Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Οταν δεν εχω δουλεια....... ψαχνω......πληροφοριες.

Αν θελετε ριξτε μια ματια

http://www.shape.gr/diatrofi-adynatisma/gine-adynati-meine-adynati/

Ευχαριστω για τις συμβουλες σας. Ηδη ειμαι υπο παρακολουθηση ενδοκρινολογου, γυναικολογου και περιστασιακα υπο διαιτολογου. Ολοι μου ελεγαν να ρυθμισω πρωτα την TSH και μετα να ασχοληθω με το θεμα κιλων και κυκλου. Το εκανα και τωρα οπως προαναφερα, προσπαθω να συμαζεψω τα ασυμαζευτα.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα και απο μενα

γεωργια και εγω πιστευω οτι θα πρεπει να πας να δεις καποιος ειδικο ενδοκρινολογο διαιτολογο...μπορει να ξερεις τι πρεπει να κανεις αλλα νομιζω οτι ο ειδικος θα ρυθμισει καλυτερα τις αναγκες του οργανισμου σου...γιατι δεν το δοκιμαζεις;;;;

4σταρ, περυσι ξεκινησα την διαιτα απο τον δευτερο μηνα θηλασμου...και ενω θηλαζα αποκλειστικα για 8 μηνες περιπου εχασα 10 κιλα...δεν μειωθηκε το γαλα μου αλλα το πηγαμε παρα πολυ σταδιακα καιε τρωγα απο ολες τις ομαδες τροφιμων...γνωμη μου ειναι οτι αυτα που ανεφερες ενδεικτικα ειναι λιγα για θηλαζουσα μαμα..και επισης ο οργανισμος σου τωρα ενδεχεται να αντιδραση στην αποτομη μειωση της τροφης...δηλαδη αυτο που λες οτι ενω πριν ετρωγες πολυ και τωρα τρως αυτα που εγραψες μπορει να οδηγησει σε μειωση...γιατι αυτα που γραφεις για μενα ειναι πολυ στερητικη διαιτα....επισης πορσεξε τα πολλα φρουτα στον θηλασμο....το γιαουρτι που εφαγες καλο ειναι ...δεν εφαγες ομως καθολου πρωτεινη..και επισης το βραδινο σου ηταν εξαιρετικα λιγο...δεν ξερω...αν θες μπορω να ψαξω την περυσινη μου διαιτα αλλα ειλικρινα δεν θυμαμαι να διεφερε πολυ απο αυτα που ειχα αναφερει στο αρχικο μου ποστ...απλα περυσι εγω εξαιτιας ιστορικου απεφευγα τα πρασινα λαχανικα και τα οσπρια και ειχα μειωμενα γαλακτομικα...

Νανσυ καλημερα και ε ολες τις κοπελιες

στ αλλα μου παιδακια στους 8 μηνες ειχα χασει τα 4/5 των κιλων,χωρις ιδιαιτερο κοπο

Τωρα δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι οσα πηγα και γεννησα

Αν σου ειναι ευκολο και μπορεις δωσε μου περιπου ενα πλανο του τι ετρωγες εσυ κανοντας διαιτα κ θηλαζοντας μαζι.

georgiamami λεω να παω να κοιταξω κι εγω τον θυροειδη μου,δεν ξερω γιατι δεν χανω:cry:

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

πολυ ωραιο το αρθρο γεωργια...εγω ηδη εφαρμοζω δυο απο τις τεχνικες αποφυγης της λιγουρας...πινω παρα πολυ νερο συνεχεια (βεβαια τρεχω και συνεχεια στην τουαλετα:D) και βαζω πολυ ταμπασκο σε ολα τα φαγητα...αυτο το τελυταιο το κανω κανα διμηνο που εχω κοψει και το αλατι εντελως αντικαθιστωντας το με ταμπασκο..οντως εμενα το πολυ πικαντικο μου μειωνει την λιγουρα για γλυκο....

γεωργια για το φουσκωμα που λες ..εκτος απο τις σαλατες μπορει να σε βοηθησει πολυ και η βρωμη για πρωινο (το κουακερ) σε συνδιασμο με ξερα δαμασκηνα...εμενα μου το εχει σχεδον καθε μερα στην διαιτα γιατι ειναι και πολυ θρεπτικο...

Δοκιμασε το εξης:

30 γρ βρωμης

3 δαμασκηνα ξερα

1 κουταλια γλυκου σκονη κακαο (οσο το δυνατο με λιγοτερη ζαχαρη)

150 μλ γαλα

Βαλτα σε ενα μπολακι ολα μαζι απο το πορηγουμενο βραδυ στο ψυγειο...Το πρωι ειναι κρυα, το κουακερ εχει γινει σαν κρεμα μεσα στο γαλα, τα δμασκηνα εχουν μαλακωσει και εχει την γευση σοκολατας...ειναι πολυ γιαμ γιαμ προωινο και εξαιρετικα θρεπτικο:rolleyes:

4σταρ καλημερα...βρε θηριο 4 εχεις;;;;να τα χαιρεσαι καλε...φτου φτου..αντε και στο 5ο :D:D:D

Κοιτα εγω ετρωγα για πρωινο ενα τετοιο που εγραψα πανω στην γεωργια ή εναλακτικα ενα αυγο βραστο με 25 γρ τυρι και 2 παξιμαδια κριθινα, τωρα με αυτα πινω και χυμο πορτοκαλι αλλα τοτε επιεδη απευφευγα οπως σου ειπα τα οξινα επινα ροδι

Δεκατιανο :2 φετες μαυρο ψωμι και 2 φετες τυρι λαιτ ή 10 αμυγδαλα/μαυρες σταφιδες και 2 παξιμαδια με 1 λαβας

μεσημερι: 160 γρ κοτοπουλο/ψαρι/130 κρεας μοσχαρι με σαλατα και 120 γρ μακαρονια/ρυζι ή 1 φετα ψωμι μαυρο και σε ολο αυτο 1 κουταλια λαδι

απογευμα : 1 γιαουρτι και 2 κουταλιες μαρμελαδα χωρις ζαχαρη ή 150 γρ φρουτα και 150 γρ γαλα ή 2 παξιμαδια κριθινα με 2 φετες τυρι

βραδϋ: 3 παξιμαδια κριθινα με ντοματα πιπερια κρεμυδι και 40 γρ χαλουμι/κιτρινο τυρι λαιτ ή μια αραβικη πιτα με 2 φετες γαλοπουλα μια φετα τυρι λαιτ ή δυο καλαμακια κοτοπουλου με 1 πιτα αλαδωτη για σουβλακι συν σαλατα απεριοριστη..το βραδυ οχι λαδι καθολου

μεταβραδινο 150 γρ γαλα

Βασικα πρεπει ν απροσεξεις τα λιπαρα τα κακα γιαυτο και σου βαζει ξηρους καρπους που εχουν καλα λιπαρα, αποφευγεις τα πολλα λαδια σε λαδερο αν κανει η ποσοτητα αν θυμαμαι ηταν γυρω στα 160 γρ για μενα που τοτε ημουν γυρω στα 70 κιλα με υψος 160...

Η γοργονα Γεωργια ειναι για σκοτωμα. Τι να ΜΟΥ πω????? Αδυνατώ να αδυνατίσω!!!

Χριστινα, ο γιος μου ειναι .....φοιτητης!!!!Καλα καταλαβες οτι δε μενει μαζι μου!!!

Καλλιοπακι, χαιρομαι που κοντευεις τον στοχο σου.

Εγω , δε βλεπω να αγγιζω στοχο και ....... αμα πιασω και την κλημακτηριο, μετα...... χ3σ3 με!!!

Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι θα χασω χρονια ...στην προσπαθεια.......

:-(

Καλέ τι είναι αυτά? Συγκεντρωσουουουουουυυυυ

Καταρχήν είσαι νεότατη μαμά! (εμείς στα σαραντατόσα μου θα πηγαίνουμε δημοτικό.....)

Κατά δεύτερον, έχεις εντοπίσει το πρόβλημα (λίγες καύσεις, θυρεοειδής, κλιμακτήριος), άρα είσαι πολύ κοντά στο να βρεις τη λύση.

ΕΠΙΜΟΝΗ που λέει και η υπογραφή σου. Κι εγώ μαζί σου! Φιλάκι

kalliopaki, μπραβοοοο!! πλησιαζεις τυχερουλα τον στοχο σου!!! keep going ;)

καλέ τον στόχο με το κυάλι τον βλέπω, αλλά γραμμάριο γραμμάριο θα τον φτάσω (βέβαια σήμερα + μισό κιλάκι η δικιά σου.... πρέπει να κόψω το καθημερινό ζύγισμα.....)

Κοριτσακια υπαρχει περιπτωση να σταματησει το γαλα μου τωρα που δν τρωω οπως πρωτα;;Δν θεωρρω οτι δν τρωω τιποτα αλλα σε σχεση με πριν που ετρωγα ασυστολα.....δεν νομιζω ε;;

Γάλα θα έχεις και το μικράκι θα τρέφεται σωστά. Αλλά να προσέξεις και σε τι κατάσταση θα αφήσεις τον δικό σου οργανισμό. Θύμησέ μου πόσο έιναι το μικράκι σου?

edit: είδα είναι 7 μηνών, άρα αρχίσατε και τις στέρεες? καλά είσαι, λίγο πρωτεϊνη παραπάνω να τρως, έστω από αυγο

Διαφημίσεις

πολυ ωραιο το αρθρο γεωργια...εγω ηδη εφαρμοζω δυο απο τις τεχνικες αποφυγης της λιγουρας...πινω παρα πολυ νερο συνεχεια (βεβαια τρεχω και συνεχεια στην τουαλετα:D) και βαζω πολυ ταμπασκο σε ολα τα φαγητα...αυτο το τελυταιο το κανω κανα διμηνο που εχω κοψει και το αλατι εντελως αντικαθιστωντας το με ταμπασκο..οντως εμενα το πολυ πικαντικο μου μειωνει την λιγουρα για γλυκο....

γεωργια για το φουσκωμα που λες ..εκτος απο τις σαλατες μπορει να σε βοηθησει πολυ και η βρωμη για πρωινο (το κουακερ) σε συνδιασμο με ξερα δαμασκηνα...εμενα μου το εχει σχεδον καθε μερα στην διαιτα γιατι ειναι και πολυ θρεπτικο...

Δοκιμασε το εξης:

30 γρ βρωμης

3 δαμασκηνα ξερα

1 κουταλια γλυκου σκονη κακαο (οσο το δυνατο με λιγοτερη ζαχαρη)

150 μλ γαλα

Βαλτα σε ενα μπολακι ολα μαζι απο το πορηγουμενο βραδυ στο ψυγειο...Το πρωι ειναι κρυα, το κουακερ εχει γινει σαν κρεμα μεσα στο γαλα, τα δμασκηνα εχουν μαλακωσει και εχει την γευση σοκολατας...ειναι πολυ γιαμ γιαμ προωινο και εξαιρετικα θρεπτικο:rolleyes:

Πολυ καλο, θα το δοκιμασω.

Γενικα απο οταν εβγαλα τον αδενα τα εχω δει ...ΟΛΑ!!!! Εβαλα κιλα, απεκτησα δυσκοιλιοτητα, χαλασε το αυγουλακι του κυκλου μου, λαδωναν τα μαλλακια μου, επιδεινωθηκε το κυκλοφορικο μου, και πολλα αλλα.....

Το μονο καλο που μου εκανε η αφαιρεση του ηταν οτι ΕΚΟΨΑ το καπνισμα. Συνεπως δεν ξερω αν ολα αυτα δημιουργηθηκαν μονο απο τον αδενα ή σε συνδοιασμο με τη διακοπη του τσιγαρου. Ενα ειναι σιγουρο, οτι αποσυντονισθηκε πληρως ο οργανισμος μου, και κλειδωσε προς αποφυγη αλλων συνεπειων. Τωρα για να το συνεφερω θελει τρανταχτες σφαλιαρες οι οποιες θελουν με τη σειρα τους γερες αντοχες και αριστη ψυχολογια.

Τωρα δεν ειμαι και στα καλυτερα μου και η οικ.κριση με εχει κανει ακομη χειροτερα.

Ενα ευχαριστο για την ημερα ειναι οτι επιτελους ....με επισκεφθηκε η κοκκινοσκουφιτσα. Αρα, θα ξεφουσκωσει το μπαλονι μου!!!!

Μολις ανακτησω λιγες δυναμεις κυριως ψυχικες, θυμηστε μου να κανω μια διατα αποτοξινωσης για ....... καμια βδομαδα!!!!!

Σας ευχαριστω κι εγω για τη συμπαρασταση. Την εχω κι εγω ....αναγκη...η παλαιμαχη γοργονα.

Καλημέρα κορίτσια στα γρήγορα!

Μπήκα να σας πω ότι κράτησα χαρακτήρα χθες, ήμουν κιουρία! :cool:

Σήμερα ξεκίνησα σωστά τη μέρα μου με πρωινό, αν καταφέρω κι ενδιάμεσο με τη δουλειά θα είμαι πανευτυχής!

Νιώθω ξεφούσκωτη πολύ, έβαλα και περσινή μπλούζα πρωινή κολλητή και δείχνω μια χαρά!

Χθες είχα απογοητευτεί με το παντελόνι πολύ, γιατί δε μου κάνει κανένα από τα παλιά μου παντελόνια με φερμουάρ, τα είχα πάρει κάπου 85 κιλά αλλά τα φορούσα ως 95, τώρα δε ξέρω γιατί δε μου κάνουν :confused:

Γεωργία μου κι γω έχω θέμα με το θυροειδή αλλά έχω θεραπευτεί χρόνια τώρα, όμως θέλει παρακολούθηση, άτιμη η TSH!

-7.5 κιλά :D

:D:D:D

γεωργαι εγω εχω καταλαβει οτι εσυ εισαι η αρχηγος μας!!Δεν κανεις να μας πεφτεις ψυχολογικα γιατι τοτε και τα στρατά θα αποδεκατιστουν:D:D..σιγουρα παιζει τεραστιο ρολο η αφιαρεση του θυροειδη...δεν περιμενεις απο εμας να στο πουμε...οσο για το τσιγαρο εγω πριν 7 χρονια το ειχα κοψει και καπνιζα απο 14 χρονων σαν φουγαρο...ε λοιπον στην αρχη κοντεψα να γινω αλκολικη:D:D:D...αφου το εκοψες ολα καλα...θα παρει μπρος και ο μεταβολισμος και ολα θα πανε καλα...στο μονο που δεν μπορω να σε πω κατι ειναι στα ψυχολογικα γιατι και εγω στο φαγητο ξεσπαω παντα....

dimmi ειναι λογικο να σου μπαινει το παντελονι κοριτσακι ...εχει ανοιξει η λεκανη σου απο την γεννα...τα κοκκαλα θα μαζεψουν απο μονα τους σε κανα εξαμηνο...μεχρι τοτε υπομονη...σε καθε γεννα το σωμα αλλαζει για λιγο καιρο...

Μολις ανακτησω λιγες δυναμεις κυριως ψυχικες, θυμηστε μου να κανω μια διατα αποτοξινωσης για ....... καμια βδομαδα!!!!!

Σε κάνα-δυο εβδομάδες θα στο θυμίσουμε!

Καλημέρα κορίτσια στα γρήγορα!

Μπήκα να σας πω ότι κράτησα χαρακτήρα χθες, ήμουν κιουρία! :cool:

Σήμερα ξεκίνησα σωστά τη μέρα μου με πρωινό, αν καταφέρω κι ενδιάμεσο με τη δουλειά θα είμαι πανευτυχής!

Τέλεια, μπράβο!

Νιώθω ξεφούσκωτη πολύ, έβαλα και περσινή μπλούζα πρωινή κολλητή και δείχνω μια χαρά!

Αυτό κι αν είναι ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ νέο!:D

Χθες είχα απογοητευτεί με το παντελόνι πολύ, γιατί δε μου κάνει κανένα από τα παλιά μου παντελόνια με φερμουάρ, τα είχα πάρει κάπου 85 κιλά αλλά τα φορούσα ως 95, τώρα δε ξέρω γιατί δε μου κάνουν :confused:

Κάτσε ντε να μαζέψει ο σκελετός, πολύ φόρα πήρες!:tongue: Πότε είπαμε ότι γέννησες?

Γεωργία μου μόνο το κάπνισμα όταν κόβεις έχεις πτώση του μεταβολισμού, σκέψου με τα άλλα μαζί.

Το είχα κόψει κι γω παλιά αλλά και πρίν τη γέννα, ο διαιτολόγος μου είχε πει τότε νομίζω 10% πτώση μεταβολισμού αλλά όχι με σιγουριά...:|

Διαφημίσεις

Γεωργία μου μόνο το κάπνισμα όταν κόβεις έχεις πτώση του μεταβολισμού, σκέψου με τα άλλα μαζί.

Το είχα κόψει κι γω παλιά αλλά και πρίν τη γέννα, ο διαιτολόγος μου είχε πει τότε νομίζω 10% πτώση μεταβολισμού αλλά όχι με σιγουριά...:|

α να διευκρινίσω ότι δεν πέφτει σε συγκριση με το μεταβολισμό ενός μη καπνιστή, απλά με το κάπνισμα ανεβαίνει. Οπότε το κόβεις και πέφτει. Δεν ξε΄ρω αν το είπα κατανοητά!

α να διευκρινίσω ότι δεν πέφτει σε συγκριση με το μεταβολισμό ενός μη καπνιστή, απλά με το κάπνισμα ανεβαίνει. Οπότε το κόβεις και πέφτει. Δεν ξε΄ρω αν το είπα κατανοητά!

Αν το καπνισμα δεν ηταν βλαβερο, θα το ξαναρχιζα, μηπως και "εστρωνα". Κι εγω φουγαρακι απο τα 14 μου!!!! Εχει τρια χρονια που το εκοψα απλα συνεπεσε με την κατασταση υποθ μου και με μαμησε.

Αν σας πω οτι αυτη τη στιγμη νιωθω οτι το στομαχι μου θα εκραγει, θα με πιστεψετε??? Και ακουστε τι εχω φαει απο το πρωι:

πρωινο 7:30 ενα φλυτζ γαλα 1,5% σκετο, μια χουφτιτσα κορν φλεικς, στις 10:30 ηπια ενα φραπεδακι με 2 κ.γ. ζαχαρη και μια μεριδα γαλατακι, στις 12:30 2 κριτσινια ηλιοσπορου και 10 φουντουκια. Μεχρι τωρα εχω πιει 750 ml νερο σε θερμοκρασια δωματιου παντα. Και νιωθω οτι το στομαχι μου θα σμπρωξει το επιπλο γραφειου που καθομαι. Αυτο που λενε, πινω νερο και φουσκωνω...... γμτ...ολα σε μενα?????

Ο χαρακτηρισμος "αρχηγος" μου θυμισε την Mpap. Αυτη ηταν η αρχηγος μας εδω μεσα και μαθαμε πολλα απο κεινη. Τωρα δε φαινεται.... εδω αλλα τα λεμε ...αλλου.

γεωργια μου θα συμφωνησω με καποια κοριτσια που ειπανε να πας σε εναν ενδοκρινολογο διατροφολογο.ειχα παει και εγω παλια και με ειχε βοηθησει τοτε απλα κουραστηκακαι τα παρατησα..γιατι δεν δικαιολογειται τετοιο φουσκωμα με αυτα που τρως.ποσο μαλλον με νερο!!εμενα απο χθες που ειδα μια φιλη που εχει κανει γαστρικο μπαι μπας τρυγυρναει πολυ στο μυαλο μου το να κανω και εγω...ειναι δυσκολη επεμβαση και τα λεφτα πολλα αλλα μονη μου ποσα θα χασω?20?30?ε μετα παλι θα κουραστω και παλι μια απο τα ιδια,τοσα χρονια αυτο γινεται αλλωστε..εκει που λεω οκ παω καλα ε εκει με παιρνει απο κατω και μου φενεται ακατωρθωτο αυτο που προσπαθω να κανω.ουφ τα ειπα και ξαλαφρωσα καπως...μακια σε ολες

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

καλησπερα...ειμαι ψιλοχαλια...εχω απιστευτο φουσκωμα, ανευ λογου, εχω να ενεργηθω 2-3 μερες παρα του οτι πινω νερο-τρωγω φρουτα-σαλατες....κ εκανα εξετασεις θυροειδη κ εχω 2 οζους, ο ενας ενα εκατοστο κ ο αλλος λιγο πιο μικρος...δεν ξερω τι σημαινει αυτο για τις ορμονες μου, δεν εχω παρει ακομα τις αιμοτολογικες....αυριο θα τις παρω κ πεμπτη θα παω γιατρο...ελπιζω να μην εχουν χαλασει ολα παλι (ειχα ζοριστει να τον ρυθμισω, οταν τον πρωτοανακαλυψα)...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gif

c.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

Συγκεντρώσαμε χρήσιμες συμβουλές διατροφής και άσκησης, καθώς και διάφορα κολπάκια σχετικά με το θέμα μας, από προηγούμενες αναρτήσεις μας και για τη διευκόλυνσή σας.

Θα τα βρείτε στις αναρτήσεις:

απο Νο 21671 ως και 21688 (σελ 542 – 543)

YMNOΣ :

Μέλη:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 60,5 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 61,7 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 57 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65,2 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 145,8 στόχος 82

8 ) manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 89,1 στόχος 80

10) Dimmi ετών 33 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/7/12) τωρινό βάρος 97 στόχος 75

11) nancy14 ετών 37 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 73 (00/00/00) τωρινό βάρος 61 στόχος 52

12) Giovanna ετών 37 ύψος 1,72 αρχικό βάρος 105,5 (04/06/12) τωρινό βάρος 104,5 στόχος 95.....αρχικά και βλέπουμε :tongue:

13) elena12 ετών 37 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 77 (04/06/12) τωρινό βάρος 77 στόχος 65

funny-pig-custom-car-comedy-pic.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...