Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα και καλή εβδομάδα!!

Εγω σημερινό ζύγισμα είμαι 56 κιλά.. άντε 4 κιλάκια μείνανε που θα πάνε θα φύγουν και αυτά.

Η εβδομάδα ξεκίνησε καλά μπορώ να πω. Έφαγα δημητριακά με γάλα το πρωί, κοτοσαλάτα το μεσημέρι. έκανα και λίγο κοιλιακούς με ένα dvd στο σπίτι το πρωί..σωστή κυρία σήμερα :)

Βέβαια οι δύσκολές μου ώρες είναι από το μεσημέρι και μετά, αλλά σήμερα με τη ζέστη πιστεύω να μου κοπεί λίγο η όρεξη.

Καλή αδυνατιστική εβδομάδα σε όλες μας!!

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ελενα12 μια μικρη συμβουλη απο μενα!οταν τρως πολυ την προηγουμενη μερα μην ζυγισεσαι την επομενη γιατι πρωτον το νουμερο που θα δεις ειναι πλασματικο και δευτερον απογοητευεσαι και στενοζωριεσαι χωρις λογο!!γεωργια σευχαριστω για το πως να στελνω πμ!!ελπιζω να τα καταφερω!!!καλως τον δεχτηκες το γιο σου(απο οτι καταλαβα δεν μενει μαζι σου)και οσο για τα κιλα θα τα χασουμε που θα μας πανε??!!!skybeam καλα εκανες και δεν ζυγισεσαι!!απο βδομαδα θα δειξει σαφως καλυτερα!!ελμ δεν πειραζει για μια μερα!!σημερα θα τα πας καλυτερα!!εγω σημερα πηγα και πηρα ζυγαρια για τα φαγητα οχι τοσο για μενα οσο για την μπεμπα για να ζυγιζω τι τρωει(γιατι δεν τρωει καθολου)ε και ζυγιζω και τα δικα μου!!!σαν πολυ να τρωω(350 γρ περιπου) αλλα αφου χανω οκ δεν ειναι?οταν χασω και αλλα κιλα τοτε θα μειωσω την ποσοτητα.η μηπως πρεπει να τα μειωσω απο τωρα?αν καποια ξερει ας μου πει...πολλα φιλια σε ολες και καλη δυναμη μας ευχομαι!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

65,2 οεοεοεοεοοεοεοεοοεοεεεεεεεεεεεεεεεε

πιστεύω με λίγη προσπάθεια και πολλά φρούτα θα δω το 4 μπροστά (δηλαδή 64,9) και θα ανέβει η ψεχολογία μου!!!

Άντε, σήμερα, πριν φάτε την τελευταία μπουκιά να με σκεφτείτε και να την αφήσετε στο πιάτο.

Μην ανησυχείτε! Δεν πρόκειται να σας αφήσει ο γαμπρός. Αντίθετα, θα γλιτώσετε μερικές θερμιδούλες (πολλές σε βάθος χρόνου) και ΝΑ οι γραμπροί, ουρααααα.

Θυμηθείτε με, μία μπουκιά λιγότερο σήμερα.

Η γοργονα Γεωργια ειναι για σκοτωμα. Τι να ΜΟΥ πω????? Αδυνατώ να αδυνατίσω!!!

Χριστινα, ο γιος μου ειναι .....φοιτητης!!!!Καλα καταλαβες οτι δε μενει μαζι μου!!!

Καλλιοπακι, χαιρομαι που κοντευεις τον στοχο σου.

Εγω , δε βλεπω να αγγιζω στοχο και ....... αμα πιασω και την κλημακτηριο, μετα...... χ3σ3 με!!!

Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση οτι θα χασω χρονια ...στην προσπαθεια.......

:-(

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

μπραβο καλλιοπακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αντε και εις κατωτερα!!!!!!!!!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

γεωργια για κλημακτηριο εισαι μικρη.μην το σκεφτεσαι!!!πω πω φοιτητης ο γιος ε?και εμενα η δικια μου λεει ουα ουα μονο!χαχα που θα παεει θα μεγαλωσει!!παντως αν εκανες καμμια παρασπονδια μην ανχωνεσαι!!και αυριο μερα ειναι για να ξεκινησεις ξανα!!εμεις παντως ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις!

Χριστινα1982, εχεις απολυτο δικιο...Βλακεια ναι μεν αλλα εχω ενα θεμα με την ζυγαρια...ζυγιζομαι 2-3 φορες την ημερα-πρεπει να το κοψω το χομπι αυτο.

georgiamami, οχι οχι! μην το σκεφτεσαι ετσι! εκανες μια σταση στο αδυνατισμα λογο μεγαλης χαρας-γιος ειναι αυτος! :)

kalliopaki, μπραβοοοο!! πλησιαζεις τυχερουλα τον στοχο σου!!! keep going ;)

γεωργια για κλημακτηριο εισαι μικρη.μην το σκεφτεσαι!!!πω πω φοιτητης ο γιος ε?και εμενα η δικια μου λεει ουα ουα μονο!χαχα που θα παεει θα μεγαλωσει!!παντως αν εκανες καμμια παρασπονδια μην ανχωνεσαι!!και αυριο μερα ειναι για να ξεκινησεις ξανα!!εμεις παντως ειμαστε εδω για οτι χρειαστεις!

Ειχα περιπετειες με θυροειδη και επισπευθηκε η εναρξη της. Μπαινω, γιατι ηδη εχω μια φορα στο διμηνο κλπ. Αυτο ειναι που με ανησυχει. Παρασπονδιες δεν κανω παντα αλλα οταν κανω, τις πληρωνω ακριβα. Βαζω πολυ ευκολα κιλα.

Ελενα, εδω και 3 χρονια μαλλον περιοσσοτερο ειμαι σε ΣΤΑΣΗ παρα σε ΔΡΑΣΗ!!!!! Δεν με παει ρε παιδι μου το αδυνατισμα. Δεν με παει!!!!Μαλλον σκεφεται οτι αμα αδυνατισω να χρειαστω χρηματα για νεα γκαρνταρομπα και δε θελει να με βαλει σε εξοδα.

και εγω γεωργια μου βαζω πολυυυ ευκολα κιλα..και οταν λεμε ευκολα εννοουμε ενα κομματι πιτσα=μισο κιλο σιγουρα..παντως μην απογοητευεσαι κοπελα μου και μην το βαζεις κατω!!!ο θυροειδης ειναι σιγουρα ανασταλτικος παραγοντας στην μειωση βαρους,δεν εισαι και απο τις τυχερες που λεμε αλλα οκ,θα το παλεψεις(ποσο ευκολα τα λεω ε??εε τα λεω για να τα ακουω και εγω..)!βασικα δεν θυμαμαι και ποσα κιλα θελεις να χασεις αλλα οσα και να ειναι σιγα σιγα θα χαθουν!τωρα ειδικα το καλοκαιρι χανονται πιο ευκολα!!

εγω σημερα πηγα και πηρα ζυγαρια για τα φαγητα οχι τοσο για μενα οσο για την μπεμπα για να ζυγιζω τι τρωει(γιατι δεν τρωει καθολου)ε και ζυγιζω και τα δικα μου!!!σαν πολυ να τρωω(350 γρ περιπου) αλλα αφου χανω οκ δεν ειναι?οταν χασω και αλλα κιλα τοτε θα μειωσω την ποσοτητα.η μηπως πρεπει να τα μειωσω απο τωρα?αν καποια ξερει ας μου πει...πολλα φιλια σε ολες και καλη δυναμη μας ευχομαι!!

Xριστίνα συνέχισε έτσι για να μην τρομάξεις τον οργανισμό σου. Αν και όταν κολλήσεις, το συζητάμε πάλι. Πολύ καλά τα πας!;)

Εγω σημερινό ζύγισμα είμαι 56 κιλά.. άντε 4 κιλάκια μείνανε που θα πάνε θα φύγουν και αυτά.

Είσαι πιο κοντά απ' όλες νομίζω, ε?:D

65,2 οεοεοεοεοοεοεοεοοεοεεεεεεεεεεεεεεεε

πιστεύω με λίγη προσπάθεια και πολλά φρούτα θα δω το 4 μπροστά (δηλαδή 64,9) και θα ανέβει η ψεχολογία μου!!!

Άντε, σήμερα, πριν φάτε την τελευταία μπουκιά να με σκεφτείτε και να την αφήσετε στο πιάτο.

Μπράβο! Το βράδυ μια μπουκιά λιγότερο για σένα!:D

Η γοργονα Γεωργια ειναι για σκοτωμα. Τι να ΜΟΥ πω????? Αδυνατώ να αδυνατίσω!!!

:-(

Όχι, μη σκέφτεσαι έτσι! Βγάλε από την ντουλάπα το πιο αγαπημένο σου ρούχο που δεν σου κάνει, κρέμασέ το στο πόμολο απ' έξω να το βλέπεις συχνά, και συνέχισε! Μήπως για κάποιο λόγο είναι μπλοκαρισμένος ο μεταβολισμός σου και πρέπει να το δεις με επαγγελματία?

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα

αλλη μια μερα η οποια με εξαιρεση τα δυο μπισκοτα γεμιστα που εφαγα θεωρρω οτι πηγε καλα

πρωι

1 γαλα

3 βερικοκα μικρα και 5 τζανερα

μεσ

1 μικρο κομματι σπανακ και μιση μεριδα φασολακια

απογ

1 γιαουρτι βιταλαιν και 2 γεμιστα μπισκοτα

και πριν λιγο 2 ροδακινα και 2 βερικοκα μικρακια

τωρα που τα βλεπω γραμμενα ......εχω φαει αρκετα φρουτα γ@@@@!!!!!!!!!!

και πειναωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια υπαρχει περιπτωση να σταματησει το γαλα μου τωρα που δν τρωω οπως πρωτα;;Δν θεωρρω οτι δν τρωω τιποτα αλλα σε σχεση με πριν που ετρωγα ασυστολα.....δεν νομιζω ε;;

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Κορίτσια γίναμε πολλές τί ωραία! Καλή κάθοδο σε όλες!

Καλλιοπάκι συγχαρητήρια! Keep going!!!

4σταρ το γάλα δεν κόβεται αν δεν πεινάς, πρέπει να τρως όμως και να χορταίνεις αλλά όχι βλακείες παιδί μου εννοείται!

Πάντως η δική μου σύμβουλος θηλασμού μου είπε "τρώς ό,τι θέλεις, μπορείς να γευτείς ό,τι τραβάει η όρεξη σου, κι αν θες να χάσεις βάρος μειώνεις τις θερμίδες"

Κορίτσια μπράβο σε όλες, γιατί κι όσες τα κάναμε μαντάρα, σημασία έχει ότι δεν τα παρατήσαμε και ξανά προς τη δόξα τραβάμε :P:p:p

Είμαι σούπερ ευχαριστημένη! Επιτέλους κράτησα δίαιτα και χαρακτήρα!

Το πρωί τοστ με καφέ και γάλα

ενδιάμεσο βερύκοκκα

μεσημέρι κουνέλι με μακαρόνια (βαριόμουν να κόψω σαλάτα δυστηχώς)

απογευμα τσαι σκέτο, καφέ με γάλα

βράδυ μεγάληηηηηηη σαλάτα με ντομάτα, αγγούρι, φέτα light και 3,5 κριμ κράκερ!

Σύνολο ~1600 θερμίδες!

Α και το πρωί πολύ περπάτημα για εξωτερικές δουλειές + καροτσοβολτα το απόγευμα.

Αυτά τα ηρωικά νέα μου, τώρα δεν πεινάω και πάω να την πέσω πρίν πεινάσω!

-7.5 κιλά :D

Όχι, μη σκέφτεσαι έτσι! Βγάλε από την ντουλάπα το πιο αγαπημένο σου ρούχο που δεν σου κάνει, κρέμασέ το στο πόμολο απ' έξω να το βλέπεις συχνά, και συνέχισε! Μήπως για κάποιο λόγο είναι μπλοκαρισμένος ο μεταβολισμός σου και πρέπει να το δεις με επαγγελματία?

Εξακριβωμενο: δεν κινουμαι πολυ....δεν κανω καυσεις. Οταν καταφερνω και παω πεζοπορια ή κανω αλλη ασκηση, ξεφουσκωνω. Ειμαι σε φαση με ανωορηκτικους κυκλους, κανω κατακρατηση υγρων και η πεσμενη ψυχολογια επιδεινωνει την κατασταση. Ειναι μερες που εχω διαθεση να κατακτησω και την πιο ψηλη κορυφη πραγμα που με βοηθαει και εχω αυτοελεγχο αλλα ερχονται και κατι μερες που ....καταλαβαινετε..... περιττο να αναφερθω σε αυτες.

Ειμαι 2-3 χρονια στις γοργονες και οχι μονο, και σε αυτο το διαστημα εχω μαθει τι πρεπει και τι δεν πρεπει να κανω. Καποιος παραγοντας με μπλοκαρει, ισως και εγω η ιδια ....χαχαχχαχαχαα κατι σαν αυτοανοσο δηλαδη.

Παντως για καλο και για κακο, οσες εχετε υποψια οτι βαζετε ευκολα βαρος ενω χανετε δυσκολα, κανετε μια εξεταση TSH (ορμονολογικη για θυροειδη), γιατι πολλες φορες εχει κριθει ενοχη. Καθως επισης κατηγορειται και για δυσκολια στην τεκνοποιηση. Ατιμη ορμονη.Υπουλη!!!!

Οταν τρωω κατι ή πινω νερο, πρηζεται το στομαχι μου ......... λετε να εχω κανενα θεμα με χολη ή κατι αλλο????? Δεν εχω κανεναν πονο που να τον συσχετιζω. Εχω ομως θεμα με το εντερακι που δε κανει καλα τη δουλιτσα του παρολο που κατεβαζω λιβαδια ολοκληρα σε σαλατικο!!!

Οταν τρωω κατι ή πινω νερο, πρηζεται το στομαχι μου ......... λετε να εχω κανενα θεμα με χολη ή κατι αλλο????? Δεν εχω κανεναν πονο που να τον συσχετιζω. Εχω ομως θεμα με το εντερακι που δε κανει καλα τη δουλιτσα του παρολο που κατεβαζω λιβαδια ολοκληρα σε σαλατικο!!!

Γεωργία δεν σε βοηθάει ο οργανισμός σου. Αρχικά κοίταξέ το σε γαστρεντερολόγο (δεν είναι φυσιολογικό να πρήζεται το στομάχι σου με νερό!) και μετά βρες έναν καλό ενδοκρινολόγο/διατροφολόγο (ξέρεις, από αυτούς που φτιάχνουν προγράμματα διατροφής στους διαβητικούς), πες του για τους ανωορρηκτικούς κύκλους και ζήτα εξειδικευμένη διατροφή. Οι ωοθήκες είναι κι αυτές θέμα ενδοκρινολόγου!

καλημερα και απο μενα

γεωργια και εγω πιστευω οτι θα πρεπει να πας να δεις καποιος ειδικο ενδοκρινολογο διαιτολογο...μπορει να ξερεις τι πρεπει να κανεις αλλα νομιζω οτι ο ειδικος θα ρυθμισει καλυτερα τις αναγκες του οργανισμου σου...γιατι δεν το δοκιμαζεις;;;;

4σταρ, περυσι ξεκινησα την διαιτα απο τον δευτερο μηνα θηλασμου...και ενω θηλαζα αποκλειστικα για 8 μηνες περιπου εχασα 10 κιλα...δεν μειωθηκε το γαλα μου αλλα το πηγαμε παρα πολυ σταδιακα καιε τρωγα απο ολες τις ομαδες τροφιμων...γνωμη μου ειναι οτι αυτα που ανεφερες ενδεικτικα ειναι λιγα για θηλαζουσα μαμα..και επισης ο οργανισμος σου τωρα ενδεχεται να αντιδραση στην αποτομη μειωση της τροφης...δηλαδη αυτο που λες οτι ενω πριν ετρωγες πολυ και τωρα τρως αυτα που εγραψες μπορει να οδηγησει σε μειωση...γιατι αυτα που γραφεις για μενα ειναι πολυ στερητικη διαιτα....επισης πορσεξε τα πολλα φρουτα στον θηλασμο....το γιαουρτι που εφαγες καλο ειναι ...δεν εφαγες ομως καθολου πρωτεινη..και επισης το βραδινο σου ηταν εξαιρετικα λιγο...δεν ξερω...αν θες μπορω να ψαξω την περυσινη μου διαιτα αλλα ειλικρινα δεν θυμαμαι να διεφερε πολυ απο αυτα που ειχα αναφερει στο αρχικο μου ποστ...απλα περυσι εγω εξαιτιας ιστορικου απεφευγα τα πρασινα λαχανικα και τα οσπρια και ειχα μειωμενα γαλακτομικα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...