Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Πες τα με απλα ελληνικα βρε χαμαμηλακι. Να τρωμε λιγες ή ειναι "φτου κακα"???

ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΥΠΟς ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΛΑΜΗ ΣΑ ΜΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΟΛΑ Μ ΑΥΤΗ

κανουμε λεει διατροφη με το ματι μεβαση την παλαμη μας ο καθενας τη δικη του εννοειται

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Πες τα με απλα ελληνικα βρε χαμαμηλακι. Να τρωμε λιγες ή ειναι "φτου κακα"???

τα υψηλου γλυκαιμικου φορτιου τα βαζει στη ακρη της παλαμης και στο γευμα κερασμα λεει

αρα καλο ειναι να αποφευγονται

κλαιει ο μπεμπης σορυ σορυ γλυκιες μου

καλό απόγευμα σε όλες!!

Τώρα αμα σας πώ ότι η ζυγαριά με έδειξε σήμερα 1,5 ιλό κάτω σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη θα με πιστέψετε;; είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη!!!!!!

Ειδες καλη μου Κατερινα???

Σας κολλησα. Χαχαχαχα

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Maestria έχω παράπονο! πού είναι η αθλητική μας ενημέρωση;;;;;;;;;:D:D:D:D:D:D

Όσο για τα σχέδια δεύτερου παιδιού αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι σου λέω απλά ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ. Κάτι τέτοια σχέδια κάναμε κι εμείς και φάγαμε τέτοια πίκρα, ώστε όταν ήρθε επιτέλους η δεύτερή μας κόρη.........άσε Μαεστρία μου. Αφήστε τα , ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ! τίποτ΄άλλο.......

Δεν πειράζει ρε, ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ, το είπα κι εγώ!!!

Έχεις δίκιο, αμέλησα!!!

620175b0g6cv2iwb.gif

Για την αθλητική σας ενημέρωση, α' ημιτελικός Ουρουγουάη - Ολλανδία 2-3

H Oλλανδία στον τελικό! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Γεωργία ΤΕΛΕΙΟ το τικεράκι με τον τυπάκο πάνω στο διάδρομο!!!

Το είδα και τρελάθηκα ΣΕ λέω! :mrgreen::mrgreen:

Κοριτσια, επαθα σοκ!!!! Maestria εισαι μαρτυρας. Ειδες κοριτσι μου το τικερακι μου στην υπογραφη μου? (το οποιο παρεπιπτοντως ειναι το κατι αλλο).

Λοιπον, το τικερακι μου εξαφανιστηκε!!!!!!!!!!!!!!

Το πως εξαφανιστηκε ειναι το περιεργο.

Και σας διαβεβαιω οτι δεν το εβγαλα εγω ουτε κανεις αλλος απο την οικογενεια μου, γιατι εχω κωδικο εισοδου στο φορουμα και γενικοτερα ως user.

Μπορειτε να μου εξηγησετε πως εγινε???

Edit. Μετα την αποστολη αυτου του ποστ, ξαναεμφανιστηκε. Τι γινεται βρε παιδια???????

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! βρε κουκλες τι γινεται ολες απογευματινες ειστε και εμεις οι πρωινες τι θα κανουμε.

τσιπουριτσα καλοστινες παλι βρε ζουζου ειχες χαθει λιγακι!!!

μαεστρια μου τον βλεπω των δυναμισμο σου και ολα θα βενουν καλος απο εδω και περα!!!!

κατερινα μπραβο βρε κουκλι σε λιγο το συναχι που εχει η γιωργια θα μας κωλησει ολες ωραια ιωση ομως θελουμε απο αυτη!!!

γιωργια μου ξερω ειμαι πολυ γουρουνιτσα εγω δεν σου ειπα ΜΠΡΑΒΟ γαι τα κιλακια που εχασες φτου μου !! ξερεις ομως οτι σε λατρευω πολυ. και η κορμαρα που εχεις βαλει στο γιωργια σε αντιπροσωπευει φιλακια!!!

χαμομιλακι μου εδω ειμαστε εμεις για την ψυχολογικη -πνευματικη -ενημερωτικη υποστηριξη βρε εσυ αφου μπηκες εδω να δεις τι μπορεις να πετυχεις εχεις και την φιλεναδα σου σαν παραδειγμα γογο!!!!

αρχηγε ελα ποιο συχνα και εσυ μας ελειψες βρε εσυ ελα !! ελα !! η θα ερθεις οταν θα μας πεις τα ευχαρηστα ΕΕΕΕΕ!!!!! το στοιχημα δεν ξεχνω σκορπιος με οροσκοπο δυδιμο τι να κανω εχω και ελατωματα!!! χαχαχαχαχα!!

την εβαψες!!!!! φιλακια

κουκλες γοργονες μου σε ολες παρτε δυναμη και βουρ για χασημο κιλωωννν!! εχεται βρεθει στο ποιο hot μερος για να πετυχεται αυτο που θελετεν!!! πω πω φλιαρια σημερα γειαααααααααααααααα!!!!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

καλημέρααααααααααααααααααααααα γοργονες!!!!

δεν εχω προλαβει να διαβασω τα νεα σας...σε λιγακι !!!

τι κανετε????.....

''Αξίζει ό,τι χαρίζει η στιγμή ,Που πίσω δεν Ξαναγυρίζει

αναγνωρίζει μόνο κάποιες ΑΝΑΜνήσεις...δυνατές ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ !'' ;)

καλό απόγευμα σε όλες!!

Τώρα αμα σας πώ ότι η ζυγαριά με έδειξε σήμερα 1,5 ιλό κάτω σε σχέση με την προηγούμενη Πέμπτη θα με πιστέψετε;; είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ κοριτσακι !!!

συνεχισε την καλη προσπαθεια και θα δεις ακομα καλυτερα αποτελεσματα !!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

b.gifo.gifn.gifj.gifo.gifu.gifr.gifempty.gifg.gifo.gifr.gifg.gifo.gifn.gife.gifs.gif
Καλημερα κοριτσια και απο μενα.
αντε βρε κοριτσια απο το πρωι μπενω ξανα μπενω και καμια μονο εμενα με επιασε λογοδιαρια πρωι πρωι!!!

μπονζουρρρρρρρρρρρρρρ γοργονες!!!!

Μαεστρια μου τι κανεις???....ο μικρουλης??? καλυτερα???

χελλοουυυυυυυυυ στην αποφοιτησασα Μινα μας :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ντινακιιιιιιιιι???? καλημερα και παλι :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...