Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Kαμμιά φορά ξεφεύγουμε, άλλοτε πολύ κι άλλοτε λίγο, αλλά ας μην πανικοβαλλόμαστε. Σκοπός είναι να χάνουμε αργά και σταθερά.

νομιζω οτι καλυτερα απο ολες μας εεω μεσα τα παει η skybeam!!!

Κράτα τα σκήπτρα σου Βασίλισσα της Απώλειας Κιλών! Εσύ είσαι η πρώτη! Κι άμα κολλήσεις δεν θα κάνεις τη λαχανόσουπα, έλεος, θα βρούμε άλλο κόλπο, τόσες διαιτολόγες είμαστε εδώ!

:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Δεν μπαίνω να σας πω τα χαμπέρια μου,γιατί...ντρέπομαι!

Περνώ φάση άρνησης σε οποιαδήποτε καταπίεση...

Δεν τρώω πολύ,αλλά δεν τρώω σωστά.

Σας τα λέω περιληπτικά και είμαι σίγουρη ότι με καταλαβαίνετε

Αχ τι να κάνω;

Δεν με ευχαριστεί και αυτή η τροπή....Μέχρι το Σαββατο όλα πήγαιναν καλά,μετά...δράμα!!

περιστεραακι μην σε παιρνει απο κάτω Σκεψου εγω η χαζη ξεκινησα με 63 , μολις ειδα το 59 αφεθηκα και τσουπ παλι 61. Λοιπον να μπαινεις εδω να μας γραφεις πιο συχνα.

Η παρεα μας κανει καλο

Giovanna τι κανει η Κερκυρα ??? Τα λεγαμε καοια στιγμη στο καφε της Κερκυρας. Εμενες και Σολαρι . Ειχες μαγαζι εκει??? καλα θυμαμαι. ???Περασα 5-6 χρονια εκει και εχω καλους φίλους. Δεν εχω χρονο που μετακομισα. Για εμενα ειναι πολυ καλυτερα εδω αλλα κακου καπου τη νοσταλγω. Ελπιζω να καταφερω να ερθω για 3 μερες τελος του μηνα

Giovanna τι κανει η Κερκυρα ??? Τα λεγαμε καοια στιγμη στο καφε της Κερκυρας. Εμενες και Σολαρι . Ειχες μαγαζι εκει??? καλα θυμαμαι. ???Περασα 5-6 χρονια εκει και εχω καλους φίλους. Δεν εχω χρονο που μετακομισα. Για εμενα ειναι πολυ καλυτερα εδω αλλα κακου καπου τη νοσταλγω. Ελπιζω να καταφερω να ερθω για 3 μερες τελος του μηνα

Η Κέρκυρα καλά είναι..... οι Κερκυραίοι υποφέρουν.....:tongue::tongue::tongue::tongue: Πώς θυμάσαι τόσες λεπτομέρειες;;; Η μαμά μου έχει μαγαζί Σολάρι. Εγώ δουλεύω στο Πρωτοδικείο..... μένω έξω από την Κέρκυρα, όχι πολύ μακριά, Τζάβρος.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Καλημερες Καλημερες

Εγω τσακωθηκα με την ζυγαρια μου πριν δυο μερες,τοσο που σκεφτηκα να την πεταξω,αλλα σε καιρο κρισης δεν πεταμε ε;;

Η κακουργα προσεκτικα εφαγα λιγες μερες και σταθερη εεεεε.......δεν γινεται κατι φταιει..και θηυλαζω την μικρη που καιω καποιες παραπανω θερμιδες

Τι φταιει ομως;;; Δεν μπορω αλλο,μου πεφτει ετσι τα κουραγια κ τρωω,αφου δν χανω που δν χανω λεω θα φαω..Τι να κανω;;Το οτι δεν θα ξαναζυγιστω σιγουρα το χω,εκτος αν παω διαιτολογο που το σκεφτομαι σοβαρα πλεον παρα τα 20 ευρα που θα δινω την εβδομαδα:evil::evil::evil: ,καταραμενη κριση!!:evil::evil:

Nancy ευχαριστω για την διατροφη αλλα μου φαινονται παρα πολλα, τοσα παξιμαδια ;;;

Κοριτσια το βιβλιο που λετε ειναι αυτο;;

SnowFlake τα μικρα μας ειναι σχεδον μαζι,ποτε γεννησες;; εγω24-10!:-P

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Καλημερες Καλημερες

Εγω τσακωθηκα με την ζυγαρια μου πριν δυο μερες,τοσο που σκεφτηκα να την πεταξω,αλλα σε καιρο κρισης δεν πεταμε ε;;

Η κακουργα προσεκτικα εφαγα λιγες μερες και σταθερη εεεεε.......δεν γινεται κατι φταιει..και θηυλαζω την μικρη που καιω καποιες παραπανω θερμιδες

Τι φταιει ομως;;; Δεν μπορω αλλο,μου πεφτει ετσι τα κουραγια κ τρωω,αφου δν χανω που δν χανω λεω θα φαω..Τι να κανω;;Το οτι δεν θα ξαναζυγιστω σιγουρα το χω,εκτος αν παω διαιτολογο που το σκεφτομαι σοβαρα πλεον παρα τα 20 ευρα που θα δινω την εβδομαδα:evil::evil::evil: ,καταραμενη κριση!!:evil::evil:

Nancy ευχαριστω για την διατροφη αλλα μου φαινονται παρα πολλα, τοσα παξιμαδια ;;;

Κοριτσια το βιβλιο που λετε ειναι αυτο[URL="http://www.greekbooks.gr/books/iatriki/i-psihologia-tis-dietas.product"][/url];;http://http://www.greekbooks.gr/books/iatriki/i-psihologia-tis-dietas.product

SnowFlake τα μικρα μας ειναι σχεδον μαζι,ποτε γεννησες;; εγω24-10!:-P

φιλακια κ καλη δυναμη!

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

καλημερα και απο μενα

χθες πηγα παλι γυμανστηριο και δεν την χαλασα την διαιτα..σημερα ζυγιστηκα ετσι για πλακα το πρωι..60.8:D:D:D:D..εκει που την προηγουμενη εβδομδα ημουν 61.9:D:D:D...καλα το ενιωθα οτι εχω ξεφουσκωσει κιαλλο...εγω παω γερα χωρις ατασθαλιες..την κυριακη βεβαια το πρωι εχουμε βαφτιση με τραπεζι αλλα θα προσπαθησω αν συγκρατηθω...

4star μην πεφτεις ρε...κοιτα εγω ποτε δεν πιστεψα οτι με τον θηλασμο χανεις δεν ξερω...εμενα με βοηθησε τοτε η διαιτα και οχι ο θηλασμος...το οργανισμος δεν εχει περασει και λιγα με 4 γεννες κοριτσακι..και ειναι νωρρις ακομα για να χασεις ολα τα κιλα...σε καθε γεννα προσθετεις στον οργανισμο σου ενα ακομα μεταβολικο σοκ...εγω θα σου ελεγε οτι επειδη θηλαζεις και ο θηλασμος ειναι απειρως πιο σημαντικος απο την διαιτα ή να πας σε διαιτολογο ή πολυ απλα να χαλαρωσεις και να μην κανεις μεγαλες ατασθαλιες...και θα φυγουν τα ατιμα σε λιγο καιρο περισοτερο...στο χερι τους ειναι;;;;;:D:D:D:D

για την διαιτα που λες βαζει μεν πολλα φυτικες ινες/υδατανθρακες αλλα παντα ειναι υγιεινοι πχ μαυρο ψωμι, κριθινα παξιμαδια , μαυρο ρυζι...σημερα για πρωινο εφαγα κουακερ με γαλα και αμυγδαλα, τωρα ενα τοστ με τυρι και γαλοπουλα και το μεσημερι εχω φακορυζο με τυρι...και το βραδυ σαλατα με παξιμαδια και τυρι...γενικα η διαιτα που ακολουθω ειναι για να ενισχυσει τον μεταβολισμο και να καις περισοτερο...και να ρυθμιζει τα επιπεδα ινσουλινης στο αιμα ετσι ωστε να μην πεινας

αρχικο μηνυμα απο skybeam

Κι άμα κολλήσεις δεν θα κάνεις τη λαχανόσουπα, έλεος, θα βρούμε άλλο κόλπο, τόσες διαιτολόγες είμαστε εδώ!

:tongue:

μακαρι να τον βρουμε τον αλλο τροπο μαζι γιατι μονη μου τοσα χρονια δεν τον εχω βρει!!!!!ναξερες ποσο πολυ γελασα με τα σκηπτρα!!!!χαχα!!!νασαι καλα...!!
αρχικο μηνυμα απο nancy14

σημερα ζυγιστηκα ετσι για πλακα το πρωι..60.8:grin::-D:grin::-D..εκει που την προηγουμενη εβδομδα ημουν 61.9:grin::-D:grin:..

μπραβο σου νανσυ!!!!!!αντε και εις κατωτερα!!
αρχικο μηνυμα απο kalliopaki

Είδαμε 4αρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ τις γοργόνες μου, το άδειο ψυγείο μου και πάνω από όλα τη ζυγαριά μου

μπραβο σου καλο μου!!!!!!!!!!!!!!!πολυ χαιρομαι για σενα!!αντε ηταν να μην παρεις φορα!!!!!!!!!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

για τον θηλασμο παντως εγω πιστευω οτι ειναι λιγο παγιδα στην διατροφη..δηλαδη ολοι λενε οτι πρεπει να τρως παραπανω αλλα στην πραγματικοτητα 300 θερμιδες την μερα ειναι η συνιστωμενη ποσοτητα που χρειαζεσαι παραπανω..δεν εχω θηλασει λογω προβληματων αλλα κατι τετοιο ειχα διαβασει πριν γεννησω..αχ giovanna κερκυρα διαβαζω...ααχχχχ και παλι αχχχ....εμεις εδω λιωνουμε στην ζεστη και εσυ ακους το κυματακι πλιτς πλατς....σε ζηλευω και το λεω δημοσιααααα!!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

Παρότι τη χάλασα χτες τη δίαιτα λόγω εξόδου, σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 61,300. Τη Δευτέρα πάλι (αν και το Σάββατο το βράδι θα πάμε σε σπίτι φίλων και τρέμει η ψυχή μου τι θα κάνω...).

Παιδιά όλο πέφτω κι η κοιλιά δεν στρώνει:( Εν τω μεταξύ είμαι εν μέσω προσπαθειών για εγκυμοσύνη (έχω σπερματέγχυση σε καμιά δεκαριά μέρες) και φοβάμαι να κάνω κοιλιακούς ή γυμναστική με ένα μηχάνημα που έχω. Τι να κάνω? :( :(

να δωσεις ολη σου την προσοχη στην σπερματεχυνση που προκειται να κανεις και να αφησεις τις διαιατες κατα μερος!!!προεχει να παει καλα η προσπαθεια σου κουκλα μου,και μετα εδω ειμαστε να σου λεμε τι να μην τρως οσο θα εισαι εγκυος!...μην κανεις εννοειται γυμναστικη(και ειδικα κοιλιακους)οταν θα κανεις την σπερματεχυνση!!

skybeam εχεις ρωτησει τον γιατρο σου αν επιτρεπεται η ασκηση;;;παντος τωρα για μια εβδομαδα υποθεση και αν δεν μπορεις να επικοινηνησεις μαζι του δεν χαθηκε και ο κοσμος να μην κανεις τιποτα...μην τρελενομαστε :rolleyes::rolleyes:

χριστινα καλε δεν θα κολλησεις μην λες αηδιες...εσυ ειπαμε τα πας πιο τελεια απο ολες μας...

Κοριτσια οταν δω το 5 μπροστα...ας ειναι και 59,9 θα κανω παρτυ σας το λεω...εχω να πεσω στο 5και κατι 4 χρονια:cry::cry::cry:εκει που για δεκαπεντε χρονια ημουν σταθερα 52-54 κιλα:oops::oops::oops:

Τελικά ίσως να μην είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα...

Μου ρθε περίοδος σήμερα,γι'αυτό είχε πάρει η ζυγαριά τον ανήφορο,γι αυτό και τα περίεργα γούστα στο φαγητό...

Καλέ πώς μου είχε διαφύγει αυτό;

να δωσεις ολη σου την προσοχη στην σπερματεχυνση που προκειται να κανεις και να αφησεις τις διαιατες κατα μερος!!!προεχει να παει καλα η προσπαθεια σου κουκλα μου,και μετα εδω ειμαστε να σου λεμε τι να μην τρως οσο θα εισαι εγκυος!...μην κανεις εννοειται γυμναστικη(και ειδικα κοιλιακους)οταν θα κανεις την σπερματεχυνση!!

Ναι μωρέ, δίκιο έχεις... καλά τη διατροφή θα τη συνεχίσω προς το παρόν μιας και δεν είναι στερητική κι έχει απ' όλα. Έτσι το σκέφτηκα κι εγώ, ίσως να κάνω λίγο γυμναστική από αύριο και μέχρι τη σπερματέγχυση, και αναλόγως το αποτέλεσμα βλέπουμε... Και, ναι, αν βοηθήσει ο θεός και μείνω έγκυος, έχω εσάς για συμβουλές!:D

skybeam εχεις ρωτησει τον γιατρο σου αν επιτρεπεται η ασκηση;;;παντος τωρα για μια εβδομαδα υποθεση και αν δεν μπορεις να επικοινηνησεις μαζι του δεν χαθηκε και ο κοσμος να μην κανεις τιποτα...μην τρελενομαστε :rolleyes::rolleyes:

Τη δευτέρα θα τη ρωτήσω που θα πάω να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες.

Άντε με το καλό το πεντάρι μπροστά!;)

Τελικά ίσως να μην είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα...

Μου ρθε περίοδος σήμερα,γι'αυτό είχε πάρει η ζυγαριά τον ανήφορο,γι αυτό και τα περίεργα γούστα στο φαγητό...

Καλέ πώς μου είχε διαφύγει αυτό;

Οπότε μην κάνεις το λάθος και ζυγιστείς πριν καθαρίσεις τελείως!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...