Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Οντως τα πιτσιρικια τρελαινονται να είναι στην κουζινα να ‘’βοηθανε’’. Αντε ποιος τη χαρη σου θα εχεις και βοηθους.

Και εγω δοκιμαζα που και που λιγο παγωτο από του αντρα μου (όχι λαιτ κανονικοτατο). Τι να κανουμε παιρνουμε και μια τζουριτσα από τα απαγορευμενα για να συνεχισουμε.

Το τιραμισου θα το δοκιμασω από επομενη βδομαδα. Αν το φτιαξεις πριν από μενα πες εντυπωσεις. Το ιδιο ισχυει και για μενα εννοειται.

Γεια σου Ιωαννα και καλωσορισες στην παρεα. Να σου ζησουν και τα παιδακια σου. Αυτο με τη μεση και την κοιλια ξαναπεστο. Ειμαι και εγω στην ιδια μοιρα.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙΛΙΑΚΟΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ 100% ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΧΝΑΜΕ !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα.....ευχαριστωωωωωωωωωω τρελοκομειο!!!!!!

παντως το εχουμε πει...οταν φτασουν ολες το στοχο....εκει θα συναντηθουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε για φαγητο!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cool::cool::cool:

ΝΑΙ !!!!! και θα φαμε του σκασμου ομως αρχηγε μην μας μαλωσεις αυτη την ημερα !!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙ !!!!! και θα φαμε του σκασμου ομως αρχηγε μην μας μαλωσεις αυτη την ημερα !!!!!!!!!!!!!!

σιγα μη σας μαλωσω.....ειπαμε ΘΑ ΦΑΜΕ!!!!!!!!!

Λοιπον σας χαιρετω προς το παρον....να δουλεψω κ λιγο :tongue::tongue::tongue:

μουτς στα μουτρα σας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα.....ευχαριστωωωωωωωωωω τρελοκομειο!!!!!!

παντως το εχουμε πει...οταν φτασουν ολες το στοχο....εκει θα συναντηθουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε για φαγητο!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cool::cool::cool:

Αν καταλαβα καλα η Ζαρουχλα είναι η τοποθεσια που θα γινει το παρτι αποφοιτησης??

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

o.gifh.gifempty.gify.gife.gifs.gif

Αν καταλαβα καλα η Ζαρουχλα είναι η τοποθεσια που θα γινει το παρτι αποφοιτησης??

Ναι, αλλά θ' αργήσει ... λίγο :roll:!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

[/color][/size][/b][/u]

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙΛΙΑΚΟΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ 100% ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΧΝΑΜΕ !!!

Μωρε κοιλιακοι και μονο. Το θεμα μου όπως εχω ξαναγραψει είναι ότι δεν εχω ορεξη/χρονο προς το παρον για κοιλιακους. Δεν μαφηνει σε ησυχια ο ταλιμπαν που εχω σπιτι και όταν πια κατακληθει γυρω στις 10 και συμαζευτω 10 και οσο εχει παει, θελω μονο να αραξω. Το ξερω επιλογη μου και εγω φταιω αλλα δεν υπαρχει ορεξη στην φαση αυτή.

Y9MXp3.png

Μωρε κοιλιακοι και μονο. Το θεμα μου όπως εχω ξαναγραψει είναι ότι δεν εχω ορεξη/χρονο προς το παρον για κοιλιακους. Δεν μαφηνει σε ησυχια ο ταλιμπαν που εχω σπιτι και όταν πια κατακληθει γυρω στις 10 και συμαζευτω 10 και οσο εχει παει, θελω μονο να αραξω. Το ξερω επιλογη μου και εγω φταιω αλλα δεν υπαρχει ορεξη στην φαση αυτή.

Κι εγώ έτσι είμαι κορίτσι!

Κάνω όμως την καρδιά μου πέτρα και κάνω μόλις κοιμηθεί 3-4 σετ των 10-12 κοιλιακών, πάνω και κάτω και ραχαίους.

Πλαγίους δεν έχω καταφέρει να κάνω ακόμα. :cool:

Θέλει πολύυυυυυυυυυυυυ κοιλιακό! :twisted:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

μινα μου τοτε θα μηνεις με την γλυκια κοιλιτσα σου δυστοιχος δεν φευγει αλλιος αυτο ειναι το θεμα . και εγω την κοιλια μου απο το ανοιγμα που της ειχα κανει ενω ηταν πλακα τελειως τωρα ειναι μεσα στην ραγαδα αλλα εστρωσε μονο με τους κοιλιακους.λοιπαμε δεν υπαρχει αλλλη λυση εγω δεν ξερω αλλο τροπο!!

μινα μου τοτε θα μηνεις με την γλυκια κοιλιτσα σου δυστοιχος δεν φευγει αλλιος αυτο ειναι το θεμα . και εγω την κοιλια μου απο το ανοιγμα που της ειχα κανει ενω ηταν πλακα τελειως τωρα ειναι μεσα στην ραγαδα αλλα εστρωσε μονο με τους κοιλιακους.λοιπαμε δεν υπαρχει αλλλη λυση εγω δεν ξερω αλλο τροπο!!

Κοιλοπλαστική αλλά κοστίζει και πονάειιιιιιιιιιιιιι!!! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

:(Ενταξει βρε κοριτσια με τρομαξατε. Θα κανω κοιλιακους. Παω να βρω τις ασκησεις της ΠΕτρουλακη. Δεν θελω πλαστικες.

μπραβο κουκλι μπραβο ετσι σε θελω !! ακου εκει πλαστικες ξουτ ξουτ απο τετοια !!! Πως την λενε Η ειρηνη μερκουρη την ειδατε πως εγινε απο τις πλαστικες απαπαπα ενω ηταν κουκλα η κοπελα βαλτε το ονομα να δειτε πως καταντησε!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...