Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα

δεν θελω να πεφτει η ομαδα..ελα να ανεβουμε λεμε!!!!Καμμια δεν θα παθει κατι αν φαει 10 πουρακια ή λιγο λουκουμα ή κατι αλλο...οκ..μια μικρη αποκλιση ..το θεμα ειναι να συνεχιζουμε δυναμικα σαν να μην εγινε και οχι να μας περνει αποκατω και να συνεχιζουμε την κατρακυλα...ρε κορες και τις λιγουρες μας εχουμε, και τα αγχη μας και τα ψυχολογικα μας...ολα στο προαγραμμα ειναι..και στο κατω κατω της γραφης καλα κανουμε και ξεσπαμε στο φαγητο (:D) ΑΛΛΑ δεν το αφηνουμε να μας παρει αποκατω...την επομενη μερα βουρ ξανα στο προγραμμα...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

elm1 μην κοβεις τελειως το ψωμι, εγω δεν συμφωνω καθολου και αν δεις η βαση της τροφικης πυραμιδας ειναι οι υδατανθρακες ψωμια κτλ...αντικατεστησε τα ασπρα με μαυρα και κριθινα, μειωσε την ποσοτητα αλλα ειναι απαραιτητο σε καθε σου γευμα...ειναι καλυτερο να κανεις μια προσεκτικη μειωση της ποσοτητας παρα να πας κατευθειαν σε στερηση γιατι ετσι θα οδηγηθεις πολυ γρηγορα σε γουρουνιες λογω πεινας:D:D:D:D

Σημερα εγω εφαγα κανονικα το πρωινο και το δεκατιανο αλλα το μεσημερι δεν θα φαω το διαιτητικο φαγητακι γιατι θα ειμαι εξω...δεν υποσχομαι οτι θα φαω σαλατα γιατι μια στο τοσο τρωω απεξω αλλα θα προσπαθησω να προσεξω οσο μπορω...και στηντ ελικη θα φαω συνετα το βραδυ:D

Δεν θελω αγχη και ενοχες....ολες θα τα καταφερουμε με πεισμα

μακια σας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα! :D

Μετα απο προσπαθειες ημερων, η ζυγαρια κατεβηκε απο τα 77 στα 75,4!!

Ειμαι αρκετα χαρουμενη με το αποτελεσμα και ευχομαι να το συνεχίσω

ετσι δυναμικά οπως το ξεκίνησα.

Επισης, αποφασισα, λογο οικονομικής δυσκολίας, να διακοψω την

διαιτολόγο. Θα προσπαθησω μόνη μου πλεον. Ελπιζω να τα καταφερω.

Σήμερα για πρωινο εφαγα 2 φετες ψωμι του τοστ με μαρμελαδα, για δεκατιανο 2 νεκταρινια

και μεσημεριανο εχω μελιτζανες ιμαμ.

Το απογευμα παλι ενα φρουτο και το βραδυ λεω να πιω ενα γαλα.

:D:D:D:D:D:D:D

μπραβοοοοοο!!!!!!!!!!Εισαι τέλεια και τωρα που ξερεις το προγραμμα και εγω νομιζω οτι και μονη σου θα τα καταφερεις!!!χιλια μπραβο!!!!!

Συμφωνω με Νανσυ για το θεμα ψωμιου. Πρεπει να υπαρχει στη διατροφη αλλα σε νορμαλ ποσοτητες και με σωστο συνδυασμο. (ε, δεν ειπαμε να φας πατατες φουρνου ή μακαρονια με ψωμι :oops::oops::oops: αλλα καλλιστα μπορεις να φας ενα λαδερο με 2 φετουλες συνολο 60 γρ. ψωμακι ολικης ή να αλειψεις μια φετουλα με μελακι το πρωινο).

Μην παραλειπετε τροφες απο τη διατροφικη πυραμιδα.

Θυμηθειτε την σας παρακαλω (καπου την εχω γραμμενη)

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Δεν το εχω κοψει τελειως. Απλα δεν τρωω με το φαγητο. Τρωω το πρωι τοστ και μετα μονο το βραδυ αν χρειαστει καμια φετα.

Κανονικα ηθελα μια φρατζολα στην καθισια μου.

Τωρα για πχ εφαγα το παστιτσακι μου χωρις ψωμι.

Το βραδυ θα φαω σαλατουλα και μια φετα ψωμι.

XzAXp3.png

Δεν το εχω κοψει τελειως. Απλα δεν τρωω με το φαγητο. Τρωω το πρωι τοστ και μετα μονο το βραδυ αν χρειαστει καμια φετα.

Κανονικα ηθελα μια φρατζολα στην καθισια μου.

Τωρα για πχ εφαγα το παστιτσακι μου χωρις ψωμι.

Το βραδυ θα φαω σαλατουλα και μια φετα ψωμι.

Τελεια!!!! Βαλε και λιγο τονο στη βραδυνη σαλατουλα σου.

Διαφημίσεις

ΑΧαυτα τα πουρακια....ειναι να μην τα ξεκινησεις......δεν πειραζει....προχωρα σαν μην εγινε.....τα γραφω σε σενα για να τα ακουω κι εγω...εχθες ειχα ενα λουκουμα στο ψυγειο ,κι ολη μερα με χαιρετουσε!!!!κατα το βραδακι ,του'παιξα 2-3 δαγκες!!!:tongue:

ναι ρε παιδι μου ειπα να φαω ενα και με πηρε ο κατηφορος αλλα ολα καλα,δεν θα πεθανω κιολας για τα πουρακια!!!παμε γερα!!!οσο για τον λουκουμα σου....τι να πω....το λατρευω...ΚΑΙ ΑΥΤΟ(καλα του εκανες χαχαχαχα)!!!!

Καλημερα!!!

Τι τα θελες βρε Ρια μου τα πουρακια στο σπιτι σου????? Εγω επειδη ομολογουμενως,, δυσκολευομαι να αντισταθω σε σοκολατενιες λιχουδιες, δεν κρατω τιποτα παρομοιο στο σπιτι. Το μυαλο μου κολλαει σε κατι -αν υπαρχει- και μεχρι να το φαω δεν ξεκολλαει.Οποτε με σωζει η απουσια παντων σοκολατοειδων γλυκων.

Αυτο που θελω να πω ειναι : μην κρατας τιποτα φτου κακα στο σπιτι σου. Αντιθετως, γεμισε τα ντουλαπια και ψηγειο με υγιεινα σνακ οπως αναλατους ξηρους καρπους, μπαρες δημητριακων, γλυκο κουταλιου, φρουτα, λαχανικα κλπ.

Λοιπον, τι τρωτε σημερα?????

εγω τα πηρα λες;;;;ο αντρουλης μου τα πηρε μαζι με ενα πακετο πακοτινια αλλα αυτα δεν τα τρωω....τις περισοτερες φορες μου βρωμανε για να μην πω ολες!!!!οποτε τσακισα τα πουρακια:(:(:(

αλλα ειπαμε ολα καλα και συνεχιζουμε!!!!

σημερα ζυγηστικα ομως και εχω χαση 1 κιλακι παρα τα χθεσινα πουρακια που εφαγα χοχοχοχοχο!!!!64 λοιπον !!!!

τωρα εχω αλλα 7....αντε γερα λεμε κουκλες!!!!

παντως σας θαυμαζω κοριτσια μου.....ΟΛΕΣ...,για την δυναμη που εχετε και την προσπαθια σας!!!!φιλια σε ολες,μου δυνετε και εμενα κουραγιο!!!!

[quote name=ΡΙΑ84;1613294εγω τα πηρα λες;;;;ο αντρουλης μου τα πηρε μαζι με ενα πακετο πακοτινια................................................

παντως σας θαυμαζω κοριτσια μου.....ΟΛΕΣ...' date='για την δυναμη που εχετε και την προσπαθια σας!!!!φιλια σε ολες,μου δυνετε και εμενα κουραγιο!!!![/quote]

1) Ο αντρας σου χρειαζεται επειγοντως σεμιναρια. Βρες, πες του : στο σπιτι του κρεμασμενου δε μιλανε για σκοινι!!!! Απαπαππαπαπαπαπαπα!!!!

2) Ολες για μια και μια για ολες!!!!!! Ουτε προσκοπινες να ειμαστε!!! χαχχαχαχαχαα

3) το 1 κιλακι να παει στον αγυριστο και να ρθει σειρα των επομενων, δικων σου και δικων μας.

Καλημέρα κορίτσια μου. Πώς τα πάτε; Εγώ ελπίζω καλά. Προσπαθώ να μην ζυγίζομαι καθημερινά και κυρίως να μην ζυγίζομαι 5 φορές την ημέρα. :tongue::tongue: Ψύχωση με τη ζυγαριά έχω πάθει. Σήμερα άργησα να ξυπνήσω, ντύθηκα βιαστικά για να φύγω και ξέχασα να ζυγιστώ. Όταν το θυμήθηκα ήμουν ένα τσακ να γδυθώ πάλι αλλά κρατήθηκα...... ;);) Σήμερα έχουμε πάλι να πάμε σε πάρτυ. Ελπίζω να συγκρατηθώ.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κορίτσια μου. Πώς τα πάτε; Εγώ ελπίζω καλά. Προσπαθώ να μην ζυγίζομαι καθημερινά και κυρίως να μην ζυγίζομαι 5 φορές την ημέρα. :tongue::tongue: Ψύχωση με τη ζυγαριά έχω πάθει. Σήμερα άργησα να ξυπνήσω, ντύθηκα βιαστικά για να φύγω και ξέχασα να ζυγιστώ. Όταν το θυμήθηκα ήμουν ένα τσακ να γδυθώ πάλι αλλά κρατήθηκα...... ;);) Σήμερα έχουμε πάλι να πάμε σε πάρτυ. Ελπίζω να συγκρατηθώ.......

Να βαλεις τη ζυγαρια σου στο παταρι και να την κατεβαζεις μονο 1 φορα την εβδομαδα ή καλυτερα 1 φορα στις 2 βδομαδες. Μονο πρωι ζυγισμα μετα το πιπι ρουμ και χωρις ρουχαλακια. Απαγορευεται αυστηρα το ζυγισμα λιγες μερες πριν και μετα και καθολη τη διαρκεια της περιοδου.

Φαε σωστα, κανε και ασκησουλες και δες....... θα ανταμειφθεις σιγουρα.

Ζυγιζομενες καθημερινα, στρεσαρουμε τον οργανισμο και υπαρχει κινδυνος κλειδωματος.

Εγω ειαμι στα 86,0 Μολις δω το 85 και ας ειναι 85,9 θα το βροντοφωναξω. (Ο στοχος φυσικα αργαει αλλα το οτι εχω καθοδικη πορεια για μενα ειναι ........ ικανοποιηση)

Ζυγαρια εχω κι εγω ψηφιακη με ενδειξη λιπομετρησης και υγρασιας. Μαρκα ....δε θυμαμαι αλλα ειναι καλη.

Παρότι τη χάλασα χτες τη δίαιτα λόγω εξόδου, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 61,300. Τη Δευτέρα πάλι (αν και το Σάββατο το βράδι θα πάμε σε σπίτι φίλων και τρέμει η ψυχή μου τι θα κάνω...).

Παιδιά όλο πέφτω κι η κοιλιά δεν στρώνει:( Εν τω μεταξύ είμαι εν μέσω προσπαθειών για εγκυμοσύνη (έχω σπερματέγχυση σε καμιά δεκαριά μέρες) και φοβάμαι να κάνω κοιλιακούς ή γυμναστική με ένα μηχάνημα που έχω. Τι να κάνω? :( :(

Εσύ παιδί μου τα πας υπέροχα!!! Προσπαθώ να σε ακολουθήσω (προς τα κάτω), αλλά δεν σε προλαβαίνω!!!!

Τώρα για το δεύτερο, η άσκηση δεν ξέρω πως επηρεάζει (ίσως να κάνει και καλό, δεν ξέρω). Αλλά για καλό και για κακό κάτσε στα αυγά σου και οι κοιλιακοί έπονται... Άσε που με το καλό ελπίζω η κοιλιά σου να γινει ΝΑ, από εδώ μέχρι εκεί και να ξανασκεφτούμε να τη στρώσουμε του χρόνου πάλι!!! Σε φιλώ :):)

Υγ. Μου έφτιαξες τη διάθεση, είμαι σίγουρη για το καλό αποτέλεσμα! ααααχ, γλυκιά αναμονή!!!!

Αποφασισα ...να σας πρηξω.....χαχαχχαχαχχαχαχαχα πλακα κανω φυσικα. χαχαχαχχαχαχαχαα

ξες τι θυμήθηκα? Ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα πολλά μαρουλοειδή δημιουργούν φουσκώματα.... εσύ τρώς πολύ σαλάτα, έτσι δεν είναι? Τι άλλα πράσινα τρως? Το πολύ πρηξίδι μπορεί να είναι και από αυτό.....

Μπορεί σε μερικές κοπέλες να ακούγομαι αστεία, το ξέρω, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να χάσω κιλά βρε κορίτσια. ¨εχω ένα μεταβολισμό που παίρνω πολύ δύσκολά (το οποίο και είναι πολύ καλό εννοειται :) αλλά για να ΄χασω μισό κιλό πρέπει να φτύσω αίμα...

Συγχαρητήρια!!! Τα λίγα κιλα φεύγουν ακόμα πιο δύσκολα. Μου πήρε μήνες να κατέβω από τα 66.... Κουράγιο, συνέχισε, καθόλου αστεία δεν ακούγεσαι. Σε νιώθω! Καθένας με τους στόχους του!

Γεωργία χίλια συγνώμη, καλα΄ήμουν τόσο σίγουρη ότι είσαι μαμή! Μόνο κάποια στιγμή είπες κάνεις καθιστική δουλειά και μπερδεύτηκα :P

χαχαχαχαχαχααααααααααα, αυτό ήταν υπέροχο!!! ΧΑχααχαχαχαααααα, γέλασε τ'αχειλάκι μου (και έχω δύσκολη μέρα σήμερα....)

Επίσης, γέλασα πολύ με το καλώδιο. Γελάω με τον πόνο σου η γαιδούρα, αλλά τα λες ωραία...!!!!

Που δουλεύεις τόσες ώρες με τόσο μικρό μωράκι?

εγω εχω μια ακριβιας (200 γρ) της TEFAL. Χτες εδειξε 59.8. Αχ τι ωραιος αριθμος το 5. Ελπιζω να μην το χασω παλι.

Το 5 είναι υπέρχο, συμφωνώ...... (και το αναπολώ......)

ΝΕΑ: μετά από μία βάπτιση και μισό κιλό επάνω, επανέρχομαι δριμύτερη, παχύτερη, κι έτοιμη για φρούτα....

Διαφημίσεις

...ξες τι θυμήθηκα? Ότι σε κάποιες περιπτώσεις τα πολλά μαρουλοειδή δημιουργούν φουσκώματα.... εσύ τρώς πολύ σαλάτα, έτσι δεν είναι? Τι άλλα πράσινα τρως? Το πολύ πρηξίδι μπορεί να είναι και από αυτό......

Τρωω διαφορες σαλατες. Απο μαρουλι-τοματα-αγγουρι- βραστα κολοκυθακια, οτι διαθετει το καταστημα (ψηγειο μου και κηπος μου)

Εχω παρατηρησει οτι τα φουσκωματα τα εχω ΠΡΙΝ την κοκκ/τσα και ειδικα οταν με ξεχναει για μερες. (εχω μπει σε φαση προκλημακτηριου και μου αλλαζει τα φωτα). Μετα ξεπρηζομαι και χανω λιγο βαρος.

Απο οταν παιρνω τη σωστη δοση θυροξινης, χανω πιο ευκολα, εννοειται με την διατροφη και κινηση. Πολυ αργα αλλα σημασια εχει οτι χανω. Και η φαση ειναι να κανω 3-4 χρονια να τα χασω και μετα που θα μου κοπει η περι..... να τα ξαναβαλω.....ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

ΝΕΑ: μετά από μία βάπτιση και μισό κιλό επάνω, επανέρχομαι δριμύτερη, παχύτερη, κι έτοιμη για φρούτα....

Μισό κιλάκι δεν είναι βάρος, είναι πρήξιμο και κατακράτηση. Σε τρεις μερούλες με πολύ νεράκι και σωστή διατροφή έφυγε!

Και η φαση ειναι να κανω 3-4 χρονια να τα χασω και μετα που θα μου κοπει η περι..... να τα ξαναβαλω.....ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!

Όχι βρε Γεωργία, θα είσαι προετοιμασμένη και δεν θα τα πάρεις... βρε τι τραβάμε οι γυναίκες!

Κορίτσια καλημέρα σας!!!:D:D:D

Είμαι 11 ημερών λεχώνα,είχα βάλει 32 κιλά (!!!) και με τη γέννα έχασα τα 12..Είμαι λοιπόν σχεδόν 1.68 και 80 κιλά (Χριστέ μου!!).Θηλάζω προς το παρόν οπότε προσπαθώ να τρώω.Τρώω πρωινό ψωμί με μαρμελάδα και μια κούπα γάλα,ενδιάμεσα φρουτάκι ή κανένα κουλουράκι (πιο σπάνια).Το μεσημέρι τρώω συνήθως σούπες (μοσχάρι,κοτόπουλο με μακαρονάκι κλπ) και το απόγευμα πάλι φρουτάκι.Στην αρχή δεν έτρωγα βραδυνό,βασικά δεν προλάβαινα,αλλά επειδή ημουν αδύναμη (μέχρι και τα χείλη μου άσπρα ήταν) άρχισα να τρώω μια σούπα και το βράδυ..

'Οποια έχει καμιά ιδέα για το πώς να χασω κιλά ενώ θηλάζω ας την πει!

'Εχω να χάσω 20 κιλά σε 4 μήνες θα ναι καλά νομίζω εε?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Κορίτσια καλημέρα σας!!!:D:D:D

Είμαι 11 ημερών λεχώνα,είχα βάλει 32 κιλά (!!!) και με τη γέννα έχασα τα 12..Είμαι λοιπόν σχεδόν 1.68 και 80 κιλά (Χριστέ μου!!).Θηλάζω προς το παρόν οπότε προσπαθώ να τρώω.Τρώω πρωινό ψωμί με μαρμελάδα και μια κούπα γάλα,ενδιάμεσα φρουτάκι ή κανένα κουλουράκι (πιο σπάνια).Το μεσημέρι τρώω συνήθως σούπες (μοσχάρι,κοτόπουλο με μακαρονάκι κλπ) και το απόγευμα πάλι φρουτάκι.Στην αρχή δεν έτρωγα βραδυνό,βασικά δεν προλάβαινα,αλλά επειδή ημουν αδύναμη (μέχρι και τα χείλη μου άσπρα ήταν) άρχισα να τρώω μια σούπα και το βράδυ..

'Οποια έχει καμιά ιδέα για το πώς να χασω κιλά ενώ θηλάζω ας την πει!

'Εχω να χάσω 20 κιλά σε 4 μήνες θα ναι καλά νομίζω εε?

Kαλημερα,καλωςτην και καλο σαραντισμο!!Να χαιρεσαι το μικρο σου αγγελουδι και να θηλασεις οσο πιο πολυ μπορεις!Η διατροφη που περιγραφεις ειναι σουπερ νομιζω.....δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.Κι εγω ειμαι 1.68 και ημουν 80 κιλα οταν γεννησα το 2ο παιδακι μου!Τωρα(2 χρονια μετα)ειμαι σχεδον 70.Εσυ ευχομαι να τα χασεις 100 φορες πιο συντομα.

Κατα τα λοιπα,σταθερη κοριτσια,ουτε πανω ουτε κατω:|:-|:|:-|

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Kαλημερα,καλωςτην και καλο σαραντισμο!!Να χαιρεσαι το μικρο σου αγγελουδι και να θηλασεις οσο πιο πολυ μπορεις!Η διατροφη που περιγραφεις ειναι σουπερ νομιζω.....δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.Κι εγω ειμαι 1.68 και ημουν 80 κιλα οταν γεννησα το 2ο παιδακι μου!Τωρα(2 χρονια μετα)ειμαι σχεδον 70.Εσυ ευχομαι να τα χασεις 100 φορες πιο συντομα.

Κατα τα λοιπα,σταθερη κοριτσια,ουτε πανω ουτε κατω:|:-|:|:-|

Να σαι καλά!!

Δύο Χρόνια μετά στα 70?Πόσο θες να πας ρε?Κι εσύ στα 60?Πωπω κι εγώ θέλω να χάσω 20!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...