Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλησπερα κ απο μενα!!!!! μια χαρα τα πατε οι περισσοτερες κοριτσια, μπραβο!!!! ε κ οι παρασπονδιες μεσα στο παιχνιδι ειναι κ αυτες, δεν πειραζει, η επομενη μερα ειναι παντα μια καλη ευκαιρια για καινουργια αρχη!!!!! εγω εδω, μαγειρευω διαιτητικα φασολακια κ περιμενω να τα φαω....αυτα τα 2-3 κιλα εχουν κατσικωθει κ δεν το μπορω αυτο...αλλα δεν μπορω κ να τρεφομαι μονο με βοσκή ή βολβους για να τα χασω...θα κανω αυριο κ εξετασεις για το θυροειδη τον οποιο εχω παραμελησει εδω κ 2 χρονια, να δω πού βρισκομαστε...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Nomizω πως ειναι και ζητημα ελλειψης αυτοπεποιθησης.Εχω σκεφτει πως παμε να χασουμε κιλα με τον αναποδο τροπο.Δηλαδη,για να χασουμε κιλα προυποθετει θεληση!θεληση=αυτοπεποιθηση.Ενω εμεις θελουμε να χασουμε κιλα .......ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ........αυτοπεποιθηση.

Πρεπει να πιστεψουμε στις δυναμεις μας.Ειμαστε μια χαρα γυναικες,μαχητριες της ζωης και θα καταφερουμε.Αλλωστε,εχουμε αλλα προτερηματα να θαυμασουμε στους εαυτους μας,που ουδεμια σχεση εχουν με την εξωτερικη εμφανιση.

οριστε!!!!μολις μας εκανα μια ενεση αυτοπεποιθησης!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αουτςςςςςςςςςςςςς:D

συμφωνω απόλυτα...αλλα αυτο που πρεπει να εχουμε στο μυαλο μας ειναι ποσο πολυ αυτοπεποιθηση θα εχουμε οταν χασουμε τα επιθυμητα για την καθεμια μας κιλα...εννοειται οτι εχουμε κ αλλα προσοντα εκτος των εξωτερικων, απλα θελουμε να γινουμε θεες κ εξωτερικα...τα αλλα τα εχουμε υπερκαλυψει...χαχαχα

ovvZp2.png

καλημερα!!ματρι γρηγορα σε γιατρο!!πρωτα η υγεια και μετα η διαιτα κοπελα μου!!περιμενουμε νεα σου και ευχομαι να μην χρειαστεις χαπια για την αλλεργια σου...ελενα12 μην απογοητευεσαι .ολες λιγο πολυ το τριημερο τα ψιλοθαλλασωσαμε!!skybeam μου μια χαρα τα πηγες μεσα στις διακοπουλες!!(μαλλον εκανες τις καυσεις με τον συζηγο που λεγαμε!!)!αντε να μας πεις και κανενα ευχαριστο σχετικο με ροζ κοτσιδες και φουστιτσες μπαλλουν!!!!αφου το θελετε θαρθει!!εγω τα δικα μου τα ιδια.προσπαθω συνεχεια και πολυ,μεχρι στιγμης δεν εχω παρασυρθει(και σε αυτο με βοηθαει πολυ που μιλαω εδω..),απογοητευομαι συχνα γιατι ειναι πολλα τα κιλα και δεν φευγουν σε μια βδομαδα οτι και να κανω αλλα συνεχιζω...και ελπιζω αυτη μου η προσπαθεια να ειναι επιτυχης!

μπορει τα κιλα σου να μη φυγουν σε μια εβδομαδα αλλα καθε εβδομαδα που περναει σε φερνει ολο κ πιο κοντα στο επιθυμητο αποτελεσμα...αυτο θα σκεφτεσαι...εγω παντως αυτο ειχα στο μυαλο μου οταν ξεκινησα την προσπαθεια (μην ξεχνας οτι εχασα 30 σχεδον κιλα)...αισιοδοξια κ πιστη στον εαυτο σου καλη μου....αυτη τη φορα να εισαι σιγουρη για την επιτυχια της προσπαθειας σου, απο σενα εξαρταται...

ovvZp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Πώς είστε; Χτες νομίζω ήμουν καλό κορίτσι. Δεν ακολούθησα κάποια συγκεκριμένη διατροφή αλλά γενικά δεν γουρούνιασα. Στο ίδιο μοτίβο εύχομαι να κινηθώ και σήμερα. Δεν είμαι σε φάση να ακολουθήσω δίαιτα αλλά τουλάχιστον να μην μασουλάω όλη την ώρα κάτι.

Σου εύχομαι κι εγώ να σου πάει καλά έτσι και να ακολουθήσεις αυτό το στυλ διατροφής!

Καλημερα κι απο τα Χανια.

Κι εγω σημερα που ξυπνησα ημουν 69,2(μολις τελειωσε η περιοδος),που σημαινει πως εχω 9,2 κιλα για χασιμο μεχρι τα 60!!!Διατροφη δεν προκειται να ακολουθησω,διοτι οταν το κανω παιρνω περισσοτερα.Απλα θα προσπαθησω να τρωω σωστα και πιστευω πως σιγα σιγα κατι μπορει να καταφερω.

Κι εσύ στο στυλ της GiovannaXA! Καλή συνέχεια! Μη ζυγίζεσαι αμέσως μετά από περίοδο, άφηνε κάνα-δυο μέρες να περάσουν!;)

Καλημερα!!!

Εγω οπως καταλαβαινετε τα εχω κανει χαλια!!!!

Το μονο που σκεφτομαι ειναι τι να φαω. Παλι στα ιδια.

Μεχρι το απογευμα καλα παω. Μετα τα κανω χαλια

Μήπως προς ώρας θα σε βόλευε μια διατροφή συντήρησης για αρχή? Αν σκέφτεσαι συνέχεια το φαγητό, σου έχει γίνει έμμονη ιδέα και φοβάμαι μήπως μια συγκεκριμένη δίαιτα ολιγοθερμιδική δεν θα σου έκανε καλό στην παρούσα φάση...

skybeam μου μια χαρα τα πηγες μεσα στις διακοπουλες!!(μαλλον εκανες τις καυσεις με τον συζηγο που λεγαμε!!)!αντε να μας πεις και κανενα ευχαριστο σχετικο με ροζ κοτσιδες και φουστιτσες μπαλλουν!!!!αφου το θελετε θαρθει!!εγω τα δικα μου τα ιδια.προσπαθω συνεχεια και πολυ,μεχρι στιγμης δεν εχω παρασυρθει(και σε αυτο με βοηθαει πολυ που μιλαω εδω..),απογοητευομαι συχνα γιατι ειναι πολλα τα κιλα και δεν φευγουν σε μια βδομαδα οτι και να κανω αλλα συνεχιζω...και ελπιζω αυτη μου η προσπαθεια να ειναι επιτυχης!

Ναι, βοήθησαν και αυτές οι καύσεις!:D χεχε!:tongue::oops:

Όσο για την προσπάθειά σου σε θεωρώ από τις πιο σωστές στην παρέα μας! Μόλις χάσεις συνολικά 7-8 κιλά και αλλάξεις νούμερο στα ρούχα, θα δεις με πόση όρεξη θα συνεχίσεις μετά!;)

Γεια και από μένα

Δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής ακόμα,αλλά ευτυχώς δεν γουρουνιάζω

Και για μενα το βράδυ είναι η πιο δύσκολη στιγμή της μέρας

Μάλλον είναι ψυχολογικό

Αχ, αυτά τα βράδια είναι δύσκολα και για μένα!

Nomizω πως ειναι και ζητημα ελλειψης αυτοπεποιθησης.Εχω σκεφτει πως παμε να χασουμε κιλα με τον αναποδο τροπο.Δηλαδη,για να χασουμε κιλα προυποθετει θεληση!θεληση=αυτοπεποιθηση.Ενω εμεις θελουμε να χασουμε κιλα .......ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ........αυτοπεποιθηση.

Πρεπει να πιστεψουμε στις δυναμεις μας.Ειμαστε μια χαρα γυναικες,μαχητριες της ζωης και θα καταφερουμε.Αλλωστε,εχουμε αλλα προτερηματα να θαυμασουμε στους εαυτους μας,που ουδεμια σχεση εχουν με την εξωτερικη εμφανιση.

οριστε!!!!μολις μας εκανα μια ενεση αυτοπεποιθησης!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αουτςςςςςςςςςςςςς:D

Εξαιρετική άποψη!

καλησπερα κ απο μενα!!!!! μια χαρα τα πατε οι περισσοτερες κοριτσια, μπραβο!!!! ε κ οι παρασπονδιες μεσα στο παιχνιδι ειναι κ αυτες, δεν πειραζει, η επομενη μερα ειναι παντα μια καλη ευκαιρια για καινουργια αρχη!!!!! εγω εδω, μαγειρευω διαιτητικα φασολακια κ περιμενω να τα φαω....αυτα τα 2-3 κιλα εχουν κατσικωθει κ δεν το μπορω αυτο...αλλα δεν μπορω κ να τρεφομαι μονο με βοσκή ή βολβους για να τα χασω...θα κανω αυριο κ εξετασεις για το θυροειδη τον οποιο εχω παραμελησει εδω κ 2 χρονια, να δω πού βρισκομαστε...

Δύο-τρία κιλά είναι ένας μήνας το πολύ! Πάρε βαθιά ανάσα και ξεκίνα! Σκέψου σε ένα μήνα που θα σου κάνουν όλα σου τα ρούχα!;):D

μπραβο κοριτσια μου!!!μια χαρα ολες σας!!!

εγω λοιπον δεν κανω καποια διαιτα......ακομα.....ΑΛΛΑ εδω και 4-5 μερες εχω κοψει το βραδυνο,τρωω πρωινο και το μεσιμερι σε μικρο πιατακι το φαγητο που εχω φτιαξει!!!

θα το κρατησω για λιγες μερες ακομα,για να συνηθησει το στομαχι μου να μην πειναει και μετα θα βρω μια καλη διαιτουλα!!!!

αχ κοριτσια ποοοοσο πολυ θελω να τα χασω!!!

Διαφημίσεις

καλησπερες σε ολες!!

κοιμηθηκε η μπουμπου κ εκατσα να σας διαβασω!

Συμφωνω με αρκετες απο εσας αλλα μεχρι να τελειωσω το διαβασμα....

Εγω απο θεμα διατροφης δεν μπορω να στρωσω να παρει!Με ρωτησε καποια κοπελα για το ποσα κιλα εχω να χασω 27 με 30 κιλα!!!!!Φρικη λεμε!!!!!!!! πρωτη φορα μετα απο γεννα εχω τοοοοοοοοοοσα πολα να χασω.Δεν ξερω γιατι,τι επαθα,ισως μεγαλωσα κ ηλικιακα 36 ειμαι,κ δν φευγουν ευκολα.

Το πρωι παω καλα μεχρι κ το μεσημερι ,μετα κανα δυωρο μασουλαω οτι βρω...απο αγγουρι..τυρι..μπισκοτακι..ρυζογαλο..ουτε ξερω τι..ενας αχταρμας!!!!!!! Μετα μου κοβεταιο μαχαιρι..κ να μην φαω καθολου μεχρι την αλλη μερα δεν με νοιαζει..αλλα αυτο το διαστημα ο Φαταουλας γινομαι.

Μπορει καποια να μου το εξηγησει;;; Φιλακια κ καλη δυναμη σε ολες μας!!;)

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

καλησπερες σε ολες!!

Εγω απο θεμα διατροφης δεν μπορω να στρωσω να παρει!Με ρωτησε καποια κοπελα για το ποσα κιλα εχω να χασω 27 με 30 κιλα!!!!!Φρικη λεμε!!!!!!!! πρωτη φορα μετα απο γεννα εχω τοοοοοοοοοοσα πολα να χασω.Δεν ξερω γιατι,τι επαθα,ισως μεγαλωσα κ ηλικιακα 36 ειμαι,κ δν φευγουν ευκολα.

Το πρωι παω καλα μεχρι κ το μεσημερι ,μετα κανα δυωρο μασουλαω οτι βρω...απο αγγουρι..τυρι..μπισκοτακι..ρυζογαλο..ουτε ξερω τι..ενας αχταρμας!!!!!!! Μετα μου κοβεταιο μαχαιρι..κ να μην φαω καθολου μεχρι την αλλη μερα δεν με νοιαζει..αλλα αυτο το διαστημα ο Φαταουλας γινομαι.

ο φαταουλας δεν μπορει να εξηγησει στον φαταουλα ,γιατι ειναι φαταουλας ......................:D:D:D:D:D

kKhCp3.png

b5ebp2.png

μπορει τα κιλα σου να μη φυγουν σε μια εβδομαδα αλλα καθε εβδομαδα που περναει σε φερνει ολο κ πιο κοντα στο επιθυμητο αποτελεσμα...αυτο θα σκεφτεσαι...εγω παντως αυτο ειχα στο μυαλο μου οταν ξεκινησα την προσπαθεια (μην ξεχνας οτι εχασα 30 σχεδον κιλα)...αισιοδοξια κ πιστη στον εαυτο σου καλη μου....αυτη τη φορα να εισαι σιγουρη για την επιτυχια της προσπαθειας σου, απο σενα εξαρταται...

εχεις χασει 30 ολοκληρα κιλα???????????

Συγχαρητηρια κοπελα μου!

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλησπέρα γοργονίτσες και από εμένα! Skybeam, χαίρομαι που πέρασες καλά, άδικα ανησυχούσες... kalliopaki, σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμπάσχω! Κι εγώ που έχω βάλει έναν τόσο δα μικρό (αρχικό) στόχο, δε βλέπω να τον πιάνω!!! Εντάξει, πέρασα ένα χαλαρό τριήμερο και δεν ήμουν και απόλυτα πιστή στο πρόγραμμά μου! Τώρα όμως προσπαθώ ακόμα πιο εντατικά!!!! Τι στο καλό, θέλω να χάσω 3 κιλά σε 3 εβδομάδες (τώρα πια...). Τόσο δύσκολο είναιιιιιιιιιιιιιι???????????????????????????????

Θα επανέλθω με νεότερα αν πλησιάσω λίγο το στόχο... προς το παρόν καλή συνέχεια σε όλες!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι;;;;εσεις που θελετε να χασετε τα κιλακια σας κανετε καποια διαιτα η απλα προσπαθητε να μην σαβουριαζετε;;;

εγω δεν ξερω τι διαιτα να αρχισω και γενικα δεν ξερω απο που να αρχισω.......

προς το παρων εκοψα σχεδον τελειως το ψωμι,το βραδυνο φαγητο και βαζω το μεσιμεριανο μου σε μικρο πιατο...τρωω οποτε το θυμηθω πρωινο και γενικα προσπαθω να μην τρωω βλακειες....δεν ξερω αν θα καταφερω κατι η απλα θα πεινασω τσαμπα.........

Καλησπέρα κορίτσια, σήμερα τα ίδια με χθες, ξεχάστηκα με τη δουλειά και δεν έτρωγα και τα σαβούριασα όλα μαζί + σουβλάκια. Χθες τη γλίτωσα...σήμερα όμως...όχι! Τα λάθη πληρώνονται!

Skybeam το φρούτο που λες σε σουβλάκια με οδήγησε! χιχιχι είμαι έλεος αλλά γελάω τί να κάνω, είδα το πρωί 96,0 στη ζυγαριά, δεν είν κακό!

Αύριο δε ζυγίζομαι γιατί θα δώ πάλι κανένα 98 με αυτά που έφαγα βραδυάτικο και εν θέλω!

Ο νέος μου στόχος είναι να προσπαθήσω να τρώω κάτι στη δουλειά να μη πέφτω με τα μούτρα μετά.

Για να δούμε!

Φιλιά και καλά ζυγίσματα!

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα από τον άλλο φαταούλα εδώ! Χτες βράδυ, χαζεύοντας μια ταινία στο Star ένιωσα μια λιγούρα... ε, πήρα μπροστά μου το μπολ με τα κεράσια (είχε περίπου 800 γρ. κεράσια μέσα) και μέσα σε 5 λεπτά είχε μείνει το μισό... λύσσα μ' έπιασε!:(

μπραβο κοριτσια μου!!!μια χαρα ολες σας!!!

εγω λοιπον δεν κανω καποια διαιτα......ακομα.....ΑΛΛΑ εδω και 4-5 μερες εχω κοψει το βραδυνο,τρωω πρωινο και το μεσιμερι σε μικρο πιατακι το φαγητο που εχω φτιαξει!!!

θα το κρατησω για λιγες μερες ακομα,για να συνηθησει το στομαχι μου να μην πειναει και μετα θα βρω μια καλη διαιτουλα!!!!

αχ κοριτσια ποοοοσο πολυ θελω να τα χασω!!!

Καλή αρχή Ρία! Αυτό το μοντέλο κάνουν κι άλλα κορίτσια εδώ κι έχουν αρχίσει να ξεφουσκώνουν!

καλησπερες σε ολες!!

Κι εγώ πεινάω συνήθως καμιά ώρα μετά το μεσημεριανό και το ρίχνω στα φρούτα, αλλά αν μπορούσα θα έτρωγα άλλη μια από τα ίδια... τι στο καλό μας πιάνει?

Καλησπέρα γοργονίτσες και από εμένα! Skybeam, χαίρομαι που πέρασες καλά, άδικα ανησυχούσες... kalliopaki, σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμπάσχω! Κι εγώ που έχω βάλει έναν τόσο δα μικρό (αρχικό) στόχο, δε βλέπω να τον πιάνω!!! Εντάξει, πέρασα ένα χαλαρό τριήμερο και δεν ήμουν και απόλυτα πιστή στο πρόγραμμά μου! Τώρα όμως προσπαθώ ακόμα πιο εντατικά!!!! Τι στο καλό, θέλω να χάσω 3 κιλά σε 3 εβδομάδες (τώρα πια...). Τόσο δύσκολο είναιιιιιιιιιιιιιι???????????????????????????????

Θα επανέλθω με νεότερα αν πλησιάσω λίγο το στόχο... προς το παρόν καλή συνέχεια σε όλες!!!

Απόφαση θέλει! Καλή συνέχεια!

κοριτσια να ρωτησω κατι;;;;εσεις που θελετε να χασετε τα κιλακια σας κανετε καποια διαιτα η απλα προσπαθητε να μην σαβουριαζετε;;;

προς το παρων εκοψα σχεδον τελειως το ψωμι,το βραδυνο φαγητο και βαζω το μεσιμεριανο μου σε μικρο πιατο...τρωω οποτε το θυμηθω πρωινο και γενικα προσπαθω να μην τρωω βλακειες....δεν ξερω αν θα καταφερω κατι η απλα θα πεινασω τσαμπα.........

Δες post 21785 στη σελ. 727. Είναι η δίαιτα που κάνω εγώ και λίγα ακόμη κορίτσια από εδώ. Ρίξε μια ματιά, μπορεί να σου ταιριάζει!

Καλησπέρα κορίτσια, σήμερα τα ίδια με χθες, ξεχάστηκα με τη δουλειά και δεν έτρωγα και τα σαβούριασα όλα μαζί + σουβλάκια. Χθες τη γλίτωσα...σήμερα όμως...όχι! Τα λάθη πληρώνονται!

Skybeam το φρούτο που λες σε σουβλάκια με οδήγησε! χιχιχι είμαι έλεος αλλά γελάω τί να κάνω, είδα το πρωί 96,0 στη ζυγαριά, δεν είν κακό!

Αύριο δε ζυγίζομαι γιατί θα δώ πάλι κανένα 98 με αυτά που έφαγα βραδυάτικο και εν θέλω!

Ο νέος μου στόχος είναι να προσπαθήσω να τρώω κάτι στη δουλειά να μη πέφτω με τα μούτρα μετά.

Για να δούμε!

Φιλιά και καλά ζυγίσματα!

Σίγουρα θα σε βοηθήσει αν τρως κάτι στη δουλειά. Μη σκέφτεσαι καθόλου την παρασπονδία του... σουβλακίου, συνέχισε κανονικά!

Καλημερα!!!!!!

Μετα το μεσημεριανο σου, γινεται κατι με τα σακχαρα στο αιμα μας (το παθαινω κι εγω αυτο αλλα δε θυμαμαι ακριβως πως μου το εξηγησε ο γιατρος ) και γι αυτο ζητας κι αλλο...κι αλλο...κι αλλο....... . Δοκιμασε να μη φας πολυ στο μεσημεριανο γευμα και να απομακρυνθεις απο καθετι φτου κακα αμεσως μετα το τραπεζι. Επισης, να θυμισω οτι ειναι λαθος να τρωμε τα φρουτα αμεσως μετα το φαγητο. Τα φρουτα πρεπει να τρωγονται χωριστα πχ την ωρα του σνακ ωστε να διασπωνται σωστα και να αποροφα ο οργανισμος ολα τα + χαρακτηριστικα τους.

ο φαταουλας δεν μπορει να εξηγησει στον φαταουλα ,γιατι ειναι φαταουλας ......................:D:D:D:D:D

Χαχαχχαχαχαχαχχαχαχα!!!Πολυ καλο!!!!!

Κι εγώ που έχω βάλει έναν τόσο δα μικρό (αρχικό) στόχο, δε βλέπω να τον πιάνω!!! Εντάξει, πέρασα ένα χαλαρό τριήμερο και δεν ήμουν και απόλυτα πιστή στο πρόγραμμά μου! Τώρα όμως προσπαθώ ακόμα πιο εντατικά!!!! Τι στο καλό, θέλω να χάσω 3 κιλά σε 3 εβδομάδες (τώρα πια...). Τόσο δύσκολο είναιιιιιιιιιιιιιι???????????

Λενε: τα πολλα κιλα χανονται ευκολοτερα απο τα λιγα. Θα σου προτεινα να κανεις μια διαιτα αποτοξινωσης για 2 μερες σε συνδυασμο με ξεκουνημα απο τον καναπε και μετα να δεις που θα αρχισουν να φευγουν και τα λιγα.

Ποιος ειπε οτι το ψωμι ειναι κακο???? Ποιος ειπε οτι δεν πρεπει να τρωμε το βραδυ??? Ποιος ειπε οτι πρεπει να τρωμε πρωινο οποτε το θυμομαστε??? Το να τρως λιγοτερο μεσημεριανο κατι ειναι. Το να αποφευγεις τις φτου κακα βλακειες, επισης κατι ειναι. Αλλα πρωτιστως πρεπει να μαθες να τρως σωστα.

Μπορεις να ανατρεξεις σε προηγουμενες σελιδες οπου εχουμε διαφορες συμβουλες και σχεδια διατροφων, ωστε να παρεις μια ιδεα γ και να εντοπισεις που κανεις λαθη.

Προσοχη : διαιτα που σας κανει να πεινατε σημαινει στερηση και μετα την απωλεια κιλων πολυ πιθανο ειναι να επιστρεψετε στα προηγουμενα σας και με το παραπανω.

Η διαιτα της skybeam ειναι αρκετα καλη αλλα καμια διαιτα δεν αποδιδει τα μεγιστα χωρις καυση λιπους που να προερχεται απο καποιου ειδους ασκηση. Ακομη και το εντατικο περπατημα (4-5 φορες την εβδομαδα απο 1 ωρα γρηγορου βηματισμου) αποδιδει 1-2 κιλα το μηνα χωρις να αλλαξετε κατι στη διατροφη σας. Επισης, ειναι σημαντικο να χασετε κιλα χωρις ομως να χαλαρωσει το σωμα και γινει πλαδαρο. Συνεπως, προσεχετε τι τρωτε, ποτε το τρωτε, με τι το τρωτε και κινηθειτε.

ΥΓ. Για οσες κανετε ολα αυτα και εξακολουθειτε να εχετε δυσκολια στην απωλεια, κανετε και μια εξετασουλα στις ορμονες του θυροειδη γιατι πολλες φορες κρινεται ενοχος!!!!!

Ελπιζω να βοηθω.....με αυτα που σας γραφω και να μη με βριζετε..... :cry::cry::cry:

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...