Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Γοργόνες σε δίαιτα!

Recommended Posts

Μια και λετε τα κατορθωματα σας ας πω κι εγω τα δικα μου.

Για πολλοστη φορα εχω καθυστερηση (επιβεβαιωμενα δεν ειμαι εγκυος) και η ζυγαρια παιζει μεταξυ 85. Τρωω σχετικα σωστα, δε γυμναζομαι αλλα και δεν καθομαι στον κWλΟ μου. Γενικως απορω......... γιατι, ρε φουστη μου (που λεει και νη Jenia μας, δεν χανω κιλα η γοργονα. Σε 10 μερες εχω επαναληπτικο τσεκαπ θυρεοειδη και γενικες εξετασεις. Ελπιζω να τον "εφαγα" τον αδενα. Εχω περισσοτερη αγωνια γι αυτο παρα για να χασω τα χαζοκιλα μου. Α, και το αλλο νεο!! Ολα σε μενα ????? Επιγονατιδια χονδροπαθεια και στα δυο γονατα. Απαγορευονται: τρεξιμο, ανηφορα, σκαλα, ποδηλατο. Επιτρεπεται αργο περπατημα. Και μετα εγω θελω να χασω βαρος - λιπος , βολταροντας???????? ΟΥΦ!!!!!!!! Θελω SUMMER και παραλια ...... αμεσα!!!!!

:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• maestria77

2255

• JENIA

2242

• mpap

1708

• tsipoura

1624

Για πολλοστη φορα εχω καθυστερηση (επιβεβαιωμενα δεν ειμαι εγκυος) και η ζυγαρια παιζει μεταξυ 85. Τρωω σχετικα σωστα, δε γυμναζομαι αλλα και δεν καθομαι στον κWλΟ μου. Γενικως απορω......... γιατι, ρε φουστη μου (που λεει και νη Jenia μας, δεν χανω κιλα η γοργονα. Σε 10 μερες εχω επαναληπτικο τσεκαπ θυρεοειδη και γενικες εξετασεις. Ελπιζω να τον "εφαγα" τον αδενα. Εχω περισσοτερη αγωνια γι αυτο παρα για να χασω τα χαζοκιλα μου. Α, και το αλλο νεο!! Ολα σε μενα ????? Επιγονατιδια χονδροπαθεια και στα δυο γονατα. Απαγορευονται: τρεξιμο, ανηφορα, σκαλα, ποδηλατο. Επιτρεπεται αργο περπατημα. Και μετα εγω θελω να χασω βαρος - λιπος , βολταροντας???????? ΟΥΦ!!!!!!!! Θελω SUMMER και παραλια ...... αμεσα!!!!![/Q

kalimeres.gif

λοιποννννννννννννννννννννν !!!!!!! εχω να πω τα εξης επειδη σας αγαπαω ολες τις γοργονες αλλα αυτο τον καιρο με εχουν φαει η μακακισμενες επιταγες σας υποσχομαι καθε πρωι θα λεωωωωωωωωωωωω μια καλημερα με τα νεα μου και οτι σχολιο εχετε κανεις εσεις εγω θα σας τα λεωωωωωωωωωωωωωωωωω το πρωιιιιιιιιιι πουρνο πουρνο η βλαχα !!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα1!!!!!!!!!!!!!!!!! ενημερωνω οχι εχω συρρικνωθεί πολυ πολυ !!! ειμαι 28 νουμερο πανδελονι !!! και τωρα κανω σύσφιξη για να μαζεψω περισσεύματα!!!!!!!!!!!!!!! μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

[quote=JENIA;1042262

.................

λοιποννννννννννννννννννννν !!!!!!! εχω να πω τα εξης επειδη σας αγαπαω ολες τις γοργονες αλλα αυτο τον καιρο με εχουν φαει η μακακισμενες επιταγες σας υποσχομαι καθε πρωι θα λεωωωωωωωωωωωω μια καλημερα με τα νεα μου και οτι σχολιο εχετε κανεις εσεις εγω θα σας τα λεωωωωωωωωωωωωωωωωω το πρωιιιιιιιιιι πουρνο πουρνο η βλαχα !!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα1!!!!!!!!!!!!!!!!! ενημερωνω οχι εχω συρρικνωθεί πολυ πολυ !!! ειμαι 28 νουμερο πανδελονι !!! και τωρα κανω σύσφιξη για να μαζεψω περισσεύματα!!!!!!!!!!!!!!! μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Πω πω 28 νούμερο ε ????? Μπράβο ! Μας δίνεις κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια ακάθεκτες !!!:D

καλημερα και απο μενα ....η ζυγαρια και σημερα με εδειξε ....63.5.....λετε να τα κατφερω;;;...θα δειξει!!!φιλακια......αρε ντινα κορμαρα!!!!!!!!!!!!γεωργια ....ολα καλα θα πανε!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Καλημέρα! Τι λες ρε συ Γεωργία; Σοβαρά; Δεν επιδέχεται θεραπεία αυτό; Άρα μόνο δίαιτα και ρύθμιση του θυρεοειδούς ε;

Ντίνα, σύσφιξη στο γυμναστήριο εννοείς;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

καλημερα με θέλετε και εμενα στην παρεα???

με λένε Μαρία και θέλω να χασω κιλά. Εχω καιρο να ζυγιστω. φοβαμαι πλεον να ανεβω και στη ζυγαρια. Περιπου στο 67. Τα τελευται 6 χρονια 2 εγκυμοσυνες και δυο φορες σπασμενο ποδι....απο 55 εγινα 67. Τα πιο πολλα ειναι από την τελευταια εγκυμοσυνη. Το μωρο ειναι 7 μηνων και εγω ειμαι σαν 4 μηνων εγκυος.

Το βασικό μου πρόβλημα ειναι οτι ποτε στη ζωη μου δεν εκανα δίαιτα, ούτε υγειηνη διατροφή. Απλά δεν το παρακανα σε ποσοτητες, γυμναζομουν λιγο, αλλη ηλικια..... ολα ΟΚ

Τώρα??? ¨οταν αγχωνομαι τρώω, οταν ειναι στεναχωρημενη τρώω και οι ποσοτητες εχουν αυξηθει. Αυτή την περιοδο τελειωνω και τη διπλωματική μου (κανω και μεταπτυχιακο τρομαρα μου).

Λεω πρεπει να προσεχω. Το τηρώ 1-2 μερες το πολυ και μετα τρωω όλο χαζομαρες.

Χρειαζομι ψυχολογική συμπαρασταση. Παρεα.

Πολυ χρησιμες και οι συμβουλες σας

Για πολλοστη φορα εχω καθυστερηση (επιβεβαιωμενα δεν ειμαι εγκυος) και η ζυγαρια παιζει μεταξυ 85. Τρωω σχετικα σωστα, δε γυμναζομαι αλλα και δεν καθομαι στον κWλΟ μου. Γενικως απορω......... γιατι, ρε φουστη μου (που λεει και νη Jenia μας, δεν χανω κιλα η γοργονα. Σε 10 μερες εχω επαναληπτικο τσεκαπ θυρεοειδη και γενικες εξετασεις. Ελπιζω να τον "εφαγα" τον αδενα. Εχω περισσοτερη αγωνια γι αυτο παρα για να χασω τα χαζοκιλα μου. Α, και το αλλο νεο!! Ολα σε μενα ????? Επιγονατιδια χονδροπαθεια και στα δυο γονατα. Απαγορευονται: τρεξιμο, ανηφορα, σκαλα, ποδηλατο. Επιτρεπεται αργο περπατημα. Και μετα εγω θελω να χασω βαρος - λιπος , βολταροντας???????? ΟΥΦ!!!!!!!! Θελω SUMMER και παραλια ...... αμεσα!!!!!

περαστικά σου!!! ελπίζω δηλαδή να έιναι περαστικό, γιατί δεν κατέχω καθόλου, τι μπορείς να κάνεις? φτου ρε γμτ, πάνω που είχες μπει σε ρυθμούς καλούς, όλο για άσκηση μιλούσες. ξανά φτου. Σου έυχομαι τουλάχιστον να δικαιωθείς από τα αποτελέσματα τα άλλα και ο αδένας σου να κάτσει φρόνιμα, άντε γιατί α. α λέω, αφήστε το κορίτσι μας ήσυχο παλιοχόνδροι και αδένες!

καλημερα και απο μενα ....η ζυγαρια και σημερα με εδειξε ....63.5.....λετε να τα κατφερω;;;...θα δειξει!!!φιλακια......αρε ντινα κορμαρα!!!!!!!!!!!!γεωργια ....ολα καλα θα πανε!!!!!

μπράβρο βρε κορίτσι, μακάρι!

με λένε Μαρία και θέλω να χασω κιλά. Εχω καιρο να ζυγιστω. φοβαμαι πλεον να ανεβω και στη ζυγαρια. Περιπου στο 67. Τα τελευται 6 χρονια 2 εγκυμοσυνες και δυο φορες σπασμενο ποδι....απο 55 εγινα 67. Τα πιο πολλα ειναι από την τελευταια εγκυμοσυνη. Το μωρο ειναι 7 μηνων και εγω ειμαι σαν 4 μηνων εγκυος.

Το βασικό μου πρόβλημα ειναι οτι ποτε στη ζωη μου δεν εκανα δίαιτα, ούτε υγειηνη διατροφή. Απλά δεν το παρακανα σε ποσοτητες, γυμναζομουν λιγο, αλλη ηλικια..... ολα ΟΚ

Τώρα??? ¨οταν αγχωνομαι τρώω, οταν ειναι στεναχωρημενη τρώω και οι ποσοτητες εχουν αυξηθει. Αυτή την περιοδο τελειωνω και τη διπλωματική μου (κανω και μεταπτυχιακο τρομαρα μου).

πολύ σε θέλουμε! έλα και δεν θα χάσεις! δηλαδή θα χάσεις, αλλά μόνο κιλά!!! τα υπόλοιπα θα τα κερδίσεις!! αυτό με το σπάσμένο πόδι δις πως το κατάφερες βρε κορίτσι?

τι ύψος έχεις?

jenia μπράβο, 28 δεν ξέρω πότε φόρεσα τελευταία φορά, γοργόνα μας εσύ!

καλημερα ....αν θες πες μας το υψος και την ηλικια σου.... τα 67 δεν ακουγονται πολλα ......με λιγη προσπαθεια πιστευω οτι θα τα καταφερεις ...να μπαινεις να μας λες τα νεα σου!!!!!

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

κοριτσάκια τι κάνετε,δυστυχως δεν εχω πολυ χρόνο για να ποσταρω την λιστα ,αν μπορείτε ας το αναλάβει αλλο κοριτσάκι...συγνώμη...

Καλημέρα !

Καλώς όρισες matri ...

Ας μας πει κάποια πιο παλιά πώς το κάνουμε αυτό με τη λίστα ...

καλιοππακι πως παει το μπεμπε;;;;.....

καλά καλά! μεγαλώνει (άντε για να δικαιολογούνται και τα κιλά που παίρνω!)

η αποκόλληση παραμένει, όπως κι εγώ παραμένω σπίτι, αλλά οκ, είμαι αισιόδοξη ότι δεν θα πάει έτσι μέχρι να γεννήσουμε, πιστεύω να πάρουμε άδεια για μπανάκια για το άλλο μας το μικράκι.

Μετά από ένα μικρό διατροφικό διάλειμμα, ξαναμπαίνω στο σωστό δρόμο και σήμερα έχω ψαράκια με σαλάτα :):):):)

Καλημέρα !

Καλώς όρισες matri ...

Ας μας πει κάποια πιο παλιά πώς το κάνουμε αυτό με τη λίστα ...

τι θελετε να κανετε κοριτσακια στη λίστα ....ανανεωση;;;.η' εγγραφη;;

μαλλον και τα δυο.....για δωστε στοιχεια.......και το κανω εγω....

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

καλά καλά! μεγαλώνει (άντε για να δικαιολογούνται και τα κιλά που παίρνω!)

η αποκόλληση παραμένει, όπως κι εγώ παραμένω σπίτι, αλλά οκ, είμαι αισιόδοξη ότι δεν θα πάει έτσι μέχρι να γεννήσουμε, πιστεύω να πάρουμε άδεια για μπανάκια για το άλλο μας το μικράκι.

Μετά από ένα μικρό διατροφικό διάλειμμα, ξαναμπαίνω στο σωστό δρόμο και σήμερα έχω ψαράκια με σαλάτα :):):):)

ολα καλα θα πανε .........κοριτσακι και το δευτερο ετσι;;;;...ετσι ετσι καντε μου νυφες......οσο για διατροφη ...καλα κανεις και προσεχεις αλλα με μετρο......ετσι;;;

24/5/1999

16/8/2001

23/11/2006

28/1/2014

561874hhz1c12ps5.gif

1298739qm9p56dlj4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...