Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

http://www.greekmasa.gr/index.php?op...0&topic=4791.0

Ισορροπημένη διατροφή γαι σταθερή απώλεια πολλών κιλών.

Η δίαιτα αυτή είναι από διaτροφολόγο - ενδοκρινολόγο μεγάλου νοσοκομείου.

Μπορείτε να την ακολουθήσετε όσο διάστημα θέλετε, χάνετε κατά μέσο όρο 1 κιλό τη βδομάδα σταθερά και δεν τα ξαναπαίρνετε.

Το βασικότερο είναι ότι μας μαθαίνει να τρώμε σωστά, δε στερούμαστε τίποτα, δεν πεινάμε, δε χρειάζεται να μαγειρεύουμε ιδιαίτερα πράγματα και δε χάνουμε καθόλου την ενέργειά μας.

Έχει ως εξής:

Πρωινό

- 1 κούπα γάλα + 30 γρ. κορν φλέικς + 1 πορτοκάλι χυμό

- 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

- 1 χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές με 1 κουταλάκι μαργαρίνη

- 1 πορτοκάλι χυμό + 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

Ενδιάμεσα

1 μερίδα φρούτου ή 1 ζελέ ή 1 κομπόστα

Μεσημέρι

Οποιοδήποτε φαγητό υπάρχει σε ποσότητα ως 250 γραμμάρια + άφθονη σαλάτα

Aπόγευμα

Φρούτο 1, ή ζελέ, ή κομπόστα ή 150 γραμ. φρουτοσαλάτα ή 150 γραμ. φρούτο που κόβεται (π.χ. πεπόνι)

Βράδυ

Επιλέγουμε 1 από τα παρακάτω:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

- γάλα και 2 φρυγανιές

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 2 φρυγανιές + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

Τα tips της δίαιτας

Η κούπα που χρησιμοποιούμε είναι χωρητικότητας 250 ml

Eπιλέγουμε για ένα γεύμα την εβδομάδα συκώτι

- Ένα αυγό αντί μίας μερίδας γαλακτοκομικού ή τυριού, δυο φορές την εβδομάδα

- Mερίδες άμυλου: 2 φρυγανιές, 1 φέτα ψωμί 30 γρ., 30 γρ. δημητριακά

Τσάι, καφές, αφεψήματα όσα θέλουμε χωρίς ζάχαρη (επιτρέπεται υποκατάστατο)

Αναψυκτικά light και μόνομέχρι ένα ποτήρι την ημέρα

Γάλα 1,5%, Γιαούρτι 2%

Τυριά (όλα τα είδη 30 γραμ, μυζήθρα/ανθότυρο 60 γραμ.)

Χορταρικά, τα ωμά πράσινα και τα χόρτα (2 κούπες) τα μαγειρεμένα (1 κούπα) τομάτα (1 μέτρια)

Λάδι 2 κουταλιές την ημέρα (λάδι, μαργαρίνη ή μαγιονέζα)

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα βρασμένα δημητριακά (τύπου κουάκερ)

Στο μαγειρεμένο φαγητό υπολογίστε 1 κουταλιά για κάθε μερίδα (μετρήστε το καλύτερα γιατί το μάτι ξεγελιέται).

Aν το φαγητό έχει λάδι, δεν βάζουμε και στη σαλάτα

Επιτρέπεται 1 γλυκό τη βδομάδα, ότι θέλετε

Πίνετε αρκετό νερό ( ως 8 ποτήρια)

Αν σας πιάσει μανία για έξτρα γλυκό, φάτε 1 κουταλάκι γλυκό κουταλιού, θα πάρετε μόνο τις θερμίδες της ζάχαρης αλλά καθόλου λιπαρά.

Αν πεινάσετε κάποια στιγμή πολύ και θέλετε να φάτε οπωσδήποτε κάτι επιλέξτε 1 σαλάτα ή 1 φρούτο ή πιείτε 1 τσάι (κόβει την πείνα)

Kαι επίσης

Να σας δώσω λίγες επιλογές παραπάνω για τις μερίδες ψωμιού. Ισχύει για τη συγκεκριμένη δίαιτα (αλλά και για όλες) ότι:

Mία μερίδα ψωμοειδούς =

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 20 γρ. παξιμάδι.

Μην ξεχνάτε το λάδι, έχουμε 2 κ.σ. ημερησίως.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Eυχαριστώ Georgiamami, δεν το έκανα quote γιατί φοβήθηκα για κατάχρηση του χώρου...

Kαι επίσης

Να σας δώσω λίγες επιλογές παραπάνω για τις μερίδες ψωμιού. Ισχύει για τη συγκεκριμένη δίαιτα (αλλά και για όλες) ότι:

Mία μερίδα ψωμοειδούς =

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 20 γρ. παξιμάδι.

ή 2 cream crackers, όλο το ξεχνάω αυτό!:D

Λοιπον, αν μεχρι 16-6 ΔΕ χασεις 2,5 κιλα, θα ρθεις να μου κανεις παρεα ...... θα παμε κομμωτηριο και μετα για ψωνια....... τη χρειαζομαστε την εκτονωση....δε συμφωνεις?????

Μετα απο την καταιγιδα βγαινει ο ηλιος και πολλες φορες και το ουρανιο τοξο. Ελπιζω οι αναποδες μερες σου να ξεκουμπιστηκαν και να εισαι καλα. Τα κιλα..... ας περιμενουν λιγο. Πρωτιστως η καλη ψυχολογια.:P

μεσαααα!!!! να σου πω τον ηλία άρχισα να τον βλέπω πίιιιισω από τα σύνεφα, κάτι πάει να γίνει! ανεβαίνει η ομάδα!!

καλλιοπακι δεν θελω τετοια....κοιτα,αν θες γρηγορη απωλεια κιλων γιατι δεν κανεςι την διαιατα της σουπας?.......................αλλα δεν θελω αποχωρησεις καλλιοπακι και βλακειες γιατι θα στενοχωρηθω και μετα θα φαω( και θα εχω και δικαιολογια)!!εδω μαζι θα το παλεψουμε!!εγω χθες βγηκα και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω ποσο ακριβως εφαγα αλλα δεν ζυγιζομαι σημερα..την αλλη βδομαδα παλι!!

χαχαχαχαχααααααααααααα, ε λοιπόν αν είναι να σε αναγκάσω να φας δεν πάω πουθενά! Εδώ θα σου κατσικωθώ να μετράω τις μπουκιές σου!! χαχαχαχαχαααααα!!

για σούπα δεν είμαι, λέω να το ρίξω στα φρούτα

Να πω ΟΚ ζω με αντισταμινικα ? Να πάω σε αλλεργιολογο? δερματολόγο?? μήπως να παω προς ομοιοαθητική?? Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα η όλη κατασταση με εχειι αγχωσει και εχω παρατησει τη διαιτα και όσο την παρατααω τόσο αγχωνομαι.

ήδη νιωθω καλυτερα που σας εγραψα.

όχι, να πας στο γιατρό ΑΜΕΣΩΣ!

Να σας πω εν τάχυ τακαμώματα μο:rolleyes:υ, σήμερα πάλι ήδη έχω πιάσει 2000 θερμίδες, μόνο τα γεμιστά με τη φέτα που έφαγαν είχαν 1000.

υγ δεν είπα και τα ευ΄χαριστα, είμαι 96.5 σήμερα, τώρα πως ξεφούσκωσα δεν έχω ιδέα! Μάλλον από την περίοδο. Ελπίζω να ξαναπάω 95 + που ήμουν λίγες μέρες πρίν.

αυτά τα γεμιστα! και βαριά (εγώ που τα ζυγίζω) και θερμιδοφόρα! 1000 θερμιδες τα ρύζια??? πολύ δεν είναι ρε συ....

Ξερεις η μεταλλαγμενες γοργονες λεγονται γουΡγουνες (ειναι κατι μεταξυ γοργονες και γουρουνες). Τετοιες θα γινομαι κι εμεις αν δεν συμορφωθουμε!!!

Αμα δεν ερθει η κοκκ/τσα να ξεπρηστω, φοβαμαι οτι θα ακουσετε ενα ΜΠΟΥΜ!!!!!!

χαχαχαχαχαχαααααααα, κι εγώ για τη λίστα με τις γουΡγουνες!

Καλημέρα από τον άλλο φαταούλα εδώ! Χτες βράδυ, χαζεύοντας μια ταινία στο Star ένιωσα μια λιγούρα... ε, πήρα μπροστά μου το μπολ με τα κεράσια (είχε περίπου 800 γρ. κεράσια μέσα) και μέσα σε 5 λεπτά είχε μείνει το μισό... λύσσα μ' έπιασε!:(

εάν εσένα οι παρασπονδίες σου είναι τα κεράσια σε καλό δρόμο είσαι!!!

Νέα: ξαναείδα το 65 (οολεεεεεε) και είμαι και πρησμένη (ναι, ζυγίστηκα περίμενα την κοκινοσκουφίτσα αργότερα, οπότε ανέβηκα ζυγαριά).

άρα, σε 3-4 μέρες πιστεύω να έχω και πιο ευχάριστα να σας πω.

α, επίσης εχθές έφαγα σκέτη πρωτεΐνη με σαλάτα (χωρίς τα ρύζια κτλ δηλαδή) κι αισθάνομαι λες και κατέκτησα το έβερεστ!! φιλιαααααα

Καλημέρα κορίτσια μου. Τελικά το να σας γράφω καθημερινά βοηθάει στην ψυχολογία μου. Λέω να τη συνεχίσω αυτή την ψυχοθεραπεία. :tongue::tongue: Χτες ήμουν ακόμα καλύτερο κορίτσι από προχτές και μάλιστα πήγα το απόγευμα και για περπάτημα. Ένιωσα άλλος άνθρωπος. Λέω να πάω και σήμερα μήπως και ξεμπλοκάρει λίγο αυτός ο μεταβολισμός. ;);););)

Διάβασα και εγώ τη δίαιτα της Skybeam και είναι πολύ βολική. Επειδή κατά καιρούς έχω επισκεφτεί διαιτολόγους κάπως έτσι είναι και οι δίαιτες που προτείνουν και αυτοί. Αυτό που με χαλάει λίγο είναι το φρούτο για δεκατιανό, και αυτό γιατί εγώ ξυπνάω 06.00 και καταλήγω πάλι σπίτι στις 16.00. Αν για δεκατιανό έχω φάει μόνο ένα φρούτο εκείνη την ώρα θα φάω όλο το ψυγείο. :tongue::tongue: Προτιμώ το τοστάκι. Μια άλλη λύση είναι οι τορτίγιες τις οποίες μπορείτε να τις γεμίσετε με τυράκι, γαλοπούλα, ό,τι λαχανικά θέλετε και ό,τι γενικά σας περνάει από το μυαλό και νιώθετε έτσι σαν να τρώτε το καλύτερο έδεσμα.

Καλημέρα από τον άλλο φαταούλα εδώ! Χτες βράδυ, χαζεύοντας μια ταινία στο Star ένιωσα μια λιγούρα... ε, πήρα μπροστά μου το μπολ με τα κεράσια (είχε περίπου 800 γρ. κεράσια μέσα) και μέσα σε 5 λεπτά είχε μείνει το μισό... λύσσα μ' έπιασε!:(

Σιγά την παρασπονδία βρε κορίτσι. Τέτοιες να ήταν όλες!!!!

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημέρα κορίτσια μου. Τελικά το να σας γράφω καθημερινά βοηθάει στην ψυχολογία μου. Λέω να τη συνεχίσω αυτή την ψυχοθεραπεία. :tongue::tongue:

Μια απο τα ιδια!!!!!

Μολις τωρα εφαγα το δεκατιανο μου. Επρεπει να φαω 2 βερυκοκα. Ξεκινησα με 1 βερυκοκο, εφαγα 2ο, συνεχισα με 3ο και αδειασα τη σακουλα που ειχε 4. Αρα εφαγα τις διπλασιες θερμιδες (γιατι το ατιμο βερυκοκακι ειναι σαν μπουκιτσα αλλα τα σακχαρα του τα εχει. )

Με περιμενει 1 μηλο κατα τις 2 και μετα στις 4:30 με περιμενει το γευμα μου πατατες φουρνου, αρακα και σαλατα. Για βραδυνο........ γιαουρτακι με κορν φλεικς.

Το επικινδυνο ειναι μετα το μεσημεριανο μου που .....ανοιγει το στομαχι και θελει ...και θελει ..... και σταματημο δεν εχει.

Αλλα σημερα θα εφαρμοσω την τακτικη : τρωω το μεσημεριανο μου και βγαινω εξω απο το σπιτι για χειρονακτικες εργασιες (εχω και περιβολη η αθεοφοβη). Θα τσαπισω τις ντοματιες μου και θα ασχοληθω με τα ζιζανια (ανεπιθυμητα χορτα). Μεγαλη υποθεση να εχεις στις μερες μας ζαρζαβατικα απο τον κηπο σου!!!!

Και με την κουβεντα........ το στομαχι μου χορτασε με τα 4 βερυκοκα.

Διαφημίσεις

anna1979 εχειες πολυ δικιο σε αυτο που λες...!!!!εχασες 30 κιλα ε?καποτε ειχα χασει και εγω τοσα αλλα τα ξαναπηρα,και παραπανω μπορω να πω..αλλα ας μην το θυμαμαι καλυτερα γιατι θυμωνω με τον εαυτο μου..!ρια84 καλωςσηρθες και καλα χασιματα κιλων!!4σταρ δεν ειναι φρικη τα 30 κιλα παραπανω..θα τα χασεις!!!εδω μαζι θα τα καταφερουμε!!καλλιοπακι μου μπραβο σου που ειδες το 65 στην ζυγαρια!!χαιρομαι πολυ για σενα!!!skybeam τι ψυχη ειχαν μισο κιλο κερασακια βρε?????και εμενα μαρεσουν!!μιαμ μιαμ!!γεωγια εννοειται πως βοηθας!!εμενα παντως σιγουρα!!μου ειναι πολυτιμες ολες οι συμβουλες σου...

εγω κοριτσια μου τα ιδια..μπριζολιτσα σημερα με σαλατα(και κριτσινια γιατι χωρις κατι σε ψωμι δεν μπορω με τιποτα..αν ξερει καμμια πως να κοψουμε το ψωμι ευχαριστως να την ακουσω..).καλη συνεχεια σε ολες μας!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Γεια σας και από μένα.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο συγκεκριμένο φόρουμ (έρχομαι από τους δίπλα), αλλά σας διαβάζω αρκετό καιρό και με έχετε βοηθήσει πολύ, παρόλο που δεν το ξέρατε.

Λοιπόν. Είμαι η Μαρία και είμαι σχεδόν καλά. Ετών 42 (ακούγεται τρομακτικό όταν το βλέπεις γραμμενο). Ύψος 150 , βάρος 62. Τον τελευταίο 1.5 μήνα έχω χάσει 5,3 κιλά. Στόχος μου τα 55 και ιδανικά τα 52.

Είχα κάνει πέρισυ μία καλή προσπάθεια και από τα 75 πήγα στα 58. Αισθανόμουν θεά. Δυστυχώς πήρα πίσω τα 9. Τώρα είμαι απολύτως αποφασισμένη να φτάσω στο στόχο μου και (κυρίως) να τον διατηρήσω. Αισθάνομαι ότι αν ξανακυλύσω τώρα δεν θα ξαναμαζευτώ ποτέ. Μου αρέσει να τρώω!!! Αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια πριν τις εξωσωματικές και τις εγκυμοσύνες ήμουν 52-55 κιλά, δεν έβαζα εύκολα και έχανα εύκολα. Τώρα βάζω εύκολα και χάνω δύσκολα.

Να πω ένα κολπάκι που κάνω εγώ το μεσημέρι μετά το φαγητό που με πιάνει κι εμένα λύσσα. Είτε πίνω μία σόδα (το ξέρω ότι ακούγεται οξύμωρο, αλλά σαν να μου αλλάζει τη γεύση και την όρεξη) είτε πίνω ένα κακάο φτιαγμένο με νερό και ζαχαρίνη. Το κακάο βέβαια έχει κάποιες θερμίδες, αλλά μου καλύπτει την επιθυμία για γλυκό, σχετικά ανώδυνα. Επιπλέον, το κακάο κάνεις ώρα να το πιείς. Οπότε μέχρι να το τελειώσεις έχει περάσει η δύσκολη ώρα.

Καλή μας επιτυχία.

snp1p3.png

dNJRp3.png

εγω αδιαθετησα και..............βλεπω τον κόσμο πιο αισιόδοξα.

Eπιτέλους! Σε λίγες μερούλες θα έχεις ξεπρηστεί!

Κορίτσια τι κάνετε?

Χάθηκα συγνώμη!!

Πώς πάνε οι δίαιτες? Διατροφούλες???

Newbiee πώς πας? Συνεχίζεις?

Γεια σας και από μένα.

Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο συγκεκριμένο φόρουμ (έρχομαι από τους δίπλα), αλλά σας διαβάζω αρκετό καιρό και με έχετε βοηθήσει πολύ, παρόλο που δεν το ξέρατε.

Λοιπόν. Είμαι η Μαρία και είμαι σχεδόν καλά. Ετών 42 (ακούγεται τρομακτικό όταν το βλέπεις γραμμενο). Ύψος 150 , βάρος 62. Τον τελευταίο 1.5 μήνα έχω χάσει 5,3 κιλά. Στόχος μου τα 55 και ιδανικά τα 52.

Είχα κάνει πέρισυ μία καλή προσπάθεια και από τα 75 πήγα στα 58. Αισθανόμουν θεά. Δυστυχώς πήρα πίσω τα 9. Τώρα είμαι απολύτως αποφασισμένη να φτάσω στο στόχο μου και (κυρίως) να τον διατηρήσω. Αισθάνομαι ότι αν ξανακυλύσω τώρα δεν θα ξαναμαζευτώ ποτέ. Μου αρέσει να τρώω!!! Αυτή είναι η αλήθεια. Βέβαια πριν τις εξωσωματικές και τις εγκυμοσύνες ήμουν 52-55 κιλά, δεν έβαζα εύκολα και έχανα εύκολα. Τώρα βάζω εύκολα και χάνω δύσκολα.

Να πω ένα κολπάκι που κάνω εγώ το μεσημέρι μετά το φαγητό που με πιάνει κι εμένα λύσσα. Είτε πίνω μία σόδα (το ξέρω ότι ακούγεται οξύμωρο, αλλά σαν να μου αλλάζει τη γεύση και την όρεξη) είτε πίνω ένα κακάο φτιαγμένο με νερό και ζαχαρίνη. Το κακάο βέβαια έχει κάποιες θερμίδες, αλλά μου καλύπτει την επιθυμία για γλυκό, σχετικά ανώδυνα. Επιπλέον, το κακάο κάνεις ώρα να το πιείς. Οπότε μέχρι να το τελειώσεις έχει περάσει η δύσκολη ώρα.

Καλή μας επιτυχία.

Mariab, καλωσήρθες! Ρίξε μια ματιά στη διαιτούλα που είναι 4-5 μηνύματα πιο πάνω σ' αυτή τη σελίδα. Μπορεί να σου κάνει κλικ!:D

Διαφημίσεις

Εγω που ειμαι απο τις παλιες εδω μεσα, εζησα την εποχη της 1ης γενιας γοργονων, μετα ακολουθησε μια παυση και τωρα βλεπω τη 2η γενια γοργονιων σε δραση. Πραγματικα χαιρομαι πολυ που μεσα απο ενα φορουμ, καταφερνουμε να δινουμε και να παιρνουμε τοσα πολλα. Το εχω ξαναπει, πως ακομη κι αν δεν χασουμε τα κιλα που μας βαραινουν, μεσα απο αυτη τη διαδικασια, θα βγουμε κερδισμενες γιατι συνανταμε ανθρωπους ξεχωριστους.

Ευχομαι τα καλυτερα σε ολες.

Γεια σας και από μένα.

Καλή μας επιτυχία.

Τωρα με προκαλεις!!!!! Και θα πω : Λοιπόν. Είμαι η Γεωργια και είμαι πολυ καλά. Ετών 44 (ακούγεται τρομακτικό όταν το βλέπεις γραμμενο αλλα μονο οταν δεν αγαπας τον εαυτο σου ).

Για πες μας ομως καλη φιλη που μας τιμησες επιτελους, πως καταφερες να χασεις τα πολλα κιλα??????Αντε να μαθαινουμε κι αλλα κολπα!!!!!

Εγω αν δεν μπορω να αντισταθω στην μετα φαγητο λιγουρα για γλυκο, τρωω ενα κυβο μαυρης σοκολατας. Και αφθονο νερο!!!!

georgiamami και εγω εναν κυβο μαυρη σοκολατα τρωω οταν με πιασει λιγουριτσα!!!

λοιπον εγω εχω αρχισει και λιγο ποδηλατο 2-3 φορες την εβδομαδα απο μια ωριτσα περιπου.....βγαινω και εξω,κανω και την γυμναστικουλα μου και ολα καλα!!!!

αχ κοριτσια δεν θελω να σκεφτομαι καθολου το φαγητο....κανω δουλειες στο σπιτι να ξεχαστω και να μην τρωω χαζομαρες(γιατι αυτα τρωω πανω στην βιασινη μου.....)

βγαινω εξω στις κουνιες με τα μικρα....οτι μπορω .....

μου κανει καλο να σας γραφω εδω και να διαβαζω τα δικα σας,"κραταμε να σε κρατω να ανεβουμε το βουνο" που λενε!!

φιλακια σε ολες!!!

γεια σας κ απο μενα

κ εγω χαιρομαι που μπαινω κ σας διαβαζω κ παιρνω δυναμη βρε αδερφε!

Σας ευχαριστω ολες για τα ενθαρυντικα κ εμψυχωτικα λογακια!!

Η αληθεια ειναι οτι σας σκεφτομαι κ σκεφτομαι 2 φορες πριν φαω σκατοβλακεια,αυτο πιανει 5 φορες στις 8 οποτε ειμαι σε καλο δρομο!!!!

μου αρεσε η ιδεα με το κακαο,καποτε επινα κ το orbit που εχει πολυ λιγες θερμιδες,οταν παω σουπερ θα το παρω παλι.

Τι αλλο;; αα..σκεφτομουν να παω για πρωτη φορα στην ζωη μου σε δι9αιτολογο.Τι λετε κι εσεις;; Να παω ή να προσπαθω εδω μαζι σας? Σκεφτομαι και τα 20 ευρω την εβδομαδα μν πανε χαμενα.Κανει δουλεια;;Τι θα μου πει;;Αυτα που ξερουμε ετσι δν ειναι;;

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

Τωρα με προκαλεις!!!!! Και θα πω : Λοιπόν. Είμαι η Γεωργια και είμαι πολυ καλά. Ετών 44 (ακούγεται τρομακτικό όταν το βλέπεις γραμμενο αλλα μονο οταν δεν αγαπας τον εαυτο σου ).

Για πες μας ομως καλη φιλη που μας τιμησες επιτελους, πως καταφερες να χασεις τα πολλα κιλα??????Αντε να μαθαινουμε κι αλλα κολπα!!!!!

Εγω αν δεν μπορω να αντισταθω στην μετα φαγητο λιγουρα για γλυκο, τρωω ενα κυβο μαυρης σοκολατας. Και αφθονο νερο!!!!

Κατ' αρχάς, ευχαριστώ για το καλοσόρισμα.

Η ηλικία δεν είναι ακριβώς ότι με τρομάζει, με ξαφνιάζει είναι το πιο σωστό. Ειλικρινά ξαφνιάζομαι όταν συνειδητοποιώ πόσο χρονών είμαι. Δεν αισθάνομαι έτσι.

Τέλος πάντων, σχετικά με τη δίαιτα. Ομολογώ ότι ή δίαιτα που έκανα όταν έχασα τα πολλά κιλά δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο. Ήταν μεν από διαιτολόγο, αλλά ήταν η κλασσική, με μονη διαφορά ότι ήταν σκληρή στις ποσότητες, επειδή βέβαια κι εγώ είμαι κοντούλα. Λοιπόν,

πρωινό: αυτό που υπάρχει στη δίαιτα της skybeam

δεκατιανό, απογευματινό: 1 φρούτο

μεσημεριανό: 90 γρ. ψαρι / κρέας / κοτόπουλο, ή 1 φλυτζάνι λαδερο / όσπρια / σούπα, 1 μερίδα ψωμιου, σαλάτα

βραδυνό: ίδιο με το μεσημεριανό, αλλά μικρότερη ποσότητα κρέας, ψάρι.

Μία φορά την εβδομάδα αντί για κρέας αυγό, 2 φορές λαδερό κλπ.

Δεν ήταν κάτι το εξεζητημένο, μία κλασική δίαιτα.

Αυτό που λες για το κομματάκι της σοκολάτας δεν μπορώ να το κανω ούτε για αστείο. Εάν πιάσω στο χέρι μου τη σοκολάτα θα τη σκίσω. Τελεία. Γι' αυτό δεν την ακουμπάω καθόλου.

snp1p3.png

dNJRp3.png

γεια σας κ απο μενα

κ εγω χαιρομαι που μπαινω κ σας διαβαζω κ παιρνω δυναμη βρε αδερφε!

Σας ευχαριστω ολες για τα ενθαρυντικα κ εμψυχωτικα λογακια!!

Η αληθεια ειναι οτι σας σκεφτομαι κ σκεφτομαι 2 φορες πριν φαω σκατοβλακεια,αυτο πιανει 5 φορες στις 8 οποτε ειμαι σε καλο δρομο!!!!

μου αρεσε η ιδεα με το κακαο,καποτε επινα κ το orbit που εχει πολυ λιγες θερμιδες,οταν παω σουπερ θα το παρω παλι.

Τι αλλο;; αα..σκεφτομουν να παω για πρωτη φορα στην ζωη μου σε δι9αιτολογο.Τι λετε κι εσεις;; Να παω ή να προσπαθω εδω μαζι σας? Σκεφτομαι και τα 20 ευρω την εβδομαδα μν πανε χαμενα.Κανει δουλεια;;Τι θα μου πει;;Αυτα που ξερουμε ετσι δν ειναι;;

Συγγνώμη για το διπλό ποστ.

Εμένα η διαιτολόγος με έιχε βοηθήσει από την άποψη των κατευθυντήριων. Από' κει και πέρα όντως δεν θα σου πει και κάτι που δεν ξέρεις. Εγώ πάντως δεν ήμουν και πολύ τυπική στις επισκέψεις στη διαιτολόγο, 2-3 φορές είχα πάει, όταν αισθανόμουν ότι κόλαγα, οπότε δεν μου στοίχισε ακριβά.

Τώρα πάλι που είμαι σε δίαιτα έκανα ένα ραντεβού μαζί της πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους, μου έδωσε πρακτικώς την ίδια διατροφή και μου είπε μόνη της ότι εγώ είμαι παλιά, ξέρω τι πρέπει να κάνω και να την ξαναδώ όταν αισθανθώ ότι θέλω να αλλάξω διατροφή.

snp1p3.png

dNJRp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...