Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

lost εισαι θεα!!!!προσκυνω:D:D:D

μεσα σε δυο μηνες να φτασεις τα κιλα προ εγκυμοσυνης εισαι πραγματικα αξιεπαινη!!!!χιλια μπραβο...ελα τον εφαγες τον γαιδαρο και σου εμεινε η ουρα!!!

για το χασιμο σε νιωθω γιατι και εγω 15 χρονια ημουν 52 κιλα σταθερα...αντε να πηγαινα 53 το χειμωνα....αααχχχ

ματρι ελα να εισαι η επομενη στο 5..και εγω μετα...

skybeam δεν σε βαζω γιατι θελω να σε ακουσω να παιρνεις:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Dimmi, εγω στη θεση σου θα ειχα λουστει στον ιδρωτα απο το ζορι μου να βρω το καλωδιο. Ελπιζω να το επαθες κι εσυ και να ελιωσες εστω κι ετσι μερικα λιπιδια!!!

xaxaxax όντως αυτό έγινε. Οταν ήρθε ο άντρας μου το έφτιαξε, κι εκεί που ετοιμαζόμουν για γυμναστική, και είχα αποφασίσει να μη βγω, είχα ένα τρελό τρελό βράδυ, με την άσχημη έννοια, λόγω ενός τηλεφωνήματος.

Ετσι για να μη ξεσπάσω στο φαγητό έκανα 2-3 τσιγάρα, τώρα ίσως άλλο ένα, πάω για ύπνο και θα σηκωθώ 7 το πρωί να κάνω ελλειπτικό νηστική, από τον ύπνο. Μετά ντουζ και συμμάζεμα και τέλος δουλειά στις 8:30.

Αύριο περιμένουμε μαστόρους πάλι οπότε δε χάνω τίποτε να έχω σηκωθεί νωρίτερα, έτσι το αποφάσισα για το ελλειπτικό.

Επίσης έτσι κρατιέμαι να μη φάω το σύμπαν όλο από τα νεύρα μου.

Σημείωση: Αερόβια μόλις ξυπνήσετε καίει τρελά, ο μεταβολισμός τότε είναι στο φόρτε του, κι αν είστε νηστικές καίτε με τη μία λίπος. Αυτά από το γυμναστήριο ;)

Σημείωση 2: Πάλι καλά που σας έκανα και χαμογελάσατε κόρες (που λέει και η μαμή μας!) γιατί είχα απίσιο βράδυ.

Το μόνο καλό ότι ξέχασα να φάω από τις 8 και μετά!

-7.5 κιλά :D

συγχαρητήρια κορίτσι μου, και το πιο σημαντικό, θηλάζεις κιόλα!

πάω τώρα για το τελευταίο τσιγάρο, να κοιμηθώ 4 ώρες (μη ξυπνήσεις μπεμπούκο μου σε ικετεύω χιχιχι) και αξημέρωτα ελλειπτικό.

Ετσι μου την έχει βαρέσει τελείως, να δω άσπρη μέρα. Να αλλάξει κάτι. Αφού δεν αλλάζει το νούμερο στη ζυγαριά και οι θερμίδες που τρώω θα αλλάξω αυτές που καίω! Ετσι με πείσμα!

Ωστόσο να σας πω τα δικά μου νέα! Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 55,5. Άντε μισό κιλό μου έμεινε να επιστρέψω στα προ εγκυμοσύνης κιλά μου και αλλα 3 στα προ κοψιματος καπνισματος κιλά μου ουφφφ!!!

Μπορεί σε μερικές κοπέλες να ακούγομαι αστεία, το ξέρω, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να χάσω κιλά βρε κορίτσια. ¨εχω ένα μεταβολισμό που παίρνω πολύ δύσκολά (το οποίο και είναι πολύ καλό εννοειται :) αλλά για να ΄χασω μισό κιλό πρέπει να φτύσω αίμα...

Πάω να αλλάξω την υπόγράφή μου και να βρώ τη λίστα για να αλλάξω τα κιλά μου!! ;)

Καλή επιτυχία και σύντομα εύχομαι να μας ανακοινώσεις ευχάριστα που δεν έχουν σχέση με χάσιμο κιλών...αλλά με πάρσιμο κιλών! Γυμναστική προτείνω να μην κάνεις..ρώτα και το γιατρό σου βέβαια..αλλά βρε παιδι μου μερικές μέρες είναι αυτές, μην κάνεις καλού κακού λέω εγώ

Ευχαριστώ! Ε, μέχρι τη σπερματέγχυση θα τη συνεχίσω τη διατροφή, δεν είναι ακραία εξάλλου. Γυμναστική πράγματι ίσως δεν έχει νόημα για μένα τώρα.

Ωστόσο να σας πω τα δικά μου νέα! Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 55,5. Άντε μισό κιλό μου έμεινε να επιστρέψω στα προ εγκυμοσύνης κιλά μου και αλλα 3 στα προ κοψιματος καπνισματος κιλά μου ουφφφ!!!

Μπράβο - μπράβο - μπράβο!

Αλλάζω και το δικό μου

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gif

c.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

Συγκεντρώσαμε χρήσιμες συμβουλές διατροφής και άσκησης, καθώς και διάφορα κολπάκια σχετικά με το θέμα μας, από προηγούμενες αναρτήσεις μας και για τη διευκόλυνσή σας.

Θα τα βρείτε στις αναρτήσεις:

απο Νο 21671 ως και 21688 (σελ 542 – 543)

YMNOΣ :

Μέλη:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 60,5 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 61,5 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 55,5 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65,2 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 145,8 στόχος 82

8 ) manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 89,1 στόχος 80

10) Dimmi ετών 33 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/7/12) τωρινό βάρος 97 στόχος 75

11) nancy14 ετών 37 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 73 (00/00/00) τωρινό βάρος 61 στόχος 52

12) Giovanna ετών 37 ύψος 1,72 αρχικό βάρος 105,5 (04/06/12) τωρινό βάρος 104,5 στόχος 95.....αρχικά και βλέπουμε :tongue:

13) elena12 ετών 37 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 77 (04/06/12) τωρινό βάρος 77 στόχος 65

funny-pig-custom-car-comedy-pic.jpg

skybeam δεν σε βαζω γιατι θελω να σε ακουσω να παιρνεις:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Άντε να δούμε τι θα γίνει... Βασικά εγώ ξεκίνησα δίαιτα για να έχω περιθώριο να πάρω. Αν ξεκινούσα μια εγκυμοσύνη από τα 70 το νούμερο θα ανέβαινε στο θεό!

xaxaxax όντως αυτό έγινε. Οταν ήρθε ο άντρας μου το έφτιαξε, κι εκεί που ετοιμαζόμουν για γυμναστική, και είχα αποφασίσει να μη βγω, είχα ένα τρελό τρελό βράδυ, με την άσχημη έννοια, λόγω ενός τηλεφωνήματος.

Ελπίζω να μην έγινε κάτι τραγικό... τουλάχιστον ξέφυγε το μυαλό σου από το φαγητό!

Καλημέρες κούκλες!:D

Σημείωση 2: Πάλι καλά που σας έκανα και χαμογελάσατε κόρες (που λέει και η μαμή μας!) γιατί είχα απίσιο βράδυ.

Καλημερες.

Ευπειθως αναφερω αν και δεν εχω τελειωσει πληρως με την κοκκ/τσα, αλλα απο συνηθεια ανεβαινω καθε Σαββατο στη ζυγαρια μου, λεει : 86,2 κιλα και ποσοστα λιπους 32,3 ενω υγρασιας 46,4. Ικανοποιητικα για μενα γιατι επιτελους, ξεπρηστηκα και επανηλθα στα προ φουσκωματος κιλα. Αντε τωρα, εχω περιπου τρεις βδομαδες μεχριν την επομενη επισκεψη της, να χασω 2-3. :rolleyes:

Dimmi, ελπιζω να μην εγινε κατι ....ασχημο (για το τηλεφωνημα λεω).

Εγω γελασα με το "μαμή". Καλε Γεωργία Μάμι με λενε!!!!!! Χαχαχαχχα, εσυ να μη χασεις, οπου δεις τονο (i) να το τονισεις.

Καλη επιτυχια στην προσπαθεια για bebe με ενα βολι που λενε και οχι ασκησεις που δεν επιτρεπονται.

Καλο ΣΚ σε ολα τα γοργονακια με .....εγκρατεια!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Καλη επιτυχια στην προσπαθεια για bebe με ενα βολι που λενε και οχι ασκησεις που δεν επιτρεπονται.

Eυχαριστώ Γεωργία μου, μακάρι να είναι μ' ένα βόλι γιατί αν δεν είναι έχω προγραμματίσει εξωσωματική από Σεπτέμβρη και πολύ θά' θελα να την αποφύγω. Ασκήσεις όχι, δεν θα κάνω, θα τις κάνω μαζεμένες μετά!

Καλημέρα κορίτσια όμορφα και δραστήρια! Είναι Σάββατο και σαςκαλώ να ξεχυθούμε στους δρόμους για περπάτημα, μετά τη δουλειά όσες δουλεύουν,

και μετά το κοίμισμα των μικρών ή και των μεγάλων!

Γεωργία χίλια συγνώμη, καλα΄ήμουν τόσο σίγουρη ότι είσαι μαμή! Μόνο κάποια στιγμή είπες κάνεις καθιστική δουλειά και μπερδεύτηκα :P

Skybeam ξέρω ότι μετά τη σπερματέγχυση πρέπει να κάτσεις...στα αυγά σου που λένε, για πρίν θα σε γελάσω :confused:

Κορίτσια, ή μάλλον κόρες όμορφες, είμαι πολύ πολύ χαρούμενη σήμερα!

Χθες είχα απαίσιο βράδυ, το τηλεφώνημα ήταν μεγάλη αναστάτωση και δε θα είναι το τελευταίο δυστηχώς.

Ομως δεν ξέρω, σαν κάτι να με ταρακούνησε, μπορεί να ήταν που το φιλοσόφησα, και είπα "δε νοιάζονται οι άλλοι για σένα, καιρός να νιαστείς για τον εαυτό σου και να τους γράψεις"

Ετσι κι έκανα!

Το πρωί είχα τον ασήκωτο στις 7, τάισε ο άντρας μου το μικιό,

σηκώθηκα 9 με το ζόρι, 9:30 περιμέναμε μαστόρους κι γω έκανα ελλειπτικό!

Μετά έφαγα - ζύγισα μπροστά στους ανθρώπους το ψωμί επανερχομαι σορυ δουλειά~

Που λέτε μετά έφαγα ψωμάκι με γαλοπούλα και τυρί, και περπάτησα μέχρι το μαγαζί!

Ενιωθα φοβερή ενεργητικότητα έστω με 10' ελλειπτικό!

Τώρα πάλι θα ξαναπερπατήσω για το σπίτι, όπου μετά από μια μερίδα λαχταριστά γεμιστά ευελπιστώ να κάνω ελλειπτικό και το βράδυ θα βγώ. Πάλι περπατώντας! Αυτά τα νεα μου!

Γεωργία χίλια συγνώμη, καλα΄ήμουν τόσο σίγουρη ότι είσαι μαμή! Μόνο κάποια στιγμή είπες κάνεις καθιστική δουλειά και μπερδεύτηκα :P

Χθες είχα απαίσιο βράδυ, το τηλεφώνημα ήταν μεγάλη αναστάτωση και δε θα είναι το τελευταίο δυστηχώς.

Ομως δεν ξέρω, σαν κάτι να με ταρακούνησε, μπορεί να ήταν που το φιλοσόφησα, και είπα "δε νοιάζονται οι άλλοι για σένα, καιρός να νιαστείς για τον εαυτό σου και να τους γράψεις"

Ετσι κι έκανα!

Χαχαχαχχαχαα!! Μα πως σου ηρθε οτι ειμαι μαμη???Με τοσα που εχω πει για θυροειδη περισσοτερο θα μου πηγαινε αδελφη νοσοκομα σε ιατρειο ενδοκρινολογου. Εργαζομαι σε γραφειο και εχω γυρω μου ενα σωρο μηχανηματα (υπολογιστες, εκτυπωτες, σκανερ, τηλεφωνα ασυρματα+κινητα, τηλεφ.ενδοεπικοινωνιας, και χαρτια...πολλα χαρτια.

Καποτε στεναχωριομουν για ολους και για ολα. Καθε συμπεριφορα αλλων που δεν ηταν αυτη που περιμενα, με πληγωνε και πιστευα πως δεν ειμαι αξια της αγαπης τους ή της προσοχης τους. Καποια γεγονοτα ομως εγιναν αφορμη να δουλεψω πολυ με τον εαυτο μου και να με αγαπησω πρωτα εγω.

Ξερεις ενα ρητο λεει : μην περιμενεις να σε αγαπησουν οι αλλοι αν δεν αγαπησεις εσυ πρωτα τον εαυτο σου. Κι ενα αλλο λεει: Αν δεν πιασεις πατο δεν μπορεις να εκτιμησεις την αξια της κορυφης.

Κι αλλο : Η ζωη σου ειναι πολυ λιγη για να αφηνεις τους αλλους να την αναλωνουν.

Θες κι αλλο????

Εάν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, τότε η αύξηση του μεταβολισμού μπορεί να σας επιτρέψει να χάσετε τα περιττά κιλά, χωρίς να αναγκαστείτε να περιορίσετε τις θερμίδες που λαμβάνετε. Δυστυχώς όμως, η εμπορευματοποίηση γύρω από τον μεταβολισμό και τα προϊόντα που υποτίθεται ότι τον βελτιώνουν, έχει δυσκολέψει πολύ την κατάσταση στο να καταλάβει μια γυναίκα τι είναι πράγματι αληθινό και τι μύθος. Εμείς στο blog Δυναμική Γυναίκα έχουμε ορισμένες προτάσεις - τρόπους, οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας.

Κατανόηση του τι είναι μεταβολισμός

Στους απλούς όρους, μεταβολικός ρυθμός είναι ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα σας καίει θερμίδες. Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν ένα γρήγορο μεταβολισμό. Παραδόξως, τα υπέρβαρα άτομα έχουν σχετικά γρήγορο μεταβολισμό, ακριβώς επειδή ζυγίζουν περισσότερο. Ωστόσο, αν το βάρος ορισμένων υπέρβαρων ανθρώπων παραμένει σταθερό, αυτό σημαίνει ότι ο μεταβολισμός τους δεν είναι αρκετά γρήγορος για να αντισταθμίσει την αυξημένη θερμιδική πρόσληψη.

Καθορίστε τι επηρεάζει το μεταβολισμό σας

Υπάρχουν ορισμένοι παράγοντες που μπορείτε να ελέγξετε και να αλλάξετε, και ορισμένοι παράγοντες που δεν μπορείτε.

Ηλικία: Ο μεταβολικός ρυθμός μειώνεται κατά 5% κάθε δεκαετία, μετά την ηλικία των 40 ετών, εν μέρει λόγω της μειωμένης μυϊκής μάζας.

Φύλο: Οι άνδρες καίνε θερμίδες συνήθως πιο γρήγορα από τις γυναίκες, επειδή έχουν περισσότερο μυϊκό ιστό.

Κληρονομικότητα: Ο μεταβολισμός επηρεάζεται άμεσα και από την κληρονομικότητα.

Διαταραχή του θυρεοειδούς: Μπορεί να επιβραδύνει ή να επιταχύνει τον μεταβολισμό, αλλά μόνο το 3% και το 0,3% του πληθυσμού έχουν υποθυρεοειδισμό και υπερθυρεοειδισμό, αντίστοιχα.

Βάρος: Ο κάθε ιστός του σώματος συμβάλει διαφορετικά στην αύξηση του μεταβολισμού. Έτσι, οι μύες (ανά μονάδα μάζας) συμβάλλουν περισσότερο από το λίπος στην αύξηση του μεταβολισμού. Αυτό σημαίνει ότι μία γυμνασμένη γυναίκα καίει περισσότερες θερμίδες ακόμα και όταν κοιμάται.

Εκτίμηση του μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας RMR

Ο δείκτης του μεταβολικού ρυθμού ηρεμίας RMR συχνά χρησιμοποιείται ως ένας εναλλακτικός δείκτης αντί για το βασικό μεταβολικό ρυθμό BMR. Αν και αυτοί οι δύο δείκτες είναι διαφορετικοί, η σωστή εκτίμησή τους είναι ότι χρειάζεται μια γυναίκα που έχει σκοπό να φτάσει στο ιδανικό της βάρος. Για τον υπολογισμό του δείκτη RMR μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω τύπο:

RMR = 9.99B+6,25Y-4,92H+166Φ-161

Β = Βάρος σε κιλά (π.χ. 55)

Υ = Ύψος σε εκατοστά (π.χ. 162)

Η = Ηλικία σε έτη (π.χ. 25)

Φ = Φύλο (1 για τους άνδρες, 0 για τις γυναίκες)

Ρυθμίστε τη διατροφή σας αναλόγως

Ο δείκτης RMR αναφέρει πόσες θερμίδες χρειάζεστε για να διατηρήσετε το σώμα σας σε κατάσταση ηρεμίας. Η καθημερινή πρόσληψη θερμίδων για να διατηρήσετε το βάρος σας θα πρέπει να είναι:

Πρόσληψη Θερμίδων = RMR x 1,15

Αν για παράδειγμα μια γυναίκα έχει RMR = 2000, τότε οι θερμίδες που πρέπει να λαμβάνει για να μην αυξήσει αλλά ούτε και να χάσει βάρος θα πρέπει να είναι: 2000 x 1,15 = 2300. Για να χάσετε βάρος με ασφάλεια, δεν θα πρέπει να υπερβαίνετε ποτέ το RMR x 1,15

Πίνετε δροσερό νερό

Όταν πίνετε δροσερό νερό, το σώμα σας καίει θερμίδες για να το θερμάνει στη θερμοκρασία του σώματος. Εκτός αυτού, το νερό δεν περιέχει θερμίδες και όταν το πίνετε σε σωστές ποσότητες (8 ποτήρια κάθε μέρα) μπορεί να σας βοηθήσει ακόμα και να περιορίσετε την πείνα σας. Επίσης, επειδή πολλές χημικές αντιδράσεις που κάνει το σώμα χρειάζονται νερό, είναι ότι πρέπει για την καλή υγεία.

Τρώτε μικρά και συχνά γεύματα. Οι άνθρωποι γενικά τείνουν να τρώνε λιγότερο συνολικά, όταν τρώνε μικρά συχνά γεύματα. Εκτός αυτού, η κατανάλωση συχνών μκαι μικρών γευμάτων βοηθάει πολύ στην αύξηση του μεταβολισμού.

Ενισχύστε το μεταβολισμό με την αεροβική γυμναστική. Η αεροβική γυμναστική είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους αύξησης του καρδιακού παλμού γεγονός που ενεργοποιεί τον οργανισμό να αυξήσει τους μεταβολικούς ρυθμούς κατανάλωσης ενέργειας. Η καθημερινή αεροβική γυμναστική μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον ρυθμό του μεταβολισμού για αυτό και προτείνεται σχεδόν σε κάθε γυναίκα εκτός βέβαια και αν έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ενισχύστε το μεταβολισμό με γυμναστική με βάρη.

Πρόκειται για έναν μακροπρόθεσμο τρόπο αύξησης του μεταβολισμού. Όπως είναι γνωστό, οι μύες καίνε περισσότερες θερμίδες από το περιττό λίπος. Όσο περισσότερους μύες έχει μια γυναίκα τόσο περισσότερο θα αυξηθεί ο μεταβολισμός της. Η γυμναστική με βάρη είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους αύξησης των μυών. Με τον τρόπο αυτό, ο μεταβολισμός αυξάνεται αλλά μακροπρόθεσμα. Δηλαδή πρώτα θα περάσει λίγος καιρός μέχρι το σώμα να αρχίσει να αποκτάει περισσότερους μύες και έπειτα θα αρχίσει να αυξάνει και τον μεταβολισμό του.

πηγές:http://dynamikhgynaika.blogspot.com/

Διαφημίσεις

Κάτι έχασα εδώ..... μας ανακοινώνεις εγκυμοσύνη;:confused::confused::confused::confused:

οχι καλε.....απλα θυμηθηκα τα παλια μου.....η μπουμπου μου τωρα ειναι 19μηνων:tongue::tongue: αλλα τα κιλακια μου δεν λενε να με αποχωριστουν!!!!

Κοριτσια οταν δω το 5 μπροστα...ας ειναι και 59,9 θα κανω παρτυ σας το λεω...εχω να πεσω στο 5και κατι 4 χρονια:cry::cry::cry:εκει που για δεκαπεντε χρονια ημουν σταθερα 52-54 κιλα:oops::oops::oops:

οταν δω και εγω το 5 μπροστα θα κανω παρτυ στην θαλασσα(μια και ειναι καλοκαιρακι!!!!) και εγω 3χρονια εχω να δω το 5........

Μπορεί σε μερικές κοπέλες να ακούγομαι αστεία, το ξέρω, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να χάσω κιλά βρε κορίτσια. ¨εχω ένα μεταβολισμό που παίρνω πολύ δύσκολά (το οποίο και είναι πολύ καλό εννοειται :) αλλά για να ΄χασω μισό κιλό πρέπει να φτύσω αίμα...

και εγω το ιδιο ακριβος.......δυσκολα περνω αλλα για να χασω γραμμαριο πρεπει να τρεχω ολη μερα(και αν...)

εγω κοριτσια σταθερη......ουτε πανω ουτε κατω........για πειτε μου τη ζυγαρια εχετε εσεις;;;;;;εγω εχω την απλη αλλα ελεγα να παρω μια ηλεκτρονικη να βλεπω και τα γραμμαρια και να χαμογελαω!!!!

Καποτε στεναχωριομουν για ολους και για ολα. Καθε συμπεριφορα αλλων που δεν ηταν αυτη που περιμενα, με πληγωνε και πιστευα πως δεν ειμαι αξια της αγαπης τους ή της προσοχης τους. Καποια γεγονοτα ομως εγιναν αφορμη να δουλεψω πολυ με τον εαυτο μου και να με αγαπησω πρωτα εγω.

Ξερεις ενα ρητο λεει : μην περιμενεις να σε αγαπησουν οι αλλοι αν δεν αγαπησεις εσυ πρωτα τον εαυτο σου. Κι ενα αλλο λεει: Αν δεν πιασεις πατο δεν μπορεις να εκτιμησεις την αξια της κορυφης.

Κι αλλο : Η ζωη σου ειναι πολυ λιγη για να αφηνεις τους αλλους να την αναλωνουν.

Θες κι αλλο????

εγω παλι νομιζω παλια ειμουν πιο γαιδουρα και κοιταγα τον εαυτό μου. Τωρα προσπαθω να ακουω τους αλλους , αλλα τελευταια με εχουν μουρλανει. Μαλλον πρεπει να ξαναγινω γαιδουρα. Προχθες εκλαιγα για κατι χαζομαρες με την πεθερα μου (μαλλον πρεπει να γραψω στο θεμα με τις πεθερες για να μου φυγει το αχτι). Ειχα μαθει πολυ μακρυα απο συγκενεις. Τωρα ειμαστε πανω - κατω.

εγω κοριτσια σταθερη......ουτε πανω ουτε κατω........για πειτε μου τη ζυγαρια εχετε εσεις;;;;;;εγω εχω την απλη αλλα ελεγα να παρω μια ηλεκτρονικη να βλεπω και τα γραμμαρια και να χαμογελαω!!!!

εγω εχω μια ακριβιας (200 γρ) της TEFAL. Χτες εδειξε 59.8. Αχ τι ωραιος αριθμος το 5. Ελπιζω να μην το χασω παλι. Διοτι εγω παθαινω λιγο το εξης λεω αααααααα ωραια εχασα ας φαω πχ λιγο παραπανω ( η λιγο παγτακι η λιγο...) και τσουπ πανω

Γεια σας κι παλι!

Μηπως ξερει καποια να μου πει ποσα κιλα πρεπει να ειμαι?Ειμαι 31,5 ετων,υψος 1,67 και βαρος 69,4(σημερινη μετρηση).Δεν εχω χασει γραμμαριο,αλλα ευτυχως δεν εχω παρει κιολας απο την τελευταια φορα που σας επισκεφτηκα.Να σημειωθει πως ειμαι νταβραντιλοβα:tongue::tongue::tongue::tongue:!Δηλαδη ,δεν ειμαι μικροκαμωμενη ,το αντιθετο θα ελεγα....

Χαιρομαι που σας διαβαζω και ειδικα οταν διαβαζω πως καποιες απο σας πλησιαζετε το στοχο σας.Εγω αδυνατω να βαλω σε μια ταξη τα πραγματα.Να αναφερω πως στην 1η εγκυμοσυνη ειχα φτασει τα τρομαχτικα για τα δεδομενα μου 85 κιλα(απο 68,5) και πριν προλαβω να τα χασω,εμεινα εγκυος στο 2ο παιδι μου.Τωρα,εχω επανελθει(σχεδον)στα προ εγκυμοσυνης κιλα,και θηλαζω :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:ακομα την μικρουλα μου!Ποτε δεν ειχα ξεπερασει τα 60 κιλα μεχρι και 23 ετων.!!!Παιζει ρολο μηπως ο θηλασμος γιατι ,περα απο τον ελαφρυ υποθυρεοειδισμο που εχω,νιωθω πως πολυ δυσκολα χανω κιλα.

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...