Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Κι εμένα κορίτσι μου μου είχαν πει να μην τα ξεβαψω τα νύχια μου! Εγώ το έκανα γιατι ένιωθα καλύτερα έτσι αλλά όλες γύρω μου με βαμμένα ήταν οπότε...

Θα ρωτήσω κάτι μη σοβαρό σε σχέση με τα υπόλοιπα μας θέματα και ξέρω πως κάθε γιατρός έχει διαφορετική άποψη αλλά όσες είστε στο πρώτο τριμηνο κάνετε νύχια; Δεν με καίει να τα έχω βαμμένα αλλά θα ήθελα και τη γνώμη σας!

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. Οταν θα μου ερχετε να φαω θα μπαινω εδω να γραφω.

Να σας ρωτησω. Σχετικά με τον κύκλο πότε σας πιανει εντονη αισθηση να φατε. 1-2 μερες πρν την περιοδο?? Μια εβδομαδα πριν?? Στις γόνιμες μερες?? Πόσο κραταει ?? (σχετικα πάντα με τον κύκλο και όχι τις λιγουρες του μυαλού μας.

Αυτες πως τις αντιμετωπίζετε?? Υπάρχει κανενα κόλπο για αυτες τις μερες??

Νομιζω πως για μενα ειναι τελικά η χειρότερη φάση. Απλα θελω να φαω, αλλιως νιωθω πολυ κουρασμενη και πεσμενη... εε και μετα συνεχιζω να τρωω κι αλλες μέρες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Εγω εκανα τη λιπομετρηση κ μου βγαλε 40% λιπος....

Να παω τωρα να αυτοκτονησω ή μετα????

ειμαι 57 κιλα κ τα 27 ειναι λιπος:confused::confused::confused::confused:

Όχι καλέ!:tongue: Μόνο γυμναστικούλα θέλεις εσύ και κάπως πιο άλιπη διατροφή, όχι δίαιτα με την κλασσική έννοια της λέξης... Τι σου είπε? Σου έδωσε διατροφή?

Να σας ρωτησω. Σχετικά με τον κύκλο πότε σας πιανει εντονη αισθηση να φατε. 1-2 μερες πρν την περιοδο?? Μια εβδομαδα πριν?? Στις γόνιμες μερες?? Πόσο κραταει ?? (σχετικα πάντα με τον κύκλο και όχι τις λιγουρες του μυαλού μας.

Νομιζω πως για μενα ειναι τελικά η χειρότερη φάση. Απλα θελω να φαω, αλλιως νιωθω πολυ κουρασμενη και πεσμενη... εε και μετα συνεχιζω να τρωω κι αλλες μέρες

Εμένα με πιάνει μια μέρα πριν. Είναι η μοναδική μέρα του μήνα που ΔΕΝ μπορώ να αντισταθώ στη γουρουνιά! Φροντίζω να μην είναι μεγάλη γουρουνιά και την επομένη σταματάω... απλά πρέπει να πεις, ok, θα φάω σήμερα αλλά ως εδώ, αύριο πάλι μαζεύομαι. Τώρα πώς? Με αυτοσυγκέντρωση? Δυσκολάκι...

χαχαχαχ συμπάσχουμε! Κατάλαβα ότι θα αδιαθετήσω μετά τα λόχεια από τη μανία να φάω και το πρισμένο στήθος!

Σαν κόλπο κάνω το εξής: τρώω! Δεν έχω βρεί άλλη λύση προς το παρόν!

Μόνο που προσπαθώ να μη με πάρει από κάτω και να συνεχίσω μετά.

Συνήθως πρίν την περίοδο είναι οι λιγούρε μου!

peristeraki συγχαρητήρια! Πας πολύ καλά, κάθε αρχή και δύσκολη!

Χριστίνα μετρούσα και παλιά θερμίδες και ελπίζω να τα θυμηθώ γρήγορα.

Στην αρχή είναι πολύ μπέρδεμα, άμα τρώς όμως πάνω κάτω καθαρές τροφές είναι εύκολο.

Πχ στον ατμομάγειρα είναι βραστά όλα, μαγειρεύεις, ζυγίζεις, τρώς. Και να μη ζυγίζεις πάλι μέσα πέφτεις μετά από λίγες φορές που μαθαίνει το μάτι τις ποσότητες.

Παρεπιπτόντως δεν έχει η ζυγαριά μου μπαταρία και σήμερα τα κάνω με το μάτι, δυστηχώς έφαγα και το κεικ και μόνο αυτό δεν ξέρω πόσες θερμίδες μπορεί να είχε, αφού δεν το έφτιαξα εγώ ούτε ήταν τυποποιημένο.

Σήμερα μέχρι τώρα έφαγα πρωί αργά κεικ με καφέ & γαλατάκι, μεσημέρι μοσχαράκι βραστό με πιπεριά & 1 κούπα ρύζι + λίγα κολοκυθάκια, απόγευμα κεικ (τρομάρα μου το έφαγα και τέλειωσε να τελειώνω με αυτό)+ 1 ποτ. χυμό.

Είμαι στις 1350 θερμίδες αν υπολογίσω το κεικ 800 θερμίδες.

Το βράδυ θα δω τί θα παίξει, μάλλον αγγουροντομάτα με τυρί, ή γιαούρτι με κάτιτις.

Εχω θερμίδες συντήρησης 2076. Σκέφτομαι για αρχή να είμαι κάπου στις 1700 θερμίδες διατροφή.

Πρέπει να βάλω μπαταρία στη ζυγαριά και να αρχίσω!

-7.5 κιλά :D

Εχω θερμίδες συντήρησης 2076. Σκέφτομαι για αρχή να είμαι κάπου στις 1700 θερμίδες διατροφή.

Άααααααααααα! Έλα βρε, μη γκρινιάζεις, εσύ είσαι τυχερή! Εγώ έχω βασικό μεταβολισμό 1.100 (πρόσφατα στα new day, δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι) και πριν καμιά πενταετία διαιτολόγος μου είχε πει στα 1.400...

ΜΗ σε ξανακούσω να γκρινιάζεις λέμε! (:? ζήλεψα!)

Λοιπόν σήμερα έχω φάει...

Το πρωί μια κούπα γάλα με δημητριακά ολικής

Δεκατιανό μισή αμίτα μόσιον με δυο κρακερ ολικής

μεσημέρι 180 γρ.μπιφτέκια και αγγουροντομάτα,μια φέτα ψωμί

απόγευμα μια μπάρα δημητριακών

και για βράδυ μια φετα ψωμί και λίγο τυράκι

και για απόψε το ράβω!!!

Διαφημίσεις

please do!!!

Κορίτσια μου, σας παρακολουθώ αλλά δε βρήκα χρόνο να γράψω... Επανήλθα τώρα με την εβδομαδιαία ώθηση που σας υποσχέθηκα. Προσοχή! Είναι λίγο αυστηρή, μην την κάνετε για περισσότερο από μία εβδομάδα! Τώρα είδα την ημερομηνία της: 6/6/11 και ήμουν 80,8 κιλά... μόνο 3 κιλά σχεδόν έχω χάσει από τότε!!!! κλαπς!!! (άσχετο αλλά δεν ξέρω να βάζω εικονίδια) Το μόνο θετικό είναι πως και τα 3 (και παραπάνω) ήταν λίπος! Βλέπετε, η ζυγαριά είναι η μεγάλη μου εχθρός, τα αποτελέσματα τα βλέπω καλύτερα στα ρούχα μου! Αλλά θέλω να βλέπω και τη ζυγαριά να δείχνει λιγότερο, είναι ψυχολογικό! Λοιπόν, για την "αποτοξινωτική" εβδομάδα έχουμε:

1η και 3η μέρα

Πρωινό 1 φέτα ψωμί με 1 φέτα τυρί light και 1 φρούτο (εγώ το έτρωγα δεκατιανό το φρούτο)

Γεύμα Κοτόπουλο μπούτι ή μισό στήθος χωρίς πέτσα, σαλάτα με 1 κ λάδι

Απογευματινό 1 φρούτο

Δείπνο Όπως και το μεσημεριανό

2η μέρα

Πρωινό 1 γιαούρτι ή 1 ποτήρι γάλα2% με 4 κ.σ. δημητριακά και 1 φρούτο

Ενδιάμεσο 10 ωμά ανάλατα αμύγδαλα (ή 3 καρύδια)

Γεύμα 1 αυγό ή 1 τόνος μικρός και σαλάτα με 1 κ λάδι

Απογευματινό 10 ωμά ανάλατα αμύγδαλα ή 3 καρύδια

Δείπνο Ίδιο με το πρωινό

4η μέρα

Πρωινό 1 τόστ μαύρο ψωμί και γαλοπούλα και τυρί Light και 1 φρούτο

Γεύμα Ψάρι ή τόνος , σαλάτα με 1 κ. λάδι

Απογευματινό 1 φρούτο ή μία χούφτα σταφίδες ή 3-4 δαμάσκηνα

Δείπνο 1 γιαούρτι 2% με 2 φρούτα

5η μέρα

Πρωινό 1 αυγό βραστό, 1 φρυγανιά και 1 φρούτο

Γεύμα 2 μπιφτέκια, σαλάτα με 1 κ λάδι

Απογευματινό 2 φρούτα

Δείπνο Ίδιο με το μεσημεριανό

6η μέρα

Ίδια με την 2η μέρα, εκτός του Γεύματος που είναι 1 τόστ με σαλάτα και 1 φρούτο

7η μέρα

Πρωινό 1 γιαούρτι ή γάλα 2% με 4 κ.σ. δημητριακά και 1 φρούτο

Γεύμα Μία μερίδα μακαρόνια με τριμμένη ντομάτα μόνο ή κέτσαπ και σαλάτα με 1 κ λάδι

Απόγευμα 2 φρούτα

Δείπνο Ίδιο με το πρωινό

Σε μένα είχε τουλάχιστον 2 κιλά μείον...

Καλή μας συνέχεια!!! Και παρακαλώ, να βλέπουμε και τη λίστα να θυμόμαστε τους στόχους μας!!!

Λοιπόν σήμερα έχω φάει...

Το πρωί μια κούπα γάλα με δημητριακά ολικής

Δεκατιανό μισή αμίτα μόσιον με δυο κρακερ ολικής

μεσημέρι 180 γρ.μπιφτέκια και αγγουροντομάτα,μια φέτα ψωμί

απόγευμα μια μπάρα δημητριακών

και για βράδυ μια φετα ψωμί και λίγο τυράκι

και για απόψε το ράβω!!!

Μια χαρά τα πας! Δεν το βάζουμε κάτω!!!

Να πω επίσης πως στα τελειώματα της κοκκινοσκουφίτσας (καλά ντε, μη βαράτε) σήμερα το πρωί, ζυγίστηκα και ήμουν 77 ακριβώς! Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στο επόμενο ζύγισμα (που δεν ξέρω πότε θα είναι...) και αισιοδοξώ τις επόμενες 3 εβδομάδες να χάσω 3 κιλά, για να πιάσω τον πρώτο μικρό μου στόχο!!! Θα τα καταφέρω άραγε???

Άααααααααααα! Έλα βρε, μη γκρινιάζεις, εσύ είσαι τυχερή! Εγώ έχω βασικό μεταβολισμό 1.100 (πρόσφατα στα new day, δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι) και πριν καμιά πενταετία διαιτολόγος μου είχε πει στα 1.400...

ΜΗ σε ξανακούσω να γκρινιάζεις λέμε! (:? ζήλεψα!)

http://www.nafwa.org/harrisbenedict.php

δεν παίζει να έχεις 1000 μεταβολισμό, ανθρώπινο σώμα σε πλήρη ηρεμία έχει παραπάνω!

δες πάνω στο λινκ, είναι από τις πιο αξιόπιστες εξισώσεις υπολογισμού BMR βασικού μεταβολικού ρυθμού.

στο λινκ που σου έδωσα τα βγαζει αυτοματα.

Μπορείς να αναζητήσεις το όνομα της εξίσωσης στο γκουγκλ και να τη βρείς, να τα κάνεις πιο αναλυτικά επιλέγοντας φυσική δραστηριότητα αν θες.

Κορίτσια γεια σας! Σας διαβάζω τόσες μέρες από το κινητό, Η/Υ δεν προλάβαινα να ανοίξω ούτε για πλάκα..Μια χαρά τα πάτε με τη διατροφή και οι εκάστοτε γουρουνιές είναι και αυτές με στο πρόγραμμα, τι να κάνουμε δεν είμαστε και ρομπότ.

Εγώ διατροφικά μέχρι και τη Δευτέρα τα πήγαινα σούπερ, έκανα το πρόγραμμα της Skybeam με λίγο μεγαλύτερες ποσότητες και τη Δευτέρα η ζυγαριά έδειχνε 56,3.

όμως από τη Δευτέρα άστα να πάνε.. είχα μια πολύ άσχημη εβδομάδα με το μωράκι μου (αν και ξέρω ότι δεν πρέπει να είναι δικαιολογία) με αποτέλεσμα να το ρίξω στα γλυκά και τη γρήγορη ενέργεια....δεν βοηθάνε βρε παιδί μου και μαμα και πεθερά που όλο κεικ και κουλουρακια μου κουβαλάνε στο σπίτι....

Τελος πάντων, ότι έγινε έγινε, από αύριο συνεχίζω τη διατροφούλα και ελπίζω να δω αποτελέσματα. Έλεγα να ζυγιστώ αύριο αλλά αστο καλύτερα μπορεί να το κάνω Δευτέρα ή Τρίτη για να μαζέψω τις ατασθαλίες των ημερών.

Χαιρετισμούς σε όλες τις συναγωνίστριες !!!

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Διαφημίσεις

δεν παίζει να έχεις 1000 μεταβολισμό, ανθρώπινο σώμα σε πλήρη ηρεμία έχει παραπάνω!

δες πάνω στο λινκ, είναι από τις πιο αξιόπιστες εξισώσεις υπολογισμού BMR βασικού μεταβολικού ρυθμού.

Μπορείς να αναζητήσεις το όνομα της εξίσωσης στο γκουγκλ και να τη βρείς, να τα κάνεις πιο αναλυτικά επιλέγοντας φυσική δραστηριότητα αν θες.

dimmi πολυ ωραίο το λινκ. 1600 θερμίδες με βγάζει ...να τ' αφήσω???? Τι ήθελα και το είδα που έχω φαει σήμερα τουλάχιστον 16.000 θερμίδες σε γλυκά...

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

dimmi πολυ ωραίο το λινκ. 1600 θερμίδες με βγάζει ...να τ' αφήσω???? Τι ήθελα και το είδα που έχω φαει σήμερα τουλάχιστον 16.000 θερμίδες σε γλυκά...
χαχαχχαχα άσε κι εμείς φάγαμε απέξω, και παρήγγειλα κοτόπουλο με ρύζι και ήταν σούπερ παχυντικά, ρύζι μες τα λάδια και κοτόπουλο ρολό να συνοδεύεται με σως.

Τελικά τα έφαγα, και στο τέλος έφαγα και της σως χαχαχαχ σήμερα είμαι στεναχωρημένη πολύ...θα μου πείς κι αύριο τί θα αλλάξει, αλλά ήθελα να φάω.

Εκανα όμως φιλότιμη προσπάθεια και παρήγγειλα διαιτητικά, άσχετα που ήρθαν μες τα λάδια...

lost εντάξει ξαναρχίζεις βρε κορίτσι, εγώ δεν έχω καταφέρει να αρχίσω καν, τί να λέω...

Aaaaa, ευχαριστώ πολύ!

B.E.E. = 1.375 kcal/d

Caloric = 1.650 kcal/d

Requirement

Αυτό μου βγάζει. Το Β.Ε.Ε. είναι πόσο καίω σε κατάσταση ηρεμίας? Και το άλλο πόσες θερμίδες χρειάζομαι για να διατηρήσω το βάρος μου?

Εγω δεν καταλαβα. Για δωστε χειραν βοηθειας. Στο τεστ μου εβγαλε αυτα. Τι σημαινουν???

Εδωσα τα τωρινα κιλα μου και μου ειπε αυτα:

B.E.E. = 1.588kcal/d

Caloric = 1.906 kcal/d

Επειτα δινοντας τα επιθυμητα κιλα μου, μου ειπε αυτα.

B.E.E. = 1.415kcal/d

Caloric = 1.698 kcal/d

Τελικα ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλωνω για να χασω τα περιτα?????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Εγω δεν καταλαβα. Για δωστε χειραν βοηθειας. Στο τεστ μου εβγαλε αυτα. Τι σημαινουν???

Εδωσα τα τωρινα κιλα μου και μου ειπε αυτα:

B.E.E. = 1.588kcal/d

Caloric = 1.906 kcal/d

Επειτα δινοντας τα επιθυμητα κιλα μου, μου ειπε αυτα.

B.E.E. = 1.415kcal/d

Caloric = 1.698 kcal/d

Τελικα ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλωνω για να χασω τα περιτα?????

Νομίζω κάτω από 1900 θερμίδες θα αρχίσεις να χάνεις.

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...