Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Παίζει κάτι τέτοιο; Ούτε καν το είχα φανταστεί!!! Καλά γενικα είναι φοβερά τραγικό το σύστημα άρα κακώς μου κάνει εντύπωση!!!

Τότε δεν ήξερα τι μπορούσαν να μου ζητήσουν αργότερα και θεώρησα πιο εντιμο να τα επιστρέψω. Όταν πέρασα μετά από χρόνια επιτροπή για εξωσωματική, έβαζα πάντα και το χαρτί που έλεγε ότι τα φάρμακα της 1ης προσπάθειας είχαν επιστραφεί λόγω φυσικής σύλληψης. Αν δεν είχα αυτό το χαρτί, δεν ξέρω τι μπορεί να μου ζητούσαν....

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημερα!!!

Λοιπον με μεγαλη χαρα εχω να σας πω οτι από την Δευτερα κάνω τη διαιτουλα κανονικοτατα. Το μονο που δεν έχω ζυγισει ακριβως τα φαγητα γιατι σημερα θα παρω τη ζυγαρια. Αλλα προσπαθω να βαζω οσο πρεπει.

Θα ζυγιστω την άλλη βδομαδα γιατι αδιαθετησα σημερα και ειμαι φουλ πρησμενη!!!

εγω ειμαι: Elm1, 31 ετων, ύψος1,65, αρχικο βάρος 89,7kg τωρινό βάρος ???, στόχος 80kg (και συνεχιζουμε λίγο λίγο)

Να ρωτησω κάτι. Σημερα που εχω γεμιστα πόσο περιπου ειναι τα 250γρ?

XzAXp3.png

γεια σας και απο μενα!!georgiamami ευχαριστουμε που εκανες τον κοπο να ανατρεξεις στις παλιες σας σελιδες και να μας δωσεις τοσες πολυτιμες συμβουλες!!αυτη την διαιατα αποτοξινωσης με την σουπα ποσες και ποσες φορες δεν την εχω κανει αλλα μαλλον με χαλαει πολυ τελικα...ομως σε αλλα κοριτσια μπορει να λειτουργει!!kalliopaki μου πολυ γελασα με αυτο που μου ειπες και δεν παρεξηγω ευκολα εγω μην φοβασαι!!matri Μου το ξερω οτι ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του προβληματα απλα χθες κατι με ειχε πιασει..σημερα η ψυχολογια μου ειναι ανεβασμενη και μεχρι στιγμης τα παω μια χαρα με την διατροφη!μονο που δεν ζυγιζω τα τροφιμα,αλλωστε εχω κανει τοσες πολλες φορες διατροφη με γραμμαρια που πλεον νομιζω οτι τα εχω μαθει απεξω(και τι να ζυγισω στα 148 κιλα που ειμαι εδω που τα λεμε????????????ας παω 90 και θα τα ζυγιζω!!καλα ας παω εγω 90 και θα ζυγιζω γραμμαρια,κιλα,οκαδες,νανογραμμαρια και οτι αλλο υπαρχει!!!!).κοριτσια εμενα το θεμα μου ειναι οτι δεν μπορω να κανω τοσα γευματα..τωρα με το προγραμα της skybeam πρωινο και δεκατιανο δεν τρωω..ξερω ειναι κακο αλλα δεν μπορω....α!elm1 χωρις να ειμαι εντελως σιγουρη νομιζω οτι ειναι η δυο πιπεριες η μια ντοματα μεγαλη τα 250 γραμμαρια!!φιλια σε ολα τα κοριτσια!!

στη ζωη δεν μετραει ποσες ανασες παιρνεις αλλα ποσες ειναι οι στιγμες που σου κοβουν την ανασα...

Να ρωτησω κάτι. Σημερα που εχω γεμιστα πόσο περιπου ειναι τα 250γρ?

Αααα δεν πήρες ζυγαριά ακόμα? Θα σε μαλώσω!:tongue:

Εγώ θα έβαζα στο πιάτο μου δυο μέτρια κομμάτια, ή ένα μεγάλο κι ένα μικρό.

τωρα με το προγραμα της skybeam πρωινο και δεκατιανο δεν τρωω..ξερω ειναι κακο αλλα δεν μπορω....

Ούτε κι εγώ τρώω Χριστίνα... αφενός δεν μπορώ κι αφετέρου με βολεύουν καλύτερα αν τα συνδυάσω στο μεσημεριανό και βραδυνό...

Διαφημίσεις

Λοιπόν παιδιά η Γεωργία με έκανε να αναπολήσω τα παλιά, οπότε είδα ότι το καφέ μας μόλις έγινε δύο χρονών!!!

Το δυσάρεστο είναι ότι πριν δυο χρόνια, είχα καταχωρηθεί ως εξής:

17)kaliopaki

Ετων = 35

Υψος = 1,63

Αρχικο βαρος = 68

Τωρινο Βαρος = 66,6

Στοχος = 62 (σε πρώτη φάση)

Και

α) όχι δεν έβαλα 3 χρόνια επάνω μου από τότε (έχω δηλωθεί 38 τώρα, το 74 είμαι, και προτιμώ τα ζυγά)

β) όχι δεν ψήλωσα 3 εκατοστά (το 1,63 είναι αληθές, 1,66 λέει η ταυτότητα γιατί μάλλον περίμεναν ότι θα ψηλώσω....)

Τα λοιπά είναι σχεδόν ίδια... θα κλάψω..... Γέννησα κι ένα παιδί βέβαια στο μεταξύ, αλλά τα κιλά της εγκυμοσύνης χάθηκαν, έχω ακόμα αυτά τα ίδια τα παλιά

πφφφφφφφφφφφφ, συγχίστηκα

ελμ μεγειά τη ζυγαριά!!!

Τα γεμιστά γοργόνες είναι δύο μικρά.

Έφαγα πρόσφατα και μου κανε εντύπωση το πόσο μικρή ήταν η μερίδα μου! (και μου αρέσουν τα άτιμα!!).

Τώρα και το μέγεθος πως το αντιλαμβάνεται ο καθένας σχετικό είναι.... πάντως τα δικά μου ήταν μικρά, τόσα δα γεμιστάκια

Χριστινα, κανεις XXXL λαθος που δεν τρως πρωινο κυριως και φυσικα δεκατιανο. Αυτο συνεπαγεται οτι τρως περισσοτερο τις βραδυνες ωρες που ειναι κακο γιατι οσο περναει η μερα μειωνονται οι καυσεις....... εκτος αν καθε βραδυ κανεις ....αγριο....... (να μη το πω) !!!!

Καλλιοπακι μου, δε φευγω καλε...... αφου κι εγω αν και παλια γοργονα, εχω να χασω ακομη αρκετα κιλα. Απλα δεν μπορω να συμμετεχω ........ οπως παλια. Θα μπαινω οποτε μπορω.

Οσο για τον κοπο, οχι δεν μου ηταν κοπος γιατι τα εχω συγκεντρωμενα σε καποιες αναρτησεις και απλα τις επανελαβα. Ελπιζω να σας φανουν χρησιμα. Λιγο χρονο σας αφιερωσα και χαλαλι σας!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

να ρωτησω κατι???για το τεστ δυασνεξειας τι γνωμη εχετε??? βοηθαει η ειναι μυθος??? τοχει κανει καμμια???

εχω κανει εγω παλια...μουφα εντελως...μη δωσεις αδικα τα λεφτα σου...βγαζοντας αυτα που μου βρηκε οτι με παχαινουν κ τρωγωντας αυτα που δε με παχαινουν (υποτιθεται) πηρα 2 κιλα αντι να χασω...

ovvZp2.png

eNortjKzUjK0NDU1NlayBlwwFaYC1w,,12.png

eNortjK1UrKwMLG0VLIGXDATBAKy53.png

Γεωργια σε θελουμε εδω...αν κ δε γνωριζομαστε πολυ καιρο μου αποπνεεις πολυ θετικη διαθεση κ οι συμβουλες σου ειναι παντα πολυ σωστες κ κατανοητες...η εμπειρια σου ως γοργονα μας χρειαζεται...

ovvZp2.png

Διαφημίσεις

πηρα σημερα ενα τζιν απο το massimo duti πολυ ωραιο αλλα πολυ στενο...μου κουμπωνει μεν αλλα με σφιγγει δε...ο στοχος μου ειναι αυτο το τζιν!!!!! να μπω ανετα μεσα του...χαχαχα...κ να μπορω να αναπνευσω ή να φαω μια κουταλια φαγητο αφου μπω!!!!!! εχω κ περιοδο βεβαια κ ειμαι ολιγον πρησμενη αλλα πρεπει να χασω κ κανενα 2κιλο για να τα καταφερω...σας φιλω!!!!

ovvZp2.png

πηρα σημερα ενα τζιν απο το massimo duti πολυ ωραιο αλλα πολυ στενο...μου κουμπωνει μεν αλλα με σφιγγει δε...ο στοχος μου ειναι αυτο το τζιν!!!!! να μπω ανετα μεσα του...χαχαχα...κ να μπορω να αναπνευσω ή να φαω μια κουταλια φαγητο αφου μπω!!!!!! εχω κ περιοδο βεβαια κ ειμαι ολιγον πρησμενη αλλα πρεπει να χασω κ κανενα 2κιλο για να τα καταφερω...σας φιλω!!!!

Κι εγώ το έκανα αυτό τελευταία, με 4 ρούχα και μπήκα! Μένει το τζην, θα το δοκιμάσω από βδομάδα:D

Έχω κολλήσει λιγάκι βέβαια, έπρεπε να είμαι 62,5 κιλά και είμαι 63,2. Από αύριο και για λίγες μέρες τα γεύματά μου θα είναι πιο πρωτεϊνικά (κρέας-ψάρι-κοτόπουλο).

g.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gif

c.gifl.gifu.gifb.gif

1317736cv02832z1y.gif

Συγκεντρώσαμε χρήσιμες συμβουλές διατροφής και άσκησης, καθώς και διάφορα κολπάκια σχετικά με το θέμα μας, από προηγούμενες αναρτήσεις μας και για τη διευκόλυνσή σας.

Θα τα βρείτε στις αναρτήσεις:

απο Νο 21077 ως και 21095, 21104, 21321, 21466, 21660 & .............

YMNOΣ :

Μέλη:

1) matri ετών 34,5 ύψος 1,63 αρχικό βάρος 63 (1/03/2012) τωρινό 59,2 στόχος 55

2) skybeam ετών 38,5 ύψος 1,67 αρχικό βάρος 70,5 (30/03/2012) τωρινό 63,3 στόχος 55

3) peristeraki ετών 35,5 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 88,8(7/12/2011) τωρινό βάρος 77,7 στόχος 65

4) Αnna1979 ετών 33 ύψος 1,55 αρχικό βάρος 84 τωρινό βάρος 57,5 στόχος 55

5) lost ετών 34 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 57 τωρινό βάρος 57 στόχος 55 και γιατί όχι 52

6) kalliopaki ετών 38 ύψος 1,66 αρχικό βάρος 66+ (30-04-2012) τωρινό βάρος 65 στόχος 58

7) χριστινα1982 ετών 30 ύψος 1,70 αρχικό βάρος 152,7 τωρινό βάρος 148,8 στόχος 82

:cool: manimi ετών 35 ύψος 1,60 αρχικό βάρος 78,4 (18/5/12) τωρινό βάρος 78,4 στόχος 74 (στις 24/6) και γιατι όχι 60

9) Elm1 ετών 31 ύψος 1,65 αρχικό βάρος 89,7 (18/5/12) τωρινό βάρος ??? στόχος 80

funny-pig-custom-car-comedy-pic.jpg

Εφτιαξα τη νεα λιστα

1) ο λαος απαιτει και την georgiamami

2) to 8 μοτ βγαινει το χαμογελο.

3) εσβησα την ταινια γιατι δεν υπαρχει πια

4 ) ερωτηση προς georgiamami . Τα Νο των αναρτησεων ειναι ΟΚ ??? τhanks γιατι τα έψαχνα.

5) θα προσπαθω την ενημερωνω ( 1 με 2 φορες το μηνα πισευετε είναι ΟΚ ??).

6) αν εχω κάπου λάθος πεστε να διορθώσω

Κοριτσια αξιζει να τα διαβασουμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...