Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

skybeam σε ευχαριστω κοπελα μου..θα προσεξω παρα πολυ αυτη την βδομαδα..και θα πινω περισσοτερο νερο γιατι η βδομ.που περασε δεν ειχε και πολυ νερακι.. :)

να σας ρωτησω κοριτσια μηπως ξερει καποια..για την χαλαρωση στην κοιλια,γιατι οκ

φευγουν τα κιλα,αλλα την χαλαρωση τι την κανουμε?βαζουμε καποια κρεμα απο αυτες

που πουλανε στα φαρμακεια?χρησιμοποιει καποια να μου πει την γνωμη της..?ευχαριστω πολυ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

εγω κοριτσια ετσι και φαω ελευθερα τα πηρα ολα οσα εχω χασει..τι να πω?..το εχω ακουσει και εγω το φαε λιγο πιο πολυ αλλα σε μενα δεν πιανει!!skybeam πρωτη φορα δεν κανω ακροτητες και οταν πειναω τρωω(φρουτο.σαλατα)και μια χαρα μεχρι τωρα!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

να σας ρωτησω κοριτσια μηπως ξερει καποια..για την χαλαρωση στην κοιλια,γιατι οκ

που πουλανε στα φαρμακεια?χρησιμοποιει καποια να μου πει την γνωμη της..?ευχαριστω πολυ!!

Κι εμένα μ' ενδιαφέρει αυτό. Όπως και πώς γίνεται να χάσουμε περισσότερο λίπος από την κοιλιά

εγω κοριτσια ετσι και φαω ελευθερα τα πηρα ολα οσα εχω χασει..τι να πω?..το εχω ακουσει και εγω το φαε λιγο πιο πολυ αλλα σε μενα δεν πιανει!!skybeam πρωτη φορα δεν κανω ακροτητες και οταν πειναω τρωω(φρουτο.σαλατα)και μια χαρα μεχρι τωρα!!

Μπράβο βρε κουκλίνα! Να δεις που θα τα καταφέρεις! Τι "θα" δηλαδή, ήδη έχεις κάνει την αρχή!;)

βασικα εγω δεν θελωνα την αλλαξω γιατι παρολλο που εχει κουραση το καθημερινο ταπερ στην δουλεια κτλ αισθανομαι πααααρα πολυ δυνατη...γιαυτο και λεω οτι ειναι περισοτερο διατροφη και οχι διαιτα...επισης κανω λιπομετρησεις και ουσιαστικα μεσα στους 3 μηνες εχω χασει 3 κιλα λιπος...το οποιο ειναι ιδιαιτερα φανερο στο σωμα μου γιατι το λιπος εχει πολυ περισσοτερο ογκο...συνεπεια αυτων ειναι να φαινομαι πολυ πιο αδυνατισμενη απο ειμαι στην ουσια:D:D..γενικα θεωρω οτι εχει μεγαλη σημασια να προσεχουμε και να μην χανουμε μυικο ιστο ή υγρα αλλα λιπος...και για να χαθει το λιπος πρεπει σαφως να μειωθουν οι λιπαρες τροφες...μιλαω για να τα ακουω και εγω αφου μια μερα πριν τον διαιτολογο σαβουριασα δυο πακετα πατατακια και ενα κουτι oreo:D:D:D..εγω ειμαι περισσοτερο του αλμυρου...

Για την χαλαρωση η λυση που θα πουν ολοι ειναι η γυμναστικη...εγω ειδα τεραστια διαφορα με το πιλατες...καισ την χαλαρωση και στους ποντους...εχω παρει και μια κρεμα βεβαια της elancyl..αλλα νομιζω οτι ειναι περισσοτερο επιφανειακη...δηλαδη κατικαν..μειωνει την φλουδα πορτοκαλιου και την χαλαρωση...αλλα αυτο αντε μεχρι τον αυγουστο:cool:

αχχχ καθε προταση δεκτη για την χαλαρωση και το λιπος της κοιλιτσας κυριως..που μετα απο μια γεννα ειναι χαλια...για να καταλαβετε..δεν εχω κοιλια..απλα ειναι πολυυυυ χαλαρη :(

Διαφημίσεις

μεταβραδινο 150 γρ γαλα

νάνσυ μου καλώς ήρθες!!

Λατρεύω "μεταβραδινό"!!!! (εγώ είχα και μεταπρωινό, μεταδεκατιανό... χαχαχαχαχαχα, στο ξεκίνημα αυτά που δεν μπορούσα να μπω σε πρόγραμμα!)

ε οχι βουνο κοπελα μου!!!χαχα τι να πω και εγω??????αντε τα καταφερες!!ποσα νουμερα εχεις αλλαξει στα ρουχα?

εσύ κορίτσι συγκεντρώσου και προχώρα. Είσαι σε καλό δρόμο, άντε να ξεφορτωθείς μερικά κιλάκια να το φχαριστηθείς.

Βάλε μικρούς στόχους και μέτρα ποσοστό επίτευξης ως προς αυτούς. Άντε, πάμε μαζί για τα 10 πρώτα κιλάκια!

Αυτό για την αύξηση των γευμάτων μου το είχε πει και η δική μου διαιτολόγος. Μου είχε πει βέβαια και την πιο extreme version. Εάν δεις ότι κολάς για 2 εβδομάδες, ενώ είσαι τυπική με τη δίαιτα, τότε για 2-3 μέρες φάε ελεύθερα. Όχι να το σκήσεις, δηλαδή μη φας και παγωτό και σουβλάκι, αλλά με μια μικρή λογική. Αυτό βοηθάει τον οργανισμό να ξεμπλοκάρει. Το είχα κάνει μια φορά και δούλεψε. Μπορεί βέβαια να είναι και ψυχολογικό.

Εγώ πάντως το έκανα από απογοήτευση (έτοιμη να τα παρατήσω) και δούλεψε! τυχαία, αλλά συνέβη!

κοιλιακούς μόνο. δεν ξέρω εάν βοηθάει κάτι άλλο. Όποιος έχει άλλη λύση να πει και σε εμάς!!

κατεβαίνει το γραμμάριο , κατεβαινειειειειιειειειειειειιι

ξέρω, δεν είναι σωστό, αλλά κύριε πρόεδρε, κύριοι ένορκοι ζυγίστηκα ΚΑΙ σήμερα και το -300 γρ. μου έφτιαξε τη μερα!!!

Skybeam μπραααβο! Με εμπνέει η προσπάθεια και η αποτελεσματικότητα σου!!

Καλησπέρα κορίτσια μου. Να καλωσορίσω και εγώ τα καινούρια μέλη της παρέας, αν και εγώ ακόμα καινούρια θεωρούμαι.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η χθεσινή μέρα κύλησε καλά διατροφικά και μάλλον έτσι θα πάει και η σημερινή..... το ΣΚ που είναι μπροστά μας με φοβίζει. :tongue::tongue: Εκεί γίνονται όλα τα λάθη. Το καλό είναι ότι αδιαθέτησα και λογικά θα ξεφουσκώσω. Βέβαια είναι η πρώτη περίοδος μετά το ατυχές γεγονός :cry::cry::cry::cry::cry: και έχω φοβερά πολύ αίμα και νιώθω εξάντληση.... τουλάχιστον παίρνω τα χαπάκια σιδήρου το πρωί και δεν θα σωριαστώ.

Εγώ σας έχω πει, δίαιτα με την κλασική έννοια δεν ακολουθώ, γιατί ψυχολογικά δεν είμαι έτοιμη ακόμα, αλλά νομίζω ότι άρχισα να μπαίνω λίγο σε ρυθμούς. Ουσιαστικά κάνω πάνω - κάτω αυτά που μας συμβουλεύει η Skybeam και προσπαθώ να βάλω και λίγο περπάτημα στην καθιστική ζωή μου. Δίαιτες με πολλά ζυγίσματα δεν τις συμπάθησα ποτέ. Με κούραζαν γρήγορα. Αντιθέτως, τη μέθοδο της κούπας τη χρησιμοποιεί και μια διαιτολόγος στην οποία πήγαινα μέχρι πρόσφατα (όσο ήμουν έγκυος δηλαδή) και μου αρέσει πολύ. Στην πορεία βέβαια συνηθίζει και το μάτι στην ποσότητα. Για τη χαλάρωση κλπ βοηθάει το περπάτημα και οι κοιλιακοί....

Τη Δευτέρα που ζυγίστηκα ήμουν 105,5 και ο δικός μου αρχικός στόχος είναι τα 95, τα οποία ελπίζω να αγγίζω μέχρι το τέλος Αυγούστου..... είμαι 37 και έχω ύψος 1,72

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

αχχχ καθε προταση δεκτη για την χαλαρωση και το λιπος της κοιλιτσας κυριως..που μετα απο μια γεννα ειναι χαλια...για να καταλαβετε..δεν εχω κοιλια..απλα ειναι πολυυυυ χαλαρη :(

!

1η επιλογη: κοιλιακοι σε συνδυασμο με καποια αεροβια γυμναστικη

2η επιλογη: πιλατες

3η επιλογη: κολυμβηση

Κατα την γνωμη μου το πιλατες ειναι αποτελεσματικο αλλα πρεπει να μαθεις συντομα ποιους μυες πρεπει να δουλευεις σε καθε ασκηση-σταση ωστε να εχεις συντομα τα μεγιστα δυνατα αποτελεσματα.

Εμενα με βοηθησε πολυ οταν πηγα στο γυμναστηριο που ΕΜΑΘΑ πως να κανω τις ασκησεις μου.

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για το καλοσόρισμα.

Η ηλικία δεν είναι ακριβώς ότι με τρομάζει, με ξαφνιάζει είναι το πιο σωστό. Ειλικρινά ξαφνιάζομαι όταν συνειδητοποιώ πόσο χρονών είμαι. Δεν αισθάνομαι έτσι.

Τέλος πάντων, σχετικά με τη δίαιτα. Ομολογώ ότι ή δίαιτα που έκανα όταν έχασα τα πολλά κιλά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ήταν μεν από διαιτολόγο, αλλά ήταν η κλασσική, με μονη διαφορά ότι ήταν σκληρή στις ποσότητες, επειδή βέβαια κι εγώ είμαι κοντούλα. Λοιπόν,

πρωινό: αυτό που υπάρχει στη δίαιτα της skybeam

δεκατιανό, απογευματινό: 1 φρούτο

μεσημεριανό: 90 γρ. ψαρι / κρέας / κοτόπουλο, ή 1 φλυτζάνι λαδερο / όσπρια / σούπα, 1 μερίδα ψωμιου, σαλάτα

βραδυνό: ίδιο με το μεσημεριανό, αλλά μικρότερη ποσότητα κρέας, ψάρι.

Μία φορά την εβδομάδα αντί για κρέας αυγό, 2 φορές λαδερό κλπ.

Δεν ήταν κάτι το εξεζητημένο, μία κλασική δίαιτα.

Αυτό που λες για το κομματάκι της σοκολάτας δεν μπορώ να το κανω ούτε για αστείο. Εάν πιάσω στο χέρι μου τη σοκολάτα θα τη σκίσω. Τελεία. Γι' αυτό δεν την ακουμπάω καθόλου.

Τυχαιο??? Ουτε κι εγω δε συμβαδιζω με τα χρονια που κουβαλω στις πλατες μου!!!! Ειναι κακο ????????

Για τον κυβο σοκολατας, εγω παιρνω αυτα τα μπλε σοκολατακια ωστε ..... τη γλιτωνω μονο με ΕΝΑ!!!!

να σας πω τον προβληματισμο μου και να μου πειτε την γνωμη σας.

Ο διαιτολογος που παω εφαρμοζει ενα προγραμμα σχετικα ιδιαιτερο..κανονικα δεν μιλαει για διαιτα αλλα για σωστη διατροφη..και οντως εμενα 3 μηνες τωρα με χεις βοηθησει πολυ απο αποψη κουρασης κτλ. ΚΑθε τριμηνο κανω ενα τεστ σε διαδρομο γυμανστικης που δειχνει κατα ποσο στην κινηση τα κυτταρα καινε υδατανθρακες ή πρωτεινη και αυτο δειχνει ποσο μποκαρισμενος ειναι ο οργανισμος μας...Λοιπον εμενα χτες εδειξε τα μαυρα χαλια...βασικα ο οργανισμος μου σε φαση ασκησης επιλεγει να μπλοκαρει και να μην καιει και ο μεταβολισμος να πεφτει ακομα περισσοτερο...δηλαδη εκει πχ που το χασιμο μαζι με ασκηση να μπορουσε να επιτευχθει με 1300 θερμιδες τωρα στις 1300 δεν καιει τιποτα ισα ισα αποθηκευει κιολας...και ολο αυτο προερχεται φυσικα απο το λαλα των εγκυμοσυνων, την χρονια κουραση και το στρες...πραγματικα χτες με πηρε απο κατω ...πολυ...ολα αυτα δεν τα εγραψα για νας φρικαρω αλλα για να φτασω στο διαταυτα που λεγοντας μου πως να το αντιμετωπισουμε βασικα μου ειπε οτι θα μου αυξησει τα γευματα σε 7 :shock: και απαραιτητα 2-3 φορες την εβδομαδα χαλαρο περπατημα 30 λεπτων...αυτο το τελευταιο βοηθαει στην οξυγωνωση και στο να παρει μπροστα ο μεταβολισμος...κυριως τα γραφω για τις φιλες που εχουν κολλησει...ετσι για να δειτε και μια διαφορετικη εξηγηση...παντος εγω πραγματικα εχω κουραστει πολυ ψυχολογικα γιατι εδω και 6 χρονια το σωμα μου ειναι τελειως διαφορετικο απο αυτο που ειχα συνηθισει....

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. !!!!!!

Γνωριζω κι εγω οτι οταν κολλαμε πρεπει να χαλαρωνουμε τη διαιτα και την ασκηση και να δινουμε ενα διαλειμμα στο σωμα μας ή να κανουμε καποια διαιτα αποτοξινωσης.Μεθοδοι που θα ταρακουνησουν τον κοιμισμενο μεταβολισμο μας.

Γνωριζω επισης οτι το πιο υγιεινο χασιμο κιλων γινεται περιοριζοντας τις ποσοτητες των φαγητων και υιοθετωντας εναν ηπιο τροπο ασκησης οπως το περπατημα. Συγκεκριμενα μπορει καποιος να χασει απο 2-4 κιλα σε ενα μηνα αν κανει καθημερινα περπατημα μετριας ταχυτητας χωρις να αλλαξει σημαντικα κατι στη διατροφη του.

Γνωριζω ακομη οτι γυναικες που τελειωνουν απο μια εγκυμοσυνη και λοχεια, μπορουν να χασουν βαρος γρηγοροτερα αν μετα τη γεννα, ακολουθησουν καποιο προγραμμα διατροφης και ασκηθουν μετρια.

Αν ομως υπαρχει δυσλειτουργια του θυροειδη ή υπαρχουν πολυκυστικες κλπ ορμονολογικα προβληματα, τοτε........ θελει πολλη προσπαθεια και υπομονη.

Καλημερα κοριτσια!!

ψιλοαπογοητευση και απο μενα..ουφ!!!

ζυγιστηκα χτες τελικα και ειμαι σταθερη

στα μειον 3κιλα..ουτε πανω ουτε κατω..

αμαν βρε παιδι μου..κολλησα την βδομ.

που περασε..γιατι?μηπως φταιει μια σοκολατα

και 2-3παγωτακια?? :(

αχχχ τι να κανω?πρεπει αυτη την βδομ.που

ξεκιναει για μενα απο σημερα να χασω τα διπλα κιλα... :(

εσεις τι λετε??καλη συνεχεια!!!

Καθε Παρασκευη που τελειωνει η εργασιμη εβδομαδα μου, τρωω ενα παγωτο ή ενα γλυκο ....ανταμοιβης. Ε, ειπαμε να χασουμε κιλα, οχι να αυτοτιμωρουμαστε κιολας!!!!!

Ακριβως το ιδιο κι εγω. Μην πω να φαω καμια πιτσα (1-2 κομματια) και την αλλη μερα εχω τσιμπησει μισο κιλο.

Εμενα το μονο που με σωζει ειναι η ασκηση αλλα δεν μπορω να πηγαινω καθε μερα για περπατημα....εχω και δουλειες!!!! (που δυστυχως με αυτες τις δουλειες του σπιτιου μονο περα δωθε ειμαι χωρις να κανω ιδιαιτερες καυσεις)Αλλα καποιος πρεπει και να μαγειρεψει ή να απλωσει ρουχα ή να σιδερωσει και να πλενει πιατα και να ...να.... να....... ουφ!!!!!

Μονο μουραση χωρις .... θετικο αποτελεσμα για το βαρος μας.

Καλο Σ/Κ σε ολα τα γοργονακια.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ευχαριστω πολυ ολα τα γοργονοκοριτσια για τις πολυτιμες συμβουλες τους!!!!!

μηπως ομως εαν κανω τωρα στην παρουσα φαση κοιλιακους να μην πρεπει

αφου ακομη δεν εχω πετυχει τον τελικο στοχο μου για την απωλεια των κιλων?

οταν παλαιοτερα πηγαινα γυμναστηριο (εκανα οργανα) μου ειχε πει η γυμναστρια οτι πρωτα πρεπει να κανεις καυσεις(εκανα ποδηλατο,διαδρομο κ.α) για να χασεις τα κιλα που θελεις και μετα ασκησεις για να σφυξεις..(εκανα μετα κοιλιακους,βαρακια)

δεν ξερω εαν τα λεω καλα..αλλα καπως ετσι μου το ειχε πει..

το πιλατες τι ειναι?τι ασκησεις ειναι και που βοηθαει?ευχαριστω πολυ και καλο σ/κ σε ολες!!! :)

Διαφημίσεις

δεσι μου η δικη μου γνωμη ειναι οτι αν αποφασισεις να κανεις 4*20 καθε πρωι σετ κοιλιακων μονο καλο θα σου κανει..δεν νομιζω οτι θα σε μπλοκαρει καππου, ισα ισα θα μαζεψεις λιγο...παντως σιογυρα βασει πρπει να δωσουμε ολες στην αεροβια..ετσι γινονται καυσεις και ετσι ενεργοποιειται το συστημα...και σχετικη συσφιξη εχεις...

φετος ολη την χρονια εκανα για πρωτη φορα πιλατες δυο φορες την εβδομαδα..ειναι ενα ειδος στατικης γυμανστικης..καθολου αεροβια..κατι σαν το bare a terre αλλα με εμφαση σε κοιλια και ραχη...να σκεφτεις οτι το χρησιμποιουν παρα πολυ σαν αποθεραπεια σε ατυχηματα μεσης σπονσυλικης στηλης κτλ...εμενα μου αρεσε πολυ ΑΛΛΑ δεν με βοηθησε στο να χασω κιλα...απεκτησα δυναμη που μου χρειαζεται γιατι εχω στα χερια συνεχεια τον μικρο μου και τωρα εχει φτασει τα 11 κιλα:D...και κυριως εσφιξα και εχασα ποντους...βεβαια το σημαντικοτερο ηταν οτι μου αρεσε και ξεσπαγα...εγω το εκανα στη σχολη μπαλετου της κορης μου την ωρα που εκεινη εκανε το μαθημα της...

σημερα ημουν υποδειγμα γοργονας...πηγα μιση ωρα στα curves το απογευμα εκανα και 45 λεπτα γρηγορη καροτσαδα..την ξεθεωσα και την μεγαλη μου κορη που ετρεχε διπλα μου....

giovanna...αν καταλαβ καλα περνας το ιδιο που εχω περασει και εγω 3χρονια πριν...εχω τρεις γεννες...αλλα δυο παιδια...κουραγιο και δυναμη....ποτε δεν ξεχνας ..απλα ο πονος γινεται πιο ανεκτος...

Καλησπέρα κορίτσια μου. Να καλωσορίσω και εγώ τα καινούρια μέλη της παρέας, αν και εγώ ακόμα καινούρια θεωρούμαι.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Η χθεσινή μέρα κύλησε καλά διατροφικά και μάλλον έτσι θα πάει και η σημερινή..... το ΣΚ που είναι μπροστά μας με φοβίζει. :tongue::tongue: Εκεί γίνονται όλα τα λάθη. Το καλό είναι ότι αδιαθέτησα και λογικά θα ξεφουσκώσω. Βέβαια είναι η πρώτη περίοδος μετά το ατυχές γεγονός :cry::cry::cry::cry::cry: και έχω φοβερά πολύ αίμα και νιώθω εξάντληση.... τουλάχιστον παίρνω τα χαπάκια σιδήρου το πρωί και δεν θα σωριαστώ.

Εγώ σας έχω πει, δίαιτα με την κλασική έννοια δεν ακολουθώ, γιατί ψυχολογικά δεν είμαι έτοιμη ακόμα, αλλά νομίζω ότι άρχισα να μπαίνω λίγο σε ρυθμούς. Ουσιαστικά κάνω πάνω - κάτω αυτά που μας συμβουλεύει η Skybeam και προσπαθώ να βάλω και λίγο περπάτημα στην καθιστική ζωή μου. Δίαιτες με πολλά ζυγίσματα δεν τις συμπάθησα ποτέ. Με κούραζαν γρήγορα. Αντιθέτως, τη μέθοδο της κούπας τη χρησιμοποιεί και μια διαιτολόγος στην οποία πήγαινα μέχρι πρόσφατα (όσο ήμουν έγκυος δηλαδή) και μου αρέσει πολύ. Στην πορεία βέβαια συνηθίζει και το μάτι στην ποσότητα. Για τη χαλάρωση κλπ βοηθάει το περπάτημα και οι κοιλιακοί....

Τη Δευτέρα που ζυγίστηκα ήμουν 105,5 και ο δικός μου αρχικός στόχος είναι τα 95, τα οποία ελπίζω να αγγίζω μέχρι το τέλος Αυγούστου..... είμαι 37 και έχω ύψος 1,72

κοπελιτσα μου μαζι θα τα χασουμε εμεις τα κιλα μας!!!!!

θα κανουμε καροτσοβολτα και ολα μια χαρα!!!

Περιμένω ν' αδιαθετήσω κι είμαι πρησμένη κι έχω κάνει κι ένα σωρό βλακείες... πήγαμε σε μια βάφτιση με catering στο προαύλιο της εκκλησίας. Δεν μ' έφταναν όλα τα χαζομεζέδια που έφαγα, έφαγα και μισή μπομπονιέρα κουφέτα! :(

κοπελιτσα μου μαζι θα τα χασουμε εμεις τα κιλα μας!!!!!

θα κανουμε καροτσοβολτα και ολα μια χαρα!!!

Ποια καροτσόβολτα;;; Εμείς είμαστε στη φάση που τρέχουμε σε πάρτυ τώρα. Σε beach party ήταν σήμερα καλεσμένη η contessina μου και ξεσάλλωσε :tongue::tongue::tongue:

Και εκεί που έλεγα κορίτσια ότι στο σημερινό πάρτυ θα σαβουριάσω τα πάντα τελικά ήμουν πολύ κυρία. Βέβαια δεν κατάφερα να αντισταθώ σε ένα κομματάκι τούρτα :oops::oops::oops::oops: Τώρα βέβαια θέλω να φάω όλο το ψυγείο.... γι' αυτό και μπήκα να σας διαβάσω.... για να μου φύγει η λύσσα.....:tongue::tongue::tongue:

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

καλησπερα κοριτσακια

μπορω να πω ειμαι ικανοποιημενη σημερα απο τον ευατο μου

εφαγα 1 ποτηρι γαλα και 2 φρυγανιες

ψητο ψαρι λαδολεμονο-βλητα-50 γρ ψωμακι

1 μηλο-μισο πορτοκαλι\

και 5-6 τυρογαριδακια

Τώρα βέβαια θέλω να φάω όλο το ψυγείο.... γι' αυτό και μπήκα να σας διαβάσω.... για να μου φύγει η λύσσα.....:tongue::tongue::tongue:

και βεβαια αυτο κανουμε ανελιπως κ βοηθαει!!! Χτες εγραφα εγραφα μετα τα χασα,ξυπνησε η μπεμπα κ δν ξαναγραψα,αλλα εφαγα 1 παγωτο και τιποτα αλλο το βραδυ.

Μηπως ξερετε που θα βρω καποιες διατροφες μαζεμενες που ειχε μαζεψει η georgiamami;;

ειχε κ πολλες συμβουλες.Θα ηθελα να το ξαναδιαβασω.Φιλια σε ολες!!

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...