Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

λιγουλακι ειμαι απλα σημερα δεν ξερω τι εχω παθει τους εχω ζαλισει ολους βεβαια οχι χωρις λογο ειμαι με μειον ενα κιλα και 3 ποντους στη περιφερια και η κιλιτσα μου μεσα κι πολυ λιγο χαλαρη σε σχεση με της αλλες φορες !!

εεεεε !!!!!!! ΕΤΣΙ ΕΜΠΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑς:wink::tongue::mrgreen:

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

καλως το τσιπουρακι μας :mrgreen:

μη μου αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.....και οτι και να πει ο ενδοκρινολογος να ξερεις ενα...αυτα του ειδους τα προβληματα ρυθμιζονται....ΜΗΝ αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....καλα αποτελεσματα!!!!

θα μπορουσες να παραλειψεις την πατατουλα και να προτιμησεις να φας το ψωμακι να σε πιασει καλυτερα το γευμα ;)...δοκιμασε το την επομενη φορα

τα νεα που γαμου μολις τα εγραψα....δες ενα - δυο ποστ πιο πριν :wink:

μετά τα είδα για τη ζαρούχλα! κρίμα αλλά εσεις να είστε καλά!

άλλωστε μπορείτε να κανονίσετε ένα σουπερ σκ εκει να το γιορτάσετε με τους φίλους σας ... και χωρίς ξινοπεθερικοσόγια....... ;)

προτιμώ την πατατούλα :oops: ελπίζω να μην πειράζει πολύ, γενικά δεν τρωω ψωμί (παρά μόνο στο τοστ μου ή 2 φρυγανιές με τυρί που έχω για πρωινό ή με γιαούρτι για μεσημεριανό)

θα το προσπαθήσω να μην αγχωθώ........... !!!!!!!

είσαι γλύκα

Τσιπουρίτσααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!! Άντε καλέ, ακόμα να πας σ' εκείνο τον έρμο τον ενδροκρινολόγο;;; Θα σου πάρουνε αίμα; Αχ, έχω σιχαθεί τις εξετάσεις πια!!!

Καλά αποτελέσματα και να μας ενημερώνεις, ναι;

τις εξετάσεις τις έχω κάνει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου αλλά επειδή έλλειπε σε ταξίδι η ενδοκρινολόγος δεν τις πήρα για να μην αγχωθώ (και ψαχουλεύω στο internet γιατί έκανα και ορμονικές για πρώτη φορά....)

σήμερα θα πάω να τις πάρω και τσουπ στην γιατρό να τις δει :)

σας ευχαριστώ κοριτσάκι μου πάρα πολύ για την όλη συμπαράσταση και το κέφι σας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

τι να σας πώ κορίτσια. Άλλο πράγμα. Τέτοια βροχή... Αν δεν είχαν έρθει φίλοι και συγγενείς από μακρία (450χλ) θα το ακυρώναμε. Τρέχαμε το πρωί να βρούμε ταβέρνα να μπορεί να μας σερβίρει, τρέχαμε να βρούμε εκκλησία...Πω ρε άγχος. Αλλ΄απήγαν όλα καλά!!

cEyXp3.png

q61sp3.png

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

μετά τα είδα για τη ζαρούχλα! κρίμα αλλά εσεις να είστε καλά!

άλλωστε μπορείτε να κανονίσετε ένα σουπερ σκ εκει να το γιορτάσετε με τους φίλους σας ... και χωρίς ξινοπεθερικοσόγια....... ;)

προτιμώ την πατατούλα :oops: ελπίζω να μην πειράζει πολύ, γενικά δεν τρωω ψωμί (παρά μόνο στο τοστ μου ή 2 φρυγανιές με τυρί που έχω για πρωινό ή με γιαούρτι για μεσημεριανό)

θα το προσπαθήσω να μην αγχωθώ........... !!!!!!!

είσαι γλύκα

τις εξετάσεις τις έχω κάνει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου αλλά επειδή έλλειπε σε ταξίδι η ενδοκρινολόγος δεν τις πήρα για να μην αγχωθώ (και ψαχουλεύω στο internet γιατί έκανα και ορμονικές για πρώτη φορά....)

σήμερα θα πάω να τις πάρω και τσουπ στην γιατρό να τις δει :)

σας ευχαριστώ κοριτσάκι μου πάρα πολύ για την όλη συμπαράσταση και το κέφι σας!

εαν προτιμας πατατουλα κανενα προβλημα...απλα ειπα για το ψωμι επειδη ειναι πιο χορταστικο ;)

περιμενουμε νεα απο την ενδικρινολογο εεε????.....και πες της να σου δωσει και μια διατροφουλα ;)

ολα καλα θα πανε...ΜΗΝ αγχωνεσαι!!!...καλα αποτελεσματα και παλι!!!!

κατι γινεται στη ζαρουχλα...πρεπει να εχουν ''διαφορες'' παππας και δεσποτης....και τις πληρωσαμε εμεις....δεν πειραζει....ολα για ενα σκοπο γινονται...αλλωστε υπαρχουν σοβαροτερα προβληματα στον κοσμο απο το που θα γινει ο γαμος μου ;););)

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

κοριτσακια μου γοργονουλες καλημερα

δεν μπορω να βαλω avatar ασχετοσυνη μαλλον προσπαθησα ποσες γοργονες αλλα που μαλλον θα βαλω κανενα αεροπλανο see you:rolleyes:

Χαιρετω άλλη μια φορα και τις κοπελες που ειδα τωρα μεσα. Δεν είναι αυτό βιολι ολο μπαινωβγαινω και με νευριαζει.

Κριμα βρε αρχηγε για την Ζαρουχλα. Αν και ειχα χασει πολλες λεπτομερειες η ονομασια μου εχει μεινει. Γιατι δεν το κανετε καπου παραλιακα και μετα να κανετε και κανα beach party αντι δεξιωσης.

JENIA ένα μεγαλο μπραβο για τα μειον σου. Και σε καταλαβαινω απολυτα για το πώς νιωθεις. Για το ότι θες να πεις καπου τη χαρα σου.

Για τα υπολοιπα κοριτσια δεν εχω να προσθεσω κατι γιατι όπως ειπα εχω χασει πολύ πραμα από τις συζητησεις και αισθανομαι πολύ οφφφφφφφφφφφ στην ολη κατασταση.

Y9MXp3.png

Διαφημίσεις

Χαιρετω άλλη μια φορα και τις κοπελες που ειδα τωρα μεσα. Δεν είναι αυτό βιολι ολο μπαινωβγαινω και με νευριαζει.

Κριμα βρε αρχηγε για την Ζαρουχλα. Αν και ειχα χασει πολλες λεπτομερειες η ονομασια μου εχει μεινει. Γιατι δεν το κανετε καπου παραλιακα και μετα να κανετε και κανα beach party αντι δεξιωσης.

JENIA ένα μεγαλο μπραβο για τα μειον σου. Και σε καταλαβαινω απολυτα για το πώς νιωθεις. Για το ότι θες να πεις καπου τη χαρα σου.

Για τα υπολοιπα κοριτσια δεν εχω να προσθεσω κατι γιατι όπως ειπα εχω χασει πολύ πραμα από τις συζητησεις και αισθανομαι πολύ οφφφφφφφφφφφ στην ολη κατασταση.

ευχαρηστω !! ναι βρε μινα μου ηθελα τοσο να το πω αλλα που να τα ελεγα σε αντρες ολοι μερα μετα θα με ειχαν στο ψιλο γαζι αστα μια γυναικα στον οριζοντα δεν υπαρχει τι εχω παθει και εγω σε αυτο το εργοστασειο που δουλευω !!

καλως τη Μινα μας ξανα....:mrgreen:

Λοιπον επειδη το εχουμε ριξει στο σορολοπ και εχουμε μερες να δωσουμε tips....παρτε μια γευση....και οταν λεω γευση το εννοω !!!

Συνδιασμοι φρουτων και τυριων-αλλαντικων-γιαουρτιων....ειναι οτι καλυτερο !!! Πρωτον για να μη βαριομαστε τα ιδια και τα ιδια...δευτερον για να μας βοηθησουν για το θεμα κυτταριτιδα ;)

Δροσερό, ελαφρύ, καλοκαιρινό... Το τέλειο απογευματικό σνακ. Πεπόνι με προσούτο. Φραουλίτσες με γιαούρτι. Καρπούζι με φέτα -ελληνικότατος εθισμός. Μπορείτε να τα απολαύσετε χωρίς ενοχές μιας και δεν έχουν "απαγορευτικές" θερμίδες :mrgreen:

Καρπούζι με τυρί φέτα! 300 Θερμίδες

Είναι o πλέον κλασικός συνδυασμός που εκτός από γευστικός είναι πολύ σημαντικός τόσο για την υγεία, όσο και για την γραμμή σου.

Καρπούζι (2 φέτες): Αποτελείται σε ποσοστό 91,45% από νερό ενώ περιέχει μεγάλη ποσότητα λυκοπενίου. Είναι επίσης πλούσιο σε Β6, Α και C.

Τυρί φέτα (30 γρ.): Αποτελείται επίσης σε μεγάλο ποσοστό από νερό, 52,9%, ενώ είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Το καρπούζι περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το λυκοπένιο το οποίο παρέχει αντιοκαρκινική δράση στον οργανισμό ενώ αν συνδυαστεί με τη φέτα διευκολύνει τη μεταφορά λιποδιαλυτών βιταμινών και αξιοποιεί πλήρως την ποσότητα λυκοπενίου του καρπουζιού.

Με απλά λόγια, δεν επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με βαριά φαγητά και πολλές θερμίδες, ενώ του δίνεις σημαντικές θρεπτικές ουσίες και τον βοηθάς στην καύση λίπους.

Πεπόνι με προσούτο – 244 θερμίδες

Μια γκουρμέ επιλογή όπως το προσούτο συνδυάζεται άψογα με δροσερό πεπόνι. Δοκίμασέ το και μην νιώθεις τύψεις γιατί ο συνδυασμός αυτός μόνο θετικά μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση και την υγεία σου.

Πεπόνι (2 φέτες): Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C, B6, β-καροτίνης και καλίου.

Προσούτο (4 φέτες): Περιέχει ένα σύμπλεγμα βιταμινών D που δρα προστατευτικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Επίσης είναι πλούσιο σε δυσθενή σίδηρο.

- Η υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C στο πεπόνι, επιταχύνει την απορρόφηση του σιδήρου. Αυτό σε συνδυασμό με την βιταμίνη Β6 και το β-καροτένιο θα δώσει ελαστικότητα στο δέρμα σου και ταυτόχρονα θα εμποδίσει την εμφάνιση κυτταρίτιδας.

- Το β-καροτένιο και το σίδηρο θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις ορισμένες ιώσεις του αναπνευστικού ενώ συμβάλλει και στην ομαλή λειτουργία της καρδιάς.

- Γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες. Ο συνδυασμός αυτός εξισορροπεί την σχέση καλίου-νατρίου στον οργανισμό, εξουδετερώνοντας την αρνητική επίδραση από το αλάτι.

grapes.jpg- Σταφύλι με παρμεζάνα 200 θερμίδες

Μια ακόμη έξυπνη και γευστική επιλογή είναι το σταφύλι με παρμεζάνα. Διάλεξε όποια ποικιλία σταφυλιού σου αρέσει και συνόδευσέ την με 30 γραμμάρια παρμεζάνας.

Σταφύλι (200 γρ.): Πλούσιο σε πρωτεΐνη, προστατεύει τα κύτταρα και τους ιστούς, προσφέροντας ταυτόχρονα ταχεία ανάρρωση σε περίπτωση κόπωσης από έντονη μυική προσπάθεια. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ρεσβερατόλη που περιέχεται στην φλούδα του. Λειτουργεί αντιοξειδωτικά και προστατεύει την λειτουργία της καρδιάς.

Παρμεζάνα (30 γρ.): Αν και πιο λιπαρή από το γάλα, είναι πολύ θρεπτική και πλούσια σε ασβέστιο.

Ο συνδυασμός τους εξουδετερώνει τις αρνητικές συνέπειες από το κρυφό αλάτι της παρμεζάνας και όχι μόνο:

- Το κρυφό αλάτι που βρίσκεται στο τυρί δεν εμφανίζει κατακράτηση υγρών, γιατί το σταφύλι περιέχει άφθονο νερό το οποίο αποβάλλει τις τοξίνες και τα ζημιογόνα συστατικά από τον οργανισμό.

- Το σταφύλι είναι η νο. 1 επιλογή για προστασία από το έλκος. Συνδυαστικά με το τυρί θα φροντίσει όλο το γαστρεντερικό σύστημα του οργανισμού σου.

- Οι βιταμίνες των τροφών αυτών θα σου δώσουν επιπλέον και την απαραίτητη πνευματική διαύγεια.

str_yogurt.jpg- Φράουλα με γιαούρτι 157 θερμίδες

Αν και θεωρείται παχυντικό φρούτο, 7 μεγάλες φράουλες δίνουν μόλις 43 θερμίδες. Ιδανική επιλογή για βραδινό ή ενδιάμεσο σνακ.

Φράουλα (7 μεγάλες): Είναι γωνστή για την αντιφλεγμονώδη δράση της και την προστασία από τις φαινόλες. Πλούσια σε Β12, BK, μαγγάνιο και σε φυτικές ίνες.

Γιαούρτι (με χαμηλά λιπαρά): Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα, ασβέστιο, φώσφορο, ψευδάργυρο, αλλά και βιταμίνες Α, Β2 και Β12.

- Οι φυτικές ίνες της φράουλας και η δράση του γιαουρτιού προστατεύουν το γαστρεντερικό σύστημα και βοηθούν στην εύρρυθμη λειτουργία του, περιορίζοντας τη δυσκοιλιότητα.

-Η βιταμίνη ΒΚ της φράουλας συμβάλλει στην ταχεία απορρόφηση του ασβεστίου του γιαουρτιού και έτσι προστατεύει τον οργανισμό από την εμφάνιση οστεοπόρωσης.

- Επιπλέον ο συνδυασμός βοηθά στην καταπολέμηση της πήξης του αίματος.

Μπορεί να συνοδευτεί με μια κ.γ. μέλι που δεν δίνει παρά 21 θερμίδες. Αν και η φυσική ζάχαρη που προσφέρουν οι φράουλες είναι αρκετή.

melon.jpg- Πεπόνι με γιαούρτι 200 Θερμίδες

Τι πιο γευστικό από κομμάτια δροσερό πεπόνι με γιαούρτι!

Πεπόνι (2 φέτες): Περιέχει μεγάλη ποσότητα βιταμίνης C, B6, β-καροτίνη και καλίου. Μια μερίδα πεπόνι έχει μόλις 33 θερμίδες.

Γιαούρτι (με χαμηλά λιπαρά): Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, μέταλλα, ασβέστιο, φώσφορο, ψευδάργυρο, αλλά και βιταμίνες Α, Β2 και Β12.

Ο συνδυασμός των δύο αποτελεί μοναδική ασπίδα για την υγεία. Εκτός από τις αντισηπτικές ιδιότητες που περιέχει το γιαούρτι, σε συνδυασμό με το πεπόνι αποτρέπει την συσσώρευση αιμοπεταλίων, προστατεύοντας έτσι τον οργανισμό από τις θρομβώσεις. Το πεπόνι θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να απορροφήσει καλύτερα το ασβέστιο του γιαουρτιού και να δυναμώσει τα οστά και τα δόντια.

ευχαρηστω !! ναι βρε μινα μου ηθελα τοσο να το πω αλλα που να τα ελεγα σε αντρες ολοι μερα μετα θα με ειχαν στο ψιλο γαζι αστα μια γυναικα στον οριζοντα δεν υπαρχει τι εχω παθει και εγω σε αυτο το εργοστασειο που δουλευω !!

Εγω πιστευω ότι το παρατηρουν και οι αντρες και τα σχολια τους είναι πιο αυθορμητα και αληθινα από αυτά των γυναικων. Εχω τρανταχτο παραδειγμα οπου μια με κοιταζε με μισο ματι και εκανε το σχολιο της περι απωλειας κιλων.

Y9MXp3.png

και για τις γλυκατζουδες γοργονες....γλυκακια με 250 θερμιδες!!!

Μilkshake φράουλα - Δεν έχει περισσότερες από 250 θερμίδες

Υλικά

2 φλιτζάνια παγωτό βανίλια με χαμηλά λιπαρά

1 ½ φλιτζάνι φράουλες κομμένες στη μέση

¼ του φλιτζανιού γάλα χωρίς λιπαρά

1 κ.σ. ζάχαρη

1-2 ολόκληρες φράουλες

Προετοιμασία

Βάλε όλα τα υλικά (εκτός από τις ολόκληρες φράουλες) σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει ένας smoothy χυμός! Στόλισε με ολόκληρες φράουλες

• Baby Τιραμισού

Συστατικά

• 2 κ.σ. Ζάχαρη
  • ½ φλιτζάνι άπαχο τυρί ricotta (θα το βρεις σε μεγάλα super market)
  • 1 βανίλια
  • Κανέλα
  • 12 μπισκότα σαβουαγιάρ
  • 4 κ.σ. Καφέ εσπρέσσο ή δυνατό καφέ φίλτρου
  • 2 κ.σ. Λιωμένες νιφάδες κουβερτούρας

Ανακάτεψε το τυρί με τη ζάχαρη, τη βανίλια και την κανέλα σε ένα μέτριο μπολ

Βάλε τα μπισκότα σε ένα ταψάκι και ράντισέ τα με τη μισή ποσότητα καφέ

Στρώσε την κρέμα από πάνω και βάλε άλλη μια στρώση μπισκότα

Ράντισε με τον υπόλοιπο καφέ και την λιωμένη σοκολάτα

Άφησε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η σοκολάτα

Καρπούζι με τυρί φέτα! 300 Θερμίδες

Είναι o πλέον κλασικός συνδυασμός που εκτός από γευστικός είναι πολύ σημαντικός τόσο για την υγεία, όσο και για την γραμμή σου.

Καρπούζι (2 φέτες): Αποτελείται σε ποσοστό 91,45% από νερό ενώ περιέχει μεγάλη ποσότητα λυκοπενίου. Είναι επίσης πλούσιο σε Β6, Α και C.

Τυρί φέτα (30 γρ.): Αποτελείται επίσης σε μεγάλο ποσοστό από νερό, 52,9%, ενώ είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Το καρπούζι περιέχει ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το λυκοπένιο το οποίο παρέχει αντιοκαρκινική δράση στον οργανισμό ενώ αν συνδυαστεί με τη φέτα διευκολύνει τη μεταφορά λιποδιαλυτών βιταμινών και αξιοποιεί πλήρως την ποσότητα λυκοπενίου του καρπουζιού.

Με απλά λόγια, δεν επιβαρύνεις τον οργανισμό σου με βαριά φαγητά και πολλές θερμίδες, ενώ του δίνεις σημαντικές θρεπτικές ουσίες και τον βοηθάς στην καύση λίπους.

Πλάκα κάνεις!

Ταιριάζει το καρπούζι με τη φέτα; Δεν παχαίνει;

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Τζάμπα δούλευα τον πατέρα μου τόσα χρόνια! :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γειας σας και παλι μπαπ. Πολύ χρησιμες οι συμβουλες σου αλλα μου κανουν καπως καρπουζι με φετα??? (βεβαια πολύ γνωστο), παρμεζανα με σταφυλλι????? πεπονι με προσουτο????? Θα προτιμησω τις 2 τελευταιες που είναι στα κυβικα μου.

Y9MXp3.png

Πλάκα κάνεις!

Ταιριάζει το καρπούζι με τη φέτα; Δεν παχαίνει;

ΖΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

Τζάμπα δούλευα τον πατέρα μου τόσα χρόνια! :mrgreen:

εχμμμμμμμμμμμμ......δεν ξερω αν προσεξες ποσα γραμμαρια φετα λεει????

30 γραμμαρια.....οχι δεν παχαινουν....εφοσον τα υπολοιπα γευματα της ημερας ειναι επισης ελαφρια και χωρις πολλες θερμιδες και λιπαρα :wink:

Εγω πιστευω ότι το παρατηρουν και οι αντρες και τα σχολια τους είναι πιο αυθορμητα και αληθινα από αυτά των γυναικων. Εχω τρανταχτο παραδειγμα οπου μια με κοιταζε με μισο ματι και εκανε το σχολιο της περι απωλειας κιλων.

3

ΜΙΝΑ θα σου πω το εξης για να καταλαβεις ειναι πολυ καλα παιδια και ανθρωποι δεν το συζηταμαι καλο παρεακι αλλα τι γινεται σε ενα εγοστασιο 108 ατομων ειμαι η ποιο μικρη . οταν ξεκινησα την δουλεια μου εδω ημουν 19 χρονων με ειδαν με ολα τα σκαμπανεβασματα μου απο γαμο και παιδια γενικα. τωρα δεν μπορω να πω οτι δεν θα μου πουν την καλη κουβεντα αλλα λογο οτι ειμαι και εγω πειραχτηρη και τους ελεγα εγω κιλα δεν θα παρω με τιποτα οταν θα μηνω εγκυος κλπ. τωρα που τα χανω δεν σχολειαζω τιποτα γιατι θα μου πουν στο λεγαμε και τωρα παιδεβεσαι για να τα χασεις χιχιχιχι!!

οχι ειναι πολυ καλα παιδια και δεχομαι τα πειραγματα τους απλα ειναι οτι αλλιως οι συναδελφοι αλλιως εδω το παρεακι!!!!

Γειας σας και παλι μπαπ. Πολύ χρησιμες οι συμβουλες σου αλλα μου κανουν καπως καρπουζι με φετα??? (βεβαια πολύ γνωστο), παρμεζανα με σταφυλλι????? πεπονι με προσουτο????? Θα προτιμησω τις 2 τελευταιες που είναι στα κυβικα μου.

καλα φαε πεπονι με προσουτο και δεν θα ξερεις τι τρως!!!!!!!!!!!

πρωτη φορα το εφαγα στη Ρωμη..και ελεγα ειναι δυνατον????....και τωρα του δινω και καταλαβαινει τα βραδακια....βαζω και ενα ποτηρακι λευκο κρασι (οχι βαρυ).....και ειμαι ετοιμη για νανακια μετα τη νοστιμια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

• Baby Τιραμισού

Συστατικά

• 2 κ.σ. Ζάχαρη
  • ½ φλιτζάνι άπαχο τυρί ricotta (θα το βρεις σε μεγάλα super market)
  • 1 βανίλια
  • Κανέλα
  • 12 μπισκότα σαβουαγιάρ
  • 4 κ.σ. Καφέ εσπρέσσο ή δυνατό καφέ φίλτρου
  • 2 κ.σ. Λιωμένες νιφάδες κουβερτούρας

Ανακάτεψε το τυρί με τη ζάχαρη, τη βανίλια και την κανέλα σε ένα μέτριο μπολ

Βάλε τα μπισκότα σε ένα ταψάκι και ράντισέ τα με τη μισή ποσότητα καφέ

Στρώσε την κρέμα από πάνω και βάλε άλλη μια στρώση μπισκότα

Ράντισε με τον υπόλοιπο καφέ και την λιωμένη σοκολάτα

Άφησε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η σοκολάτα

ΜΙΑΜ!

250 θερμίδες όλο το μπολ; :mrgreen:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...