Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

καλημερα και απο μενα και καλωσηρθατε cristin k 4star!!skybeam τελεια η εκδρομουλα σας!!!μακαρι να μπορουσα να παω και εγω αλλα τι να την κανω την μπεμπα οεο???οποτε καθομαι στα αυγα μου!!!αν καποια ενημερωσει το πινακακι μας ειμαι 146,εχασα και αυτη τη βδομαδα!σημερα θα βγουμε εξω για φαγητο και θα προσπαθησω να μην ξεφυγω..φιλακια σε ολες!!το καλλιοπακι που χαθηκε???

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Χριστίνα, μπράβο για την απώλεια κιλών, έχεις πάρει μπρος για τα καλά!

Θα ενημερώσω το πινακάκι το απόγευμα. Εγώ δεν μπόρεσα δυστυχώς να ζυγιστώ, είναι κλειστό το φαρμακείο, αύριο τώρα.

Όσο για την μπέμπα μη σκέφτεσαι καθόλου έτσι, βούτα το μωρό και βουρ για παραλίες (σε κοντινούς προορισμούς και σκιούλα βέβαια, με αντηλιακό και λοιπά αξεσουάρ!). Θα σου κάνει καλό λίγο κολύμπι (βοηθάει να σφίξει λίγο το δερματάκι) άσε που ο ήλιος κάνει καλό στην ψυχολογία...

[ας είχα κι εγώ μια μπέμπα μαζί μου και θα την έκανα την γύριζα τον κόσμο όλο, έτσι λέω βέβαια γιατί είμαι έξω απ' το χορό, χεχε!]

χαιρετε κοριτσακια

πολυ ενδιαφερουσα η διατροφη αυτη Skybeam απο θεμα οτι δεν σε περιοριζε στο τι θα φας,απλα περιοριζει στην ποσοτητα κ εγω αν φαω λιγο πειναωωωω..:oops:.!!!!!! ασε που θελω το γλυκακι μου μερα παρα μερα, κ δν μ αρεσει ο ζελες:cry:...

σημερα εφαγα ρυζογαλο χωρις πολυ ζαχαρη ,(ξερει καποια ποσες θερμιδες εχει η μιαμιση κουταλα;;)

ded07debfa.png

το 4 αστερακι μου!!!!!!!!!!!

γειά καλωσήρθες! Δεν είχες την τύχη να κάνεις διαβήτη κύησης? Τότε θα είχες στερηθεί τα γλυκά και θα έβλεπες πόσο εύκολο είναι όταν τα κόψεις να μη τρώς καθόλου, δε σου κάνει αίσθηση μετά.

Δυστηχώς μετά είναι να μη τα ξαναρχίσεις!

Κοιτα,ετσι οπως το παω,με βλεπω για διαβητη κανονικο!Παντως,επειδη μεχρι τωρα δεν εχω καταφερει να βρω τροπο να χασω κιλα,μου φαινεται ακατορθωτο....Πιο δυσκολο και απο το να κοψεις το καπνισμα!Νομιζω πως ο εθισμος στη ζαχαρη ειναι κατι σαν αρρωστια....Τι πιστευετε εσεις?Καλως σας βρηκα στην παρεα..!:P

kKhCp3.png

b5ebp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Είπα και εγώ από σήμερα να ξεκινήσω δειλά - δειλά να προσέχω. Δεν είμαι σε φάση να ακολουθήσω πρόγραμμα αλλά πρέπει να κλείσω λίγο το στοματάκι μου γιατί δεν πάει άλλο. Το κακό είναι ότι η δουλειά μου είναι πολύ καθιστική και δεν περπατάω σχεδόν καθόλου. Έβαλα τα κιλά μου στην εξίσωση και μου έβγαλε B.E.E 1804 CALORIC 2165. Το πρώτο είναι πόσες θερμίδες πρέπει να παίρνα για να χάσω και το άλλο για να συντηρήσω;

Να σας δώσω και τα στοιχεία μου Ύψος 1,72, Βάρος 105,5, Ηλικία 37.

γειά, σε ποιά το έβαλες? Οπως τα γράφεις δεν κατάλαβα συγνώμη!

Καλησπέρα σε όλες και καλωσήρθαν οι καινούργιες!

Τα πάω χάλια δηλαδή χθες ξέφυγα με γλυκό 3 το πρωί και σήμερα είμαι σε θερμίδες...συντήρησης και όχι δίαιτας.

Είμαι πολλές ώρες στο πόδι μεκαθαρίσματα και μαστόρους και τρώω :|

τουλάχιστο μέτρησα και είδα πόσο έφαγα σήμερα και που βγήκα εκτός ελέγχου, πχ έβαλα πολύ από το αγαπημένο μου βούτυρο με γιαούρτι. Τσάμπα θερμίδες!

Αϋριο ξαναζυγίζομαι, σήμερα ευτυχώς σταθερή.

Ελπίζω να καταφέρω να μη φάω παραπάνω πάλι αύριο :? αρχίζω και δουλειά, εκεί να με δω!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

γειά, σε ποιά το έβαλες? Οπως τα γράφεις δεν κατάλαβα συγνώμη!

Καλημέρα. Ξέρω και εγώ σε ποια το έβαλα;;; Βρήκα έναν τύπο μπροστά μου και το έβαλα :tongue::tongue: Που θα έπρεπε βάλω τα στοιχεία;;; Δεν μου δίνετε λίγο την εξίσωση;;);)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

GiovannaXA πρωτίστως καλή δύναμη, σε σκέφτομαι πολύ. Καλή αρχή εδώ, χαίρομαι που θα είσαι μαζί μας :)

καλημερα και απο μενα και καλωσηρθατε cristin k 4star!!skybeam τελεια η εκδρομουλα σας!!!μακαρι να μπορουσα να παω και εγω αλλα τι να την κανω την μπεμπα οεο???οποτε καθομαι στα αυγα μου!!!αν καποια ενημερωσει το πινακακι μας ειμαι 146,εχασα και αυτη τη βδομαδα!σημερα θα βγουμε εξω για φαγητο και θα προσπαθησω να μην ξεφυγω..φιλακια σε ολες!!το καλλιοπακι που χαθηκε???

εδώ εδωωωω, παρούσα! Μπράβο χριστινάκι μου που έχασες και αυτή την εβδομάδα!!! ΠΟλλά συγχαρητήρια!!!

Εγώ εξαφανίστηκα γιατί με είχε παρει λίγο από κάτω, τώρα πάλι εδώ! Δεν είναι τόσο για τα κιλά, όσο η αδυναμία επίτευξης στόχου.... με κάνει να αισθάνομαι κάπως... καημένη να το πω? ανήμπορη?? κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να οτ εκφράσω ακριβώς.... είχα και κάτι ανάποδες μέρες...

Λοιπόν, συνεχίζω γιατί με είχε πέτάξει έξω: το 'ριξα στο φαί και ξεμπλόκαρα το μεταβολισμό και το έντερό μου! Τα περίεργα της φύσης, τι να πεις....

Λοιπόν, εάν δεν έχω χάσει μέχρι 16/6 2,5 κιλά αποχωρώ εις ένδειξη διαμαρτυρίας!

Κι αυτό δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση!

φιλιά και καλημέρες!

Λοιπόν, εάν δεν έχω χάσει μέχρι 16/6 2,5 κιλά αποχωρώ εις ένδειξη διαμαρτυρίας!

Κι αυτό δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση!!

Λοιπον, αν μεχρι 16-6 ΔΕ χασεις 2,5 κιλα, θα ρθεις να μου κανεις παρεα ...... θα παμε κομμωτηριο και μετα για ψωνια....... τη χρειαζομαστε την εκτονωση....δε συμφωνεις?????

Μετα απο την καταιγιδα βγαινει ο ηλιος και πολλες φορες και το ουρανιο τοξο. Ελπιζω οι αναποδες μερες σου να ξεκουμπιστηκαν και να εισαι καλα. Τα κιλα..... ας περιμενουν λιγο. Πρωτιστως η καλη ψυχολογια.:P

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ευχαριστω κοριτσια για τα μπραβο σας!!skybeam αν το θελεις το μωρακι σου ευχομαι συντομα να το αποκτησεις!!αλλα νασαι σιγουρη οτι δεν θα γυρνας τον κοσμο ολο!!χαχα ειναι κομματακι δυσκολο!!!μονο αυτα που εχεις να κουβαλησεις αν σκεφτεις καθεσαι εκει που εισαι και δεν πας πουθενα!!!!!καλλιοπακι δεν θελω τετοια....κοιτα,αν θες γρηγορη απωλεια κιλων γιατι δεν κανεςι την διαιατα της σουπας?την ειχε δωσει και η γεωργια σε προηγουμενες σελιδες αλλα ειναι νομιζω γνωστη!!(κρεμμυδια,λαχανο,ντοματα κτλ!!).μπορει μερικα κοριτσια να με μαλωσουν για την συμβουλη αυτη αλλα ειναι μια διαιτα αποτοξινωσης.δεν ειναι χημικη απλα πεινας πολυ πολυ..εγω παλια την ειχα κανει και ειχα χασει πολλα κιλα!θα με πειτε γιατι δεν την ξανακανω??γιατι θελει πολυ δυνατη ψυχολογια και περιμενω να μουρθει για να την κανω!!αλλα δεν θελω αποχωρησεις καλλιοπακι και βλακειες γιατι θα στενοχωρηθω και μετα θα φαω( και θα εχω και δικαιολογια)!!εδω μαζι θα το παλεψουμε!!εγω χθες βγηκα και η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω ποσο ακριβως εφαγα αλλα δεν ζυγιζομαι σημερα..την αλλη βδομαδα παλι!!cristin εγω δεν εχω κανενα θεμα στα γλυκα,ειμαι του αλμυρου,αλλα θα συμφωνησω οτι το φαγητο ειναι κατι σαν εθισμος.εγω αυτη τη φορα που ξεκινησα διαιτα ετρεμα τις τρεις πρωτες μερες!αλλα τωρα ειμαι οκ...4star δεν θυμαμαι αν μας ειπες ποσα κιλα εισαι αλλα αν εισαι πολλα κιλα μπορεις να αυξησεις τις ποσοτητες της διαιτας της skybeam.εγω ας πουμε τις εχω σχεδον διπλασιασει και χανω μια χαρα!ειναι αναλογα με τα κιλα..οσο για το γλυκακι που θελεις μερα παρα μερα τι σου λενε οι μπαρες δημητριακων?μπλιαχ ε?χαχα!!ε φαε ενα σοκολατακι μωρε.δεν νομιζω οτι θα σε επηρεασει τοσο πολυ εκτος και αν εισαι κατω απο 70 κιλα οποτε ναι θα σε επηρεασει!!!πολλα εγραψα ε?αντε μακια σε ολες και καλη συνεχεια σε ολες μας!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

Mην ακούω αποχωρήσεις λέμε! Θα αποχωρήσουμε όλες μαζί όταν φτάσουμε το στόχο μας! :P

Xριστίνα μου ναι, θέλω μωράκι και είμαστε στις προσπάθειες, γι' αυτό προσπαθώ να χάσω κιλά, μη μου τύχει εγκυμοσύνη κι είμαι 70 και πάρω και καμιά δεκαπενταριά ακόμα, άντε να τα χάσω μετά!... Λες δεν θα μπορώ πολλές πολλές βόλτες τότε, ε? :) Ας έρθει αυτό και δεν πειράζει! Προς ώρας ονειρεύομαι μπεμπούλες με ροζ κοτσίδια!

Ζυγίστηκα σήμερα. Δεν έχω χάσει ιδιαίτερα με τις εκδρομές και τις βλακείες μου (είμαι κι εγώ του αλμυρού), ίσα-ίσα κάποια γραμμάρια μόνο. Πήγα στα 62.800 κι ελπίζω την άλλη Δευτέρα να είμαι 62 καθαρά.

Καλή συνέχεια σε όλα τα κορίτσια!

Γεια σας γοργονες! Τι κανετε;

Καλως οριζω τις καινουριες και τους ευχομαι γρηγορα

να χασουν τα κιλα που τις ταλαιπωρουν.

Skybeam, μια χαρα τα πηγες για 3ημερο εκτος εδρας!

Μη το συζητας καθολου! Τουλαχιστον ευχαριστηθηκες παραλια

και μπανια απο οτι ειδα!.

Kalliopaki, μην το βαλεις κατω! ξερεις εγω ποσες φορες εχω πεσει

και εχω ξανασηκωθει; ουκ ολιγες! (προσθεσε και μια τωρα μεσα στο 3ημερο)

georgiamami, εχεις πολυ δικιο για το οτι μετα την καταιγιδα

βγαινει ο ήλιος.......αρκει να το αντιλαμβανομαστε γρήγορα

και να συνεχίζουμε ακαθεκτες τον συγκεκριμενο μας στοχο.

Στα δικα μου τωρα. Χαμος το 3ημερο :oops:

Αισχος μου και ντροπη μου! :mad: Να μην γραψω το τι ειδα στην ζυγαρια

και μου ήρθε το αιμα στο κεφαλι...τελος παντων!

Συνεχιζω απο σήμερα την διατροφή μου, τηρωντας πιστα το προγραμμα.

Οχι τιποτις αλλο....αλλα να ντυθω οπως θελω και να σταματησω

να δινω λεφτα στους διαιτολογους....η κατάστασή μου με τα πισογυρίσματα

μου την βιδωνει ωρες-ωρες. :mad:

Αυτα για την ωρα.

Σας φιλω και καλη συνεχεια σε μας ολες, κοριτσια! ;)

γεια σας κορίτσια. Εγω νιώθω με γουρουνιτσα και όχι με γοργονίτσα. Εχω σχεδον εγκαταλειψει καθε προσπάθεια. Κάθε μέρα λέω "από αυρίο πάλι",.............. εδω και πολεεεεεεες μέρες.

Εχω διαφορα μικροθεματακια υγειας που με ταλαιπωρουν και προσθεθηκε και άλλο ένα. Εχει φουντωσει και επεκταθει δερματική αλλεργια που εχω. Αποτελεσμα φαγουρα κοκκινιλα, ξηροτητα γυρω απο τα ματια, τα χείλη και τα μαγουλα. Να πω ΟΚ ζω με αντισταμινικα ? Να πάω σε αλλεργιολογο? δερματολόγο?? μήπως να παω προς ομοιοαθητική?? Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα η όλη κατασταση με εχειι αγχωσει και εχω παρατησει τη διαιτα και όσο την παρατααω τόσο αγχωνομαι.

ήδη νιωθω καλυτερα που σας εγραψα.

γεια σας κορίτσια. Εγω νιώθω με γουρουνιτσα και όχι με γοργονίτσα. Εχω σχεδον εγκαταλειψει καθε προσπάθεια. Κάθε μέρα λέω "από αυρίο πάλι",.............. εδω και πολεεεεεεες μέρες.

Εχω διαφορα μικροθεματακια υγειας που με ταλαιπωρουν και προσθεθηκε και άλλο ένα. Εχει φουντωσει και επεκταθει δερματική αλλεργια που εχω. Αποτελεσμα φαγουρα κοκκινιλα, ξηροτητα γυρω απο τα ματια, τα χείλη και τα μαγουλα. Να πω ΟΚ ζω με αντισταμινικα ? Να πάω σε αλλεργιολογο? δερματολόγο?? μήπως να παω προς ομοιοαθητική?? Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα η όλη κατασταση με εχειι αγχωσει και εχω παρατησει τη διαιτα και όσο την παρατααω τόσο αγχωνομαι.

ήδη νιωθω καλυτερα που σας εγραψα.

Nα πας σε αλλεργιολόγο και δερματολόγο, μην το αμελείς! Μπορεί να μην είναι απλώς δερματικό ώστε να το αντιμετωπίζεις συμπτωματικά, αλλά να παίζει και η μικρή πιθανοτητα να είναι "εσωτερικής" αιτιολογίας και να θέλει άλλη αγωγή. Περαστικά κοριτσάκι μου! Μην πολυσκάς να χάσεις κιλά τώρα, ίσως μια διατροφή συντήρησης να σου είναι πιο εύκολη...

Καλημέρα. Ξέρω και εγώ σε ποια το έβαλα;;; Βρήκα έναν τύπο μπροστά μου και το έβαλα :tongue::tongue: Που θα έπρεπε βάλω τα στοιχεία;;; Δεν μου δίνετε λίγο την εξίσωση;;);)
Γυναίκες: BMR = 655 + [9.6 x Βάρος(kg)] + [1.8 x Ύψος(cm)] - [4.7 x Ηλικία(έτη)]

2) Και τον αριθμό που βρίσκουμε τον πολλαπλασιάζουμε με τον συντελεστή δραστηριότητας (ΣΔ), δηλαδή:

Θερμίδες συντήρησης (TDEE) = BMR x ΣΔ

όπου

α. Καθιστική ζωή, Λίγο έως καθόλου άσκηση: ΣΔ = 1.2

β. Ελαφριά άσκηση, Σπορ 1-2 φορές/εβδομάδα: ΣΔ = 1.375

γ. Μέτρια άσκηση, Σπορ 3-5 φορές/εβδομάδα: ΣΔ = 1.55

δ. Σκληρή άσκηση, Σπορ 6-7 φορές/εβδομάδα: ΣΔ = 1.725

ε. Πολύ σκληρή άσκηση, Διπλές καθημερινές προπονήσεις, ΣΔ = 1.9

τζοβάννα μου ό,τι θες σφύρα, πάω για τάισμα και επανέρχομαι, αν και περιμένω τον ξάδελφο-μάστορη πάλι σήμερα και δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ.

Εχουμε τρελά μερεμέτια βρε παιδιά, τελειώνουν ποτέ?

Να σας πω εν τάχυ τακαμώματα μο:rolleyes:υ, σήμερα πάλι ήδη έχω πιάσει 2000 θερμίδες, μόνο τα γεμιστά με τη φέτα που έφαγαν είχαν 1000.

Ηταν λάθος μου που όταν ξ:rolleyes:πνησα στις 8 έφαγα μπισκότα και ξαναέπεσα για ύπνο, αυτές οι θερμίδες θα ήταν το βραδυνό μου. (και φυσικά δεν έφαγα μόνο αυτά, όταν ξαναξύπνησει ξαναπήρα πρωινό...)

τώρα θα φάω βέβαια το βράδυ αλλά δεν ξέρω τί, σίγουρα σαλάτα τεράστια που δεν έχει πολλές θερμίδες. Ο Θεός βοηθός!

υγ δεν είπα και τα ευ΄χαριστα, είμαι 96.5 σήμερα, τώρα πως ξεφούσκωσα δεν έχω ιδέα! Μάλλον από την περίοδο. Ελπίζω να ξαναπάω 95 + που ήμουν λίγες μέρες πρίν.

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...