Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

:oops::oops::oops:

μολις εφαγα μια μπαλα παγωτο μπιτερ χωρις ζαχαρη και γαλα...αλλα και παλι δεν θα εχει λιπος;;;;

βριστε με παρακαλω....

dimmi αυτο ειναι το κακο οταν γυρνας απο την δουλεια...οτι πεινας πολυ ..και εγω το εκανα αυτο συχνα..ιδιως αν γυριζα αργα τα βραδια...αν ακολυθησεις αυτο που λες για βραδυ ομως το σωνεις....ειδες ομως το ντελιβερι;;;δεν εχουν αρμονικες μεριδες...ιδια αναλογια κοτοπουλου και ρυζιου;;;;;;χαθηκε να εβαζαν κανα ψητο λαχανικο;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Aaaaxaxa έχουμε πλάκα σήμερα! Κι εγώ μόλις έφαγα (ψιλοσωστά), έχω φάει και τα φρούτα μου το πρωί και κρατιέμαι με το ζόρι! Για βράδυ έχω 40 γρ. ψωμί και 40 τυρί + σαλάτα αλάδωτη + ένα φρουτάκι άμα πεινάω πολύ. Δεν φτάνουν τα άτιμα!

μπραβο σε ολα τα κοριτσια σημερα.!εγω το πρωι πηγα και συζητησα το θεμα περι χειρουργειου με τον γυναικολογο μου που τον εχω και θαρρος και ασχολειται και με την διατροφη(ξερει γιατρους εννοω..) και μου ειπε οχι...οτι εχω πολλες πιθανοτητες να τα καταφερω και μονη μου,και αν λυγισω να παω σε ψυχολογο και θα με βοηθησει σιγουρα...αυτα τα χειρουργεια μου ειπε ειναι επικυνδυνα και εγω με την καισαρικη ειχα κινδυνεψει οχι να παω να κανω και τετοιο χειρουργειο!οποτε το ξεχναμε και το παλευω μονη μου!και με εσας φυσικα!!σημερα ζυγιστικα και ειμαι μειον ενα!!οποτε για τα δεκα πρωτα κιλα μου μενουν αλλα 2!!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

καλα το κοτοπουλο με ρυζι ποσες θερμιδες εχει????????????ντιμι τα υπολογισες σωστα?

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

και εγω τις τελευταιες μερες τα παω αρκετα καλά. για να δουμε.....

Τόλμησα το Σαββατοκυριακο και πηγα για μπανιο. Βασικα αν δεν γκρινιαζε η κορη μου δεν θα το αποφασιζα. εεε μαλλον γι αυτο το εραψα τωρα γιατι δεν ενιωθα και πολύ ανετα. Και ξερετε μενω σε επαρχιακη πόλη και η μικρή ήθελε να πάμε εκει που εχει πολυ κόσμα για να βρει παιδακια να παιξει.

εμενα αυτο που με ενοχλει τελικά περισσότερο ειναι η χαλαρωση παντου. ουφ ....

έτσι πως πάμε παντως ως χωρα σε αναγκαστικη διαιτα μας βλέπω.

κοριτακια θα τα καταφερουμε

Διαφημίσεις

μπραβο σε ολα τα κοριτσια σημερα.!εγω το πρωι πηγα και συζητησα το θεμα περι χειρουργειου με τον γυναικολογο μου που τον εχω και θαρρος και ασχολειται και με την διατροφη(ξερει γιατρους εννοω..) και μου ειπε οχι...οτι εχω πολλες πιθανοτητες να τα καταφερω και μονη μου,και αν λυγισω να παω σε ψυχολογο και θα με βοηθησει σιγουρα...αυτα τα χειρουργεια μου ειπε ειναι επικυνδυνα και εγω με την καισαρικη ειχα κινδυνεψει οχι να παω να κανω και τετοιο χειρουργειο!οποτε το ξεχναμε και το παλευω μονη μου!και με εσας φυσικα!!σημερα ζυγιστικα και ειμαι μειον ενα!!οποτε για τα δεκα πρωτα κιλα μου μενουν αλλα 2!!!!

χριστινακι θα σου προτεινα το βιβλιο Η ψυχολογια της δίατας.

Σου μαθαινει πως να χειριζεσαι βουλιμικες τάσεις, τις αρνητικες μας σκέωεις που υπονομευουν τον ιδιο μας τον εαυτο, ππως να επαινουμε τον εαυτό μας και πολλα ακομα σε μορφη ασκήσεων. Εμενα με βοηθαει πολυ.

ευχαριστω ματρι μου,θα το ψαξω.ελπιζω να το εχουν τα βιβλιοπωλεια και να μην ειναι εξεζητημενο βιβλιο!!κανατε το πρωτο σας μπανακι ε??αχ μπραβο σας και μη μασας και αν εχει κοσμο η παραλια!οποιος ενοχλειται απο την χαλαρωση η τα κιλα να κοιταει αλλου..!!

σημερα ζυγιστικα και ειμαι μειον ενα!!οποτε για τα δεκα πρωτα κιλα μου μενουν αλλα 2!!!!

Υποκλίνομαι!!!

Στατιστικά να το δεις, είσαι η μόνη που έχει χάσει τόσα κιλά από όταν αρχίσαμε να τα λέμε εδώ! Εύγε!

Dimmi πριζώθηκα τώρα, πάω να μετρήσω τις θερμίδες μου μέχρι στιγμής.

Κόρες, ΣΥΓΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ! Να με σκέφτεστε τσουπωτή τσουπωτή με το βούρδουλα. Είμαι φοβιστική, μπρρρρρρρρρ

!!!

Στατιστικά να το δεις, είσαι η μόνη που έχει χάσει τόσα κιλά από όταν αρχίσαμε να τα λέμε εδώ! Εύγε!

Πραγματικά! Χριστίνα τα πας τέλεια, είσαι μια ανάσα πριν τον πρώτο στόχο!

Χριστινα, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!

Σουπερ ντουπερ η απωλεια μεχρι τωρα.

Αντε κορες, να την ακολουθησουμε κι εμεις συντομα!!!

Πρεπει να κανω μια διαιτα αποτοξινωσης ΜΟΝΟ με φρουτα και σαλατες. Να το τολμησω μεσα στο ΣΚ που θα ειμαι σπιτι?????? Παρολο που τρωω φρουτα και σαλατες, το βλεπω δυσκολο στην πραξη.Την εχει κανει καμια σας????? Κι αν με πιασει καμια διαροια, τι κανουμε????

Μου θυμιζει την προετοιμασια που ειχα κανει επι 3 μερες για μια ειδικη εντερικη εξεταση, που ετρωγα .......... βασικα ...... δεν ετρωγα ...σχεδον τιποτα.

Ακουω για μπανακια στη θαλασσα και ζηλευω.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Γεωργία θα πεινάσεις πολύ και φοβάμαι μήπως αργότερα σου γυρίσει μπούμερανγκ! Στη θέση σου θα έκανα (που θα το κάνω δηλαδή γιατί έχω ξεφύγει) 3-4 μέρες έως και μια εβδομάδα πρωτεϊνες + σαλάτες + φρούτα. Αλλά ό,τι κι αν αποφασίσεις... μαζί σου!

Γεωργία θα πεινάσεις πολύ και φοβάμαι μήπως αργότερα σου γυρίσει μπούμερανγκ! Στη θέση σου θα έκανα (που θα το κάνω δηλαδή γιατί έχω ξεφύγει) 3-4 μέρες έως και μια εβδομάδα πρωτεϊνες + σαλάτες + φρούτα. Αλλά ό,τι κι αν αποφασίσεις... μαζί σου!

Δηλαδη να ξεχασω υδατανθρακες για 3-4 μερες????? Μου θυμιζει γνωστη διαιτα που ΔΕΝ θελω να κανω. Απλα θελω 1-2 μερες αποτοξινωση αλλα χωρις να με βλαψω.

Χαχαχα...τωρα που το σκεφτομαι, υπαρχει καλυτερος τροπος για να ...... αποτοξινωθω. Να κοιμηθω ....... συνεχομενα.Θα ξυπνω, θα πινω νερο, θα πηγαινω WC , θα τρωω ενα φρουτο και θα την ξαναπεφτω. Με αυτον τον τροπο θα κανω λιγες καυσεις, θα ξεκουραστω .....αφανταστα και δε θα πειναω. Λετε να πιασει?????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Δηλαδη να ξεχασω υδατανθρακες για 3-4 μερες????? Μου θυμιζει γνωστη διαιτα που ΔΕΝ θελω να κανω. Απλα θελω 1-2 μερες αποτοξινωση αλλα χωρις να με βλαψω.

Χαχαχα...τωρα που το σκεφτομαι, υπαρχει καλυτερος τροπος για να ...... αποτοξινωθω. Να κοιμηθω ....... συνεχομενα.Θα ξυπνω, θα πινω νερο, θα πηγαινω WC , θα τρωω ενα φρουτο και θα την ξαναπεφτω. Με αυτον τον τροπο θα κανω λιγες καυσεις, θα ξεκουραστω .....αφανταστα και δε θα πειναω. Λετε να πιασει?????

xaxaxax δεν είν κακό!

Βασικά αν το κάνω αυτό θα πέσω με τα μούτρα μετά, συμφωνώ με Skybeam.

Αλλά είπαμε είναι θέμα ανθρώπου αυτά.

Χριστίνα μου καλύτερα με ψυχολόγο αν έχεις τη δυνατότητα παρά να...σφαχτείς. Πραγματικά το πρόβλημα είναι στο μυαλό και όχι στο σώμα.

Δεν έχει πολλές θερμίδες το κοτοπουλόρυζο, ίσα ίσα.

Δε με έβλαψε θερμιδικά αυτό αλλά το πρωινό ενδιάμεσο τυρί που ήταν παχυντικό πολύ κλαψ κλαψ αλλά τόσο ωραίο!

Στη δουλειά το...σαβούρωσα! :cool:

Σπίτι συνήθως τρώω τρικαλινό λαιτ που δεν έχει πολλές θερμίδες και λίπη.

Καλλιοπάκι γιατί μπριζώθηκες παιδί μου? Είναι θέμα ποσότητας, είμαι τυρού ξέρεις και όταν λέω τυρί μπορεί να εννοω μέχρι και 100 γρ :rolleyes:

Κορίτσια τα κράτησα όπως σας είπα, μόνο αντί για παγωτό 0% έφαγα 2 λουκούμια.

Τώρα το βράδυ ανάμεικτη κολοκυθο-ντοματο-αγγουρο σαλάτα αλάδωτη.

Εντάξει λοιπόν είμαι, αρκεί να το κρατήσω και να μη φάω από εδώ και πέρα.

Δυστηχώς πεινάω, βασικά λιγουρεύομαι τόσο μα τόσο πολύ. Δεν τα έκανα καθόλου καλά σήμερα!

Δεσμεύομαι ότι δε θα φάω από εδώ και πέρα :cry:

Πάω έχει ωραίο εργάκι στο σταρ!

Α δε σας είπα περπάτησα και λίγο με το καρότσι!

-7.5 κιλά :D

χριστινακι θα σου προτεινα το βιβλιο Η ψυχολογια της δίατας.

Σου μαθαινει πως να χειριζεσαι βουλιμικες τάσεις, τις αρνητικες μας σκέωεις που υπονομευουν τον ιδιο μας τον εαυτο, ππως να επαινουμε τον εαυτό μας και πολλα ακομα σε μορφη ασκήσεων. Εμενα με βοηθαει πολυ.

α το έχω! Είναι πολύ καλό!

Οπως με είχε βοηθήσει πολύ με το γυμναστήριο και τη δίαιτα το "ρυθμίστε το μεταβολισμό σας" που έδιναν πρόσφατα με κάποια περιοδικά μαζί!

Κορίτσια έχω πολλά διαιτοβιβλία, αν μπορώ να φανώ χρήσιμη να σας γράψω κάποια δίαιτα που αναζητάτε να μου πείτε!

Μόνο το διαιτολόγιο του διαβητολόγου έχασα, αλλά το ξέρω απέξω:rolleyes: τόση πείνα ξεχνιέται?

Και τώρα που λέω για διαβήτη θυμήθηκα πως και το βιβλίο "ισογλυκαιμική διατροφή" με είχε βοηθήσει πολύ πολύ!

-7.5 κιλά :D

Αν τρως μόνο φρούτα θα πέσεις με τα μούτρα σε όλα τα άλλα! Δεν είναι Atkins, τρως τα φρουτάκια και τα λαχανικά σου κανονικά, δεν έχει κάτι το βλαβερό! Πάντως συμφωνώ απόλυτα με τη δίαιτα του ύπνου, σίγουρα είναι πολλαπλά ωφέλιμη!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...