Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Περιστεράκι μην πανικοβάλλεσαι,

απλώς πήγες λίγες μέρες πίσω, δεν έγινε και τίποτα, μην πέφτεις σε φαύλο κύκλο.

Όταν λες αποτοξίνωση τι εννοείς? Μια μέρα μόνο φρούτα? Εγώ πάντως αυτό δεν θα το άντεχα, και πολύ φοβάμαι ότι την επομένη της αποτοξίνωσης θα πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό.

Εγώ όταν θέλω να πάρω μπρος για τα καλά, για δυο-τρεις μέρες τρώω μόνο πρωτεϊνη (ψάρι-αυγό-καθαρό κρέας-κοτόπουλο), σαλάτες με μετρημένο λάδι και κάνα φρουτάκι.

Ένα κόλπο για να μην ξεφεύγεις ανάμεσα στα γεύματα είναι κάθε φορά που αισθάνεσαι λιγούρα να πλένεις τα δόντια σου. Σου φεύγει η όρεξη!

Ένα δεύτερο κόλπο είναι να κρεμάσεις έξω από την ντουλάπα σου ένα ρουχαλάκι που αγαπάς, και που αν χάσεις 3-4 κιλάκια θα μπαίνεις άνετα. :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Ευχαριστώ skybeam που ανταποκρίθηκες γρήγορα...

Το κακό με μένα είναι ότι η διαιτολόγος που πήγαινα με είχε σε τρελή στέρηση κι εγώ τηρούσα κατά γράμμα το πρόγραμμα,χωρίς θεαματικά αποτελέσματα

Φτανω στο σημείο να υποψιάζομαι ότι σκοπίμως μου έριξε τον βασικό μεταβολισμό για να με έχει εκεί στο ένα πόδι,σταθερή πελατεία!!!

Τωρα που σταμάτησα και προσπαθώ μόνη μου να τηρήσω κάποιο πρόγραμμα, δεν τα καταφέρνω και παρασύρομαι από λιχουδιές

Κι άμα κάνω την αρχή και φάω,μετα του δίνω και καταλαβαίνει

Είναι ψυχολογικό το θέμα

Είμαι απαράδεκτη!!

Το έχω ρίξει στην υπερφαγία!!

Και κάθε λίγο και λιγάκι ζυγίζομαι...

Και ενώ παθαίνω σοκ,δεν σταματώ να τρώω

Η ψυχολογία στα πατώματα...

Τι να κάνω;

Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό...

Μια μέρα αποτοξίνωση ίσως;

Αχ, περιστεράκι μου, πόσο γνωστά μου είναι αυτά!! Και όχι μόνο σε μένα φαντάζομαι!!!

Ξέρω πως σε παίρνει από κάτω, αλλά δε βγαίνει τίποτα - πίστεψέ με!

Βάλε φρένο, αγάπησε τον εαυτό σου! Μίλα! Σε μας, μόνη σου... μίλα!

Μη νομίζεις, τα λέω για να τα ακούω κι εγώ!!!! Οι αποτοξινώσεις είναι απλά στερητικές... μμμ πρέπει να βρω την εβδομαδιαία "ώθηση" που μου είχε δώσει η διαιτολόγος μου γιατί μου φαίνεται τη χρειαζόμαστε όλες...

Ευχαριστώ skybeam που ανταποκρίθηκες γρήγορα...

Το κακό με μένα είναι ότι η διαιτολόγος που πήγαινα με είχε σε τρελή στέρηση κι εγώ τηρούσα κατά γράμμα το πρόγραμμα,χωρίς θεαματικά αποτελέσματα

Φτανω στο σημείο να υποψιάζομαι ότι σκοπίμως μου έριξε τον βασικό μεταβολισμό για να με έχει εκεί στο ένα πόδι,σταθερή πελατεία!!!

Τωρα που σταμάτησα και προσπαθώ μόνη μου να τηρήσω κάποιο πρόγραμμα, δεν τα καταφέρνω και παρασύρομαι από λιχουδιές

Κι άμα κάνω την αρχή και φάω,μετα του δίνω και καταλαβαίνει

Είναι ψυχολογικό το θέμα

Φυσικά και είναι ψυχολογικό! Όταν θες να αδειάσεις το ψυγείο, στάσου και σκέψου ένα λεπτό... ή ακόμα καλύτερα πήγαινε κάνε ένα ντους, βγες στο μπαλκόνι, πιες ένα ποτήρι νερό, βάλε σίδερο (όπως ετοιμάζομαι να κάνω εγώ τώρα) ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ για να φύγει το μυαλό σου από εκει....

Κάτι άλλο βρε κορίτσια... έχει κάνει καμιά σας cavitation? Ή μήπως παίρνει καμία κανένα "βοήθημα" (μην πω μάρκες και θεωρηθεί διαφήμιση), μπας και βοηθηθούμε ψυχολογικά τουλάχιστον? (αν υποθέσουμε δλδ οτι αυτά δεν κάνουν όσα υπόσχονται...)

Διαφημίσεις

κοριτσια και εγω χαλια τα παω και οσο τα παω χαλια τόσα ξανατρωω. Ουφ νιωθω οτι γκρεμιζω οτι καταφερα.

Νομιζω μας ματiασαν .

ΌΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!!

Πρέπει να χαλαρώσουμε και να το δούμε ήρεμα, να μην του δίνουμε τόση σημασία

(σας το λέω εγώ που σιδερώνω και έρχομαι και βλέπω να δω και τι γράφετε... χαχαχα)

Κορίτσια, μαζί μπορούμε! (Το έλεγε κάποιος προεκλογικά αυτό???)

ΌΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!!

Πρέπει να χαλαρώσουμε και να το δούμε ήρεμα, να μην του δίνουμε τόση σημασία

(σας το λέω εγώ που σιδερώνω και έρχομαι και βλέπω να δω και τι γράφετε... χαχαχα)

Κορίτσια, μαζί μπορούμε! (Το έλεγε κάποιος προεκλογικά αυτό???)

Εμεις εδω, οι γοργονες, λεγαμε :

Παμε γερα,

γερα με τσαμπουκα

να χασουμε κιλα.

Κοπελες μου, μην πτοειστε. Ολες οι μερες δεν ειναι ιδιες. Διαγραψτε την ατασθαλια της ημερας και κοιταξτε παρακατω, το μετα, το αυριο. Κανετε το προγραμμα σας και μην νιωθετε τυψεις που παρεκτραπηκατε. Σημασια εχει να μην ξεχνατε το στοχο σας.

Η σχεση που δημιουργειται εδω μεσα ειναι ισχυρη γι αυτο το ονειρο σας θα γινει πραγματικοτητα.:P:p:p

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Είμαι απαράδεκτη!!

Το έχω ρίξει στην υπερφαγία!!

Και κάθε λίγο και λιγάκι ζυγίζομαι...

Και ενώ παθαίνω σοκ,δεν σταματώ να τρώω

Η ψυχολογία στα πατώματα...

Τι να κάνω;

Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό...

Μια μέρα αποτοξίνωση ίσως;

Λοιπόν, ξαναγράψε τους λόγους που θέλεις να αδυνατίσεις. Πιες ένα ποτήρι νερό ΚΑΘΕ φορά που θέλεις να φας κάτι, ΠΡΙΝ το φας.

Πάρε βαθιά αναπνοή και πριν ξαναγεμίσεις το πιάτο έλα γράψε εδώ μια κουβέντα.

ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, υπάρχουν και οι δύσκολες μέρες, εδώ είματε όλες :)

μμμ πρέπει να βρω την εβδομαδιαία "ώθηση" που μου είχε δώσει η διαιτολόγος μου γιατί μου φαίνεται τη χρειαζόμαστε όλες...

please do!!!

Κάτι άλλο βρε κορίτσια... έχει κάνει καμιά σας cavitation? Ή μήπως παίρνει καμία κανένα "βοήθημα" (μην πω μάρκες και θεωρηθεί διαφήμιση), μπας και βοηθηθούμε ψυχολογικά τουλάχιστον? (αν υποθέσουμε δλδ οτι αυτά δεν κάνουν όσα υπόσχονται...)

cavitation ¨οχι και μόλις τώρα έψαξα και βρήκα τι είναι! Βοήθηκα τύπου σκόνες σε νερό, καφέδες κτλ ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ, μακριά. Να μην κάνω και δυσφήμιση, αλλά από όσο ξέρω τα αποτελέσματα είναι εντελώς προσωρινά.

Είμαι απεγνωσμένη, αλλά τα φοβάμαι αυτά, δεν το ρισκάρω με τίποτα.....

......................................... Βοήθημα τύπου σκόνες σε νερό, καφέδες κτλ ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ, μακριά. Να μην κάνω και δυσφήμιση, αλλά από όσο ξέρω τα αποτελέσματα είναι εντελώς προσωρινά.

Είμαι απεγνωσμένη, αλλά τα φοβάμαι αυτά, δεν το ρισκάρω με τίποτα.....

Συμφωνω και επαυξανω!!!!! Μια φιλη μου εκανε πρωτεινικη διαιτα κι εχασε 10 κιλα σε 2 μηνες. Απαπαππαπαπαπαπα!!!Λειψανωθηκε!!!!!! Προτιμω το υγιειτο : αργα και σταθερα. Δεν βαλαμε τα κιλα μας σε 2 μηνες για να τα χασουμε σε ισι διαστημα. Περιορισμος των επιπλεον θερμιδων και καυση λιπους με ασκηση ειναι ο μονος σωστος δρομος. Ακολουθηστε τον για να εχετε κορμι γοργονας. Εγω ηδη βλεπω διαφορα με τη μεζουρα. Κι εχω χασει μονο 3 απο τα 19 που εχω στοχο. Αντε κοπελες μου, φατε με μετρο και ...κουνηθειτε!!!!

Διαφημίσεις

Πρωινό

- 1 κούπα γάλα + 30 γρ. κορν φλέικς + 1 πορτοκάλι χυμό

- 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

- 1 χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές με 1 κουταλάκι μαργαρίνη

- 1 πορτοκάλι χυμό + 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

Ενδιάμεσα

1 μερίδα φρούτου ή 1 ζελέ ή 1 κομπόστα

Μεσημέρι

Οποιοδήποτε φαγητό υπάρχει σε ποσότητα ως 250 γραμμάρια + άφθονη σαλάτα

Aπόγευμα

Φρούτο 1, ή ζελέ, ή κομπόστα ή 150 γραμ. φρουτοσαλάτα ή 150 γραμ. φρούτο που κόβεται (π.χ. πεπόνι)

Βράδυ

Επιλέγουμε 1 από τα παρακάτω:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

- γάλα και 2 φρυγανιές

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 2 φρυγανιές + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

Τα tips της δίαιτας

Η κούπα που χρησιμοποιούμε είναι χωρητικότητας 250 ml

Eπιλέγουμε για ένα γεύμα την εβδομάδα συκώτι

- Ένα αυγό αντί μίας μερίδας γαλακτοκομικού ή τυριού, δυο φορές την εβδομάδα

- Mερίδες άμυλου: 2 φρυγανιές, 1 φέτα ψωμί 30 γρ., 30 γρ. δημητριακά

Τσάι, καφές, αφεψήματα όσα θέλουμε χωρίς ζάχαρη (επιτρέπεται υποκατάστατο)

Αναψυκτικά light και μόνομέχρι ένα ποτήρι την ημέρα

Γάλα 1,5%, Γιαούρτι 2%

Τυριά (όλα τα είδη 30 γραμ, μυζήθρα/ανθότυρο 60 γραμ.)

Χορταρικά, τα ωμά πράσινα και τα χόρτα (2 κούπες) τα μαγειρεμένα (1 κούπα) τομάτα (1 μέτρια)

Λάδι 2 κουταλιές την ημέρα (λάδι, μαργαρίνη ή μαγιονέζα)

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα βρασμένα δημητριακά (τύπου κουάκερ)

Στο μαγειρεμένο φαγητό υπολογίστε 1 κουταλιά για κάθε μερίδα (μετρήστε το καλύτερα γιατί το μάτι ξεγελιέται).

Aν το φαγητό έχει λάδι, δεν βάζουμε και στη σαλάτα

Επιτρέπεται 1 γλυκό τη βδομάδα, ότι θέλετε

Πίνετε αρκετό νερό ( ως 8 ποτήρια)

Αν σας πιάσει μανία για έξτρα γλυκό, φάτε 1 κουταλάκι γλυκό κουταλιού, θα πάρετε μόνο τις θερμίδες της ζάχαρης αλλά καθόλου λιπαρά.

Αν πεινάσετε κάποια στιγμή πολύ και θέλετε να φάτε οπωσδήποτε κάτι επιλέξτε 1 σαλάτα ή 1 φρούτο ή πιείτε 1 τσάι (κόβει την πείνα)

Kαι επίσης

Να σας δώσω λίγες επιλογές παραπάνω για τις μερίδες ψωμιού. Ισχύει για τη συγκεκριμένη δίαιτα (αλλά και για όλες) ότι:

Mία μερίδα ψωμοειδούς =

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 20 γρ. παξιμάδι.

Μην ξεχνάτε το λάδι, έχουμε 2 κ.σ. ημερησίως.

Και δες και πολλές διατροφικές συμβουλές από τη Georgiamammi στη σελ. 723 του τόπικ.

Καλημέρα κορίτσια, ήρθε ο καιρός να αρχίσω συγκεκριμένη δίαιτα γιατί έτσι τη μια κάνω την άλλη πλακώνομαι!

Μου φαίνεται μια χαρά αυτό το διαιτολόγιο, εκτός από τον χυμό πορτοκάλι που έπινα άπειρους στην κύηση και δε θέλω να τους βλέπω!

να ρωτήσω όμως κάτι?

Λέει 250 γρ. από ότι φαγητό υπάρχει, και παρακάτω αναφέρει την κούπα των 250 mL. Εν ολίγοις βάζω το φαγητό μες την κούπα και τρώω μόνο μία?Η' να ξεθάψω και τη ζυγαριά να ζυγίζω?

Και άλλη ερωτησούλα:

Αν είναι πχ το φαγητό κρέας με πατάτες δεν έχει περιορισμό στο πόσο κρέας και πόσες πατάτες, ή απλά πρέπει όλο μαζί να είναι μια κούπα?

Λόγω κιλών μου θα αυξήσω τις ποσότητες ελαφρώς αν δώ ότι είναι λίγα. Τί λέτε?

Κάνουν κάποιες κοπέλες αυτή τη δίαιτα? Ευχαριστώ πολύ!

Πώς είστε όλες σήμερα?

-7.5 κιλά :D

Κορίτσια όλα αυτά του εμπορίου τα βοηθήματα είναι για να μας αδειάζουν τις τσέπες και την υγεία! Μακρυά!!!

Το μόνο που έπαιρνα παλιά ήταν λεκιθίνη αλλά κι αυτή τώρα είδα τημ ημερομηνία και έχει λήξει, και δε πρόκειται να πάρω άλλη.

Αν κατεβαίνω με τα πόδια βόλτα αντί να με κατεβάζουν με το αμάξι μια χαρά θα κάψω χωρίς λεκιθίνες και χάπια!

Αν θέλετε αποτοξίνωση μπορείτε μια μέρα να φάτε μόνο άπαχες πρωτεινες, άφθονα λαχανικά, ρυζακι και ψωμάκι ολικής, και μια χαρά θα είστε την επόμενη μέρα,

χωρίς πολλά αλάτια ακόμα καλύτερα! Εγώ αυτό κάνω και πιάνει! Είμαι όμως και...βαρέων βαρών!

-7.5 κιλά :D

Καλημέρα γοργόνες σας έχω διαβάσει λιγο αλλά η ανάγκη για απώλεια βάρους νομίζω θα με κάνει να διαβάσω πολλέεεεεεεεεςςςςς σελίδες σας ....

λοιπόν

ΚΙΛΑ ΠΡΟ ΓΕΝΝΑΣ 92

ΚΙΛΑ ΜΡΟ ΤΟΚΕΤΟΥ 112

ΚΙΛΑ ΤΩΡΙΝΑ 101

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ 82

ΥΨΟΣ 1.82

Είμαι στα πρόθυρα να πάρω κάτι χάπια καλαντούλας ......

HXSnp2.png

Καλημέρα γοργόνες σας έχω διαβάσει λιγο αλλά η ανάγκη για απώλεια βάρους νομίζω θα με κάνει να διαβάσω πολλέεεεεεεεεςςςςς σελίδες σας ....

λοιπόν

ΚΙΛΑ ΠΡΟ ΓΕΝΝΑΣ 92

ΚΙΛΑ ΜΡΟ ΤΟΚΕΤΟΥ 112

ΚΙΛΑ ΤΩΡΙΝΑ 101

ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ 82

ΥΨΟΣ 1.82

Είμαι στα πρόθυρα να πάρω κάτι χάπια καλαντούλας ......

Διαβασε μας και θα βγεις κερδισμενη.

Μακρυα απο ....χαπια και φτουκακα βοηθηματα. Αν θες κατι πιο υγιεινο, βαλε στην καθημερινοτητα σου πρασινο τσαι !!!! Εχεις δει πολλους αγγλους ή κινεζους ......χονΔρους??? Κατι ξερουν κι αυτοι!!!

καλημερα!!!καλλιοπακι μου καλα θα ειναι να πας αμεσα για δευτερη γνωμη και αν δε σε καλυψει να πας και για τριτη,ισως ο θυροειδης ειναι που ευθυνεται για το οτι δεν χανεις τα κιλα που θελεις!!!δυστυχως δεν ειμαι απο θεσσαλονικη να βοηθησω(αλλα κοντα ειμαστε απο ΛΑρισα ειμαι!!!)μανινι παλια επαιρνα σκευασματα αδυνατισματος και το αποτελεσμα ηταν να εχω ενα μονιμο τρεμουλο στο κεφαλι!!και να φανταστειτε κοριτσια οτι μου το ειχε δωσει ενδοκρινολογος....τελος παντων μακρυα απο τετοια πραγματα προκαλουν ανεπανωρθωτες βλαβες!!αν θες να ξεφουσκωσεις καπως εγω προτεινω πρασινο τσαγακι!!!καισου ευχομαι να το βαλεις φετος το μαγιο που σου αρεσε!!!ντιμι οκ μια μερα εφαγες,δεν πειραζει!!θα το διορθωσεις ευκολα!!!και εγω την διαιτα της skybeam κανω,οχι ακριβως(δεν ζυγιζω με ζυγαρια δηλαδη)αλλα μια χαρα χανω!!περιστερακι δεν θυμαμαι αν μας ειπες ποσο καιρο εκανες διαιτα με διαιτολογο.γιατι αν εκανες καιρο μαλλον ο οργανισμος σου και η ψυχολογια σου εχει κουραστει και θελει καπως ξεκουραση..μηπως να εκανες λιγο καιρο συντηρηση??dini καλωσηρθες και να σου ζησει το μωρακι σου!!!κοντα κοντα ειναι τα μπεμπακια μας!!η δικια μου ειναι 5 μηνων και 20 ημερων!!καλη αρχη σου ευχομαι!!

οσο για τα δικα μου μια χαρα τα παω!αλλα εγω ετσι κανω,τα παω καλα για κανα μηνα και μετα ξεκιναμε τα δυσκολα...

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...