Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γεια σας κι παλι!

Μηπως ξερει καποια να μου πει ποσα κιλα πρεπει να ειμαι?Ειμαι 31,5 ετων,υψος 1,67 και βαρος 69,4(σημερινη μετρηση).Δεν εχω χασει γραμμαριο,αλλα ευτυχως δεν εχω παρει κιολας απο την τελευταια φορα που σας επισκεφτηκα.Να σημειωθει πως ειμαι νταβραντιλοβα:tongue::tongue::tongue::tongue:!Δηλαδη ,δεν ειμαι μικροκαμωμενη ,το αντιθετο θα ελεγα....

Χαιρομαι που σας διαβαζω και ειδικα οταν διαβαζω πως καποιες απο σας πλησιαζετε το στοχο σας.Εγω αδυνατω να βαλω σε μια ταξη τα πραγματα.Να αναφερω πως στην 1η εγκυμοσυνη ειχα φτασει τα τρομαχτικα για τα δεδομενα μου 85 κιλα(απο 68,5) και πριν προλαβω να τα χασω,εμεινα εγκυος στο 2ο παιδι μου.Τωρα,εχω επανελθει(σχεδον)στα προ εγκυμοσυνης κιλα,και θηλαζω :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:ακομα την μικρουλα μου!Ποτε δεν ειχα ξεπερασει τα 60 κιλα μεχρι και 23 ετων.!!!Παιζει ρολο μηπως ο θηλασμος γιατι ,περα απο τον ελαφρυ υποθυρεοειδισμο που εχω,νιωθω πως πολυ δυσκολα χανω κιλα.

Γεια σου Cristin. Να χαιρεσαι τα μωρακια σου και μπραβο που θηλαζεις.

Λενε οτι η γυναικα πρεπει να ειναι σε βαρος -110 απο το υψος της. Αρα εσυ που εισαι 1,67 λογικα θα πρεπει να εισαι 57 κιλα. Επετρεψε μου να διαφωνησω ως προς την πρακτικοτητα του σκεπτικου. Ο γυναικειος μεταβολισμος μετα απο καθε εγκυμοσυνη καθως και οποιαδηποτε ορμονικη διαταραχη, χορευει σε ρυθμους που δεν ειναι και οι καλυτεροι. Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα θεωρω οτι οι περισσοτερες γυναικες δεν καταβφερνουν να ειναι στο -110.

Κοιτωντας με στον καθρεφτη, δε θα ηθελα με τιποτα να ειμαι μια ΓΥΝΑΙΚΑ 53 κιλα (εχω 1,63 υψος). Γιατι θα φαινονταν τα κοκκαλα μου και δεν θα ειχα τα .....επιθυμητα ...πιασιματα που θελουν οι .....αντρες μας. Γνωμη μου παντα για να μην παρεξηγηθω. Αυτα ειναι γουστα.

Ειδατε το 20χρονο κοριτσι που ζυγιζει μονο 20 κιλα??????? Μια γυναικα με πανεμορφα χαρακτηριστικα αλλα ....... μονο ΠΕΤΣΙ και ΚΟΚΚΑΛΟ!!!!!! Με τιποτα. Αν προκειται να αρρωστησω για να χασω καποια κιλα, προτιμω να μεινω 86,2 που ειμαι τωρα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα κορίτσια μου. Τι κάνετε; Ψηφίσατε; Εγώ πέθανα αυτές τις μέρες στη δουλειά, και θα συνεχιστεί αυτό για λίγο ακόμα, αλλά τουλάχιστον έφυγε το πολύ - πολύ.

Georgiamammi συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ 63 κιλά δεν θα μπορούσα να με φανταστώ με τίποτα. Δεν θα ήμουν εγώ και δεν νομίζω να άρεσα και στον άντρα μου έτσι. Γύρω στα 85 θα ήμουν ευχαριστημένη και θα ένιωθα και καλά με το σώμα μου. Σημασία έχει να είμαστε υγιείς και το σώμα μας να μας ικανοποιεί. Δεν υπάρχει ''πόσα κιλά πρέπει να είμαι'', υπάρχει το ''τρέφομαι σωστά και γυμνάζομαι όσο μπορώ''.

Για ζυγαριές που λέτε εγώ έχω μια bosch ηλεκτρονική που την είχα πάρει το 2009. Καλή είναι, δεν έχει χαλάσει ποτέ...... φτου, φτου, φτου σκόρδα και με αντέχει :tongue::tongue::tongue::tongue:

Να σας πω και τα δικά μου νέα, έπεσα άλλο λίγο και έτσι σήμερα έδειξε 103,7...... είμαι ευχαριστημένη αλλά και εγώ δεν βλέπω την ώρα να δω το 9 μπροστά...... αλλάζει και η ψυχολογία σου όταν τα κιλά σου δεν είναι πια τριψήφιο νούμερο.

αλλάζω και τη λίστα...... θα σας πείραζε αν όταν την αλλάζουμε δεν βάζουμε όλα τα άλλα; Νομίζω ότι κάνουμε κατάχρηση χώρου..... :confused::confused::confused:

Μέλη:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 60,5 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 61,5 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 55,5 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65,2 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 145,8 στόχος 82

8 ) manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 89,1 στόχος 80

10) Dimmi ετών 33 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/7/12) τωρινό βάρος 97 στόχος 75

11) nancy14 ετών 37 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 73 (00/00/00) τωρινό βάρος 61 στόχος 52

12) Giovanna ετών 37 ύψος 1,72 αρχικό βάρος 105,5 (04/06/12) τωρινό βάρος 103,7 στόχος 95.....αρχικά και βλέπουμε :tongue:

13) elena12 ετών 37 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 77 (04/06/12) τωρινό βάρος 77 στόχος 65

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Να σας πω και τα δικά μου νέα, έπεσα άλλο λίγο και έτσι σήμερα έδειξε 103,7...... είμαι ευχαριστημένη αλλά και εγώ δεν βλέπω την ώρα να δω το 9 μπροστά...... αλλάζει και η ψυχολογία σου όταν τα κιλά σου δεν είναι πια τριψήφιο νούμερο.

Mπράβο σου! Είσαι περίπου τρεις εβδομάδες πριν το πολυπόθητο 9ράκι, σωστά?;)

Αλλάζω κι εγώ το βάρος μου, έφτασα αισίως στα 61 κιλά. Άλλα 3 για τη μηνιαία συντήρηση και άλλα 6 συνολικά (αν μέχρι τότε δεν έχει επιτευχθεί εγκυμοσύνη).

Μέλη:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 60,5 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 61 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 55,5 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65,2 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 145,8 στόχος 82

8 ) manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 89,1 στόχος 80

10) Dimmi ετών 33 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/7/12) τωρινό βάρος 97 στόχος 75

11) nancy14 ετών 37 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 73 (00/00/00) τωρινό βάρος 61 στόχος 52

12) Giovanna ετών 37 ύψος 1,72 αρχικό βάρος 105,5 (04/06/12) τωρινό βάρος 103,7 στόχος 95.....αρχικά και βλέπουμε :tongue:

13) elena12 ετών 37 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 77 (04/06/12) τωρινό βάρος 77 στόχος 65

γεια σας και απο μενα..ειμαι αρρωστη..κλαψ..δεν εχω πυρετο ευτυχως αλλα πονοκεφαλο,κομαρες.εμετους κτλ..και με μια μπεμπα να κλαιει καταλαβαινετε τις σαββατοκυριακο περασα..τελος παντων φιλακια σε ολες!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

αλλάζω και τη λίστα...... θα σας πείραζε αν όταν την αλλάζουμε δεν βάζουμε όλα τα άλλα; Νομίζω ότι κάνουμε κατάχρηση χώρου..... :confused::confused::confused:

Προτεινω να αναλαβει καποια απο εσας να κραταει σημειωσεις με τις αλλαγες που δηλωνει η καθεμια σας και μια φορα στο τοσο να παιρνει ολη τη λιστα (εννοω και με τις οδηγιες που μπορουμε να βρουμε τις συμβουλες κλπ) και να την παραθετει ενημερωμενη. Εννοετιαι οτι θα φαμε καρτα για καταχρηση αν γι ακαθε μισοκιλο που ανεβοκατεβαινουμε, κανουμε ποστ.

Διαβαζοντας το ποστ σου, ενιωσα οτι ειμαι πολυ τυχερη που βλεπω μπροστα το 8. Θυμηθηκα εκεινο που λεει : σταναχωριομουν γιατι δεν ειχα παπουτσια να φορεσω, ωσπου ειδα καποιον χωρις ποδια.

Γιοβανα μου, ευχομαι να φτασεις το στοχο σου και να εχεις αριστη ψυχολογια συνεχως. Πιστευω πως μπορουμε να τα καταφερουμε ολες. Αρκει να μη τα παραταμε οταν απελπιζομαστε. Λογοι για να οπισθοχωρησουμε υπαρχουν πολλοι και παντα. Ομως θεωρω σημαντικοτερο λογο να συνεχισουμε την προσπαθεια γιατι προκειται για την υγεια μας και την θετικη ψυχολογια μας.

γεια σας και απο μενα..ειμαι αρρωστη..κλαψ..δεν εχω πυρετο ευτυχως αλλα πονοκεφαλο,κομαρες.εμετους κτλ..και με μια μπεμπα να κλαιει καταλαβαινετε τις σαββατοκυριακο περασα..τελος παντων φιλακια σε ολες!

Περαστικουλια!!!

Το θεμα ψηφων, το αφηνω απ εξω γιατι ....θα μου ριξει τη διαθεση και θα ....φαω βλακειες!!!

Διαφημίσεις

καλημερα και καλαη και διαιτιτικη εβδομαδα σε ολες;)

μπραβο skybeam!!! αρα ειχες καλο σκ ετσι;;;

εγω δεν ζυγιστηκα σημερα γιατι απο χτες ειμαι αδιαθετη..αλλα καταφερα και δεν εφαγα βλακειες μεσα στο σκ..αντε να δουμε στο τελος της εβδομαδας:rolleyes:

Χριστινακι περαστικα και κουραγιο...προσεξε μην σου κολησει το μωρο...:oops::oops:

γεωργια πως τα πηγες το σκ;;;

Διατροφικα πολυ καλα. Ειμαι πειθαρχημενη στο "ραψιμο στοματος" . Το μονο που δεν εχω καταφερει ειναι να ασκηθω ή να βγω για περπατημα. Και η εμπειρια μου λεει οτι οταν δε κινουμαι και τρωω οπως τρωω, απλα συντηρουμαι (χωρις να χανω βαρος). Περασα το ΣΚ κανοντας δουλειες σπιτιου και κηπου αλλα και τεμπελιασα αρκετα.

καλημερα και καλαη και διαιτιτικη εβδομαδα σε ολες;)

μπραβο skybeam!!! αρα ειχες καλο σκ ετσι;;;

εγω δεν ζυγιστηκα σημερα γιατι απο χτες ειμαι αδιαθετη..αλλα καταφερα και δεν εφαγα βλακειες μεσα στο σκ..αντε να δουμε στο τελος της εβδομαδας:rolleyes:

Χριστινακι περαστικα και κουραγιο...προσεξε μην σου κολησει το μωρο...:oops::oops:

Kαλά κάνεις και δεν ζυγίζεσαι! Καλό σ/κ διατροφικά, αν και Σάββατο βράδυ βγήκαμε και όλο και κάποιες βλακειούλες έφαγα και ήπια.

Διαβαζοντας το ποστ σου, ενιωσα οτι ειμαι πολυ τυχερη που βλεπω μπροστα το 8. Θυμηθηκα εκεινο που λεει : σταναχωριομουν γιατι δεν ειχα παπουτσια να φορεσω, ωσπου ειδα καποιον χωρις ποδια.

Γιοβανα μου, ευχομαι να φτασεις το στοχο σου και να εχεις αριστη ψυχολογια συνεχως. Πιστευω πως μπορουμε να τα καταφερουμε ολες. Αρκει να μη τα παραταμε οταν απελπιζομαστε. Λογοι για να οπισθοχωρησουμε υπαρχουν πολλοι και παντα. Ομως θεωρω σημαντικοτερο λογο να συνεχισουμε την προσπαθεια γιατι προκειται για την υγεια μας και την θετικη ψυχολογια μας.

Είδες; Πάντα υπάρχουν τα χειρότερα :tongue::tongue::tongue: Τουλάχιστον έχω το ύψος και σώζομαι λίγο..... Αν πάντως καταφέρω να χάσω κιλά τώρα που ψυχολογικά είμαι χειρότερα από ποτέ νομίζω θα με αγαπήσω και εγώ .... :tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

εγω σημερα ειμαι για ξυλο.......ειχα τις μαυρες μου και ενω ημουν καλα μεχρι το απογευμα(ειχα φαει προσεκτικα το πρωινο και το μεσιμεριανο μου) τωρα το βραδυ εφαγα ενα τοστ και καμια 10πουρακια....ξερετε αυτα τα σοκολατενια....τα ατιμα...και τωρα εχω φρικτες τυψεις......δεν θα χασω ποτε αυτα τα ριμαδια τα κιλα.....αυτα απο εμενα...καληνυχτα!!!

Διαφημίσεις

Είδες; Πάντα υπάρχουν τα χειρότερα :tongue::tongue::tongue: Τουλάχιστον έχω το ύψος και σώζομαι λίγο..... Αν πάντως καταφέρω να χάσω κιλά τώρα που ψυχολογικά είμαι χειρότερα από ποτέ νομίζω θα με αγαπήσω και εγώ .... :tongue::tongue::tongue:

giovanna,

δεν παιζει πολυ ρολο τα ποσα κιλα πρεπει να χασεις,οσο το να το θελεις πραγματικα πολυ και βαθια μεσα σου .ξερεις πως μπορεις να τα καταφερεις!!!αρκει να το πιστεψεις κι εσυ και ολες μας.κι εγω σημερα ξυπνησα θυμωμενη μαζι μου,που ενω αλλες χανουν και 20-30 κιλα,εγω δεν μπορω να χασω ουτε ενα!!!!αλλα θα τα καταφερω,οπως καταφερα να κοψω και το καπνισμα...τοτε που αρχισε να ανεβαινει και η ζυγαρια...ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ!

καλημερες!!!!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εγω σημερα ειμαι για ξυλο.......ειχα τις μαυρες μου και ενω ημουν καλα μεχρι το απογευμα(ειχα φαει προσεκτικα το πρωινο και το μεσιμεριανο μου) τωρα το βραδυ εφαγα ενα τοστ και καμια 10πουρακια....ξερετε αυτα τα σοκολατενια....τα ατιμα...και τωρα εχω φρικτες τυψεις......δεν θα χασω ποτε αυτα τα ριμαδια τα κιλα.....αυτα απο εμενα...καληνυχτα!!!

ΑΧαυτα τα πουρακια....ειναι να μην τα ξεκινησεις......δεν πειραζει....προχωρα σαν μην εγινε.....τα γραφω σε σενα για να τα ακουω κι εγω...εχθες ειχα ενα λουκουμα στο ψυγειο ,κι ολη μερα με χαιρετουσε!!!!κατα το βραδακι ,του'παιξα 2-3 δαγκες!!!:tongue:

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημερα!!!

Τι τα θελες βρε Ρια μου τα πουρακια στο σπιτι σου????? Εγω επειδη ομολογουμενως,, δυσκολευομαι να αντισταθω σε σοκολατενιες λιχουδιες, δεν κρατω τιποτα παρομοιο στο σπιτι. Το μυαλο μου κολλαει σε κατι -αν υπαρχει- και μεχρι να το φαω δεν ξεκολλαει.Οποτε με σωζει η απουσια παντων σοκολατοειδων γλυκων.

Αυτο που θελω να πω ειναι : μην κρατας τιποτα φτου κακα στο σπιτι σου. Αντιθετως, γεμισε τα ντουλαπια και ψηγειο με υγιεινα σνακ οπως αναλατους ξηρους καρπους, μπαρες δημητριακων, γλυκο κουταλιου, φρουτα, λαχανικα κλπ.

Γιοβανα μου, παντα υπαρχουν και χειροτερα μα και καλυτερα. Σιγουρα περνας μια πολυ δυσκολη φαση και θα σου παρει χρονο να συνελθεις αλλα θα ρθουν και καλυτερες μερες και ολα αυτα θα ειναι .....στο παρελθον. Στην τελικη, αν το καλοσκεφτεις, η αξια μας βρισκεται μεσα μας, στην ψυχη μας, σε οτι μπορουμε να δωσουμε στον συνανθρωπο και οχι το σχημα ή ο ογκος του σωματος μας.

Cristin, με 2-3 δαγκες δεν παθαινεις και τοσο κακο. Αλλα μην πλακωθεις στο ταπερ.

Λοιπον, τι τρωτε σημερα?????

Καλημερα! :D

Μετα απο προσπαθειες ημερων, η ζυγαρια κατεβηκε απο τα 77 στα 75,4!!

Ειμαι αρκετα χαρουμενη με το αποτελεσμα και ευχομαι να το συνεχίσω

ετσι δυναμικά οπως το ξεκίνησα.

Επισης, αποφασισα, λογο οικονομικής δυσκολίας, να διακοψω την

διαιτολόγο. Θα προσπαθησω μόνη μου πλεον. Ελπιζω να τα καταφερω.

Σήμερα για πρωινο εφαγα 2 φετες ψωμι του τοστ με μαρμελαδα, για δεκατιανο 2 νεκταρινια

και μεσημεριανο εχω μελιτζανες ιμαμ.

Το απογευμα παλι ενα φρουτο και το βραδυ λεω να πιω ενα γαλα.

Καλημερα!!!

Ζυγιστηκα προχτες και ημουν 88,7 και πρωτη μερα περιοδου.

Δεν κανω καμια προσπαθεια σχεδον. Προσπαθω το πρωι και το βραδυ παειιιιιιι

βεβαια ειχα ενα προβλημα που με απασχολουσε και μου ηταν αδυνατον.

Αρχικα εχω κοψει το ψωμι. Τωρα βλέπουμε.

XzAXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...