Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες!

Georgiamammi ευχαριστω που μου απαντησες. Θα κοιταξω και τις γοργονοσυμβουλες και ελπιζω να πανε ολα καλα!

Σημερα εφτιαξα φασολακια με πατατουλες, καροτα και κρεμμυδακι. Τυρι στο δικο μου πιατο θα βαλω ανθοτυρο.

Μιλαμε και παλι κοριτσαρες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Καλημέρα και από εμένα. Χτες πήγα στη διαιτολόγο μου και έμεινε πολύ ευχαριστημένη μαζί μου γιατί έχω μείνει σταθερή. Έχασα και 200 γραμμαριάκια :tongue::tongue: Τέσπα, ο στόχος είναι να μείνω σταθερή σε αυτά στα κιλά ως την 20η εβδομάδα. Για να δούμε; Θα τα καταφέρω; 20η εβδομάδα....... χμμμ.......15/4;;; Για να δούμε.

Tamar πολύ αυστηρή είναι η δίαιτα που θέλεις να ακολουθήσεις και δεν ξέρω να υπάρχει λόγος. Αυτό που ξέρω, επειδή και εγώ παλεύω χρόνια με τις δίαιτες, είναι ότι αν καταναλώνεις 1000 θερμίδες λιγότερες ημερησίως χάνεις 1 κιλό την εβδομάδα και συνολικά δεν πρέπει να καταναλώσεις λιγότερο από 1200 θερμίδες ημερησίως.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Κι ενα σχετικο ανεκδοτακι που κυκλοφορει στο ΦΒ:

‎-Φιλε θελω μια ποντικοπαγιδα.

-Παρε αυτη. Αυτοματη. 100 ευρω.

-Δεν εχω τοσα.

-Ε, τοτε παρε μια των 5 ευρω κ βαλε λιγο σαλαμι πανω.

-Δεν εχω σαλαμι στο σπιτι.

-Βαλε λιγο τυρι..

-Ουτε τυρι εχω..

-Βαλε λιγο ψωμι τοτε!

-Ουτε ψωμι εχω!

- Καλα ρε φιλε,τι διαολο ηρθαν να κανουν τα ποντικια σπιτι σου;;

Και συνεχιζουν στα σχολια των "φιλων" :

-Διαιτα!!!

-..αποτοξινωσης!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

To ξέρω. 2η μέρα σήμερα κι από αύριο διατροφή.

Peristeri ποια δίαιτα εκανες κι έχασες 6 κιλά σε ένα μήνα;

GiovannaXA 1200 δεν είναι πολλές;

http://www.tlife.gr/Article/healthandfitness-metabolismos/0-80-26446.html Αυτή η δίαιτα δεν έχει απογευματινό.

Το shape το πήρε καμία;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Tamar κάθε κιλό του σώματός μας αντιστοιχεί σε 35 θερμίδες. Αν δηλαδή πολλαπλασιάσεις το τωρινό σου βάρος με το 35 βλέπεις πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις καθημερινά για να μείνεις σταθερή στα κιλά σου. Οι 1200 θερμίδες είναι για να μείνει σταθερός ένας άνθρωπος περίπου 35 κιλών. Ξέρεις κάποιον με αυτό το βάρος να θέλει να χάσει;;;:confused::confused::confused: 1200 θερμίδες είναι το κατώτατο που πρέπει να καταναλώνει μια ενήλικη γυναίκα και συνήθως φτάνουν σε αυτό τον αριθμό όταν κάποια μακροχρόνια δίαιτα έχει κολλήσει και ο μεταβολισμός χρειάζεται κάτι για να λειτουργήσει ξανά. Όταν υποσιτίζεσαι ο οργανισμός σου σταματάει να κάνει καύσεις γιατί καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχουν αποθέματα και προσπαθεί να ανταπεξέλθει. Σωστή διατροφή χρειάζεται και υπομονή και όχι βιαστικές δίαιτες.

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Διαφημίσεις

Δίκιο έχεις αλλά προσπαθώ να βρω τρόπο άμεσα ενόψει γάμου να αδυνατήσω. Από σήμερα ακολουθώ την πρώτη διατροφή που έχουν ποστάρει παραπάνω. Ελπίζω να γίνει τίποτα

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Tamar κάθε κιλό του σώματός μας αντιστοιχεί σε 35 θερμίδες. Αν δηλαδή πολλαπλασιάσεις το τωρινό σου βάρος με το 35 βλέπεις πόσες θερμίδες πρέπει να καταναλώνεις καθημερινά για να μείνεις σταθερή στα κιλά σου. Οι 1200 θερμίδες είναι για να μείνει σταθερός ένας άνθρωπος περίπου 35 κιλών. Ξέρεις κάποιον με αυτό το βάρος να θέλει να χάσει;;;:confused::confused::confused: 1200 θερμίδες είναι το κατώτατο που πρέπει να καταναλώνει μια ενήλικη γυναίκα και συνήθως φτάνουν σε αυτό τον αριθμό όταν κάποια μακροχρόνια δίαιτα έχει κολλήσει και ο μεταβολισμός χρειάζεται κάτι για να λειτουργήσει ξανά. Όταν υποσιτίζεσαι ο οργανισμός σου σταματάει να κάνει καύσεις γιατί καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχουν αποθέματα και προσπαθεί να ανταπεξέλθει. Σωστή διατροφή χρειάζεται και υπομονή και όχι βιαστικές δίαιτες.

Giovanna, μου ειναι καπως περιεργο αυτο που λες. Δηλαδη εγω που ειμαι 90 κιλα, λαμβανω 90Χ35= 3150 θερμιδες ημερησιως??????Μη σου πω και παραπανω γιατι εχω αυξητικη πορεια με τα κιλα. Σε πληροφορω πως με μετρημενες θερμιδες δε λαμβανω περισσοτερες απο 1200-1400 μεσο ορο ημερησιως. οι μονες μου παρασπονδιες ειναι οταν ειμαι χαλια ψυχολογικα που τρωω μερικη σοκολατα ή καποιο αλλο γλυκο. Γενικα προσεχω πολυ τη διατροφη μου και ειμαι "γοργονα με τα ολα μου" οπως θα ελεγαν οι παλιες που με ξερουν .....αλλα........ κατι ο θυρεοειδης (το χαπι δηλαδη γιατι ο ιδιος ειναι μακαριτης), κατι η ακινησια, κατι τα ψυχολογικα....... αντι να κατεβει η ζυγαρια.....ανεβαινει!!!

Προσωπικα απο το μονο τροπο που αποδειχτηκε οτι χανω κιλα ειναι οταν γυμναζομαι......οταν δηλαδη κανω καυσεις.

Να φανταστεις οτι οταν ξεκινησα γυμναστηριο ως φαλαινα 92,5 κιλων ειχα 52% λιπος στο σωμα μου. Μεσα σε 8 μηνες το κατεβασα στο 34% και το φυσιολογικο πρεπει να ειναι περιπου στα 24% για μενα. Τωρα με την προσεκτικη διατροφη εχω 34-36% γιατι δεν τρωω λιπη και μκλς, αλλα τα κιλα...κιλα!!! Επισης για καποιο λογο κανω υπερβολικη κατακρατηση υγρων.

Ειναι να απορεις!!!! :-(:sad::-(:sad:

Δίκιο έχεις αλλά προσπαθώ να βρω τρόπο άμεσα ενόψει γάμου να αδυνατήσω. Από σήμερα ακολουθώ την πρώτη διατροφή που έχουν ποστάρει παραπάνω. Ελπίζω να γίνει τίποτα

Θες να χασεις κιλα γρηγορα και να μη χαλαρωσεις ομως?????

Βαλε αθλητικα παπουτσια και πηγαινε στο γηπεδο. Περπατα, τρεχα, σκυψε, σηκω, παιξε μπαλα, μπασκετ οτι θες........ κανε οτιδηποτε που θα ανεβασει τους καρδιακους παλμους σου, θα επιταχυνει την κυκλοφορια του αιματος σου, θα σε κανει να λαχανιασεις και να ιδρωσεις και σου εγγυωμαι οτι μεσα σε ενα μηνα θα χασεις 4 κιλα..... φυσικα σε συνδυασμο με σωστη διατροφη.

Μιλαμε ομως για πολυ ιδρωτα εεεεε!!!!! Οχι 10 λεπτα και τελος...... Περιπου 1 ωρα.

Εδω ταιριαζει να αναφερω την Jenia, την οποια γνωριζω προσωπικα και σας λεω οτι ειναι πρωτυπο γοργονας και κορμαρα και μονΔελο και κουκλα.

Και ολα αυτα, τα πετυχε με σωστη διατροφη και ασκηση.

Ο μονος υγιεινος τροπος για απωλεια κιλων χωρις αρνητικες συνεπειες.

γεια σας γοργονες

ειπα να μπω στην παρεα σας μιας και θελω να χασω 4 καταραμενα:rolleyes: κιλα τα οποια εχουν μπαστακωθει μετα την 3η γεννα.

το ιστορικο μου με λιγα λογια ειναι το εξης.

με πολλα σκαμπανευασματα βαρους (λογο εγκυμοσυνων)

εχω υψος 1.60

λοιπον στο πρωτο παιδι ξεκινησα 62-63 κιλα και εφτασα τα 90:oops::oops: εχασα γυρω στα 7 κιλα με τη γεννα και

μετα απο διαιτα ομως(και αρκετη πεινα!) μεσα σε 18 μηνες εγινα 56.

μετα ομως εμεινα εγκυος στο 2ο παιδι. στο 2ο δεν εβαλα πολλα κιλα οποτε εφτασα τα 65. με τη γεννα εχασα γυρω στα 5 κιλα δηλαδη εγινα 60 και μεσα σε 9 μηνες μετα τη γεννα εφτασα τα 48 κιλα.να σημειωσω εδω οτι δεν εκανα και πολυ σκληρη διαιτα και οτι μαλλον εφτασα στα 48 απο το πολυ τρεξιμο με τον μικρο οπου και ξεχνουσα να φαω μερικες φορες:confused:

μενω εγκυος στο 3ο παιδι 48 κιλα και φτανω τα...73(Τσιμπησα 25 κικα δηλαδη)

εχασα περιπου 10 κιλα με τη γεννα και τωρα 15 μηνες μετα ειμαι 52 αλλα δε μου φαινεται.

θελω να πω οτι με κανεις ανετα 55.(προφανως ανοιξα λογω των 3 παιδιων)

οποτε εχω στοχο να χασω αλλα 4.

οπως βλεπετε ο μεταβολισμος μου εχει...σακατευτει νομιζω...

εχω και υποθυρεοειδη οποτε ειναι και πιο δυσκολα.

εχω παρατηρησει λοιπον οτι για να χασω βαρος θα πρεπει να παιρνω 1200 θερμιδες ημερισιως.και με αυτες τις θερμιδες χανω 2 κιλα το μηνα(δηλαδη ειναι νορμαλ)

αν παρω 1500 οχι μονο δε θα χασω αλλα θα βαλω κιολας

ισως παιζει ρολο και ο υποθυρεοειδισμος(μαλλον)

αυτο με τις 35 θερμιδες ανα κιλο δε ξερω αν ισχυει γιατι αν οταν ημουν 90 κιλα επαιρνα πανω απο 3000 θερμιδες θα ειχα γινει αλλη τοση.

Holy Diver

γεια σας γοργονες

ειπα να μπω στην παρεα σας μιας και θελω να χασω 4 καταραμενα:rolleyes: κιλα τα οποια εχουν μπαστακωθει μετα την 3η γεννα.

το ιστορικο μου με λιγα λογια ειναι το εξης.

με πολλα σκαμπανευασματα βαρους (λογο εγκυμοσυνων)

εχω υψος 1.60

λοιπον στο πρωτο παιδι ξεκινησα 62-63 κιλα και εφτασα τα 90:oops::oops: εχασα γυρω στα 7 κιλα με τη γεννα και

μετα απο διαιτα ομως(και αρκετη πεινα!) μεσα σε 18 μηνες εγινα 56.

μετα ομως εμεινα εγκυος στο 2ο παιδι. στο 2ο δεν εβαλα πολλα κιλα οποτε εφτασα τα 65. με τη γεννα εχασα γυρω στα 5 κιλα δηλαδη εγινα 60 και μεσα σε 9 μηνες μετα τη γεννα εφτασα τα 48 κιλα.να σημειωσω εδω οτι δεν εκανα και πολυ σκληρη διαιτα και οτι μαλλον εφτασα στα 48 απο το πολυ τρεξιμο με τον μικρο οπου και ξεχνουσα να φαω μερικες φορες:confused:

μενω εγκυος στο 3ο παιδι 48 κιλα και φτανω τα...73(Τσιμπησα 25 κικα δηλαδη)

εχασα περιπου 10 κιλα με τη γεννα και τωρα 15 μηνες μετα ειμαι 52 αλλα δε μου φαινεται.

θελω να πω οτι με κανεις ανετα 55.(προφανως ανοιξα λογω των 3 παιδιων)

οποτε εχω στοχο να χασω αλλα 4.

οπως βλεπετε ο μεταβολισμος μου εχει...σακατευτει νομιζω...

εχω και υποθυρεοειδη οποτε ειναι και πιο δυσκολα.

εχω παρατηρησει λοιπον οτι για να χασω βαρος θα πρεπει να παιρνω 1200 θερμιδες ημερισιως.και με αυτες τις θερμιδες χανω 2 κιλα το μηνα(δηλαδη ειναι νορμαλ)

αν παρω 1500 οχι μονο δε θα χασω αλλα θα βαλω κιολας

ισως παιζει ρολο και ο υποθυρεοειδισμος(μαλλον)

αυτο με τις 35 θερμιδες ανα κιλο δε ξερω αν ισχυει γιατι αν οταν ημουν 90 κιλα επαιρνα πανω απο 3000 θερμιδες θα ειχα γινει αλλη τοση.

Δημηρα καλησπερα. Συγνωμη κιολας αλλα πιστευω οτι τα κιλα που θελεις να φτασεις ειναι πολυ λιγα για το υψος σου. Δηλαδη 48 κιλα με 1,60 υψος ειναι υπερβολικα λιγα, και θα κανεις ενδεχομενως κακο στον οργανισμο σου. Περαν αυτου το θεμα δεν ειναι μονο να τα χασεις, αλλα και να σταθεροποιηθεις στο επιθυμητο βαρος. Ειναι πολυ δυσκολο να "κολλησεις" στα 48 κιλα εκτος και αν τρως πολυ λιγο μονιμα και στερεισαι μονιμα. Γιατι να βαλεις τον εαυτο σου σ αυτη τη διαδικασια?

Οσο για το οτι δε σου φαινονται τα κιλα, μαλλον οφειλεται σε χαλαρωση του σωματος. Δηλαδη δεν ξερω κιολας αλλα νομιζω μονο η λεκανη ανοιγει στις εγκυμοσυνες και μετα επανερχεται. Ισως αντι για να χασεις κιλα θα ηταν καλυτερο να γυμναστεις ωστε να χασεις ποντους.

Eleni

bd5c7983f7.png

Δημηρα καλησπερα. Συγνωμη κιολας αλλα πιστευω οτι τα κιλα που θελεις να φτασεις ειναι πολυ λιγα για το υψος σου. Δηλαδη 48 κιλα με 1,60 υψος ειναι υπερβολικα λιγα, και θα κανεις ενδεχομενως κακο στον οργανισμο σου. Περαν αυτου το θεμα δεν ειναι μονο να τα χασεις, αλλα και να σταθεροποιηθεις στο επιθυμητο βαρος. Ειναι πολυ δυσκολο να "κολλησεις" στα 48 κιλα εκτος και αν τρως πολυ λιγο μονιμα και στερεισαι μονιμα. Γιατι να βαλεις τον εαυτο σου σ αυτη τη διαδικασια?

Οσο για το οτι δε σου φαινονται τα κιλα, μαλλον οφειλεται σε χαλαρωση του σωματος. Δηλαδη δεν ξερω κιολας αλλα νομιζω μονο η λεκανη ανοιγει στις εγκυμοσυνες και μετα επανερχεται. Ισως αντι για να χασεις κιλα θα ηταν καλυτερο να γυμναστεις ωστε να χασεις ποντους.

Συμφωνω!!!! Νομιζω πως τα 50 κιλα θα ηταν ιδανικο αλλα και παλι, με 3 παιδια...... και με 55 θα ελεγα συγχαρητηρια για το 1,60.

Δημητρα, γυμνασου λιγο για να σφιξεις!!!!

Αλλα απορω πως με τον υποθυρ. εισαι τοσο λιγα κιλα...... συνηθως ο μεταβολισμος δεν λειτουργει νορμαλ οταν ειμαστε σε υποθ. Ισως τα χαπια που παιρνεις να ειναι πιο αποτελεσματικα απο τα δικα μας. Εχω γνωστή που παιρνει τα φαρμακα της απο .....εκει που εισαι, και ειναι επισης πολυ καλα στην υγεια της και το σωμα της σε νορμαλ επιπεδα.

Διαφημίσεις

και η μαμα μου εχει υποθυρεοειδισμο και με υψος και αυτη 1.60 ειναι 54-55 κιλα.

κοριτσια θα ηθελα να γυμναστω(το εκανα στο παρελθον) αλλα πλεον δεν υπαρχει χρονος. δηλαδη ο αντρας μου δουλευει πολλες ωρες και δε μπορω να βρω κενο για να παω γυμναστηριο και να μου κρατησει και τα παιδια.

το πρωι ασχολουμαι με τη μικρη με σπιτι με το μαγειρεμα κλπ ο αντρας μου φευγει 11.15 για δουλεια και γυρναει στις 15.00 (φερνει μαζι και τα παιδια απο το σχολειο) και μετα ξαναφευγει στις 17.00 και γυρναει στις 11+ το βραδυ!

οποτε μεσα σαυτες τις 2 ωρες που εχει κενο δε θελω να του φορτωσω και 3 παιδια για να παω να κανω..κορμι:tongue:

γραφτηκα βεβαια σε ενα γυμναστηριο και πηγα 3-4 φορες μαζι με τη μικρη τα πρωινα αλλα γιναμε βουκινο!!την πηρα αρων αρων και φυγαμε γιατι ουρλιαζε και χτυπιοταν στα πατωματα:rolleyes:

οταν ημουν 48 κιλα δεν ημουν κοκκαλο.δηλαδη ειχα πιασιματα.μπορω να πω οτι ημουν φυσιολογικη.ισως εχω πολυ λεπτο σκελετο τι να πω?

Holy Diver

Peristeri ποια δίαιτα εκανες κι έχασες 6 κιλά σε ένα μήνα;

Πήγα σε διαιτολόγο tamar και κάνω ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με ήπια άσκηση και κυρίως περπάτημα.

Μόνη μου δεν τα κατάφερνα με τίποτα

Ξερω ότι το χασιμο κιλών με αργό και σταθερό ρυθμό είναι το καλύτερο,αλλά επειδή είναι δύσκολες οι εποχές, με υσούζει λίγο που πληρώνω για να πεινάω!!

απο οσο ξερω δεν ανταποκρινεται το ιδιο καθε οργανισμος σε μια συγκεκριμενη διαιτα και παιζει και βασικο ρολο τα ποσα περιττα κιλα εχει καποιος.

πχ παλιοτερα οταν ημουν 60 κιλα και μια φιλη μου γυρω στα 80(το ιδιο υψος περιπου εχουμε) καναμε την ιδια διαιτα.σε ενα μηνα εγω ειχα χασει 2,5 και αυτη σχεδον 5.

δηλαδη οσο πιο πολλα περιττα εχει καποιος τοσο πιο ευκολα και πιο πολλα κιλα χανει μεχρι να φτασει σε ενα σημειο που δε θα εχει και πολλα παραπανισια.και τοτε θα χανει με πιο αργο ρυθμο

Holy Diver

Δημητρα, το γλιτωσα το εγκεφαλικο αποψε. Σε διαβαζα στο αλλο θεμα, καποια στιγμη μαλιστα εκανα και μια πατατα απο μονη μου την οποια διορθωσα στο δικο μου ποστ αλλα δεν μπορω να κανω τι ιδιο και με την παραθεση σε δικο σου ποστ.

Κοιτω το ενα θεμα, κοιτω το αλλο και σκεφτομαι : Παει το χασα το μυαλο μου, οσο μου εχει απομεινει φυσικα. Προσπαθω να δω τι συμβαινει και αναρωτιεμαι πμηπως οι admins που με βλεπουν να στριφογυρνω στα 2 θεματα, αποφασισαν να μου τα παντρεψουν.

να σαι καλα βρε κοριτσακι μου.

Απο οσο εχω καταλαβει ως τωρα μαλλον εισαι τυχερη που με υποθ. εισαι αδυνατουλα και πιστευω οτι το μονο που χρειαζεσαι ειναι σισφυξη.

Καπου μεσα στις γοργονοσυμβουλες, εχουμε και tips για γυμναστικη στο σπιτι (συγχρονως με τις δουλειες του σπιτιου). Ριξε μια ματια!!! Αν και νομιζω οτι με 3 παιδια ηδη κανεις αρκετη γυμναστικη!!! :-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...