναι μια χαρά, ίσως θα μπορούσες να περιορίσεις ένα τσακ τις ποσότητες του φαγητού για να πάρεις μπρος και ν' αρχίσεις να χάνεις. Μιας όμως και αισθάνεσαι αδυναμία μήπως να τσεκάρεις τα επίπεδα του σιδήρου σου (αλήθεια, μήπως έχασες πολύ αίμα?). Στη θέση σου θα έκανα πρώτα ένα τσεκ-απ και μετά θα περιόριζα την πρόσληψη φαγητού.

Επίσης, και να μην τα καταφέρεις στους 4 μήνες μη σε προβληματίζει. Αν κατάλαβα καλά υπολογίζεις ένα κιλό την εβδομάδα, σωστά? Ένα κιλό την εβδομάδα είναι το ανώτατο που επιτρέπεται να χάνουμε. Μην τρελλαίνεσαι μ' αυτό το χρονικό περιθώριο που θέτεις στον εαυτό σου. Και σε 5 μήνες να τα χάσεις, το θέμα είναι να είσαι υγιής και καλά, και να έχεις δυνάμεις να φροντίζεις το μπεμπέ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Να σαι καλά!!

Δύο Χρόνια μετά στα 70?Πόσο θες να πας ρε?Κι εσύ στα 60?Πωπω κι εγώ θέλω να χάσω 20!!

Και 60 ν παω,ικανοποιημενη θα ειμαι.......Συμφωνω με skybeam σε ολα.Μην τρελαινεσαι με χρονοδιαγραμματα....θα τα χασεις ετσι κι αλλιως.

kKhCp3.png

b5ebp2.png

thanks skybeam!

Βάζω αυτό το περιθώριο γιατί ξέρωντας τον εαυτό μου αν αργήσω περισσότερο δεν θα τα χάσω...

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

myfavouritelullaby, να σου ζησει το μωρακι, να ειναι γερο και τυχερο!!!

Για τη δικη σου περιπτωση προτεινω να συμβουλευτεις το γιατρο σου και να σε βοηθησει εκεινος οσων αφορα το διατροφολογιο σου. Ο θηλασμος ειναι μια ειδικη φαση και πρεπει να εισαι προσεκτικη τοσο στην ποιοτητα οσο και την ποσοτητα τροφων. Μην αμελησεις να κανεις καποιους κοιλιακους ΑΡΓΟΤΕΡΑ για να επανελθει η κοιλιτσα σου.

Σε προηγουμενες σελιδες εχουν αναρτηθει απο αλλες λεχωνιτσες, διαιτες γιατρων. Ριξε μια ματια.

Skybeam, η κλημακτηριος εχει πολλα .....πρηξιματα γμτ!!!!Και οπως βλεπω απο τα τωρινα, θα ειμαι τυχερη αν καταφερω να χασω 10 γιατι μετα θα τα ξαναπαρω.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Skybeam, η κλημακτηριος εχει πολλα .....πρηξιματα γμτ!!!!Και οπως βλεπω απο τα τωρινα, θα ειμαι τυχερη αν καταφερω να χασω 10 γιατι μετα θα τα ξαναπαρω.

Σου εύχομαι να την περάσεις σχετικά ανώδυνα πάντως. Δεν συμβαίνουν σε όλες τις γυναίκες όλα τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης πάντως, μην πηγαίνεις προκατειλημμένη ότι θα σου συμβούν τα πάντα. Μπορεί να μην πάρεις δέκα κιλά, μπορεί να πάρεις δυο τρία, ή και κανένα! Πιστεύω, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, ότι είναι απλώς κατακράτηση υγρών και κάποια στιγμή θα ισιώσεις. Η μαμά μου μετά την εμμηνόπαυση και με φοβερό πείσμα, έχασε καμιά δεκαριά κιλά. Και μετά έκοψε και το τσιγάρο και τα κιλά τα διατήρησε, το ίδιο εύχομαι και σε σένα!

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι να την περάσεις σχετικά ανώδυνα πάντως. Δεν συμβαίνουν σε όλες τις γυναίκες όλα τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης πάντως, μην πηγαίνεις προκατειλημμένη ότι θα σου συμβούν τα πάντα. Μπορεί να μην πάρεις δέκα κιλά, μπορεί να πάρεις δυο τρία, ή και κανένα! Πιστεύω, και διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, ότι είναι απλώς κατακράτηση υγρών και κάποια στιγμή θα ισιώσεις. Η μαμά μου μετά την εμμηνόπαυση και με φοβερό πείσμα, έχασε καμιά δεκαριά κιλά. Και μετά έκοψε και το τσιγάρο και τα κιλά τα διατήρησε, το ίδιο εύχομαι και σε σένα!

Σε ευχαριστω πολυ Skybeam!!!! Εμενα ολα τα "κακα" με βρηκα απο οταν ανακαλυψα οτι εχω θεμα με το θυροειδη μου. Και το αξιοσημειωτο ειναι οτι το ανακαλυψα επειδη εχανα βαρος. Καμια φορα σκεφτομαι πως αν μου συνεβαινε τωρα, θα το θεωρουσα τελειως φυσιολογικο και δε θα πηγαινα σε γιατρο και πιθανον να ειχε γινει ηδη καρκινακι. Ευτυχως το προλαβα ..... και ειμαι καλα απο εκεινη την αποψη. Το οτι η αφαιρεση του αδενα αποτελεσε την αρχη για διακοπη καπνισματος και την ελευση χιλιων δυο αλλων προβληματων, θελω να το παραβλεψω και να δω μπροστα. Κοιτω το τωρα, που ειμαι καλα, που εχω σταθεροποιησει την κατασταση υγειας μου και που σιγα σιγα ....χανω βαρος. Θελω να πω ενα : Ειμαι η Γεωργια και ειμαι καλα!!!! Ευχαριστω!!!

Καλημερα.

Σημερα ειδα το 5, μετα απο ενα χρονο σχεδον, στο 85,9. Ειπα οτι θα κανω παρτυ αν συμβει αυτο. Ζυγιζομαι καθε Σαββατο αλλα σημερα που σηκωθηκα, ενιωθα ιδιαιτερα αναλαφρη και ρισκαρα να ανεβω να δω τι θα δειξει. Λοιπον, μολις κατοχυρωθει η απωλεια του κιλου μου, θα κανω παρτυ......με ...... καρπουζι!!!!

Κοριτσια βλεπω οτι καθιερωνοντας το περπατημα στην καθημερινοτητα μου, εχω αποτελεσμα. Βλεπω οτι χανω βαρος αργα.... σαν χελωνα, αλλα ειμαι ικανοποιημενη γιατι ξερω οτι ειδικα σε μενα, δε φταιει η διατροφη για τη δυσκολια απωλειας αλλα κατι αλλο που κανει το σωμα μου. Μακαρι να καταφερνω να βγαινω καθε μερα για περπατημα.

Το 5 θα γίνει το αγαπημένο νούμερο της παρέας τελικά!!!

Μπράβο Γεωργία!!!!! Συγχαρητήρια!!!! και ακόμα πιο πολλά μπράβο που περπατάς!

Εκτός των άλλων είναι και αγχολυτικό το περπάρτημα, ειδικά εκεί που πας εσυ!

Δεν ξαναζυγίστηκα (τώρα που έκανα τη μ@λ@κι@ και ξαναέβαλα δεν ανεβαίνω τόσο συχνά....), αλλά νιώθω φουσκωμένη και το 'χω ρίξει στη σαλάτα-πρωτεϊνη και στο φρούτο.

Άντε να οδεύσουμε προς το ΣΚ χαλαρές και ξεφούσκωτες...

Ευχαριστω Καλλιοπακι μου.

Πριν 2 χρονια απο 92,5 κατεβηκα στο 81. Εκει να δεις χαρα. Τοτε δεν ηξερα πολλα για διατροφη και προσπαθουσα με γυμναστηριο και πολλες ατασθαλιες.Ημουν ομως υποθυροειδικη και δεν μπορουσα να χασω. Επειτα και εφοσον εξακολουθουσα να μην εχω καλη την ορμονη, τα ξαναεβαλα (πηγα στα 89 γιατι .... απελπιστηκα και αφεθηκα, στην τεμπελια μου).

Φετος και αφου με ορμονη ειμαι ΟΚ, το πηρα πιο ζεστα και βλεπω οτι κατι γινεται. Αν δεν ειχα και τη διαταραχη του κυκλου που μου κανει κατακρατησεις, πιστευω οτι ηδη θα ειχα αγιξει το 80αρι ΣΚΕΤΟ!!!!!

Δεν πειραζει ομως, θα τα καταφερω..... Ειμαι πεισματαρα και πλεον εχω ενα πολυ καλο οπλο. Εμαθα να τρωω σωστα, δεν πειναω και δεν νιωθω οτι στερουμαι κατι. Πρεπει ομως να κινουμαι ωστε να μη μενω σε κιλα συντηρησης αλλα συγχρονως να ξεφορτωνομαι και τα περιττα.

Καλα χασιματα σε ολες !!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου,κι εγώ αναρωτιέμαι αν θα αποκτήσω ξανά το σώμα μου,αυτό το 80 εδώ μου κάθεταιιιιιιιι!!!:oops:

y5yep3.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο μενα!favoyrite καλως ηρθες και απο μενα και να χαιρεσαι την μπεμπα σου και απο δω!!χαχαχα το 80 δε σαρεσει ε?εγω αυτο το νουμερο ονειρευομαι!!εγω αυτη τη βδομαδα εκανα μια τρυπα στο νερο....ουτε πηρα ουτε εχασα...και ημουνα και αρρωστηξ,αν δεν ημουνα μαλλον θα επαιρνα..τελος παντων συνεχιζουμε δυναμικα!!αχ γεωργια μπραβο σου κοριτσι μου!!!!αντε αφου πηρες φορα ποιος σε σταματαει!!μακια σε ολες!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

γεια σας και απο μενα!favoyrite καλως ηρθες και απο μενα και να χαιρεσαι την μπεμπα σου και απο δω!!χαχαχα το 80 δε σαρεσει ε?εγω αυτο το νουμερο ονειρευομαι!!εγω αυτη τη βδομαδα εκανα μια τρυπα στο νερο....ουτε πηρα ουτε εχασα...και ημουνα και αρρωστηξ,αν δεν ημουνα μαλλον θα επαιρνα..τελος παντων συνεχιζουμε δυναμικα!!αχ γεωργια μπραβο σου κοριτσι μου!!!!αντε αφου πηρες φορα ποιος σε σταματαει!!μακια σε ολες!!

'αμα δεν θήλαζα θα τα έχανα τσακ μπαμ!!'Ενα μήνα πρωτείνη-σαλάτα (με εξαίρεση το πρωινό) κ γιαούρτι το βράδυ κι έχω γίνει στυλάκι αλλά τώρα τρώω καλά (σούπες,μακαρονάκι,όσπρια καμιά φορά) και πρέπει να τρώω κ βραδυνό αναγκαστικά οπότε..χαλάλι όμως του μωρού μου!

Εσύ πόσα έχεις να χάσεις??

y5yep3.png

Κρατάμε ότι ΔΕΝ πήρες. Συνεχίζουμε.

Γεια σας κοριτσια. αυτη την εποχη εχω διαφορα τρεξιματα και αγχόνομαι λιγο. Το καλο ειναι οτι δεν το ριχνω στο φαι. Και αν φαω συγκρατω σε λογικα επιπεδα την ποσοτητα.

Εκανα και υπερηχο στο θυροειδη και ειναι ΟΚ. Απλα με τα αντισωματα εχω προδιαθεση και ρεπει να μην ξεχνω να το ελέγχω.

Ο σίδηρος μου ειναι οριακα και μου πρότειναν λιγο σιδηρο.

Θα παω ενα 3ημερο στους δικους μου και σε ενα γαμο. ελπιζω να κρατηθω στις λιχουδιες.

Θετικη ενεργεια και να αγαπαμε τον εαυτο μας

Καλημέρα και από εμένα. Χάθηκα λίγο αλλά έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Ετοιμάζω και ένα παρτάκι για τα γενέθλια της κόρης μου και μου τρώει χρόνο και αυτό..... τουλάχιστον ευχάριστο :P:p:p:p:p Διατροφικά νομίζω πάω καλά. Έχω καταφέρει να μην ζυγίζομαι καθημερινά και αυτό για εμένα είναι μεγάλο κατόρθωμα.

Δεν πειραζει ομως, θα τα καταφερω..... Ειμαι πεισματαρα και πλεον εχω ενα πολυ καλο οπλο. Εμαθα να τρωω σωστα, δεν πειναω και δεν νιωθω οτι στερουμαι κατι. Πρεπει ομως να κινουμαι ωστε να μη μενω σε κιλα συντηρησης αλλα συγχρονως να ξεφορτωνομαι και τα περιττα.

Καλα χασιματα σε ολες !!!

Έτσι μπράβο!!!! Να μας δίνεις δύναμη και κουράγιο σε όλες!!!!

Και εγώ Χριστινάκι μου το 80 ονειρεύομαι. Που θα πάει θα τα καταφέρουμε!!!! Μην αγχώνεσαι που δεν έχασες. Σημασία έχει ότι δεν πήρες!!! Συνήλθες από την αρρώστεια; Εγώ σήμερα ξύπνησα με πόνο στις αμυγδαλές και καταρροή.... περαστικά μου....

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...