Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Matri, ευχαριστούμε!:D

matri, θα σε ευχαριστήσω διπλά... και για τη λίστα και γιατί με έβαλες στη θέση 8, που τον θεωρώ τυχερό αριθμό...

παρατήρησα πως είμαι η δεύτερη πιο κοντή και η δεύτερη πιο χοντρή!!! χαχαχα

για να δούμε τι θα καταφέρουμε παρέα! Κανονικά αύριο έχω ζύγισμα, αλλά επειδή έχω 3 μέρες καθυστέρηση, δεν ξέρω αν θα το ρισκάρω (δε θέλω να απογοητευτώ...) Αναλόγως πως θα νιώθω το πρωί. γιατί προς το παρόν νιώθω μόνο πρησμένη!

Εφτιαξα τη νεα λιστα

1) ο λαος απαιτει και την georgiamami

Ευχαριστω πολυ......δε φευγω λεμε....καπου εδω γυρω θα τριγυρνω κι εγω ...εφου εχω ακομη αρκετα κιλα να χασω!!!

2) to 8 μοτ βγαινει το χαμογελο.

Για να βγαινει χαμογελο ή οποιοδηποτε αλλο συμβολο (γιατι το ιδιο θα συμβει και στο 28 και στο 38 κ.ο.κ.) θα αφηνεις κενο μετα τον αριθμο και μετα θα βαζεις το συμβολο της παρενθεσης.

3) εσβησα την ταινια γιατι δεν υπαρχει πια

Τι εννοεις "δεν υπαρχει"???

4 ) ερωτηση προς georgiamami . Τα Νο των αναρτησεων ειναι ΟΚ ??? τhanks γιατι τα έψαχνα.

Εκει που λεει : Θα τα βρείτε στις αναρτήσεις: απο Νο ....... σβησε αυτα που γραφει και βαλε τα εξης: απο Νο 21671 ως 21688. & (σελ 542 & 543 για οσες εχουν 40αρι αναρτησεων σε καθε σελιδα.Για τις υπολοιπες δεν ξερω).

Να κρατας παντα σημειωμενο καπου αυτο το στοιχειο και καθε φορα που θα παραθετουμε ενα χρησιμο ποστ με συμβουλες να συμπληρωνεις τον α/α της αναρτησης. Να δειτε που στο τελος θα εκδοσουμε και βιβλιο χαχαχαχχαχαχαχαχαχα)

Αυτο το κανουμε για να ...μην ψαχνουμε πολυ!!!!!

5) θα προσπαθω την ενημερωνω ( 1 με 2 φορες το μηνα πισευετε είναι ΟΚ ??).

Αναλογα την κινηση!!! Αν υπαρχει συνοστισμος μαλλον θα χρειαστει να το κανεις συντομοτερα και το αντιστροφο.

6) αν εχω κάπου λάθος πεστε να διορθώσω

Κοριτσια αξιζει να τα διαβασουμε

Κοριτσια, σεν σας εγγυωμαι οτι θα χασετε κιλα, αυτο εξαρταται απο το ποσο μπορει να πειθαρχησει η καθεμια σας και ποσο χρονο θελει και μπορει να διαθεσει στον εαυτο της. Σας εγγυωμαι ομως πως θα περασετε πολυ ομορφα μεσα στην παρεα αυτη, θα μαθετε πολλα πραγματα και αν ειστε υπακουες ..... θα μοιραστειτε μαζι μας την ικανοποιηση που απορρεει απο την επιτευξη του στοχου σας.

Εγω ειμαι πολυ κερδισμενη απο αυτο και ευγνωμονω παντα τις γοργονες που με διδαξαν τι εστι ΖΩΗ!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Εχω δωσει απαντησεις σε καθε ερωτηση στο παραπανω ποστ αλλα η μορφοποιηση δε μου κανει τη χαρη να εμφανιζεται. Αυτος ειναι και ο λογος που σταματησα να αναδημοσιευω την λιστα.

Μπορει καποιος admin να μου πει πως θα διορθωσω αυτο το προβλημα????

Θελω να μπορω να βαζω ..ΧΡΩΜΑ και γραμματοσειρες κλπ μορφοποιησεις. Αλλωστε η ζωη ειναι γεματη απο χρωματα και εναλλαγες!!! Γιατι μου τα στερει το φορουμ??????

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια! Αύριο θα με βάλετε κι εμένα στη λίστα? Πάω στο διαιτολόγο για ζύγισμα και διατροφή! Επίτέλους το πήρα απόφαση!

Είχα πεί πρίν μέρες ότι αρχίζω αλλά δεν άρχισα κορίτσια δίαιτα, έψαχνα βιβλία με δίαιτες και τίποτε δε μου έκανε κλικ! Βλακείες όλα, το μυστικό το ξέρω αλλά δεν το κάνω.

Χθες τσαντίστηκα πολύ γιατί φοράω ακόμη ελαστικά παντελόνια αθλητικού τύπου που φορούσα πρίν & κατά τη διάρκεια της εγγυμοσύνης. Κι αυτό γιατί δεν έχω ρούχα καλοκαιρινά στο μέγεθος μου, τα είχα ψωνίσει όλα 2 χρόνια πρίν που ήμουν δυο δεκάδες κιλά κάτω!

Η ψυχολογία μου δεν είναι καλή που δεν έχω ρούχα, να χάσω τόσα κιλά σε λίγο καιρό δεν παίζει, οπότε αποφάσισα απλά να αρχίσω δίαιτα και στην πορεία ψωνίζω ρούχα!

Θα δείξει λοιπόν!

Προς το παρόν θα βάζω το αθλητικό και θα περπατώ με ή χωρίς το μωρό να βοηθήσω την κατάσταση!

Στα κιλά είμαι ίδια στάσιμη, έχασα της εγγυμοσύνης και κόλλησα!:cry: Και η κοιλούμπα απέναντι! Θα πάει μέσα ποτέ?

ααα και ότι θέλετε από δίαιτες σε βιβλία τις έχω όλες! Κυρίως τις διάσημες, αλλά όλα είναι χαζά, τρώμε λίγοτερο από όσο καίμε και χάνουμε, αυτό πιστεύω είναι το πιο απλό!

-7.5 κιλά :D

Διαφημίσεις

Ουφφφ!! Κοίμισα το μπεμπακι μου επιτέλους και μπόρεσα να μπω στο φορουμ :)

geogiamami ευχαριστούμε για τα φανταστικά ποστ που ανέβασες! Βρήκα τι θα διαβάζω στον επόμενο μαραθώνιο θηλασμό. Απο μια γρηγορη ματιά που έριξα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα!

matri ευχαριστούμε για τη λίστα!

Lost εγώ θηλάζω, αλλά εμείς μεγαλώσαμε, μπήκαμε στις στέρεες κι έχουμε μόνο πρωί, βράδυ, πολύ βράδυ θηλασμούς. Η ταπεινή μου άποψη είναι ότι η προτεινόμενη διατροφή όσον αφορά τις ποσότητες δεν σε καλύπτει σε αυτή τη φάση. Θα πρέπει να προσθέσεις γραμμάρια ή περί τις 300 θερμίδες, γιατί σε θέλουμε και αδύνατη αλλά και ακμαία!

Για τις βραδινές λιγούρες προτείνω λίγο γάλα να πίνεις και χορταίνει και καλό κάνει (αρκεί να μη δυσκολεύουν το μωράκι σου τα πολλά γαλακτοκομικά).

Η αλήθεια είναι ότι αν και ξεκίνησα τη διατροφή της skybeam την κάνω λίγο πιο χαλαρα :) ακριβώς επειδή θηλάζω. Δλδ τρώω λίιιγο μεγαλύτερες μερίδες και κανένα φρουτάκι παραπάνω. Τώρα αν δω στο επόμενο ζύγισμα ότι έχω κάνει μια τρύπα στο νερο....πάλι... ε θα γίνω πιο αυστηρή.

Το γαλατάκι το δοκίμασα (μισό ποτήρι εχθές το βράδυ) και πραγματικά κάνει δουλειά!! Ευχαριστώ kalliopaki για τη συμβουλή :D

dimmi τα μωράκια μας έχουν πολύ μικρή διαφορά! Να το χαίρεσαι το μωράκι σου και καλή αρχή στη δίαιτα :)

Dmlbp3.png

2CJNp3.pngYC6ip3.png

lost πόσο είστε εσείς? Να σου ζήσει και συγχαρητήρια που τα καταφέρατε με το θηλασμό! Καλά κουράγια! Εμένα με έσωσαν οι αντλήσεις και έχασα τα κιλα΄της κύησης, τώρα σκούρα τα βλέπω τα πράγματα που έκοψα το γάλα και αρχίζω δίαιτα! Ο,τι έφαγα έφαγα :tongue: έφαγα πολύ και καλά η αλήθεια είναι!!!!

Εσύ παιδί μου δεν κάνει να είσαι σε δίαιτα, να τρως ισορροπημένα που θηλάζεις!

Να ρωτήσω, πως είδατε αυτά που έγραψε η Γεωργια μαμη?

Και κάτι άλλο, πως αλλάζω τα κιλά στο τικερ? Υπαρχουν τικερ που να αλλάζεις τα κιλά χωρίς να πρέπει να τα ξαναφτιαχνεις κάθε φορά από την άρχη?

Ντίμι περίμενέ με,26 έχω να χάσω!!!

κι γω τόσα έχω, 96-26 παω στο ιδανικό μου βάρος, που ποτέ δεν είχα τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι, οπότε βάζω σαν στόχο τα 80-83 κιλα που τα έχω! χαχαχαχχαχα

κι γω τόσα έχω, 96-26 παω στο ιδανικό μου βάρος, που ποτέ δεν είχα τα τελευταία χρόνια που θυμάμαι, οπότε βάζω σαν στόχο τα 80-83 κιλα που τα έχω! χαχαχαχχαχα

Ε τι ύψος έχεις ρε??

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Διαφημίσεις

1.63 χωρίς τακούνια :tongue: έχω μυώδες σώμα, δε μου φαίνονται όλα τα κιλά ευτυχώς!

Εγώ 1.68 με 1.70 (εξαρτάται ποιος μετράει) και προς το παρόν 86 κιλά!!:shock:

Αν έχεις και μυώδες σώμα,στα 70 θα σαι μια χαρά ε?

y5yep3.png

Αγαπώ όλο τον κόσμο γιατί ζεις κι εσύ μαζί..σ'αγαπώ κουκλίτσα μου!!!

Να ρωτήσω, πως είδατε αυτά που έγραψε η Γεωργια μαμη?

Βρε καλο μου, τι ΔΕΝ βλεπεις????? Εδω, οι admins σε λιγο θα μου κανουν παρατηρηση για καταχρηση χωρου με τοσες επανωτες αναρτησεις που εβαλα.

Σοβαρα τωρα, δεν βλεπεις τις γοργονοσυμβουλες????

Ουφφφ!!

geogiamami ευχαριστούμε για τα φανταστικά ποστ που ανέβασες! Βρήκα τι θα διαβάζω στον επόμενο μαραθώνιο θηλασμό. Απο μια γρηγορη ματιά που έριξα είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα!

matri ευχαριστούμε για τη λίστα!

Δεν κανει τιποτα καλη μου!!!! Χαρα μου!!!!Μηπως να ξεκινησεις και την αναγνωση καποιου λογοτεχνικου βιβλιου, την ωρα του θηλασμου????????? Πλακα κανω. Επειδη κι εγω εχω θηλασει....πριν χροοοοοοονια, σε συμβουλευω να μην κανεις τιποτα αλλο την ωρα του θηλασμου και να απολαμβανεις μαζι με το μωρακι σου το υπεροχο γευμα (σαν να ηταν τελετουργικο γευμα για δυο). Μοναδικες στιγμες και ανεπαναληπτες. Και αμεσως μετα θα πιανεις δουλεια : εξαγωγη του υπολοιπου γαλακτος και βουρ για ασκηση. Μονο ετσι θα φυγουν καποια κιλακια.

Οσο για τη λιστα........... παει πακετο με τις γοργονες. Ευτυχως υπαρχει παντα ενα προθυμο μελος για να την ενημερωνει. Μπραβο Matri!!!!!

Καλημεραααα

manini αα εγω ειμαι η δευτερη πιο χοντρη!!! Μην μου παιρνεις τη θεση:tongue:

Λοιπον σημερα αν και αδιαθετη δεν κρατηθηκα και ζυγιστηκα. Και εδειξε 88,3!!!! Πολυ το χαρηκα!!!

Οσο για τα γεμιστα πράγματι ειναι μικρη η ποσοτητα αλλα τι να κανουμε!!! Κι εγω ακομα τα ονειρευομαι!!!

XzAXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...