Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα!εγω για τις θερμιδες ξερω το εξης..για καθε κιλο που εισαι πολλαπλασιαζεις με το 27 αν δεν γυμναζεσαι και με το 30 αν γυμναζεσαι η δουλευεις εντονα(πχ εργοστασιο..)αν εισαι 60 κιλα κανεις 60 επι 27=1620.αυτες τις θερμιδες χρειαζεσαι για να εισαι στα κιλα σου..αν θελεις να χανεις μισο κιλο την εβδομαδα(ενα κιλο ισουται με 7000 θερμιδες)τοτε πρεπει να παιρνεις 1120 θερμιδες.αυτα ξερω εγω τουλαχιστον!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Ωστόσο, εγώ σήμερα το πρωί τελικά ζυγίστηκα. ευτυχώς 56,2 παρά τις γουρουνιές. :D:D.Υπόσχομαι αυτή την εβδομάδα να είμαι καλό κορίτσι χαχαχα :tongue:.

Σήμερα το πρωί βρήκα χρόνο και έκανα και 10 χλμ. στατικο ποδήλατο, σε χαλαρό ρυθμο βέβαια..οπότε δεν ίδρωσα σχεδον καθόλου...οπότε λίπος μάλλον δεν έκαψα. Αλλά από το τίποτα κάτι είναι και αυτό :D

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

λοστ 10 χιλιομετρα ποδηλατο????ελα Παναγια μου!!μπραβο σου κοπελα μου!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

καλημερα!εγω για τις θερμιδες ξερω το εξης..για καθε κιλο που εισαι πολλαπλασιαζεις με το 27 αν δεν γυμναζεσαι και με το 30 αν γυμναζεσαι η δουλευεις εντονα(πχ εργοστασιο..)αν εισαι 60 κιλα κανεις 60 επι 27=1620.αυτες τις θερμιδες χρειαζεσαι για να εισαι στα κιλα σου..αν θελεις να χανεις μισο κιλο την εβδομαδα(ενα κιλο ισουται με 7000 θερμιδες)τοτε πρεπει να παιρνεις 1120 θερμιδες.αυτα ξερω εγω τουλαχιστον!!

Και αυτος ο τρόπος τα ίδια πάνω κάτω βγάζει σε εμένα 1686 (56,2 Χ 30)

Πωπω τόσες πολλές θερμίδες πρεπει να κόψεις ή να κάψεις για να χάσεις ε΄να κιλο :shock::shock::shock:

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Διαφημίσεις

λοστ 10 χιλιομετρα ποδηλατο????ελα Παναγια μου!!μπραβο σου κοπελα μου!!

Βρε μη μασας με το "κατόρθωμα"" . Το στατικό ποδήλατο είναι πολύ πιο εύκολο από το κανονικό ή το διάδρομο όταν κάνεις χαλαρό πετάλι όπως εγώ σήμερα...απόδειξη το ότι δεν ίδρωσα...αλλά είπαμε από το τίποτα καλό είναι και αυτό

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

και εγω ζυγιστηκα και αυτο ειναι που με κραταει καπως,συνεχιζω να χανω ευτυχως γιατι αλλιως θα ειχα απογοητευτει πολυ πολυ...μεγαλη η προσπαθεια βρε κοριτσια και οταν κολλαει το μυαλο ακομα μεγαλυτερη..ειναι και η περιοδος που δεν εχει ερθει ακομα και που χωρις χαπια δεν την βλεπω ναρχεται..!!τελος παντων καλη συνεχεια σε ολες μας!!

Αποκλειεται!!! Εγω τωρα παιρνω 1300-1500 οταν κανω ατασθαλιες. (οι υπολογισμοι αυτοι ισως να ειναι για αντρες που χρειαζονται περισσοτερες θερμιδες απο οσες οι γυναικες).

Η διαιτολογος μου ειχε πει οτι για να χανω θα πρεπει να καταναλωνω απο 1200 το ελαχιστο ως 1400 το μεγιστο. Διατροφη κατω των 1200 για γυναικα ειναι υποσιτισμος και ο οργανισμος θα "κλειδωσει" ωστε να μη χασει δυναμεις. Συγκεκριμενα μου ειχε αναφερει το παραδειγμα : το γυναικειο σωμα αποθηκευει περισσοτερο λιπος ωστε να εχει αποθηκες σε περιπτωση κυησης. Γιατι ακομη και στην περιπτωση που η εγκυος γυναικα δεν τραφει πληρως, το εμβρυο θα ζησει "τρωγοντας" απο τις αποθηκες της μητερας. Μπορει να γεννηθει μικροσωμο αλλα θα ...γεννηθει ολοκληρο.

Αντιστοιχες απαραιτητες θερμιδες για τον αντρα μου ειναι απο 2100-2500.

Αν εγω φαω 1900 θερμιδες ανα ημερα θα μεταλλαχθω σε φαλαινα!!!!

Δεν ερχεται και καμια διαιτολογΑ εδω, να μας βαλει σε ταξη.....γμτ!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Κορίτσια καλημέρα, δεν έχω χρόνο τώρα, σύντομα βρίσκω και σας βάζω την πλήρη εξίσωση, όπου θα βάζετε κιλά κτλ και φυσική δραστηριότητα και θα σας βγάζει πόσα πρέπει να τρώτε για να μη χάνεται.

Αυτές οι εξισώσεις βγάζουν το πόσα καίτε, άρα αν τρώτε τόσα δεν χάνετε. Αν κόψετε πχ 400 θερμίδες θα χάνετε 400 τη μέρα.

Αρα θα χάνετε ένα κιλό όταν θα συμπληρώσετε τις θερμίδες ενός κιλού (που δε θυμάμαι πόσο είναι τώρα αλλά επανέρχομαι διαβασμένη να σας ενημερώσω σωστά!).

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα γοργόνες. Χάθηκα για πολύυυυυ καιρό αλλά είχα άσχημες περιπέτειες. Στον 6ο μήνα κύησης, και λίγο πριν τη Β' Επιπέδου, είδαμε ότι το μωράκι μας ήταν νεκρό :cry::cry::cry::cry: Όλα αυτά πριν από 1 μήνα ακριβώς....... Τώρα έχω αρχίσει σιγά - σιγά να αποδέχομαι τι έγινε και προσπαθώ να συνεφέρω και το σώμα μου και την ψυχολογία μου. Για την ψυχολογία έχω απευθυνθεί σε ψυχολόγο, για το σώμα λέω να το κάνω με τη βοήθειά σας :tongue::tongue: Ελπίζω να τα καταφέρω ;);)

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

http://e-cardio.gr/innet/UsersFiles/sa/calcs/bm.html

κορίτσια λινκ που σας βγάζει τις θερμίδες με βάση την φυσική δραστηριότητα και με χρήση της εξίσωσης.

Αυτές οι θερμίδες που βγάζει είναι για να διατηρήστε.

Δηλ αν τρώτε όσες βγάζει δεν χάνετε, δεν παίρνετε.

Πιο συγκεκριμένα:

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Για να υπολογίσετε πόσες θερμίδες πρέπει να λαμβάνετε την ημέρα για να διατηρήσετε το βάρος σας (θερμίδες συντήρησης), υπάρχουν διάφορες προσεγγιστικές εξισώσεις οι οποίες λαμβάνουν υπόψη το φύλο, ύψος, βάρος, δραστηριότητα, κτλ. Μια από αυτές είναι η εξίσωση Harris-Benedict:

Α) Εξίσωση Harris-Benedict:

1) Πρώτα υπολογίζουμε τον BMR (Basal Metabolic Rate, Βασικό Μεταβολικό Ρυθμό) από την ακόλουθη εξίσωση:

Άνδρες: BMR = 66 + [13.7 x Βάρος(kg)] + [5 x Ύψος(cm)] - [6.8 x Ηλικία(έτη)]

Γυναίκες: BMR = 655 + [9.6 x Βάρος(kg)] + [1.8 x Ύψος(cm)] - [4.7 x Ηλικία(έτη)]

2) Και τον αριθμό που βρίσκουμε τον πολλαπλασιάζουμε με τον συντελεστή δραστηριότητας (ΣΔ), δηλαδή:

Θερμίδες συντήρησης (TDEE) = BMR x ΣΔ

όπου

α. Καθιστική ζωή, Λίγο έως καθόλου άσκηση: ΣΔ = 1.2

β. Ελαφριά άσκηση, Σπορ 1-2 φορές/εβδομάδα: ΣΔ = 1.375

γ. Μέτρια άσκηση, Σπορ 3-5 φορές/εβδομάδα: ΣΔ = 1.55

δ. Σκληρή άσκηση, Σπορ 6-7 φορές/εβδομάδα: ΣΔ = 1.725

ε. Πολύ σκληρή άσκηση, Διπλές καθημερινές προπονήσεις, ΣΔ = 1.9

Το αποτέλεσμα είναι οι θερμίδες συντήρησης.

Παράδειγμα 1: Άνδρας ηλικίας 30 ετών, ύψους 180 cm και βάρους 85 kg (BMR = 1927 θερμίδες), ο οποίος πάει gym 3 φορές την εβδομάδα (ΣΔ = 1.55) έχει 2986 θερμίδες συντήρησης την ημέρα

Παράδειγμα 2: Γυναίκα ηλικίας 25 ετών, ύψους 165 cm και βάρους 57 kg (BMR = 1382 θερμίδες), η οποία πάει gym 6 φορές την εβδομάδα (ΣΔ = 1.725) έχει 2383 θερμίδες συντήρησης την ημέρα.

Ο αριθμός που υπολογίζουμε είναι προσεγγιστικός και δεν πρέπει να λαμβάνεται απολύτως τοις μετρητοίς, είναι όμως σημαντικός για να μας δώσει μια ιδέα πού περίπου θα κυμανθούμε.

Καλησπέρα γοργόνες. Χάθηκα για πολύυυυυ καιρό αλλά είχα άσχημες περιπέτειες. Στον 6ο μήνα κύησης, και λίγο πριν τη Β' Επιπέδου, είδαμε ότι το μωράκι μας ήταν νεκρό :cry::cry::cry::cry: Όλα αυτά πριν από 1 μήνα ακριβώς....... Τώρα έχω αρχίσει σιγά - σιγά να αποδέχομαι τι έγινε και προσπαθώ να συνεφέρω και το σώμα μου και την ψυχολογία μου. Για την ψυχολογία έχω απευθυνθεί σε ψυχολόγο, για το σώμα λέω να το κάνω με τη βοήθειά σας :tongue::tongue: Ελπίζω να τα καταφέρω ;);)

αχ κοπέλα μου νομίζω ότι εσένα διάβασα ή στο άλλο φόρουμ ή εδώ και δε μπορούσα να μη κλάψω...

μάλλον δε μπορούσα να σταματήσω νακλαίω... καλή αρχή κούκλα μου, αφού πήγες σε ψυχολόγο είσαι ΟΚ.

Το σώμα είναι το λιγότερο! Το έχεις...του χεριού σου!

http://www.vita.gr/html/ent/372/ent.6372.asp

δείτε κι δω για το πόσες θερμίδες πρέπει να παίρνουμε καθημερινά για να χάσουμε, πάλι την ίδια εξίσωση χρησιμοποιεί συμπτωματικά.

Βασικά διαβάστε προς το τέλους του άρθρου που λέει:

Πόσες θερμίδες πρέπει να πάρω για να διατηρήσω το βάρος μου ή για να αδυνατίσω;

Για να παραμείνετε στα κιλά σας, οι θερμίδες που θα παίρνετε καθημερινά δεν πρέπει να ξεπερνούν τον αριθμό των θερμίδων που προέκυψαν από τις πράξεις που κάνατε. Aν τώρα θέλετε να αδυνατίσετε, πρέπει είτε να μειώσετε την καθημερινή πρόσληψη θερμίδων, μέσω της διατροφής, είτε να κάψετε περισσότερες θερμίδες, αυξάνοντας τη φυσική σας δραστηριότητα. Tο καλύτερο όμως θα ήταν να κάνετε ένα συνδυασμό και των δύο.

Δεδομένου ότι ένα κιλό λίπους δίνει περίπου 7.500 θερμίδες, αν κάθε μέρα παίρνετε 500 θερμίδες λιγότερες, στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε χάσει περίπου μισό κιλό λίπους.

Προκειμένου λοιπόν να πετύχετε μια σταθερή απώλεια βάρους της τάξεως τού 1 με 1,5 κιλού την εβδομάδα (4 με 6 κιλά το μήνα), πρέπει να παίρνετε περίπου 1.000 με 1.500 θερμίδες λιγότερες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να χάνετε 1 με 1,5 κιλό την εβδομάδα είναι ασφαλές για την υγεία σας.

Προσέξτε όμως, μην παρασύρεστε από δίαιτες που σας υπόσχονται γρήγορη απώλεια κιλών, παίρνοντας λιγότερες από 1.200 θερμίδες την ημέρα, γιατί όχι μόνο θα σας στερήσουν βιταμίνες και μέταλλα -που είναι αναγκαία για τον οργανισμό σας-, αλλά θα επιβραδύνουν και το μεταβολισμό σας, δυσκολεύοντας την προσπάθειά σας να χάσετε βάρος.

άρα κόβουμε λίγες θερμίδες από τη διατροφή μας, αυξάνουμε τις κάυσεις με άσκηση, και τσουκου τσουκου φεύγουν τα κιλάκια!

Ετσι είχα κάνει παλιά και έχασα πολλές δεκάδες κιλά! Ελπίζω να θυμάται το σώμα μου και να το κάνει πιο εύκολα αυτή τη φορά χαχαχχα

Kαλο κουραγιο κοριτσακι μου!

Μονο ο χρονος μπορει να σε ανακουφισει!

Λυπαμαι τοσο πολυ οταν μαθαινω τετοιες περιπετειες:cry::cry::cry::cry::cry:

-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...