Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!

Χθες ζυγίστηκα στην διαιτολογο και ειμαι 76,300.

Για σήμερα ξεκινησα το πρωινο μου με ενα τοστ.

Η συνεχεια θα ειναι: δεκατιανο 2 φετες πεπονι, μεσημεριανο κοτοπουλο με γλυκοξινη και σαλατα, απογευματινο ροδακινο κομποστα και το βραδυ ενα γαλα.

Skybeam, ευχαριστω για την ενθαρρυνση- ετσι ειναι...ο,τι εγινει εγινε και συνεχιζουμε

Σχετικα με τις μινι-διακοπες σου γιατι να σε αγχωνει η διατροφη; Στην τελικη σαλατα θα υπαρχει στο τραπεζι οποτε παρηγγειλε και την το φαγητο σου και αν θες να φας κατι αλλο απο αυτα που θα υπαρχουν σαν ορεκτικα απλα φαε μια πιρουνια.

Για το θεμα μαγιο....αστο! καταλαβαινω απολυτα....αλλα μη πτοεισαι. Κανε το μπανακι σου και περνα καλα.

Kalliopaki, καλο θα ήταν να πας να κανεις υπερηχο και να πας σε γιατρο. Ετσι ξεκίνησα και εγω, με μια απλη εξεταση αντισωματων θυροειδους, και στον υπερηχο βρεθηκαν οι οζοι και ξεκινησα αμεσως θεραπεια. Μη το αμελεις! Εχουν δικιο τα κοριτσια που στο λενε.

Madipemi, καλως ορισες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

madipemi καλωςηρθες και απο μενα και καλη αρχη!!καλλιοπακι εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες και δεν ηθελα να μειωσω την προσπαθεια σου(συγνωμη αν το πηρες στραβα..).εχω ακουσει απο πολλες γυναικες να βασανιζονται πολυ καιρο για 5-6 κιλα...αλλα μην ανησυχεις,θα τα καταφερεις!!ματρι μου γιαυτο χθες κρατηθηκα και δεν την ακουμπησα την τυροπιτα,γιατι δεν ειμαι του λιγου,ειμαι του πολυυυ...!!!μανινι σιγουρα εχεις κατακρατηση οποτε μην ανχωνεσαι!!μολις τελειωσει η περιοδος θα επανελθεις!!και θα συμφωνησω με την skybeam οτι δεν επρεπε να ζυγιστεις!!αυτες τις στερητικες διαιτες τις εχω κανει και εγω,αν δεν σε κουραζουν ειμαι υπερ απλα μην τις κανεις για καιρο γιατι μετα πεφτεις με τα μουτρα στο φαι!!!δεσι μπραβο σου!!!skybeam διακοπουλες βλεπω ε??αχ τυχερη!!!να περασεις υπεροχα ευχομαι και οσο για την διατροφη υπαρχει παντα η λυση της νυχτερινης ασκησης με τον συζηγο!!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Καλημερα καλη εβδομαδα κ καλως σας βρικσω ολες!:P

Όσο για τον διάδρομο... μήπως μένουμε κοντά να έρχεσαι να κάνουμε παρέα γιατί εγώ τον χρησιμοποιώ σαν κρεμάστρα!!!???

Αααααα γι αυτο σε οποιον λεω οτι ψηνομαι για διαδρομο μου λενε να παρω εναν με χερουλια???????????????? :tongue::tongue:

-

και εγω ειχα παλια διαδρομο!πολυ βολικη κρεμαστρα!!αλλα επιανε πολυ χωρο..!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

Manini κι εγώ να έρχομαι!

Κορίτσια μου ανακοίνωσε το έτερον ήμισυ ότι π-σ-κ πάμε εκδρομή στην Ελαφόνησο με φιλικό ζευγάρι. Από τη μια χάρηκα κι από την άλλη τρομοκρατήθηκα!

Αφενός η κοιλίτσα μου δεν είναι ακόμα για μπικίνι... και καλά αυτό, βολεύομαι πες με ένα μαγιό-σορτσάκι που καλύπτει λίγο κοιλίτσα... όταν οι άλλοι τρων και πίνουν λες και δεν υπάρχει αύριο εγώ τι κάνω? Εγώ είμαι σε φάση που θέλω να αρχίσω να χάνω πάλι και αν πάω εκδρομή το καλύτερο που θα καταφέρω είναι απλώς να μην παρω πάλι... Ουφ:(

Να έρχεσαι, να παρακινούμε η μία την άλλη!

Όσο για το τριήμερο, είμαι σίγουρη πως όλες σε ζηλεύουμε!!! Εντάξει, μην πέσεις με τα μούτρα στα ψωμιά και στις βούτες! Και όταν πάτε για παγωτό, πάρε μια γρανίτα! Λίγο κολύμπι και περπάτημα και θα είσαι σούπερ! Ε όχι και να καταπιεζόμαστε!!!! Μια ζωή την έχουμε! Θα είσαι και το άλλο ΣΚ στην Ελαφόνησο???

μανινι σιγουρα εχεις κατακρατηση οποτε μην ανχωνεσαι!!μολις τελειωσει η περιοδος θα επανελθεις!!και θα συμφωνησω με την skybeam οτι δεν επρεπε να ζυγιστεις!!αυτες τις στερητικες διαιτες τις εχω κανει και εγω,αν δεν σε κουραζουν ειμαι υπερ απλα μην τις κανεις για καιρο γιατι μετα πεφτεις με τα μουτρα στο φαι!!!

Καλέ, δεν 8α την κάνω για πολύ γιατί πολύ απλά δεν την αντέχω! Χτες την κράτησα.

Σήμερα έφαγα το πρωί γάλα με δημητριακά, δεκατιανό ένα αχλάδι και όταν γυρίσω σπίτι θα φάω κοτόπουλο με ρύζι και σαλάτα που έφτιαξα το πρωί (γιατί αν δεν είναι έτοιμο το φαγητό την ώρα που θα μπω, τρώω ότι βρω μπροστά μου). Το απόγευμα θα φάω πάλι φρουτάκι και το βράδυ για γάλα με βλέπω! Ελπίζω να αντέξω κορίτσια, γιατί σήμερα είδα στο ιντερνετ ένα ωραίο μαγιό και ονειρεύομαι τον ευατό μου μέσα σε αυτό... βαρέθηκα να κρύβομαι πια... Καλή συνέχεια σε όλες!

Καλημέρα!

Τί σύμπτωση, όλες στην ίδια παλιοφάση μάλλον είμαστε! Τελικά μπορεί να απέχουμε σε κιλά αλλά η ψυχολογία κιλά δεν κοιτά! Για τον καθένα μας είναι εξίσου άσχημη η ψυχολογία όταν δεν τα πάμε καλά ή δεν χάνουμε...

Χθες έφαγα τα πιτόγυρα, μέγα λάθος! Μετά ένιωθα ότι έφαγα λάθος και έφαγα και παγωτό, συν ότι το βράδυ πεινούσα και χτύπησα κριμ κρακερ με τυρι και γαλοπουλα & κεράσια.

Χάλια δηλαδή!

Σήμερα επανήλθα χωρίς ζύγισμα, το μενού έχει φασολάκια λαδερά από μανούλα, φέτα και ψωμάκι.

Επίσης θα πέσει περπάτημα με το καρότσι!

-7.5 κιλά :D

kalliopaki Ποσος καιρός είναι που γέννησες?? Περισυ τετοια εποχη είμουν 67 (και το 2ο παιδακι μου ηταν 8 μηνων) Φετος χωρις ιδιαιτερες προσπαθειες επεζα στο 61 με 63. Αρχισα να το παλευω πλεον για πιο κατω. Θέλω να πω οτι τα κιλά της εγκυοσυνης (καποια) φύγαν μονα τους, αλλα θέλαν το χρόνο τους..

8,5 μήνες έχει που γέννησα, και τα 10 κιλά που είχα βάλει στην εγκυμοσύνη τα έχω χάσει. αααχ, δεν ξέρω, τι να πώ

Επειδη εχω κι εγω εμπειρια με το θυροειδη, θα συμφωνησω με την Skybeam και εχετε το νου σας.

Σορρυ για το οφ τοπικ....... αν και δεν ειναι τοσο οφ!!!

καθόλου οφφ θα έλεγα

Με αντισώματα θετικά (πολλά όμως) διαγνώστηκα με hashimoto που, αν και αντιμετωπίστηκε με το που του αντιλήφθηκα, το γύρισε σε βαρύ υποθυρεοειδισμό.

Μην παίζετε με τον θυροειδή! Κατευθείαν για δεύτερη γνώμη αν σας είπαν "επανεξέταση και βλέπουμε". Αν δεν σας πρότειναν καν επανεξέταση ενώ έχετε αντισώματα, στη θέση σας δεν θα ξαναπήγαινα στο συγκεκριμένο γιατρό...

μάλλον πρέπει να το κοιτάξω, με προβληματίσατε. Η γιατρός (παθολόγος) μου είχε πει ότι το πιθανότερο είναι να περάσουν πολλααα χρόνια για να εκδηλωθεί, μην ανησυχείς κτλ.

Τι να κάνω? Ξανά εξετάσεις σε ενδοκρινολόγο ας πούμε?

madipemi καλωςηρθες και απο μενα και καλη αρχη!!καλλιοπακι εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες και δεν ηθελα να μειωσω την προσπαθεια σου(συγνωμη αν το πηρες στραβα..).εχω ακουσει απο πολλες γυναικες να βασανιζονται πολυ καιρο για 5-6 κιλα...αλλα μην ανησυχεις,θα τα καταφερεις

καλέ τι συγνώμες, τι στραβά??? μην ακούω χαζα, δεν παρεγηγώ τίποτα! Ήθελα τον πόνο μου μόνο να πω και τον είπα!! ελπίζω να τα καταφέρω, τι να πω, έχω απογοητευτεί πλέον, μετά από τόσο καιρό

Τα νέα μου: το 'ριξα στο φαγητο, έβγαλα τ'απωθημένα μου και ξανά προς τη δόξα τραβώ! Εντάξει, όχι τρελές υπερβολές, αλλά το φαγα το ψωμάκι μου και λίγο γλυκάκι.

Απορώ, εάν έτρωγα για να χορτάσω πόσα κιλά θα είχα βάλει??? Δηλαδή μετά τα 45 θα τρέφομαι με αέρα? που θα έχει πάει ο μεταβολισμός μου οεο??

Διαφημίσεις

Σχετικά με τον θυροειδή αντιγράφω τα σχετικά που είχα γράψει πριν μήνες στο σχετικό θέμα:

Σύνοψη ιστορικού: Γέννησα πριν 4,5 μήνες το δεύτερο παιδάκι μου (είμαι 37 κι έχω ένα ακομα 2,5 ετών). Μετά τη δεύτερη γέννα νιώθω συνεχώς άτονη και αρρωσταίνω συχνά. Έτσι έκανα εξετάσεις, μεταξύ άλλων κι έναν έλεγχο του θυρεοειδούς.

Η THS μου είναι 1,7 (αυτό είναι καλό μου είπανε), όμως τα αντιθυρεοσφαιρινικά αντισώματα (Anti-TG) είναι θετικά, οπότε η γιατρός μου είπε ότι πρόκειται για υποκλινικό υποθυρεοειδισμό που αργά (σε πολλά χρόνια, ακόμα και 20) ή γρήγορα (αναλόγως στρες κτλ) θα εκδηλωθεί.

Τι λέτε να κάνω?

και.....εχω χασει μεχρι τωρα..3κιλα!!!

Μπράβο Δέσποινα! Η διατροφούλα σου λειτουργεί άψογα!

Skybeam, ευχαριστω για την ενθαρρυνση- ετσι ειναι...ο,τι εγινει εγινε και συνεχιζουμε

Σχετικα με τις μινι-διακοπες σου γιατι να σε αγχωνει η διατροφη; Στην τελικη σαλατα θα υπαρχει στο τραπεζι οποτε παρηγγειλε και την το φαγητο σου και αν θες να φας κατι αλλο απο αυτα που θα υπαρχουν σαν ορεκτικα απλα φαε μια πιρουνια.

Για το θεμα μαγιο....αστο! καταλαβαινω απολυτα....αλλα μη πτοεισαι. Κανε το μπανακι σου και περνα καλα.

Ποτέ δεν κοιτάμε πίσω γιατί μας χαλάει και για να νιώσουμε καλύτερα κάνουμε πάλι τα ίδια οπότε, όπως το είπες! Καλό το κόλπο με τη σαλάτα. Θα πάρω σαλάτα μπροστά μου και θα πω χωρίς λάδι που θα το βάλω μόνη μου. Και από τα υπόλοιπα μια πιρουνίτσα σε ξεχωριστό πιατάκι και θα υπολογίσω με το μάτι...

skybeam διακοπουλες βλεπω ε??αχ τυχερη!!!να περασεις υπεροχα ευχομαι και οσο για την διατροφη υπαρχει παντα η λυση της νυχτερινης ασκησης με τον συζηγο!!!!

Χαχαχα!!! Τον φουκαρά τι θα τραβήξει για να κάψω τις θερμίδες!:tongue:

skybeam θα πας διακοπες

στο πιο μαγικο μερος,

να περασεις τελεια!!! ;)

παρεμεεεεε μαζι σου,εχω

παει και ειναι πανεμορφαααααα!!!!

Το ξέρω, έχω ξαναπάει, είναι όντως πανέμορφα... έλα, βούτα σύζυγο κι ελάτε, χαβαλές να γίνεται!:tongue::D

Να έρχεσαι, να παρακινούμε η μία την άλλη!

Όσο για το τριήμερο, είμαι σίγουρη πως όλες σε ζηλεύουμε!!! Εντάξει, μην πέσεις με τα μούτρα στα ψωμιά και στις βούτες! Και όταν πάτε για παγωτό, πάρε μια γρανίτα! Λίγο κολύμπι και περπάτημα και θα είσαι σούπερ! Ε όχι και να καταπιεζόμαστε!!!! Μια ζωή την έχουμε! Θα είσαι και το άλλο ΣΚ στην Ελαφόνησο???

Έχεις δίκιο, οι διακοπές φέτος θά' ναι 3-4 τέτοια διήμερα, ας μην σκάω τόσο πολύ...

Καλέ, δεν 8α την κάνω για πολύ γιατί πολύ απλά δεν την αντέχω! Χτες την κράτησα.

Σήμερα έφαγα το πρωί γάλα με δημητριακά, δεκατιανό ένα αχλάδι και όταν γυρίσω σπίτι θα φάω κοτόπουλο με ρύζι και σαλάτα που έφτιαξα το πρωί (γιατί αν δεν είναι έτοιμο το φαγητό την ώρα που θα μπω, τρώω ότι βρω μπροστά μου). Το απόγευμα θα φάω πάλι φρουτάκι και το βράδυ για γάλα με βλέπω! Ελπίζω να αντέξω κορίτσια, γιατί σήμερα είδα στο ιντερνετ ένα ωραίο μαγιό και ονειρεύομαι τον ευατό μου μέσα σε αυτό... βαρέθηκα να κρύβομαι πια... Καλή συνέχεια σε όλες!

Πολύ καλό το πρόγραμμά σου. Πάρε το μαγιό και κρέμασέ το έξω από την ντουλάπα... κάθε βδομάδα δοκίμαζέ το, δεν φαντάζεσαι τι κίνητρο είναι!

Καλημέρα!

Τί σύμπτωση, όλες στην ίδια παλιοφάση μάλλον είμαστε!

Τώρα τα είπες όλα!...

Τι να κάνω? Ξανά εξετάσεις σε ενδοκρινολόγο ας πούμε?

Με τις ίδιες εξετάσεις (αν είναι πρόσφατες) σε άλλον ενδοκρινολόγο. Όσο για το μεταβολισμό, άστα κι ο δικός μου στα πατώματα είναι!:cry:

Είμαι απαράδεκτη!!

Το έχω ρίξει στην υπερφαγία!!

Και κάθε λίγο και λιγάκι ζυγίζομαι...

Και ενώ παθαίνω σοκ,δεν σταματώ να τρώω

Η ψυχολογία στα πατώματα...

Τι να κάνω;

Πρέπει να γίνει κάτι δραστικό...

Μια μέρα αποτοξίνωση ίσως;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...