Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

εγω παλι τα 75 δεν το εχω δει ποτε στην ζυγαρια!!η αν το εχω δει μαλλον δεν το θυμαμαι,μαλλον ημουνα μικρη!!!!dimmi εγω κανω την διαιατα της skybeam που ειναι στις πιο πισω σελιδες.οχι ακριβως βεβαια αλλα βολευει γιατι τρως αυτο που μαγειρευεις δεν χρειαζεται να μαγειρευεις ξεχωριστα για σενα!!αννα1979 μια χαρα αφου ειστε και οι δυο καλα!!το κακο το ματι ηταν που λενε....εγω σημερα θα παω στην γιαγια του αντρα μου να φαω..να δω τι θα φαω ακριβως γιατι ολα θα ειναι πολυ παχυντικα αλλα θα προσπαθησω να συγκρατηθω(δεν το υποσχομαι αλλα...)φιλια σε ολες!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Κάποια άλλη με ατμομάγειρα και ιδέες τί να βάζω πάνω στα κρεατικά να μη δείχνουν τόσο ωμά μετά? Κορίτσια τί δίαιτα κάνετε εσείς?

Να σερβιρεις τα ατμοβρασμενα γευματα σου με γαρνιτουρες πχ τριμενο καροτακι, ψιλοκομμενο μαιντανο, ριγανιτσα, κλπ δηλαδη αναλογα με το χρωμα του φαγητου, βαλε κατι εντονα διαφορετικο πανω του ωστε να "χορτασει" το ματι.

Καπου διαβασα το εξης και το βαζω για να γελασουμε. :

<<Εγω κανω 3 διαιτες. Με τη 1 δεν μπορω να χορτασω!!!!>>

Κι εγω δεν ακολουθω συγκεκριμενη διαιτα. Τρωω οτι μαγειρευω για την οικογενεια αλλα δεν τρωω το ιδιο φαγητο 2 μερες συνεχομενες, προσεχω τους συνδυασμους, κανω 5 γευματα ημερησιως, παντα με σαλατα, τρωω ελαφρια το βραδυ, πιων πολυυυυυυυυυυυυυνερο, δεν πινω αλκοολ και αναψυκτικα, καφεδες εναν την ημερα και οχι παντα, το γλυκο ειναι η αδυναμια μου γι αυτο αποφευγω να κανω ή να αγοραζω γλυκα στο σπιτι, τρωω φρουτα και σνακ.

Εδω και 1-1,5 μηνα που αρχισα εντατικα το περπατημα, εχασα ηδη 3 κιλα. Το σωμα μου ξανασφιξε και ειμαι αισιοδοξη για τα υπολοιπα 16. Προσπαθω να θυμαμαι οτι εχω αγορασει απο περισυ 2 τζινς σε μικροτερο νουμερο απο αυτο που φοραω και ΘΕΛΩ πολυ να μπω και να τα χαρω.

sorry παιδια βοηθηστε με σας παρακαλώ δεν μπορώ να μπω σε ένα φορουμ που μπαίνω εδώ κ καιρό ,ξέχασα τον κωδικό μου μου ήρθε νέος τον τσεκαρω κάνω αντιγραφή μπενω στη διεύθυνση κάνω επικόλληση αλλά τίποτα,ευχαριστώ με σώνετε

Τι ναι παλι τουτο??????? Τα καταφερες κοπελια?????

εγω παλι τα 75 δεν το εχω δει ποτε στην ζυγαρια!!η αν το εχω δει μαλλον δεν το θυμαμαι,μαλλον ημουνα μικρη!!!!dimmi εγω κανω την διαιατα της skybeam που ειναι στις πιο πισω σελιδες.οχι ακριβως βεβαια αλλα βολευει γιατι τρως αυτο που μαγειρευεις δεν χρειαζεται να μαγειρευεις ξεχωριστα για σενα!!αννα1979 μια χαρα αφου ειστε και οι δυο καλα!!το κακο το ματι ηταν που λενε....εγω σημερα θα παω στην γιαγια του αντρα μου να φαω..να δω τι θα φαω ακριβως γιατι ολα θα ειναι πολυ παχυντικα αλλα θα προσπαθησω να συγκρατηθω(δεν το υποσχομαι αλλα...)φιλια σε ολες!!

Λυση: τρως ελαφρα και υγιεινα (ελεγχομενα) πριν φυγεις απο το σπιτι και οταν πας στη γιαγια..... δεν πεινας αρα δεν πεφτεις με λαιμαργια σε οτι βρεις. Τσιμπας λιγη σαλατα, λιγο ...ΛΙΓΟ λεμε.... φαγακι και ουτε γατα ουτε ζημια. Και φυσικα εχεις μονιμως ενα ποτηρι με νερο διπλα σου, για τις στιγμες ....αμηχανιας, ωστε να φαινεσαι οτι συμμετεχεις ........ μην σε πουν και ακαταδεκτη!!!!! Και ...... ασε λιγο χωρο για ενα μικρο κομματι γλυκου. Ε, δεν πας και καθε μερα στη ...γιαγια!!!!!

Ποια τρακαρε ρε παιδια???Ολα καλα?????

Να πω κατι. Αν εχετε δυσκοιλιοτητα φροντιστε να κανετε κατι γιατι δρα ανασταλτικα στην απωλεια κιλων. Τι μπορειτε να κανετε???? Να τρωτε φρουτα και λαχανικα καθημερινα και να κινεισθε. Το εντερακι για να λειτουργει σωστα θελει κινηση. Ενα εντερο που δεν "αδειαζει" δημιουργει προβληματα απο τις τοξινες που στρογκυλοκαθονται σε αυτο για πολλες μερες. Και μη ξεχνατε........ να κανετε καμια προληπτικη εξεταση ...... απο αυτες που σωζουν!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

καλημέρα κοριτσια έγω αυτή την εβδομαδα όχι μονο δεν εχασα, αλλα πήρα κιολας Λογικό αφού εκανα πολλες και μεγαλες ατασθαλίες. Ουφ δεν θα απογοητευτώ.

Μάλλον θέλω κάποιον να μου κοβει το χερι οταν το απλώνω να φαω. Αυτοέλεγχος και αυτοσυγκρατιση στο φαγητό δεν είναι από τα φόρτε μου. 2 ενβομαδες προσεχω 1 δεν προσεχω

Το καλο είναι ότι ξεκίνησα διστακτικά γυμναστηρίο.

Υποσχομαι την επομενη εβδομαδα να τα παω καλύτερα

για οποιαδήποτε αλλαγή στη λίστα να μου στέλνετε pm

Καλησπερα! :D

Εχω να μπω παααααρα πολυ καιρο, αλλα σας παρακολουθούσα αρκετα συχνα. Ειχα αρκετο τρεξιμο γενικοτερα και η αληθεια ειναι οτι τα πισωγυρίσματα ως προς την διατροφή μου με ειχαν κανει να απογοητεύομαι αρα δεν ειχα και τίποτα σημαντικο να πω..... (κακως-το ξερω)

Το αποτελεσμα τωρα είναι οτι βρίσκομαι στα 76 κιλα. Καλα ειναι αν

και μπορω να πω οτι θα επρεπε να ειχα χασει πιο πολλα...:(

Τελος παντων, συνεχίζω ακαθεκτη. Το παλευω τουλαχιστον. :rolleyes:

΄

Να καλωσορισω τα νεα κοριτσια και να τους ευχηθω καλη δύναμη.

Peristeraki, μην απογοητευεσαι- να πεισμωσεις και θα τα καταφερεις και εσυ! ;)

Dimmi, να σου ζήσει το μωρακι σου.:D

Φιλια σε όλες!

Να δεις που θα τα χάσεις,κι ακόμα περισσότερα!!

εσύ θα τα χάσεις κούκλα μου που είναι της κύησης, εμένα είναι θρονιασμένα χρόνια, γιαυτό σου λέω καλά 80 κι αν...ας πάω 90 πρώτα και βλέπω!

Σήμερα αρχισα, αύριο ζύγισμα γιατί το ξέχασα :shock:

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

ελενα μην απογοητεύεσαι! Ξαναρχίζεις δεν τρέχει κάτι!

ευχαριστώ για τις ευχές!

Ματρι άρχισες γυμναστήριο...σούπερ! Βοηθά τρελά τις καύσεις!

Μαμη σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, ξέρεις επειδή ως τώρα έτρωγα από τη μαμά μου, αλλά και τον τελευταίο μήνα της κύησης,

βαριέμαι να μαγειρευω και πετάω και τα λαχανικά στον ατμομάγειρα!

Πρέπει να τρώω σαλατικά και αφού δεν τα κόβω τα...βράζω :-P Πχ να τρίψω καρότα δεν έπαιζε αλλά τα έβαλα στον ατμό και ήταν μούρλια!

Τον άντρα μου τον στέλνω αυτή τη βδομάδα με τον ατμομάγειρα στην μαμά του να τρώει :P

Ετσι δεν εχω φαγητά σπίτι, μεγάλο πράγμα!

Το ποσο μου τη σπαει οταν γραφω κατι και οταν παω να το στειλω, με πεταει εκτος και μετα πφφφφφφ!!! χανεται η απαντηση μου !!!!!! :cry::(:(

Και ειχα γραψει αρκετα.....γμτ!!! :shock::cry::cry::cry::?:?:?:?:-?:?

Εν συντομεια θα ξαναγραψω αυτα που ηθελα να σας πω.

Dimmi, το καροτο να το προτιμας ΩΜΟ!!!! Θα σου εξηγησω αλλη φορα το λογο.

Και μπορει να γινω βαρετη αλλα δε θα παψω να σας λεω οτι αν θελετε να χασετε κιλα, δεν αρκει μονο να προσεχετε τι και ποσο τρωτε αλλα να κουνηθειτε. Διατροφη και ασκηση!!!!!

Καλο ξημερωμα. Ναεχετε μια ομορφη Κυριακη.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Το ποσο μου τη σπαει οταν γραφω κατι και οταν παω να το στειλω, με πεταει εκτος και μετα πφφφφφφ!!! χανεται η απαντηση μου !!!!!! :cry::(:(

Και ειχα γραψει αρκετα.....γμτ!!! :shock::cry::cry::cry::?:?:?:?:-?:?

Εν συντομεια θα ξαναγραψω αυτα που ηθελα να σας πω.

Dimmi, το καροτο να το προτιμας ΩΜΟ!!!! Θα σου εξηγησω αλλη φορα το λογο.

Και μπορει να γινω βαρετη αλλα δε θα παψω να σας λεω οτι αν θελετε να χασετε κιλα, δεν αρκει μονο να προσεχετε τι και ποσο τρωτε αλλα να κουνηθειτε. Διατροφη και ασκηση!!!!!

Καλο ξημερωμα. Ναεχετε μια ομορφη Κυριακη.

τα ξέρω τα ξέρα καλή μου...αν ήξερες πόσα ξέρω για δίαιτες και δεν τα εφαρμόζω χιχιιχ ειδικά δίαιτα με γλυκαιμικό δείκτη έκανα πολλούς μήνες!

Εχω πολύ καλά νέα!! Δεν άντεξα και ζυγίστηκα βραδυάτικο.

Με τις αντλήσεις είχα χάσει 8 κιλά τρώγοντας πολύ! Και όλο γλυκά, καθόλου σαλάτες, λόγω απωθημένων από το διαβήτη κύησης!

Ομως με το που έκοψα τις αντλήσεις κόλλησα στα 97 κιλά, τα οποία με τη χάλια διατροφή ανέβαιναν αντί να πέφτουν! Κάποια στιγμή είδα πάλι 100 κιλά και αγχώθηκα. Ετσι μαζευτηκα!

Ευτυχώς ήταν υγρά μάλλον,

2 μέρες ουσιαστικά μαζευτηκα και απόψε η ζυγαριά με δείχνει και πάλι 97! Αρα το πρωί έχω να περιμένω κάτι σε 96 να ανασάνω :P:p

Η κοιλιά άρχισε να μαζευει και βλέπω πια και την τομή της καισαρικής, με λίγο ρούφηγμα της κοιλιάς ;):D

Εσείς πως πάτε?

Θα με βάλετε κι εμένα στη λίστα?

Αρχικό βάρος 105 κιλά, τώρα είμαι 97 και ο στόχος είναι τα 83. Αμα χάσω τα 22 βλέπω μετά ουφ μεγάλα νούμερα...

Είμαι 1.63 (για τη λίστα)

Kαλημέρα κούκλες!

Κι εγώ δεν τά πήγα καλά τη βδομάδα που πέρασε γιατί τρεις μέρες σερί τρώγαμε και πίναμε έξω... Δεν πειράζει, από σήμερα μαζεύομαι πάλι και τις επιπτώσεις θα τις δω στο αυριανό ζύγισμα.

Dimmi κι εσύ στη λίστα! Matri το κάνω εγώ, δεν πειράζει, ε?:)

Μέλη:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 59,2 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 63,3 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 57 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 148,8 στόχος 82

:cool: manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος ??? στόχος 80

10) Dimmi ετών (για πες!) ύψος 1,63 αρχικό βάρος 105 (00/0/12) τωρινό βάρος 97 στόχος 83

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες τις γοργονες!! Μετά απο κάποιες μέρες καταφερα να ξαναμπω.. Ας είναι καλα η μπεμπιτσα μου που είναι κολλημενη πάνω μου.

Διατροφικα δεν τα πηγα και ασχημα αυτες τις μέρες....μλεχρι τι σουρουπο... μπουχαχα!!! δεν ξέρω τι με πιανει και το βραδυ θέλω να φαω τον κοσμο ολο.

Τουλαχιστον ασκήθηκα αυτές τις μέρες με κάτι μαραθώνιες βόλτες με το καρότσι για να κοιμηθει η μικρη...μιλάμε για χιλιομετρα οχι αστεια χαχαχα!

Λεω να ζυγιστώ αύριο να δω που βρίσκομαι και μετά πάλι την Παρασκευη.

Παω πίσω μερικες σελιδες να σας διαβασω και επιστρεφω!

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

lost πόσο είστε εσείς? Να σου ζήσει και συγχαρητήρια που τα καταφέρατε με το θηλασμό! Καλά κουράγια! Εμένα με έσωσαν οι αντλήσεις και έχασα τα κιλα΄της κύησης, τώρα σκούρα τα βλέπω τα πράγματα που έκοψα το γάλα και αρχίζω δίαιτα! Ο,τι έφαγα έφαγα :tongue: έφαγα πολύ και καλά η αλήθεια είναι!!!!

Εσύ παιδί μου δεν κάνει να είσαι σε δίαιτα, να τρως ισορροπημένα που θηλάζεις!

Να ρωτήσω, πως είδατε αυτά που έγραψε η Γεωργια μαμη?

Και κάτι άλλο, πως αλλάζω τα κιλά στο τικερ? Υπαρχουν τικερ που να αλλάζεις τα κιλά χωρίς να πρέπει να τα ξαναφτιαχνεις κάθε φορά από την άρχη?

dimmi στις 29 θα είμαστε 2 μηνών ακριβως!! να χαίρεσαι το μωράκι σου :)

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Δεν κανει τιποτα καλη μου!!!! Χαρα μου!!!!Μηπως να ξεκινησεις και την αναγνωση καποιου λογοτεχνικου βιβλιου, την ωρα του θηλασμου????????? Πλακα κανω. Επειδη κι εγω εχω θηλασει....πριν χροοοοοοονια, σε συμβουλευω να μην κανεις τιποτα αλλο την ωρα του θηλασμου και να απολαμβανεις μαζι με το μωρακι σου το υπεροχο γευμα (σαν να ηταν τελετουργικο γευμα για δυο). Μοναδικες στιγμες και ανεπαναληπτες. Και αμεσως μετα θα πιανεις δουλεια : εξαγωγη του υπολοιπου γαλακτος και βουρ για ασκηση. Μονο ετσι θα φυγουν καποια κιλακια.

Οσο για τη λιστα........... παει πακετο με τις γοργονες. Ευτυχως υπαρχει παντα ενα προθυμο μελος για να την ενημερωνει. Μπραβο Matri!!!!!

γεωργία εννοείται ότι το γεύμα είναι τελετουργικο γεύμα για δυο...απλα μετα το τελετουργικο γεύμα ξεκιναει εναν...τελετουργικο υπνο πανω μου και μπορει να μείνει στην ίδια θεση ...ακομα και για δύο ώρες..μολις τη βαλα στο κρεβατι ξυπνει γμτ!! .και τωρα πανω μου κοιμαται και γραφω με το ενα χερι....

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

μια χαρα ειμαι Χριστινακι...ουτε γραντζουνια. Να εισαι καλα. Ευτυχως κ αυτος ειναι καλα, ο οποιος αν δε φορουσε κρανος ετσι που εσκασε στο τζαμι μου με το κεφαλι, δεν ξερω πού θα βρισκοταν τωρα...Αγιο ειχε κ αυτος κ γω που θα ετρεχα κ δε θα εφτανα αν παθαινε κατι ειχα δεν ειχα δικιο...οι λαμαρινες ουτε που με νοιαζουν ειλικρινα, αυτα φτιαχνουν...

αννα ευτυχως που δεν επαθες τπτ!!!

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

ελενα μην απογοητεύεσαι! Ξαναρχίζεις δεν τρέχει κάτι!

ευχαριστώ για τις ευχές!

Ματρι άρχισες γυμναστήριο...σούπερ! Βοηθά τρελά τις καύσεις!

Μαμη σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές, ξέρεις επειδή ως τώρα έτρωγα από τη μαμά μου, αλλά και τον τελευταίο μήνα της κύησης,

βαριέμαι να μαγειρευω και πετάω και τα λαχανικά στον ατμομάγειρα!

Πρέπει να τρώω σαλατικά και αφού δεν τα κόβω τα...βράζω :-P Πχ να τρίψω καρότα δεν έπαιζε αλλά τα έβαλα στον ατμό και ήταν μούρλια!

Τον άντρα μου τον στέλνω αυτή τη βδομάδα με τον ατμομάγειρα στην μαμά του να τρώει :P

Ετσι δεν εχω φαγητά σπίτι, μεγάλο πράγμα!

dimmi πες καμια συνταγη για ατμομαγειρα που να μην ειναι ανοστια :D

έχω και εγω εναν τριπατο τρομαρα μου...καιρος να τον χρησιμοποιησω

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...