Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

manini αα εγω ειμαι η δευτερη πιο χοντρη!!! Μην μου παιρνεις τη θεση:tongue:

Καλέ εσείς δεν παίζεστε!!!Που μετράτε ποια τα έχει περισσότερα...

Τα κιλά,εννοώ:tongue::tongue:

Είμαι κι εγώ μέσα στις πρώτες!!!

dimmi να σου ζήσει το μωράκι!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλέ εσείς δεν παίζεστε!!!Που μετράτε ποια τα έχει περισσότερα...

Τα κιλά,εννοώ:tongue::tongue:

Είμαι κι εγώ μέσα στις πρώτες!!!

Καλε εννοειται!!!

Τοσο κοπο εκανα να χτισω αυτο το κορμι και να μου παρουν τη θεση:tongue::tongue::tongue:

XzAXp3.png

Καλε εννοειται!!!

Τοσο κοπο εκανα να χτισω αυτο το κορμι και να μου παρουν τη θεση:tongue::tongue::tongue:

:P:p:p:p:p:p:p:p:tongue::tongue::tongue:

Να πάει τόσος κόπος χαμένος;Χιχιχιχιχι

Πρέπει να συμμαζευτώ,να το ράψω με σακοράφα!

Το στόμα μου ντε!

Εχω πάει πολύ πίσω στη δίαιτα,χαζολογάω ένα μήνα!!

Καλημεραααα

manini αα εγω ειμαι η δευτερη πιο χοντρη!!! Μην μου παιρνεις τη θεση:tongue:

Λοιπον σημερα αν και αδιαθετη δεν κρατηθηκα και ζυγιστηκα. Και εδειξε 88,3!!!! Πολυ το χαρηκα!!!

Οσο για τα γεμιστα πράγματι ειναι μικρη η ποσοτητα αλλα τι να κανουμε!!! Κι εγω ακομα τα ονειρευομαι!!!

Ωχ, δίκιο έχεις! Ας ξεκινήσουμε αγώνα για την... τελευταία θέση!!!

Μπράβο σου που έχασες. Κι εγώ ζυγίστηκα τελικά, παραμένω στο -1,6 με καθυστέρηση 4 ημερών! Ελπίζω κάποια στιγμή να ξεφουσκώσω! Σήμερα ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα, αλλά ομολογώ πως σήμερα πεινάω λίγο... θα το παλέψω όμως! Καλή συνέχεια λοιπόν!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!! ωραια η λιστα, ευχαριστουμε matri!!!!! Λοιπον χθες τελικα το εβαλα το τζινακι, ενταξει μια χαρα ειναι τελικα, με το περπετημα ανοιξε λιγακι. ειναι στενο βεβαια αλλα αναπνεω...δεν το πολυχαρηκα ομως το μικροσκοπικο μου τζινακι καθως γυρνωντας απο το βαθμολογικο επεσε ενας βλακας με μια μηχανη πανω μου κ μου εκανε το αυτοκινητο καλοκαιρινο!!!!! η τρομαρα μου δεν περιγραφεται...αφηστε που συνεχεια σκεφτομουν μετα τι θα γινοταν αν ειχα μεσα τη μικρη που ειμαστε συνεχεια μαζι με το αυτοκινητο...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

παναγια μου anna1979....ελπιζω να εισαι μια χαρα χωρις ουτε μια μικρη γρατσουνιτσα και οι λαμαρινες φτιαχνονται...και ελπιζω να ειναι καλα και αυτος που ηταν στην μηχανη...

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

ααχχ καλλιοπακι πολυ με εκανες και γελλασα....νασαι καλα!!!georgiamami ξερω οτι κανω λαθος που δεν τρωω πρωινο αλλα μου ειναι πολυ δυσκολο....οσο για τις καυσεις κατα τις βραδυνες ωρες...καλα κρατουν!!χαχαχα!!!lost μου και εγω θα παρω το θαρρος να σου πω οτι εσυ δεν πρεπει να κανεις διαιτα γιατι θηλαζεις...θα τα χασεις μετα τον θηλασμο βρε!!ελμ1 μπραβο σου για το κιλακι που εχασες!!!μανινι καθυστερηση βλεπω?εχουμε κανενα ευχαριστο μηπως?????ματρι ευχαριστουμε για την λιστα!!μαρεσει που μαλωνετε για την δευτερη θεση....εγω που ειμαι στην πρωτη θεση και με διαφορα τι να πω???δε θα πω τιποτα....και γενικα καλα θα κανω να κρατησω το στομα μου κλειστο εως και σφραγισμενο!!!dimmi καλως μας ηρθες!!!αντε καλη αρχη κοριτσι μου και να σου ζησει το μωρακι!!!αχ κοριτσια εσεις εχετε και περιοδο και καπως ξεφουσκωνετε,..εγω δεν εχω δυστυχως(πολυικιστικες) και δεν θελω να παρω χαπια ακομα για να μου ερθει,αν και δεν θα τα γλυτωσω....φιλια σε ολα τα κοριτσια!!βλεπω μαζευεστε βραδυνες ωρες αλλα εγω δεν μπορω να μπω γιατι κοιμιζω και μετα μαγειρευω.καθαριζω και κοιμαμαι!!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

χαχαχαχα οι τελιτσες δε σημαινουν κατι!!δεν ξερω πως τις εγραψα και δεν ξερω και να τις σβηνω!!!!!

Διαφημίσεις

παναγια μου anna1979....ελπιζω να εισαι μια χαρα χωρις ουτε μια μικρη γρατσουνιτσα και οι λαμαρινες φτιαχνονται...και ελπιζω να ειναι καλα και αυτος που ηταν στην μηχανη...

μια χαρα ειμαι Χριστινακι...ουτε γραντζουνια. Να εισαι καλα. Ευτυχως κ αυτος ειναι καλα, ο οποιος αν δε φορουσε κρανος ετσι που εσκασε στο τζαμι μου με το κεφαλι, δεν ξερω πού θα βρισκοταν τωρα...Αγιο ειχε κ αυτος κ γω που θα ετρεχα κ δε θα εφτανα αν παθαινε κατι ειχα δεν ειχα δικιο...οι λαμαρινες ουτε που με νοιαζουν ειλικρινα, αυτα φτιαχνουν...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Βρε καλο μου, τι ΔΕΝ βλεπεις????? Εδω, οι admins σε λιγο θα μου κανουν παρατηρηση για καταχρηση χωρου με τοσες επανωτες αναρτησεις που εβαλα.

Σοβαρα τωρα, δεν βλεπεις τις γοργονοσυμβουλες????

αααααα τώρα το έπιασα, νομιζα συγκεκριμένα ποστ ότι κοιτούσατε και δεν ήξερα πως θα τα βρώ! Ναι της είδα χθες της γοργονοσμβουλές!!! Θεικές!

Λοιπόν δεν πήγα στο διαιτολόγο, δεν πρόλαβα με τις βόλτες...

Συνάντησα μια καλή φίλη και μου είπε μια δίαιτα, κι επειδή έχω διαβάσει άπειρες δίαιτες και τα έχω βαρεθεί όλα, αποφάσισα να κάνω αυτή!

Μου φάνηκε ισορροπημένη και κυρίως θέλω να τη κάνω για να έχω κίνητρο την φίλη. Το κακό είναι ότι δε ζυγίζεται εκείνη!

Αύριο θα ζυγιστώ να με βάλετε στη λίστα σας παρακαλώ! :-P

Θα σας γράψω και αύριο τί έφαγα να πάρετε μια ιδέα!

Θα γεμίσω το ψυγείο σαλατικά, που μετά την εγγυμοσύνη και το διαβήτη δεν ήθελα να τα ξαναδώ και θα ξεθάψω τον ατμομάγειρα που χρησιμοποιούσα όταν γυμναζόμουν!

Το μότο μου θα είναι "όλα στον ατμό" χαχαχαχ και θα κόψω τα ταπεράκια από μαμα-πεθερά γιατί τρώω πολύ και χωρίς σαλάτα :|

Γλυκά + ζάχαρη δεν θα τρώω, σε φάση τρέλας λίγο γλυκό κουταλιού σαν παρασπονδία.

Η δίαιτα της κοπέλας έχει μόνο ψητά βραστά αλλά θα τρώω και λαδερό και γεμιστά ή μακαρονάδα που και που. Ο 1ος μου στόχος είναι να μαγειρεύω εγώ για μένα ώστε να νιώθω ότι κάνω δίαιτα και να μη ξεφεύγω!

Κάποια άλλη με ατμομάγειρα και ιδέες τί να βάζω πάνω στα κρεατικά να μη δείχνουν τόσο ωμά μετά? :confused::confused:

Elm μπράβο που έχασες!!!! Καλή συνέχεια!

Περιστεράκι σε ευχαριστώ!

Πωπω Anna τί τρομάρα θα πήρες!

Χριστινάκι σε ευχαριστώ πολύ!

Κορίτσια τί δίαιτα κάνετε εσείς?

-7.5 κιλά :D

Εγώ 1.68 με 1.70 (εξαρτάται ποιος μετράει) και προς το παρόν 86 κιλά!!:shock:

Αν έχεις και μυώδες σώμα,στα 70 θα σαι μια χαρά ε?

στα 75 μου αρέσω πολύ πολύ, αλλά επειδή απέχω πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ακόμη και για χρόνια δεν έχω δεί αυτό το νούμερο, θα έχω στόχο τα 85, μετά τα 80 και βλέπουμε ντε! χαχαχαχ Δεκάδα δεκάδα :tongue:

-7.5 κιλά :D

sorry παιδια βοηθηστε με σας παρακαλώ δεν μπορώ να μπω σε ένα φορουμ που μπαίνω εδώ κ καιρό ,ξέχασα τον κωδικό μου μου ήρθε νέος τον τσεκαρω κάνω αντιγραφή μπενω στη διεύθυνση κάνω επικόλληση αλλά τίποτα,ευχαριστώ με σώνετε

στα 75 μου αρέσω πολύ πολύ, αλλά επειδή απέχω πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ακόμη και για χρόνια δεν έχω δεί αυτό το νούμερο, θα έχω στόχο τα 85, μετά τα 80 και βλέπουμε ντε! χαχαχαχ Δεκάδα δεκάδα :tongue:

Να δεις που θα τα χάσεις,κι ακόμα περισσότερα!!

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...