Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα στον ΕΟΠΥΥ,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Γοργονουλες εδω ειμαι και εγω!!!δε σας ξεχνω.. ;)

αυριο λεω να παω φαρμακειο για να ζυγιστω,δεν θελω να

ειμαι πολυ αισιοδοξη..αλλα νομιζω παω καλα..εαν κρινω απο τα

παντελονια που μου πεφτουν..

θα σας πω αυριο τα αποτελεσματα μου!!!

γοργονοφιλια και μην απογοητευεστε καλε!!!!

χαμογελο και συνεχιζουμε..καντε delete στα ασχημα!!!! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Γοργονουλες εδω ειμαι και εγω!!!δε σας ξεχνω.. ;)

αυριο λεω να παω φαρμακειο για να ζυγιστω,δεν θελω να

ειμαι πολυ αισιοδοξη..αλλα νομιζω παω καλα..εαν κρινω απο τα

παντελονια που μου πεφτουν..

θα σας πω αυριο τα αποτελεσματα μου!!!

γοργονοφιλια και μην απογοητευεστε καλε!!!!

χαμογελο και συνεχιζουμε..καντε delete στα ασχημα!!!! ;)

Να είσαι αισιόδοξη! Πολύ χαίρομαι για σένα! Να δεις ότι σε λίγο θα θέλεις το παντελονάκι (αυτό που πήρα από σένα) πίσω!:P:tongue:

γεια σας κορίτσια. Εγω νιώθω με γουρουνιτσα και όχι με γοργονίτσα. Εχω σχεδον εγκαταλειψει καθε προσπάθεια. Κάθε μέρα λέω "από αυρίο πάλι",.............. εδω και πολεεεεεεες μέρες.

Εχω διαφορα μικροθεματακια υγειας που με ταλαιπωρουν και προσθεθηκε και άλλο ένα. Εχει φουντωσει και επεκταθει δερματική αλλεργια που εχω. Αποτελεσμα φαγουρα κοκκινιλα, ξηροτητα γυρω απο τα ματια, τα χείλη και τα μαγουλα. Να πω ΟΚ ζω με αντισταμινικα ? Να πάω σε αλλεργιολογο? δερματολόγο?? μήπως να παω προς ομοιοαθητική?? Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα η όλη κατασταση με εχειι αγχωσει και εχω παρατησει τη διαιτα και όσο την παρατααω τόσο αγχωνομαι.

ήδη νιωθω καλυτερα που σας εγραψα.

Χαχαχαχαχχα!!!Δεν εισαι η μονη!!!! Εγω δε γουρουνιασα αλλα με εχει ξεχασει για πολλοστη φορα η κοκκινοσκουφιτσα (δεν παιζει νινι) και νιωθω τη κοιλια μου να εχει ανεβει ως το στ$8ος μου. Η μεση του παντελονιου μου κοβει την κοιλια στα 2 και νιωθω απαισια. ΑΕΡΑΣ!!!!!!!!

Ξερεις η μεταλλαγμενες γοργονες λεγονται γουΡγουνες (ειναι κατι μεταξυ γοργονες και γουρουνες). Τετοιες θα γινομαι κι εμεις αν δεν συμορφωθουμε!!!

Και....φυσικα να πας σε doctor..... αμεσα!!!!!

Skybeam, σε ευχαριστω και απο εδω....για ολα!!!!!

Εκανα την εξισωση και λεει α) οτι τωρα που ειμαι 87 κιλα, λαμβανω 1768 θερμιδες και β)αν ημουν 69 κιλα και ηθελα να διατηρησω το βαρος μου θα επρεπε να λαμβανω 1531 θερμιδες.

Που μου ξεφευγουν 300-400 θερμιδες?????? Λεω να κοψω το μεσημεριανο..... και αν τρωω μονο βοσκη και να πινω νερο. Αι σ$χτ$R!!!!!! Αμα δεν ερθει η κοκκ/τσα να ξεπρηστω, φοβαμαι οτι θα ακουσετε ενα ΜΠΟΥΜ!!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Γειά σας κορίτσια, δεν προλαβάινω να σας διαβάσω, είχα τον μάστορη-ξάδελφο εδώ ώς τώρα. Επιτέλους βάλαμε αιρκοντισιον στο σαλόνι.

Με τα τρεχάματα σήμερα πως έγινε και δεν έφαγα, ούτε έκατσα να φάω μαζί τους, έτσιείμαι νηστική από το μεσημέρι! Εφυγέ πολυ αργά - τώρα κοντά-

και μπήκα να σας γράψω για να δεσμευτώ να μη φάω! Τέτοια ώρα κάηκα άμα φάω...

αχ άντε να ξημερώσει, καληνύχτες! Θα ενημερώσω αύριο μεσημέρι τα κατορθώματα μου γιατί το πρωί δουλειά. Φιλιά!!! Ελπίζω εσείς να πήγατε καλά!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Kαλημέρες!

Να εισαι καλα skybeam με εκανες και γελασα!!! :D :D :D

Εσυ καλα?περασες τελεια διαβαζω ε?αχχχ τι καλα..και εγω θελω

επιγοντως διακοπες..που λεει και το τραγουδακι!!!! :D

Καλά ήταν! Εσύ που έχεις τη θάλασσα δίπλα σου και παραπονιέσαι? Αχχχ!!

Skybeam, σε ευχαριστω και απο εδω....για ολα!!!!!

Για ποιο πράγμα παιδί μου?

Είναι λογικό να είσαι πρησμένη, κι εγώ κάθε μήνα τα ίδια μέχρι να'ρθει και να περάσουν και 3-4 μέρες...

Τέτοια ώρα κάηκα άμα φάω...!

Ε, καλά, άμα έτρωγες κάνα φρουτάκι δεν χάλασε κι ο κόσμος! Ελπίζω να κρατήθηκες από το φαγητό!:tongue::D

Καλημέρα κορίτσια. Πώς είστε; Χτες νομίζω ήμουν καλό κορίτσι. Δεν ακολούθησα κάποια συγκεκριμένη διατροφή αλλά γενικά δεν γουρούνιασα. Στο ίδιο μοτίβο εύχομαι να κινηθώ και σήμερα. Δεν είμαι σε φάση να ακολουθήσω δίαιτα αλλά τουλάχιστον να μην μασουλάω όλη την ώρα κάτι.

Dimmi καλά έκανες και δεν έφαγες εκείνη την ώρα. Και εγώ προτιμώ να μην τρώω βράδυ γιατί αν ξεκινήσω σίγουρα δεν θα είναι ένα φρουτάκι μόνο.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Καλημερα κι απο τα Χανια.

Κι εγω σημερα που ξυπνησα ημουν 69,2(μολις τελειωσε η περιοδος),που σημαινει πως εχω 9,2 κιλα για χασιμο μεχρι τα 60!!!Διατροφη δεν προκειται να ακολουθησω,διοτι οταν το κανω παιρνω περισσοτερα.Απλα θα προσπαθησω να τρωω σωστα και πιστευω πως σιγα σιγα κατι μπορει να καταφερω.Εγω ειμαι τυχερη που μενω διπλα στη θαλασσα,αλλα ατυχη:rolleyes: γιατι με 2 μικρα στην παραλια ειναι λιγακι δυσκολο να κολυμπησεις,οσο και οπως πρεπει...μονο οταν ειμαι με παρεα.......

τζιοβαννα,εχω περασει παρομοια ιστορια και ευχομαι να μην το αφησεις να σε καταβαλλει.....Καλη δυναμη !

kKhCp3.png

b5ebp2.png

καλημερα!!ματρι γρηγορα σε γιατρο!!πρωτα η υγεια και μετα η διαιτα κοπελα μου!!περιμενουμε νεα σου και ευχομαι να μην χρειαστεις χαπια για την αλλεργια σου...ελενα12 μην απογοητευεσαι .ολες λιγο πολυ το τριημερο τα ψιλοθαλλασωσαμε!!skybeam μου μια χαρα τα πηγες μεσα στις διακοπουλες!!(μαλλον εκανες τις καυσεις με τον συζηγο που λεγαμε!!)!αντε να μας πεις και κανενα ευχαριστο σχετικο με ροζ κοτσιδες και φουστιτσες μπαλλουν!!!!αφου το θελετε θαρθει!!εγω τα δικα μου τα ιδια.προσπαθω συνεχεια και πολυ,μεχρι στιγμης δεν εχω παρασυρθει(και σε αυτο με βοηθαει πολυ που μιλαω εδω..),απογοητευομαι συχνα γιατι ειναι πολλα τα κιλα και δεν φευγουν σε μια βδομαδα οτι και να κανω αλλα συνεχιζω...και ελπιζω αυτη μου η προσπαθεια να ειναι επιτυχης!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

ελμ και εγω με το βραδυ εχω ενα θεμα.αυτο που μπορεις ναα κανεις ειναι να τρως πριν πεινασεις..εγω τουλαχιστον αυτο κανω και πιανει μεχρι στιγμης..δηλαδη αν πεινας στις 10 φαε στις 9 πιες και ενα γαλα και ξαπλωσε!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Γεια και από μένα

Δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής ακόμα,αλλά ευτυχώς δεν γουρουνιάζω

Και για μενα το βράδυ είναι η πιο δύσκολη στιγμή της μέρας

Μάλλον είναι ψυχολογικό

γεια σου περιστερακι!καθαρα ψυχολογικο ειναι το βραδυνο καλλημα στο φαγητο.ενας ψυχιατρος παλια μου ειχε πει οτι το φαγητο ειναι ηρεμιστικο για καποιους ανθρωπους(για μενα σιγουρα) και ετσι για να κοιμουνται καλυτερα τρωνε και οσο πιο πολυ τρωνε τοσο πιο γρηγορα κοιμουνται...αφου δεν εχεις πεσει με τα μουτρα στο φαγητο μια χαρα τα πας!!

Γεια και από μένα

Δεν ακολουθώ κάποιο πρόγραμμα διατροφής ακόμα,αλλά ευτυχώς δεν γουρουνιάζω

Και για μενα το βράδυ είναι η πιο δύσκολη στιγμή της μέρας

Μάλλον είναι ψυχολογικό

Nomizω πως ειναι και ζητημα ελλειψης αυτοπεποιθησης.Εχω σκεφτει πως παμε να χασουμε κιλα με τον αναποδο τροπο.Δηλαδη,για να χασουμε κιλα προυποθετει θεληση!θεληση=αυτοπεποιθηση.Ενω εμεις θελουμε να χασουμε κιλα .......ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ........αυτοπεποιθηση.

Πρεπει να πιστεψουμε στις δυναμεις μας.Ειμαστε μια χαρα γυναικες,μαχητριες της ζωης και θα καταφερουμε.Αλλωστε,εχουμε αλλα προτερηματα να θαυμασουμε στους εαυτους μας,που ουδεμια σχεση εχουν με την εξωτερικη εμφανιση.

οριστε!!!!μολις μας εκανα μια ενεση αυτοπεποιθησης!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αουτςςςςςςςςςςςςς:D

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Μια χαρα τα λετε χριστινα και cristin!

Αχ...Ψυχολόγο χρειαζόμαστε όχι διαιτολόγο!

Τα εχουμε ξαναπει...

Αλλά πεταμένα λεφτά και οι δύο!

Αμα δεν το πάρουμε απόφαση εμείς,κανείς δεν πρόκειται να μας βοηθήσει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...