Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

γειας σας και απο μενα

ειμαι 37 και με βαρος 61 κιλα θέλωντας να φτασω επιτελους τα 52:D

ακολουθω διαιτα απο διαιτολογο...εβαλα και γυμανστικη στο προγραμμα και βλεπουμε...ημουν 15 χρονια τα ιδια παντα κιλα 52..εμεινα εγκυος, πηρα 10 και βαλε..τα εχασα...τα πηρα ξανα στην δευτερη εγκυμοσυνη και ξανα στην τριτη...απο περυσι εχω χασει 12 κιλα αλλα εχω ακομα δρομο μπροστα μου...το ψυχολογικο ειναι το χειροτερο κυριως το βραδυ...και αρχιζοντας να σας διαβαζω νιωθω καλυτερα...οποτε στην μαχη και εγω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλο μεσημέρι κορίτσια! Σας διαβάζω καθημερινά αλλά δεν έχω χρονο να μπω να γραψω. Είστε όμως μεγάλη βοήθεια, ειδικά τις δύσκολες ώρες :)))

Η βδομάδα μου διατροφικά πήγε μέτρια..προσπαθώ καθε μέρα να μην τρώω βλακείες και σε γενικές γραμμές τα καταφέρνω αλλα πάθαινω και κατι κρίσεις , μα τι κρίσεις...(όπως την Τετάρτη που έφαγα 3 παγωτα και 2 κομμάτια κεικ από το απόγευμα μεχρι το βράδυ....)

Κατά τα άλλα σημερινό ζύγισμα 56 κιλά, έχασα μόνο 200 γρ δηλαδή από τη Δευτέρα αλλά τι ήθελα και εγώ αφού εφαγα τον κόσμο όλο την Τετάρτη..παλι καλά που δεν πήρα κιολας..

Τι με πιάνει βρε κορίτσια πείτε μου και ενώ κάνω σοβαρή προσπάθεια κλατάρω και μέσα σε ένα απόγευμα την ακυρωνω όλη??

Τέλος πάντων καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες! Εγώ επόμενο ζύγισμα τη Δευτέρα οπότε και θα σας πω νέα...Λέω να ζυγιστώ και Δευτέρα αυτή τη φορά μήπως και κρατηθώ από τις κραιπάλες του Σαββατοκύριακου.

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Άλλαξα και την υπογραφή μου, έτσι για να εστιάσω στο θετικό: Έχασα 1 κιλό και μένουν άλλα 4!!

Πάντως πιστέυω ότι έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι τα λίγα κιλά χάνονται πολύυυυ δύσκολα και με πολύυυυ πείνα ή πολυυυυ γυμναστική

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Αυτό που λες για το κομματάκι της σοκολάτας δεν μπορώ να το κανω ούτε για αστείο. Εάν πιάσω στο χέρι μου τη σοκολάτα θα τη σκίσω. Τελεία. Γι' αυτό δεν την ακουμπάω καθόλου.

Κι εγώ μια απ' τα ίδια. Και με ό,τι νόστιμο και παχυντικό κυκλοφορεί. Δεν μπορώ καθόλου δηλαδή να φάω 2 κομμάτια πίτσα. Θα φάω τη μισή και θα λιγουρεύομαι και την υπόλοιπη!

γειας σας και απο μενα

ειμαι 37 και με βαρος 61 κιλα θέλωντας να φτασω επιτελους τα 52:D

ακολουθω διαιτα απο διαιτολογο...εβαλα και γυμανστικη στο προγραμμα και βλεπουμε...ημουν 15 χρονια τα ιδια παντα κιλα 52..εμεινα εγκυος, πηρα 10 και βαλε..τα εχασα...τα πηρα ξανα στην δευτερη εγκυμοσυνη και ξανα στην τριτη...απο περυσι εχω χασει 12 κιλα αλλα εχω ακομα δρομο μπροστα μου...το ψυχολογικο ειναι το χειροτερο κυριως το βραδυ...και αρχιζοντας να σας διαβαζω νιωθω καλυτερα...οποτε στην μαχη και εγω...

Καλώς την! Εδώ να μείνεις που το παλεύουμε δυναμικά!

Κατά τα άλλα σημερινό ζύγισμα 56 κιλά, έχασα μόνο 200 γρ δηλαδή από τη Δευτέρα αλλά τι ήθελα και εγώ αφού εφαγα τον κόσμο όλο την Τετάρτη..παλι καλά που δεν πήρα κιολας...

Μη σκέφτεσαι καθόλου τι έφαγες! Μείον 200 γρ. είναι τέλεια. Συνεχίζεις κανονικά!

Εγώ κοριτσάκια μου αισίως 61.700. Το δευτεριάτικο ζύγισμα πρέπει να ήταν πλασματικό και κατακράτηση υγρών από τα ουζάκια του σαββατοκύριακου στην Ελαφόνησο. Μέχρι τα 55 έχω άλλα 6,5-7 κιλάκια. Δεν τρελλαίνομαι όμως. Σκοπεύω στα 58 να κάνω μια παύση με συντήρηση για να τα σταθεροποιήσω.

Διαφημίσεις

να σας πω τον προβληματισμο μου και να μου πειτε την γνωμη σας.

Ο διαιτολογος που παω εφαρμοζει ενα προγραμμα σχετικα ιδιαιτερο..κανονικα δεν μιλαει για διαιτα αλλα για σωστη διατροφη..και οντως εμενα 3 μηνες τωρα με χεις βοηθησει πολυ απο αποψη κουρασης κτλ. ΚΑθε τριμηνο κανω ενα τεστ σε διαδρομο γυμανστικης που δειχνει κατα ποσο στην κινηση τα κυτταρα καινε υδατανθρακες ή πρωτεινη και αυτο δειχνει ποσο μποκαρισμενος ειναι ο οργανισμος μας...Λοιπον εμενα χτες εδειξε τα μαυρα χαλια...βασικα ο οργανισμος μου σε φαση ασκησης επιλεγει να μπλοκαρει και να μην καιει και ο μεταβολισμος να πεφτει ακομα περισσοτερο...δηλαδη εκει πχ που το χασιμο μαζι με ασκηση να μπορουσε να επιτευχθει με 1300 θερμιδες τωρα στις 1300 δεν καιει τιποτα ισα ισα αποθηκευει κιολας...και ολο αυτο προερχεται φυσικα απο το λαλα των εγκυμοσυνων, την χρονια κουραση και το στρες...πραγματικα χτες με πηρε απο κατω ...πολυ...ολα αυτα δεν τα εγραψα για νας φρικαρω αλλα για να φτασω στο διαταυτα που λεγοντας μου πως να το αντιμετωπισουμε βασικα μου ειπε οτι θα μου αυξησει τα γευματα σε 7 :shock: και απαραιτητα 2-3 φορες την εβδομαδα χαλαρο περπατημα 30 λεπτων...αυτο το τελευταιο βοηθαει στην οξυγωνωση και στο να παρει μπροστα ο μεταβολισμος...κυριως τα γραφω για τις φιλες που εχουν κολλησει...ετσι για να δειτε και μια διαφορετικη εξηγηση...παντος εγω πραγματικα εχω κουραστει πολυ ψυχολογικα γιατι εδω και 6 χρονια το σωμα μου ειναι τελειως διαφορετικο απο αυτο που ειχα συνηθισει....

Καλημερα κοριτσια!!

ψιλοαπογοητευση και απο μενα..ουφ!!!

ζυγιστηκα χτες τελικα και ειμαι σταθερη

στα μειον 3κιλα..ουτε πανω ουτε κατω..

αμαν βρε παιδι μου..κολλησα την βδομ.

που περασε..γιατι?μηπως φταιει μια σοκολατα

και 2-3παγωτακια?? :(

αχχχ τι να κανω?πρεπει αυτη την βδομ.που

ξεκιναει για μενα απο σημερα να χασω τα διπλα κιλα... :(

εσεις τι λετε??καλη συνεχεια!!!

να σας πω τον προβληματισμο μου και να μου πειτε την γνωμη σας.

Ο διαιτολογος που παω εφαρμοζει ενα προγραμμα σχετικα ιδιαιτερο..κανονικα δεν μιλαει για διαιτα αλλα για σωστη διατροφη..και οντως εμενα 3 μηνες τωρα με χεις βοηθησει πολυ απο αποψη κουρασης κτλ. ΚΑθε τριμηνο κανω ενα τεστ σε διαδρομο γυμανστικης που δειχνει κατα ποσο στην κινηση τα κυτταρα καινε υδατανθρακες ή πρωτεινη και αυτο δειχνει ποσο μποκαρισμενος ειναι ο οργανισμος μας...Λοιπον εμενα χτες εδειξε τα μαυρα χαλια...βασικα ο οργανισμος μου σε φαση ασκησης επιλεγει να μπλοκαρει και να μην καιει και ο μεταβολισμος να πεφτει ακομα περισσοτερο...δηλαδη εκει πχ που το χασιμο μαζι με ασκηση να μπορουσε να επιτευχθει με 1300 θερμιδες τωρα στις 1300 δεν καιει τιποτα ισα ισα αποθηκευει κιολας...και ολο αυτο προερχεται φυσικα απο το λαλα των εγκυμοσυνων, την χρονια κουραση και το στρες...πραγματικα χτες με πηρε απο κατω ...πολυ...ολα αυτα δεν τα εγραψα για νας φρικαρω αλλα για να φτασω στο διαταυτα που λεγοντας μου πως να το αντιμετωπισουμε βασικα μου ειπε οτι θα μου αυξησει τα γευματα σε 7 :shock: και απαραιτητα 2-3 φορες την εβδομαδα χαλαρο περπατημα 30 λεπτων...αυτο το τελευταιο βοηθαει στην οξυγωνωση και στο να παρει μπροστα ο μεταβολισμος...κυριως τα γραφω για τις φιλες που εχουν κολλησει...ετσι για να δειτε και μια διαφορετικη εξηγηση...παντος εγω πραγματικα εχω κουραστει πολυ ψυχολογικα γιατι εδω και 6 χρονια το σωμα μου ειναι τελειως διαφορετικο απο αυτο που ειχα συνηθισει....

Εύχομαι να ξεκολλήσεις τώρα με το καινούργιο πρόγραμμα. Πάντως πολύ ενδιαφέρον αυτό που λες, δηλαδή σε περίπτωση που μπλοκάρει ο μεταβολισμός θα βοηθήσει αν τρώμε 1 γεύμα ακόμα + περπάτημα... Τι πρόγραμμα στο περίπου σου έχει δώσει ο διαιτολόγος; Για το περπάτημα πάντως το είδα κι εγώ, μια βδομάδα που περπατάω μισή με μία ώρα κάθε μέρα αισθάνομαι ότι έχω καλύτερα αποτελέσματα...

Καλημερα κοριτσια!!

ψιλοαπογοητευση και απο μενα..ουφ!!!

ζυγιστηκα χτες τελικα και ειμαι σταθερη

στα μειον 3κιλα..ουτε πανω ουτε κατω..

αμαν βρε παιδι μου..κολλησα την βδομ.

που περασε..γιατι?μηπως φταιει μια σοκολατα

και 2-3παγωτακια?? :(

Σίγουρα και τα παγωτάκια δεν βοηθάνε βρε Δεσποινάκι!...

αχχχ τι να κανω?πρεπει αυτη την βδομ.που

ξεκιναει για μενα απο σημερα να χασω τα διπλα κιλα... :(

Όχι! Είναι πειρασμός, το ξέρω, αλλά δεν πάει έτσι γιατί θα στερηθείς ακόμα παραπάνω και μετά θα πέσεις με τα μούτρα! Κατ' αρχήν, ευτυχώς δεν πήρες βάρος. Δεύτερον, ξεκινάς να χάσεις το κιλάκι της καινούργιας εβδομάδας, αυτό και μόνο αυτό (αν σου προκύψει παραπάνω καλώς, αλλά δεν θα σου γίνει και έμμονη ιδέα!). Καλή συνέχεια κουκλίτσα.

skybeam βασικα αυτο που λες ειναι..οτι πολλες φορες το να στερουμαστε πολυ κανει το ακριβως αντιθετο γιατι ετσι τα κυταρα λαμβανουν το μυνημα οτι δεν εχουν τι να καψουν και ουσιαστικα συσωρεουν σε λιπος προσπαθωντας να "κοιμισουν" τον οργανισμο...κατι σαν τις γκαμηλες:cool:

Καθε σωστη διαιτα/διατροφη θελει πολλα μικρα γευματα και ασκηση...βασικα η ασκηση δεν πρεπει να ειναι εντονη γιατι παλι ο οργανισμος μπαινει στην φαση που περιεγραψα πριν...θελει αεροβια αλλα ηπια...το περπατημα το κολυμπι κτλ...

Η διαιτα που εχω ειναι με μετρημενα σε γραμμαρια και πολυ δεσμευτικη/κουραστικη..ειναι επισης συγκεκριμενη για μενα

πχ σημερα εφαγα

πρωινο: 150 γρ γαλα λαιτ, 40 γρ βρωμη, 10 αμυγδαλα

δεκατιανο:δυο φετες μαυρο του τοστ, μια φετα γαλοπουλα 0-3%, μια φετα λαιτ κιτρινο τυρι

μεσημεριανο: 80 γρ ρυζι βραστο, 80 γρ φακες (φακορυζο), μια κουταλια λαδι, 2 φετες τυρι με χαμηλα λιπαρα

απογευματινο: 150 γρ γαλα συν μιση φετα κεικ βιολογικο χωρις ζαχαρη (ενα ειδικο)

βραδινο: 60 γρ ρικοτα, μια ντοματα, 2 πιπεριες 2 παξιμαδια κριθινα (ντακος), χωρις λαδι

μεταβραδινο 150 γρ γαλα

nancy καλωσηρθες και απο μενα!!μην απογοητευεσαι..η αληθεια ειναι πως αμα μπλοκαρει ο μεταβολισμος θελει λιγη προσπαθεια για να παρει μπροστα...αλλα θα παρει,τι στο χερι του ειναι???mariab εδω μαζι μας και θα τα χασεις!!ουτως η αλλως εχεις λιγα να χασεις ακομα!!4σταρ για μενα ο διαιτολογος ειναι πεταμενα λεφτα.εχω παει 3 φορες,τα ιδια λενε ολοι,αυτα που ηδη ξερεις δηλαδη...το καλυτερο ειναι να το παρεις αποφαση βαθυα μεσα σου και να κανεις μονη σου διατροφη(αποψη μου παντα!)skybeam μπραβο σου κουκλα μου!!!αντε λιιιγο ακομα και εφτασες στον στοχο σου!!εγω αυτο το σαβ.κυριακο θα σας χασω γιατι θα κανω γενικη στο σπιτι!!απο δευτερα τα ξαναλεμε!!φιλια σε ολες

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

skybeam βασικα αυτο που λες ειναι..οτι πολλες φορες το να στερουμαστε πολυ κανει το ακριβως αντιθετο γιατι ετσι τα κυταρα λαμβανουν το μυνημα οτι δεν εχουν τι να καψουν και ουσιαστικα συσωρεουν σε λιπος προσπαθωντας να "κοιμισουν" τον οργανισμο...κατι σαν τις γκαμηλες:cool:

Καθε σωστη διαιτα/διατροφη θελει πολλα μικρα γευματα και ασκηση...βασικα η ασκηση δεν πρεπει να ειναι εντονη γιατι παλι ο οργανισμος μπαινει στην φαση που περιεγραψα πριν...θελει αεροβια αλλα ηπια...το περπατημα το κολυμπι κτλ...

Η διαιτα που εχω ειναι με μετρημενα σε γραμμαρια και πολυ δεσμευτικη/κουραστικη..ειναι επισης συγκεκριμενη για μενα

πχ σημερα εφαγα

πρωινο: 150 γρ γαλα λαιτ, 40 γρ βρωμη, 10 αμυγδαλα

δεκατιανο:δυο φετες μαυρο του τοστ, μια φετα γαλοπουλα 0-3%, μια φετα λαιτ κιτρινο τυρι

μεσημεριανο: 80 γρ ρυζι βραστο, 80 γρ φακες (φακορυζο), μια κουταλια λαδι, 2 φετες τυρι με χαμηλα λιπαρα

απογευματινο: 150 γρ γαλα συν μιση φετα κεικ βιολογικο χωρις ζαχαρη (ενα ειδικο)

βραδινο: 60 γρ ρικοτα, μια ντοματα, 2 πιπεριες 2 παξιμαδια κριθινα (ντακος), χωρις λαδι

μεταβραδινο 150 γρ γαλα

Έχω κάνει κι εγώ τέτοια δίαιτα με πολλά ζυγίσματα, κι ακόμα χειρότερη... Πάντως αν κουραστείς, στην πίσω σελίδα υπάρχει η δίαιτα που έχω προτείνει, μπορείς να φας τα πάντα σε συγκεκριμένα γραμμάρια... Αλλά μιας και σου ξαναδιαμόρφωσε το πρόγραμμα, αξίζει να δεις πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός σου τώρα!

skybeam μπραβο σου κουκλα μου!!!αντε λιιιγο ακομα και εφτασες στον στοχο σου!!

Αν σου πω ότι ακόμα βουνό μου φαίνεται θα με πιστέψεις?... Ουφ!

νανσυ μια χαρα μου φενεται το προγραμμα σου εμενα αλλα αν κουραστηκες με αυτο γιατι δεν ζητας να στο αλλαξει???

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Αν σου πω ότι ακόμα βουνό μου φαίνεται θα με πιστέψεις?...
ε οχι βουνο κοπελα μου!!!χαχα τι να πω και εγω??????αντε τα καταφερες!!ποσα νουμερα εχεις αλλαξει στα ρουχα?

ε οχι βουνο κοπελα μου!!!χαχα τι να πω και εγω??????αντε τα καταφερες!!ποσα νουμερα εχεις αλλαξει στα ρουχα?

Εσύ μη μασάς καθόλου, τα πας μια χαρά! Μόνο να φροντίζεις να μην κάνεις ακρότητες για να μην πεινάς!

Έχω αλλάξει 1 1/2 νούμερο.

Αυτό για την αύξηση των γευμάτων μου το είχε πει και η δική μου διαιτολόγος. Μου είχε πει βέβαια και την πιο extreme version. Εάν δεις ότι κολάς για 2 εβδομάδες, ενώ είσαι τυπική με τη δίαιτα, τότε για 2-3 μέρες φάε ελεύθερα. Όχι να το σκήσεις, δηλαδή μη φας και παγωτό και σουβλάκι, αλλά με μια μικρή λογική. Αυτό βοηθάει τον οργανισμό να ξεμπλοκάρει. Το είχα κάνει μια φορά και δούλεψε. Μπορεί βέβαια να είναι και ψυχολογικό.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...