Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

μια χαρα εισια κατερινα...Κοριτσια εγω για τα κιλα ολοι μου λενε οτι ειμαι μια χαρα αλλα εγω δεν νιωθω ανετα θελω να αδυνατισω και δυσκολευομαι παρα πολυ 24κιλα πηρα στην εγκυμοσυνη και απο 50εφτασα να γεννησω 74...

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

μια χαρα εισια κατερινα...Κοριτσια εγω για τα κιλα ολοι μου λενε οτι ειμαι μια χαρα αλλα εγω δεν νιωθω ανετα θελω να αδυνατισω και δυσκολευομαι παρα πολυ 24κιλα πηρα στην εγκυμοσυνη και απο 50εφτασα να γεννησω 74...

Οχι καλα ειμαι τωρα,δεν εχω παραπονο! Ειμαι και ψηλη οποτε για μενα αυτα τα κιλα ειναι καλα, βεβαια οπως κι εσυ εγω θελω να χασω κι αλλο...να εχω κι ενα Α περιθωριο για τη 2η εγκυμοσυνη που λεω να ξεκινησω σιγα σιγα...(περιμενω απλα να κοιμηθει μια νυχτα η κορη μου...το νυχτοπουλι μου..)

Σκοπός είναι ΕΣΥ σε ποιά κιλά νοιώθεις άνετα !!!

Οχι καλα ειμαι τωρα,δεν εχω παραπονο! Ειμαι και ψηλη οποτε για μενα αυτα τα κιλα ειναι καλα, βεβαια οπως κι εσυ εγω θελω να χασω κι αλλο...να εχω κι ενα Α περιθωριο για τη 2η εγκυμοσυνη που λεω να ξεκινησω σιγα σιγα...(περιμενω απλα να κοιμηθει μια νυχτα η κορη μου...το νυχτοπουλι μου..)

Ααααααααααααααααααχ (μακρόσυρτο) .... σήμερα η ζυγαριά έδειξε 71 κιλά (συμπέρασμα -0,5 κιλό την εβδομάδα που μας πέρασε / και αδιαθέτησα κιόλας... γκρρρρ τα νεύρα μου δλδ) αλλά αν το δω σαν αποτέλεσμα μέσα σε 1 μήνα -5 κιλά κάτι είναι εεεεε ????

Διαβάσω όλα αυτά το 60+ και τα 50+ που γράφετε και σας θαυμάζω βρε όμορφες !!!

Πού θα μου πάει (μότο) !!!

Ααααααααααααααααααχ (μακρόσυρτο) .... σήμερα η ζυγαριά έδειξε 71 κιλά (συμπέρασμα -0,5 κιλό την εβδομάδα που μας πέρασε / και αδιαθέτησα κιόλας... γκρρρρ τα νεύρα μου δλδ) αλλά αν το δω σαν αποτέλεσμα μέσα σε 1 μήνα -5 κιλά κάτι είναι εεεεε ????

Κι εγω τοσο χανω αλλα κυριως ποντους! Σε κιλα εχω χασει 5-6 σε δυο μηνες!Μια χαρα ειναι,συνεχισε!!!!

Παιδιά, μετά από πολλάαααα χρόνια πήγα και ψώνισα σορτσάκια για να φοράω στο σπίτι (μόνο!). Εξεπλάγην γιατί μου πήγαιναν πολύ ωραία... Περιμένω να δω αντιδράσεις του Βασ το μεσημέρι...χαχα... εντωμεταξύ αυτός μου είπε να πάρω για να μη βγαίνω με φορεματάκια στα μπαλκόνια και προσφέρω θέαμα (ποια νομίζει ότι έχει γυναίκα; σιγά τη γκόμενα!).

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Παιδιά, μετά από πολλάαααα χρόνια πήγα και ψώνισα σορτσάκια για να φοράω στο σπίτι (μόνο!). Εξεπλάγην γιατί μου πήγαιναν πολύ ωραία... Περιμένω να δω αντιδράσεις του Βασ το μεσημέρι...χαχα... εντωμεταξύ αυτός μου είπε να πάρω για να μη βγαίνω με φορεματάκια στα μπαλκόνια και προσφέρω θέαμα (ποια νομίζει ότι έχει γυναίκα; σιγά τη γκόμενα!).

Σόρρυ βρε Αρετή αλλά πιο "καυτό" δεν είναι το σορτσάκιον ???? ... δε μπορεί κάπου αλλού το πάει ο ποιητής... :rolleyes:

γειαααααααααααααααα

με θυμαστε??εχασα τα κιλα μου οταν εμπαινα εδω!!!εβαλα μερικα τωρα αλλα χαλαλι!!!σημερα εμαθα οτι ειμαι εγκυος!!!!

Εφάκη,

Εγώ δεν δύναμαι να σε θυμάμαι γιατί ανήκω στις νέες ...

Έχασες όμως διαβάζω τα κιλάκια σου και πολύ σωστά έκανες επειδή .... πα ρα πα παμ.... είσαι έγκυος !!!! Συγχαρητήρια - καλοστερέωτο το σποράκι !

γειαααααααααααααααα

με θυμαστε??εχασα τα κιλα μου οταν εμπαινα εδω!!!εβαλα μερικα τωρα αλλα χαλαλι!!!σημερα εμαθα οτι ειμαι εγκυος!!!!

Με το καλο!!Να ξαναπαρεις και μερικα κιλακια,χαλαλι!!!:D

Μπραβο ! Μπραβο! τετοια να ακουμε

Εγω να ομολογησω οτι βγηκα από το προγραμμα. Αδιαθετησα και κάπου το εχασα.

Σημερα τυπωσα και τη διπλωματική μου! Ουφ!

ετοιμαζω τη βαφτιση του μπεμπη μου....και περιμενω ολο αγωνια τη μεταθεση του αντρα μου. θα παρει δεν θα παρει??? για που?? Αλλαγη σπιτιου. δουλειας. σχολειου.παλι απο την αρχή. Το εχω καναζησει πριν 6 χρονια.

Καλη προσπαθεια σε όλες

Διαφημίσεις

ετοιμαζω τη βαφτιση του μπεμπη μου....και περιμενω ολο αγωνια τη μεταθεση του αντρα μου. θα παρει δεν θα παρει??? για που?? Αλλαγη σπιτιου. δουλειας. σχολειου.παλι απο την αρχή. Το εχω καναζησει πριν 6 χρονια.

Εμ αυτο ειναι μεγαλο αγχος δικαιολογεισαι! Εμεις ευτυχως ειμαστε σταθερα Αθηνα απο την αρχη, η αεροπορια βγαζει δυσκολα μεταθεσεις αλλα εγιναν κατι κουφα τελευταια και φοβομασταν κι εμεις ...ευτυχως μενουμε εδω..σπιτι μας!Και θα παμε και διακοπες, περιμεναμε,περιμεναμε επιτελους βγηκαν και κανονισαμε!

Λοιπον σημερα περασα απο τη μανα μου γιατι εχω αφησει και τη μικρη 2 μερες εκει επειδη δεν εχει συγκοινωνιες...ε δεν ειναι να πηγαινω,μετα απο ενα τοστ, λιγη σοκολατα υγειας και μια ρυζογκοφρετα ηθελε να μου δωσει πεπονι και συκωτακια..ελεος,που να τα βαλω!

ε δεν ειναι να πηγαινω,μετα απο ενα τοστ, λιγη σοκολατα υγειας και μια ρυζογκοφρετα ηθελε να μου δωσει πεπονι και συκωτακια..ελεος,που να τα βαλω!

Πλάκα κάνεις; Θεωρείς το τοστ, τη σοκολάτα υγείας και τη 1 ρυζογκοφρέτα φαί; :confused::confused::confused: Τι να πω; Εγώ δεν είμαι έτσι...... βέβαια είμαι και βαρέων - βαρών ...... αλλά και πάλι δεν έχω δει καμία δίαιτα να προτείνει τοστ, σοκολάτα υγείας και 1 ρυζογκοφρέτα για μεσημεριανό. Τεσπά.

ARNIKOL μπράβο. Πάντα τέτοια. Και τα καυτά σορτσάκια σου βάλε τώρα και τα κοντά φουστανάκια σου και απολαυσέ το. Οι κόποι σου δικαιώθηκαν.

Εγώ αυτή την εβδομάδα έχασα μόνο 300 γραμ. :-(:sad::-(:sad: και είμαι τώρα 98.200. Στεναχωρήθηκα, αλλά η αλήθεια είναι ότι το Σάββατο ήμαστε σε πάρτυ και ξέφυγα.:-(:-(:-(:-( Τεσπά, ίσως φορτσάρω τώρα.......

27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2008 ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ! ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΟΥ!

19 IOYNIOY 2013... Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΜΟΥ

Ε δεν είναι καυτά τα σορτσάκια, Μεταξία μου (κατά τη γνώμη μου δηλ, γιατί ο Βασ. ακόμα δεν τα είδε...). θα σας πω αντιδράσεις! χαχα

Εφάκη, ναι σε θυμάμαι! Καιρό έχεις να μπεις! με το καλό εύχομαι και μη σε απασχολεί καθόλου το ότι θα ξαναπάρεις κιλά! Εδώ θα είμαστε να σε βοηθήσουμε να τα ξαναχάσεις....

Μάτρι, καλά αποτελέσματα με τη διπλωματική, δικαιολογείσαι! Είμαι σίγουρη ότι θα στο πει και η αρχηγός!

Γιοβάννα, φτάνει που χάνεις! αργά αλλά σταθερά...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πλάκα κάνεις; Θεωρείς το τοστ, τη σοκολάτα υγείας και τη 1 ρυζογκοφρέτα φαί; :confused::confused::confused: Τι να πω; Εγώ δεν είμαι έτσι...... βέβαια είμαι και βαρέων - βαρών ...... αλλά και πάλι δεν έχω δει καμία δίαιτα να προτείνει τοστ, σοκολάτα υγείας και 1 ρυζογκοφρέτα για μεσημεριανό. Τεσπά.

Καλε ποιο μεσημεριανο???Απογευματινα ηταν ολα αυτα, για μεσημερι ειχα φαει τη σαλατα μου τρομαρα μου!Να την προτεινω και σε σας, χωριατικη, σαλατα-αγγουρι δλδ με λιγη φετα και ενα μετριο παξιμαδι!Τελεια!!!!Και χορταστικη!;)

τσσσσσσσσσ, μεγιές!!! μπράβο βρε αρνικόλ!!! έχω χρόνια να φορέσω σορτσάκια, κυρίως λόγω κυταρίτιδας που μετά τηνπρώτη εγκυμοσύνη αυξήθηκε δραματικά (όχι που δεν είχα...)

Σόρρυ βρε Αρετή αλλά πιο "καυτό" δεν είναι το σορτσάκιον ???? ... δε μπορεί κάπου αλλού το πάει ο ποιητής... :rolleyes:

σα 'να χεις δίκιο.....

γειαααααααααααααααα

μπρααααβο!!!! ΠΟλλά μπράβο και για τα κιλά και για την εγκυμοσύνη!!!!! με το καλό!!!!!!

Μπραβο ! Μπραβο! τετοια να ακουμε

Εγω να ομολογησω οτι βγηκα από το προγραμμα. Αδιαθετησα και κάπου το εχασα.

Καλη προσπαθεια σε όλες

κατ'αρχήν συγχαρητήρια για την ολοκλήρωση της διπλωματικής!!!

Τώρα σχετικά με τη μετάθεση.. τι να πω... δύσκολα..... Ειδικά έτσι όπως έχω βαρύνει όλα αυτά που γράφεις μου φαίνονται βουνό.... Ωστόσο μπορεί να σας προκύψει ένα ωραία μέρος που θα κάνεις νεες παρέες και θα ανανεωθείτε!!! σου το εύχομαι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...