Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μπονζουρρρρρρρρρρρρρρ γοργονες!!!!

Μαεστρια μου τι κανεις???....ο μικρουλης??? καλυτερα???

Μια χαρά ο μικρός, ταρζανεύει! :mrgreen:

Εσύ - επειδή έχω και γεροντική άνοια - για πότε τον ετοιμάζεις το γάμο; Θύμησέ μου.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Eδώ είμαι κι εγώ βρε παραπονιάρα!

λιγουλακι ειμαι απλα σημερα δεν ξερω τι εχω παθει τους εχω ζαλισει ολους βεβαια οχι χωρις λογο ειμαι με μειον ενα κιλα και 3 ποντους στη περιφερια και η κιλιτσα μου μεσα κι πολυ λιγο χαλαρη σε σχεση με της αλλες φορες !!

εεεεε !!!!!!! ΕΤΣΙ ΕΜΠΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑς:wink::tongue::mrgreen:

Μια χαρά σε βρίσκω Κωνσταντίνα! Θα έπρεπε να 'σαι μέσα στη τρελή χαρά, όχι στα παράπονα!

ΕΙΝΑΙ το παραπονο της τρελης χαρας καλε !!! ηθελα τοσο να το πω και εδω στο γραφειο δουλευω μονο με αντρες αντε τωρα να τους πεις οτι εσυ εχασες κιλα μαλλον στο δουλεμα θα με παρουν !!! :mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Μια χαρά ο μικρός, ταρζανεύει! :mrgreen:

Εσύ - επειδή έχω και γεροντική άνοια - για πότε τον ετοιμάζεις το γάμο; Θύμησέ μου.

μπραβο το καμαρι μου!!!!! :mrgreen:

ο γαμος δεν μας παει κοριτσια....την Κυριακη το βραδυ μας αποτελειωσε ο παππας της Ζαρουχλας.....ενω εδωσε την αδεια του ο Δεσποτης να γινει στο εκκλησακι το μυστηριο....εκεινος δεν δεχεται να κανει το μυστηριο....ακυρωσαμε τα παντα....δωμματια που ειχαμε κλεισει για ολους τους καλεσμενους....το τραπεζι...τον ωτογραφο...ντι τζει κτλ....:(....και τωρα παμε παλι απο τηνα ρχη...στο μηδεν....τελος παντων βρηκαμε μια ωραια εκκλησσια στο Νεο Βουτζα και θα την κλεισουμε για 11/ Σεπτεμβριου ;)

τι να πεις....αναρρωτιεμαι ποσες μουτζες πρεπει να μας εχουν ριξει....δεν εξηγειται αλλιως...στην προηγουμενη ζωη μου πρεπει να ημουν πολυ κ@λοπαιδι και τα πληρωνω τωρα :tongue::tongue::tongue:

Δες στο προφιλ μου εχω ανεβασει φωτο απο την προβα νυφικου....δεν ειναι ετοιμο βεβαια ακομα.....αλλα μια ιδεα θα την παρεις :mrgreen:

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

Διαφημίσεις

λιγουλακι ειμαι απλα σημερα δεν ξερω τι εχω παθει τους εχω ζαλισει ολους βεβαια οχι χωρις λογο ειμαι με μειον ενα κιλα και 3 ποντους στη περιφερια και η κιλιτσα μου μεσα κι πολυ λιγο χαλαρη σε σχεση με της αλλες φορες !!

εεεεε !!!!!!! ΕΤΣΙ ΕΜΠΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑς:wink::tongue::mrgreen:

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!! κορμαρα μου εσυ!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΕΙΝΑΙ το παραπονο της τρελης χαρας καλε !!! ηθελα τοσο να το πω και εδω στο γραφειο δουλευω μονο με αντρες αντε τωρα να τους πεις οτι εσυ εχασες κιλα μαλλον στο δουλεμα θα με παρουν !!! :mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ε, τότε μη βγάζεις παράπονο, αλλά αυτοπαίνεμα!

Παινέψου, παινέψου, εμείς εδώ είμαστε, θα σε αποθεώσουμε!!!

b.gifr.gifa.gifv.gifo.gifempty.gifj.gife.gifn.gifi.gifa.gif

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Kρίμα βρε γκουρού για τη Ζαρούχλα! Και μόνο για τ' όνομα της περιοχής δηλαδή! (έχω φάει τρελό κόλλημα)

Δεν πειράζει, μια χαρά είναι 11/9, να 'χει δροσίσει κιόλας! Αν κι εγώ είχα κάνει γαμοβάφτιση 5/9 και είχε ΤΡΕΛΗ ΖΕΣΤΗ!!!

Με το καλό ο γάμος, όπου και να γίνει! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

κοριτσακια τι κανετε

ειπα να κανω διαιτα αλλα, οπως παντα αλλα χαζα μου χαλασαν το κεφι ισως τελικα αλλου ειναι το προβλημα

θελω ψυχολογο

μαλλον κουβαλω πολυ θυμο μεσα μου και τον πνιγω με τα παγωτα:roll:

πάντα είναι αλλού το πρόβλημα με τα πολλά παραπανίσια κιλά .... στάνταρντ..... μιλάω εκ πείρας .....

M

Όσο για τα σχέδια δεύτερου παιδιού αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι σου λέω απλά ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. Κάτι τέτοια σχέδια κάναμε κι εμείς και φάγαμε τέτοια πίκρα, ώστε όταν ήρθε επιτέλους η δεύτερή μας κόρη.........άσε Μαεστρία μου. Αφήστε τα , ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! τίποτ΄άλλο.......

γερά, τυχερά .....και με χαμογελαστούς γονείς!

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΥΠΟς ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΣΑ ΜΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΑ Μ ΑΥΤΗ

κανουμε λεει διατροφη με το ματι μεβαση την παλαμη μας ο καθενας τη δικη του εννοειται

κατάλαβα καλά ότι μας μουτζώνει ο τυπάς;;;; χιχι :lol::lol::lol:

Τώρα αμα σας πώ ότι η ζυγαριά με έδειξε σήμερα 1,5 ιλό κάτω σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη θα με πιστέψετε;; είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη!!!!!!

άντε μπράβο!!!!! συγχαρητήρια άξια γοργόνα!

Κοριτσια, επαθα σοκ!!!! Maestria εισαι μαρτυρας. Ειδες κοριτσι μου το τικερακι μου στην υπογραφη μου? (το οποιο παρεπιπτοντως ειναι το κατι αλλο).

Λοιπον, το τικερακι μου εξαφανιστηκε!!!!!!!!!!!!!!

Το πως εξαφανιστηκε ειναι το περιεργο.

Και σας διαβεβαιω οτι δεν το εβγαλα εγω ουτε κανεις αλλος απο την οικογενεια μου, γιατι εχω κωδικο εισοδου στο φορουμα και γενικοτερα ως user.

Μπορειτε να μου εξηγησετε πως εγινε???

Edit. Μετα την αποστολη αυτου του ποστ, ξαναεμφανιστηκε. Τι γινεται βρε παιδια???????

Τ Ε Λ Ε Ι Ο Τ Ι Κ Ε Ρ Α Κ Ι ! ! !

με γειά σου!!!!!!!

τσιπουριτσα καλοστινες παλι βρε ζουζου ειχες χαθει λιγακι!!!

γοργονες μου σε ολες παρτε δυναμη και βουρ για χασημο κιλωωννν!! εχεται βρεθει στο ποιο hot μερος για να πετυχεται αυτο που θελετεν!!! πω πω φλιαρια σημερα γειαααααααααααααααα!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

γειά σου :) έχω αρχίσει να παίρνω δύναμη!!!!!!! είναι μεταδοτικό!

μας κολλάει η γεωργία και όχι μόνο.....

καλημέρααααααααααααααααααααααα γοργονες!!!!

δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας...σε λιγακι !!!

τι κανετε????.....

γειά σου αργηγέ!!!!!!

πως πάνε οι ετοιμασίες στην Ζαρούχλα; επειδή μπορεί να έχασα κάποια επεισόδια τελικά με τον παπά όλα καλά;

τελικα χθες έφαγα αρακά λεμονάτο με μία πατατούλα και λίγο Milner εν λευκό (χωρίς ψωμί)

σήμερα το βραδάκι έχει ενδοκρινολόγο ελπίζω όλα καλά!!!! (ένα άγχος το έχω αλλά .... είμαι χαμογελαστή!)

σας φιλώ καλή σας συνέχεια!

Kρίμα βρε γκουρού για τη Ζαρούχλα! Και μόνο για τ' όνομα της περιοχής δηλαδή! (έχω φάει τρελό κόλλημα)

Δεν πειράζει, μια χαρά είναι 11/9, να 'χει δροσίσει κιόλας! Αν κι εγώ είχα κάνει γαμοβάφτιση 5/9 και είχε ΤΡΕΛΗ ΖΕΣΤΗ!!!

Με το καλό ο γάμος, όπου και να γίνει! :D

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!! :mrgreen:

βεβαια η ημερομηνια που διαλεξαμε μονο γουρικη δεν ειναι χαχαχαχχαχαχαχαχαχα....αλλα το τολμησαμε :tongue::tongue::tongue:.....αλλους διδυμους πυργους εχουμε πουθενα??? :tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

γειά σου αργηγέ!!!!!!

πως πάνε οι ετοιμασίες στην Ζαρούχλα; επειδή μπορεί να έχασα κάποια επεισόδια τελικά με τον παπά όλα καλά;

τελικα χθες έφαγα αρακά λεμονάτο με μία πατατούλα και λίγο Milner εν λευκό (χωρίς ψωμί)

σήμερα το βραδάκι έχει ενδοκρινολόγο ελπίζω όλα καλά!!!! (ένα άγχος το έχω αλλά .... είμαι χαμογελαστή!)

σας φιλώ καλή σας συνέχεια!

καλως το τσιπουρακι μας :mrgreen:

μη μου αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε.....και οτι και να πει ο ενδοκρινολογος να ξερεις ενα...αυτα του ειδους τα προβληματα ρυθμιζονται....ΜΗΝ αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....καλα αποτελεσματα!!!!

θα μπορουσες να παραλειψεις την πατατουλα και να προτιμησεις να φας το ψωμακι να σε πιασει καλυτερα το γευμα ;)...δοκιμασε το την επομενη φορα

τα νεα που γαμου μολις τα εγραψα....δες ενα - δυο ποστ πιο πριν :wink:

σε ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!! :mrgreen:

βεβαια η ημερομηνια που διαλεξαμε μονο γουρικη δεν ειναι χαχαχαχχαχαχαχαχαχα....αλλα το τολμησαμε :tongue::tongue::tongue:.....αλλους διδυμους πυργους εχουμε πουθενα??? :tongue::tongue::tongue:

Noμίζω στη Σιγκαπούρη, αλλά είναι μακριά!

Σιγά, δεν είμαστε κι αμερικάνοι. :mrgreen:

Τσιπουρίτσααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!! Άντε καλέ, ακόμα να πας σ' εκείνο τον έρμο τον ενδροκρινολόγο;;; Θα σου πάρουνε αίμα; Αχ, έχω σιχαθεί τις εξετάσεις πια!!!

Καλά αποτελέσματα και να μας ενημερώνεις, ναι;

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Καλημέρασ κορίτσια!! Ευχαριστώ για το "ΜΠΡΑΒΟ" σας! Τα έχω ανάγκη για να συνεχίσω!!!!

Εγώ βάφτισα πέρυσι τον μικρό μου 11/09...ανοίξαν οι ουρανοί. Από ξωκλησι βρεθήκαμε σε εκκλησία...και από Beach bar σε ταβέρνα....

cEyXp3.png

q61sp3.png

Καλημέρασ κορίτσια!! Ευχαριστώ για το "ΜΠΡΑΒΟ" σας! Τα έχω ανάγκη για να συνεχίσω!!!!

Εγώ βάφτισα πέρυσι τον μικρό μου 11/09...ανοίξαν οι ουρανοί. Από ξωκλησι βρεθήκαμε σε εκκλησία...και από Beach bar σε ταβέρνα....

ΣΟΒΑΡΑ!!! ερε τι παθατε !!!! :confused:

εδω ειμαστε ολες για υποστηριξη ...για οτι χρειαστεις!!!

συνεχισε την καλη προσπαθεια!!!

ααα....ωραια....το ξερα....χαχααχαχαχα.....λεω τις μπομπονιερες να τις κανω πανω σε ομπρελλες :tongue::tongue::tongue:....βρε τι παθατε?????????????? :roll::roll::roll:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...