Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλησπερα...ειμαι ψιλοχαλια...εχω απιστευτο φουσκωμα, ανευ λογου, εχω να ενεργηθω 2-3 μερες παρα του οτι πινω νερο-τρωγω φρουτα-σαλατες....κ εκανα εξετασεις θυροειδη κ εχω 2 οζους, ο ενας ενα εκατοστο κ ο αλλος λιγο πιο μικρος...δεν ξερω τι σημαινει αυτο για τις ορμονες μου, δεν εχω παρει ακομα τις αιμοτολογικες....αυριο θα τις παρω κ πεμπτη θα παω γιατρο...ελπιζω να μην εχουν χαλασει ολα παλι (ειχα ζοριστει να τον ρυθμισω, οταν τον πρωτοανακαλυψα)...

και εγω σε μια ιδια φαση ειμαι. μην σε παιρνει απο κατω. εδω ειμαστε να τα λεμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλησπέρα κορίτσια μου. Πώς πάνε οι διατροφούλες; Εγώ ήμουν και χτες κυρία με τα ούλα μου :tongue::tongue::tongue::tongue: Η κόρη μου με έσερνε και πάλι σε παιδικό πάρτυ και είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου γιατί πέρα από μισό μικρό κομματάκι τούρτα δεν έφαγα τίποτα άλλο. Άντε να δούμε πώς θα μας πάει.

εμενα απο χθες που ειδα μια φιλη που εχει κανει γαστρικο μπαι μπας τρυγυρναει πολυ στο μυαλο μου το να κανω και εγω...ειναι δυσκολη επεμβαση και τα λεφτα πολλα αλλα μονη μου ποσα θα χασω?20?30?ε μετα παλι θα κουραστω και παλι μια απο τα ιδια,τοσα χρονια αυτο γινεται αλλωστε..εκει που λεω οκ παω καλα ε εκει με παιρνει απο κατω και μου φενεται ακατωρθωτο αυτο που προσπαθω να κανω.ουφ τα ειπα και ξαλαφρωσα καπως...μακια σε ολες

Χριστινάκι έχεις μιλήσει με κάποιον γι' αυτό που σκέφτεσαι; Μην σε παίρνει πάντως από κάτω. Είσαι σε καλό δρόμο, απλά ίσως σε κάποια φάση χρειαστείς διάλλειμα ή βοήθεια από διαιτολόγο. Να σου πω τη δική μου ιστορία; Πάντα ήμουν παχουλό παιδί και χοντρή έφηβος, αλλά στα 18 μου, με πανελλήνιες και κάποια ακόμα προβλήματα στο σπίτι, είχα φτάσει 140 κιλά. Τη 2η φορά που έδωσα, και αφού είχε φύγει και το πολύ άγχος, έχασα 15 κιλά. Όταν πήγα Αθήνα έχασα σε ένα χρόνο άλλα 15 κιλά, χωρίς δίαιτα. Είχα ξεαγχωθεί, για οικονομικούς λόγους έτρωγα σαλάτες και περπάταγα περισσότερο, :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:... χωρίς όμως να καταλαβαίνω πόσο καλό μου κάνω.... :tongue::tongue::tongue::tongue:ήρθε και ο έρωτας και βοήθησε και αυτό.... Έφτασα 110 κιλά και τα διατήρησα και τα 4 χρόνια που ήμουν Αθήνα. Όταν γύρισα Κέρκυρα, ένα χρόνο δηλαδή μετά, αποφάσισα να συνεχίσω την προσπάθεια και πήγα σε διαιτολόγο. Είχα πείσμα, θέληση, περπάταγα πολύ.... έκανα βέβαια και άλλες κάψεις τότε.... και μέσα σε 4ις μήνες έχασα 20 κιλά τα οποία διατήρησα, με κάποια μικρά σκαμπανεβάσματα, για 5-6 χρόνια. Για να μην σε βάζω να κάνεις υπολογισμούς είχα φτάσει 90 κιλά. Λίγο πριν το γάμο έχασα άλλα 5 κιλά (85) και πέταγα στα ουράνια..... Μετά με ένα χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνω πήρα 6 κιλά, έφτασα 91 και σε αυτά τα κιλά έμεινα έγκυος. Μετά τη γέννηση της μικρής μου ήμουν γύρω στα 93 - 94 και ουσιαστικά με πήρε η μπάλα πριν από 2 χρόνια με αποκορύφωμα τους τελευταίους μήνες :cry::cry::cry::cry::cry::cry: Όπως καταλαβαίνεις έχω χάσει και εγώ πολλές ζυγαριές κιλά στη ζωή μου. Να σου πω ότι από το 2000 έως το 2011, με εξαίρεση το διάστημα εγκυμοσύνης και λίγο μετά πήγαινα συνέχεια γυμναστήριο..... αυτά τα δικά μου. Τώρα δεν ξέρω πώς να μαζευτώ πάλι. Υποσχέθηκε ο καλός μου να με στηρίξει και να κρατάει λίγο παραπάνω τη μικρή για να πηγαίνω για περπάτημα (no money πια για γυμναστήριο :?:-?:?:-? ), και όπως μου λέειμ ''διαιτολόγος του εαυτού σου είσαι εσύ''.

καλησπερα...ειμαι ψιλοχαλια...εχω απιστευτο φουσκωμα, ανευ λογου, εχω να ενεργηθω 2-3 μερες παρα του οτι πινω νερο-τρωγω φρουτα-σαλατες....κ εκανα εξετασεις θυροειδη κ εχω 2 οζους, ο ενας ενα εκατοστο κ ο αλλος λιγο πιο μικρος...δεν ξερω τι σημαινει αυτο για τις ορμονες μου, δεν εχω παρει ακομα τις αιμοτολογικες....αυριο θα τις παρω κ πεμπτη θα παω γιατρο...ελπιζω να μην εχουν χαλασει ολα παλι (ειχα ζοριστει να τον ρυθμισω, οταν τον πρωτοανακαλυψα)...

Μα ποιο άνευ λόγου φούσκωμα; Αφού δεν έχεις ενεργηθεί για 2-3 μέρες. Εμένα με βοηθάνε τα ακτινίδια κάθε πρωί και τα ξερά δαμάσκηνα που και που.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα. Σημερα .....καπως ξεπρησμενη. Θα δω σε λιγο που θα αρχισω να πινω νερο και να φουσκωνω σα μπαλονι. Γενικα απο διατροφη ειμαι κΙΟΥρια. Και περπατησα χθες μια ωρα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Αν το καπνισμα δεν ηταν βλαβερο, θα το ξαναρχιζα, μηπως και "εστρωνα". Κι εγω φουγαρακι απο τα 14 μου!!!! Εχει τρια χρονια που το εκοψα απλα συνεπεσε με την κατασταση υποθ μου και με μαμησε.

Αν σας πω οτι αυτη τη στιγμη νιωθω οτι το στομαχι μου θα εκραγει, θα με πιστεψετε??? Και ακουστε τι εχω φαει απο το πρωι:

πρωινο 7:30 ενα φλυτζ γαλα 1,5% σκετο, μια χουφτιτσα κορν φλεικς, στις 10:30 ηπια ενα φραπεδακι με 2 κ.γ. ζαχαρη και μια μεριδα γαλατακι, στις 12:30 2 κριτσινια ηλιοσπορου και 10 φουντουκια. Μεχρι τωρα εχω πιει 750 ml νερο σε θερμοκρασια δωματιου παντα. Και νιωθω οτι το στομαχι μου θα σμπρωξει το επιπλο γραφειου που καθομαι. Αυτο που λενε, πινω νερο και φουσκωνω...... γμτ...ολα σε μενα?????

Ο χαρακτηρισμος "αρχηγος" μου θυμισε την Mpap. Αυτη ηταν η αρχηγος μας εδω μεσα και μαθαμε πολλα απο κεινη. Τωρα δε φαινεται.... εδω αλλα τα λεμε ...αλλου.

να έρθει κι από εδώ καλέ να μας διαφωτίσει χιχιχιχι

Οσο για το τσιγάρο μη το σκέφτεσαι καν έτσι, αυτό το effect που έχει στο μεταβολισμό είναι μόνο πρόσκαιρο, για 1-2 μήνες...άσε που τοπαλιοτσίγαρο είναι χειρότερη εξάρτηση και από το φαγητό, γιατί το φαγητό το τρως και για να ζήσεις, ενώ το τσίγαρο?

γεωργια μου θα συμφωνησω με καποια κοριτσια που ειπανε να πας σε εναν ενδοκρινολογο διατροφολογο.ειχα παει και εγω παλια και με ειχε βοηθησει τοτε απλα κουραστηκακαι τα παρατησα..γιατι δεν δικαιολογειται τετοιο φουσκωμα με αυτα που τρως.ποσο μαλλον με νερο!!εμενα απο χθες που ειδα μια φιλη που εχει κανει γαστρικο μπαι μπας τρυγυρναει πολυ στο μυαλο μου το να κανω και εγω...ειναι δυσκολη επεμβαση και τα λεφτα πολλα αλλα μονη μου ποσα θα χασω?20?30?ε μετα παλι θα κουραστω και παλι μια απο τα ιδια,τοσα χρονια αυτο γινεται αλλωστε..εκει που λεω οκ παω καλα ε εκει με παιρνει απο κατω και μου φενεται ακατωρθωτο αυτο που προσπαθω να κανω.ουφ τα ειπα και ξαλαφρωσα καπως...μακια σε ολες
συμφωνώ κι γω και επαυξάνω, αυτό με το νερό είναι περίεργο, αν σκεφτεί κανείς ότι όσο πιο πολύ πίνεις τόσο πιο πολύ ξεφουσκώνεις.

Χριστίνα μου εσύ ξέρεις καλύτερα τί σου ταιριάζει, είναι και θέμα ιδοσυγκρασίας. Πχ όσο κι αν ταλαιπωρούμαι έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα χάσω για πάντα τα κιλά και δε θα ήθελα να επέμβω με άλλους τρόπους στο σώμα μου. Αλλά όταν η ελπίδα σβήνει τότε...δεν υπάρχει και κίνητρο...και χωρίς κίνητρο λίγα πράγματα γίνονται. Ετσι το βλέπω για μένα :|

ο οργανισμός συνηθίζει ο άτιμος, δοκίμασε αν θες να φάς κάτι διαφορετικό που πρίν δεν έτρωγες πχ δαμάσκηνα, και ίσως πας σφαίρα τουαλέτα!

Τους όζους μη τους φοβάσαι, όταν είναι κάτω από κάποιο μέγεθος τότε δεν ενέχουν κίνδυνο και σου δίνουν φάρμακο να απορροφηθούν μόνοι τους! Είχε και η αφεντιά μου ΚΑΙ από αυτό :rolleyes:

Καλησπέρα κορίτσια μου. Πώς πάνε οι διατροφούλες; Εγώ ήμουν και χτες κυρία με τα ούλα μου :tongue::tongue::tongue::tongue: Η κόρη μου με έσερνε και πάλι σε παιδικό πάρτυ και είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου γιατί πέρα από μισό μικρό κομματάκι τούρτα δεν έφαγα τίποτα άλλο. Άντε να δούμε πώς θα μας πάει.
μπράβο έτσι να παίρνουμε θάρρος κι εμείς!

Δεν έγινε τίποτε με λίγο γλυκό!

Καλημερα. Σημερα .....καπως ξεπρησμενη. Θα δω σε λιγο που θα αρχισω να πινω νερο και να φουσκωνω σα μπαλονι. Γενικα απο διατροφη ειμαι κΙΟΥρια. Και περπατησα χθες μια ωρα.

μια χαρά πας! Επιμένεις και θα νικήσεις θα δείς! Υπομονή θέλει!

Τα δικά μου νέα: Χθες δεν έφαγα και πολυ σωστα:

πρωι τοστ, ενδιαμεσο γιαρμά, μεσημέρι φασολάκια με φέτα λαιτ και ψωμί, απόγευμα (κρατηθείτε!) γλυκό κουταλιού ξεπλυμένο με νερό χιχιχιχι 2 παγωτάκια 37 θερμίδων το ένα & λίγο μάνγκο,

πιο μετά μακαρόνια με τυρί

Ολα αυτά ως τις 9, μετά μέτρησα θερμίδες και ήμουν αισίως στις 1630.

Στις 12 πεινούσα και έφαγα κολοκυθάκια βραστά χωρίς λάδι με ντομάτα και αγγούρι.

Και το αποτέλεσμα, σήμερα να είμαι 600 γρ. πάνω!

Βέβαια είμαι ακόμα αδιάθετη :evil: και νιώθω πρησμένη.

Χθες λοιπόν 96.2 κιλά, σήμερα 96.8.

Σήμερα θα τα πάω καλύτερα αν και σηκώθηκα αξημέρωτα.

Αγωνιστικές καλημέρες!

-7.5 κιλά :D

:D:D:D

dimmi ειναι λογικο να σου μπαινει το παντελονι κοριτσακι ...εχει ανοιξει η λεκανη σου απο την γεννα...τα κοκκαλα θα μαζεψουν απο μονα τους σε κανα εξαμηνο...μεχρι τοτε υπομονη...σε καθε γεννα το σωμα αλλαζει για λιγο καιρο...

Εμένα ρε παιδιά ο γιατρός μου μου είχε πει (στις 40 μέρες) ότι δεν τίθεται θέμα σκελετικό. Δηλαδή τα κοκαλάκια μου είναι εκεί που ήταν και παλιά. Το λιπάκι μου κάνει τη δουλειά και μου έκλεινε ούτε πουκάμισο (καλά, για παντελόνι δεν το συζητώ.....)

Δεν ξέρω, προτιμώ την άποψη ότι 9 μήνες κάνει να μαζέψει το σώμα.....

Dimmi μου αρέσει πολύ η υπογραφή σου!

Χριστίνα μπορείς να τα καταφέρεις και χωρίς επεμβατικές μεθόδους. Να βάζεις μικρούς στόχους. Δεν θα χάσεις ξαφνικά 40 κιλά. Χάσε 10, εκεί θα επικεντρωθούμε.

Συζήτησέ το και με κάποιον ειδικό, δεν γνωρίζω τα υπέρ και τα κατά, γνωρίζω όμως ότι έχεις θέληση και δύναμη και μπορείς να κάνεις περισσότερα από όσα νομίζεις.....

Γεωργία αυτό με το πρήξιμο είναι πολύ ενοχλητικό. Θα το ψάξω κι εγώ λίγο, μήπως βρούμε κάτι χρήσιμο. Να συμβουλευτείς ενδοκρινολόγο εάν είναι εφικτό.

Πάντως τελευταία που νιώθω πρησμένη, το πρήξιμο μου φέρνει και νευρα, πολλά νευρααααααα

Τρώω φουλ φρούτα και περιμένω να δω το 64, έστω και μια ανάσα πριν το 65.

Καλημέρες, καλές προσπάθειες, συνεχίζουμε δυναμικά.

Και θυμηθείτε: Δύο μπουκιές λιγότερο σήμερα. Να μείνουν στο πιάτο παρακαλώ. Και να δώσετε χαιρετισμούς όταν θα τις πετάτε από εμένα. ΜΗ ΛΥΠΑΣΤΕ να αφήσετε φαγητό.

Διαφημίσεις

Και θυμηθείτε: Δύο μπουκιές λιγότερο σήμερα. Να μείνουν στο πιάτο παρακαλώ. Και να δώσετε χαιρετισμούς όταν θα τις πετάτε από εμένα. ΜΗ ΛΥΠΑΣΤΕ να αφήσετε φαγητό.

Aaaaxaxa! Μακάρι να τα καταφέρω! Εγώ πρησμένη και αδιάθετη ακόμα, χτες βράδυ χτύπησα κι ένα πιτόγυρο κοτόπουλο (μόνο με ντομάτα βέβαια και αλάδωτη πίτα). Και μια κοκακόλα κανονική. Α! και κάτι κουφετάκια. Τέσπα.

Ζυγίστηκα σήμερα, ενώ δεν έπρεπε, και με δείχνει μισό κιλό πάνω (αναμενόμενο). Δεν ξαναζυγίζομαι, θα περιμένω τη Δευτέρα που μας έρχεται. Σήμερα θα φάω σωστά, σήμερα θα φάω σωστά, σήμερα θα φάω σωστά, ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!

:tongue:

Τρώω φουλ φρούτα και περιμένω να δω το 64, έστω και μια ανάσα πριν το 65.

Καλημέρες, καλές προσπάθειες, συνεχίζουμε δυναμικά.

xaaxxa kalliopaki κι εμένα μου αρέσει η υπογραφή μου, ελπίζω μόνο να την τιμήσω!

Μόνο 30 κιλάκια θέλω μωρέ να χάσω, σιγά τα ωά! :tongue:

Κράτησα αυτό που έργαψες για τα φρούτα, πρόσεχε τα, έχουν πάμπολες θερμίδες και φυσικά σάκχαρα!

Πολλές φορές είναι καλύτερο να περιορίζεσαι σε όσες μερίδες τη μέρα πρέπει φρούτα, (συνήθως στα ενδιάμεσα γεύματα και όχι άφθονα φρούτα αλλά μετρημένα), και να τρώς περισσότερη πρωτείνη αν πεινάς.

Εμένα δε, προσωπικά μιλάω πάντα, τα παραπάνω φρούτα μου φέρνουν παραπάνω πείνα!

Aaaaxaxa! Μακάρι να τα καταφέρω! Εγώ πρησμένη και αδιάθετη ακόμα, χτες βράδυ χτύπησα κι ένα πιτόγυρο κοτόπουλο (μόνο με ντομάτα βέβαια και αλάδωτη πίτα). Και μια κοκακόλα κανονική. Α! και κάτι κουφετάκια. Τέσπα.

Ζυγίστηκα σήμερα, ενώ δεν έπρεπε, και με δείχνει μισό κιλό πάνω (αναμενόμενο). Δεν ξαναζυγίζομαι, θα περιμένω τη Δευτέρα που μας έρχεται. Σήμερα θα φάω σωστά, σήμερα θα φάω σωστά, σήμερα θα φάω σωστά, ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!

χαχαχαχαχαχαχ ΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ πολύ μου άρεσε αυτό, σήμερα θα φάω πιο σωστά, σήμερα θα φάω πιο σωστά, σήμερα θα φάω πιο σωστά? :rolleyes::confused::P

Καλημέρα! Διαβαζω οτι όλες τα πατε πολυ καλα! Μπραβο βρε κορίτσια!:)

Εγω σήμερα εχω διαιτολογο και με εχει πιασει μια αρνηση....αλλο πραγμα!

Δεν εχω διαθεση ούτε διατροφή να ακολουθήσω, ουτε λεφτα να δωσω

και γενικοτερα να μην κανω τίποτα. Δεν ξερω τι να πω! Με εχει παρει τοσο απο κατω με το οικονομικό θέμα

και με την όοολη κατασταση που επικρατει που αρνουμαι να κανω οτιδηποτε. :confused:

Παντως -τουλαχιστον μεχρι στιγμης- παρα την διαθεση δεν ξεσπαω

στο φαγητο, όπως κανω σχεδον καθε φορα που ειμαι στα κατω μου.

Σήμερα μεχρι στιγμής εχω φαει 1 γαλα και 1 κουλουρι θεσ/κης

Για μεσημερι εχω κοτοπουλο με γλυκοξινη και ρύζι καστανο.

Το βραδυ μαλλον γαλα με λίγα κορν φλεικς.

Φιλακια!

Κράτησα αυτό που έργαψες για τα φρούτα, πρόσεχε τα, έχουν πάμπολες θερμίδες και φυσικά σάκχαρα!

Πολλές φορές είναι καλύτερο να περιορίζεσαι σε όσες μερίδες τη μέρα πρέπει φρούτα, (συνήθως στα ενδιάμεσα γεύματα και όχι άφθονα φρούτα αλλά μετρημένα), και να τρώς περισσότερη πρωτείνη αν πεινάς.

Εμένα δε, προσωπικά μιλάω πάντα, τα παραπάνω φρούτα μου φέρνουν παραπάνω πείνα!

Καλά λες. Κι εμένα μου φέρνουν πείνα... Αλλά νιώθω φουσκωμένη και με βοηθάνε να ξεφουσκώσω (έτσι νομίζω τουλάχιστον.... κάτι σαν αποτοξίνωση...)

τοο κααλοοοο πουυυυουουυυ σουουου θεεελωωωωωω, μμμμμμμμμμμμμμμ

Διαφημίσεις

Ωρα 14:05

Εξακολουθω να ειμαι κΙΟΥρια.

Εχω φαει απο το πρωι :

πρωινο 2 φετουλες ολικης με λιγο βιταμ και μελι +γαλα

δεκατιανο ηπια καφε

στη 1:00 εφαγα 2 βερυκοκα + 2 κριτσινια

εχω πιει 1,3 λιτρο νερο

θα φαω στις 4:30 μεσημεριανο (παντα με σαλατα)

και ελπιζω να μην πεσει στην αντιληψη μου κανενα προκλητικο ειδος (βλεπε γλυκο).

Το πρηξιμο στο στομαχι μπορει να οφειλεται και στην σταση του σωματος που διατηρω απο το πρωι (καθιστικη δουλεια γραφειου σε ΗΥ). Παντως τα ποδια μου ...ΒΡΑΖΟΥΝ!!!!! Ελπιζω το βραδακι να ξανακαταφερω να παω για περπατημα.

Οσο για το διατροφολογο-ενδοκρινολογο που μου προτειεντε να παω...... μαλλον θα το αναβαλλω γιατι δεν υπαρχει ευρω ουτε για δειγμα. Αφου να φανταστειτε πρεπει να κανω επαναλληπτικο υπερηχο στο λαιμο μου (εχω ακομη θεμα με υπολειμα ιστου απο θυροειδη) και ....δεν ξερω ΠΩΣ θα το κανω. Δεν μας εφταναν τα κιλα, ηρθε και η οικ.κριση να μας αποτελειωσει!!!!

Για τη λιγουρα που λετε με τα φρουτα, το παθαινω κι εγω αλλα οχι με ολα τα φρουτα.Το μηλο παντως με κανει να πειναω μετα απο 15 λεπτα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

εμενα παλι ρε κορες οταν εχω λιγουρα παντα μου ερχεται για αλμυρο και οχι για γλυκο...πατατακια, τσηζ , πιτσα...

χθες πηγα γυμανστηριο αλλα το βραδυ εφαγα παλι ενα τσηζ...νταξ..δεν εχω ζυγιστει αυτην την εβδομαδα:cool:

Απο το πρωι εχω φαει

πρωινο 1 αβγο βραστο 3 παξιμαδια κριθινα 50 γρ χαλουμι και 150 γρ πορτοκαλαδα

δεκατιανο 2 λαβας λαιτ και 2 κρισπις ολικης και 10 γρ σταφιδες

μεσημερι 1 φετα ψωμι τοστ μαυρη , 160 γρ κοτοπουλο, μελιτζανες και πιπεριες ψητες...

και τωρα πειναωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....θελω να βγω να παρω πατατακια.....να μην το κανω...να μην το κανω....:oops::oops::oops:

Καλά λες. Κι εμένα μου φέρνουν πείνα... Αλλά νιώθω φουσκωμένη και με βοηθάνε να ξεφουσκώσω (έτσι νομίζω τουλάχιστον.... κάτι σαν αποτοξίνωση...)

Ο διαιτολόγος όταν του είχα ζητήσει παλιά, στα ίδια περίπου κιλά, αποτοξίνωση,

μου είχε πεί (αφού επέμενα ενώ εκείνος δε συμφωνούσε και πολύ),

να φάω μια μέρα μόνο φρούτα! Είχα και συνέχεια η δίαιτα αλλά πάει καιρός και :confused:

Κορίτσια γύρισα κατάκοπη από τη ζέστη σπίτι, και δεν είχαμε ρεύμα, έτσι αντί για κοτόπουλο στον ατμό με λαχανικά παράγγειλα απέξω.

Μέχρι να το φέρουν είχε έρθει το ρευμα και ένιωθα άπειρες τύψεις γιατί βάζουν μεγάλες μερίδες.

Τελικά εξαφάνισα το φαγητό σε χρόνο dt χωρίς σαλάτα όμως :|

Τουλάχιστο δεν ήταν πολύ παχυντικό, κοτόπουλο παιδάκια σχάρας με ρύζι.

Η πλάκα είναι πως από τη βαρεμάρα-νύστα μου το έφαγα πάνω στη ζυγαριά :shock::shock::shock:

Ετρωγα και ζύγιζα, μήπως έχει λασκάρει καμμιά βίδα με τη ζέστη?

Τελικά έφαγα 240 γρ. κοτόπουλο και 240 γρ. ρυζι! Τυχαίο? Δε νομίζω! χαχαχαχαχ

Πάω για θερμιδομέτρηση και επιστρέφω για απολογισμό ώς τώρα!

Λοιπόν πάλι σαλάτα...θα φάω το βράδυ γιατί τρώω καλά από το πρωί!

πρωί πρωί ψωμί + τυρί, πρωί πάλι ψωμί με τυρί (δεν είχα φρούτα στη δουλειά και είχα μεγάλη πείνα :(),

μεσημέρι κοτόπουλο με ρύζι

και ως τώρα είμαι αισίως στις 1450 θερμίδες.

Σκέφτομαι το απόγευμα που θα θέλω στάνταρ γλυκό (γιατί θα κοιμηθώ & όταν ξυπνάω το ζητάω!) να φάω 100 θερμίδες παγωτό 0%.

Οπότε πάω στις 1550.

Και το βράδυ μετά τη βόλτα (στην οποία θα πιω ανθρακούχο ή τσάι χωρίς ζάχαρη) να κάνω πάλι κολοκύθια βραστά με ντοματίνια και αγγούρι οπότε δε θα ανέβουν πολύ οι θερμίδες.

Τί να κάνω που έπιασα πάλι τις 1600 για πλάκα...αλλά δεν έχει νόημα να στεναχωριέμαι γιατί τότε θα φάω τα πάντα,

ενώ έτσι λεώ τουλάχιστο "ας μην ανεβάσω κι άλλο τις θερμίδες"

Αλλωστε κάτω από τις 2050 είναι δίαιτα για μένα.

Πρέπει όμως να συνέλθω και να κόβω θερμίδες γιατί έτσι θα χάσω με ρυθμό χελώνας τα υπόλοιπα κιλά :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...