Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

οκ, διορθώνω ηλικία και βάρος.

Μ' αρέσει που κάνατε πλάκα πιο πάνω ποια είναι δεύτερη ή πρώτη στη λίστα με τα κιλά. Στη λίστα με τα χρόνια όμως??????? Είμαι η πιο μεγάλη! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!! (υστερία!):D

χαχαχαααααααα, τι τα θες κι εσύ τα μισα??? θα ήμασταν στα ίδια... ;)

Λοιπόν, επιστρέφω στην παρέα ζυγισμένη ΚΑΙ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ!! Η καταραμένη η ζυγαριά, που ανάθεμα την ώρα που της πήρα καινούργια μπαταρία, με έδειξε 66,1. Μάλιστα! Ξανά εξάρια να βλέπω να συγχίζομαι, γκρρρρρ

Βοηθήστε με, έχω δοκιμάσει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα. Καλά χθες το ριξα στο ψωμοτύρι για παρηγοριά και λίγο το πεκορίνο, λίγο το ζεστό ψωμί, παρηγορήθηκα, δε λέω...

Όμως, εκτός πλάκας, έχω απογοητευθεί και μου 'ρχεται να κόψω και τις δίαιτες και όλα.

Τελευταία προσπάθεια, πείτε μου τι να κάνω, κάνω τα πάντα (εκτός από γυμναστήριο, σε αυτή τη φάση δεν παίζει με τίποτα....)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Σόρρυ για τα σεντόνια, το θέμα μου είναι φλέγον!

Λοιπόν να σημειώσω ότι δεν τρώω γλυκά, μόνο καμιά μπάρα με σοκολάτα, ψωμί τρώω το επιτρεπτό ή λιγότερο, ίσως τρώω λίγο παραπάνω τυρί, όχι πάντα, στο φαγητό ποσότητα ζυγισμένη, ελάχιστα γραμμάρια εξτρά και αυτό όχι πάντα (λόγω θηλασμού τρώω κάτι λίγο παραπάνω). κι επίσης, πεινάω...

νερό γύρω στα 6 ποτήρια το λιγότερο.

αναψυκτικά: 1 ποτήρι (περί τα 150μλ) καθημερινά, light

Θυρεοειδή τσέκαρα πριν κανά 2μηνο νομίζω. Θετικά αντισώματα, κατά τα άλλα καλά όμως.

Καλλιοπακι, σ αυτη τη φαση που βρισκεσαι εχω ερθει απειρες φορες. Μην το βαζει κατω. Παιζουν ρολο πολλα. Οι ορμονες του κυκλου, και αυτες του θυροειδη μη ξεχνας οτι εσια παλι φρεσκια μανουλα με οσα αυτο συνεπαγεται. Ειναι τα οικονομικα, επαγκελματικα, οικογενειακα...... ουυυυυυυυ εχει τοσα πολλα που φερνουν τα πανω κατω. Δωσε στον εαυτο σου λιγο χρονο να ηρεμησεις, βγες για μια βολτιτσα (καφε ή ψωνια) να παρεις μια ανασα, πηγαινε ενα κομμωτηριο κλπ. Σε 2 μερες θα επαναλθεις αποφασισμενη και πιο αισιοδοξη. Και μη σκεφτεσαι να κανεις διαιτα. Να σκεφτεσαι οτι πρεπει να τρως σωστα!!!!!

Κια να σου πω κατι να παρηγορηθεις???Εγω αμα δω το 6 μπροστα στη ζυγαρια μου, θα κανω παρτυ!!!! (θυμιζω οτι ειμαι 86 κιλα και στοχος μου ειναι το 69. Δε ζηταω παραλογα πραγματα του τυπου : ειμαι 1,63 και τα κιλα που πρεπει να ειμαι ειναι 53)

Πας για Χασιμοτο εεε???? Παιρνεις χαπια?????

http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=2&articleID=2292&la=1

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Καλημερα!!!

Εγω κανω την διαιτα της Skybeam.

Καλλιοπακι να το δεις αυτο με τον θυροειδη. κι μενα ειναι ανεβασμενα τα αντισωματα και μου εδωσε χαπακι.

Και ναι χτες η γουρουνα εφαγα ενα σουβλακι για βραδυ γιατι δεν μπορεσα να κρατηθω.

XzAXp3.png

Διαφημίσεις

Χμ. Αυτό μου κάνει προδιάθεση. Δεύτερη γνώμη σκέφτεσαι να πάρεις?

Αρχικά όχι, αλλά πλέον ναι.....

Καλλιοπακι, σ αυτη τη φαση που βρισκεσαι εχω ερθει απειρες φορες. Μην το βαζει κατω. Παιζουν ρολο πολλα. Οι ορμονες του κυκλου, και αυτες του θυροειδη μη ξεχνας οτι εσια παλι φρεσκια μανουλα με οσα αυτο συνεπαγεται. Ειναι τα οικονομικα, επαγκελματικα, οικογενειακα...... ουυυυυυυυ εχει τοσα πολλα που φερνουν τα πανω κατω. Δωσε στον εαυτο σου λιγο χρονο να ηρεμησεις, βγες για μια βολτιτσα (καφε ή ψωνια) να παρεις μια ανασα, πηγαινε ενα κομμωτηριο κλπ. Σε 2 μερες θα επαναλθεις αποφασισμενη και πιο αισιοδοξη. Και μη σκεφτεσαι να κανεις διαιτα. Να σκεφτεσαι οτι πρεπει να τρως σωστα!!!!!

Κια να σου πω κατι να παρηγορηθεις???Εγω αμα δω το 6 μπροστα στη ζυγαρια μου, θα κανω παρτυ!!!! (θυμιζω οτι ειμαι 86 κιλα και στοχος μου ειναι το 69. Δε ζηταω παραλογα πραγματα του τυπου : ειμαι 1,63 και τα κιλα που πρεπει να ειμαι ειναι 53)

πάω η άτιμη πάωωωωωωωωω. Αυτά που λες τα έκανα, έχω βαμένο νύχι και σκεμπέ που περισσεύει από το τζήν, να το βράσω το μανικιούρι..... Και κομμωτήριο πήγα που δεν το συνηθίζω, μέχρι και ανταύγεια θα πάω να κάνω. Πλην όμως τα μισά μου ρούχα δεν φοριούνται. Σωστά τρώω, γενικά και ειδικά λόγω θηλασμού. Οπότε η δίαιτα είναι μονόδρομος... πάω να κρατσανίσω κανά δημητριακό τώρα

Ξέρω δεν είναι πολλά, αλλά ειναι τα 5-6 μαγικά κιλά που θα με γεμίσουν ενδυματολογικές επιλογές! θα μου ανεβάσουν τη διάθεση, ακόμα και τη λίμπιντο! και γιατί τελοσπάντων το 'χω βάλει στόχο και δεν μου αρέσει να μην πετυχαίνω τους στόχους μου!

Καλημερα και απο εμενα.

Εγω χθες βραδι τα εκανα.......μη πω!

Εφαγα το υπολοιπο μισο παγωτο απο την μεγαλη συσκευασια..........:(:evil:

Τι να πω βρε παιδια......οταν ειμαι στρεσαρισμενη και εκνευρισμενη

το ριχνω στο φαγητο.....

Ευτυχως τον τελευταιο καιρο, αυτες οι παρασπονδιες ειναι ολο και λιγοτερες.

Σημερα εχω διαιτολόγο. Συνεχίζω ακαθεκτη ομως, γιατι η χαρα του να βλεπω

τα κιλα να μειωνονται και να μπαινω σε ρουχα που ειχα ξεχασμενα στην

ντουλαπα, ειναι μεγαλύτερη απο το να "χτυπαω" γλυκο ή παραπανισιο φαγητο.

Σήμερα για πρωινο ηπια ενα χυμο πορτοκαλι και εφαγα ενα κουλουρακι Θεσ/κης.

Η συνεχεια θα εχει γίγαντες με σαλατα και ο,τι αλλο πει η διαιτολογα. :)

Φιλια.

καλημερεςςς!!!ευχαριστω skybeam!!και περιμενω να μας πεις τι σου ειπε η ζυγαρια σου!!!!ντιμι μου τα ειδες τα χαλια μου ναι?????απλα εγω αυτα τα κιλα τα ειχα πριν απο την εγκυμοσυνη..τελος παντων ελπιζω να τα καταφερω...εσυ πριν την εγκυμοσυνη ποσα ησουν?(αν θες βεβαια να μας πεις!!)και πες στον αντρουλη σου που τρωει μπροστα σου γυρους κτλ οτι δε σε βοηθαει και πολυ!!!!!καλλιοπακι μου κοιτα λιγο καλυτερα τον θυροειδη σου,ισως να παιζει ρολο αυτο!!αλλα μην εισαι απαρηγορητη βρε,οταν αισθανεσαι ετσι να σκεφτεσαι τα δικα μου τα κιλα και να παρηγοριεσαι!!χαχα!!ελενα12 και εγω αυτο με την ψυχολογια το παθαινω συχνα..οταν ειμαι χαλια τρωω..να μπαινεις εδω και να μιλας!!ισως σε βοηθησει!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

εμενα σημερα ο αντρας ηθελε τυροπιτα και την εφτιαξα..και την κοιταω..και με κοιταει...και την ξανακοιταω..ουφ...καλη δυναμη μου ευχομαι και να καθησω να φαω υσηχα υσηχα το συκωτακι μου και την σαλατα...θα σας ενημερωσω αν παρεκτραπω παντως...

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

Μμμμμμμμμμ.... αυτό θά' λεγα κι εγώ. Δεν είναι για να τρομοκρατείσαι, καλύτερα να το κοιτάξεις κιάλλο.

Ξέρω δεν είναι πολλά, αλλά ειναι τα 5-6 μαγικά κιλά που θα με γεμίσουν ενδυματολογικές επιλογές! θα μου ανεβάσουν τη διάθεση, ακόμα και τη λίμπιντο! και γιατί τελοσπάντων το 'χω βάλει στόχο και δεν μου αρέσει να μην πετυχαίνω τους στόχους μου!

Έτσι είναι ρε γμτ... κι εμένα με τα 7 πρώτα κιλά άλλαξε τελείως η διάθεσή μου, οι ενδυματολογικές μου επιλογές και, ναι, ακόμα και η λίμπιντο, χιχιχι!!:tongue:

elena12, ό,τι έγινε έγινε. Δεν το πολυσκεφτόμαστε το χτες, σήμερα συνεχίζεις κανονικά!

εμενα σημερα ο αντρας ηθελε τυροπιτα και την εφτιαξα..και την κοιταω..και με κοιταει...και την ξανακοιταω..ουφ...καλη δυναμη μου ευχομαι και να καθησω να φαω υσηχα υσηχα το συκωτακι μου και την σαλατα...θα σας ενημερωσω αν παρεκτραπω παντως...

Πάντως αν αλλάξεις γνώμη δικαιούσαι 250 γρ. τυρόπιτα για μεσημέρι!:D

Ζυγίστηκα παιδιά, δεν έχασα ούτε γραμμάριο. Ευτυχώς που δεν πήρα κιόλας. Έχασα όμως μια βδομάδα με τις βλακείες μου... σταθερά 63,3 κιλά είμαι ακόμα.

Πωπω, διαβάζω πως πάνω κάτω όλες είμαστε κάπως και δεν τηρήσαμε και απόλυτα τη διατροφή μας... Εγώ μετά από 5 μέρες καθυστέρηση, αδιαθέτησα με πολλά νεύρα και πονάκια.. και φυσικά έτρωγα ότι έβρισκα μπροστά μου! Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και επανήλθε το 78,4! Μα είναι δυνατόν? Τα νεύρα μου!!!!!!!!! Ας ελπίσω πως είναι κατακράτηση λόγω της περιόδου. Σήμερα και αύριο 8α φάω μόνο γάλα και γιαουρτι με δημητριακά και 2 φρούτα ενδιάμεσα! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! Αν κάθε Σ/Κ ξεφεύγω, δεν πρόκειται να πιάσω ούτε τον πιο μικρό στόχο!!! Εκνευρίζομαι!!! Με καταλαβαίνετε φαντάζομαι! Θέλω να ευχηθώ σε όλες μας καλή δύναμη και καλή συνέχεια!!!!!!!!

ΥΓ. Παίρνω και αντιβίωση και η γεύση μου είναι χάλια!!! Αποζητούσα γεύση σε ηλιόσπορους, κριτσίνια, πεπόνι κ.α......

Ααααχ κορίτσια σας ευχαριστώ!

Αλλά να σημειώσω ότι καθόλου δεν με παρηγορεί οταν άλλοι έχουν να πετύχουν δυσκολότερους στόχους. Σας εύχομαι να χάσετε φυσικά τα κιλά, κι εγώ εδώ μαζί σας να τα μετράμε να κατεβαίνουν!

Όμως για εμένα, λίγα ή πολλά είναι θέμα αρχής και σχέσης προσπάθειας - αποτελέσματος. Εάν έχεις να χάσεις 30 και έχεις χάσεις 10 πχ, ήδη έχεις πετύχει το 33%. Εάν έχω να χάσω 6 κι έχασα 0, είμαι στο 0 (μπου χουουουουουυοουυυυυυυ)

άντε πάω να πιω ένα νερό και βλέπουμε...

μανινι μην το γυρνάς στα στερητικά μάνα μου, κακό κάνει, καλό δεν κάνει (μεταξύ μας: εάν δεις αποτέλεσμα πες να το κάνω κι εγω.... εδώ έφτασα κυρίες και κύριοι!). Πάντως, σοβαρά, με 5 μέρες καθυστέρηση τι θες? να μην έχεις κατακράτηση? φάε προγραμματισμένα, ζυγίσου σε 2-3 μέρες και τα ξαναλέμε!

χριστινακι

αν μπορεις να φας λιγη ποσοτητα φάε. Αρκει το λίγη να μην γινει πολύ. Γιατι εγω την επαθα την προηγούμενη εβδομαδα με την τυροπιτα

kalliopaki Ποσος καιρός είναι που γέννησες?? Περισυ τετοια εποχη είμουν 67 (και το 2ο παιδακι μου ηταν 8 μηνων) Φετος χωρις ιδιαιτερες προσπαθειες επεζα στο 61 με 63. Αρχισα να το παλευω πλεον για πιο κατω. Θέλω να πω οτι τα κιλά της εγκυοσυνης (καποια) φύγαν μονα τους, αλλα θέλαν το χρόνο τους..

Πριν λίγες μερε έκανα εξετασεις θυροειδη. Αντισωματα θετικά. Δεν παίρνω χαπι. Θελω να παω και για υπερηχο. Τι σας λένε σε αυτη την περιπτωση.???? Εχω μετακομισει και σχετικα πρόσφατα και δεν ξέρω ποιον να εμπιστευτω εδω. Καμια μηπως απο Πατρα???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...