Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

georgiamami το προσπαθω παρα πολυ το θεμα με το νερο. πιεζω οσο μπορω τον εαυτο μου. εεε απο το καθολου τωρα πινω 2 ποτηρια την ημερα. Καφε δεν πινω πολυ. Κάνω εναν το πρωι στη δουλεια και μεχρι να φυγω το απογευμα εχω πιει λιγο παραπανω απο το μισο.

newbiee συγχαρητηρια!!! Παρα πολυ καλα.

Σημερα κι εγω τα εκανα χαλιααλι.

Πρωι : ενα τοστ

ενδ: μια μπανανα

μεσ: τοννοσαλατα

απογ: μισο κωκ (απο τα μεγαλα :shock:)

Αλλο ενα θεμα που εχω ειναι η ζαχαρη στον καφε μου. Μπορω να τον πιω μονο πολυ γλυκο. Τωρα απο αυριο θα κοψω τον καφε. Θα πίνω μονο ένα τη βδομαδα.

Τωρα θελω να φαω τα παντα:|

παρε στεβια για τον καφε, ετσι θα τον πινεις κ γλυκο κ χωρις θερμιδες. Ειναι φυσικο γλυκαντικο, δεν ειναι ασπαρταμη. Ειναι κριμα να παιρνεις τοσες θερμιδες απο τη ζαχαρη...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Βρε Άννα

αυτό το στέβια είναι καλό? ή πάλι μάπα πράγματα και βλαβερά μας πουλάνε?

Εγώ τον καφέ (γιατί δεν άντεχα χωρίς) τον πίνω πλέον σκέτο και λίγο γάλα :eek:

τι να κάνω? Για την δίαιτα!!!!

Elm, για το νερό και εγώ δεν έπινα και τώρα παίρνω 12αδα πάντα μικρά μπουκαλάκια στο σπίτι και το μπουκαλάκι το πίνω εύκολα,ενώ αν έχω ποτήρι ή μεγάλο μπουκάλι δεν μπορώ.Μήπως σε βοηθήσει?

p1lpp3.pnghX5pp3.png

Προσωπικα ειμαι ατομο που στην προσπαθεια μου να χασω κιλα, "γνωρισα" την ασκηση και εκτοτε καταλαβα οτι η ασκηση ειναι σημαντικη πρωτα για την υγεια μου και μετα για την εμφανιση μου.

Καθε απογευμα ξεκινω για ενα 10λεπτο περπατημα και καταληγω να κανω 5-6 χιλιομετρα. Πως αισθανομαι??????? Περιφημα. Και ανταμοιβομαι διπλα οταν ανεβαινω και στη ζυγαρια.

Περπάτημα:Ένα βήμα προς την υγεία και την ευτυχία

Δεν χρειάζεται να περπατάτε 20 χιλιόμετρα για να αποκτήσετε τα οφέλη του περπατήματος. Στην πραγματικότητα, το βάδισμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για έναν άνθρωπο που κάνει καθιστική ζωή να αρχίσει ένα πρόγραμμα άσκησης, δηλώνει η ειδικός Shirley Archer.

Υπάρχει πολύ μικρός κίνδυνος τραυματισμού με το περπάτημα, δηλώνει. Είναι άνετο, εύκολο, και στοιχίζει λίγο. Ότι χρειάζεστε είναι ένα καλό ζευγάρι παπούτσια.

Επιπλέον, μπορεί να είναι ευχάριστο, πράγμα που ισοδυναμεί με τη μισή μάχη όταν πρόκειται να μείνετε προσηλωμένος σε ένα πρόγραμμα άσκησης.

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται την άσκηση σαν φάρμακο, δηλώνει η ειδικός Archer. Δεν είναι. Μπορεί να είναι διασκεδαστική και να αρχίσει το σώμα να την αγαπά.

Από ιατρική σκοπιά, τα οφέλη του βαδίσματος είναι αδιαμφισβήτητα, δηλώνει ο ορθοπεδικός χειρούργος John Yocum, από το Αρκάνσας. Η άσκηση που βοηθάει το καρδιαγγειακό, όπως το περπάτημα, μπορεί να περιορίσει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου και να βελτιώσει τη λειτουργία της καρδιάς και τον μυϊκό τόνο καθώς και να μειώσει την αρτηριακή πίεση, τη χοληστερόλη, τον κίνδυνο εγκεφαλικού και των τραυματισμών.

Επιπλέον, βελτιώνει τη δύναμη γύρω από τις αρθρώσεις και μπορεί να βοηθήσει στις εκφυλιστικές νόσους των αρθρώσεων.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα οφέλη. Τα οφέλη είναι πολλαπλά, όπως η βελτιωμένη αίσθηση ευεξίας ή ευτυχίας με την άνοδο των επιπέδων των ενδορφινών.

Η Archer, που προπονεί πολλούς αρχάριους, δηλώνει ότι εμφανίζουν κάποιου είδους ʽξύπνημαʼ όταν αρχίζουν την άσκηση. Αρχίζουν να αισθάνονται καλύτερα, έτσι κοιμούνται καλύτερα, διαχειρίζονται το στρες καλύτερα και αποκτούν περισσότερη ενέργεια με το πέρασμα του χρόνου. Ως αποτέλεσμα βελτιώνεται η αυτοπεποίθησή τους.

Όταν μπορείτε να βρείτε κάποιον που να σας συνοδεύσει στο περπάτημα είναι ακόμα καλύτερη ιδέα.

H αθλήτρια και ολυμπιονίκης Julie Isphording συνιστά να βρίσκετε κάποιον φίλο με τον οποίο να συναντιέστε κάπου, για να πηγαίνετε για περπάτημα. Αυτό βοηθά στο να γίνει η άσκηση μέρος της καθημερινότητας και να την περιμένει κάποιος με χαρά. Έτσι μοιάζει περισσότερο παιχνίδι παρά άσκηση.

Η κοινωνική στήριξη είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για να παραμείνει κάποιος σε ένα πρόγραμμα, σημειώνει η Archer. Ακόμα και ένας σκύλος μπορεί να ενισχύσει την άσκηση.

Η Isphording προτείνει οι αρχάριοι να κρατούν ημερολόγιο όπου θα καταγράφουν την πρόοδό τους. Έτσι όταν κάποια στιγμή αποθαρρυνθείτε και θεωρήσετε ότι δεν προχωράτε μπορείτε να δείτε την πρόοδό σας στο ημερολόγιο, το πόσο μακριά έχετε φτάσει. Μέχρι πριν ένα μήνα μπορεί να μην κάνατε ούτε χιλιόμετρο και τώρα περπατάτε τρία. Συνιστά να καταγράφετε τα πάντα, τον καιρό, το πώς αισθανόσαστε εκείνη τη μέρα, με ποιόν πήγατε για περπάτημα και πόσο μακριά περπατήσατε.

Η αρχή…

Μην παραβλέπετε το θέμα των παπουτσιών. Ο Yocum συμβουλεύει όλους τους ασκούμενους να αγοράσουν ένα καλό ζευγάρι παπούτσια γα περπάτημα ή τρέξιμο με υποστήριξη καμάρας και την κατάλληλη εσωτερική επένδυση για να εμποδιστούν οι τραυματισμοί.

Τα παπούτσια είναι το μόνο μέρος του εξοπλισμού που χρειάζεστε, δηλώνει η Isphording. Έτσι, ξοδέψτε αρκετά. Αν επιλέξετε παπούτσι για βάδισμα ή τρέξιμο πηγαίνετε σε εξειδικευμένο μαγαζί και δοκιμάστε να σας ταιριάζει.

Βάλτε στόχο πέρα από αυτόν της απώλειας βάρους και της καλύτερης υγείας. Τι θα λέγατε σχετικά με το να κάνετε περίπατο για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι στη Γαλλία για περπάτημα, αναρωτιέται η Isphording. Θέστε ένα στόχο που είναι πέρα από το τρέχον πεδίο δράσης σας αλλά που μπορείτε να κατορθώσετε και θα σας βοηθήσει να μείνετε εστιασμένοι.

Ακόμα και αν ακολουθήσετε όλα τα tips για να μείνετε κινητοποιημένοι, δεν είναι πάντα εύκολο, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Η Archer διδάσκει στους πελάτες της να δέχονται το γεγονός ότι δεν θα θέλουν πάντα να ασκούνται. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν διακυμάνσεις στην ενέργεια και να νιώθετε άβολα ορισμένες στιγμές. Είναι μέρος της διαδικασίας της συνήθειας του σώματος. Δεν σημαίνει ότι οπισθοδρομείτε. Όταν αρχίζει ένα πρόγραμμα περπατήματος οι ειδικοί συμβουλεύουν να αρχίζετε αργά, μετά να διανύετε μεγαλύτερες αποστάσεις και περισσότερο χρόνο στο δρόμο. Ακόμα και αν τα 10 λεπτά είναι όσο μπορείτε αρχικά να αντέξετε είναι μια αρχή. Να είστε ικανοποιημένοι και να προσπαθήσετε για 15 σε δυο μέρες.

Να προοδεύσετε με ρυθμό που μπορείτε να αντέξετε. H Isphording το ονομάζει ʽτεστ ομιλίαςʼ. Θα πρέπει να μπορείτε να μιλάτε όταν περπατάτε. Καθώς το σώμα θα αρχίσει να αισθάνεται πιο άνετα, προσθέτει η Archer, ανεβάστε λίγο το ρυθμό.

Να θυμάστε την ασφάλεια

Να θυμάστε, σημειώνει ο Yocum, ότι το περπάτημα μπορεί να μην ενδείκνυται για όλους. Συνιστά όσοι έχουν εκφυλιστική πάθηση στα κάτω άκρα, όπως αρθρίτιδα ή καρδιαγγειακή νόσο να δουν τον γιατρό τους πριν αρχίσουν κάποιο πρόγραμμα άσκησης. Ορισμένα συμπτώματα αρθρίτιδας μπορεί να χειροτερεύσουν. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί ενδεχομένως να θέλετε να περπατήσετε σε μαλακή επιφάνεια όπως ή να αποφασίσετε να κολυμπήσετε ή να χρησιμοποιήσετε ένα στατικό ποδήλατο.

Πρόσφατες έρευνες από το CDC έχουν υποδείξει ότι ακόμα και η μέτρια άσκηση μπορεί να δώσει σημαντικά οφέλη.

Οι ειδικοί συμφωνούν λέγοντας ότι, ενώ είναι καλό να δουλεύει κάποιος 45 έως 60 λεπτά τη μέρα θα μπορούσε να ωφεληθεί ακόμα και από άσκηση που διαρκεί 30 ή ακόμα και 20 λεπτά. Και ελπίζουν ότι όταν αρχίσουν το περπάτημα, οι άνθρωποι δεν θα τα παρατήσουν.

Φυσιολογικά είμαστε ενεργητικά πλάσματα, δηλώνει η Archer. Έχουμε σχεδιαστεί για να κινούμαστε. Δεν είναι φυσιολογικό για μας να κάνουμε καθιστική ζωή. Χρειαζόμαστε τη μυϊκή διέγερση. Χρειαζόμαστε την εγκεφαλική διέγερση.

Σε τελική ανάλυση η τεχνολογία έχει κάνει τη ζωή μας πολύ καθιστική. Δεν πρόκειται για ελάττωμα του χαρακτήρα μας. Είναι που το περιβάλλον μας είναι τέτοιο που δεν έχουμε αρκετή δραστηριότητα στην καθημερινότητά μας κι έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε ενεργητικά, όπως το να προτιμούμε τη σκάλα από το ασανσέρ.

Επιμέλεια: Εύη Ψωμιάδου

Πηγη: Iatronet.gr

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διατροφη χωρις κινηση ..... το μονο βεβαιο ειναι πως μολις σταματησεις τη διατροφη θα ξαναβαλεις ολα οσα εχασες και ισως και παραπανω λογω εκτονωσης αποθυμενων. Απορω γιατι ..... στρρωνετε ποπο κατω, νεα κοριτσια. Αντε καλοκαιρακι ειναι....ξαμοληθειτε!!!

κινούμαι όσο μπορώ! Με το καρότσι πιά, στην εγγυμοσύνη το ίδιο -με την κοιλιά- χαχαχα

πρίν την εγγυμοσύνη είχα τραυματισμό από το γυμναστήριο, πολλούς μήνες πρίν, & σταμάτησα να γυμνάζομαι και άρχισα και να καπνίζω! (& να τρώω μαζί!).

Η άσκηση είναι το καλύτερο, είχα φτιάξει γυμναστήριο σπίτι αλλά τώρα με το παιδί...τα εξαφάνισα όλα :( κάναμε όμως παιδικό δωμάτιο!!! :D έχω αφήσει μπάστακα μέσα το ελλειπτικό από πείσμα, μέχρι να μπεί το παιδί μέσα μήπως κάνω.

Προς το παρόν δε με αφήνει ο γιατρός, μετά τις 60 μέρες μου είπε καλύτερα, αλλά τότε θα δουλεύω :( οπότε θα ρίξω όλα τα χαρτιά μου στο περπάτημα με το καρότσι για τώρα + το χειμώνα ελπίζω να ξαναρχίσω γυμναστήριο :-P

Σήμερα τί να πω, αδιαθέτησα!!! Ελεος με την περίοδο, έκοψα το γάλα στις 30 μέρες, ως τις 40 είχα λόχεια, και τώρα πρίν κλείσω 2μηνο αδιαθέτησα!

Ο καλός μου ο αντρούλης τυχαία μου γέμισε το ψυγείο με σαλατικά σήμερα,

έτσι έχω φάει πολύ σωστά! Ολα στον ατμό!

Το πρωί τοστ, μεσημέρι φασολάκια με πατάτα και φέτα, απόγευμα φράουλες με τυρί, βράδυ κοτόπουλο στον ατμό με πιπεριά, μανιτάρια, κολοκυθάκια + κεράσια.

Γλίτωσα σοκολάτες και γαριδάκια κι έτσι νιώθω λίγο καλύτερα.

Αύριο αρχίζω διατροφή με θερμίδες, δε γίνεται αλλιώς. Ελπίζω να προλαβαίνω να μετράω μόνο.

-7.5 κιλά :D

Λοιπόν ζυγίστηκα προχθες και τα έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης(14 κιλά είχα πάρει και μου είχαν μείνει σίγουρα 5-6)!!!!! Επίσης έχασα και λίγο από τα πόδια που ήθελα(και το κατάλαβα από ένα παντελόνι που μου έκανε τσίτα)!!! Εντάξει δεν έγινα κορμάρα (ποτέ δεν ήμουν,αλλά εννοώ δεν έγινα και όσο ήθελα αδύνατη),αλλά τώρα συνεχίζω!!!!

Αν και την χάλασα την δίαιτα 2-3 μέρες(τουλάχιστον συνεχίζω το πολύ νερό),τι να κάνω? αφού πάμε στον πεθερό μου συνήθως σαβ/κα και δεν έχει τίποτα οπότε παραγγέλνει συνήθως...εντάξει 1-2 πήρα από το σούπερ μάρκετ γιαούρτια κλπ για να υπάρχουν για μένα,αλλά πόσες φορές? 1 σπίτι έχω δεν μπορώ να ψωνίζω για 2 !

μπράβο!!! συγχαρητήρια! Αντε να παίρνουμε τα πάνω μας, όλες νταουν είμαστε τί γίνεται καλέ!?

Διαφημίσεις

Οταν λες περπατημα...πως το εννοεις????? Με τι ρυθμο και ποση ωρα?????

Σε βλεπω παντως να κατευθυνεσαι σε ισιο δρομο. Συνεχισε αλλα προσεχε τις "λεπτομερειες". Αυτες κανουν τη διαφορα!!!

μπορεί να το είπες σε άλλη κοπέλα αλλά τί θυμήθηκα! Είχα ζώνη στο γυμναστήριο, συνδέεται με ρολόι, σου δείχνει καύσεις, χρόνο άσκησης, παλμούς κτλ!

Θα με κάνεις να της βάλω μπαταρίες μου φαίνεται!

Εϊμαι περίεργη να δώ τί καιει κανείς με την καροτσοβόλτα! χαχαχαχ

Και φανταστείτε να πάθω λέει τίποτε - κούφια η ώρα- και να με γδύσουν και να με δουν καλωδιωμένη χαχαχαχχαχα :tongue::tongue:

Πωπω ψήνομαι να τη βάλω χμμμμμμμ τί λέτε?

φράουλες με τυρί,

??????????????????????????????????????????????????????

Τι συνδυασμος γευσης ειναι αυτος?????? Δε θα τολμησω να δοκιμασω γιατι η φραουλα εχει μιαμ μιαμ γευση και το τυρι ...θα μου τη χαλασει

μπορεί να το είπες σε άλλη κοπέλα αλλά τί θυμήθηκα! Είχα ζώνη στο γυμναστήριο, συνδέεται με ρολόι, σου δείχνει καύσεις, χρόνο άσκησης, παλμούς κτλ!

Θα με κάνεις να της βάλω μπαταρίες μου φαίνεται!

Εϊμαι περίεργη να δώ τί καιει κανείς με την καροτσοβόλτα! χαχαχαχ

Και φανταστείτε να πάθω λέει τίποτε - κούφια η ώρα- και να με γδύσουν και να με δουν καλωδιωμένη χαχαχαχχαχα :tongue::tongue:

Πωπω ψήνομαι να τη βάλω χμμμμμμμ τί λέτε?

Ο δικος μου διαδρομος, εχει χειρολαβες που οταν τις κρατω, δειχνει ολα αυτα που λες. Σε ισιο δρομο και με ταχυτητα στο 5 - 5,5 (κανονικο βαδισμα) αν κανω 60' και 280-300 θερμιδες. Δηλαδη σε μια ωρα περπατημα καιω οσα πηρα απο ενα χαζο γλυκακι που εφαγα απο λαιμαργια σε 1 λεπτο. Οι σφυγμοι μου ανεβαινουν περισσοτερο οταν κανω ανηφορα ή τρεξιματακι αλλα επειδη εχω ενα θεμα με την καρδουλα μου, το παω λαου λαου. Οι καυσεις λιπους γινονται οταν αρχισουμε να ιδρωνουμε. Οταν πρωτοξεκινησα διαδρομο ΑΡΧΙΣΑ να ιδρωνω μετα 30'. Τωρα αρχιζω στο πρωτο 10'. Και λιωνω τα υπολοιπα 50'. Ετσι κατεβαινει η ζυγαρια!!!!

Και για να μοιραζομαστε ολα οσα εχουμε μαθει, να σας πω οτι ειναι προτιμοτερο να κανετε εναλλασομενη ασκηση δηλαδη να αλλαζετε το ρυθμο και την ενταση βαδισματος, τρεξιματος, ανηφορα, ισιαδι κλπ για να γινεται καλυτερα η δουλεια που θελετε. Και προσοχη: παντα με ΣΩΣΤΟ παπουτσι!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

καλημερα σε ολες!!ντιμι οι ποσοτητες στην διαιτα της skybeam Οντως ειναι παρα πολυ μικρες..εγω αυτην την διαιτα κανω αλλα φυσικα οχι με τις ιδιες ποσοτητες,τις εχω αυξησει..με τον θερμιδομετρητη που σκεφτεσαι να ξεκινησεις ειναι καπως μπερδεμενο το πραγμα(γνωμη μου παντα)γιατι θες και να ζυγιζεις και να μετρας..εγω παντως ανχωνομουνα με αυτη τη διαδικασια..!!γεωργια ποσο δικιο εχεις στο οτι δεν πρεπει να ζυγιζομαστε παρα μονο μια φορα στις 15!λεω να το εφαρμοσω γιατι οντως οταν ζυγισεσαι πολλες φορες χανεις το μπουσουλα!!

χθες το βραδυ με ειχε πιασει μια λυσσα για φαγητο αλλο πραγμα και σκεφτηκα οτι ξεκινησαν τα στερητικα!!!αλλα εβαλα την μικρη για υπνο,εκανα ενα μπανιο,χτενιζα τα μαλλια μου κανενα μισαωρο ε και περασε η ωρα και κουτουλουσα απο την νυστα και κοιμηθηκα..!!αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα μου ξαναερθει συντομα και αυτο θα με παει πισω καμμια βδομαδα...!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

χθες το βραδυ με ειχε πιασει μια λυσσα για φαγητο αλλο πραγμα και σκεφτηκα οτι ξεκινησαν τα στερητικα!!!αλλα εβαλα την μικρη για υπνο,εκανα ενα μπανιο,χτενιζα τα μαλλια μου κανενα μισαωρο ε και περασε η ωρα και κουτουλουσα απο την νυστα και κοιμηθηκα..!!αλλα πολυ φοβαμαι οτι θα μου ξαναερθει συντομα και αυτο θα με παει πισω καμμια βδομαδα...!

Όταν σου ξανάρθει πιες πολύ νερό και μετά πλύνε τα δόντια σου! Αν επιμένει φτιάξε μια μεγάλη σαλάτα ή φάε κάνα δυο φρουτάκια. Κάνε συμφωνία με τον εαυτό σου και πες ότι "αν δεν χορτάσω με σαλάτα/φρούτα μετά τρώω και κάτι παραπάνω"...

σευχαριστω skybeam Μου..θα τα κανω και αυτα αλλα οταν με πιανει κολλαει το μυαλο μου πολυ ασχημα..το προσπαθω παντως!!αφου και σημερα τρυγυρναει εκει το μυαλο μου,στο οτι θελω να φαω τα παντα...

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!ντιμι οι ποσοτητες στην διαιτα της skybeam Οντως ειναι παρα πολυ μικρες..εγω αυτην την διαιτα κανω αλλα φυσικα οχι με τις ιδιες ποσοτητες,τις εχω αυξησει..με τον θερμιδομετρητη που σκεφτεσαι να ξεκινησεις ειναι καπως μπερδεμενο το πραγμα(γνωμη μου παντα)γιατι θες και να ζυγιζεις και να μετρας..εγω παντως ανχωνομουνα με αυτη τη διαδικασια..!!γεωργια ποσο δικιο εχεις στο οτι δεν πρεπει να ζυγιζομαστε παρα μονο μια φορα στις 15!λεω να το εφαρμοσω γιατι οντως οταν ζυγισεσαι πολλες φορες χανεις το μπουσουλα!!

αχ αυτή η λύσσα για φαγητό είναι η χειρότερη! Χθες έφερε κεικ ο άντρας μου, ήξερα ότι αν φάω το βράδυ θα το μετανοιώσω,

έκανα κοτόπουλο στον ατμό με μπόλικο λαχανικά, έφαγα στούμπωσα, ήπια και νερά, και το πρωί απέλαυσα 1 κομμάτι κεικ.

Ηξερα ότι αν δε το φάω θα πλακωθώ μετά, τουλάχιστο τώρα λέω "εντάξει έφαγες κεικ & τί έγινε".

Πολύ καλά τα πήγες αφού κοιμήθηκες!

Όταν σου ξανάρθει πιες πολύ νερό και μετά πλύνε τα δόντια σου! Αν επιμένει φτιάξε μια μεγάλη σαλάτα ή φάε κάνα δυο φρουτάκια. Κάνε συμφωνία με τον εαυτό σου και πες ότι "αν δεν χορτάσω με σαλάτα/φρούτα μετά τρώω και κάτι παραπάνω"...

αυτό λειτουργεί σε μένα πολύ, όχι με τα φρούτα όμως, όταν φάω φρούτα μετά πεινώ...κολλασμένα...γι'αυτό βάζω και τυρί μαζί να με πιάσει Γεωργία,

συγκεκριμένα με τις φράουλες έβαλα κατίκι Δομοκού και ήταν μιαμ!

σευχαριστω skybeam Μου..θα τα κανω και αυτα αλλα οταν με πιανει κολλαει το μυαλο μου πολυ ασχημα..το προσπαθω παντως!!αφου και σημερα τρυγυρναει εκει το μυαλο μου,στο οτι θελω να φαω τα παντα...

Φάε τα πάντα, κάνε άπειρα υγιεινά πιάτα, μαγείρεψε σε μεγάλες ποσότητες, κάνε σαλατάρες πλούσιες, με αγγούρια, κολοκύθια, μανιτάρια και τόσα άλλα με ελάχιστες θερμίδες!

Φαε φαε και θα ξεσπάσεις!

Και τα καροτάκια είναι τέλεια, τα κόβεις σε στικ με αγγουρι και λίγο ξύδι και...ξεγελιέσαι!

Πώς είσαι σήμερα?

Γεια σας γοργόνες

Χθες,πρώτη μέρα του μη...σαβουρώματος,τα πήγα πάρα πολύ καλά.

Και περπάτησα και σχεδόν τρίωρο,μια ώρα το πρωί και δύο το απόγευμα,σε ένα δρόμο που δεν έχει κίνηση και όλοι πάνε για περπάτημα χωρίς διακοπές.Με ρυθμό ταχύτατο θα έλεγα,σπρώχνοντας και το καρότσι.

Θα συνεχίσω άλλες δυο-τρεις μέρες με τα κρεατικά και τις σαλάτες και μετά θα αρχίσω μάλλον τη δίαιτα της skybeam

Βρε Άννα

αυτό το στέβια είναι καλό? ή πάλι μάπα πράγματα και βλαβερά μας πουλάνε?

Εγώ τον καφέ (γιατί δεν άντεχα χωρίς) τον πίνω πλέον σκέτο και λίγο γάλα :eek:

τι να κάνω? Για την δίαιτα!!!!

Elm, για το νερό και εγώ δεν έπινα και τώρα παίρνω 12αδα πάντα μικρά μπουκαλάκια στο σπίτι και το μπουκαλάκι το πίνω εύκολα,ενώ αν έχω ποτήρι ή μεγάλο μπουκάλι δεν μπορώ.Μήπως σε βοηθήσει?

τι να σου πω...απ' ο,τι λενε κ τα λιγα που διαβασα στο νετ καλο ειναι, φυσικο γλυκαντικο (απο φυλλα του φυτου στεβια) κ οχι χημκο οπως η ασπαρταμη. Εγω τον πινω μετριο προς πικρο τον καφε μου, βαζω δηλ στη 1,5 κουταλια καφε λιγοτερο απο μισο στεβια κ ειναι μια χαρα, σκετο δεν μπορω να τον πιω...αν προκυψει κατι αλλο τωρα στην πορεια για το συγκεκριμενο γλυκαντικο, αγνωστο...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεια σας γοργόνες

Χθες,πρώτη μέρα του μη...σαβαουρώματος,τα πήγα πάρα πολύ καλά.

Και περπάτησα και σχεδόν τρίωρο,μια ώρα το πρωί και δύο το απόγευμα,σε ένα δρόμο που δεν έχει κίνηση και όλοι πάνε για περπάτημα χωρίς διακοπές.Με ρυθμό ταχύτατο θα έλεγα,σπρώχνοντας και το καρότσι.

Θα συνεχίσω άλλες δυο-τρεις μέρες με τα κρεατικά και τις σαλάτες και μετά θα αρχίσω μάλλον τη δίαιτα της skybeam

Μπράβο, έκανες την αρχή!

τι να σου πω...απ' ο,τι λενε κ τα λιγα που διαβασα στο νετ καλο ειναι, φυσικο γλυκαντικο (απο φυλλα του φυτου στεβια) κ οχι χημκο οπως η ασπαρταμη. Εγω τον πινω μετριο προς πικρο τον καφε μου, βαζω δηλ στη 1,5 κουταλια καφε λιγοτερο απο μισο στεβια κ ειναι μια χαρα, σκετο δεν μπορω να τον πιω...αν προκυψει κατι αλλο τωρα στην πορεια για το συγκεκριμενο γλυκαντικο, αγνωστο...

Η στέβια δεν είναι ακριβώς φυσικό συστατικό. Είναι όμως φυσικής προέλευσης και μάλλον καλύτερη από την ασπαρτάμη.

http://natofao.blogspot.com/2011/11/blog-post_22.html

Καλησπερα!

Ρε κοριτσια παρακολουθω το θεμα κ βλεπω οτι τα πατε μια χαρουλα με τις διαιτες! Εννοειται πως κρισεις γουρουνιας:P παντα υπαρχουν αλλα βλεπω οτι εχετε μπει για τα καλα στο κλιμα κ ειστε αποφασιστικες.

Εγω εκανα τη λιπομετρηση κ μου βγαλε 40% λιπος....

Να παω τωρα να αυτοκτονησω ή μετα????

ειμαι 57 κιλα κ τα 27 ειναι λιπος:confused::confused::confused::confused:

-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...