Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Σήμερα και αύριο 8α φάω μόνο γάλα και γιαουρτι με δημητριακά και 2 φρούτα ενδιάμεσα! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Mην το κάνειιιιιιιιις! Και κακώς ζυγίστηκες, δεν ζυγιζόμαστε με περίοδο, λίγες μέρες πριν και λίγες μετά γιατί αυτό που βλέπουμε είναι πλασματικό και λόγω κατακράτησης...

kalliopaki Πριν λίγες μερε έκανα εξετασεις θυροειδη. Αντισωματα θετικά. Δεν παίρνω χαπι. Θελω να παω και για υπερηχο. Τι σας λένε σε αυτη την περιπτωση.???? Εχω μετακομισει και σχετικα πρόσφατα και δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτω εδω. Καμια μηπως απο Πατρα???

Με αντισώματα θετικά (πολλά όμως) διαγνώστηκα με hashimoto που, αν και αντιμετωπίστηκε με το που του αντιλήφθηκα, το γύρισε σε βαρύ υποθυρεοειδισμό.

Μην παίζετε με τον θυροειδή! Κατευθείαν για δεύτερη γνώμη αν σας είπαν "επανεξέταση και βλέπουμε". Αν δεν σας πρότειναν καν επανεξέταση ενώ έχετε αντισώματα, στη θέση σας δεν θα ξαναπήγαινα στο συγκεκριμένο γιατρό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Mην το κάνειιιιιιιιις! Και κακώς ζυγίστηκες, δεν ζυγιζόμαστε με περίοδο, λίγες μέρες πριν και λίγες μετά γιατί αυτό που βλέπουμε είναι πλασματικό και λόγω κατακράτησης...

Να μην το κάνω? Μα πότε θα χάσω αυτά τα κιλά που με βασανίζουν???????? Αν δε γυρνούσα σπίτι, δε θα πεινούσα... το ξέρω! Γύρισα όμως και έπρεπε κάτι να φάω. Ευτυχώς την έπεσα σε ένα καρότο κι έτσι έχουμε και λέμε:

Πρωινό 1 ποτήρι γάλα με δημητριακά

Δεκατιανό 1 μπανάνα

Μεσημεριανό 1 γιαούρτι με δημητριακά και αργότερα ένα καρότο

Για απογευματινό θα φάω λίγα κεράσια και 1 αχλάδι ίσως...

Κι επειδή το βράδυ έχω zumba (και θέλω να πάω, παρόλο που δε νιώθω να μπορώ να τα δώσω όλα, λόγω περιόδου και λαρυγγίτιδας) αν κρατηθώ, γυρνώντας 8α πιω ένα γάλα με δημητριακά! Αν δεν αντέχω, ντάκο με ντομάτα και cottage!

Κάτι πρέπει να γίνει!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ!!!

(Με περνάτε για τρελή, το ξέρω :) )

Επειδη εχω κι εγω εμπειρια με το θυροειδη, θα συμφωνησω με την Skybeam και εχετε το νου σας. Ο θυροειδης ειναι βασικος αδενας που ρυθμιζει τις καυσεις. Αν αυτος δε λειτουργει σωστα, τη μ@μησ@τε.

Οι υπερ ή υπο λειτουργια του δημιουργει προβληματα σε πολλα ζωτικα μας οργανα.Εκτος αυτου, οι τυχον οζοι του, αν αμεληθουν μπορει να ...μεταλλαχθουν σε καρκινακια. Η Hashimoto .... και η Graves ειναι απο τις πιο γνωστες παθησεις αλλα χρηζουν παρακολουθηση απο καλο doctor. Και, επι την ευκαιρια να αναφερω σε οσες εχετε θεματακι με τον αδενα, να θυμαστε να τσεκαρετε και τα παιδακια σας καποια στιγμη με αιματολογικες και υπερηχο γιατι οι παθησεις του θυρ ειναι κληρονομικες.

Σορρυ για το οφ τοπικ....... αν και δεν ειναι τοσο οφ!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Kαλώς τη Madipemi!

Για δες αυτή τη δίαιτα μήπως σου κάνει:

http://www.greekmasa.gr/index.php?op...0&topic=4791.0

Ισορροπημένη διατροφή γαι σταθερή απώλεια πολλών κιλών.

Η δίαιτα αυτή είναι από διaτροφολόγο - ενδοκρινολόγο μεγάλου νοσοκομείου.

Μπορείτε να την ακολουθήσετε όσο διάστημα θέλετε, χάνετε κατά μέσο όρο 1 κιλό τη βδομάδα σταθερά και δεν τα ξαναπαίρνετε.

Το βασικότερο είναι ότι μας μαθαίνει να τρώμε σωστά, δε στερούμαστε τίποτα, δεν πεινάμε, δε χρειάζεται να μαγειρεύουμε ιδιαίτερα πράγματα και δε χάνουμε καθόλου την ενέργειά μας.

Έχει ως εξής:

Πρωινό

- 1 κούπα γάλα + 30 γρ. κορν φλέικς + 1 πορτοκάλι χυμό

- 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

- 1 χυμό πορτοκάλι + 2 φρυγανιές με 1 κουταλάκι μαργαρίνη

- 1 πορτοκάλι χυμό + 2 φρυγανιές και 60 γρ. άπαχη μυζήθρα ή ανθότυρο

Ενδιάμεσα

1 μερίδα φρούτου ή 1 ζελέ ή 1 κομπόστα

Μεσημέρι

Οποιοδήποτε φαγητό υπάρχει σε ποσότητα ως 250 γραμμάρια + άφθονη σαλάτα

Aπόγευμα

Φρούτο 1, ή ζελέ, ή κομπόστα ή 150 γραμ. φρουτοσαλάτα ή 150 γραμ. φρούτο που κόβεται (π.χ. πεπόνι)

Βράδυ

Επιλέγουμε 1 από τα παρακάτω:

- 1/2 ποσότητα του μεσημεριανού

- γάλα και 2 φρυγανιές

- γιαούρτι + 1 μερίδα φρούτου

- σαλάτα + 2 φρυγανιές + 30 γραμ. τυρί + 1 φρούτο

- Μία φορά τη βδομάδα 1 γιαούρτι 2% + 1 κουταλιά μέλι + 5 -6 ανάλατους ξηρούς καρπούς

Τα tips της δίαιτας

Η κούπα που χρησιμοποιούμε είναι χωρητικότητας 250 ml

Eπιλέγουμε για ένα γεύμα την εβδομάδα συκώτι

- Ένα αυγό αντί μίας μερίδας γαλακτοκομικού ή τυριού, δυο φορές την εβδομάδα

- Mερίδες άμυλου: 2 φρυγανιές, 1 φέτα ψωμί 30 γρ., 30 γρ. δημητριακά

Τσάι, καφές, αφεψήματα όσα θέλουμε χωρίς ζάχαρη (επιτρέπεται υποκατάστατο)

Αναψυκτικά light και μόνομέχρι ένα ποτήρι την ημέρα

Γάλα 1,5%, Γιαούρτι 2%

Τυριά (όλα τα είδη 30 γραμ, μυζήθρα/ανθότυρο 60 γραμ.)

Χορταρικά, τα ωμά πράσινα και τα χόρτα (2 κούπες) τα μαγειρεμένα (1 κούπα) τομάτα (1 μέτρια)

Λάδι 2 κουταλιές την ημέρα (λάδι, μαργαρίνη ή μαγιονέζα)

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα βρασμένα δημητριακά (τύπου κουάκερ)

Στο μαγειρεμένο φαγητό υπολογίστε 1 κουταλιά για κάθε μερίδα (μετρήστε το καλύτερα γιατί το μάτι ξεγελιέται).

Aν το φαγητό έχει λάδι, δεν βάζουμε και στη σαλάτα

Επιτρέπεται 1 γλυκό τη βδομάδα, ότι θέλετε

Πίνετε αρκετό νερό ( ως 8 ποτήρια)

Αν σας πιάσει μανία για έξτρα γλυκό, φάτε 1 κουταλάκι γλυκό κουταλιού, θα πάρετε μόνο τις θερμίδες της ζάχαρης αλλά καθόλου λιπαρά.

Αν πεινάσετε κάποια στιγμή πολύ και θέλετε να φάτε οπωσδήποτε κάτι επιλέξτε 1 σαλάτα ή 1 φρούτο ή πιείτε 1 τσάι (κόβει την πείνα)

Kαι επίσης

Να σας δώσω λίγες επιλογές παραπάνω για τις μερίδες ψωμιού. Ισχύει για τη συγκεκριμένη δίαιτα (αλλά και για όλες) ότι:

Mία μερίδα ψωμοειδούς =

Ψωμί 30 γραμ. οποιουδήποτε τύπου, ή 2 φρυγανιές, ή 30 γραμ. δημητριακά, ή 1/2 κούπα κουάκερ (με επιφύλαξη 40 γρ. κουάκερ) ή 20 γρ. παξιμάδι.

Μην ξεχνάτε το λάδι, έχουμε 2 κ.σ. ημερησίως.

Και δες και πολλές διατροφικές συμβουλές από τη Georgiamammi στη σελ. 723 του τόπικ.

Αν το αποφασίσεις καλή αρχή, και πες μας να σε βάλουμε στη λίστα μας!

Διαφημίσεις

Η αληθεια ειναι οτι αυριο εχω ραντεβου για λιπομετρηση!

εχω την κομπαρα μου διαιτολογο κ ελεγα σιγα σιγα να αρχισω!

Ας δουμε αυριο τα αποτελεσματα γιατι απο λιπος πασχω κ αυριο επανερχομαι!

Γιατι δε βλεπω τη διαιτα στο λινκ??? οεο! Τοσο πια δε θελω να ξεκινησω? Την εξαφανισα!:shock:

-

Xexe!! Για δες τώρα!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4791.0

Τα καλύτερα σου εύχομαι αύριο στη λιπομέτρηση... Εμένα πριν ξεκινήσω δίαιτα μου κάναν στα new day και με βγάλαν 43% λίπος... δεν ξέρω και πόσο αξιόπιστη είναι η μέθοδός τους βέβαια, αλλά φρίκαρα!

Xexe!! Για δες τώρα!

http://www.greekmasa.gr/index.php?option=com_bridge&brid=106&Itemid=0&topic=4791.0

Τα καλύτερα σου εύχομαι αύριο στη λιπομέτρηση... Εμένα πριν ξεκινήσω δίαιτα μου κάναν στα new day και με βγάλαν 43% λίπος... δεν ξέρω και πόσο αξιόπιστη είναι η μέθοδός τους βέβαια, αλλά φρίκαρα!

Tην εβαλα στα αγαπημενα προς γνωση κ συμμορφωση λοιπον!

Τι 43% λιπος θα μας τρελλανουν? Πολυ δεν ειναι ρε Skybeam???

Κατσε να δουμε τα δικα μου μαντατα αυριο. ΠΟυ ειναι κ απο την κομπαρα αρα στανταρ αξιοπιστα!

-

Tην εβαλα στα αγαπημενα προς γνωση κ συμμορφωση λοιπον!

Τι 43% λιπος θα μας τρελλανουν? Πολυ δεν ειναι ρε Skybeam???

Κατσε να δουμε τα δικα μου μαντατα αυριο. ΠΟυ ειναι κ απο την κομπαρα αρα στανταρ αξιοπιστα!

Τρομακτικά πολύ... ανησυχητικά πολύ!!!

Άντε, καλή επιτυχία αύριο. Θα περιμένουμε νέα και πλήρες ιστορικό και στόχους γιατί εδώ... αλληλοσπρωχνόμαστε και κάτι καταφέρνουμε!;)

Η αληθεια ειναι οτι μονο ετσι γινεται δουλεια!Με αλληλοσπρωξιμο!

Κανονικα πρεπει οπωσδηποτε να κανω κατι με τη διατροφη μου ειτε αυτο λεγεται διαιτα ειτε υγιεινη διατροφη γιατι κ τα πολλα κιλα που εβαλα στις εγκυμοσυνες 25 κ 25 μου δημιουργησαν προβλημα στα ποδια κ πριν 20 μερες χειρουργηθηκα στις φλεβες του ποδιου

Δραμα σου λεω!

-

Διαφημίσεις

madipemi, καλως ορισες στην παρεουλα μας. Με κουμπαρα διαιτολογο και εχοντας προβλημα με το λιπος και δε σε σκοτωσε ακομη????????Τυχερη εισαι!!! Σιγουρα εκεινη ειναι πιο ειδικη να σου παρεχει σωστες πληροφοριες για διατροφες και τα σχετικα. Εμεις εδω, κατι κανουμε και σιγουρα παιρνουμε θαρρος.Στις προηγουμενες σελιδες (μερικες αναρτησεις πριν) θα βρεις μαζεμενες πολλες συμβουλες.

Καλη αρχη λοιπον. Δωσε στοιχεια να σε βαλουμε στη λιστα μας.

Η διαιτα της Skybeam, ειναι σε αυτο το λινκ :

Πριν 3 χρονια ειχα λιπος 48%. Τωρα εχω 32-34%. Η μονη λυση για να καψεις λιπος ειναι ξεκινας με αποτοξινωση και συνεχιζεις με σωστη διατροφη και συμπεριλαμβανεις ενα ειδος ασκησης στο οποιο να ιδρωνεις.Ιδρωνω σημαινει αποβαλλω τοξινες και καιω λιπος. Αντε και να δεις πως θα κατεβει το ποσοστο σου. Μην ξεχνας να πινεις πολυ νερο.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλησπερα κοριτσια!!!

σας διαβαζω καθημερινα και

περνω θαρρος για να συνεχιζω!!!

μπορει να μην γραφω συχνα αλλα

να ξερετε οτι ειμαι εδω!!! ;)

λοιπον..ας περασω στα ευχαριστα τωρα

ζυγιστηκα το απογ.στο φαρμακειο

(ξερω οτι κανονικα πρεπει το πρωι..)

και.....εχω χασει μεχρι τωρα..3κιλα!!!

κοριτσια οταν το ειδα δεν το πιστευα,

αληθεια..σοκ..ευχαριστο ομως!!!

αφου κατεβηκα και ξανα ανεβηκα 2-3φορες.. :)

αχχ ειμαι πολυ χαρουμενη!!!η αληθεια ειναι

οτι μερες τωρα νιωθω το τζην και μου

πεφτει αλλα ελεγα..μπα ειναι η ιδεα μου..

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΠΙΟ

ΠΟΛΥ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

ααα και οπως εχω ξανα πει..δεν κανω διαιτα..τρωω κανονικα

λιγο φαγητο,πολυυυυ νερο,ελαχιστο ψωμι και προιοντα ολικης αλεσης!!!

madipemi, καλως ορισες στην παρεουλα μας. Με κουμπαρα διαιτολογο και εχοντας προβλημα με το λιπος και δε σε σκοτωσε ακομη????????Τυχερη εισαι!!! Σιγουρα εκεινη ειναι πιο ειδικη να σου παρεχει σωστες πληροφοριες για διατροφες και τα σχετικα. Εμεις εδω, κατι κανουμε και σιγουρα παιρνουμε θαρρος.Στις προηγουμενες σελιδες (μερικες αναρτησεις πριν) θα βρεις μαζεμενες πολλες συμβουλες.

Καλη αρχη λοιπον. Δωσε στοιχεια να σε βαλουμε στη λιστα μας.

Η διαιτα της Skybeam, ειναι σε αυτο το λινκ :

Πριν 3 χρονια ειχα λιπος 48%. Τωρα εχω 32-34%. Η μονη λυση για να καψεις λιπος ειναι ξεκινας με αποτοξινωση και συνεχιζεις με σωστη διατροφη και συμπεριλαμβανεις ενα ειδος ασκησης στο οποιο να ιδρωνεις.Ιδρωνω σημαινει αποβαλλω τοξινες και καιω λιπος. Αντε και να δεις πως θα κατεβει το ποσοστο σου. Μην ξεχνας να πινεις πολυ νερο.

Aχ καλως σας βρηκα ρε κοριτσια!Με τοσο καλη παρεα μπορει να τα καταφερω κ εγω!

Πραγματικα οι συμβουλες σας ειναι πολυτιμοτατες! Η διατροφη δε ειναι απο τις πιο νορμαλ που εχω διαβασει γιατι εχει 1 θετικο: Οποιοδήποτε φαγητό υπάρχει σε ποσότητα ως 250 γραμμάρια + άφθονη σαλάτα!!

το χειροτερο κατα την αποψη μου ειναι να χρειαζεται να μαγειρεψεις κατι διαφορετικο για σενα κ να μαγειρεψεις κ φαγητο για την υπολοιπη οικογενεια!

Πρεπει να το αποφασισω αμεσα δε γιατι ερχεται κ η παραλια:oops:

σκεφτομουν να αγορασω εναν οικονομικο διαδρομο απο το amazon αλλα με αυτη την κριση κ τα συναφη δεν ειμαι για τιποτα....

-

σκεφτομουν να αγορασω εναν οικονομικο διαδρομο απο το amazon αλλα με αυτη την κριση κ τα συναφη δεν ειμαι για τιποτα....

[/color][/color]

Καλώς όρισες στη γοργονοπαρέα κορίτσι! Ελπίζουμε όλες στην αλληλοϋποστήριξη, μπας και δούμε άσπρη (και αδύνατη) μέρα!

Η διατροφή που προτείνει η skybeam είναι όντως πολύ καλή και κυρίως υγιεινή!

Όσο για τον διάδρομο... μήπως μένουμε κοντά να έρχεσαι να κάνουμε παρέα γιατί εγώ τον χρησιμοποιώ σαν κρεμάστρα!!!???

Manini κι εγώ να έρχομαι!

Κορίτσια μου ανακοίνωσε το έτερον ήμισυ ότι π-σ-κ πάμε εκδρομή στην Ελαφόνησο με φιλικό ζευγάρι. Από τη μια χάρηκα κι από την άλλη τρομοκρατήθηκα!

Αφενός η κοιλίτσα μου δεν είναι ακόμα για μπικίνι... και καλά αυτό, βολεύομαι πες με ένα μαγιό-σορτσάκι που καλύπτει λίγο κοιλίτσα... όταν οι άλλοι τρων και πίνουν λες και δεν υπάρχει αύριο εγώ τι κάνω? Εγώ είμαι σε φάση που θέλω να αρχίσω να χάνω πάλι και αν πάω εκδρομή το καλύτερο που θα καταφέρω είναι απλώς να μην παρω πάλι... Ουφ:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...