Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

στα γρηγορα μια καλησπερα και απο μενα!!!

εγω δεν πηγα αυτη τη βδομαδα φαρμακειο για να ζυγιστω..την αλλη περιμενω οποτε την μεθεπομενη εβδομαδα τωρα θα ζυγιστω..αντε να δουμε τι θα δουμε..παντως αυτες τις μερες νιωθω πολυ φουσκωμενη σαν μπαλονι..ισως επειδη περιμενω..?να ειστε ολες καλα καλη συνεχεια!!!!

Skybeam ευχομαι απο καρδιας να σου πανε ολα καλα κοπελα μου!!! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

παντως αυτες τις μερες νιωθω πολυ φουσκωμενη σαν μπαλονι..ισως επειδη περιμενω..?να ειστε ολες καλα καλη συνεχεια!!!!

Skybeam ευχομαι απο καρδιας να σου πανε ολα καλα κοπελα μου!!! :D

Ακριβώς! Οπότε καλά κάνεις και δεν ζυγίζεσαι!

Σ' ευχαριστώ κουκλίτσα μου, μακάρι!

Γεια σας κορες!!!! (απο καποια εδω μεσα το κολλησα αυτο).

Εγω ...επιτελους ξεπρηστηκα. Απο διατροφη παω καλα. Και ελπιζω οταν ανεβω στη καλη μου φιλη τη ζυγαρια, να με κανει να πεταξω ...απο χαρα. Με βαρεσε η ζεστη και κανω ονειρα θερινης νυκτος. Αλλα ελπιζω καποια στιγμη να ξεμπλοκαρει το συστημα μου και να μαθει να καταναλωνει οτι του δινω αντι να το αποθηκευει συστηματικα. Θελω να του φωναξω : Δεν εχ πια προβλημα με το θυροειδη μου, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Αντε δουλεψε οπως πρεπει!!!!!!! (οπως καταλαβατε, ειμαι πολυ θυμωμενη με τον τροπο που το σωμα μου αντιλαμβανεται τις περιπετειες υγειας μου).

Τελικα ειναι πολυ χαλαρωτικο να λεω .......αυτο ακριβως που σκεφτομαι.

Αποφασισα ...να σας πρηξω.....χαχαχχαχαχχαχαχαχα πλακα κανω φυσικα. χαχαχαχχαχαχαχαα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Παρότι τη χάλασα χτες τη δίαιτα λόγω εξόδου, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 61,300. Τη Δευτέρα πάλι (αν και το Σάββατο το βράδι θα πάμε σε σπίτι φίλων και τρέμει η ψυχή μου τι θα κάνω...).

Παιδιά όλο πέφτω κι η κοιλιά δεν στρώνει:( Εν τω μεταξύ είμαι εν μέσω προσπαθειών για εγκυμοσύνη (έχω σπερματέγχυση σε καμιά δεκαριά μέρες) και φοβάμαι να κάνω κοιλιακούς ή γυμναστική με ένα μηχάνημα που έχω. Τι να κάνω? :( :(

Αντε να πανε ολα καλα. για το δευτερο πας ???

Διαφημίσεις

skybeam εχεις ρωτησει τον γιατρο σου αν επιτρεπεται η ασκηση;;;παντος τωρα για μια εβδομαδα υποθεση και αν δεν μπορεις να επικοινηνησεις μαζι του δεν χαθηκε και ο κοσμος να μην κανεις τιποτα...μην τρελενομαστε :rolleyes::rolleyes:

χριστινα καλε δεν θα κολλησεις μην λες αηδιες...εσυ ειπαμε τα πας πιο τελεια απο ολες μας...

Κοριτσια οταν δω το 5 μπροστα...ας ειναι και 59,9 θα κανω παρτυ σας το λεω...εχω να πεσω στο 5και κατι 4 χρονια:cry::cry::cry:εκει που για δεκαπεντε χρονια ημουν σταθερα 52-54 κιλα:oops::oops::oops:

Και εγω αυτο το 5 περιμενω να δω αυριο. Ειμαι σιγουρη πως θα το δουμε. Και θα το διατηρησουμε.

χαχαχαχ γειά σου μαμά μαμή :P:p

Γειά σας κοπέλες! Εχει ανησυχία ο μπόμπιρας και δεν προλαβαίνω να διαβάσω πολλά, μόνο καλά ζυγίσματα να ευχηθώ και να ενημερώσω πως χθες τα έκανα τελείως χάλια. Ξέφυγα και αυτό με εκανε να ξεφύγω τελείως!

Σήμερα επανήλθα, και μάλιστα μου τη βάρεσε και αρχίζω ελλειπτικό!

Τώρα πως θα το καταφέρω αυτό με το παιδί χάλια και τον άντρα εκτός σπιτιού δεν ξέρω, το σίγουρο είναι ότι το πήρα απόφαση, έστω και 10' ελλειπτικό πριν το μπάνιο μου είναι καλύτερα από το τίποτε!

Φιλιά, το βράδυ θα πιώ 2 ποτά, το πρωί έφαγα τυρόψωμο κλασσικά και το μεσημέρι κοτόπουλο με πατάτες και ντοματίνια + 1 παστέλι μίνι.

Το απόγευμα κάτι σε φρούτο!

Σήμερα δε μέτρησα θερμίδες, από αύριο πάλι.

-7.5 κιλά :D

nancy bravo! Με το καλό και το 5!

Skybeam εύχομαι κάθε επιτυχία και να ρωτήσεις τον γιατρούλη σου για αυτό που λες! Φιλια σε όλες, πάω μήπως και κοιμήθει για πολύ, βάζω σορτς και αθλητικά και καβαλώ ελλειπτικό χιχιχι

αχ έχω μείνει με τη χαρά, είχα κανονίσει να βγώ 11:30, ο μπέμπης κοιμήθηκε (δε βγήκαμε λόγω αέρα), λέω ας ντυθώ να καβαλήσω το ελλειπτικό όσο μπορώ!

Ντύνομαι η καυμμένη, βάζω και τα αθλητικά που έχω για τη δουλειά αν και βρώμικα (έχω άλλα για το ελλειπτικό αλλά είναι στο πατάρι με τη μετακόμιση)

και πάω να ανέβω στο ελλειπτικό, με τέλεια δροσιά, όχι πολύ σκοτεινά και ούτε με φως, και με μουσική από το σαλόνι να ακούγεται σε όλο το σπίτι και να υπνωτίζει το μπέμπη!

Ολα καλά λοιπόν, και......................................το ελλειπτικό δεν ήταν στην μπρίζα !!!!!

Και που είν η μπρίζα οεο?

Αρχισα να ψάχνω μανιωδώς σε μια κούτα με παρόμοια εξαρτήματα αλλά αδύνατο να βρώ το καλώδιο για το ελλειπτικό!

Κι έχω φλιπάρει, γιατί λογικά θα είναι στο πατάρι - ελπίζω κι εύχομαι - αλλά θα έρθει αργά ο άντρας μου.

Εχω φτάσει στο σημείο από τη μανία μου να κάνω να μη βγώ. Πάω καλά η με τη ζέστη χάνω από κάπου?

Να πώ ότι έφαγα και το βραδυνό μου στις 8, πατάτες γιαχνί τρομάρα μου!

Αυτά! Τα νεύρα μου! Κι αν έχουμε χάσει το καλώδιο με τη κάψα θα μείνω, γιατί μέχρι να παραγγειλούμε νέο θα δουλεύω 12ωρα και δε θα παίζει ελλειπτικό :|

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D:D:D

dimmi μου να σαι καλα με την περιγραφη σου πεθανα στο γελιο...σαν την μουρλη να ψαχνεις το καλωδιο για το ελειπτικο...πολυ γελιο...

κοριστακι μην τρελενεσαι καλε..ολα θα γινουν σιγα σιγα...

matri εσυ πρωτη θα το γιορτασεις μαλλον το 5..εγω εκανα χαζομαρα σημερα..ε.νω πηγα γυμναστηριο..εμεινα σπιτι μονημου το οποιο παιζει να μην εχει συμβει απο τοτε που γεννησα το δευτερο...και εκανα ενα τελιο χαλαρωτικο μπανιο και μετα την αλαδωτη σαλατα που ειχα και εφαγα περιδρομιασα και μιση σακουλα πατατακια και 4 κουταλιες παγωτο μανγκο σορμπε...:evil::evil::evil::evil::evil:...μετα ενιωσα τοσο ασχημα που σταματησα...και τωρα εχω τυψεις...επισης εχω μια κοιλια ετοιμη να σκασει....

γεωργια μπραβο για την ανεβασμενη ψυχολογια...θα παρει μπρος καλε θα δεις...μην κανεις την αποτοξινωτικη...:rolleyes:

Χαιρετώ όλη την παρέα!!

πολυ ωραιο το αρθρο γεωργια...εγω ηδη εφαρμοζω δυο απο τις τεχνικες αποφυγης της λιγουρας...πινω παρα πολυ νερο συνεχεια (βεβαια τρεχω και συνεχεια στην τουαλετα:D) και βαζω πολυ ταμπασκο σε ολα τα φαγητα..

γεωργια για το φουσκωμα που λες ..εκτος απο τις σαλατες μπορει να σε βοηθησει πολυ και η βρωμη για πρωινο (το κουακερ) σε συνδιασμο με ξερα δαμασκηνα...εμενα μου το εχει σχεδον καθε μερα στην διαιτα γιατι ειναι και πολυ θρεπτικο...

Δοκιμασε το εξης:

30 γρ βρωμης

3 δαμασκηνα ξερα

1 κουταλια γλυκου σκονη κακαο (οσο το δυνατο με λιγοτερη ζαχαρη)

150 μλ γαλα

Βαλτα σε ενα μπολακι ολα μαζι απο το πορηγουμενο βραδυ στο ψυγειο...Το πρωι ειναι κρυα, το κουακερ εχει γινει σαν κρεμα μεσα στο γαλα, τα δμασκηνα εχουν μαλακωσει και εχει την γευση σοκολατας...ειναι πολυ γιαμ γιαμ προωινο και εξαιρετικα θρεπτικο:rolleyes:

νάνσυ αυτό με το νερό το κάνω και εγώ και νομίζω ότι πιάνει

επίσης και βρώμη τρωω καθημερινά και τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!

η συνταγή για πρωινό που έβαλες φαίνεται καταπληκτική θα την κάνω σήμερα. εγώ ως τώρα το πιο εξτριμ που έχω κάνει με τη βρώμη είναι να τη ρίξω πάνω στα δημητριακά :D

Καλημέρα να μπω στην παρέα σας? :tongue::tongue:

Καλώς τη!

Kαμμιά φορά ξεφεύγουμε, άλλοτε πολύ κι άλλοτε λίγο, αλλά ας μην πανικοβαλλόμαστε. Σκοπός είναι να χάνουμε αργά και σταθερά.

συμφωνώ και επαυξάνω!!

καλημερα και απο μενα

χθες πηγα παλι γυμανστηριο και δεν την χαλασα την διαιτα..σημερα ζυγιστηκα ετσι για πλακα το πρωι..60.8:D:D:D:D..εκει που την προηγουμενη εβδομδα ημουν 61.9:D:D:D...καλα το ενιωθα οτι εχω ξεφουσκωσει κιαλλο...εγω παω γερα χωρις ατασθαλιες..

μπράβο νάνσυ!!

για τον θηλασμο παντως εγω πιστευω οτι ειναι λιγο παγιδα στην διατροφη..δηλαδη ολοι λενε οτι πρεπει να τρως παραπανω αλλα στην πραγματικοτητα 300 θερμιδες την μερα ειναι η συνιστωμενη ποσοτητα που χρειαζεσαι παραπανω..δεν εχω θηλασει λογω προβληματων αλλα κατι τετοιο ειχα διαβασει πριν γεννησω..

και εγώ το ίδιο πιστεύω και το βλέπω τώρα και σε μένα, δεν χρειάζεται να τρως παραπάνω απλά να τρως πιο ποιοτικά νομίζω :rolleyes:

Βέβαια εύκολο να το λες, πολλές φορές δύσκολο να το κάνεις :rolleyes:

Παιδιά όλο πέφτω κι η κοιλιά δεν στρώνει:( Εν τω μεταξύ είμαι εν μέσω προσπαθειών για εγκυμοσύνη (έχω σπερματέγχυση σε καμιά δεκαριά μέρες) και φοβάμαι να κάνω κοιλιακούς ή γυμναστική με ένα μηχάνημα που έχω. Τι να κάνω? :( :(

Καλή επιτυχία και σύντομα εύχομαι να μας ανακοινώσεις ευχάριστα που δεν έχουν σχέση με χάσιμο κιλών...αλλά με πάρσιμο κιλών! Γυμναστική προτείνω να μην κάνεις..ρώτα και το γιατρό σου βέβαια..αλλά βρε παιδι μου μερικές μέρες είναι αυτές, μην κάνεις καλού κακού λέω εγώ

Γεια σας κορες!!!! (απο καποια εδω μεσα το κολλησα αυτο).

Εγω ...επιτελους ξεπρηστηκα. Απο διατροφη παω καλα. Και ελπιζω οταν ανεβω στη καλη μου φιλη τη ζυγαρια, να με κανει να πεταξω ...απο χαρα. Με βαρεσε η ζεστη και κανω ονειρα θερινης νυκτος. Αλλα ελπιζω καποια στιγμη να ξεμπλοκαρει το συστημα μου και να μαθει να καταναλωνει οτι του δινω αντι να το αποθηκευει συστηματικα. Θελω να του φωναξω : Δεν εχ πια προβλημα με το θυροειδη μου, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Αντε δουλεψε οπως πρεπει!!!!!!! (οπως καταλαβατε, ειμαι πολυ θυμωμενη με τον τροπο που το σωμα μου αντιλαμβανεται τις περιπετειες υγειας μου).

Τελικα ειναι πολυ χαλαρωτικο να λεω .......αυτο ακριβως που σκεφτομαι.

Αποφασισα ...να σας πρηξω.....χαχαχχαχαχχαχαχαχα πλακα κανω φυσικα. χαχαχαχχαχαχαχαα

Να μας πρήξεις , να μας πρήξεις! Γι αυτό είμαστε εδώ!

:D:D:D:D:D:D:D

dimmi μου να σαι καλα με την περιγραφη σου πεθανα στο γελιο..

Και εγώ το ίδιο!! :D dimmi θεά!!

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Ωστόσο να σας πω τα δικά μου νέα! Ζυγίστηκα σήμερα και είμαι 55,5. Άντε μισό κιλό μου έμεινε να επιστρέψω στα προ εγκυμοσύνης κιλά μου και αλλα 3 στα προ κοψιματος καπνισματος κιλά μου ουφφφ!!!

Μπορεί σε μερικές κοπέλες να ακούγομαι αστεία, το ξέρω, αλλά πραγματικά δυσκολεύομαι πολύ να χάσω κιλά βρε κορίτσια. ¨εχω ένα μεταβολισμό που παίρνω πολύ δύσκολά (το οποίο και είναι πολύ καλό εννοειται :) αλλά για να ΄χασω μισό κιλό πρέπει να φτύσω αίμα...

Πάω να αλλάξω την υπόγράφή μου και να βρώ τη λίστα για να αλλάξω τα κιλά μου!! ;)

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Matri ελπίζω να μην πειράζει που πήρα την πρωτοβουλία να αλλάξω τα στοιχεία μου στον πίνακα μόνη μου

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gif

c.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

Συγκεντρώσαμε χρήσιμες συμβουλές διατροφής και άσκησης, καθώς και διάφορα κολπάκια σχετικά με το θέμα μας, από προηγούμενες αναρτήσεις μας και για τη διευκόλυνσή σας.

Θα τα βρείτε στις αναρτήσεις:

απο Νο 21671 ως και 21688 (σελ 542 – 543)

YMNOΣ :

Μέλη:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 60,5 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 61,7 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 55,5 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65,2 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 145,8 στόχος 82

8 ) manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 89,1 στόχος 80

10) Dimmi ετών 33 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/7/12) τωρινό βάρος 97 στόχος 75

11) nancy14 ετών 37 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 73 (00/00/00) τωρινό βάρος 61 στόχος 52

12) Giovanna ετών 37 ύψος 1,72 αρχικό βάρος 105,5 (04/06/12) τωρινό βάρος 104,5 στόχος 95.....αρχικά και βλέπουμε :tongue:

13) elena12 ετών 37 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 77 (04/06/12) τωρινό βάρος 77 στόχος 65

funny-pig-custom-car-comedy-pic.jpg

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Dimmi, εγω στη θεση σου θα ειχα λουστει στον ιδρωτα απο το ζορι μου να βρω το καλωδιο. Ελπιζω να το επαθες κι εσυ και να ελιωσες εστω κι ετσι μερικα λιπιδια!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...