Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μπραβο κουκλι μπραβο ετσι σε θελω !! ακου εκει πλαστικες ξουτ ξουτ απο τετοια !!! Πως την λενε Η ειρηνη μερκουρη την ειδατε πως εγινε απο τις πλαστικες απαπαπα ενω ηταν κουκλα η κοπελα βαλτε το ονομα να δειτε πως καταντησε!!!

Αχ ναι την εχω δει. Ειναι χαλια. Μακρυα από μας. Φτου φτου φτου

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλο απογευμα κουκλες μου. Σημερα, απο το πρωι τρεχω!!!!!Γιατι ολοι περιμενουν απο μενα???????

ΕΙΝΑΙ το παραπονο της τρελης χαρας καλε !!! ηθελα τοσο να το πω και εδω στο γραφειο δουλευω μονο με αντρες αντε τωρα να τους πεις οτι εσυ εχασες κιλα μαλλον στο δουλεμα θα με παρουν !!! :mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Στη δικη μου δουλεια, ειμαι εγω και μια αλλη κοπελα, και ολοι οι αλλοι ειανι αντρες διαφορων ηλικιων. Σας πληροφορω, οτι μοιραζομαι μαζι τους τη χαρα και τη λυπη μου και μου συμπαραστεκονται περισσοτερο απο οσο η κοπελα συναδελφος. Κατανοουν την προσπαθεια μου και συμβαλουν με το τροπο τους (δεν με κερνανε πλεον παγωτα και αναψυκτικα αλλα μονο κερασια και αλλα φρουτα που υπαρχουν στην περιοχη). Και ριχνουμε πολυ γελιο με τα απογευματινα σνακ που κουβαλαω στη δουλεια. Συνηθως παιρνω περισσοτερα και τους κερναω εγω. Καλοπερναμε στη δουλεια. Ας ειχε και λεφτα!!!!!!!!!!

ο γαμος δεν μας παει κοριτσια....την Κυριακη το βραδυ μας αποτελειωσε ο παππας της Ζαρουχλας.....ενω εδωσε την αδεια του ο Δεσποτης να γινει στο εκκλησακι το μυστηριο....εκεινος δεν δεχεται να κανει το μυστηριο....ακυρωσαμε τα παντα....δωμματια που ειχαμε κλεισει για ολους τους καλεσμενους....το τραπεζι...τον ωτογραφο...ντι τζει κτλ....:(....και τωρα παμε παλι απο τηνα ρχη...στο μηδεν....τελος παντων βρηκαμε μια ωραια εκκλησσια στο Νεο Βουτζα και θα την κλεισουμε για 11/ Σεπτεμβριου ;)

τι να πεις....αναρρωτιεμαι ποσες μουτζες πρεπει να μας εχουν ριξει....δεν εξηγειται αλλιως...στην προηγουμενη ζωη μου πρεπει να ημουν πολυ κ@λοπαιδι και τα πληρωνω τωρα :tongue::tongue::tongue:

Δες στο προφιλ μου εχω ανεβασει φωτο απο την προβα νυφικου....δεν ειναι ετοιμο βεβαια ακομα.....αλλα μια ιδεα θα την παρεις :mrgreen:

Κι εγω ειχα κολλησει με τη Ζαρουχλα, βρε κοριτσι μου, αλλα τι να κανουμε!!! Να λες "καθε εμποδιο σε καλο". Ισως ετσι να ειναι καλυτερα. Αυτη να ειναι η τελευταια δυσκολια στη ζωη σου.

Και, μη νομιζεις οτι θα τη γλιτωσεις την δεξιωση στη Ζαρουχλα!!!!!!! Θα μας δεξιωθεις ........ εμας!!!!!!!!!!!!

στην προηγουμενη ζωη μου πρεπει να ημουν πολυ κ@λοπαιδι και τα πληρωνω τωρα :tongue::tongue::tongue:

Εσυ τετοιο παιδι???? αποκλειεται!!!!! Και..... πιπερι στο στομα!!!!!!

1) πάντα είναι αλλού το πρόβλημα με τα πολλά παραπανίσια κιλά .... στάνταρντ..... μιλάω εκ πείρας .....

2)Τ Ε Λ Ε Ι Ο Τ Ι Κ Ε Ρ Α Κ Ι ! ! !

με γειά σου!!!!!!!

γειά σου :) έχω αρχίσει να παίρνω δύναμη!!!!!!! είναι μεταδοτικό!

μας κολλάει η γεωργία και όχι μόνο.....

3) σήμερα το βραδάκι έχει ενδοκρινολόγο ελπίζω όλα καλά!!!! (ένα άγχος το έχω αλλά .... είμαι χαμογελαστή!)

1)Συμφωνω και επαυξανω περι της αιτιας. Και ξεγελαμε τον εαυτο μας κανοντας μεγαλυτερο κακο ... σε μας. Για να δω κεφαλια ψηλα και χαμόγελα!!!!!!

2)Αχ, κι εγω τρελαθηκα οταν το βρηκα. Ειπα αυτο ειναι σχεδιασμενο για μενα.Βεβαια αν ηταν κοριτσι θα με καλυπτε περισσοτερο αλλα ΟΚ. The next time. Και τα χρειαστηκα χθες οταν μπηκα να το δειξω στον αντρουλη μου και ..... δεν εμφανιστηκε. Ευτυχως επανηλθε.

Και μακαρι να σας κολλησω τετοια ιωση και ακομη καλυτερη, σαν της TARA.

3)Καλα αποτελεσματα και οτι ειναι θα το περασουμε μαζι. (ομοιοπαθουσα)

katerina[/b]_s;474848]Καλημέρα κορίτσια!! Ευχαριστώ για το "ΜΠΡΑΒΟ" σας! Τα έχω ανάγκη για να συνεχίσω!!!!

Εγώ βάφτισα πέρυσι τον μικρό μου 11/09...ανοίξαν οι ουρανοί. Από ξωκλησι βρεθήκαμε σε εκκλησία...και από Beach bar σε ταβέρνα....

Οχι ενα αλλα χιλιαδες ΜΠΡΑΒΟ θα εισπραξεις απο εδω και στο εξης. Μη μασας κουκλα μου. Εμεις εδω ειμαστε για να τα ριχνουμε ... βροχη. Μαλλον η περσινη βροχη που χαλασε τα βαφτισια σας προμηνυε την βροχη των ΜΠΡΑΒΟ που θα επεφταν φετος :P:p.

χαμομηλάκι[/b];474964]κοριτσακια μου γοργονουλες καλημερα

δεν μπορω να βαλω avatar ασχετοσυνη μαλλον προσπαθησα ποσες γοργονες αλλα που μαλλον θα βαλω κανενα αεροπλανο see you:rolleyes:

Τα καταφερες? Αν θελεις βοηθεια.... απλα ζητας.

Εχουμε κανει διδακτορικο στη χρηση του φορουμ Χιχιχιχιχι

(Β.Β. Ειμαστε καλυτερα σημερα???? Ξερεις, ειμαι εντος........)

Οι υπολοιπες γοργονιτσες, να μου ειστε ολες πολυ καλα και που και που να λεμε κανενα γεια και στο chat.

ΦΙΛΟΥΤΣΙΑ

ΥΓ. 1 ωρα για να γραψω ενα ποστ. Αη στο καλο, πηγε να φαει! (το αφεντικο που ηρθε και κατσικωθηκε και δεν ελεγε να φυγει.

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

μηπως να κανουμε υπερωριες????

Και αλλες????? Δυο ωρες απο τον υπνο μου εχω κοψει για να υπαρχω και στο φορουμ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

E, δεν είναι απόλυτο αυτό. Μερικοί είναι απλώς μίζεροι. :rolleyes:

Μα αυτοι δεν ειναι ανθρωποι, ειναι κλαψες. Απαπαπαπαπα!!!!! Δεν του παω με τιποτα αυτους.

Γιατι όσοι "πονούν" ειναι καλυτεροι ΑΝΘΡΩΠΟΙ????

Ασχετο αλλα ηθελα να το εκφρασω καπου!!!!!

ΓΙΑΤΙ....οσοι πονουν...δεν πονουν μονο για τους ιδιους....αλλα και για τους άλλους..............οι λεγομενοι πονοψυχοι......:wink:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Μα αυτοι δεν ειναι ανθρωποι, ειναι κλαψες. Απαπαπαπαπα!!!!! Δεν του παω με τιποτα αυτους.

Kι όμως το ξέρεις ότι αυτοί ΠΑΝΤΑ κάνουν τη δουλειά τους;

Κλάψα, κλάψα, φέρνουν όλους στα μέτρα τους.

Μόνο με την κλάψα γίνεται η δουλειά σου σ' αυτή τη μίζερη χώρα μας.

Αχ, Ελλαδιστάν τι σου 'μελε να πάθεις. :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kι όμως το ξέρεις ότι αυτοί ΠΑΝΤΑ κάνουν τη δουλειά τους;

Κλάψα, κλάψα, φέρνουν όλους στα μέτρα τους.

Μόνο με την κλάψα γίνεται η δουλειά σου σ' αυτή τη μίζερη χώρα μας.

Αχ, Ελλαδιστάν τι σου 'μελε να πάθεις. :mrgreen:

Δε συμφωνω οσων αφορα τους εξουσιαστες. Αυτοι με το ετσι θελω και χωρις κλαψα, μας αδειασαν το μεδουλι και τωρα με το κεφαλι ψηλα αποχωρουν και φευγουν κι εμεις τους απλα τους κοιταμε αντι να τους βαλουμε να πληρωσουν οσα μας εφαγαν.

Στο τελευταιο, συμφωνω, γιατι αγαπω την πατριδα μου.

Σταματω για να μην βγω of topic.

Αχ ναι την εχω δει. Ειναι χαλια. Μακρυα από μας. Φτου φτου φτου

που να βαλουμε το ονομα στο google; το εβαλα και βγηκε καλη που να ψξουμε ή παλι νυχτωμενη ειμαι

georgimami εβαλα το ποστ με πληροφοριες για Πρεβεζα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...