Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

εχμμμμμμμμμμμμ......δεν ξερω αν προσεξες ποσα γραμμαρια φετα λεει????

30 γραμμαρια.....οχι δεν παχαινουν....εφοσον τα υπολοιπα γευματα της ημερας ειναι επισης ελαφρια και χωρις πολλες θερμιδες και λιπαρα :wink:

Είναι καλύτερα για βραδινό γκουρού;

Πόσο είναι 30 γρ; Ένα μικρό κομμάτι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

ΜΙΑΜ!

250 θερμίδες όλο το μπολ; :mrgreen:

OHhhhhhh YES dear!!!!!:mrgreen:

Γειας σας και παλι μπαπ. Πολύ χρησιμες οι συμβουλες σου αλλα μου κανουν καπως καρπουζι με φετα??? (βεβαια πολύ γνωστο), παρμεζανα με σταφυλλι????? πεπονι με προσουτο????? Θα προτιμησω τις 2 τελευταιες που είναι στα κυβικα μου.

οκ το σταφυλλι με παρμεζανα δεν το εχω δοκιμασει.....τα υπολοιπα ομως τα τσακιζω!!!!!!!! μιαμμμμμμμμμ :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Είναι καλύτερα για βραδινό γκουρού;

Πόσο είναι 30 γρ; Ένα μικρό κομμάτι;

εγω το υπολογιζω 2 δαχτυλα του χεριου παχος....οκ τι 30 ??? τι 50??? απλα να μην ειναι μεγαλο το κομματι φετας .....;)

Πλάκα κάνεις!

Ταιριάζει το καρπούζι με τη φέτα; Δεν παχαίνει;

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Τζάμπα δούλευα τον πατέρα μου τόσα χρόνια! :mrgreen:

Η μαμα μου εκανε αυτον το συνδιασμο και οταν την εβλεπα ανακατευομουν. Ειναι πολυ ομως που λενε πως ειναι πολυ ωραιος συνδιασμος. Τι να πω. Εχω σκεφτει να δοκιμασω αλλα την τελευταια στιγμη το αναβαλλω.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

OHhhhhhh YES dear!!!!!:mrgreen:

οκ το σταφυλλι με παρμεζανα δεν το εχω δοκιμασει.....τα υπολοιπα ομως τα τσακιζω!!!!!!!! μιαμμμμμμμμμ :mrgreen:

Αχ, ΤΕΛΕΙΑ και μ' αρέσει το τιραμισού, η μόκα, η γεύση του καφέ!

ΣΟΥΠΕΡ!

(μου 'δωσες χαρά, γιατί στενοχωρήθηκα σήμερα)

εγω το υπολογιζω 2 δαχτυλα του χεριου παχος....οκ τι 30 ??? τι 50??? απλα να μην ειναι μεγαλο το κομματι φετας .....;)

Ναι, οκ, δεν θέλω και πολύ, προτιμώ λίγο, για να μη χάνω τη δροσιά του καρπουζιού.

Η μαμα μου εκανε αυτον το συνδιασμο και οταν την εβλεπα ανακατευομουν. Ειναι πολυ ομως που λενε πως ειναι πολυ ωραιος συνδιασμος. Τι να πω. Εχω σκεφτει να δοκιμασω αλλα την τελευταια στιγμη το αναβαλλω.

Εμένα μ' αρέσει καλέ!!! Απλώς νόμιζα ότι παχαίνει! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

οπως τα γραψατε ολα αυτα ειναι σαν τα εφαγα και χορτασα παντος μου αρεσουν ολα οσα ειπε ο αρχηγος και θα γινει και εφαρμογη στο σπιτι !!

ερε γλεντια με τα μικρα που θα τους κανω μαθημα ζαχαροπλαστικης!!!

Και εγω αυτό με το τιραμισου λεω να το δοκιμασω. Ολο ζελεδακια τρωω και σοκολατακια υγειας. Αντε να φαμε και κατι πιο δροσιστικο και πιο γευστικο.

Εγώ όλο παγωτάκια. Είτε 0%, είτε όχι :roll:.

Κι εγώ θα το φτιάξω το τιραμισού! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλησπερα ειμα η ιωαννα μανουλα 2παιδιων..και εχω μεγαλο κολλημα με τα κιλα μου..εχω υψος 1,68κ παντα ημουν γυρω στα 50κιλα..στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 13κιλα τα οποια τα εχασα σε 2μηνες...αχ στην δευτερη πηρα 22κιλα και αποι 50εφτασα 72..τωρα ειμαι στα 57,5κιλα και αν σχετικα αδυνατη η μεση μου και η κοιλια μου εχουν ανοιξει παρα πολυ..απλα τρωω κανονικα και οχι βλακειες παγωτα,γαριδακια κλπ..και τα χανω με πολυ δυσκολια..εκλεισα ραντεβου με ενδοκρινολογο την επομενη εβδομαδα..αυτα..:(

καλησπερα ειμα η ιωαννα μανουλα 2παιδιων..και εχω μεγαλο κολλημα με τα κιλα μου..εχω υψος 1,68κ παντα ημουν γυρω στα 50κιλα..στην πρωτη εγκυμοσυνη πηρα 13κιλα τα οποια τα εχασα σε 2μηνες...αχ στην δευτερη πηρα 22κιλα και αποι 50εφτασα 72..τωρα ειμαι στα 57,5κιλα και αν σχετικα αδυνατη η μεση μου και η κοιλια μου εχουν ανοιξει παρα πολυ..απλα τρωω κανονικα και οχι βλακειες παγωτα,γαριδακια κλπ..και τα χανω με πολυ δυσκολια..εκλεισα ραντεβου με ενδοκρινολογο την επομενη εβδομαδα..αυτα..:(

Καλως το κοριτσι!!!

Πρωτον να σου ζησουν τα παιδακια σου !!!

Δευτερον....δεν εχω καταλαβει γιατι να πας σε ενδοκρινολογο.....εχεις προσπαθησει και δεν χανεις και νομιζεις οτι εχεις καποιο θεμα???

Σιγουρα η συμβουλη ενος γιατρου ειναι ΟΤΙ καλυτερο!!!

εχεις κανει προσπαθειες να χασεις καποια κιλα και δεν τα καταφερνεις???

κανεις παραλληλα και καποιο ειδος ασκησης για να ενεργοποιηθει ο μεταβολισμος σου και να λειτουργει σωστα???

τι ειδους διατροφη κανεις?....

για πες μας....να σου πουμε κ εμεις μετα τις ''συμβουλες'' μας.....εδω κανουμε πολυ καλη προσπαθεια με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ....ηδη εχουν ''αποφοιτησει'' 2 κοριτσια που εχουν καταφερει να χασουν τα κιλα που ηθελαν :mrgreen:

οπως τα γραψατε ολα αυτα ειναι σαν τα εφαγα και χορτασα παντος μου αρεσουν ολα οσα ειπε ο αρχηγος και θα γινει και εφαρμογη στο σπιτι !!

ερε γλεντια με τα μικρα που θα τους κανω μαθημα ζαχαροπλαστικης!!!

Οντως τα πιτσιρικια τρελαινονται να είναι στην κουζινα να ‘’βοηθανε’’. Αντε ποιος τη χαρη σου θα εχεις και βοηθους.

Εγώ όλο παγωτάκια. Είτε 0%, είτε όχι :roll:.

Κι εγώ θα το φτιάξω το τιραμισού! :mrgreen:

Και εγω δοκιμαζα που και που λιγο παγωτο από του αντρα μου (όχι λαιτ κανονικοτατο). Τι να κανουμε παιρνουμε και μια τζουριτσα από τα απαγορευμενα για να συνεχισουμε.

Το τιραμισου θα το δοκιμασω από επομενη βδομαδα. Αν το φτιαξεις πριν από μενα πες εντυπωσεις. Το ιδιο ισχυει και για μενα εννοειται.

Γεια σου Ιωαννα και καλωσορισες στην παρεα. Να σου ζησουν και τα παιδακια σου. Αυτο με τη μεση και την κοιλια ξαναπεστο. Ειμαι και εγω στην ιδια μοιρα.

Y9MXp3.png

Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στην γκουρού!

Μπορεί να μην έγινε πραγματικότητα, αλλά θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στις καρδιές μας!

z.gifa.gifr.gifo.gifu.gifx.gifl.gifa.gifempty.giff.gifo.gifr.gifempty.gife.gifv.gife.gifr.gif

χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχα.....ευχαριστωωωωωωωωωω τρελοκομειο!!!!!!

παντως το εχουμε πει...οταν φτασουν ολες το στοχο....εκει θα συναντηθουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε για φαγητο!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...