Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Κοιτα χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω εγώ δεν θυμάμαι τι φορούσα αλλά στην ωοληψια γδύθηκα και μου έδωσαν μια ρόμπα να βάλω και σκουφάκι στο κεφάλι οπότε φαντάζομαι ίσως να είναι έτσι σε κάθε κλινική. 
      επισης το επίδομα το παίρνεις άσχετα αν πετύχεις εγκυμοσύνη ή όχι. Εγώ το έκανα με την πρώτη εμβρυομεταφορα τα πήρα σε 20 μέρες. Στην δεύτερη εμβρυομεταφορα δεν δικαιούμαστε τίποτα ότι πήραμε πήραμε. 

Μόνο σε δημόσιο νοσοκομείο κάνουμε για το επίδομα ή και σε ιδιωτικη κλινική γίνεται ?

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Kαλημέρα κούκλες!

Κι εγώ δεν τά πήγα καλά τη βδομάδα που πέρασε γιατί τρεις μέρες σερί τρώγαμε και πίναμε έξω... Δεν πειράζει, από σήμερα μαζεύομαι πάλι και τις επιπτώσεις θα τις δω στο αυριανό ζύγισμα.

Dimmi κι εσύ στη λίστα! Matri το κάνω εγώ, δεν πειράζει, ε?:)

δεν πειραζει να ξεφευγεις και λιγο ποτε ποτε, φτανει να μαζευεσαι μετα. και εγω παντως το αυριανο ζυγισμα αν πω οτι δεν το φοβαμαι, ψεμματα θα πω :mrgreen:

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

καλημερα σε ολες!!!εγω χθες περασα χαλια,πολυ χαλια λεμε με ολο το σοι του αντρα μου να λενε οτι τους κατεβαινε στο μυαλο,με τα σαχλοαστεια τους (που πρεπει να γελας οσο και αν θες να κλαψεις)!!!ευτυχως περασε η μερα.ειχαν οτι πιο παχυντικο φανταζεστε,οποτε προσπαθησα να φαω πολυ πολυ λιγο..αλλα οσο λιγο και να εφαγα μαλλον πολυ ηταν.ζυγιστικα σημερα και ειμαι μειον ενα κιλο αλλα περιμενα καπως πιο πολυ.δεν πειραζει σιγα σιγα ισως να χανονται καλυτερα τα ριμαδοκιλα!!!georgiamamι σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!την επομενη φορα αυτο θα κανω!ματρι δεν πειραζει που δεν εχασες!!αφου εισαι πολυ λιγα κιλακια βρε,τι να χασεις??ντιμι μπραβο σου!!!3 κιλα εφυγαν ε?αντε εις κατωτερα συντομα σου ευχομαι!!ιωαννα 12 καλωςηρθες ξανα!!αυτα απο μενα!!μακια!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

καλημερα σε ολες!!!εγω χθες περασα χαλια,πολυ χαλια λεμε με ολο το σοι του αντρα μου να λενε οτι τους κατεβαινε στο μυαλο,με τα σαχλοαστεια τους (που πρεπει να γελας οσο και αν θες να κλαψεις)!!!ευτυχως περασε η μερα.ειχαν οτι πιο παχυντικο φανταζεστε,οποτε προσπαθησα να φαω πολυ πολυ λιγο..αλλα οσο λιγο και να εφαγα μαλλον πολυ ηταν.ζυγιστικα σημερα και ειμαι μειον ενα κιλο αλλα περιμενα καπως πιο πολυ.δεν πειραζει σιγα σιγα ισως να χανονται καλυτερα τα ριμαδοκιλα!!!georgiamamι σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες!!την επομενη φορα αυτο θα κανω!ματρι δεν πειραζει που δεν εχασες!!αφου εισαι πολυ λιγα κιλακια βρε,τι να χασεις??ντιμι μπραβο σου!!!3 κιλα εφυγαν ε?αντε εις κατωτερα συντομα σου ευχομαι!!ιωαννα 12 καλωςηρθες ξανα!!αυτα απο μενα!!μακια!!
Καλημέρα Χριστινάκι! Είναι δυνατόν να μη φας με τέτοια συμπερφορά των άλλων...!!!? Θα είχα ξεσπάσει στο φαγητό...μέχρι να περάσει η μέρα, μπράβο σου που τα κατάφερες!

Skybeam Ευχαριστώ για τη λίστα, είμαι του '79 αλλά δε λέω πόσο χρονών χαχαχαχ

Lost κοντά κοντά είμαστε! Να σουζήσει κι εσένα! Νομίζω είναι πολύ λογικό να θηλάζεις & να πεινάς, εδώ εγώ που αντλούσα και έτρωγα κυριολεκτικά ό,τι υπάρχει (εκτός από τα υγιεινά) και είχα χάσει τα πρώτα 8 κιλά! Μόλις έκοψα τις αντλήσεις και συνέχισα να τρώω μανιωδώς άρχισε να ανεβαίνει η ζυγαριά ;)

Οι άλλες κοπέλες πως πήγατε το σαβ/κο? Είναι δύσκολα τα άτιμα δεν είναι?

Καλημέρα σε όλες, σήμερα ξεκουράστηκα μέχρι πολύ αργά χάρη του συζήγου, ξεπαγώνω μπριζολίτσα να την κάνω μπλιαχ στον ατμό με λαχανικά :eek:

-Lost δυστηχώς δεν ξέρω να κάνει να βάζει κανείς οτιδήποτε μέσα στον ατμομάγειρα εκτός από την τροφή σε στερεά μορφή-

Οπότε μπλιαχ γίνονται τα κρεατικά.

Ομως μετά τα περιλούζεις με διάφορα πχ σως γιαουρτιού ή μουσταρδολεμόνο ή σως με μπαλσάμικο.

Ξέθαψε τον κι εσύ να ανταλάσσουμε ιδέες.

Χθες το μεσημέρι έκανα μπουκίτσες κοτόπουλο, με μανιτάρια, κολοκύθια, καρότο και ντοματίνια και τα έλουσα με μουσταρδα, λεμόνι και λίγο ελαιόλαδο. Το βράδυ έφαγα 2 καλαμάκια χοιρινά, 1 πίτα και χωριάτικη.

Μη περιμένεις από μένα τρομερές μαγειρικές, γι'αυτό και τα κάνω στον ατμό, να τα πετάω μέσα και να τελειώνω. Με τη δουλειά και το μωρό δεν παίζει κάτι άλλο εκτός από ταπεράκια της μαμάς μου, που τα τρώω χωρίς σαλάτα και δεν γίνεται δουλειά.

Μέχρι και τη σαλάτα μου έκοβε κάποιες φορές!

Ενημερώνω, σήμερα 95.8 κιλά!!!! και συνεχίζω βέβαια!

-7.5 κιλά :D

Skybeam Ευχαριστώ για τη λίστα, είμαι του '79 αλλά δε λέω πόσο χρονών χαχαχαχ

οκ, διορθώνω ηλικία και βάρος.

Μ' αρέσει που κάνατε πλάκα πιο πάνω ποια είναι δεύτερη ή πρώτη στη λίστα με τα κιλά. Στη λίστα με τα χρόνια όμως??????? Είμαι η πιο μεγάλη! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!! (υστερία!):D

Μέλη:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 59,2 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 63,3 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 57 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 148,8 στόχος 82

:cool: manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος ??? στόχος 80

10) Dimmi ετών (33) ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/0/12) τωρινό βάρος 95,8 στόχος 83

Αύριο ζυγίζομαι και ενημερώνω κι εγώ το τωρινό βάρος. Για ρίξτε μια ματιά & οι υπόλοιπες!

Διαφημίσεις

Μέλη:

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 63,3 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 57 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 148,8 στόχος 82

:cool: manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 88.3 στόχος 80

10) Dimmi ετών (33) ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/0/12) τωρινό βάρος 95,8 στόχος 83

Καλησπερα!!!

Ζυγιστηκα παλι σημερα και ειμαι 88,3. Για 2η μερα περιοδου καλα ειναι. Αλλα με εχει πιασει μανια. Κρατιεμαι με πολυ ζορι. Χτες εφαγα ενα παγωτινι και σημερα αλλο ενα. Βασικα ηθελα να φαω ενα ολοκληρο ψυγειο αλλα ...

Η διαιτα αυτη παντως με εχει βοηθησει παρα πολυ!!!:D

XzAXp3.png

οκ, διορθώνω ηλικία και βάρος.

Μ' αρέσει που κάνατε πλάκα πιο πάνω ποια είναι δεύτερη ή πρώτη στη λίστα με τα κιλά. Στη λίστα με τα χρόνια όμως??????? Είμαι η πιο μεγάλη! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα!!! (υστερία!):D

χαχαχαχ και τί έγινε? ¨ολες κάπου έχουμε τα πρωτία!

Αν θες και ημερομηνία που ήμουν 105 ήταν πρίν γεννήσω, 7 Απρίλη 2012

ασε ασε ντιμι μου το πως κρατηθηκα ουτε εγω δεν ξερω!!οσο για τα κιλα τα χανεις πολυ πολυ γρηγορα και μπραβο σου!!(και φτου φτου να μη σε ματιασω!!)εγω skybeam το οτι εισαι πρωτη στην ηλικια δεν σημαινει οτι εισαι μεγαλη εσυ!!ειμαστε εμεις μικρες!!χαχα!!εγω ζυγιστικα σημερα και ειμαι 147,8 οποτε την αλλη βδομαδα παλι!!!αμα θελεις αλλαξε με στο πινακακι γιατι δεν ξερω...!!ααα ντιμι οσο για τον θηλασμο που λες και εγω που γεννησα πριν απο 6 μηνες και δεν θηλασα ετρωγα οτι υπηρχε στο ψυγειο αλλα και εκτος!!θελω να πω οτι μαλλον πρεπει να παιζει ρολο η κατασταση μας μετα την γεννα και οχι ο θηλασμος τοσο πολυ!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

skybeam μου βαλε και σε μενα ημερομηνια αν δεν βαριεσαι!!!12 μαιου ξεκινησα!!ευχαριστω!!

Διαφημίσεις

ίσως να μην ήταν ο θηλασμός λοιπόν, πάντως μια πείνα να φάω το σύμπαν όλο την είχα!

Εντωμεταξύ έτρωγα όλο παχυντικά φαγητά που μου είχαν λείψει + τα άπειρα γλυκά, κι όμως εχανα!

Από πόσα κιλά ξεκίνησες Χριστινάκι?

Μόλις έφαφα, πάω για ένα τσιγ όσο κοιμάται ο μπεμπούκος, μετά μπανάκι και θα προσπαθήσω να κάνω βόλτα μεγάλη με το καρότσι να κάψω τίποτε!

Εκανα κι ένα λάθος έφαγα τα φρούτα μετά το φαγητό αλλά δεν άντεχα πεινούσα :|

Έφτασεεεεεε!

Μέλη:

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 (12-05-2012)τωρινό βάρος 147,8 στόχος 82

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος 88.3 στόχος 80

10) Dimmi ετών (33) ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (07/04/12) τωρινό βάρος 95,8 στόχος 83

α μα τι σερβις είναι αυτό!

Χριστινάκι καλή αρχή έκανες κι συ,ώρα σε είδα στη λίστα!

Πάω να φτιάξω τικεράκι, αυτό που έχω δεν αλλάζει τα κιλά, δλδ έλεος :shock:

Που θα πάει θα το βρώ! Θα σας πω και το λινκ αν τα καταφέρω ;)

Καλημέρα, πως είστε σήμερα?

Χθες τα πήγα χάλια, το βράδυ ξενύχτησα επειδή ήμουν χορτασμένη από ύπνο και πεινούσα φοβερά, τραγικός απολογισμός:

1 αγγουροντομάτα, αρκετή φέτα, 4 κριμ κράκερ, 1,5 γλυκάκι χεριού, 1 κουλουράκι!

Δεν πτοούμε όμως, συνεχίζω σήμερα σανα μην έγινε τίποτε!

Μόνο που σήμερα με κόβω να τρώω πιτόγυρα το μεσημέρι, χθες και προχθες το βράδυ με τσάκισε ο σύζηγος που τα έτρωγε, κι γω μόνο 2 καλαμάκια :cool:

Μόνο που σήμερα με κόβω να τρώω πιτόγυρα το μεσημέρι, χθες και προχθες το βράδυ με τσάκισε ο σύζηγος που τα έτρωγε, κι γω μόνο 2 καλαμάκια :cool:

Αυτή την αμαρτία την έκανα κι εγώ χτες το βράδυ. Κι όλο το σ/κ έξω και η δίαιτα στην άκρη... μόνο να μην πήρα εύχομαι, θα ζυγιστώ και θα σας πω το μεσημέρι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...