Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

χαχαχα γεωργια μαζι το ειπαμε για το πρασινο τσαι!!!και διαβαζω οτι εχασες 3 κιλα??μια χαρα!!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα!!!

Εγω τα παω μια χαρα χαλια!!!

Ολη την ωρα πειναω.

Ζοριζομαι τοσο πολυ και με τη διαιτα και με τα κιλα μου. Εχω αρχισει να απογοητευομαι.

Το μεγαλο μου προβλημα ειναι το νερο και γενικα τα υγρα. Δεν μπορω να πιω πολυ. Για να πιω ενα ποτηρι θελω 3 ωρες. Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους (με καλαμακι, με μπουκαλακι, με ποτηρι) Τιποτα.

Οπως καταλαβαινετε ηρθα με γκρινια σημερα

XzAXp3.png

δεν θελω απογοητευσεις ελμ!!!αυριο θα ειναι μια καλυτερη μερα!!!αμα πεινας πολυ να τρως φρουτακια,σαλατες,τετοια πραγματα!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Δεν ειναι μονο το νερο το θεμα. Ειναι ολα τα υγρα. Δεν μπορω να πιω γενικα.

Skybeam προσπαθω να κανω τη δικη σου.

Βασικα εχω παει σε 2 διαφορετικες διαιτολογους τον τελευταιο χρονο και δεν εχω καταφερει τιποτα. Εχανα 3 κιλα και τα ξαναεπαιρνα μετα.

XzAXp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, ήρθε ο καιρός να αρχίσω συγκεκριμένη δίαιτα γιατί έτσι τη μια κάνω την άλλη πλακώνομαι!

Μου φαίνεται μια χαρά αυτό το διαιτολόγιο, εκτός από τον χυμό πορτοκάλι που έπινα άπειρους στην κύηση και δε θέλω να τους βλέπω!

να ρωτήσω όμως κάτι?

Λέει 250 γρ. από ότι φαγητό υπάρχει, και παρακάτω αναφέρει την κούπα των 250 mL. Εν ολίγοις βάζω το φαγητό μες την κούπα και τρώω μόνο μία?Η' να ξεθάψω και τη ζυγαριά να ζυγίζω?

Και άλλη ερωτησούλα:

Αν είναι πχ το φαγητό κρέας με πατάτες δεν έχει περιορισμό στο πόσο κρέας και πόσες πατάτες, ή απλά πρέπει όλο μαζί να είναι μια κούπα?

Λόγω κιλών μου θα αυξήσω τις ποσότητες ελαφρώς αν δώ ότι είναι λίγα. Τί λέτε?

Κάνουν κάποιες κοπέλες αυτή τη δίαιτα? Ευχαριστώ πολύ!

Καλημέρα! Η κούπα είναι μόνο για τα χορταρικά και το γάλα (240 ml, αν γράφει 250 είναι λάθος). Εγώ για να είμαι ειλικρινής τα χορταρικά και τα σαλατικά είναι και τα μόνα που δεν υπολογίζω εκτός αν πρόκειται για λάχανο-καρότο.

Όσον αφορά στο φαγητό, όχι, δεν έχει περιορισμό. Αν π.χ. έχεις κρέας με πατάτες μπορείς να φας και τα δύο μαζί σε ό,τι αναλογία θέλεις, ή μόνο κρέας ή μόνο πατάτες, έως 250 γρ. συνολικά (δηλαδή φαγητό, τυρί, ψωμί, φρούτα και γενικώς όλα τα ζυγίζεις).

Αν έχεις να χάσεις πολλά κιλά και έχεις και καλούτσικο μεταβολισμό αύξησε λίγο την ποσότητα καμμιά 50ριά γραμμάρια και βλέπεις πώς πάει, φαντάζομαι θα φανεί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα. Καλή επιτυχία!

Γεια σας κορίτσια!!

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση!

Από σήμερα έχω ξεκινήσει να το ράβω και μέχρι στιγμής τα πάω καλά

Λέω να φάω ψητά-σαλάτα για κάποιες μέρες για να πάρω μπρος

Και φυσικά δεν σταματάω να περπατώ

Κάτι άλλο που πρέπει να κόψω κατεπειγόντως ειναι το να ζυγίζομαι κάθε τρεις και λίγο

Από χθες μέχρι σήμερα δείχνω 1 κιλό κάτω,χωρίς να έχω κάνει κάτι.Οπότε μάλλον πρόκειται για κατακράτηση υγρών,που την είχε διαπιστώσει πολλάκις και η διαιτολογος

Σχεδόν 5 μήνες πήγαινα σε διαιτολόγο,κάποιο κοριτσάκι με ρώτησε

Και με είχε σε μεγάλη στέρηση.Οπότε λογικό να παρεκτρέπομαι

Skybeam σε ευχαριστώ, δηλ. πχ χθές έπρεπε να φάω 250 γρ. φασολάκια με πατάτα, χωρίς τυρί ψωμί κτλ για μεσημέρι?

250 είναι πολύ λίγα για μένα, τα έβαλα τώρα σε πιάτο, μόνο η πατάτα είναι 150 γρ.

Εχω θέμα με τις ποσότητες της δίαιτας που έβαλες, κατά τα άλλα μου φαίνεται πολύ οκ για μένα.

Σκέφτομαι να βρω κανένα διαιτολόγιο παλιό στα ίδια κιλά να δω ποσότητες που μου είχε, έτρωγα σαφώς παραπάνω και δε γυμναζόμουν τότε. (ούτε και τώρα)

Που να δείς τίε ίχα να τρώω με το διαβήτη 7-9 μήνα εγγυμοσύνης. Πολύ πράγμα, αυτά μου φαίνονται πολύ λιγα :(

-7.5 κιλά :D

Skybeam σε ευχαριστώ, δηλ. πχ χθές έπρεπε να φάω 250 γρ. φασολάκια με πατάτα, χωρίς τυρί ψωμί κτλ για μεσημέρι?

250 είναι πολύ λίγα για μένα, τα έβαλα τώρα σε πιάτο, μόνο η πατάτα είναι 150 γρ.

Εχω θέμα με τις ποσότητες της δίαιτας που έβαλες, κατά τα άλλα μου φαίνεται πολύ οκ για μένα.

Σκέφτομαι να βρω κανένα διαιτολόγιο παλιό στα ίδια κιλά να δω ποσότητες που μου είχε, έτρωγα σαφώς παραπάνω και δε γυμναζόμουν τότε. (ούτε και τώρα)

Που να δείς τίε ίχα να τρώω με το διαβήτη 7-9 μήνα εγγυμοσύνης. Πολύ πράγμα, αυτά μου φαίνονται πολύ λιγα :(

Dimmi μου δυστυχώς είναι μικρές οι ποσότητες και δεν χορταίνουν, εκτός αν είναι μόνο κρέας....

Μπορείς να κάνεις άλλα κόλπα όπως π.χ. να φας μεσημέρι το μεσημεριανό και το βραδυνό μαζί (250 + 125 γρ.) και να φυλάξεις για το βράδυ το πρωϊνό ψωμοτύρι + φρουτάκι + σαλάτα (ελέγχεις το λάδι εδώ, δηλ. αν έχεις καταναλώσει τις 2 κουταλιές λάδι που επιτρέπονται δεν βάζεις το βράδυ λάδι στη σαλάτα).

Κάτι τέτοια κάνω κι εγώ αν το μεσημέρι έχω κάτι άλλο πέρα από κρέας γιατί όντως με λαδερό φαγητό δεν χορταίνεις με 250 γρ... Πού να δεις τα ζυμαρικά πόσα είναι 250 γρ. μες στο πιάτο, μια κουτσουλιά!

Τώρα αν δεις ότι με τίποτα δεν σε πιάνουν αυτές οι ποσότητες, μήπως να έκανες τις προηγούμενες δίαιτες που αναφέρεις... Πάντως αυτή έχει όντως το καλό ότι δεν μαγειρεύεις χώρια...

Μέχρι στιγμή είμαι κιουρία με το φαγητό...

Λοιπόν το πρωί ήπια ένα φλιτζάνι γάλα και έφαγα μια μπανάνα

Δεκατιανό δεν πρόλαβα

Για μεσημέρι 150 γρ.ψητό κοτόπουλο και μια μεγάλη ντομάτα χωρίς λάδι

Πριν λίγο έφαγα μια μπάρα δημητριακών και ήπια μισή αμιτα μόσιον

Νομίζω ότι μπαίνω σιγά σιγά στον ίσιο δρόμο

Το πρωί βγήκα για περπάτημα και θα βγω και τώρα

Καλά δεν είναι;

Για το βράδυ λέω να φάω γιαουρτάκι 2% με μια κουταλιά μέλι και λίγα αμύγδαλα

Διαφημίσεις

Μέχρι στιγμή είμαι κιουρία με το φαγητό...

Λοιπόν το πρωί ήπια ένα φλιτζάνι γάλα και έφαγα μια μπανάνα

Δεκατιανό δεν πρόλαβα

Για μεσημέρι 150 γρ.ψητό κοτόπουλο και μια μεγάλη ντομάτα χωρίς λάδι

Πριν λίγο έφαγα μια μπάρα δημητριακών και ήπια μισή αμιτα μόσιον

Νομίζω ότι μπαίνω σιγά σιγά στον ίσιο δρόμο

Το πρωί βγήκα για περπάτημα και θα βγω και τώρα

Καλά δεν είναι;

Για το βράδυ λέω να φάω γιαουρτάκι 2% με μια κουταλιά μέλι και λίγα αμύγδαλα

Τωρα θες απαντηση σε αυτο?????

Λοιπον : 1) το φρουτο να το τρως σκετο στο γευμα δεκατιανου ή δωδεκατιανου ή απογευματινου. 2) Με το πρωινο γαλατακι να τρως ή δυο φρυγανιες ή μια φετουλα ψωμακι (παντα ολικης αυτα) με λιγο μελι ή με δημητριακα. 2 φορες την εβδομαδα να τρως απο ενα αυγουλακι βραστο. 3)Καλο το ψητο κοτοπουλακι, καλη και η 1 ντοματουλα αλλα ....φτωχο γευμα. Θελει και το κατιτις του για να χορτασεις και να σε κρατησει πανω απο 4 ωρες το κυριο γευμα. Εγω οταν εχω ψητο κρεατικο κανω μια πιο πλουσια σαλατα ωστε να νιωσω τον κορεσμο και να χορτασω. Αν για καποιο λογιο δεν το κανω, μετα απο 2 ωρες ...χανω τον ελεγχο και καταλαβαινεις τι κανω!!!!

Οταν λες περπατημα...πως το εννοεις????? Με τι ρυθμο και ποση ωρα?????

Σε βλεπω παντως να κατευθυνεσαι σε ισιο δρομο. Συνεχισε αλλα προσεχε τις "λεπτομερειες". Αυτες κανουν τη διαφορα!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημερα!!!

Εγω τα παω μια χαρα χαλια!!!

Ολη την ωρα πειναω.

Ζοριζομαι τοσο πολυ και με τη διαιτα και με τα κιλα μου. Εχω αρχισει να απογοητευομαι.

Το μεγαλο μου προβλημα ειναι το νερο και γενικα τα υγρα. Δεν μπορω να πιω πολυ. Για να πιω ενα ποτηρι θελω 3 ωρες. Εχω δοκιμασει ολους τους τροπους (με καλαμακι, με μπουκαλακι, με ποτηρι) Τιποτα.

Οπως καταλαβαινετε ηρθα με γκρινια σημερα

Παρε διπλα σου ενα μπουκαλακι και πινε πολυ συχνα 2-3 γουλιες. Θα εκπλαγεις απο την ποσοτητα που εισαι ικανη να πιεις σε μια μερα. Επισης μια καλη λυση ειναι να κανεις δρασεις που θα σε διψασουν....δεν υπαρχει περιπτωση ..κατι παραπανω θα πιεις. Σκεψου τα καημενα τα νεφρακια σου που προσπαθουν να ανταπεξελθουν στις υποχρεωσεις τους χωρις την αναλογη υδροληψια!!!!Κριμα δε ειναι????Ασε που οι ουρολιμωξεις θα ερχονται τακτικα ..... σε λιγα χρονακια. Θες κι αλλα για να ΠΙΕΙΣ ΝΕΡΟ?????? Να ρωτησω...πινεις καφεδες????

Γεια σας κορίτσια!!

Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση!

Από σήμερα έχω ξεκινήσει να το ράβω και μέχρι στιγμής τα πάω καλά

Λέω να φάω ψητά-σαλάτα για κάποιες μέρες για να πάρω μπρος

Και φυσικά δεν σταματάω να περπατώ

Κάτι άλλο που πρέπει να κόψω κατεπειγόντως ειναι το να ζυγίζομαι κάθε τρεις και λίγο

Από χθες μέχρι σήμερα δείχνω 1 κιλό κάτω,χωρίς να έχω κάνει κάτι.Οπότε μάλλον πρόκειται για κατακράτηση υγρών,που την είχε διαπιστώσει πολλάκις και η διαιτολογος

Σχεδόν 5 μήνες πήγαινα σε διαιτολόγο,κάποιο κοριτσάκι με ρώτησε

Και με είχε σε μεγάλη στέρηση.Οπότε λογικό να παρεκτρέπομαι

Νομος διαιτας: Ζυγισμα μια φορα την εβδομαδα και ακομη καλυτερα μια φορα στις 15 μερες. Παντα την ιδια ωρα το πρωι, μετα απο το πιπι-κ@κ@ ρουμ, χωρις ρουχα (ενταξει ..με τα εσωρουχα) και φυσικα πριν παρετε το γευμα σας. Απαγορευεται το ζυγισμα 2 μερες πριν και μετα και καθολη τη διαρκεια της εμμηνου ρησης. Μην ξανακουσω για ..... ζυγισματα περαν αυτων..... θα βαλω τις φωνες. Ασε που αυτο απο μονο του στρεσαρει τον μεταβολισμο σας.

Επισης να σας αναφερω, οτι εγω αν ζυγιστω πρωι ειμαι πχ 86. Το βραδυ της ιδιας μερας αν ζυγιστω με δειχνει 87,8. Δηλαδη 1,8 κιλο υγρα και χαζομαρες στο σωμα μου. Το ιδιο συμβαινει και της μερες της κοκκινοσκουφιτσας που η κατακρατηση ...παει συννεφο.

Διατροφη χωρις κινηση ..... το μονο βεβαιο ειναι πως μολις σταματησεις τη διατροφη θα ξαναβαλεις ολα οσα εχασες και ισως και παραπανω λογω εκτονωσης αποθυμενων. Απορω γιατι ..... στρρωνετε ποπο κατω, νεα κοριτσια. Αντε καλοκαιρακι ειναι....ξαμοληθειτε!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Λοιπόν ζυγίστηκα προχθες και τα έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης(14 κιλά είχα πάρει και μου είχαν μείνει σίγουρα 5-6)!!!!! Επίσης έχασα και λίγο από τα πόδια που ήθελα(και το κατάλαβα από ένα παντελόνι που μου έκανε τσίτα)!!! Εντάξει δεν έγινα κορμάρα (ποτέ δεν ήμουν,αλλά εννοώ δεν έγινα και όσο ήθελα αδύνατη),αλλά τώρα συνεχίζω!!!!

Αν και την χάλασα την δίαιτα 2-3 μέρες(τουλάχιστον συνεχίζω το πολύ νερό),τι να κάνω? αφού πάμε στον πεθερό μου συνήθως σαβ/κα και δεν έχει τίποτα οπότε παραγγέλνει συνήθως...εντάξει 1-2 πήρα από το σούπερ μάρκετ γιαούρτια κλπ για να υπάρχουν για μένα,αλλά πόσες φορές? 1 σπίτι έχω δεν μπορώ να ψωνίζω για 2 !

p1lpp3.pnghX5pp3.png

georgiamami το προσπαθω παρα πολυ το θεμα με το νερο. πιεζω οσο μπορω τον εαυτο μου. εεε απο το καθολου τωρα πινω 2 ποτηρια την ημερα. Καφε δεν πινω πολυ. Κάνω εναν το πρωι στη δουλεια και μεχρι να φυγω το απογευμα εχω πιει λιγο παραπανω απο το μισο.

newbiee συγχαρητηρια!!! Παρα πολυ καλα.

Σημερα κι εγω τα εκανα χαλια παλι.

Πρωι : ενα τοστ

ενδ: μια μπανανα

μεσ: τοννοσαλατα

απογ: μισο κωκ (απο τα μεγαλα :shock:)

Αλλο ενα θεμα που εχω ειναι η ζαχαρη στον καφε μου. Μπορω να τον πιω μονο πολυ γλυκο. Τωρα απο αυριο θα κοψω τον καφε. Θα πίνω μονο ένα τη βδομαδα.

Τωρα θελω να φαω τα παντα:|

XzAXp3.png

καλησπερα...εχω παγωτο στην καταψυξη κ με περιμενει...κ γω τα εχω κανει λιγο μπαχαλο απο την κυριακη...ευτυχως δεν πολυτρωγω καποιες ωρες γιατι ειμαι στο βαθμολογικο κ ξεχνιεμαι εκει με τη διορθωση πινοντας καφε κ νερο...κ ναι, το παγωτο θα το φαω, δεν υπαρχει περιπτωση να μην το φαω..σημερα εχω φαει: πρωι: 2 φετες του τοστ με λιγο ταχινι κ λιγο μελι , δεκατιανο: καρυδια (καμια 10αρια), μεσημερι: γιγαντες κ φετα κ 2 φετες ψωμι, απογ: 1 κομματι κεικ κ 3 μπισκοτα κανελας, βραδυ: θα φαω παγωτο σπιτικο. Αυτα...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...