Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κάθετι στην ώρα του - το ίδιο ισχύει και για το φαγητό.

Τήρησε τους χρόνους ανάμεσα στα γεύματά σου, μην προσπερνάς το πρωινό και μην τρως αργά το βράδυ. Είναι και μερικά ακόμη...

Εκτός από το τι τρως, είναι εξίσου σημαντικό το πώς και πότε, αφού επηρεάζει την υγεία αλλά και το βάρος σου. Άλλαξε τις διατροφικές σου συνήθειες για να μεγιστοποίησεις την καύση του λίπους και να καταπολεμήσεις το αίσθημα της πείνας.

1. Προσπάθησε να τρως κάθε 3 με 4 ώρες

Οι περισσότεροι άνθρωποι τρώνε τρία γεύματα και ένα σνακ, ενώ άλλοι προτιμούν τέσσερα μικρότερα γεύματα. Είσαι ελεύθερη να βρεις τον συνδυασμό που λειτουργεί καλύτερα για εσένα. Βάλε ένα χρονοδιάγραμμα στα γεύματά σου και απόλαυσε το κάθε γεύμα την ίδια ώρα κάθε μέρα.

Με αυτόν τον τρόπο:

θα βελτιώσεις την απώλεια λίπους αποτρέποντας την υπερβολική ινσουλίνη και επιτρέποντας στη λεπτίνη να ελέγχει την όρεξη και τον μεταβολισμό σου

θα εξισορροπήσεις την ορμόνη του στρες κορτιζόλη.

2. Μην αργείς να φας το πρωινό σου

Μην περιμένεις να περάσει η ώρα και φυσικά μην το παραλείπεις, αφού είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Όταν προσπερνάς το πρωινό, χάνεις τα τονωτικά οφέλη του στον μεταβολικό σου ρυθμό. Είναι επίσης πιο πιθανό να ακολουθήσεις μια μη ισορροπημένη διατροφή την υπόλοιπη ημέρα και να καταναλώσεις τροφές με περισσότερες θερμίδες και μεγαλύτερες ποσότητες κορεσμένων λιπαρών. Πληθώρα ερευνών έχει δείξει ότι όσοι παραλείπουν το πρωινό τείνουν να είναι βαρύτεροι. Επίσης, αν δεν συμπεριλάβεις στη διατροφή σου ένα υγιεινό γεύμα το πρωί, αυξάνεις την ορμόνη του στρες.

3. Μην τρως τουλάχιστον 3 ώρες πριν τον ύπνο

Αν τρως και μετά από λίγη ώρα πηγαίνεις κατευθείαν στο κρεβάτι σου, αυξάνεται η θερμοκρασία του σώματος, το σάκχαρο του αίματος και η ινσουλίνη, εμποδίζεται η απελευθέρωση μελατονίνης, και μειώνεται η απελευθέρωση της αυξητικής ορμόνης. Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου, με αποτέλεσμα αν υποφέρεις από έλλειψη ύπνου, να αναζητάς περισσότερο φαγητό την επόμενη ημέρα.

Εάν πρέπει να φας πριν κοιμηθείς, επέλεξε ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ, το οποίο να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και χαμηλό σε υδατάνθρακες και λίπος, όπως έναν χυμό με μούρα και νερό, μια σαλάτα με ψητό κοτόπουλο, ή γαρίδες με λαχανικά.

4. Ξεκίνα την ημέρα σου με πρωτεΐνη

Για να ελέγχεις καλύτερα την όρεξή σου κατά τη διάρκεια της ημέρας, δοκίμασε να συνδυάσεις τους υδατάνθρακες στο μεσημεριανό γεύμα, στο δείπνο ή μετά την προπόνηση και όχι στο πρωινό. Περιορίσου στα αυγά ή σε smoothies πρωτεΐνης για πρωινό και θα φας λιγότερο τη διάρκεια της ημέρας.

5. Προσπάθησε να τρως πάντα μέσα στα επόμενα 45 λεπτά μετά το τέλος της προπόνησης

Είναι το μοναδικό γεύμα της ημέρας που δεν πρέπει να περιέχει πολύ λίπος αλλά αρκετούς υδατάνθρακες. Για παράδειγμα, μπορείς να προτιμήσεις ένα smoothie με χυμό, φρούτα, και σκόνη πρωτεΐνης, αλλά χωρίς λιναρόσπορο ή άλλες λιπαρές τροφές.

6. Μην κάνεις προπόνηση με βάρη με άδειο στομάχι

Θα χρειαστείς ενέργεια από τις τροφές για την καλύτερη δυνατή λειτουργία. Μπορείς, ωστόσο, να ολοκληρώσεις την αεροβική σου άσκηση πριν το φαγητό, αν διαρκεί λιγότερο από 30 λεπτά.

7. Εστίασε στο φαγητό σου

Μην κάνεις οτιδήποτε άλλο ενώ τρως (τηλεόραση, εργασία, υπολογιστή, κλπ.). Δώσε έμφαση στο μάσημα της τροφής και χαλάρωσε ενώ τρως.

8. Φάε πρώτα τις πρωτεΐνες

Βάλε στο πιάτο σου πρώτα τις τροφές που περιέχουν πρωτεΐνη, για να βοηθήσει να δοθεί στον οργανισμό πιο γρήγορα το μήνυμα ότι χόρτασες.

9. Άφησε το αλκοόλ για το τέλος

Αν συνοδεύεις το φαγητό σου με αλκοόλ, πιες το αφού τελειώσεις, για να ενισχύσεις τις ορμόνες που εμπλέκονται στον έλεγχο της όρεξης και της πέψης.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Να' μαι κι εγώ. Έκανα πολλές μέρες να μπω γιατί είχα πολύ δουλειά, αλλά σας παρακολουθούσα. Η ζυγαριά έδειξε το μαγικό 60.

60.8 βέβαια, αλλά δεν βαριέσαι. Έτσι, μέχρι τέλος του μήνα θα δείξει 59 δεν μπορεί.

Έφαγα μια τυρόπιτα χθες, αλλά αντιστάθηκα σε παγωτό και τζικ κέικ. ΤΟ βράδυ αυτοτιμωρήθηκα και έφαγα σκέτα κορν φλέικς. Μάλλον πάτσισα.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Καλημερα σας!!!!! Φυσηξε βοριαδακι και δροσισε ...επιτελους!!!

Καλημέρα να μπω στην παρέα σας? :tongue::tongue:

Κοιτα!!!! Στα ρουχα μας μπορει να μη χωραμε αλλα εδω ....ολες οι καλες χωραμε. Καλως ηλθες και καλα χασιματα. Για πες κι εσυ τα δικα σου....... καμωματα!!!!!! Οπως βλεπεις, ......... κατι κανουμε!!!!

Η ζυγαριά έδειξε το μαγικό 60.

60.8 βέβαια, αλλά δεν βαριέσαι. Έτσι, μέχρι τέλος του μήνα θα δείξει 59 δεν μπορεί.

Εγω ας δω το 6 μπροστα και ας........ οχι βεβαια να πεθανω, αλλα ας ειναι και 69,9. Αλλα....... εχω ακομη δρομο γιατι για να δω το 6 μπροστα θα πρεπει να βαρεθω να βλεπω το 7 και φυσικα να ξεκολλησω απο το 8 (θυμιζω οτι εχω κολλησει στο 86-87 και στοχος ειναι το 68) . Βαρεθηκα να βλεπω το 8. Ουφ!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημέρα κορίτσια.

Κοιτα!!!! Στα ρουχα μας μπορει να μη χωραμε αλλα εδω ....ολες οι καλες χωραμε. Καλως ηλθες και καλα χασιματα. Για πες κι εσυ τα δικα σου....... καμωματα!!!!!! Οπως βλεπεις, ......... κατι κανουμε!!!!

Χα, χα!!!! Καλό!!!! Snowflake καλώς ήρθες και από εμένα! Καλά χασίματα να έχεις!!! :tongue::tongue:

Georgiamami αυτές τις στερητικές δίαιτες τις φοβάμαι και εγώ. Είμαι σίγουρη ότι αν βάλω κάτι τέτοιο στο μυαλό μου θα φάω τα διπλάσια. Λειτουργώ σαν τη συγχωρεμένη τη Σπεράντζα Βρανά ....''Πώς πάχυνα κάνοντας δίαιτα''. Προτιμώ το λίγο από όλα και να μην στερηθώ κάτι ούτε για 2μέρες.....;);)

Χριστινάκι μπράβο σου!!!!! Χίλια μπράβο!!! Μπράβο και στο γυναικολόγο σου που σε συμβουλεύει έτσι σωστά. Το βιβλίο που λένε τα κορίτσια το έχω διαβάσει και εγώ.... προσπάθησα τώρα να σου βάλω το λινκ αλλά κάπου κολλάει. Είναι καλό και σου δίνει και κάποια τρικ για να αποφύγεις το μασούλημα. Το είχα διαβάσει πέρσι...... μην ρωτάς γιατί δεν έκανε δουλειά.....:tongue::tongue: Το δάνεισα και στην κουμπάρα μου να το διαβάσει, και μάλιστα ήρθε πριν από λίγο από το γραφείο να το πάρει, και τι μου έφερε ρε κορίτσια; Στο Θεό της δηλαδή!!!! Ένα ταπεράκι τρουφάκια!!!! Είναι δυνατόν;;;; :tongue::tongue: Μα της λέω: ''εγώ σου δίνω βιβλίο για δίαιτα και εσύ μου φέρνεις τρουφάκια;;;''.... γέλαγε το χαζό :tongue::tongue: Για να δείτε όμως τι καλή κοπέλα είμαι, τα μοίρασα σε όλο το γραφείο ;););)

Ποιο κοριτσάκι έχει δηλώσει εδώ ότι ανεβαίνει κάθε τρεις και λίγο στη ζυγαριά;;; Δεν θυμάμαι :oops::oops::oops:....... την ίδια τακτική ακολουθώ και εγώ. Αφού ο καλός μου μου λέει, ''εκτός από το μεταβολισμό σου, έχεις απορρυθμίσει και τη ζυγαριά''. :tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Δεν μπαίνω να σας πω τα χαμπέρια μου,γιατί...ντρέπομαι!

Περνώ φάση άρνησης σε οποιαδήποτε καταπίεση...

Δεν τρώω πολύ,αλλά δεν τρώω σωστά.

Σας τα λέω περιληπτικά και είμαι σίγουρη ότι με καταλαβαίνετε

Αχ τι να κάνω;

Δεν με ευχαριστεί και αυτή η τροπή....Μέχρι το Σαββατο όλα πήγαιναν καλά,μετά...δράμα!!

GiovannaXA τρουφακιααααα;;;;; μα τρουφακια;;;;;;

αχ χαλαστρα σου κανει!!!!μηπως να βρεθουμε να μου δωσεις και εμενα το βιβλιο μπας και κανω κανενα βημα παραπανω;;;;γιατι δεν βλεπω ουτε γραμμαριο να εχω χασει.....:(:(:( !!!

φιλακια και καλημερα!!!

GiovannaXA τρουφακιααααα;;;;; μα τρουφακια;;;;;;

αχ χαλαστρα σου κανει!!!!μηπως να βρεθουμε να μου δωσεις και εμενα το βιβλιο μπας και κανω κανενα βημα παραπανω;;;;γιατι δεν βλεπω ουτε γραμμαριο να εχω χασει.....:(:(:( !!!

φιλακια και καλημερα!!!

ω ναι!!! τρουφάκια!!!! Η άτιμη!!! Θα βρεθούμε σίγουρα, το είπαμε αυτό. Την άλλη εβδομάδα από τις εκλογές θα οργανωθούμε. Αν το έχω τότε πίσω το βιβλίο θα στο φέρω.

καλημερα και απο μενα

μα βρε giovanna μου τρουφακια;;;:D:D:D:D..εχει χιουμορ η κουμπαρα...αλλα εσυ κιουρια...μπραβο που τα μοιρασες...

Δεν ζυγιστηκα ουτε σημερα

Αλλα χτες μετα το παγωτο πηγα στο σχολειο της κορης για να παρουμε το απολυτηριο κτλ και φορεσα ενα στενο παντελονι, στενο μπλουζακι, ψηλα παπουτσια και αισθανθηκα θεα...παντελονι που πριν 2 μηνες ουτε καν ανεβαινε στο γονατο...το κυριοτερο δε ηταν οτι 4 μαμαδες μου ειπαν ποσο ομορφη ειμαι και ποσο πολυ εχω αδυνατισει:D:D:D..τρομερα ανεβαστικο συναισθημα...ετσι λοιπον και σημερα συνεχιζω με την διαιτα μου και το απογευμα θα περασω παλι απο το γυμναστηριο....

Κορες δυνατα και μην μας παιρνει αποκατω...μονο θεληση ειναι..

χριστινακι χιλια μπραβο για την προσπαθεια

γεωργια ουτε εγω ειμαι υπερ των στερητικων...με τιποτα δεν θα εκανα κατι τετοι..δεν θα αντεχα...για την ατκινς γιατι εισαι τοσο αρνητικη;;;αν την κρατησεις 1-2 εβδομαδες δεν ειναι καθολου ασχημη διαιται για να παρεις μπρος....

ω ναι!!! τρουφάκια!!!! Η άτιμη!!! Θα βρεθούμε σίγουρα, το είπαμε αυτό. Την άλλη εβδομάδα από τις εκλογές θα οργανωθούμε. Αν το έχω τότε πίσω το βιβλίο θα στο φέρω.

εμας προχθες στην γιορτη του σχολειου ειχαν παρει γλυκακια,καραμελακια και τα αλλα μου ειναι σαν σφουγγαρακια καραμελιτσες(;;;;;;;) και τα εβαλαν διπλα μου......μπου χουχου......λες και ξερουν και μου φερνουν το κουτι στα μουτρα :D:D:D:D

ατιμη ζυγαρια......1 μιση χρονο εκανα να ξεκολισω απο το 63-65 και να δω το 5 μπροστα και με το που τα καταφερα..........εμεινα εγκυος στο τριτο!!!!!!!!!!!

αντε παλι απο την αρχη λοιπον!!!!

(μα τρουφακια;;;;;;;;;;τους εχω αδυναμια!!!!!!!)

Διαφημίσεις

Kαλημέρες και πάλι!

για την ατκινς γιατι εισαι τοσο αρνητικη;;;αν την κρατησεις 1-2 εβδομαδες δεν ειναι καθολου ασχημη διαιται για να παρεις μπρος....

Αχ, αχ! Εγώ δεν μίλησα για Άτκινς! (Αν και συμφωνώ κι εγώ ότι για "σπρώξιμο" μιας-δυο εβδομάδων δεν είναι κακή.)

Georgiamami αυτές τις στερητικές δίαιτες τις φοβάμαι και εγώ.

Ούτε για στερητική δίαιτα! Τρεις-τέσσερις μέρες πρωτεϊνες και σαλάτες και φρούτα είπα. Αν είναι αυτό στερητικό, τότε τα σκέτα φρούτα τι είναι? Δεν αμφιβάλλω ότι είναι τέλεια αποτοξίνωση, αλλά φοβάμαι να την κάνω γιατί μετά θα λυσσάξω...

Δευτέρα ζυγίζομαι κι εγώ. Αν και έχω κάνει αρκετές παρασπονδίες και δε νομίζω να έχω χάσει και τίποτα. Ελπίζω μόνο να μην έχω πάρει!:rolleyes:

Α! και αν μου έφερναν τρουφάκια τώρα δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει ούτε ψιχουλάκι... ούτε κόκκος τρούφας!:oops:

αχ σας ευχαριστω κοριτσια μου πολυ πολυ!!να ξερατε ποσο με βοηθατε..giovannaxa πολυ γελασα με τα τρουφακια και την κουμπαρα!!κατι τετοια μου κανουν και εμενα αλλα συγκρατουμαι!!!οσο για την ζυγαρια που ζυγιζεσαι συνεχεια και εγω αυτο εκανα μεχρι που την εβαλα σε σημειο που να μην ειναι ευκολο να την βγαλω και ετσι ζυγιζομαι 1-2 φορες την βδομαδα!!καλλιοπακι μου εχασα τα πιο πολλα κιλα γιατι εχω και τα πιο πολλα κιλα!!!νομιζω οτι καλυτερα απο ολες μας εεω μεσα τα παει η skybeam!!!αλλα σευχαριστω πολυ πολυ....γεωργια μου εχω κανει πολλες αποτοξινωτικες διαιατες(μονο με φρουτα.μονο λαχανικα,φρουτα και λαχανικα,της σουπας.ατκινς).για δυο τρεις μερες ειναι μια χαρα απλα να προσεχεις να μην πεινας!εγω ας πουμε δεν μου αρεσε η σουπα,δεν ετρωγα τιποτα με αποτελεσμα μετα απο 2 μερες να πεφτω με τα μουτρα στο φαγητο!!η ατκινς σαν διαιτα με ατονουσε πολυ ασε που δεν χανεις σε λιπος αλλα σε μυικο ιστο...βασικα η πιο καλη αποτοξινωτικη διαιτα(τουλαχιστον για μενα)ειναι αυτην με την χορτοσουπα γιατι παιρνεις ολες τις βιταμινες και αν την φας δεν πεινας..αλλα ποιος την κανει οεο???????μαλλον ομως θα βρω το κουραγιο να την κανω μολις κολλησω(γιατι θα κολλησω με ξερω!!!)μακια πολλα πολλα σε ολα τα κοριτσια!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Γεωργία θα πεινάσεις πολύ και φοβάμαι μήπως αργότερα σου γυρίσει μπούμερανγκ! Στη θέση σου θα έκανα (που θα το κάνω δηλαδή γιατί έχω ξεφύγει) 3-4 μέρες έως και μια εβδομάδα πρωτεϊνες + σαλάτες + φρούτα. Αλλά ό,τι κι αν αποφασίσεις... μαζί σου!

Συμφωνώ. Βάλε και λίγο κρεατάκι να "πιάσει"!

Εγώ Γεωργία θα σου προτείνω να την κάνεις πάντως, γιατί εάν την κάνεις θα πέσεις σίγουρα κανά δυο κιλάκια και θα πάρεις δυναμη να συνεχίσεις.

Καλλιοπάκι γιατί μπριζώθηκες παιδί μου? Είναι θέμα ποσότητας, είμαι τυρού ξέρεις και όταν λέω τυρί μπορεί να εννοω μέχρι και 100 γρ :rolleyes:

κι εγώ απ' αυτές είμαι... 100 γρ και λίγα λες..... Βέβαια τελευταία είμαι Τυρία! Ούτε το σπιρτόκουτο δεν τρώω, πολύ απλά γιατί δεν μου φτάνει!!! Οπότε καλύτερα τίποτα παρά ίσα που να παίρνω μυρωδιά....

Καλημέρα να μπω στην παρέα σας? :tongue::tongue:

Εννοείται!

Λοιπόν, κορίτσια, καθίστε.

Είδαμε 4αρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ τις γοργόνες μου, το άδειο ψυγείο μου και πάνω από όλα τη ζυγαριά μου :)

Giovana εγώ είμαι που ζυγίζομαι κάθε μέρα.... αλλά θα το κόψω.. προσπαθώ.....

καλλιοπακι μου εχασα τα πιο πολλα κιλα γιατι εχω και τα πιο πολλα κιλα!!!νομιζω οτι καλυτερα απο ολες μας εεω μεσα τα παει η skybeam!!!

Δεν έχει σημασία πόσα έχεις. Σημασία έχει ότι χάνεις!!!! 'Οτι πιάνεις τους στόχους σου! Εγώ για να πω ότι έχασα πέρασαν δυο χρονια καλέ.....

Συμφωνώ για την skybeam, χάνει σταθερά και όλο κατεβαίνει!

ατιμη ζυγαρια......1 μιση χρονο εκανα να ξεκολισω απο το 63-65 και να δω το 5 μπροστα και με το που τα καταφερα..........εμεινα εγκυος στο τριτο!!!!!!!!!!!

αντε παλι απο την αρχη λοιπον!!!!

Κάτι έχασα εδώ..... μας ανακοινώνεις εγκυμοσύνη;:confused::confused::confused::confused:

Ούτε για στερητική δίαιτα! Τρεις-τέσσερις μέρες πρωτεϊνες και σαλάτες και φρούτα είπα. Αν είναι αυτό στερητικό, τότε τα σκέτα φρούτα τι είναι?

Δεν αναφερόμουν σε εσένα. Για Georgiamami μιλούσα που είπε φρούτα και σαλάτες μόνο.

εγω ας πουμε δεν μου αρεσε η σουπα,δεν ετρωγα τιποτα με αποτελεσμα μετα απο 2 μερες να πεφτω με τα μουτρα στο φαγητο!!η ατκινς σαν διαιτα με ατονουσε πολυ ασε που δεν χανεις σε λιπος αλλα σε μυικο ιστο...βασικα η πιο καλη αποτοξινωτικη διαιτα(τουλαχιστον για μενα)ειναι αυτην με την χορτοσουπα γιατι παιρνεις ολες τις βιταμινες και αν την φας δεν πεινας..αλλα ποιος την κανει οεο???????μαλλον ομως θα βρω το κουραγιο να την κανω μολις κολλησω(γιατι θα κολλησω με ξερω!!!)μακια πολλα πολλα σε ολα τα κοριτσια!!

Αυτή τη δίαιτα με τη σούπα την έχω κάνει μια φορά και έχω χάσει. Προσπάθησα να την κάνω άλλες δυο φορές και όπως την έφτιαξα έτσι την πέταξα..... ανακατευόμουν και μόνο που την έβλεπα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...